کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: نظر شما درباره رابطه سیاست و دین چیست ؟
مسلمانم و روش حکومت (سیاست) باید بدون توجه به احکام خدا (دین اسلام) باشد 10 25.00%
مسلمانم و روش حکومت (سیاست) باید بر اساس احکام خدا (دین اسلام) باشد 15 37.50%
مسلمان نیستم و سیاست باید جدا از دین باشد 13 32.50%
مسلمان نیستم و سیاست باید بر اساس دین باشد 2 5.00%
رای دهنده: 40. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 12-22-2008   #211 (permalink)
Addict

mph1's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : دین و سیاست , ادغام یا جدایی ؟

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله darius نمايش نوشته ها
دمت گرم! از انقلابي كه 30 سال ميگذره شما 20 سالشو ميگي اوايلش
شايد بودم! نميدونم
خدا باباتو بيامرزه بين 400 ميليون و 400 ميليارد 3 تا صفر تفاوته!!!
هنوز هم انقلاب اسلامي نوپا به شمار مي ره(با اني كه سي سال مي گذره!)
خوب از نظر شما دو روز اول انقلاب مي شه اوايل و احتمالا اگر خبرنگاري در جنگ تحميلي مي خواست بگه ايراني ها امروز يه تان ك زدن بايد مي گفت(در روزهاي آخر جمهوري اسلامي!) به عبارتي كركر خنده!
خوب اين تفاوت نظر بنده و شما است مي تونيد از بزرگان تالار منطق هم بپرسيد چه كسي درست مي گه!

مقصر خودتي درست سخنتو بيان نميكني. چيزي كه ممكنه و خودت هم ميدوني شك ايجاد كنه يا بولدش كن يا رنگي:d
اگر اونو توهين تلقي كردي بگو!!!

بله توهين تلقي كردم!
خير متاسفانه فكر نمي كردم اهل حاشيه باشيد!
جنابعالي بهانه هاي بني اسرائيليگرفتيد كه خارج از بحث منطقي است!
اصل كلام رشوه گرفتن بود و انگ هاي نادرست و فرافكني و ... متاسفانه شما به حاشيه چسيبيديد(قطعا در جواب اين پس خواهيد گفت تفاوت ميليارد و ميليون حاشيه هست؟! كه من ديگه نمي دونم چي بايد بگم ارجاع مي كنم به دوستان!)

برو خنده كن!‌ خنده بهتر از گريه است!!!
اميدوارم تفاوتي بين تازش و مخالفت قائل باشيد.
خير بهتر نيست!
از گريه گذشته و به خنده كشيده!
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله juventus نمايش نوشته ها
یه پیشنهاد دارم برات به جای هضیون گفتن توی این سایت و مشوش کردن اعصاب دیگر کاربران می تونی بری توی برنامه آشپزی خانواده دستور تهیه غذا بدی باور کن با این قوه ی تخیل قوی که تو داری می تونی چند تا غذای خوشمزه درست کنی .
باور کن جدی میگم تو میتونی.
پيشنهادات مسخره تون و براي خودتون نگه داريد و جاش به كسب علم روي بيارين كه هذيون رو هضيون ننويسيد و ژست و هيبت منطقي تون(كه هيچ اثري تابحال ازش نديديم و از سطح سوادتون هم بعيد مي دونيم ببينيم!) اين چنين در بمب خنده فرو نريزه!
اون هم توسط كسي مثل من كه يك صدم جناب بزرگمهر هم اطلاعات ندارم!
ضمنا بنده تمايل به هم پستي با شما ندارم! پست اول رو دادم تا دلسرد نشيد!

ويرايش توسط mph1 : 12-22-2008 در ساعت 03:55 PM.
mph1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-22-2008   #212 (permalink)
Connoisseur

KHALIJFARS's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 393
از ایشان 1,077 بار سپاسگزاري شده است

خواهي نخواهي سياست ما آميخته به دين خواهد بود ! چرا كه ما مسلمانيم !
پس نميتوان در مملكتي كه اكثريت آن را مسلمانان تشكيل ميدهند قوانيني وضع كرد بدون لحاظ كردن دين
يا سياستهايي كاملا مجزا از دين در نظر گرفت !

اما اگر انتظار داريم شاهد جامعه اي ديني با سيستم مديريتي حضرت علي (ع) باشيم
سخت در اشتباهيم !

چون از طرفي نميتوانيم به دلايل متعدد دين را از سياستمان جدا كنيم
و از طرفي هم نميتوانيم عدل علي (ع) قاطعيت ايشان و خشمشان ! مهرشان و...و...و.... !
را اجرا كنيم ! اينست كه به اين اشفته بازاري كه شاهديم رسيديم !

KHALIJFARS آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي KHALIJFARS به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-22-2008   #213 (permalink)
Addict

mph1's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله khashayarsha نمايش نوشته ها
شما انجا بودی
من اونجا بودم وقتی به حراست درب پزشکی حمله شد که 3 تا از بچه های امیر کبیری رو گرفته بودن و وقی رفتیم با حرف زدن آزادشون کنیم اونا رو آزاد نکردن
درب پزشکی شکسته نشد وقتی پلیس نزاشت از درب 16 آذر بریم تو رفتیم سمت درب پزشکی تا اومدن درب و ببندن نزاشتیم و درب و باز کردیم (البته درب 16 آذر شکسته شد) همش به خطر این بود که دانشجو رو تو دانشگاه راه نمیدادن. اون حرف های چرت و پرتی هم که شما میگی همش انتقاد بود به سلب آزادی.اون اوباش که شما میگی همشون دانشجو بودن که سمت درب اصلی دانشگاه تهران رفتن . طبق قانون نظامی حق ورود به دانشگاه رو نداره( پس نگید پلیس بود و کاری نکرد) ولی حراستی های دانشگاه تهران داشتن پلیس هارو از درب پزشکی را می دادن تو که با مقاومت دانشجو ها عملی نشد ولی توی دانشگاه پر بود از حراستی های دانشگاه های امیرکبیر و خواجه نصیر و علامه و . . . و لباس شخصی هایی که از کلانتری ها نزدیک اومده بودن کلی اطلاعاتی که از یکیشون گاز اشکاور گرفتن
اگه شما زدن تمام دانشجو ها رو که اوباش می خونیدمجاز می دونید منم زدن کسانی که دانشجو رو تو دانشگاه راه نمیدن حراستی هایی که از دانشگاه های دیگه اومده بودن لباس شخصی هایی که اصلا هیچ ربطی به دانشگاه نداشتن ولی تو دانشگاه بودن رو مجاز می دونم
راستش بنده فكر مي كنم بحث كردن شما بحث كردن به سبك امريكايي هست(يعني همون پرتاب سنگي كه انجام داديد و شيشه ها رو شكونديد!!!) ما در ايران بحث كردن رو مي گبم صحبت كردن و حرف زدن نه توام با عمل خشن! كاري نداريم كه در جوامع ديگر دموكراسي رو سايز گلوله معذفي مي كنه و يا برتر كسي هست كه سرعت هفت تير كشي اش بالاتر باشه!

ضمنا من به دو دليل باور نمي كنم جنابعالي دانشجوي امير كبير باشيد يكي به اين دليل كه مي گين خادمين ناجا درون دانشگاه بودن! و ديگري اين كه كونتتون كرج هست(اگر مسير 2 ساعت هست ولي....!) به هر حال مهم نيست!
اون كه مي شه درگيري دوست عزيز! پليس در بيرون بود و از ورود افراد بيروني به جبهه ي يك طرفه جلوگيري كرد و به در و دروازه هم كاري نداشت!

دوست عزيز دانشجو داريم تا دانشجو!
در مشهد هم از اين افراد باصطلاح دانشجو بودن نمرات درخشانشون 7-9-4.5 -6!
فتبارك الله حسن الخالقين!!!!
چنين كوماندوهايي در هيچ جاي جهان يافت نمي شود!(كوماندو=تكاور=تك+آور!)
ضمن اين كه افراطي هم بودند(عناصر راديكالي كه مايه ي ضرر هر جامعه اند چه راستي و چه چپي!)
ما هم همين و مي گيم دوست عزيز!
پليس حق ورود به دانشگاه رو نداره منتها اون دوست شما اولين دانشگاه دنيا رو كه انتظاماتش پليس باشه رو با دانشگاه تهران اشتباه گرفتن!!! بنده به شخصه با نظر شما موافقم(قبلا هم گفتم!) حالا به نظر شما بايد كدوم رو باور كنيم؟
دانشگاهي كه پليس داره؟(براي اولين بار در دنيا made in hammihan users!(
و يا دانشگاهي عداي مانند ديگر دانشگاههاي دنيا!

ولي جمله ي داخل پرانتز به قبلش هيچ ارتباط منطقي نداره!
پليس بيرون دانشگاه بود و هيچ كاري هم نكرد!

اين يكي هم اولين دانشگاه دنيا هست كه از جاهاي ديگه انتظامات مي گيره!
(براي اولين و آخرين بار در تاريخ!)
ضمنا ما نفهميديم!
بالاخره لباس شخصي ها كلانتر بودند و يا اطلاعاتي؟
اگر اطلاعاتي بودند چطور فهميديد؟
ضمنا اگر چنين چيزي كشف كرديد من به شما جايزه مي دم!
يك مامور اطلاعاتي با تنها يك گاز اشك آور!!!!(خيلي جالبه مامور اطلاعات رو تونستيد گير بياريد اون هم بدون درگيري و در خبرگزاري ها هم هيچ اشاره اي بهش نشد!)

ضمنا جهت اطلاع اگر نيروي انتظامي خواهان ورود به دانشگاه بود به ايكي ثانيه براي شما از در و ديوار بالا ميامد!
يا حد اقل از بركت خداوندي كه بالگرد باشه استفداه مي كردند!
(كل جمعيت اونجا مگه چقدر بود كه بخوان جلوي كسي رو بگيرن؟!)

اما يه سوال!
گفتين كلانترها با لباس شخصي اومدن!
شما از كجا فهميدين كلانترن؟
چطور كلانترها رو از اطالاعاتي ها تشخيص دادين؟(و جالبتر اين كه يك اطلاعاتي رو گرفتين! جالب تر اين كه از اون اطلاعاتي كه مثل ماست وايساده بود تا بگيريدش يك گاز اشك آور هم پيدا كرديد!)

بنده به شخص احترام مي ذارم!
بسيار خوب و حرفه اي از آرايه هاي تصوير سازي (يا صخنه سازي) استفاده كرديد!
اما دوست عزيز اگر كمي اين آرايه ها رو بسط منطقي مي دادين متوجه مي شديد كه داستان شما ذاتا غير قابل باور هست!

اول اين كه مي گين يه اطلاعاتي رو گرفتين!(واواك اولين سرويس جهاني هست! و زبده ترين و ورزيده ترين افسران در حال خدمت در اين سازمان هستند) اصلا چنين چيزي غير قابل قبول هست!
هرگز چنين اتفاقي نخواهد افتاد تا خود مامور نخواد و ين هم بايد برنامه ريزي شده باشه و هم چنين اطمينان حاصل بشه كه به هويت مامور پي برده نخواهد شد!

اوم اين كه فرموديد از اين افسر يك اشك آور كشف كرديد!(مامور ي اسلحه بوده؟) با توجه به خيل كثير نيروي انتظامي در بيرون دانشگاه و آن چه كه خود شما هم متوجه شديد كه همان نزديكي نيروهاي ناجا با دانشويان افراطي باشه لزومي نيست كه اون افسر به قول شما اطلاعاتي بياد گار اشك آور ورداره چون نه تنها دردي دوا نمي كنه بلكه دردسر ساز هم مي توهنه باشه ضمن اين كه بيروني ها با قدر كامل تجهيزات دارند!
و فكر نمي كنم براي جمعيت انديك كه حتي بين خودشون اجماع ندارند به عكس العملي نياز باشه!

دوم اين كه گفتين سه نفر رو گرفتند و رفتين بحث كرديد!
مگر شما خودتون جز اون خيل نبوديد؟
چطور رفتيد بحث كرديد؟
نترسيد شما رو هم بگيرند؟به چه پشتوانه اي؟
اگر گرفتند با توجه به اين شيشه شكستيد و پايكوبي كرديد و رژ0 رفتيد و حتي به افسران جان بر كف ناجا هم هتاكي كرديد(منظورم به شما نيست دوست عزيز ناراحت نشين منظورم به دانشجويان افراطي بود كه در اونجا بودن و اين اعمال ناپسند رو انجام دادن) حالا براي سه نفر نرفتيد دعوا كنيد؟
ضمنا مورد ديگر اين كه هميشه در مسير با هم بوديد و هرگز موقعيتي پيش نميومد كه بخوان بگيرنتون!
و اگر مي خواستن بگيرن همه رو مي گرفتن!
به نظر شما آيا منطقي هست كه فقط سه نفر رو بگيرن؟
با اون سه نفر مي خوان چي كار كنن؟!
چه نتيجه اي جز آشوب بيشتر مي تونست داشته باشه؟!

ضمن اين كه به گواه حال و روز ساختمان شما تقريبا فاتحه ي حراست رو خونديد!
---------------------------------------------------------------
بسيار جالب بود به دور از هرگونه شوخي و ... واقعا جدي عرض مي كنم خدمتتون اين روزنامه ي جامه جم چهارشنبه ويژه نامه ي پتش داره مي تونيد تو صفحه ي داستانهاي جنايي اش همكاري كنيد و من مطمئنم موفق خواهيد شد
کاربران زير از دوست گرامي mph1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-22-2008   #214 (permalink)
Enthusiast

farhoud's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 243
از ایشان 513 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله min نمايش نوشته ها
حکومت دینی تنها حکومتی است که می تواند آزادی های مشروع انسان را زنده نگهدارد و به انسان بازگرداند و علاوه بر آن ارزشهای انسانی را حیات مجدد بخشند .
چرا که پایه و اساس این نوع حکومت فقط حکم خدا است که لا حکم الا لله و در حکومت غیر دینی به راحتی می توان آزادی انسانها را محدود کرد و به خواست حزب یا گروه حاکم انسانها را به بند کشید .
تنها خدا است که حرمت انسان را دز همه جه مرد توجه قرارداده و تنها حاکمان الهی هستند که به این امر بها می دهند والا در کجای دنیا انسان به خودی خود ارزش دارد و چیزهای دیگر ارزش انسان را بیان نمی کنند ؟
1- بزرگترین مشکل حکومتهای دینی این است که به غیر از خودشان هیچ تفکر مخالفی را بر نمیتابند.چرا؟ چون خود و حکومتشان را نماینده خدا و حکم خدا بر روی زمین میدانند.
شما به عنوان یک مسلمان نمیتوانید در هیچ کشور مذهبی غیر مسلمان که بر اساس باور های مذهبی شکل گرفته براحتی به عبادت بپردازید . شما هیچگاه نمیتوانستید در قرون وسطی در قلب اروپا مسجد بسازید یا به عبادت اسلامی بپردازید.اما امروزه در قلب اروپای لاییک و سکولار نه فقط میتوانید آزادانه به مسجد بروید بلکه در این اروپای لاییک صدها مسجد و مدرسه اسلامی برای مسلمانان تاسیس شده است.
به نظر من حکومتهای لاییک بهترین مدافع تمام مذاهب هستند و بر عکس حکومتهای مذهبی بدترین دشمن مذهب.
2- این نتیجه گیری که هر حکومت مذهبی الزاما تایید شده از طرف خداست سفسطه ای بیش نیست.در همین تاریخ اسلام داریم افرادی چون معاویه و بین امیه را که خود را امیرالمومنین و خلیفه خدا بر روی زمین میدانستند.
3- ما در حال حاضر حتی در مورد اسلام قرائتهای بی شماری از ان داریم و حتی در میان شیعیان نیز در مورد نحوه حکومت اختلاف است.حال چگونه با این تشتت آرا مذهبیون میتوانند حکومت کنند؟ حال کدام قرائت از دین باید حکومت کند؟
جواب مسلم است انکه قدرتش بیشتر است!!!

ويرايش توسط farhoud : 12-22-2008 در ساعت 04:48 PM.
farhoud آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-22-2008   #215 (permalink)
Expert

samirajon's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ایشان 1,012 بار سپاسگزاري شده است
Lightbulb پاسخ : دین و سیاست , ادغام یا جدایی ؟

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله unforgiiven نمايش نوشته ها
جنگ می توانست یک سال باشد! چرا شد هشت سال! بعد از اینکه هشت سال گذشت تفاوتی کرد پذیرش آتش بس با هفت سال پیش/؟ چیزی عاید ایران شد؟ یا فقط جنگ و خونریزی بیشتر
من تایید نمی کنم جنگ رو
اما می تونست زودتر از این حرفها تموم بشه! البته اگر شعار" راه قدس از کربلا می گذر اجازه میداد"

رفتار جمهوری اسلامی با مردم سیستان و سنی های آنجا و کردستان و کردنشینان آنجا هم ذکرکنید
منافقین رو آزاد گذاشتند؟ یا هرکدوم رو که گیر آوردند زیر رگبار گرفتند؟
شما شاهد بودی یا من؟
شما مرز نشینی یا من؟
البته منافقین رو تایید نمی کنم و یک گروه تروریستی است
اما استفاده نابجای شما برای مقصد خود هم اشتباه است
در ایران جاسوس اخیر رو چکارش کردند؟ اعدام!
در حالیکه در خارج از کشور حکم تا 10 سال یا 15 سال زندان است!

واقعه 18 تیر رو لابود تو رویا اتفاق افتاده!
واقعه خرداد 82 رو لابود تو خرداد اتفاق افتاده
من 18 تیر رو تودانشگاه نبودم اما واقعیت تلخش بر همگان آشکار است
اما واقع خرداد 82 رو تو دانشگاه بودم و برخورد رذیلانه نیروه های حاکم رو با چشمان خودم دیدم
دوست من رو جلوی چشم خودم نیروی نامعلوم اطلاعاتی دزدید و سرونوشتش معلوم نشد!
تعداد کسانی که هنوز از فرزندانشان آگاهی ندارند کم نیست
جرمشان چیست؟جز اینکه حرف زدند؟

بند سیاسی زندان اوین یکی از خوبی های نظام مقدس است!
لابود از این بند هم خبر ندارید
و نمی دانید سخن مخالف نظام یعنی در بند شدن!

بستن همه روزنامه های منتقد نظام(فقط روزنامه هاشمی رفسنجانی و کروبی مانده) چه؟
چند روزنامه غیر از این دو مورد می بینید؟
دربند کردن دانشجویان منتقد و محرومیت های تحصیلی و محرومیت از حقوق اجتماعی
دوست عزيز شما كه ميگيد چرا 8 سال جنگ شد مگه دسته ما بود همه دنيا داشت به عراق تجهيزات نظامي تزريق مي كرد و اگه به تحليل هاي خبري گوش كنيد مي بينيد كه اين عراق بود كه كوتاه نمي اومد
در مورد سني هام بايد بگم من خودم تو يه منطقه ي كرد نشين زندگي مي كنم قديميا ميگن كه تو زمان شاه كردها تو خارج شهر (كوه و بيابون) زندگي مي كردند و حق نداشتن پاشونو تو شهر بذارن اما الان شهر ما پرشده از سني كه نميدونم چي بايد بگم و اين ميتونه دليلي براي سازگاري نظام با كردها باشه
در مورد واقعه 18 تير بايد بگم كه اون موقع چند تا از 2 خردادي ها بين دانشجويان نفوذ كرده بودند و با اغفال دانشجويان سعي داشتند كه اهداف شوم خودشون رو از جمله از بين بردن ولايت فقيه عملي كنند و شما اون موقع انتظار داشتيد كه مسئولان دست رويه هم بذارن و بايستند و نابوديه نظام رو ببينند
من حق ميدم بعضي اشكالاتي تو نظام هست ولي بايد تحمل كنيم چون فعلا اين بهترين شرايطه و بهتر از اونه كه ما مثله عراق يا افغانستان شيم تزه زياد به اينجور چيزا گير نديد بهتره واسه خودتون ميگم
ايشالله اقا ظهر كنه و خودش امور دنيا رو به دست بگيره تا همه مزه ي واقعي عدالت رو بچشن
samirajon آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي samirajon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-22-2008   #216 (permalink)
Enthusiast

reza nikjo's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: رانده شده از جزیره خضراء
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 198
از ایشان 330 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله samirajon نمايش نوشته ها
دوست عزيز شما كه ميگيد چرا 8 سال جنگ شد مگه دسته ما بود همه دنيا داشت به عراق تجهيزات نظامي تزريق مي كرد و اگه به تحليل هاي خبري گوش كنيد مي بينيد كه اين عراق بود كه كوتاه نمي اومد
در مورد سني هام بايد بگم من خودم تو يه منطقه ي كرد نشين زندگي مي كنم قديميا ميگن كه تو زمان شاه كردها تو خارج شهر (كوه و بيابون) زندگي مي كردند و حق نداشتن پاشونو تو شهر بذارن اما الان شهر ما پرشده از سني كه نميدونم چي بايد بگم و اين ميتونه دليلي براي سازگاري نظام با كردها باشه
در مورد واقعه 18 تير بايد بگم كه اون موقع چند تا از 2 خردادي ها بين دانشجويان نفوذ كرده بودند و با اغفال دانشجويان سعي داشتند كه اهداف شوم خودشون رو از جمله از بين بردن ولايت فقيه عملي كنند و شما اون موقع انتظار داشتيد كه مسئولان دست رويه هم بذارن و بايستند و نابوديه نظام رو ببينند
من حق ميدم بعضي اشكالاتي تو نظام هست ولي بايد تحمل كنيم چون فعلا اين بهترين شرايطه و بهتر از اونه كه ما مثله عراق يا افغانستان شيم تزه زياد به اينجور چيزا گير نديد بهتره واسه خودتون ميگم
ايشالله اقا ظهر كنه و خودش امور دنيا رو به دست بگيره تا همه مزه ي واقعي عدالت رو بچشن
انشاء الله
دعا کن که فقط من وشما باشیم اون روز موعود رو به کوری چشم دشمنان وبد خواهان حضرت سلطان ((حجت ابن الحسن (عج) )) را ببینیم
قديمي 12-22-2008   #217 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,912 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله samirajon
دوستان سنی در این مورد بهتر می تونند نظر بدهند!
نقل قول:
نظامی که با یک راهپیمایی و چند شعار برود نظام است؟
دیکتاتوری باعث میشود که هرگونه حرف مخالف براندازی تعبیر شود و به شدت سرکوب!
در ضمن اون مورد فراتر از این حرف شما بود!
ولایت فقیه آنقدر نیروی جان سپرده دارد که با شعار از بین نرود!

نقل قول:
من هم می دونم زیاد نباید گیر بدهم
چون عمال حکومت در این همین سایت هم حضور دارند و راپورت های خود را سر موقع می فرستند
اما برای نیل به هدف و استقرار حداقلی آزادی های مدنی باید روشنگری کرد و ذهن کسانی که در خواب فرورفته اند رو بیدار کرد
UnforGiiveN آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-22-2008   #218 (permalink)
Expert

samirajon's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
مشکل همین جاست که همه کار را به دین ربط می دهید و نتیجه اش وضع فلاکت بار مسلمانان است و عقب افتادگی اونها و وابستگی اونها به نفت که اگر نفت مسلمان جماعت هیچ قدرتی نداشت!
همین کشورهایی که دین رو از سیاست جدا کردند پیشرفتشون رو می بینید در همه زمینه ها!

فرانسه یکی از بهترین منادیان دموکراسی بود
فقط وقتی ممنوعیت حجاب رو رو کرد یک مقدار در این مسیر دچار اخلال شد
شما به خود براحتی اجازه میدید دین اونها رو تحریف شده بدانید درحالی که دین خود مملو از تحریف و غالی گرییست!
امامان معصوم و علم غیب دار و .... امام زمانی که خواهد امد !
همین الان دین دستمایه حکومت شده!
شخص اول مملک باید و باید و باید مجتهد و کلاه به سر باشد! د
شخص دوم مملکت باید و باید و باید ملتزم به ولایت مطلقه فقیه باشد!
داشتن دین و جلوتر از آن تشیع برای رسیدن به نان یک الزام است
نهادی مانند خبرگان که ولی فقیه را معلوم می کند خود به طور کامل از جنس ولی فقیه است!
دین ابزاری شده برای حکومت کردن
تازه اگه شما به تاريخ نگاهي بندازين مي بينيد كه استراتژي كه امامان ما اتخاذ كردند همه بر شما نا خواسته دچار اشتباه شدید
همه دارند سعی می کنند حکومت کردن رو از اهداف امامان دور کنند اما شما اون رو یکی از اهداف اونها می دونید یعنی ذکر می کنید امام حسین برای رسیدن به این به کربلا رفت و جنگید و نه برای اسلام!
امام سجاد با دعا خواندن کار سیاسی می کرد؟
امام صادق با درس دادن کار سیاسی می کرد؟
یعنی شما اینها را سیاست به معنای امروزی می دانید؟
مثلا من می گویم که سیاستم اینه که با بعضی ها حرف نزنم! این سیاست همون سیاست مد نظر در جدایی از دین است؟
ببين دوست عزيز شما مثله اون ادمايي كه عقلشون به چشمشونه و الان كه تقي به توقي خورده و 2 قرنه كه اروپايي ها پيشرفت كردند در حالي كه ما مسلمونا زماني كه اونا هر وقت بارون مي باريد حموم مي كردند ما اون زمون چه پيشرفتهاي علمي داشتيم كه يكي شو مي گم ما بااستفاده نظريه كووانتوم با يه شمع يه حموم رو گرم مي كرديم الان اونا فقط تو نظريش موندن يا كشف اسيد سولفوريك يا كشف قانون جاذبه كه الان به نام نيوتنه كه بايد به نام يه دانشمند مسلمان مي بود و ياهاي ديگر
تازه شما مي دونستيد كتابهاي ارسطو و افلاطون اول به سرزمين هاي مسلمان اومد و بعد دوباره ترجمه شد و به اروپا برگشت شما مي دونيد كه كتابهاي دانشمندان مسلمان سالها تو اروپا تدريس شده پس بهتره يه كم به خودتون بياين و فريب اروپايي هايي روكه با يه خورده پيشرفت ديگه خدا رو هم بنده نيستند و هر روز يه بازي در ميارن نخورين
در مورد تحريف دينشون هم كه فكر كنم عالمو ادم ميدونن شما از دنيا غافليد
اگه دينشون تحريف نشده بود چرا الان چندتا چندتا انجيل دارن چرا چندتا چندتا تورات دارن؟ چرا اول پاپ هاشون و بزرگانشون همجنس بازي رو گناه مي دونستند والان هم جنس بازي كه سهله كارشون به بدتر از اينا كشيده كه فكر مي كنم تو بحث نگاه كثيف به جنس مونث كاملا توضيح دادم كه به شما توصيه مي كنم مقالات منو تو اونجا بخون يا اينكه الان تو اروپا زندگي بر پايه لذت محوريه نه برپايه عقل چرا مردم تو اروپا دسته دسته از رويه پوچي خودكشي مي كنن چون رنگ خدا تو زندگيشون نيست چون به خودشون مغرورند چون به يكي از خودشون بهتر و بزرگتر و عالمتر اعتقاد ندارن ؟ چرامردم از دين بيزارند؟
در مورد اعتقاد به منجي اخر الزمان بايد بگم كه اين اعتقاد تو همه ي اديان چه مسيحي چه يهودي چه زرتشت و حتي بودايي و كشورهاي خاوردور كه بت پرستند هم هست پس بيخود پايه امام زمان رو وسط نكش اما در مورده اينكه خانه نشين شدن حضرت علي و... سياسيه بله بايد بگم كاملا سياسيه چون ايشان براي اينكه اسلام تازه شكل ميگرفت و نوپا بود سكوت كردند جنگ امام حسين برايه اين بود كه مي خواستند حقانيت اسلام اشكار شه و طبق حديثي از خودشون براي زنده كردن امر به معروف و نهي از منكر و مبارزه با يزيد كه هيچي ازش بعيد نبود اينكارو كردند و در مورد امام سجاد براي اينكه مردم با ظلمي كه به امامت شده بود و اگاه كردن مردم نسبت به حكومت فاسد اون زمون اين كارو كردند و امام باقرو امام صادق نيز به علت اينكه حكومت اون زمون در حال سقوط بود به وظيفه ي اصلي امامت كه تربيت افراد فرزانه بود پرداختند
من كي گفتم كه امام حسين براي رسيدن به حكومت به كربلا رفت من ميگم كه امام حسين براي زنده كردن اسلام و به قول خودشون زنده كردن امربه معروف ونهي از منكر به كربلا رفتند من كي گفتم كه امامان ما براي رسيدن به قدرت دارن مبارزه مي كنن كه اگه اون طور بود امام رضا چرا به شرطي وليهد مامون ملون شدندكه در امور دخالتي نداشته باشند نه اقا شما اول برين درست بخونيد بعد بيايد در مورد نظراته من اظهار نظر نماييد و دوستان ديگه رو به اشتباه بيندازيد
قديمي 12-22-2008   #219 (permalink)
Expert

samirajon's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
دوستان سنی در این مورد بهتر می تونند نظر بدهند!
نظامی که با یک راهپیمایی و چند شعار برود نظام است؟
دیکتاتوری باعث میشود که هرگونه حرف مخالف براندازی تعبیر شود و به شدت سرکوب!
در ضمن اون مورد فراتر از این حرف شما بود!
ولایت فقیه آنقدر نیروی جان سپرده دارد که با شعار از بین نرود!

من هم می دونم زیاد نباید گیر بدهم
چون عمال حکومت در این همین سایت هم حضور دارند و راپورت های خود را سر موقع می فرستند
اما برای نیل به هدف و استقرار حداقلی آزادی های مدنی باید روشنگری کرد و ذهن کسانی که در خواب فرورفته اند رو بیدار کرد
خوب دوست عزي ميشه بگي هدفت از اين بيانيه ها چيه مي خواي به روز عراق بيفتي يا به روز افغانستان
در مورد سني هل هم بايد بگم من چندتا دوست سني دارم شما نگران نباش
کاربران زير از دوست گرامي samirajon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-22-2008   #220 (permalink)
Expert

samirajon's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله reza nikjo نمايش نوشته ها
انشاء الله
دعا کن که فقط من وشما باشیم اون روز موعود رو به کوری چشم دشمنان وبد خواهان حضرت سلطان ((حجت ابن الحسن (عج) )) را ببینیم
واي چقدر خوشحالم كه شما هم تو اين بحث شركت كرديد ميشه شما هم نظر بديد اخه خوب نظر ميديد
کاربران زير از دوست گرامي samirajon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-22-2008   #221 (permalink)
Enthusiast

reza nikjo's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: رانده شده از جزیره خضراء
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 198
از ایشان 330 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
ببين دوست عزيز شما مثله اون ادمايي كه عقلشون به چشمشونه و الان كه تقي به توقي خورده و 2 قرنه كه اروپايي ها پيشرفت كردند در حالي كه ما مسلمونا زماني كه اونا هر وقت بارون مي باريد حموم مي كردند ما اون زمون چه پيشرفتهاي علمي داشتيم كه يكي شو مي گم ما بااستفاده نظريه كووانتوم با يه شمع يه حموم رو گرم مي كرديم الان اونا فقط تو نظريش موندن يا كشف اسيد سولفوريك يا كشف قانون جاذبه كه الان به نام نيوتنه كه بايد به نام يه دانشمند مسلمان مي بود و ياهاي ديگر
تازه شما مي دونستيد كتابهاي ارسطو و افلاطون اول به سرزمين هاي مسلمان اومد و بعد دوباره ترجمه شد و به اروپا برگشت شما مي دونيد كه كتابهاي دانشمندان مسلمان سالها تو اروپا تدريس شده پس بهتره يه كم به خودتون بياين و فريب اروپايي هايي روكه با يه خورده پيشرفت ديگه خدا رو هم بنده نيستند و هر روز يه بازي در ميارن نخورين
اگه دينشون تحريف نشده بود چرا الان چندتا چندتا انجيل دارن چرا چندتا چندتا تورات دارن؟ چرا اول پاپ هاشون و بزرگانشون همجنس بازي رو گناه مي دونستند والان هم جنس بازي كه سهله كارشون به بدتر از اينا كشيده كه فكر مي كنم تو بحث نگاه كثيف به جنس مونث كاملا توضيح دادم كه به شما توصيه مي كنم مقالات منو تو اونجا بخون يا اينكه الان تو اروپا زندگي بر پايه لذت محوريه نه برپايه عقل چرا مردم تو اروپا دسته دسته از رويه پوچي خودكشي مي كنن چون رنگ خدا تو زندگيشون نيست چون به خودشون مغرورند چون به يكي از خودشون بهتر و بزرگتر و عالمتر اعتقاد ندارن ؟ چرامردم از دين بيزارند؟
در مورد اعتقاد به منجي اخر الزمان بايد بگم كه اين اعتقاد تو همه ي اديان چه مسيحي چه يهودي چه زرتشت و حتي بودايي و كشورهاي خاوردور كه بت پرستند هم هست پس بيخود پايه امام زمان رو وسط نكش اما در مورده اينكه خانه نشين شدن حضرت علي و... سياسيه بله بايد بگم كاملا سياسيه چون ايشان براي اينكه اسلام تازه شكل ميگرفت و نوپا بود سكوت كردند جنگ امام حسين برايه اين بود كه مي خواستند حقانيت اسلام اشكار شه و طبق حديثي از خودشون براي زنده كردن امر به معروف و نهي از منكر و مبارزه با يزيد كه هيچي ازش بعيد نبود اينكارو كردند و در مورد امام سجاد براي اينكه مردم با ظلمي كه به امامت شده بود و اگاه كردن مردم نسبت به حكومت فاسد اون زمون اين كارو كردند و امام باقرو امام صادق نيز به علت اينكه حكومت اون زمون در حال سقوط بود به وظيفه ي اصلي امامت كه تربيت افراد فرزانه بود پرداختند
من كي گفتم كه امام حسين براي رسيدن به حكومت به كربلا رفت من ميگم كه امام حسين براي زنده كردن اسلام و به قول خودشون زنده كردن امربه معروف ونهي از منكر به كربلا رفتند من كي گفتم كه امامان ما براي رسيدن به قدرت دارن مبارزه مي كنن كه اگه اون طور بود امام رضا چرا به شرطي وليهد مامون ملون شدندكه در امور دخالتي نداشته باشند نه اقا شما اول برين درست بخونيد بعد بيايد در مورد نظراته من اظهار نظر نماييد و دوستان ديگه رو به اشتباه بيندازيد
آخه کدوم انسان عاقلی برای تصاحب یک قدرت سیاسی با زن و بچه و اهل بیتش میرود در دهان گرگهای وحشی بنی امیه که امام حسین (ع) دومی باشد کمی عقل ادراک خوب چیزیه برای بشر قرن21
لطفا از موضع ضد دین و شخصیتهای دینی این بحث را نقد نکنید
reza nikjo آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي reza nikjo به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-22-2008   #222 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
بحث اینکه کی باید بنده خدا باشه و کی نه بحثی جداست
من نمی دونم از کی تا حالا اروپاییها فقط دو قرنه پیشرفت کردند!
بله ما اومدیم این فلاسفو درس کردیم
بله الان بحث ارسطو و افلاطون و این فیلسوفا نیست بحث فیلسوفای ماست
بله الان فلاسفه آلمانی وفرانسوی فلاسفه برتر دنیا نیستن وما هستیم
و این که ملل مسلمان دنیا همگی باید از عقب افتاده ها باشن و همین اروپاییان از وقتی دین رو بردن تو حوزه شخصی پیشرفت کردن رو چجوری توضیح میدید؟
نقل قول:
کی میگه دین تو تحریف نشده؟
کی میگه قرآن تو تحریف نشده؟
تناقضات موجود در قران و مشکلاتش با عصر جدید و مرداسالاری موجود در اون اصلا افتخاری نداره
مشکل شما اینه که فکر می کنی داشتن خدا یعنی اینکه متحجر باشی
اما اونایی که به کلیسا معتقدند و زندگی خوبی هم دارند و پیشرفته هم هستند چون مثل تو زندگی نمی کنند رندگیشون پوچه!
نقل قول:
در مورد اعتقاد به منجي اخر الزمان بايد بگم كه اين اعتقاد تو همه ي اديان چه مسيحي چه يهودي چه زرتشت و حتي بودايي و كشورهاي خاوردور كه بت پرستند هم هست پس بيخود پايه امام زمان رو وسط نكش
همه اونها دارن یه حرفی می زنن که با هیچ عقلی قابل پذیرس نیست×
اولا در مورد امام زمان و اینکه امام حسن عسگری هیچ فرزندی نداشته بحث زیاده!
این امامی که از نظرها غایبه و مثل داستان افسانه ای حضرت و نوح و حتی فراتر از اون قرنها از نر غایب و ....
با 5 سال سن امام شدن و .....

نقل قول:
اما در مورده اينكه خانه نشين شدن حضرت علي و... سياسيه بله بايد بگم كاملا سياسيه چون ايشان براي اينكه اسلام تازه شكل ميگرفت و نوپا بود سكوت كردند
خوب این چه ربطی به دخالت ددین در سیاست داره؟
سیاست رفسنجانی اینه که تو انتخابات بعدی شرکت نکنه
آیا چیزی که اون بش اعتقاد داره سیاسیه؟
رفتار فرد موجب تغییر مسیر یک بنیان میشه؟
نقل قول:
جنگ امام حسين برايه اين بود كه مي خواستند حقانيت اسلام اشكار شه و طبق حديثي از خودشون براي زنده كردن امر به معروف و نهي از منكر و مبارزه با يزيد كه هيچي ازش بعيد نبود اينكارو كردندخوب ایشون برای امر به معروف رفتند
امر به معروف یک نفر و یک جلودار یک جریان آیا باعث سیاسی بودن دین است؟
امر به معروف یک فریضه دینی است ، ربطش را با سیاست معلوم کنید
بله و ربطی به اون جریان زنی به نام زینب (فکر کنم) نداشت ؟!
بحث این رو باز خواهم کرد بعدا(اگر دوستان سایت اجازه بدند! و مثله همیشه ...)
نقل قول:
و در مورد امام سجاد براي اينكه مردم با ظلمي كه به امامت شده بود و اگاه كردن مردم نسبت به حكومت فاسد اون زمون اين كارو كردند
ربط دعا کردن یک جلودار یک جریان را با وارد کردن دین در سیاست بیان کنید
نقل قول:
و امام باقرو امام صادق نيز به علت اينكه حكومت اون زمون در حال سقوط بود به وظيفه ي اصلي امامت كه تربيت افراد فرزانه بود پرداختند
وظیفه ایشان درس دادن بود، ربطش را با وارد کردن دین در سیاست بیان کنید

نقل قول:
من كي گفتم كه امام حسين براي رسيدن به حكومت به كربلا رفت من ميگم كه امام حسين براي زنده كردن اسلام و به قول خودشون زنده كردن امربه معروف ونهي از منكر به كربلا رفتند
ربط زنده کردن امر به معروف را با وارد کردن دین در سیاست عنوان کنید

نقل قول:
نه اقا شما اول برين درست بخونيد بعد بيايد در مورد نظراته من اظهار نظر نماييد و دوستان ديگه رو به اشتباه بيندازي
شما یک چیز مربوط برای وارد کردن دین در سیاست بیان کنید تا ما در باره اش بحث کنیم
قديمي 12-22-2008   #223 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
خوب دوست عزي ميشه بگي هدفت از اين بيانيه ها چيه مي خواي به روز عراق بيفتي يا به روز افغانستان
در مورد سني هل هم بايد بگم من چندتا دوست سني دارم شما نگران نباش
کی گفته من می خوام بیفتم وضع افغانستان و عراق؟
یعنی برچیده شدن ولی فقیه و یک رفراندوم عادلانه افتادن به وضع افغانستانه؟
چه ربطی داره دوستان سنی شما و نگرانی من؟
قديمي 12-22-2008   #224 (permalink)
Addict

mph1's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله KHALIJFARS نمايش نوشته ها
خواهي نخواهي سياست ما آميخته به دين خواهد بود ! چرا كه ما مسلمانيم !
پس نميتوان در مملكتي كه اكثريت آن را مسلمانان تشكيل ميدهند قوانيني وضع كرد بدون لحاظ كردن دين
يا سياستهايي كاملا مجزا از دين در نظر گرفت !

اما اگر انتظار داريم شاهد جامعه اي ديني با سيستم مديريتي حضرت علي (ع) باشيم
سخت در اشتباهيم !

چون از طرفي نميتوانيم به دلايل متعدد دين را از سياستمان جدا كنيم
و از طرفي هم نميتوانيم عدل علي (ع) قاطعيت ايشان و خشمشان ! مهرشان و...و...و.... !
را اجرا كنيم ! اينست كه به اين اشفته بازاري كه شاهديم رسيديم !

بزرگي مي گه آرمان ها مانند ستاره هانند!
دسترسي به آنها ممكن نيست ولي راه را نشان مي دهند!

حضرت محمد پيامبر بزرگ اسلام(ص) هم نتوانستند مدينه ي فاضله را تشكيل دهند بعد از انسان هاي عادي چه انتظاري دارند؟؟؟!!!
البته حكومت فعلي ما هم از تمام حكومت هاي ديگر بهتر هست!
کاربران زير از دوست گرامي mph1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-22-2008   #225 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
دشما اون موقع انتظار داشتيد كه مسئولان دست رويه هم بذارن و بايستند و نابوديه نظام رو ببينند
نه
بلکه زندانیان سیاسی سال 67 را بکشند! چند هزار نفر! تنها به این دلیل که عقیده مخالف دارند
زندان سیاسی درست کنند و اوین را به مخوفگاه اعتقادهای مخالف تبدیل کنند!
تا شخصی نظر مخالف داد تا پای مرگ پیش ببرند
اکبر گنجی! چه کاری علیه نام کرد؟
مگر او همراه احمدی نژاد از دیوار سفارت بالا نرفت؟
مگر جز همین کمیته مرگ آور زمان انقلاب نبود؟
چرا وقتی از اندیشه اش دست برداشت و واقعیت ها رو دید و گفت آن بلاها رو سرش آوردند؟
که الان چنان دارد طبل رسوایی دین را به صدا در میاورد که بدلیل بیان معضلات دین حکم ارتدادش را صادر می کنند؟
این چه دینی است که اجازه نقد نمی دهد؟
این چه دینی است که تا کسی از آن بد بگوید یا به حق یا به ناحق مرتد اعلام شده و محکوم به مرگ و خفه شدن است؟
پاسخ

برچسب ها
ادغام یا جدایی ؟, دین و سیاست

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال