|
|||||||
| سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی |
| نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: نظر شما درباره رابطه سیاست و دین چیست ؟ | |||
| مسلمانم و روش حکومت (سیاست) باید بدون توجه به احکام خدا (دین اسلام) باشد |
|
10 | 25.00% |
| مسلمانم و روش حکومت (سیاست) باید بر اساس احکام خدا (دین اسلام) باشد |
|
15 | 37.50% |
| مسلمان نیستم و سیاست باید جدا از دین باشد |
|
13 | 32.50% |
| مسلمان نیستم و سیاست باید بر اساس دین باشد |
|
2 | 5.00% |
| رای دهنده: 40. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#122 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 829
از ایشان 585 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
همین تفکرات پوسیده و تک بعدی باعث شده که هم دین هم خودش رو زیر سئوال ببره هم طرفدارانش رو و هم سیاست رو کثیف تر از اون چیزی که هست نشون بده!!چیزی که در ایران ما شاهد اون هستیم و چه سواستفاده هایی که به نام دین نمیشه!!!چه هرزگی هایی که به نام دین توجیه نمیشه!!چون دزدی ها و غارت هایی که به نام دین انجام نمیگیره!!!چه سرهای بی گناهی که به خاطر تهمت واهی و دین بالای چوبه ی دار نمیره!!!و اگر همین طور ادامه پیدا کنه زوال دین و حکومت و اخلاقیات مردم رو شاهد هستیم!!و خب نتیجه ی دین سیاسی یا سیاست دینی همین خواهد بود ![]()
كه من پروين فروغ شهر ايرانم ......نه پوراندخت - نه آذر دخت - نه آتوسا - نه پانته آ بلكه آرتميس سپهسالار ايران در نبرد پارس و يونانم مرا گر در مقام همسري بيني.... نه يك همخواب و همبستر ......كه يك همراه و يك يار وفادارم نه يك برده - مكن اينگونه پندار ......كه جوشد خون آزادي به شريانم بدون زن كجا ميداشت تاريخ تو ؟ ......آرش با كمانش ؟ كاوه آهنگر با گرز و سندانش ؟ ......بدون زن كجا ميداشتي آن شاعر طوسي ؟ نگهبان زبان پارسي ؟ استاد فردوسي ؟ ......مرا گر در مقام مادري بيني "مگو با من كه هست فرشي از بهشت زير پايم " نگاهم كن كه زير پاي من دنيا به جريان است ز نور عشق من رخشنده كيهان است ......كه با دستان من گردون بجريان است كه جاي پاي من بر چهره سرخ و سپيد و سبز ايران است برو اي مرد دگر مبر آسان به لب نامم ......كه من آزاده زن - فرزند ايرانم |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Tardid به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#123 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: همین زمینی که شما در آن سکونت دارید. خانه من زمین است
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,044
از ایشان 308 بار سپاسگزاري شده است
|
افراد مذهبی دین را نه فقط با سیاست، بلکه با خیلی چیزها ادغام میکنند. متعصبین البته.
![]() از دیدگاه خودم دین و سیاست باید از هم جدا باشند.
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Dante_H2 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#124 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Sep 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 382
از ایشان 448 بار سپاسگزاري شده است
|
![]() سند ساواك: محترما به استحضار می رساند آیت الله سید كاظم شریعتمداری كه یكی از روحانیون طراز اول ایران محسوب است از آن جهت كه مدتها است با دولت مخالفت ننموده و تا حدی نیز با ساواك همكاری دارد مورد افترا و تهمت واقع شده و بتدریج وجهه و شخصیت مذهبی خود را از دست می دهد. اطلاعیه های متعددی كه در این زمینه واصل شده موید این مطلب است كه روحانیون، كم و بیش به همكاری او با دستگاه دولت پی برده و علیه وی تبلیغ می كنند و بدیهی است این تبلیغات بی نتیجه نبوده و دیر یا زود جمعیت كثیری از اطراف مشار الیه پراكنده خواهند شد. علیهذا با توجه به مراتب فوق و اینكه یاد شده در جریان مخالفتهای روحانیون با دولت همكاری های ارزنده ای با مقامات مسئول دولت نموده و ارزش این همكاری ها با شخصیت مذهبی و نفوذ یاد شده در بین مردم بستگی دارد چنانچه اجازه فرمانید به منظور احتراز از سقوط قریب الوقوع و حتمی نامبرده طرحی مبتنی بر ایجاد صحنه هایی برای تقویت معنوی روحانی مذكور تهیه و به مورد اجرا گذراده شود. منوط برأی عالیست. مرکز اسناد انقلاب اسلامی |
|
|
|
|
|
#125 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: رانده شده از جزیره خضراء
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 198
از ایشان 330 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#126 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: زمین ارث ماست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 266
از ایشان 463 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#128 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
|
سند اصله اصله جناب نيكجو
![]() بر فرض محال سند جعل است! اما به گواه تاريخ كودتاي نوژه(پايگاه شاهرخي همدان) شايعه نيست... من فيلم عذرخواهي ايشون به خاطر خيانت كثيفي كه در حق ملت كردن رو در همين فروم قرار دادم! اتفاقا يكي از خائنين اسم اون رو برد: صادق قطب زاده!!! ايشون قبل از انقلاب هم زياد از مواضع انقلابيون دفاع نكردن و حتي در شمال غرب كشور با دفاع از تجزيه طلبان ترك قصد ضربه زدن به انقلاب اسلامي رو داشتن كه با هوشياري امام راحل(ره) و جانفشاني ها و فداكاري هاي امام جمعه ي اروميه(آيه الله حسني) سركوب شدند! اتفاقا عكسي از همون دوران هست كه جناب حسني با تلفيقي از لباس روحاني و نظامي در كنار مرحوم بازرگان حاضر شده بودن... هر چند دور از اخلاقه ولي مردمي كه از اين گروه مجاهدين خلق مسلمان(همين تجزيه طلبا) به ستوه اومده بودن و از خيانتهاي شريعتمداري خسته شده بودن اين شعار رو سر دادن: عزا عزا است امروز! روز عزا است امروز! شريعته مداري ك....ش( ) هوا است امروز!
|
| کاربران زير از دوست گرامي mph1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#129 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: ایـــــران زمین
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,610
از ایشان 3,122 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() ممکن است تعریف خودتان را از دین و سیاست ( به صورت مجزا ) بیان کنید ؟ ![]()
|
|
|
|
|
#130 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اين دو دسته داره! يا منافع سرمايه داريه كه براي كشور هست!(سرمايه داري به اصل كلمه!) يا منافع يك گروه جهاني ملحد كه چندين كشور و ابرقدرت رو در اختيار داره!(كپيتاليسم و كومونيسم به معنايي كه هست!) اما ديني: داني كه خدا چرا به ما داده دو دست؟ با يكي مشغول كار شوي و با ديگري ز ديگران بگيري دست! شاعرش و يادم رفته! دين اسلام اصلا پشت به ارزش هاي انساني نكرده! به امام خميني گفتن سياست كثيفه و پدرسوخته بازي! بده به ما برو حوزه! امام هم فرمودن اون پدرسوختگي و سياه بازي و .. مال شما! سياستي كه ما مي گي اون طوري نيست.. سياست ما انسانيت محوري هست. در چهار كشور بيشتر اجرا نمي شه اگر چه كل كشورهاي عربي توش عضون! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#131 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 600
از ایشان 327 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]()
|
|
|
|
|
#132 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 600
از ایشان 327 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#133 (permalink) |
|
رهگذر
محل سكونت: جنوب ایران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3
از ایشان 10 بار سپاسگزاري شده است
|
اختلاف بین هواداران نظام جمهوری اسلامی مشهود است. بنیادگراهای اسلامی، ایران را به عقب رانده اند و تلاش کرده اند چهره ای زشت و غیر انسانی از ایران زمین بسازند. برای بنیادگراهای اسلامی، ایران مهم نیست. بلکه قرائت خاصی از اسلام مهم است که مورد تایید همه ی مسلمانان جهان نیست!
دموکراسی به ما پیشنهاد می کند که سخنان مخالفین خود را بشنویم و به آن ها اجازه دهیم تا آزادانه دیدگاه های خود را مطرح کنند. در سال های اخیر فرهنگ سازان جمهوری اسلامی تلاش کرده اند تا سیاست را در مغزهای جوانان ایرانی سرد کنند و یک دوران یخبندان سیاسی در ایران ایجاد کنند. اما افزایش کاربران «هوادار جدایی دین از سیاست» بر روی وب جهان گستر، یخ های سیاسی را ذوب خواهد کرد و موجب می شود سیاست های غیرمنطقی جمهوری اسلامی با استفاده از ابزارهای نوین شناخته شود! |
|
|
|
|
|
#134 (permalink) |
|
Connoisseur
محل سكونت: زمین ارث ماست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 266
از ایشان 463 بار سپاسگزاري شده است
|
دین و سیاست معنی یکسانی ندارند . بلکه سیاست به معنی واقعیش زیرمجموعه ای از دین به معنی واقعیش است .من حرفم ان است که تعریف دین فقط نماز روزه حج نیست .. غذا خوردن مسواک زدن حمام رفتن ازدواج کردن و همه کارها از جمله سیاست و سیاستمداری هم جزیی از دین است .
|
|
|
|
|
|
#135 (permalink) | |
|
Enthusiast
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 418
از ایشان 251 بار سپاسگزاري شده است