|
|
#196 (permalink) |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,717 بار سپاسگزاري شده است
|
خدايا! من در بهشت همچون تو در انبوه آفريده هاي رنگارنگت تنهايم. تو قلب بيگانه را ميشناسي كه خود در سرزمين وجود بيگانه اي و بوده اي، كسي را برايم بيافرين تا دراو بيارامم، دردم درد بيكسي ست. در دردها دوست راخبر نكردن خود يك عشق ورزيدن است. سرمايه ي هردل حرفهايي ست كه براي نگفتن دارد. تقيه ي درد زيباترين نمايش ايمان است.
|
|
|
|
#197 (permalink) |
|
|
هنر من و بزرگترین هنر من:
فن زیستن در خویش. همین بود که مرا تا حال زنده داشت. همین بود که مرا از اینهمه دیگرها و دیگران بیهوده مصون می داشت. هر گاه با دیگران بودم خود را تنها می دیدم. تنها با خودم, تنها نبودم اما, اما اکنون نمی دانم این "خودم" کیست؟ کدام است؟ هر گاه تنها می شوم گروهی خود را در من می آویزند که منم و من با وحشت و پریشانی و بیگانگی در چهره هر یک خیره می شوم و خود را نمی شناسم! نمی دانم کدامم؟ می بینی که چه پریشانی ها در بکاربردن این این ضمیر اول شخص دارم, متکلم! نمی دانم بگویم از اینها من کدامم یا از اینها من کدام است؟ پس آنکه تردید می کند و در میان این "من" ها سراسیمه می گردد و می جوید کیست؟ من همان نیستم؟ اگر آری پس آنکه این من را نیز هم اکنون نشانم می دهد کیست؟ اوه که خسته شدم! باید رها کنم. رها میکنم اما چگونه می توانم تحمل کنم؟ تا کنون همه رنج تحمل دیگران را داشتم و اکنون تحمل خودم رنج آورتر شده است. می بینی که چگونه از تنهایی نیز محروم شدم؟ |
|
|
|
|
|
#198 (permalink) |
|
|
مجله سیاسی استامبول شماره394 18 می 1978:
شریعتی کسی است که برای پیشرفت اسلام در انقلاب الجزایر و در جنگ الجزایر شرکت داشت . حوزه عمل او به تدریج آن قدر وسعت پیدا کرد که به جنبش مسلحانه اسلامی و تشکیلات مخفی منجر شد . به همین جهت شریعتی سه سال در زندان بود . پس از زندان شاه او را تبعید کرد و در آن جا توسط قاتلی مجهول به شهادت رسید . |
|
|
|
|
|
#199 (permalink) |
|
|
روزنامه لندن آبزرو (london observer) 21 ژوئیه 1977: روز شنبه وقتی که هفتصد مسلمان نقاب پوش جنازه جامعه شناس و فیلسوف ایرانی ، دکتر علی شریعتی را مشایعت می کردند ، عبور و مرور در خیابان همر اسمیت متوقف شد . مشایعت کنندگان از ترس عوامل امنیتی رژیم ایران ، چهره خود را با نقاب پوشانده بودند.
|
|
|
|
|
|
#200 (permalink) |
|
|
روزنامه نیو ترند new trend ، ارگان سیاه پوستان مسلمان و انقلابی آمریکا :
دکتر علی شریعتی جامعه شناس برجسته و اسلام شناس مشهور ایرانی به طور اسرار آمیزی در 19 ژوئن 1977 در انگلستان به قتل رسید . در چهلمین روز شهادت ایشان در سالن یونسکوی بیروت مراسم بزرگداشتی با حضور جنبش محرومان لبنان ، سازمان الفتح ، سازمان امل ، گروه های پایداری لبنان ، نیروهای چریک عاصفه ، نهضت آزادی ایران ، روحانیون مبارز ایران ، مرکز برنامه ریزی فلسطین ، جبهه خلق برای آزادی اریتره ، نهضت آزادی زنگبار ، نهضت آزادی فیلیپین ، نهضت آزادی زیمباوه و با حضور یاسر عرفات و امام موسی صدر . برگزار شد و |
|
|
|
|
|
#201 (permalink) |
|
|
یاسر عرفات در این مراسم چنین گفت :
علی شریعتی تنها یک مبارز ایرانی نیست ، که مبارزی فلسطینی ، لبنای و جهانی است و از همین روست که محرومان وطن ما ( فلسطین ) در یاد بود او شرکت کرده اند |
|
|
|
|
|
#202 (permalink) |
|
|
و همسرش در این رابطه چنین می گوید :
« برای کالبد شکافی تاخیر زیادی صورت گرفت و پس از آن پزشکان اعلام کردند که کالبد شکافی باید پس از مرگ تا فاصلع 24 ساعت انجام می گرفت اما در آن هنگام نه من و نه احسان ( پسرم ) در لندن نبودیم .... از سوی دیگر علی به هیچ عنوان بیماری خاصی نداشت و دفترچه بیمه او به خوبی نشان دهنده این مورد است . تنها یک برگ این دفترچه پر شده بود که به تاریخ 28/4/55 از آن برای گرفتن عینک استفاده شد ، از سوی دیگر نوار قلبی علی نشان می داد که قلب وی کاملاً سالم است . » پس از انتشار خبر دولت وقت ایران اعلام همدردی کرد و در خواستی مبنی دریافت جسد دکتر ارائه داد تا با احترام در ایران دفن شود . اما عده ایی از دوستان متوجه ماجرا شدند . چرا که ساواک قصد داشت به این طریق شریعتی را وابسته به رژیم معرفی کند . |
|
|
|
|
|
#203 (permalink) |
|
|
در مورد کشته شدن دکتر
خودش پیش بینی کرده بود و در آخرین نامه هایش نوشته بود که می ترسم کشته شدنم را گردن دوست بیاندازند کاری که ساواک پس از کشتن او خواست انجام دهد ولی خوشبختانه پسرش تازه به سن 18 سالگی رسیده بود و توانست در مورد جنازه پدرش تصمیم بگیرد |
|
|
|
|
|
#204 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Oct 2006
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 39
از ایشان 53 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
كشته شدن شريعتي خيلي مرموزه و حتما شما ميدونين كه مثلا آقاي مصباح تكفيرش كرده بود و قتلش رو جايز دونسته بود!!!
|
|
|
|
#205 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
درست است مصباح در آن زمان بسیار از او انتقاد میکرد ولی الان دیگر در نوشته هایش از مطالب او استفاده میکند |
|
|
|
|
|
|
#206 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Oct 2006
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 39
از ایشان 53 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
من واقعا اميدوارم كه همينطور باشه كه شما ميگين... |
|
|
|
|
|
|
#207 (permalink) | |
|
خداحافظ همین حالا...
تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: نا کجا ابادی به نام زمین
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,201
از ایشان 3,325 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
کانت میگه :همین بهتر است که دانای هستی او نباشیم ودر عین حال به بودنش ایمان بیاوریم
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#208 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فرانسه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,079
از ایشان 1,488 بار سپاسگزاري شده است
|
معنویت در گروگان ادیان سنتی که نیست!شما نمی توانی معنویت حقیقی رو درک کنی تا زمانیکه از دست خرافات رها شده باشی.
در ضمن بسیار جالب است که مطهری و شریعتی و ال احمد و سایر کسانیکه خود اگاه یا نا خود اگاه در طرح اسلامی کردن انقلاب ایران شرکت داشتند قبل از ثمر دادن میوه انقلاب به طرز مرموزی کشته شدند!انقلابی که اگر سکولار می ماند و دزدیده نمی شد معادلات امروز منطقه جور دیگری بود.نمونه این تضاد را در چرخش یکباره ایده ئولوژیک مجاهدین می توان دید...
|
|
|
|
#209 (permalink) |
|
|
مگر انقلاب سکولار بود که دزدیده شود؟
درست است مطهری و شریعتی به طرز مشکوکی کشته شدند . البته کشته شدن مطهری را گروهکی بگردن گرفت ولی شریعتی... من نیز مانند همه شما شک داشتم که چه کسی او را کشته . من از یک نامه که در کتاب خودش بنام "با مخاطبهای آشنا "به چاپ رسید . به یقین رسیدم که در یکی از آخرین نامه هایش در قبل از پرواز آخر گفت از این می ترسم که کشته شوم و کشته شدنم را گردن دوست بیاندازند و حاصل تلاشهایم از بین برود . تلاش ساواک نیز برای بازپسگیری جنازه او دلیل دیگریست. چون کسی که سالها در زندان ساواک بوده و پس از آن تبعید شده و... و در نامه هایش می خوانیم که چگونه و با چه زحمتی از کشور خارج شد تا به جایی نامشخص برود تا از دست ماموران فرار کند . فکر کنم نامه هایش مستند ترین چیزها برای رسیدن به حقیقت باشد. |
|
|
|
|
|
#210 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Aug 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,007
از ایشان 623 بار سپاسگزاري شده است
|
باید دیگر شد تا به یکدیگر رسید ، یکدیگر شد تا به همدیگر رسید و همدیگر شد تا معنی راستین و طعم راستین و رنگ و بو و گرمی و نور راستین عشق را که ودیعه گرانبهای خداست در گنجینه نهاد آدمی دریافت .........
|