کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > هم اندیشی

هم اندیشی هم اندیشی و همفکری

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 09-09-2007   #391 (permalink)
الهه آتش

Rahaa's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: برزخ!
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 202
از ایشان 511 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : دكتر شريعتي

در کتاب امت و امامت آقای شریعتی مردم عام رو به گوسفند تشبیه می کنند که حاضرند برای یک وعده آبگوشت و یا سواری کردن رای خود رو بفروشند و بعد اینطور استدلال می کنند که مردم گوسفند احتیاج به یک چوپان دارند که به جای آن ها تصمیم بگیرد! در آخر اینطور نتیجه می گیرند که وجود رهبر برای کشور ضروریست.
این دقیقا جملاتی بود که شریعتی به کار برده است.
شریعتی یکی از بزرگترین موافقان آخوندها بود اما نیمی از طرفداران شریعتی از این خبر ندارند.
بروید نظرات شریعتی در مورد آزادی و دموکراسی و لیبرال غربی رو بخوانید.

ويرايش توسط Rahaa : 09-09-2007 در ساعت 05:36 PM. دليل: .
Rahaa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 09-09-2007   #392 (permalink)
رهگذر

نیلوفر's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: tehran
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 2
از ایشان 13 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Rahaa نمايش نوشته ها
در کتاب امت و امامت آقای شریعتی مردم عام رو به گوسفند تشبیه می کنند که حاضرند برای یک وعده آبگوشت و یا سواری کردن رای خود رو بفروشند و بعد اینطور استدلال می کنند که مردم گوسفند احتیاج به یک چوپان دارند که به جای آن ها تصمیم بگیرد! در آخر اینطور نتیجه می گیرند که وجود رهبر برای کشور ضروریست.
شریعتی یکی از بزرگترین موافقان آخوندها بود اما نیمی از طرفداران شریعتی از این خبر ندارند.
اگر منظور شما از آخوندها ، اسلام است بله ایشون طرفدار اسلام بود. اسلام اصیل و حقیقی که اکثر روحانیون اون زمان هم قبولش داشتند . اینکه میگید آخوندها به خاطر اینه که تفکر ایشون رو افراطی جلوه بدید یا هدف دیگری دارید؟ در ضمن از ایشون چی دیدید که دیدگاهتون رو نسبت بهش تغییر دادید؟
اگه ایرادی نداره اصل جمله را مطرح کنید تا بشه درموردش نظر داد.
شیرین‌تر از فرهاد!
نیلوفر آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 09-09-2007   #393 (permalink)
کاربر

Toxic's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 103
از ایشان 33 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله نیلوفر نمايش نوشته ها
نقل قول:
جهل توده های عوام مقلد منحط و بنده واری که رای شان را به یک سواری خوردن یا یک شکم آبگوشت به هر که بانی شود اهداء می کنند و تازه اینها، غیر از آراء اسیر گوسفندی است... آراء راس ها... رهبری نمی تواند خود زاده آراء عوام و تعیین شده پسند عموم و برآمده از متن توده منحط باشد...(3)
امت و امامت صص 504 و 604

بخشی دیگر از بیانات گهربار ایشون در کوبیدن دموکراسی:
نقل قول:
دموکراسی راس ها
اصل حکومت دموکراسی برخلاف تقدس شورانگیزی که این کلمه دارد، با اصل تغییر و پیشرفت انقلابی و رهبری فکری مغایر است، بنابراین رهبر انقلاب و بنیانگذار مکتب حق ندارد دچار وسوسه لیبرالیسم غربی شود و انقلاب را به دموکراسی راس ها بسپارد
از کتاب امت و امامت و شیعه یک حزب تمام

دقت کنید که واژه "راس" درباره حیوانات بکار میرود که ایشون درباره مردم ازش استفاده کرده
.

فردریش نیچه
Toxic آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Toxic به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 09-10-2007   #394 (permalink)
محروم از فعالیت

alimetallica_2's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,335 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
خوبه شما شریعتی شناس هم شدی.
بنده که با خانواده ایشان از نزدیک در ارتباطم هنوز نمیتوانم ادعا کنم حتی 1 درصد کتابهای ایشان را متوجه میشوم. حالا شما چقدر خوب پیچش مو را احساس میکنید.
البته وقتی در سن 13 سالگی شریعتی خوان بوده اید و در 17 سالگی ایشان را رد کرده اید بعید نیست که به درجاتی از کمال رسیده باشید که افرادی چون بنده از درک آن عاجز باشیم.

البته اگر شریعتی به جد چنین کاری کرده باشد وقتی برخی از کاربران فاروم را مشاهده میکنیم متوجه میشویم که الحق درست گفته است و این گفته حقیقتی بیش نیست.
alimetallica_2 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 09-10-2007   #395 (permalink)
کاربر فعال تالارهای موضوعی

shahab's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,717 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله alimetallica_2 نمايش نوشته ها
دختر 19 ساله و این همه تجربه؟!
3 سال پیش دلداده وی بودید (یعنی در 16 سالگی) و معموم نیست چه زمانی پیش از این نیز این مطلب صدق میکرده است.
یعنی مثلا در 13 سالگی مرید ایشان بودید دیگر؟!!

در کدام نوشته شریعتی مردم را به گوسفند تشبیه میکند؟!!

(البته مردمی که دیگران را گوسفند میپندارند و برای خود ثابقه جعلی میسازند مصداق همین واژها نیز هستند)
یاد نوشته شجاع الدین شفا در تولدی دیگر افتادم ...

« كتابخانه ي شخصي من كه در نخستين روزهاي پيروزي انقلاب مصادره شد ٬ شامل ۱۴۰۰۰ جلد كتاب فارسي و خارجي بود كه تقريبا همه ي آنها را خوانده و حاشيه نويسي كرده بودم »
« تولدي ديگر ٬ صفحه ۵۰ »

این یعنی حداقل اگر در هر 5 روز یک کتاب را خوانده و حاشیه نویسی کرده باشد 164 سال عمر نا قابل را صرف فرموده اند !!!
shahab آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 09-10-2007   #396 (permalink)
کاربر

sana's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 13
از ایشان 39 بار سپاسگزاري شده است

sana آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 09-10-2007   #397 (permalink)
الهه آتش

Rahaa's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله نیلوفر نمايش نوشته ها
اگر منظور شما از آخوندها ، اسلام است بله ایشون طرفدار اسلام بود. اسلام اصیل و حقیقی که اکثر روحانیون اون زمان هم قبولش داشتند . اینکه میگید آخوندها به خاطر اینه که تفکر ایشون رو افراطی جلوه بدید یا هدف دیگری دارید؟ در ضمن از ایشون چی دیدید که دیدگاهتون رو نسبت بهش تغییر دادید؟
شریعتی یکی از طرفداران سر سخت آخونده ها ، ولایت فقیه و رهبری بود .او یکی از بنیان گذاران ولایت فقیه و حکومت جمهوری اسلامی می باشد .کسی بود که زشتی ها رو با قلم زیبای خود در یک زرورق زیبا می پیچید و به مردم تحویل می داد.من زمانی تصور می کردم که شریعتی یک روشنفکر است و زمین تا آسمان با دیگران تفاوت دارد اما با مطالعه ی سایر کتاب های او فهمیدم ،نه اینطور نیست بلکه شریعتی با کلمات زیبا و فریبکارانه مغز ما رو شستشو می دهد.
قديمي 09-10-2007   #398 (permalink)
الهه آتش

Rahaa's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
خوبه شما شریعتی شناس هم شدی.
بنده که با خانواده ایشان از نزدیک در ارتباطم هنوز نمیتوانم ادعا کنم حتی 1 درصد کتابهای ایشان را متوجه میشوم. حالا شما چقدر خوب پیچش مو را احساس میکنید.
البته وقتی در سن 13 سالگی شریعتی خوان بوده اید و در 17 سالگی ایشان را رد کرده اید بعید نیست که به درجاتی از کمال رسیده باشید که افرادی چون بنده از درک آن عاجز باشیم.

البته اگر شریعتی به جد چنین کاری کرده باشد وقتی برخی از کاربران فاروم را مشاهده میکنیم متوجه میشویم که الحق درست گفته است و این گفته حقیقتی بیش نیست.
برای فهمیدن اندیشه های شریعتی باید کتاب هایش رو مطالعه کنیم نه با خانواده اش رفت و آمد کنیم!
فهم کتاب های ایشان نیز سخت نیست که شما بیشتر از یک درصد نمی فهمید.
قديمي 09-10-2007   #399 (permalink)
محروم از فعالیت

alimetallica_2's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
برای فهمیدن اندیشه های شریعتی باید کتاب هایش رو مطالعه کنیم نه با خانواده اش رفت و آمد کنیم!
فهم کتاب های ایشان نیز سخت نیست که شما بیشتر از یک درصد نمی فهمید.
البته اینطور هم که میفرمایید نیست. بنده از زندگی شخصی دکتر مسائلی میدانم که در هیچ کتابی به آنها اشاره نشده است. (البته خیلی ها بجز بنده هم میدانند)
اگر با آنها آشنا باشید آنگاه هنگام مطالعه میتوانید با پیش ضمینه ای متفاوت به مسائل بنگرید.

درضمن کتاب های شریعتی بسیار ساده و روان نوشته شده اند. ولی برای کسانی که صاحب افکار و اندیشه های خود هستند نه دختری 13 ساله که هنوز درک درستی از مسائل پیرامون خود ندارد و هنوز حتی اصول دین را نمیداند.
بماند که شما با این عقایدی که دارید یک خط آن را در سن 100 سالگی هم متوجه نخواهید شد.
قديمي 09-10-2007   #400 (permalink)
Addict

Hamid's Avatar

تاريخ عضويت: May 2006
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,265
از ایشان 9,480 بار سپاسگزاري شده است

می خواستم زندگی کنم ، راهم را بستند.
ستایش کردم ، گفتند خرافات است .
عاشق شدم ، گفتند دروغ است.
گریستم ، گفتند بهانه است.
خندیدم ، گفتند دیوانه است .

دنیا را نگاه دارید ، می خواهم پیاده شوم. " دکتر شریعتی "

هر دو بیزار از این فاصله هاست
Hamid آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 09-10-2007   #401 (permalink)
کاربر

مالی سوپر's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: حیرت سرا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 30
از ایشان 42 بار سپاسگزاري شده است
Icon17 پاسخ : دكتر شريعتي

نقل قول:
البته اینطور هم که میفرمایید نیست. بنده از زندگی شخصی دکتر مسائلی میدانم که در هیچ کتابی به آنها اشاره نشده است. (البته خیلی ها بجز بنده هم میدانند)
اگر با آنها آشنا باشید آنگاه هنگام مطالعه میتوانید با پیش ضمینه ای متفاوت به مسائل بنگرید.

درضمن کتاب های شریعتی بسیار ساده و روان نوشته شده اند. ولی برای کسانی که صاحب افکار و اندیشه های خود هستند نه دختری 13 ساله که هنوز درک درستی از مسائل پیرامون خود ندارد و هنوز حتی اصول دین را نمیداند.
بماند که شما با این عقایدی که دارید یک خط آن را در سن 100 سالگی هم متوجه نخواهید شد.
دکتر شریعتی واقعا نابغه بود من خیلی درمورد آثارش مطالعه وتوجه کرده ام وتا می توانم افکارش رابه کار میبرمذکاوت شریعتی اگر مثلا از مطهری بالاتر نبود پایین تر هم نبود
مالی سوپر آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي مالی سوپر به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 09-11-2007   #402 (permalink)
الهه آتش

Rahaa's Avatar

جنسيت:

نقل قول:

در تاپیک قوانین اسلامی جواب شما رو دادم اما دوباره یاد آور می شوم :من حاضر به هر نوع گفتگو در مورد شریعتی هستم تا بفهمیم چه کسی بهتر شریعتی رو شناخته است.
قديمي 09-11-2007   #403 (permalink)
محروم از فعالیت

alimetallica_2's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله مالی سوپر نمايش نوشته ها
دکتر شریعتی واقعا نابغه بود من خیلی درمورد آثارش مطالعه وتوجه کرده ام وتا می توانم افکارش رابه کار میبرمذکاوت شریعتی اگر مثلا از مطهری بالاتر نبود پایین تر هم نبود
البته به اعتقاد بنده این دو با هم قابل قیاس نیستند.
درست است که آقای مطهری هم خدمات زیادی انجام دادند و در واقع یک فیلسوف هستند اما شریعتی ابرمرد دگری بود.
شاید اسطوره قرن معاصر.
قديمي 09-11-2007   #404 (permalink)
محروم از فعالیت

alimetallica_2's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
در تاپیک قوانین اسلامی جواب شما رو دادم اما دوباره یاد آور می شوم :من حاضر به هر نوع گفتگو در مورد شریعتی هستم تا بفهمیم چه کسی بهتر شریعتی رو شناخته است.
خوب مشخص است که شما هیچ شناختی از ایشان ندارید. اگر داشتید که حالا دین ستیز نبودید.
بگذریم. بنده مطلبی برای ارائه ندارم ولی اگر واقعا شما شریعتی شناس هستید و دوست دارید به دیگران ثابت کنید حاضرم از شما چند سوال بکنم تا محکی به اطلاعات شما زده باشم.

یک سوال ابتدایی که خیلی به فهم مطالب وی هم ربطی ندارد.

درباره "شمع" چه میدانید.
لطفا اگر پاسخ را میدانید با توضیحات کامل ارائه فرمایید. نه اینکه بگویید مخفف چه چیزی است و مطلب را تمام کنید.
قديمي 09-11-2007   #405 (permalink)
الهه آتش

Rahaa's Avatar

جنسيت:

من با شما یا هریک از دوستانی که اداعای شریعتی شناسی دارند و تمام کتاب هایش رو خوانده است حاضر به هر گونه گفتگو هستم ! اما اینکه شما یکه هیچ از شریعتی نمی دانید بخواهید برای من چند سوال طرح کنید که پاسخ بگویم تا محکی برای اطلاعات من خورده باشد مسخره ست. اما چرا مسخره است؟
چون من حتی اگر یک کتاب ایشان رو نخوانده باشم به راحتی با سرچ در گوگل پاسخ رو می یابم اما در طی یک گفتگو در مورد محتوای کتاب ها و اندیشه های شریعتی این کار امکان پذیر نیست.
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال