|
|
#61 (permalink) |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 938
از ایشان 2,713 بار سپاسگزاري شده است
|
و اکنون تو با مرگ رفته ای و من ، اینجا ، این زندگی من است.تنها به این امید دم می زنم که با هر نفس ، گامی به تو نزدیک تر می شوم و ... |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#62 (permalink) |
|
|
... دوست داشتن از عشق برتر است و من هرگز، خود را تا سطح قله ی عشق های بلند ، پایین نخواهم آورد. |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#63 (permalink) |
|
|
با تو ، همه رنگهای این سرزمین را آشنا می بینم با تو ، همه رنگهای این سرزمین مرا نوازش میکنند. با تو ،آهوان این صحرا دوستان همبازی من اند. با تو ، کوه ها حامیان وفادار خاندان من اند. با تو ، زمین گاهواره ای است که مرا در آغوش خود می خواباند. ابر حریری است که بر گاهواره من کشیده اند. و طناب گاهواره ام را مادرم ، که در پس این کوه ها همسایه ما است در دست خویش دارد. با تو ، دریا با من مهربانی میکند با تو ، سپیده هر صبح بر گونه ام بوسه می زند. با تو ، نسیم هر لحظه گیسوانم را شانه می کند. با تو ، من با بهار می رویم با تو ، من در عطر یاس پخش می شوم. با تو ، من در شیره هر نبات می جوشم. با تو من در هر شکوفه می شکفم. با تو ، من در طلوع لبخند می زنم. در هر تندر فریاد شوق می کشم، در حلقوم مرغان عاشق می خوانم، در غلغل چشمه ها می خندم، در نای جویباران زمزمه می کنم. با تو من در روح طبیعت پنهانم، با تو ، من بودن را ، زندگی را ، شوق را، عشق را ، زیبایی را، مهربانی پاک خداوندی را می نوشم ... |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#64 (permalink) |
|
|
حرفهایی هست برای نگفتن حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آورند و ارزش عمیق هر کسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد. |
|
|
|
|
|
#65 (permalink) |
|
|
مرا کسی نساخت، خدا ساخت؛ نه آنچنان که " کسی میخواست "، که من کسی نداشتم. کسم خدا بود، کسِ بی کسان. او بود که مرا ساخت آنچنان که خودش می خواست. نه از من پرسید و نه از از آن " منِ دیگرم ". من یک گِلِ بی صاحب بودم. مرا از روح خود در آن دمید. و بر روی خاک و در زیر آفتاب، تنها رهایم کرد. " مرا به خودم وا گذاشت ". |
|
|
|
|
|
#66 (permalink) |
|
|
این جا، جای من نیست. بر روی این زمین غریبم. این آسمان، سقف خانه من نیست. نباید به اینجا می آمدم. این جا تبعیدگاه من است. چه گناهی مرا به این غربت دور رانده است؟ |
|
|
|
|
|
#67 (permalink) |
|
|
نابودی فرهنگها
ما الان در روی زمین شاهد یک جنایت بزرگ دیگر هستیم و آن مرگ فرهنگ ها و تمدن های بزرگ بشری است که هر یک رنگ و بو و جهتی ویژه ی خود داشته است. پیش از این رومیان، ایرانیان، عرب ها، هندی ها، چینی ها، سیاهان، سرخپوستان و ... و هریک تمدن خاص داشتند. اما امروز غرب با تمدن، خود را جایگزین آنها می سازد تا آنجا که همه یک جور حرف بزنند، در یک بحث و عنوان از یک سری مسائل سخن بگویند، شهر ها و خانه ها و لباس ها، روابط زن و مرد و همه چیز در همه جا یکسان و یکدست گردد. وحدت جهانی تیپ تمدن ها و فرهنگ ها بوجود می آید. دیگر چون گذشته نمی توان از فرهنگ شرقی درون گرا و فرهنگ غربی برون گرا سخن گفت. نبوغ چینی در قالب فرهنگ اروپایی رشد می کند و بی هیچ تردید حاصلی جز آنچه در غرب ببار آورده نخواهد داشت و این یک دست بندی بر بال نبوغ انسانی و مرگ همه ی ویژگی ها و اصالت ها و امکانات متنوع رشد فرهنگ و روح و هنر و فکر و تمدن و زندگی و تکامل بشری است. |
|
|
|
|
|
#68 (permalink) |
|
|
جهانی که ساکنان آن سه خویشاوند ازلی اند:
خـــــــــــــــــدا، انســـــــــــــــان ، عشــــــــــــق این است امانتی که بر دوش آدم سنگینی می کند و این است آن پیمانی که در نخستین بامداد خلقت با خدا بستیم و خلافت او را در کویر زمین تعهد کردیم. ما برای همین " هبوط " کردیم و این چنین است که بسوی او باز میگردیم. |
|
|
|
|
|
#69 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Jun 2005
محل سكونت: هم میهن
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,699
از ایشان 4,244 بار سپاسگزاري شده است
|
![]()
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Sadegh2x به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#70 (permalink) |
|
|
تشیع علوی تشیع انقلاب کربلااست
تشیع صفوی تشیع فاجعهی کربلا ** تشیع علوی تشیع مسئولیت است تشیع صفوی تشیع تعطیل همهی مسئولیتها ** تشیع علوی تشیع اجتهاد است تشیع صفوی تشیع جمود ** تشیع علوی تشیع آزادی است تشیع صفوی تشیع عبودیت ** تشیع علوی تشیع شهادت است تشیع صفوی تشیع مرگ ** تشیع علوی تشیع توسل برای تکامل است تشیع صفوی تشیع توسل برای تقلب ** تشیع علوی تشیع امامت علوی است تشیع صفوی تشیع سلطنت صفوی ** تشیع علوی تشیع توحید است تشیع صفوی تشیع شرک ** تشیع علوی تشیع اختیار است تشیع صفوی تشیع جبر ** تشیع علوی تشیع یاری حسین است تشیع صفوی تشیع گریه بر حسین ** تشیع علوی تشیع انسانیت است تشیع صفوی تشیع قومیت ** تشیع علوی تشیع انتظار مثبت است تشیع صفوی تشیع انتظار منفی ** تشیع علوی تشیع تقیه مبارز دلیر است تشیع صفوی تشیع تقیهی بیکار ترسو ** تشیع علوی تشیع شناخت است و محبت تشیع صفوی تشیع جهل و محبت ** تشیع علوی تشیع پیروی است تشیع صفوی تشیع ستایش ** تشیع علوی تشیع نهضت است تشیع صفوی تشیع بدعت ** تشیع علوی تشیع وحدت است تشیع صفوی تشیع تفرقه و بالاخره تشیع علوی تشیع نه است و تشیع صفوی تشیع آری…! علی شریعتی. کتاب تشیع علوی.تشیع صفوی |
|
|
|
|
|
#71 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهران . شهر قدس
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,199
از ایشان 289 بار سپاسگزاري شده است
|
شهاب جان واقعا میخواستم بابت مطالب مفیدی که برای من و دیگر دوستانت در فاروم قرار میدهی ازت تشکر کنم
در ضمن هر جا این مزدک و رفقاش مزاحمت شدن یه پی ام بده دو سوت حلش میکنم... زبان این رو من میدونم و خودم ساکتش میکنم ...شما فقط کاری به این نداشته باش و مطالبت را برای ما نقل کن بقیه اش رو بذار به عهده من.... خیلی ی |
|
|
|
|
|
#72 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
ممنون بابت لطفتون ایکاش پستهای مزدک حذف نمیشد! تا بد نباشد قدر خوب را کس نداند! بهتر است خودش (شریعتی ) جواب این افراد را بدهد. از اینجا به بعدش رو از شریعتی می نویسم: " برادر ! پرداختن به اینها که هنرشان فحاشی است و فضیلتشان چاقی، ما را از راه منحرف می کند ، از کار می اندازد و از همه بدتر ، جهت و جبهه اصلی را در اذهان مغشوش می سازد. بگذار اینها شب و روز فحش بدهند و چاق بشوند ، اینها اگر یک روز من و ترا می گذراندند ؛ تمام افتخاراتشان آب می شد و از تو نیز که بدتر از منی لاغر تر می شدند . ... قربان آن زبان شیرین و آتشین و دردمند علی که چه خوب سمبل این تیپ را تشریح می کند : "نافجنا حضنیه بین نثیله و محتلفه"...! اما خدا را شکر میکنم که این عربده جویان را در چشم خلایق رسوا کرد و نقابها کنار رفت و هر چند شکمهاشان پر شد ، اما به تعبیر علی تاب ریسمانهاشان وا شد. |
|
|
|
|
|
|
#73 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: همسايه ي پاييز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,070
از ایشان 1,663 بار سپاسگزاري شده است
|
ممنونم شهاب جان مطالب دکتر همیشه پر معنا و مفهوم بوده...
و واقعن درست گفتی که تا بد نباشد قدر خوب کس نداند... اما یه تاپیک با همین عنوان بود کاش همونجا ادامه میدادید.
|
|
|
#75 (permalink) |
|
|
اول سلام
خدمت سروناز خانم راستش قبلا یه تاپیک با این عنوان در همین تالار بود ولی هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم مجبور شدم یه تاپیک جدید بزنم. در مورد اختلافات شریعتی و مطهری هم نظرهای زیادی داده شده و کتابهای زیادی نوشته شده . من هم موافقم نقل قولها نوشته هایی در این باره و کلا نوشته دیگر نویسندگان و روشنفکران در کشور درباره شریعتی آورده شود |
|
|
|