|
|||||||
| سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی |
| نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: نظر شما درباره رابطه سیاست و دین چیست ؟ | |||
| مسلمانم و روش حکومت (سیاست) باید بدون توجه به احکام خدا (دین اسلام) باشد |
|
10 | 25.00% |
| مسلمانم و روش حکومت (سیاست) باید بر اساس احکام خدا (دین اسلام) باشد |
|
15 | 37.50% |
| مسلمان نیستم و سیاست باید جدا از دین باشد |
|
13 | 32.50% |
| مسلمان نیستم و سیاست باید بر اساس دین باشد |
|
2 | 5.00% |
| رای دهنده: 40. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#211 (permalink) | ||
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
از گريه گذشته و به خنده كشيده! نقل قول:
اون هم توسط كسي مثل من كه يك صدم جناب بزرگمهر هم اطلاعات ندارم! ضمنا بنده تمايل به هم پستي با شما ندارم! پست اول رو دادم تا دلسرد نشيد!
ترقي اندر اين كشور محال است/كه در اين مملكت قحظ الرجال است خرابي از جنوب و از شمال است/بر اين مخلوق آزادي وبال است دريغ از راه دور و رنج بسيار... ![]() ويرايش توسط mph1 : 12-22-2008 در ساعت 03:55 PM. |
||
|
|
|
|
|
#212 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 393
از ایشان 1,077 بار سپاسگزاري شده است
|
خواهي نخواهي سياست ما آميخته به دين خواهد بود ! چرا كه ما مسلمانيم !
پس نميتوان در مملكتي كه اكثريت آن را مسلمانان تشكيل ميدهند قوانيني وضع كرد بدون لحاظ كردن دين يا سياستهايي كاملا مجزا از دين در نظر گرفت ! اما اگر انتظار داريم شاهد جامعه اي ديني با سيستم مديريتي حضرت علي (ع) باشيم سخت در اشتباهيم ! چون از طرفي نميتوانيم به دلايل متعدد دين را از سياستمان جدا كنيم و از طرفي هم نميتوانيم عدل علي (ع) قاطعيت ايشان و خشمشان ! مهرشان و...و...و.... ! را اجرا كنيم ! اينست كه به اين اشفته بازاري كه شاهديم رسيديم !
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي KHALIJFARS به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#213 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
ضمنا من به دو دليل باور نمي كنم جنابعالي دانشجوي امير كبير باشيد يكي به اين دليل كه مي گين خادمين ناجا درون دانشگاه بودن! و ديگري اين كه كونتتون كرج هست(اگر مسير 2 ساعت هست ولي....!) به هر حال مهم نيست! اون كه مي شه درگيري دوست عزيز! پليس در بيرون بود و از ورود افراد بيروني به جبهه ي يك طرفه جلوگيري كرد و به در و دروازه هم كاري نداشت! دوست عزيز دانشجو داريم تا دانشجو! در مشهد هم از اين افراد باصطلاح دانشجو بودن نمرات درخشانشون 7-9-4.5 -6! فتبارك الله حسن الخالقين!!!! چنين كوماندوهايي در هيچ جاي جهان يافت نمي شود!(كوماندو=تكاور=تك+آور!) ضمن اين كه افراطي هم بودند(عناصر راديكالي كه مايه ي ضرر هر جامعه اند چه راستي و چه چپي!) ما هم همين و مي گيم دوست عزيز! پليس حق ورود به دانشگاه رو نداره منتها اون دوست شما اولين دانشگاه دنيا رو كه انتظاماتش پليس باشه رو با دانشگاه تهران اشتباه گرفتن!!! بنده به شخصه با نظر شما موافقم(قبلا هم گفتم!) حالا به نظر شما بايد كدوم رو باور كنيم؟ دانشگاهي كه پليس داره؟(براي اولين بار در دنيا made in hammihan users!( و يا دانشگاهي عداي مانند ديگر دانشگاههاي دنيا! ولي جمله ي داخل پرانتز به قبلش هيچ ارتباط منطقي نداره! پليس بيرون دانشگاه بود و هيچ كاري هم نكرد! اين يكي هم اولين دانشگاه دنيا هست كه از جاهاي ديگه انتظامات مي گيره!اول اين كه مي گين يه اطلاعاتي رو گرفتين!(واواك اولين سرويس جهاني هست! و زبده ترين و ورزيده ترين افسران در حال خدمت در اين سازمان هستند) اصلا چنين چيزي غير قابل قبول هست! هرگز چنين اتفاقي نخواهد افتاد تا خود مامور نخواد و ين هم بايد برنامه ريزي شده باشه و هم چنين اطمينان حاصل بشه كه به هويت مامور پي برده نخواهد شد! اوم اين كه فرموديد از اين افسر يك اشك آور كشف كرديد!(مامور ي اسلحه بوده؟) با توجه به خيل كثير نيروي انتظامي در بيرون دانشگاه و آن چه كه خود شما هم متوجه شديد كه همان نزديكي نيروهاي ناجا با دانشويان افراطي باشه لزومي نيست كه اون افسر به قول شما اطلاعاتي بياد گار اشك آور ورداره چون نه تنها دردي دوا نمي كنه بلكه دردسر ساز هم مي توهنه باشه ضمن اين كه بيروني ها با قدر كامل تجهيزات دارند! و فكر نمي كنم براي جمعيت انديك كه حتي بين خودشون اجماع ندارند به عكس العملي نياز باشه! دوم اين كه گفتين سه نفر رو گرفتند و رفتين بحث كرديد! مگر شما خودتون جز اون خيل نبوديد؟ چطور رفتيد بحث كرديد؟ نترسيد شما رو هم بگيرند؟به چه پشتوانه اي؟ اگر گرفتند با توجه به اين شيشه شكستيد و پايكوبي كرديد و رژ0 رفتيد و حتي به افسران جان بر كف ناجا هم هتاكي كرديد(منظورم به شما نيست دوست عزيز ناراحت نشين منظورم به دانشجويان افراطي بود كه در اونجا بودن و اين اعمال ناپسند رو انجام دادن) حالا براي سه نفر نرفتيد دعوا كنيد؟ ضمنا مورد ديگر اين كه هميشه در مسير با هم بوديد و هرگز موقعيتي پيش نميومد كه بخوان بگيرنتون! و اگر مي خواستن بگيرن همه رو مي گرفتن! به نظر شما آيا منطقي هست كه فقط سه نفر رو بگيرن؟ با اون سه نفر مي خوان چي كار كنن؟! چه نتيجه اي جز آشوب بيشتر مي تونست داشته باشه؟! ضمن اين كه به گواه حال و روز ساختمان شما تقريبا فاتحه ي حراست رو خونديد! --------------------------------------------------------------- بسيار جالب بود به دور از هرگونه شوخي و ... واقعا جدي عرض مي كنم خدمتتون اين روزنامه ي جامه جم چهارشنبه ويژه نامه ي پتش داره مي تونيد تو صفحه ي داستانهاي جنايي اش همكاري كنيد و من مطمئنم موفق خواهيد شد ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mph1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#214 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 243
از ایشان 513 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
شما به عنوان یک مسلمان نمیتوانید در هیچ کشور مذهبی غیر مسلمان که بر اساس باور های مذهبی شکل گرفته براحتی به عبادت بپردازید . شما هیچگاه نمیتوانستید در قرون وسطی در قلب اروپا مسجد بسازید یا به عبادت اسلامی بپردازید.اما امروزه در قلب اروپای لاییک و سکولار نه فقط میتوانید آزادانه به مسجد بروید بلکه در این اروپای لاییک صدها مسجد و مدرسه اسلامی برای مسلمانان تاسیس شده است. به نظر من حکومتهای لاییک بهترین مدافع تمام مذاهب هستند و بر عکس حکومتهای مذهبی بدترین دشمن مذهب. 2- این نتیجه گیری که هر حکومت مذهبی الزاما تایید شده از طرف خداست سفسطه ای بیش نیست.در همین تاریخ اسلام داریم افرادی چون معاویه و بین امیه را که خود را امیرالمومنین و خلیفه خدا بر روی زمین میدانستند. 3- ما در حال حاضر حتی در مورد اسلام قرائتهای بی شماری از ان داریم و حتی در میان شیعیان نیز در مورد نحوه حکومت اختلاف است.حال چگونه با این تشتت آرا مذهبیون میتوانند حکومت کنند؟ حال کدام قرائت از دین باید حکومت کند؟ جواب مسلم است انکه قدرتش بیشتر است!!!
من مخالف تو و اندیشه ات هستم اما حاضرم جان خود را فدا کنم تا تو آزادانه حرفت را بزنی << ولتر >> ويرايش توسط farhoud : 12-22-2008 در ساعت 04:48 PM. |
|
|
|
|
|
|
#215 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ایشان 1,012 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
در مورد سني هام بايد بگم من خودم تو يه منطقه ي كرد نشين زندگي مي كنم قديميا ميگن كه تو زمان شاه كردها تو خارج شهر (كوه و بيابون) زندگي مي كردند و حق نداشتن پاشونو تو شهر بذارن اما الان شهر ما پرشده از سني كه نميدونم چي بايد بگم و اين ميتونه دليلي براي سازگاري نظام با كردها باشه در مورد واقعه 18 تير بايد بگم كه اون موقع چند تا از 2 خردادي ها بين دانشجويان نفوذ كرده بودند و با اغفال دانشجويان سعي داشتند كه اهداف شوم خودشون رو از جمله از بين بردن ولايت فقيه عملي كنند و شما اون موقع انتظار داشتيد كه مسئولان دست رويه هم بذارن و بايستند و نابوديه نظام رو ببينند من حق ميدم بعضي اشكالاتي تو نظام هست ولي بايد تحمل كنيم چون فعلا اين بهترين شرايطه و بهتر از اونه كه ما مثله عراق يا افغانستان شيم تزه زياد به اينجور چيزا گير نديد بهتره واسه خودتون ميگم ايشالله اقا ظهر كنه و خودش امور دنيا رو به دست بگيره تا همه مزه ي واقعي عدالت رو بچشن |
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي samirajon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#216 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: رانده شده از جزیره خضراء
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 198
از ایشان 330 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
دعا کن که فقط من وشما باشیم اون روز موعود رو به کوری چشم دشمنان وبد خواهان حضرت سلطان ((حجت ابن الحسن (عج) )) را ببینیم
|
|
|
|
#217 (permalink) | |||
|
Addict
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,912 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
نقل قول:
دیکتاتوری باعث میشود که هرگونه حرف مخالف براندازی تعبیر شود و به شدت سرکوب! در ضمن اون مورد فراتر از این حرف شما بود! ولایت فقیه آنقدر نیروی جان سپرده دارد که با شعار از بین نرود! نقل قول:
چون عمال حکومت در این همین سایت هم حضور دارند و راپورت های خود را سر موقع می فرستند اما برای نیل به هدف و استقرار حداقلی آزادی های مدنی باید روشنگری کرد و ذهن کسانی که در خواب فرورفته اند رو بیدار کرد |
|||
|
|
|
|
|
#218 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
تازه شما مي دونستيد كتابهاي ارسطو و افلاطون اول به سرزمين هاي مسلمان اومد و بعد دوباره ترجمه شد و به اروپا برگشت شما مي دونيد كه كتابهاي دانشمندان مسلمان سالها تو اروپا تدريس شده پس بهتره يه كم به خودتون بياين و فريب اروپايي هايي روكه با يه خورده پيشرفت ديگه خدا رو هم بنده نيستند و هر روز يه بازي در ميارن نخورين در مورد تحريف دينشون هم كه فكر كنم عالمو ادم ميدونن شما از دنيا غافليد اگه دينشون تحريف نشده بود چرا الان چندتا چندتا انجيل دارن چرا چندتا چندتا تورات دارن؟ چرا اول پاپ هاشون و بزرگانشون همجنس بازي رو گناه مي دونستند والان هم جنس بازي كه سهله كارشون به بدتر از اينا كشيده كه فكر مي كنم تو بحث نگاه كثيف به جنس مونث كاملا توضيح دادم كه به شما توصيه مي كنم مقالات منو تو اونجا بخون يا اينكه الان تو اروپا زندگي بر پايه لذت محوريه نه برپايه عقل چرا مردم تو اروپا دسته دسته از رويه پوچي خودكشي مي كنن چون رنگ خدا تو زندگيشون نيست چون به خودشون مغرورند چون به يكي از خودشون بهتر و بزرگتر و عالمتر اعتقاد ندارن ؟ چرامردم از دين بيزارند؟ در مورد اعتقاد به منجي اخر الزمان بايد بگم كه اين اعتقاد تو همه ي اديان چه مسيحي چه يهودي چه زرتشت و حتي بودايي و كشورهاي خاوردور كه بت پرستند هم هست پس بيخود پايه امام زمان رو وسط نكش اما در مورده اينكه خانه نشين شدن حضرت علي و... سياسيه بله بايد بگم كاملا سياسيه چون ايشان براي اينكه اسلام تازه شكل ميگرفت و نوپا بود سكوت كردند جنگ امام حسين برايه اين بود كه مي خواستند حقانيت اسلام اشكار شه و طبق حديثي از خودشون براي زنده كردن امر به معروف و نهي از منكر و مبارزه با يزيد كه هيچي ازش بعيد نبود اينكارو كردند و در مورد امام سجاد براي اينكه مردم با ظلمي كه به امامت شده بود و اگاه كردن مردم نسبت به حكومت فاسد اون زمون اين كارو كردند و امام باقرو امام صادق نيز به علت اينكه حكومت اون زمون در حال سقوط بود به وظيفه ي اصلي امامت كه تربيت افراد فرزانه بود پرداختند من كي گفتم كه امام حسين براي رسيدن به حكومت به كربلا رفت من ميگم كه امام حسين براي زنده كردن اسلام و به قول خودشون زنده كردن امربه معروف ونهي از منكر به كربلا رفتند من كي گفتم كه امامان ما براي رسيدن به قدرت دارن مبارزه مي كنن كه اگه اون طور بود امام رضا چرا به شرطي وليهد مامون ملون شدندكه در امور دخالتي نداشته باشند نه اقا شما اول برين درست بخونيد بعد بيايد در مورد نظراته من اظهار نظر نماييد و دوستان ديگه رو به اشتباه بيندازيد |
|
|
|
|
|
|
#219 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
در مورد سني هل هم بايد بگم من چندتا دوست سني دارم شما نگران نباش |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي samirajon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#221 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: رانده شده از جزیره خضراء
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 198
از ایشان 330 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
لطفا از موضع ضد دین و شخصیتهای دینی این بحث را نقد نکنید |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي reza nikjo به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#222 (permalink) | |||||||||
|
Addict
|
نقل قول:
من نمی دونم از کی تا حالا اروپاییها فقط دو قرنه پیشرفت کردند! بله ما اومدیم این فلاسفو درس کردیم بله الان بحث ارسطو و افلاطون و این فیلسوفا نیست بحث فیلسوفای ماست بله الان فلاسفه آلمانی وفرانسوی فلاسفه برتر دنیا نیستن وما هستیم و این که ملل مسلمان دنیا همگی باید از عقب افتاده ها باشن و همین اروپاییان از وقتی دین رو بردن تو حوزه شخصی پیشرفت کردن رو چجوری توضیح میدید؟ نقل قول:
کی میگه قرآن تو تحریف نشده؟ تناقضات موجود در قران و مشکلاتش با عصر جدید و مرداسالاری موجود در اون اصلا افتخاری نداره مشکل شما اینه که فکر می کنی داشتن خدا یعنی اینکه متحجر باشی اما اونایی که به کلیسا معتقدند و زندگی خوبی هم دارند و پیشرفته هم هستند چون مثل تو زندگی نمی کنند رندگیشون پوچه! نقل قول:
اولا در مورد امام زمان و اینکه امام حسن عسگری هیچ فرزندی نداشته بحث زیاده! این امامی که از نظرها غایبه و مثل داستان افسانه ای حضرت و نوح و حتی فراتر از اون قرنها از نر غایب و .... با 5 سال سن امام شدن و ..... نقل قول:
سیاست رفسنجانی اینه که تو انتخابات بعدی شرکت نکنه آیا چیزی که اون بش اعتقاد داره سیاسیه؟ رفتار فرد موجب تغییر مسیر یک بنیان میشه؟ نقل قول:
امر به معروف یک فریضه دینی است ، ربطش را با سیاست معلوم کنید بله و ربطی به اون جریان زنی به نام زینب (فکر کنم) نداشت ؟! بحث این رو باز خواهم کرد بعدا(اگر دوستان سایت اجازه بدند! و مثله همیشه ...) نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#223 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
یعنی برچیده شدن ولی فقیه و یک رفراندوم عادلانه افتادن به وضع افغانستانه؟ چه ربطی داره دوستان سنی شما و نگرانی من؟ |
|
|
|
|
|
|
#224 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
دسترسي به آنها ممكن نيست ولي راه را نشان مي دهند! حضرت محمد پيامبر بزرگ اسلام(ص) هم نتوانستند مدينه ي فاضله را تشكيل دهند بعد از انسان هاي عادي چه انتظاري دارند؟؟؟!!! البته حكومت فعلي ما هم از تمام حكومت هاي ديگر بهتر هست! ![]() ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mph1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#225 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
بلکه زندانیان سیاسی سال 67 را بکشند! چند هزار نفر! تنها به این دلیل که عقیده مخالف دارند زندان سیاسی درست کنند و اوین را به مخوفگاه اعتقادهای مخالف تبدیل کنند! تا شخصی نظر مخالف داد تا پای مرگ پیش ببرند اکبر گنجی! چه کاری علیه نام کرد؟ مگر او همراه احمدی نژاد از دیوار سفارت بالا نرفت؟ مگر جز همین کمیته مرگ آور زمان انقلاب نبود؟ چرا وقتی از اندیشه اش دست برداشت و واقعیت ها رو دید و گفت آن بلاها رو سرش آوردند؟ که الان چنان دارد طبل رسوایی دین را به صدا در میاورد که بدلیل بیان معضلات دین حکم ارتدادش را صادر می کنند؟ این چه دینی است که اجازه نقد نمی دهد؟ این چه دینی است که تا کسی از آن بد بگوید یا به حق یا به ناحق مرتد اعلام شده و محکوم به مرگ و خفه شدن است؟ |
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| ادغام یا جدایی ؟, دین و سیاست |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|