|
|||||||
| سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی |
| نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: نظر شما درباره رابطه سیاست و دین چیست ؟ | |||
| مسلمانم و روش حکومت (سیاست) باید بدون توجه به احکام خدا (دین اسلام) باشد |
|
10 | 25.00% |
| مسلمانم و روش حکومت (سیاست) باید بر اساس احکام خدا (دین اسلام) باشد |
|
15 | 37.50% |
| مسلمان نیستم و سیاست باید جدا از دین باشد |
|
13 | 32.50% |
| مسلمان نیستم و سیاست باید بر اساس دین باشد |
|
2 | 5.00% |
| رای دهنده: 40. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#16 (permalink) |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,717 بار سپاسگزاري شده است
|
شاید سخنان پاپ بندیکت نیز در ادامه داستان کاریکاتورها باشد و این برنامه ها نشاندهنده عوامزدگی آنها ست که روز به روز به سوی بنیادگرایی بازگشته اند!
طبق پیش بینی برنارد لوئیس استاد برجسته تاریخ بیشتر جمعیت کشورهای غربی را پس از پایان قرن بیست و یکم مسلمانان تشکیل خواهند داد. و این زنگ خطر بزرگی برای این افراد است که از این زمان شمشیر خود را بر روی این جمعیت از رو بسته اند !!!
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فرانسه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,079
از ایشان 1,488 بار سپاسگزاري شده است
|
زیاد نگران سخنرانی پاپ نباش عزیزم.اگر من بودم می دونستم چه جوری جواب پاپ رو بدم.خود مسحیت صدها سال پیشرفت دانش رو عقب انداخت.دانشمندان را می گرفتند به اسم شیطان و جادوگر یا زنده اتیش می زدند یا با گیوتین سر می زدند.این رنسانس اروپا می تونست هزار سال پیش و حتی عقب تر اتفاق بیفتد.اصولا خرافات مسیحیت و یهودیت و اسلام یعنی ادیان ابراهیمی همگی در یک راستاست.همگی همچون طاعون به جان اندیشه بشر افتاده اند و همچون مواد مخدر مغزها را فلج می کنند. ای صد افسوس و صد حیف به مغزهای سوپر کامپیوتری که در اثر این خرافات از کار می افتد و تبدیل به یک ربات تقلید کننده لخت می شوند....
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,352 بار سپاسگزاري شده است
|
بله. دقیقا!
چون در بعضی مسایل سکوت و عدم نشان دادن عکس العمل پاسخی کوبنده به توهین مقدسات و ارزش های دینی است! هر انسانی برای خود امور و وسایلی مقدس و با ارزش دارد. حتی بت پرستان و آزادی عمل و گفتار نباید باعث زیر پا گذاشتن ارزشهای اشخصاص و ایده هایشان شود!
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Expert
|
ما که مقدسی نداریم که از انتقادش ازرده بشیم و شکم منتقد را بدریم.این معتقدان به مقدسات است که همواره در طول تاریخ مشغول دریدن شکم دگر اندیشان بوده اند!
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
چون با سخن پاپ نه تنها از اسلام چیزی کم نشد بلکه باعث شد مسلمانان بیشتر متحد بشوند تازه به حرف گربه سیاهم بارون نمیاد! |
|
|
|
|
|
|
#21 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
و به نام آن الان دارید در عراق آدم میکشید!! بله شما نمیکشد ولی با نام حقوق بشر و دموکراسی این کشتار توجیه می شود البته به غلط ولی چیزی است که هست انکار پذیر نیست |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Expert
|
هر وقت خواستین پاپ رو مسخره کنین به یادش بیارین که کلیسای کاتولیک همین چند وقت پیش 70 میلیون دلار خرج کرد تا در عصر حاضر بالارخه قبول کنه زمین کروی است و بشقابی نیست!مسئله ایی که شروع جریان رنسانس شد...
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
ولی بهتر از آن مناظره و گفتگوست. البته بسیار بعید میدانم با اینکه بسیاری از روشنفکران پیشنهاد مناظره دادند ایشان قبول کنند این پاپ بندیکت با پاپ ژان پل دوم قابل مقایسه نیست او بسیار روشنفکر بود و تحصیلکرده |
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Connoisseur
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 89
از ایشان 320 بار سپاسگزاري شده است
|
سکیولاریزم در اصل به مفهوم وابسته نبودن و امنیت عقیده گرایی هست ، 1 جور دیگش هم دنیا پرستی که البته مفهوم دیگه ای ازش برداشت کردن این به اصطلاح محققان لس آنجلسی به مفهوم آزادی بیان ( 1 چیزایی مثل لیبرالیزم ) !
ولی در کل این سکیولاریزمی که به وجود می خوان بیارنش 1 پیش نیاز داره ، اونم اینه که همه ی مردم بفهمن و بپذیرن که هیچ اندیشه ای رو نباد نفی کرد و همشون مقدس هستن ، فقط باید اندیشه ها رو عنوان کرد و حق انتخاب رو به صورت پابلیک گذاشت ! این مفهوم اون سکیولاریزم هست نه این که نقدکردن و تخریب اندیشه های دیگه ، یعنی این که تو نظرت رو بدی و امنیت فکری عقیده ای داشته باشی ، هیچ کس به خاطر نظرت متهمت نکنه و هر کسی که خواست به سمتش گرایش پیدا کنه ! حالا این که بخوای بپرین به هم و افکار هم دیگه بحثش جداس !
When I was a young boy My father took me into the city To see a marching band : He said Son when you grow up Would be the savior of da broken ? the beaten n the damned : He said Wil u defeat 'em ur demons and all the none belivers ? the plans that they have made Cause one day I leave you' a phantom to lead you in the summer to join the black parade My Chemical Romance ( MCR ) - Welcome to the Black Parade
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي AhourA به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#25 (permalink) |
|
Expert
|
شهاب اتفاقا در مورد امریکا و عراق من موافق نظرات احمدی نژاد هستم.بوش بزرگترین تروریست جهان است.هیچ لذتی بالاتر از شنیدن خبر کشته و زخمی شدن سربازان امریکایی نیست.اخ که زخمام خوب میشه.زخمهای تاریخی...
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Connoisseur
|
البته این رو هم بگم که سکیولاریزم Secularism از مشتق 2 کلمه ی Secular به مفهوم انسان عامی و دنیوی ( در روانشناسی هم اصطلاح ناوابستگی ) و پسوند ism به معنی گرایش داشتن به وجود میاد !
در واقع کلمه Secularism به مفهومی کاملاً جدا از برداشت سیاسیش که کردیم هست ! |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
اتفاقا اگر به این سربازان نگاه کنی بیشترشان از کشورهای دیگر و از روی فقر به این کار روی آورده اند آنها نیز مانند مردم عراق احتمالا بدبخت هستند ولی تفنگ دارند!! و مسئولانی احمق! |
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
ولی در این تاپیک قرار نیست به چیستی آن بپردازیم میخواهیم در عمل ببینیم این شعارها به کجا رسیده و به کجا خواهد رسید! چون عموما شعار مشترکی دارند |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Oct 2006
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 39
از ایشان 53 بار سپاسگزاري شده است
|
هر چي كه باشه سكولاريسم خودش رو برتر ميدونه و به هر حال به انديشه ي مخالف خودش حمله ميكنه
وقتي اون كاريكاتورهاي مسخره به چاپ رسيدن و در مقابل مسلمونها انقدر خشمگين شدن ، توجيه سكولارها اين بود كه ما به آزادي انديشه فكر ميكنيم ولي اين يك دروغ بزرگ بود: من يك ديوار ميكشم و ميگم كه تا اينجا ميتوني آزاد باشي و توهين كني و مسخره كني! اين ديوار رو من ميكشم! اين آزاديه؟
|
| کاربران زير از دوست گرامي Maryam_M.A به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#30 (permalink) |
|
Connoisseur
|
همه ی اینا 1 مشت چرندیاته ، هیچ کدومشون اهمیتی نداره !
تنها چیزی که اهمیت داره اینه که انسان ها بفهمن که به عقاید هم دیگه احترام بذارن ، دیگه مهم نیست که اسمش رو می خوایم سکیولاریزم بذاریم یا لیبرالیزم یا گلابی یا سیب یا خیار یا ..... مهم فقط اینه که بفهمیم که هیچ گاه نمیشه عقاید دیگران رو نفی کنیم چون عقیده ی خودمون رو درست می دونیم و بگیم مثلاً چون اکثریت با این عقیده یا اون عقیده موافقن اون درسته ، هیچ مدرک و اثباتی برای حقیقت یا درستی 1 طرز فکر یا ... که بخواد مدرکی برای برتر بودن یا نفی اون باشه ! |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| ادغام یا جدایی ؟, دین و سیاست |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|