|
|
#331 (permalink) |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,716 بار سپاسگزاري شده است
|
وقتی که دیگر نبود
من به بودنش نیازمند بودم مثل تنها مردن ! وقتی که دیگر رفت من به انتظار امدنش نشستم وقتی که دیگر نمی توانست مرا دوست بدارد من او را دوست داشتم وقتی او تمام کرد من شروع کردم وقتی او تمام شد من آغاز شدم وچه سخت است تنها متولد شدن مثل تنها زندگی کردن دکتر علی شریعتی
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#332 (permalink) |
|
خداحافظ همین حالا...
تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: نا کجا ابادی به نام زمین
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,201
از ایشان 3,325 بار سپاسگزاري شده است
|
[quote=سایه;304662]ای خداوند تو که بنی ادم را کرامت بخشیدی
در فصل بدی هستیم.......... تو که امانت خاص خویش را بر دوش بنی ادم نهاده ای تو که عظمت را از ان خود میدانی ازادی وعدالت وعظمت را از تو میخواهیم ببخش که سخت محتاجیم ودردناکانه تر از هر وقت قربانی اسارت وجهل وظلمتیم...........
|
|
|
#333 (permalink) | |
|
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: هندوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 181
از ایشان 507 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
هیچكس نتوانست ثابت كند كه كسروی در خدمت انگلس یا آمریكا !! بوده! تازه این واقعیت كه شما ها ( نواب صفوی به تحریك خمینی ) او را ترور كردید، نشان میدهد كه ادم آزاده ای بود!! رضا شاه را هم نگفتید كه چرا خائن بود، بیسواد ضد ایرانی عمله ئ جهل !
|
|
|
|
#334 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
به جستار ( کسروی ...و خیانت به ایرانیان ) نگاهی بیاندازید.. http://forum.hammihan.com/showthread.php?t=5250 آنجا چیزهای زیادی نشان دادیم: ... برای نمونه نوشته زیر را بخوانید: و سپس بر سركوب قيامهاي ضد استعماريي چون قيام جنگل توسط رضاخان صحّه گذاشته و آن را به چوب شورشهاي كوري (نظير فتنه سيميتقو) مي راند: «آقاي رئيس الوزرا چون از سال 1339 [اشاره به كودتاي سوم اسفند 1299ش] رشته كارها را به دست گرفته، به كندن ريشه گردنكشان و خودسران پرداختند و در مدت دو سال، شورش امير مؤيّد را در مازندران و آشوب [!] جنگليان را در گيلان و فتنه اسماعيل آقاي سمتقو در آذربايجان و كردستان كه هركدام از سالها مايه گرفتاري ايران [!] بود فرو نشاندند و پس از اين فيروزيها، به سركوب عشاير كه از آغاز مشروطه سر به خودسري آورده و جز تاخت و تاز و راهزني [!] كاري نداشتند، پرداختند»![10] در جريان سركوب خزعل توسط سردار سپه (كه عملاً راه را بر دستيابي رضا خان به «سلطنت» گشود) كسروي رئيس عدليه خوزستان بود و در جشن پيروزي قشون پهلوي به ايراد نطق پرداخت و در آن از رضا خان به عنوان «بازوي نيرومندي» ياد كرد كه «خداي ايران براي سركوبي گردنكشان اين مملكت و نجات رعايا آماده گردانيده است» و افزود كه «بايد... همه ساله در اين روزها به شادي و جشن بپردازيم و فاتح آن، سردار باعظمت ايران را كه امروز خود شخصاً به خوزستان آمده از درون جان و بُن دندان دعا گفته و ثنا خوانيم»![11] ...سمت وكيل مدافع يكي از جاني ترين عوامل دستگاه ديكتاتوري يعني پزشك احمدي را بر عهده گيرد و با اين عنوان فريبنده كه او «واسطه افزار جرم» بوده نه عامل آن، خواستار تبرئه وي گردد![14] بله! گویا کسروی آزادی خواه بود!!!! . . |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#335 (permalink) |
|
رهگذر
تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: مشهد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام
به نظر من ادم نباید مسخ هیچکس بشه چون مانع ازاد اندیشی میشود شریعتی همه چیز بود وهیچ چیز نبود یعنی یک جورایی پر از تناقض خودش هم میگه (انسان-ص 269پاورقی انتشارات الهام)اما متاسفانه جایی که می خواد دلیل بیاورد با چند تا ... روبرو می شویم که یعنی این قسمت از مطالب از بین رفته. به هر حال شریعتی ادیب توانایی است و(یه جور عرفان خاص صادقانه داره حالا کار به راست ودروغش ندارم)
|
|
|
#337 (permalink) |
|
|
دکتر علی شریعتی ، :
بگذار تا شیطنت عشق چشمان تو را بر عریانی خویش بگشاید. هر چند معنی آن جز رنج و پریشانی نباشد اما کوری را هرگز به خاطر آرامش تحمل نکن!!!! |
|
|
|
|
|
#339 (permalink) |
|
|
دنیا را بد ساخته اند... کسی را که دوست داری، تو را دوست نمی دارد... کسی که تو را دوست دارد، تو دوستش نمی داری... اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد... به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسند... و این رنج است. |
|
|
|
|
|
#341 (permalink) |
|
|
و تو ای حسين !
با تو چه بگويم ؟ " شب تاريک و بيم موج و گردابی چنين حائل " و تو ای چراغ راه ، اي كشتی رهايی ، ای خونی كه از آن نقطه ی صحرا ، جاودان مي تپی و مي جوشی ، و در بستر زمان جاری هستی ، و بر همه ی نسل ها می گذری ، و هر زمين حاصل خيزی را سيراب خون مي كنی ، و هر بذ ر شايسته را در زير خاك مي شكافی و مي شكوفانی ، و هر نهال تشنه ای را به برگ و بار حيات و خرمی مي نشانی ، ای آموزگار بزرگ شهادت ! برقی از آن نور را بر اين شبستان سياه و نوميد ما بيفكن ! قطره ای از آن خون را در بستر خشكيده و نيم مرده ما جاری ساز ! و تفی از آتش آن صحرای آتش خيز را به اين زمستان سرد و فسرده ی ما ببخش ! اي كه " مرگ سرخ " را برگزيدی تا عاشقانت را از " مرگ سياه " برهانی ، تا با هر قطره ی خونت ، ملتی را حيات بخشی و تاريخی را به تپش آری و كالبد مرده و فسرده عصری را گرم كنی ، و بدان جوشش و خروش زندگی و عشق و اميد دهی ! ايمان ما ، ملت ما ، تاريخ فردای ما ، كالبد زمان ما ، " به تو و خون تو محتاج است . " ( دكتر علی شريعتی ) |
|
|
|
|
|
#344 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: May 2006
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,265
از ایشان 9,481 بار سپاسگزاري شده است
|
![]() ۱۰ سخن از شهید دکتر علی شریعتی که هر کدام در خودش هزاران سخن دگر نهفته است : ۱.مسئولیت زاده توانایی نیست ، زاده آگاهی است و زاده انسان بودن. ۲.دلی که از بی کسی غمگین است ، هر کسی را می تواند تحمل کند. ۳.ارزش عمیق هر کسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد. ۴.عشق به آزادی مرا همه عمر در خود گداخته است. ۵.اگر پیاده هم شده است سفر کن ، در ماندن می پوسی. ۶.خدا و انسان و عشق ، این است امانتی که بر دوش ما سنگینی می کند. ۷.قدرت نیازمند کسی است که در برابرش رام گردد. ۸.مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان. ۹.هر کسی را نه بدان گونه که هست احساسش می کنند ، بدان گونه که احساسش می کنند ، هست. ۱۰.استوار ماندن و زیر هر باری نرفتن ، دین من است.
|
| کاربران زير از دوست گرامي Hamid به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#345 (permalink) |
|
خداحافظ همین حالا...
تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: نا کجا ابادی به نام زمین
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,201
از ایشان 3,325 بار سپاسگزاري شده است
|