|
|
#751 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: اتاق
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 659
از ایشان 408 بار سپاسگزاري شده است
|
البته عزیز خوب بود لینک میدادیا!
![]() چون آقای بازرگان از دکتر بد نگفت! ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي rrkh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#752 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: زیر یه آسمون تیره میون گرگهای درنده
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 404
از ایشان 2,099 بار سپاسگزاري شده است
|
منبع را که نوشتم کتاب طرحی از یک زندگی
در مورد وبلاگی هم که ازش استفاده کردم سعی میکنم آدرسشو پیدا کنم
ويرايش توسط dokhtar-irony : 01-23-2009 در ساعت 10:24 PM. |
|
|
|
|
|
#753 (permalink) |
|
Aficionado
|
دیروز تبدیل و تغییر و انقلاب و جهش و کمال و ارتقاء در درون اساتید،
در دلها و دماغها رخ میداد و امروز در لای پوشه ی کارگزینی داخل صندوق حسابداری، آن هم نه به نیروی نبوغ یا الهام و یا ضربه ی ناگهانی زندگی و یا تازیانه ی سخنی و شراره ی عشقی و یا دیدار شمس تبریزی! بلکه به وسیله ی حرکت وضعی و انتقالی زمین و گردش افلاک! و این است فرق میان تمدن و تجدد، که نمی دانم چرا نمی دانند؟! علی شریعتی-کویر |
|
|
|
|
|
#754 (permalink) |
|
Aficionado
|
دیروز تبدیل و تغییر و انقلاب و جهش و کمال و ارتقاء در درون اساتید،
در دلها و دماغها رخ میداد و امروز در لای پوشه ی کارگزینی داخل صندوق حسابداری، آن هم نه به نیروی نبوغ یا الهام و یا ضربه ی ناگهانی زندگی و یا تازیانه ی سخنی و شراره ی عشقی و یا دیدار شمس تبریزی! بلکه به وسیله ی حرکت وضعی و انتقالی زمین و گردش افلاک! و این است فرق میان تمدن و تجدد، که نمی دانم چرا نمی دانند؟! علی شریعتی-کویر |
|
|
|
|
|
#755 (permalink) |
|
Enthusiast
محل سكونت: در سرزمین کوروش کبیر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 286
از ایشان 196 بار سپاسگزاري شده است
|
نمی دانم چرا پستی که اختلاف نظر احمدی نژاد و خمینی و خامنه ای در باره «تحجر» را دربرداشت.پاک شده است.؟!!!!!
![]() تحجر باعث عقب ماندگی و اسیب و افت جامعه می شود مگر غیر از این است... ![]() دلیل دین گریزی نیز همین «تحجر» است.
|
|
|
#756 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
|
حرفاي معتصبانه پاك بشه به نظرم خيلي بهتره!
|
|
|
#757 (permalink) | |
|
Aficionado
|
نقل قول:
نکته ی جالب اینجاست که خدا تقلید از خودش رو هم جایز ندونسته! از عناوین و القاب افتخارآمیزی که خداوند برای بندگان شایسته اش انتخاب کرده، یکی هم "عبادالرحمن" است، "عبادالرحمن" بندگانی هستند که با جذب صفت رحمانیت و به چنین اخلاقی آراسته شده اند. خداوند در آیات ۶۳ تا ۷۵ سوره فرقان ده نشانه آنها را به عنوان الگو برای مؤمنین وصف کرده است. یکی از این نشانه ها، که به بحث مورد نظر یعنی تقلید ارتباط پیدا می کند، این است که عبادالرحمن وقتی به آیات پروردگارشان یادآور می شوند، به حالت کر و کور (مقلدوار و غیرمحققانه) برخورد نمی کنند (بلکه سعی می کنند آن را بفهمند و شناخت علمی پیدا کنند). وَالَّذین اذا ذُکرَّوا بآیاتِ رَ بِهّم لم یَخِرّوا عَلیها صُمّاً و عُمیاناً ( آیه ۷۳ سوره فرقان) معنای آیه فوق این است که "ربّ" ما، سرور و صاحب اختیار ما، تقلید کورکورانه، و به اصطلاح امروزی "متعبدانه" از خودش را دوست ندارد و نمی خواهد که ما کر و کور (صماً عمیاناً) بر زمین سجده بیفتیم، بلکه استماع عقلانی و بصیرت آگاهی بخش را درمواجه با "آیات" بر ما می پسندد. http://www.bazargan.com/Abdolali/mai.......تقلید و پیروی در احکام دینی ![]() |
|
|
|
|
|
|
#758 (permalink) |
|
Enthusiast
|
دلیل بیاورید سفسطه نکنید ![]() این یک واقعیت است که خمینی و خامنه ای« تحجر» را باعث خطر جامعه میدانستند اما احمدی نژاد انرا تهدیدی برای جامعه نمیداند.(میتوانید تحقیق کنید) لازم به ذکر است تعصب«بیجا» از همین تحجر ناشی می شود ![]() خوب کجای این حرف من تعصبی بود ![]() ويرايش توسط parsi : 01-26-2009 در ساعت 07:18 PM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي parsi به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#759 (permalink) |
|
Enthusiast
|
افت هایی که مانع دین پژوهی معاصر می شوند:
![]() 1_جریان متجمد(سنت گرا و متحجر) 2_مقام سازی،بزرگنمایی 3_عوام زدگی 4_رکود و رکون سدگانی در دین پژوهی 5_موانع نقد و نواوری 6_اسیب های روشگانی و رفتاری 7_خلط اصولگرایی و تحجر 8_ظاهر گرایی دین پژوهان معاصر به شما پیشنهاد می کنم در قدم اول قران فارسی بگیرید و در ان تحقیق و کاوش کنید هیچ نیازی به اخوندمااوها نیست . ![]() |
|
|
|
|
|
#760 (permalink) | |
|
Aficionado
|
نقل قول:
تعصب معانی و کاربردهای مختلفی داره! بعضی هاش خوبه! مثلا به نظر من این آیه ی پایینی نوعی تعصب هستش که از خیلی از مشکلات جلوگیری می کنه!از جمله دعوا و کتک کاری و فحش و فحش کاری و دشمنی و ... وقد نزل عليكم في الكتاب ان اذا سمعتم آيات اله يكفر بها و يستهزا بها فلا تقعدوا معهم حتي يخوضوا في حديث ٍغيره.... "و خداوند براي شما در كتاب (قرآن) چنين حكمي نازل كردهاست كه اگر شنيديد آيات خدا مورد انكار و استهزاي گروهي قرار ميگيرد ، با آنها منشينيد تا به سخني ديگر بپردازند ... » ![]() |
|
|
|
|
|
|
#761 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
دنباله ان بنویسم.بنده انرا ویرایش میکنم. البته همینطور است که گفتید. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#762 (permalink) |
|
Enthusiast
|
جناب عزیز بنده در ابتدا قصد داشتم دین زرتشت را تبلیغ کنم اما با تحقیقاتی که کردم فهمیدم دین اسلام کاملتر است.اگر تعصب بیجا داشتم الان روی همان زرتشت پا فشاری می کردم. من با اصلاح تفکرات متحجرانه موافقم.جناب ام پی اچ 1 این را بخاطر خودتان می گویم اگر خودتان را اصلاح نکنید انوقت به نابود کردن تدریجی اسلام کمک کردید. اگر خودتان را اصلاح نکنید افکار سوسیالیسمی و امثالهم در ذهن جوانان بیشتر محبوب می شود. متاسفانه خیلی ها فکر میکنند چون اسم اسلام روی حکومت هیچ مشکلی نیست این اشتباه را نکنید. دشمن بر خلاف اسوده خیالان در حال وارد کردن تفکراتش است اسیب زدن به بدنه اسلام که در این راستا بسیار اکتیو است ![]() مثلا شما با وجود روحانی موافقی اما خودتان نمیدانید که مردم بجای اینکه این زحمت را به خودشان بدهند و به سراغ تحقیق و پژوهش در قران فارسی بروند و در مورد احادیث و کتب های مربوطه مطالعه کنند بپای منبر می نشینند بعد روحانیون به سلیقه خودشان اسلام عرفزده و عوام زده را تحویل مردم میدهند خیلی ها که در اقوام ما ادعای مسلمانی و مسجد رفتنشان می شود از این حدیث امام علی که می گوید با «فرزندانتان به سلیقه خودتان رفتار و تربیت نکنید چون انان در زمان دیگری متولد شده اند» هیچ چیز نمیدانند و همین امر باعث شده که روابط خوبی با فرزندانشان ایجاد نکنند و خیلی از این فرزندان از والدین خود فراری و دچار افت و اسیب شدند. وقتی از اخوند مسجد این مساله را در میان گذاشتیم با کمال تعجب گفت نگفتن این حدیث به مصلحت جامعه است. ![]() ويرايش توسط parsi : 01-26-2009 در ساعت 07:54 PM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي parsi به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#763 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
وقتي فرد روح ديكتاتوري داشته باشه! من مي خوام برم كامپيوتر بخونم پس مي گم باشه اشكال نداره پيكان باباي تو از همه ماشينا تند تر مي ره! اگر چه ما اينجا در حق مرحوم دينو انزو جفا كرديم! ولي شما سوپر انزو رو به هيچ بگير! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#764 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
حرفتان نامفهوم است لطفا واضح بگویید |
|
|
|
|
|
|
#765 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
منم اول مي خواستم زرتشتي يا مسيحي بشم اما همين كربلا و عاشورا رو كه راجع بش يه چيزايي شنيدم واقعا خيلي متاثر شدم و خيلي علاقه مند به اسلام(اول فكر مي كردم دليل عقب موندگي ما اسلامه و ضربه هايي كه كشورمون خورده از اسلامه واسه همين بدم ميامد!) افكار سوسياليستي در جوونا بيشتر بشه؟! آيا نمي شه هر دوي اين ها رو كنار هم داشت؟! بعدشم من اين رو به خاطر اين مي گم كه با شما بحثي داشتم براي چادر و حجاب! من گفتم نسبت به رنگ مشكي نظري ندارم! اما شما دو پست شاهنامه اي نوشتي و همه اش فقط مي خواستي بگي حجاب و چادر ناشي از تعصب و تججره! پست آخري هم تقريبا مضمونش اين بود كه همين كه من مي گم حجاب تحجره! به خاطر همين اگر يادتون باشه بنده كلا بي خيال جواب دادن شدم! مگه من گفتم چون اسم اسلام روشه اشكال نداره؟! خوبه من خودم اونجا يه رباعي گفتم كه غرب اگر دادگر است بهتر است و ... ! اين حرف شما كاملا درست هست! بنده واقعا متعجب شدم اين همه فرق كردين! بسيار تحسين بر انگيزه ![]() |
|
|
|
|