کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: نظر شما درباره رابطه سیاست و دین چیست ؟
مسلمانم و روش حکومت (سیاست) باید بدون توجه به احکام خدا (دین اسلام) باشد 10 25.00%
مسلمانم و روش حکومت (سیاست) باید بر اساس احکام خدا (دین اسلام) باشد 15 37.50%
مسلمان نیستم و سیاست باید جدا از دین باشد 13 32.50%
مسلمان نیستم و سیاست باید بر اساس دین باشد 2 5.00%
رای دهنده: 40. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 12-22-2008   #226 (permalink)
Expert

samirajon's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ایشان 1,012 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : دین و سیاست , ادغام یا جدایی ؟

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله reza nikjo نمايش نوشته ها
آخه کدوم انسان عاقلی برای تصاحب یک قدرت سیاسی با زن و بچه و اهل بیتش میرود در دهان گرگهای وحشی بنی امیه که امام حسین (ع) دومی باشد کمی عقل ادراک خوب چیزیه برای بشر قرن21
لطفا از موضع ضد دین و شخصیتهای دینی این بحث را نقد نکنید
دوست عزيزمن كه نمي گم امام حسين واسه قدرت و رسيدن به حكومت رفته و شهيد شده بعضي از دوستان ميگن اگه نظر منو دقيق بخوني من مي گم واسه خاطر دفاع از اسلام امامامون اين همه ايثار ميكنن
samirajon آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-22-2008   #227 (permalink)
min
کاربر

min's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 29
از ایشان 80 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله unforgiiven نمايش نوشته ها
انتظارتون یقینا بیجاست
من که گفتم انتظار ندارم

نقل قول:
سنی ها ی سیستان هم دین نیستند لابود
نمی دانم چرا همیشه مسلمانان حق دارند اندیشه دیگران را ضاله بدانند و خودشان رو برحق
و به خود حق بدهند راجع به همه قضاوت کنند و اونهارو لایق مرگ و خفقان
بگذارید هرکس اعتقاد خودش را داشته باشد
من از هرکسی که مورد ظلم قرار بگیره دفاع می کنم
همه اهل سنت در ایران دارند زندگیشان را می کنند و از حقوق اقلیتها خیلی بیشتر از جاهای دیگر برخوردارند .
بهاییت هم چون توطئه انگلیس برای اختلاف افکنی بود مردود است . شما همیشه از انگلیسیها و آمریکاییها و توطئه هایشان دفاع می کنید .

نقل قول:
آن لباس نماد همه زجر بچه ها بود
آخه ساده انگاری تا چه حد
من گفتم همین تلویزیون جمهوری اسلامیتان!!!! آن تظاهرات را نشان می دهد
مطمعن باشید اگر در اون تظاهرات یک نفر و یک مامور کوچکترین حرکتی بکند آن را در بوق و کرنا می کنند که در آنجا آزادی نیست
و در ایران هست برای 22 بهمن معلمان و دانش آموزان موظفند شرکت کنند و حضور غیاب در مراسم صورت می گیرد!
نظامیها یقینا باید شرکت کنند
اعای بسیج هم که دیگر تکلیفش معلوم است!
اما در صورتی که یک تجمع کوچک مانند فعالین زنان در روبروی مجلس شکل بگیرد اعضای این تشکل مورد پیگرد قرار می گیرند و ممنوع الخروج می شوند!

اگر آن لباس فقط یه تکه پاره بود ---چرا احمد باطبی تا پای اعدام هم رفت؟
چه فشاری به مسئولین و حکومت آورد؟
چرا اینقدر برایشان سنگین بود
پس در 22 بهمن حضور و غیاب می کنند . چه جالب
یادت رفت بگی در ورودیهای میدان آزادی سکه هم می دهند .
پس احمد باطنی را حکم اعدام دادند . چه جالب - الان کجاست ایشان ؟؟؟؟
قديمي 12-22-2008   #228 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله min نمايش نوشته ها
همه اهل سنت در ایران دارند زندگیشان را می کنند و از حقوق اقلیتها خیلی بیشتر از جاهای دیگر برخوردارند .
بهاییت هم چون توطئه انگلیس برای اختلاف افکنی بود مردود است . شما همیشه از انگلیسیها و آمریکاییها و توطئه هایشان دفاع می کنید .
چقدر حقوق دارند! مسجدشان خراب نشده است اصلا!
به نظرتان اینکه در برگه هایی که برای استخدام و غیره از مذهب می پرسن برای چیست؟ مگر فرقی دارد من شیعه باشم یا سنی؟
نقل قول:
پس در 22 بهمن حضور و غیاب می کنند . چه جالب
نمی کنند؟
نقل قول:
یادت رفت بگی در ورودیهای میدان آزادی سکه هم می دهند .
سکه هم می دهند!این را نمی دانستم
پس هم حضور غیاب می کنند هم سکه می دهند
نقل قول:
ایشان فراررررررر! کرد!!!!!
تا آنجا که یادم است حکم اعدامش توسط رهبر محبوب!!! لغو شد!!!!!

این قسمت هم هست
اما در صورتی که یک تجمع کوچک مانند فعالین زنان در روبروی مجلس شکل بگیرد اعضای این تشکل مورد پیگرد قرار می گیرند و ممنوع الخروج می شوند!
UnforGiiveN آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-22-2008   #229 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
حكم اعدام احمد باطبی تایید شد اما تخفیف رهبری در مورد وی اعمال می‌‏شود، ایلنا
تهران- خبرگزاری كار ایران
وكیل مدافع احمد باطبی، دانشجویی كه در جریان حوادث كوی دانشگاه در سال 78 دستگیر شده بود، از تایید اصل حكم اعدام موكلش از سوی شعبه 13 هیات تشیخص دیوان عالی كشور خبر داد.
خلیل بهرامیان در گفت‌‏وگو با خبرنگار "ایلنا"، با اعلام این خبر و با بیان اینكه متاسفانه هیات تشخیص دیوان عالی كشور بدون توجه به موازین قانونی اصل حكم اعدام موكلم را تایید كرده است، گفت: شعبه 13 هیات تشخیص دیوان عالی كشور تكلیف قانونی داشت كه نسبت به رای اعدام موكلم نفیاً یا اثباتاً اظهار نظر كند كه متأسفانه بدون هیچ‌‏گونه استدلال قانونی رأی بدوی را تأیید كرد.
وی افزود: انتظارم به عنوان یك وكیل دادگستری این بود كه شعبه مزبور از برخورد سیاسی با برخی پرونده‌‏ها خودداری كند و در جهت حفظ استقلال خود تنها و تنها موازین قانونی را رعایت كند.

بهرامیان در پاسخ به این سوال كه آیا حكم اعدام احمد باطبی به 15 سال زندان تقلیل پیدا نكرده بود، گفت: بنده نسبت به حكم دادگاه بدوی مبنی بر اعدام موكلم اعتراض كردم كه مورد تأیید شعبه تشخیص قرار گرفت اما حكم باطبی بعدها با موافقت مقام رهبری و استفاده ایشان از اختیاراتش از سوی دادگاه به 15 سال حبس تقلیل پیدا كرد، بنابراین موكلم باید 15 سال زندان را تحمل كند

فقط به خاطر این

قديمي 12-22-2008   #230 (permalink)
Expert

samirajon's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ایشان 1,012 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله UnforGiiveN نمايش نوشته ها
بحث اینکه کی باید بنده خدا باشه و کی نه بحثی جداست
من نمی دونم از کی تا حالا اروپاییها فقط دو قرنه پیشرفت کردند!
بله ما اومدیم این فلاسفو درس کردیم
بله الان بحث ارسطو و افلاطون و این فیلسوفا نیست بحث فیلسوفای ماست
بله الان فلاسفه آلمانی وفرانسوی فلاسفه برتر دنیا نیستن وما هستیم
و این که ملل مسلمان دنیا همگی باید از عقب افتاده ها باشن و همین اروپاییان از وقتی دین رو بردن تو حوزه شخصی پیشرفت کردن رو چجوری توضیح میدید؟

کی میگه دین تو تحریف نشده؟
کی میگه قرآن تو تحریف نشده؟
تناقضات موجود در قران و مشکلاتش با عصر جدید و مرداسالاری موجود در اون اصلا افتخاری نداره
مشکل شما اینه که فکر می کنی داشتن خدا یعنی اینکه متحجر باشی
اما اونایی که به کلیسا معتقدند و زندگی خوبی هم دارند و پیشرفته هم هستند چون مثل تو زندگی نمی کنند رندگیشون پوچه!

همه اونها دارن یه حرفی می زنن که با هیچ عقلی قابل پذیرس نیست×
اولا در مورد امام زمان و اینکه امام حسن عسگری هیچ فرزندی نداشته بحث زیاده!
این امامی که از نظرها غایبه و مثل داستان افسانه ای حضرت و نوح و حتی فراتر از اون قرنها از نر غایب و ....
با 5 سال سن امام شدن و .....

خوب این چه ربطی به دخالت ددین در سیاست داره؟
سیاست رفسنجانی اینه که تو انتخابات بعدی شرکت نکنه
آیا چیزی که اون بش اعتقاد داره سیاسیه؟
رفتار فرد موجب تغییر مسیر یک بنیان میشه؟

امر به معروف یک نفر و یک جلودار یک جریان آیا باعث سیاسی بودن دین است؟
امر به معروف یک فریضه دینی است ، ربطش را با سیاست معلوم کنید
بله و ربطی به اون جریان زنی به نام زینب (فکر کنم) نداشت ؟!
بحث این رو باز خواهم کرد بعدا(اگر دوستان سایت اجازه بدند! و مثله همیشه ...)

ربط دعا کردن یک جلودار یک جریان را با وارد کردن دین در سیاست بیان کنید

وظیفه ایشان درس دادن بود، ربطش را با وارد کردن دین در سیاست بیان کنید

ربط زنده کردن امر به معروف را با وارد کردن دین در سیاست عنوان کنید

شما یک چیز مربوط برای وارد کردن دین در سیاست بیان کنید تا ما در باره اش بحث کنیم
ببين تو از اسلام از قران هيچي نمي دوني به ولله قسم اگه قرانو با معنيش بخوني اگه توش فكر كني هيچ وقت اين حرفو نمي زني خدا خودش تو قران گفته كه من خودم از قران محافظت مي كنم و جلوي تحريفشو مي گيرم اصلا فلسفه ي وجود امام هم به اين دليله كه امام معصوم با عصمتش قران رو به مردم تعليم ميده و مردم رو از قران باخبر مي كنه اما در مورد ايات متشابه يا به قول شما اياتي كه تناقض داره(كه اصلا هم نداره)با توجه به ايه 7 سوره ي ال عمران كه خداوند مي فرمايد :اوكسي است كه نازل كرد بر تو كتاب را كه از ان است ايات محكم صريح انها (ايات محكم)اصل و اساس كتاب قران (مرجع ايات متشابه)هستند و ايات ديگر ايات متشابه (اياتي كه معنايشان مبهم وقابل تاويل است و داراي احتمالات مختلف مي باشد)پس اما كساني كه در دلهاشان ميلي به سويه باطل است پس پيروي مي كنند از از ايات متشابه و جستجو مي كنند فتنه را و تاويل و تفسيرش را و نمي داند تفسيرش را مگر خداوند و راسخان در علم ( اشاره به امامان معصوم و كسانيكه در علم و دانش ثابت قدم هستند و وقتي به ايات متشابه برخورد مي كنند قلوبشان مضطرب نمي شود و به ان نيز مثله ايات محكم ايمان دارند )مي گويند ايمان اورديم به ان ( ايات متشابه)و همه چيز از جانب پروردگار ماست و متذكر نمي شوند مگر صاحبان خردو فكر
تفسير : زياده اما فقط همين رو مي گم كه ...
بعضي از ايات كه ام الكتاب هستند واضح و صريحند و نياز به توضيح ندارند كه اين ايات اساس قران هستند كه تفسير ايات مشكل نيز به وسيله ي انها حل مي شود و بعضي از ايات ان متشابهندكه داراي معناي عميقي هستند و با مراجعه به ايات محكم حل مي شوند ولي كساني كه تو اعتقادات قلبيشان انحرافي هست براي منحرف كردن مردم از حق با ايجاد شبهه و ترديد در معناي ايات متشابه به دنبال ايات متشابه مي روند تا با تفسير به راي وقرائت جديد از معناي ايه فتنه جويي كنند و افكار عمومي را از معنا و تفسير واقعي ان منحرف سازند ......
منبع : اموزش موضوعي و كابردي ترجمه و مفاهيم قران جز سوم قم - مركز اموزشي علوم قراني جبرئيل امين
دوست عزيز اينا رو كه ديدي من از قران در اوردم كه فقط نمونه ي كوچكي از پاسخ به سئوال شماست قران تحريف نشده چون ما چند جلد قران ندارسم طبق ايه بالا الان افرادي مثله سلمان رشدي لعين هستند كه دارند از ايات متشابه سو استفاده مي كنند اما هرگز نتونستند كه خود قران رو تحريف كنند كه اگه شما همون ايات شيطاني رو بخونيد تناقضات زيادي توش مي بينيد كه خندتون مي گيره حتي تو اروپا هو تو قرن 19 يا 17 تو انگلستان گروه هاي شيطان پرستي اقدام به نوشتن انجيل شيطاني كردند كه اين تا كنون واسه قران پيش نيومده يا امسال تو حج كه به زائران شيعه يك جلد قران مي دادند كه معني ايات متشابه رو مثله خواسته خودشون تفسير كردند ......قران خودش افراد سست ايمان رو به مبارزه (تحدي ) دعوت كرده و ازشون خواسته سوره شبيه فقط سوره كوثر بيارن كه نتونستند و اين دليل بر عظمت قران و عدم تحريفشه الانم كه الانه قران واسه همه تازگي داره بذار يه مثال بزنم تو سوره لقمان به زوجيت گياهان ون نيرويه جاذبه ي زمين اشاره شده (ايه 10 )يا تو درس عربي دبيرستان چه قدر در مورد تازگي هاي قران و علمش ت.ضيح داده و ايه اورده
من انچه شرطه بلاغ است به تو ميگويم تو خواه پند گير خواه ملال .در اين مورد هم من انتظار ندارم كه شما ها از حرف خودتون كوتاه بياين هرچند مطالب من كاملا منطقي دقيق و با مدرك و علميه چون تو اين باره قران هم اشاره كرده كه ايات قران چون شمشير دو لبه است كه واسه مومنان رحمت و واسه كسانيكه قبولش ندارند عذابه
اما در مورد سياست امامان يا تو معني سياست رو نمي دوني يا خوب نمي گيري ( البته ببخشيدا توهين نشه) خوب من حتي سياست و علت رفتارشون رو هم گفتم ولي تو نگرفتي
دوست عزي من نمي گم زندگيشون پوچه خودشون ميگن پوچه به خاطر همين هم خودكشي مي كنن من فقط امار و تحقيقاتم رو در مورد غرب بهت مي گم من نظرمو نگفتم نظر روانشناسان غرب رو گفتم عزيز بهتره كه با دقت بخوني و بعد فكر كني و بعد از نظراتم انتقاد كني ok؟
samirajon آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي samirajon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-23-2008   #231 (permalink)
min
کاربر

min's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
چقدر حقوق دارند! مسجدشان خراب نشده است اصلا!
به نظرتان اینکه در برگه هایی که برای استخدام و غیره از مذهب می پرسن برای چیست؟ مگر فرقی دارد من شیعه باشم یا سنی؟
نمی کنند؟
کدام مسجد از طرف دولت به خاطر اینکه متعلق به اهل سنت بوده خراب شده ؟
پرسیدن مذهب برای استخدام خیلی مهم است . گاهی اوقات بودن فردی با مذهب خاص در جاهایی برای خود فرد ایجاد مشکل می کنه .

نقل قول:
سکه هم می دهند!این را نمی دانستم
پس هم حضور غیاب می کنند هم سکه می دهند
دقیقا . اربابان شما که اینگونه می گویند . البته همه به بلاهت چنین سخنانی می خندند .

نقل قول:
ایشان فراررررررر! کرد!!!!!
تا آنجا که یادم است حکم اعدامش توسط رهبر محبوب!!! لغو شد!!!!!
پس فرار کرد ؟
بیگناه بود ؟ پس چرا اقرار کرده بود که برای ایجاد شورش پول دریافت کرده ؟

نقل قول:
این قسمت هم هست
هر تشکل غیر قانونی و راهپیمایی غیر قانونی باید باهاش برخورد بشه و اگر قانونی راهپیمایی کنند کسی کارشان ندارد . مثل خیلی از سازمانها که برای اعتراضات و تجمع هایشان مجوز می گیرند .
min آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي min به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-23-2008   #232 (permalink)
min
کاربر

min's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
حكم اعدام احمد باطبی تایید شد اما تخفیف رهبری در مورد وی اعمال می‌‏شود، ایلنا
تهران- خبرگزاری كار ایران

وكیل مدافع احمد باطبی، دانشجویی كه در جریان حوادث كوی دانشگاه در سال 78 دستگیر شده بود، از تایید اصل حكم اعدام موكلش از سوی شعبه 13 هیات تشیخص دیوان عالی كشور خبر داد.
خلیل بهرامیان در گفت‌‏وگو با خبرنگار "ایلنا"، با اعلام این خبر و با بیان اینكه متاسفانه هیات تشخیص دیوان عالی كشور بدون توجه به موازین قانونی اصل حكم اعدام موكلم را تایید كرده است، گفت: شعبه 13 هیات تشخیص دیوان عالی كشور تكلیف قانونی داشت كه نسبت به رای اعدام موكلم نفیاً یا اثباتاً اظهار نظر كند كه متأسفانه بدون هیچ‌‏گونه استدلال قانونی رأی بدوی را تأیید كرد.
وی افزود: انتظارم به عنوان یك وكیل دادگستری این بود كه شعبه مزبور از برخورد سیاسی با برخی پرونده‌‏ها خودداری كند و در جهت حفظ استقلال خود تنها و تنها موازین قانونی را رعایت كند.

بهرامیان در پاسخ به این سوال كه آیا حكم اعدام احمد باطبی به 15 سال زندان تقلیل پیدا نكرده بود، گفت: بنده نسبت به حكم دادگاه بدوی مبنی بر اعدام موكلم اعتراض كردم كه مورد تأیید شعبه تشخیص قرار گرفت اما حكم باطبی بعدها با موافقت مقام رهبری و استفاده ایشان از اختیاراتش از سوی دادگاه به 15 سال حبس تقلیل پیدا كرد، بنابراین موكلم باید 15 سال زندان را تحمل كند

فقط به خاطر این

وقتی یکی یک پیراهن را رنگی می کنه و به دروغ به عنوان پیراهن خونین بالا میگیره میخواهی باهاش چه جوری برخورد بشه ؟ شربت و شیرینی به اون بدهند بگویند دست شما درد نکند که دروغ گفتید ؟؟؟
قديمي 12-23-2008   #233 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
وقتی یکی یک پیراهن را رنگی می کنه و به دروغ به عنوان پیراهن خونین بالا میگیره میخواهی باهاش چه جوری برخورد بشه ؟ شربت و شیرینی به اون بدهند بگویند دست شما درد نکند که دروغ گفتید ؟؟؟
نه براش حکم اعدام صادر کنند!
قديمي 12-23-2008   #234 (permalink)
Enthusiast

khashayarsha's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 134
از ایشان 320 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
به خدا خيلي رو داري
آخه آدم حسابي تو اون اوج درگيري احمد باطبي از كجا مي تونست قوطس رنگ گير بياره كه يه پيراهن و خوني كنه بعد بگيره بالا كه يكي ازش عكس بگيره و ...
حتما مي خواي بگي از قبل برنامه ريزي شده بود نه؟
khashayarsha آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-23-2008   #235 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
کدام مسجد از طرف دولت به خاطر اینکه متعلق به اهل سنت بوده خراب شده ؟
یک سرچ ساده در اینترنت کمکت می کنه! بعد ببین برای توجیحش چه داستانی سرهم کردند!و عنوانشو گذاشتن ردپای شیطان!
نقل قول:
پرسیدن مذهب برای استخدام خیلی مهم است . گاهی اوقات بودن فردی با مذهب خاص در جاهایی برای خود فرد ایجاد مشکل می کنه .
در جاهایی؟ یا در همه جا؟

نقل قول:
دقیقا . اربابان شما که اینگونه می گویند . البته همه به بلاهت چنین سخنانی می خندند .
ارباب من عقلم است!
شما گفتی سکه می دهند به من چه!

نقل قول:
پس فرار کرد ؟
بیگناه بود ؟ پس چرا اقرار کرده بود که برای ایجاد شورش پول دریافت کرده ؟

اقرار کرد؟ کجا اقرار کرد؟ به نظرت می موند تو یکی می ذاشتی زنده بمونه؟

نقل قول:
هر تشکل غیر قانونی و راهپیمایی غیر قانونی باید باهاش برخورد بشه و اگر قانونی راهپیمایی کنند کسی کارشان ندارد . مثل خیلی از سازمانها که برای اعتراضات و تجمع هایشان مجوز می گیرند .
یک سازمان نشون بده که می تونه مجوز بگیره و یا گرفته!
حتی تجمعهای صنفی هم با برخورد شدید موجه میشوند چه برسه به همچین مورادی !

در ضمن غیر قانونی بودنش به چه معناس؟
آیا اصلا در ایران اجازه اعتراض وجود دارد؟
کاربران زير از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-23-2008   #236 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
یعنی تو اون روز کسی زخمی نشد؟
اگه واقعا اعتقادداری تا دو سه آدرس بهت بدم بری هم خودشونو ببینی هم عکس اون موقشونو!
کاربران زير از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-23-2008   #237 (permalink)
min
کاربر

min's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله khashayarsha نمايش نوشته ها
به خدا خيلي رو داري
آخه آدم حسابي تو اون اوج درگيري احمد باطبي از كجا مي تونست قوطس رنگ گير بياره كه يه پيراهن و خوني كنه بعد بگيره بالا كه يكي ازش عكس بگيره و ...
حتما مي خواي بگي از قبل برنامه ريزي شده بود نه؟
سس گوجه فرنگی همه جا هست
این هم که از قبل برنامه ریزی کرده باشند بعید نیست خوب حرفی زدی
قديمي 12-23-2008   #238 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
سس گوجه فرنگی همه جا هست
این هم که از قبل برنامه ریزی کرده باشند بعید نیست خوب حرفی زدی
بحث صدور حکم اعدام برای سس گوجه فرنگیست!!!!!!!!!!!!!!!
قديمي 12-23-2008   #239 (permalink)
min
کاربر

min's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
یک سرچ ساده در اینترنت کمکت می کنه! بعد ببین برای توجیحش چه داستانی سرهم کردند!و عنوانشو گذاشتن ردپای شیطان!
شما که سرچ کردید و گیر آوردید برای ما آدرسش را بگذارید

نقل قول:
در جاهایی؟ یا در همه جا؟
در جاهایی

نقل قول:
ارباب من عقلم است!
شما گفتی سکه می دهند به من چه!
پس چرا حرف اربابان دیگرت را قرقره می کنی ؟

نقل قول:

اقرار کرد؟ کجا اقرار کرد؟ به نظرت می موند تو یکی می ذاشتی زنده بمونه؟
بله اقرار کرده بودند .
همه حرفهات همینطوریه - من مثلا اگر می موند می کشتمش ؟ خوبه تهمت به افراد را خوب بلدی .

نقل قول:
یک سازمان نشون بده که می تونه مجوز بگیره و یا گرفته!
حتی تجمعهای صنفی هم با برخورد شدید موجه میشوند چه برسه به همچین مورادی !
این همه راهپیمایی های اعتراض کارگری و ... جلوی مجلس برگزار میشه .

نقل قول:
در ضمن غیر قانونی بودنش به چه معناس؟
آیا اصلا در ایران اجازه اعتراض وجود دارد؟
بله
ولی باید قبل از راهپیمایی کسی بره و مجوز بگیره و قبول مسئولیت کنه که به اموال عمومی آسیب نمیرسه
قديمي 12-23-2008   #240 (permalink)
min
کاربر

min's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
بحث صدور حکم اعدام برای سس گوجه فرنگیست!!!!!!!!!!!!!!!
هیچ صدور حکم اعدامی از مجرای رسمی و قانونی اعلام نشد . با بیان یک نفر چنین چیزی اثبات نمی شود . حکم افراد را باید قاضی پرونده اعلام کنه .
پاسخ

برچسب ها
ادغام یا جدایی ؟, دین و سیاست

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال