|
|||||||
| سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی |
| نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: نظر شما درباره رابطه سیاست و دین چیست ؟ | |||
| مسلمانم و روش حکومت (سیاست) باید بدون توجه به احکام خدا (دین اسلام) باشد |
|
10 | 25.00% |
| مسلمانم و روش حکومت (سیاست) باید بر اساس احکام خدا (دین اسلام) باشد |
|
15 | 37.50% |
| مسلمان نیستم و سیاست باید جدا از دین باشد |
|
13 | 32.50% |
| مسلمان نیستم و سیاست باید بر اساس دین باشد |
|
2 | 5.00% |
| رای دهنده: 40. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#226 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ایشان 1,012 بار سپاسگزاري شده است
|
دوست عزيزمن كه نمي گم امام حسين واسه قدرت و رسيدن به حكومت رفته و شهيد شده بعضي از دوستان ميگن اگه نظر منو دقيق بخوني من مي گم واسه خاطر دفاع از اسلام امامامون اين همه ايثار ميكنن
|
|
|
|
|
|
#227 (permalink) | ||
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 29
از ایشان 80 بار سپاسگزاري شده است
|
من که گفتم انتظار ندارم
نقل قول:
بهاییت هم چون توطئه انگلیس برای اختلاف افکنی بود مردود است . شما همیشه از انگلیسیها و آمریکاییها و توطئه هایشان دفاع می کنید . نقل قول:
یادت رفت بگی در ورودیهای میدان آزادی سکه هم می دهند . ![]() ![]() ![]() پس احمد باطنی را حکم اعدام دادند . چه جالب - الان کجاست ایشان ؟؟؟؟
|
|
|
|
#228 (permalink) | ||||
|
Addict
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
به نظرتان اینکه در برگه هایی که برای استخدام و غیره از مذهب می پرسن برای چیست؟ مگر فرقی دارد من شیعه باشم یا سنی؟ نقل قول:
نقل قول:
پس هم حضور غیاب می کنند هم سکه می دهند ![]() ![]() ![]() نقل قول:
تا آنجا که یادم است حکم اعدامش توسط رهبر محبوب!!! لغو شد!!!!! این قسمت هم هست اما در صورتی که یک تجمع کوچک مانند فعالین زنان در روبروی مجلس شکل بگیرد اعضای این تشکل مورد پیگرد قرار می گیرند و ممنوع الخروج می شوند! |
||||
|
|
|
|
|
#229 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
تهران- خبرگزاری كار ایران وكیل مدافع احمد باطبی، دانشجویی كه در جریان حوادث كوی دانشگاه در سال 78 دستگیر شده بود، از تایید اصل حكم اعدام موكلش از سوی شعبه 13 هیات تشیخص دیوان عالی كشور خبر داد. خلیل بهرامیان در گفتوگو با خبرنگار "ایلنا"، با اعلام این خبر و با بیان اینكه متاسفانه هیات تشخیص دیوان عالی كشور بدون توجه به موازین قانونی اصل حكم اعدام موكلم را تایید كرده است، گفت: شعبه 13 هیات تشخیص دیوان عالی كشور تكلیف قانونی داشت كه نسبت به رای اعدام موكلم نفیاً یا اثباتاً اظهار نظر كند كه متأسفانه بدون هیچگونه استدلال قانونی رأی بدوی را تأیید كرد. وی افزود: انتظارم به عنوان یك وكیل دادگستری این بود كه شعبه مزبور از برخورد سیاسی با برخی پروندهها خودداری كند و در جهت حفظ استقلال خود تنها و تنها موازین قانونی را رعایت كند. بهرامیان در پاسخ به این سوال كه آیا حكم اعدام احمد باطبی به 15 سال زندان تقلیل پیدا نكرده بود، گفت: بنده نسبت به حكم دادگاه بدوی مبنی بر اعدام موكلم اعتراض كردم كه مورد تأیید شعبه تشخیص قرار گرفت اما حكم باطبی بعدها با موافقت مقام رهبری و استفاده ایشان از اختیاراتش از سوی دادگاه به 15 سال حبس تقلیل پیدا كرد، بنابراین موكلم باید 15 سال زندان را تحمل كند فقط به خاطر این ![]() |
|
|
|
|
|
|
#230 (permalink) | |
|
Expert
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ایشان 1,012 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
تفسير : زياده اما فقط همين رو مي گم كه ... بعضي از ايات كه ام الكتاب هستند واضح و صريحند و نياز به توضيح ندارند كه اين ايات اساس قران هستند كه تفسير ايات مشكل نيز به وسيله ي انها حل مي شود و بعضي از ايات ان متشابهندكه داراي معناي عميقي هستند و با مراجعه به ايات محكم حل مي شوند ولي كساني كه تو اعتقادات قلبيشان انحرافي هست براي منحرف كردن مردم از حق با ايجاد شبهه و ترديد در معناي ايات متشابه به دنبال ايات متشابه مي روند تا با تفسير به راي وقرائت جديد از معناي ايه فتنه جويي كنند و افكار عمومي را از معنا و تفسير واقعي ان منحرف سازند ...... منبع : اموزش موضوعي و كابردي ترجمه و مفاهيم قران جز سوم قم - مركز اموزشي علوم قراني جبرئيل امين دوست عزيز اينا رو كه ديدي من از قران در اوردم كه فقط نمونه ي كوچكي از پاسخ به سئوال شماست قران تحريف نشده چون ما چند جلد قران ندارسم طبق ايه بالا الان افرادي مثله سلمان رشدي لعين هستند كه دارند از ايات متشابه سو استفاده مي كنند اما هرگز نتونستند كه خود قران رو تحريف كنند كه اگه شما همون ايات شيطاني رو بخونيد تناقضات زيادي توش مي بينيد كه خندتون مي گيره حتي تو اروپا هو تو قرن 19 يا 17 تو انگلستان گروه هاي شيطان پرستي اقدام به نوشتن انجيل شيطاني كردند كه اين تا كنون واسه قران پيش نيومده يا امسال تو حج كه به زائران شيعه يك جلد قران مي دادند كه معني ايات متشابه رو مثله خواسته خودشون تفسير كردند ......قران خودش افراد سست ايمان رو به مبارزه (تحدي ) دعوت كرده و ازشون خواسته سوره شبيه فقط سوره كوثر بيارن كه نتونستند و اين دليل بر عظمت قران و عدم تحريفشه الانم كه الانه قران واسه همه تازگي داره بذار يه مثال بزنم تو سوره لقمان به زوجيت گياهان ون نيرويه جاذبه ي زمين اشاره شده (ايه 10 )يا تو درس عربي دبيرستان چه قدر در مورد تازگي هاي قران و علمش ت.ضيح داده و ايه اورده من انچه شرطه بلاغ است به تو ميگويم تو خواه پند گير خواه ملال .در اين مورد هم من انتظار ندارم كه شما ها از حرف خودتون كوتاه بياين هرچند مطالب من كاملا منطقي دقيق و با مدرك و علميه چون تو اين باره قران هم اشاره كرده كه ايات قران چون شمشير دو لبه است كه واسه مومنان رحمت و واسه كسانيكه قبولش ندارند عذابه اما در مورد سياست امامان يا تو معني سياست رو نمي دوني يا خوب نمي گيري ( البته ببخشيدا توهين نشه) خوب من حتي سياست و علت رفتارشون رو هم گفتم ولي تو نگرفتي دوست عزي من نمي گم زندگيشون پوچه خودشون ميگن پوچه به خاطر همين هم خودكشي مي كنن من فقط امار و تحقيقاتم رو در مورد غرب بهت مي گم من نظرمو نگفتم نظر روانشناسان غرب رو گفتم عزيز بهتره كه با دقت بخوني و بعد فكر كني و بعد از نظراتم انتقاد كني ok؟ |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي samirajon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#231 (permalink) | |||
|
کاربر
|
نقل قول:
پرسیدن مذهب برای استخدام خیلی مهم است . گاهی اوقات بودن فردی با مذهب خاص در جاهایی برای خود فرد ایجاد مشکل می کنه . نقل قول:
نقل قول:
بیگناه بود ؟ پس چرا اقرار کرده بود که برای ایجاد شورش پول دریافت کرده ؟ هر تشکل غیر قانونی و راهپیمایی غیر قانونی باید باهاش برخورد بشه و اگر قانونی راهپیمایی کنند کسی کارشان ندارد . مثل خیلی از سازمانها که برای اعتراضات و تجمع هایشان مجوز می گیرند . |
|||
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي min به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#232 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#234 (permalink) | |
|
Enthusiast
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 134
از ایشان 320 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
آخه آدم حسابي تو اون اوج درگيري احمد باطبي از كجا مي تونست قوطس رنگ گير بياره كه يه پيراهن و خوني كنه بعد بگيره بالا كه يكي ازش عكس بگيره و ... حتما مي خواي بگي از قبل برنامه ريزي شده بود نه؟
|
|
|
|
|
#235 (permalink) | ||||
|
Addict
|
یک سرچ ساده در اینترنت کمکت می کنه! بعد ببین برای توجیحش چه داستانی سرهم کردند!و عنوانشو گذاشتن ردپای شیطان!
نقل قول:
نقل قول:
شما گفتی سکه می دهند به من چه! نقل قول:
اقرار کرد؟ کجا اقرار کرد؟ به نظرت می موند تو یکی می ذاشتی زنده بمونه؟ نقل قول:
حتی تجمعهای صنفی هم با برخورد شدید موجه میشوند چه برسه به همچین مورادی ! در ضمن غیر قانونی بودنش به چه معناس؟ آیا اصلا در ایران اجازه اعتراض وجود دارد؟ |
||||
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#236 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
اگه واقعا اعتقادداری تا دو سه آدرس بهت بدم بری هم خودشونو ببینی هم عکس اون موقشونو! |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#237 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
این هم که از قبل برنامه ریزی کرده باشند بعید نیست خوب حرفی زدی |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي min به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#239 (permalink) | ||||
|
کاربر
|
نقل قول:
در جاهایی پس چرا حرف اربابان دیگرت را قرقره می کنی ؟ نقل قول:
همه حرفهات همینطوریه - من مثلا اگر می موند می کشتمش ؟ خوبه تهمت به افراد را خوب بلدی . نقل قول:
نقل قول:
ولی باید قبل از راهپیمایی کسی بره و مجوز بگیره و قبول مسئولیت کنه که به اموال عمومی آسیب نمیرسه |
||||
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| ادغام یا جدایی ؟, دین و سیاست |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|