|
|
#871 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: در سرزمین کوروش کبیر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 286
از ایشان 196 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
جناب مهدی 313 اشاره خوبی کردند.من همیشه وقتی اینو از کسایی که بر علم بشری تاکید میکنند گفتم و کسی جوابی نداشته است. اینکه خواب چیست؟و چگونه است که ما گاهی در خواب به گذشته و گاهی به اینده می رویم یا به عبارتی تصویری از اینده را می بینیم. ![]() می توانید دلیل علمی برای ان بیاورید. ![]()
|
|
|
|
#872 (permalink) | |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,110
از ایشان 3,059 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
شالو (A. Schawlow؛ فیزیک دان آمريكايي و برنده جايزه نوبل): پرسش از مبدأ، بايد به دقت هرچه بيشتر، تا حدّي كه علايق و تواناييدانشمندان اجازه ميدهد، دنبال شوند. امّا جواب ها هرگز نهايي نيست و براي پاسخ به پرسش هاي عميق تر، سرانجام بايد به دين مراجعه كرد
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#873 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: زیر یه آسمون تیره میون گرگهای درنده
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 404
از ایشان 2,107 بار سپاسگزاري شده است
|
علی شریعتی محبوبترین و مردمی ترین مبلغ رادیکالیسم اسلامی در ایران جدید که هم معلم بود هم سخنران و هم نظریه پرداز ، نفوذی داشت که هیچ متفکر مسلمان دیگری در هیچ نقطه از جهان اسلام نداشته است . کتاب اندیشه های سیاسی در اسلام معاصر نوشته دکتر حمید عنایت صفحه 268
|
|
|
|
#874 (permalink) |
|
Aficionado
محل سكونت: اتاق
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 659
از ایشان 410 بار سپاسگزاري شده است
|
“حكايت سه خر”
هزاران دختر جوان و خواهران مسيحي را مي بينيد كه در آغاز جواني حلقه دست شان كرده اند، اما آرايش ندارند، چارقد و تسبيح و جامه ي ازرق دراز . . . يعني چه؟ او با مسيح ازدواج كرده! با خدا!! خانمي كه به جاي فلان سيبلوي ريش و پشم دار با حضرت باري تعالي ازدواج مي كند «جن زده» است. داستان آن بابايي كه سه تا خرش را گم كرده بود، آمد توي مسجد و به ملا ّ گفت:«سر منبر اعلام كند» ملا ّ آدم صاحب دلي بود، مثل خيلي ها، در آخر منبرش گفت: «آي مردم! كيست كه از آواز خوش بدش بيايد؟» يك خرمقدسي پاشد كه: «من!» بعد فرياد كرد:«كيست كه از مال دنيا بيزار باشد؟» خرمقدس ديگري بلند شد كه: «من!» گفت:«كيست كه روي زيبا را دوست نداشته باشد؟» خرمقدس سومي خودش را معرفي كرد كه: «حقير!» ملا ّ از سر منبر به يارو كه منتظر ايستاده بود، خطاب كرد كه: هر سه خرت پيدا شد بردار و برو! شريعتي منبع: كتاب كوچك شريعتي http://mouhajer.wordpress.com |
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي rrkh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#875 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
|
طرح یک زندگی عنوان نوشته ایست که در مقدمه کتاب در باره " جامعه شناسی اسلام " پیرامون زندگی شریعتی چاپ شده است کتاب مذکور جمع آوری چند سخنرانی شریعتی است که توسط حامد الگار به انگلیسی ترجمه شده است و در سال 1979 از سوی انتشارات میزان در امریکا (برکلی) منتشر گردیده طرح یک زندگی در واقع یکی از بهترین نوشته هائی است که در مورد زندگی شریعتی به رشته تحریر درآمده است |
|
|
|
|
|
#876 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
![]() اتفاقا کتاب کوچک شریعتی رو مطالعه کردم بسیار زیباست. در مورد جنگ زرگری جنگ بی ریش و با ریش جنگ چادر و بی چادر و امثالهم صحبت میکنه و میگه اینها عوامل انحرافی و جبهه های فرعی هستند.اصل مذهب چیز دیگری است که نمی خواهند بفهمند!و نمی گذارند که دیگران هم بفهمند! ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي parsi به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#877 (permalink) |
|
Aficionado
|
سلام
قصد دارم تمامی وبلاگهایی دوستدران شریعتی و کسانی که پیرامون دکتر می نویسند و... را جمع آوری کنم. به کمک همتون نیاز دارم. http://theovert.blogfa.com/page/shariati.aspx کممممممممممممممممممممک فعلا فقط جمع آوری می کنم بعدا به ظاهر صفحه می رسم. ممنون ![]() ويرايش توسط rrkh : 03-14-2009 در ساعت 03:34 PM. |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي rrkh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#878 (permalink) |
|
Aficionado
|
بهترين فرشته ها همين شيطان بود، مرد و مردانه ايستاد و گفت:
«نه، سجده نمي كنم!» تو را سجده مي كنم. اما اين آدمك هاي كثيفي را كه از «گل متعفن» ساخته اي اين موجود ضعيف و نكبتي را كه براي شكم چراني اش، خدا و بهشت و پرستش و عظمت و بزرگواري و آخرت و حق شناسي و محبت و همه چيز و همه كس را فراموش مي كند. براي يك شكم انگور يا خرما يا گندم، گوسفندوار پوزه اش را به زمين فرو مي برد و چشمش را بر آسمان و بر تو مي بندد. «سجده نمي كنم!» اين چرند بدچشم شكم چران پول دوست كاسبكار پست را سجده كنم؟ كسي را كه به خاطر تو، براي نشان دادن ايمان و اخلاصش به تو، يك دسته گندم زرد و پوسيده را به قربانگاه مي آورد؟ نمي بيني اينها چه ميكنند؟ زمين را، زمان را به چه كثافتي كشانده اند؟ مسيح و يحيا و زكريا و علي را بي رحمانه و ددمنشانه مي كشند! نه، سجده نمي كنم! شريعتي كتاب كوچك http://mouhajer.wordpress.com/2009/01/27/شيطان ويرايش توسط rrkh : 03-14-2009 در ساعت 03:35 PM. |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي rrkh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#879 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: بی سرزمینم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 431
از ایشان 352 بار سپاسگزاري شده است
|
نمیدونم چرا یه جورهایی از اسم شریعتی میترسم
شاید به خاطر اسم خیابون های وحشت ناکی هست که اسم این دکتر رو روش میذارن شاید به خاطر این ذهنه که از بچگی به امپول زن میگفتم دکتر و از اسم دکتر وحشتداشتمشایدم به خاطر مرگ وحشت ناکی هست که داشته به قول خودش هرکسی هرجور زندگی کنه همون جور میمیره خودش در خارج از کشور مرده و در تنهایی
|
|
|
#880 (permalink) | |
|
مدیر بازنشسته
|
نقل قول:
شهادتش هم دفاع باورهاش بود اگر از دید من نگاه کنید همه سختی های دکتر زیباست به زندان رفتنش ممنوعیتش از سخنرانی تحت تعقیب بودنش تنهائی هاش و شهادتش آدمها تنها یکبار قدم به این کره خاکی میگذارن چه خوبه با نوع رفتارشون بعد از مرگ اسم خودشون را ابدی کنند نه اینکه برای چند صباحی بیشتر نفس کشیدن در این دنیای پر آشوب از همه آرمانهاشون بگذرن دکتر از کسانی بود که مرگ در راه عقیده به زندگی در کنار عقیده عقده شده ترجیح میداد |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي dokhtar-irony به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#881 (permalink) |
|
Aficionado
|
تولد پیامبر هستش و جا داره که ضمن تبریک به همه ی عزیزان ، مقاله ی سیمای محمد دکتر رو هم بیاریم.
امیدوارم مفید باشه ![]() http://mouhajer.wordpress.com/2008/0...-شريعتي/ |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي rrkh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#882 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: بی سرزمینم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 431
از ایشان 352 بار سپاسگزاري شده است
|
میلاد پیامبر بر تمامی دوستان مبارک باد
راستی کسی فیلم محمد رسوال الله محصول امریکاست رو دیده ؟ |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي 1begharar به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#883 (permalink) |
|
Enthusiast
|
نیایش از زبان دکتر علی شریعتی
دعا کردن، مطالبهی آنچه باید به لیاقت و کار و اندیشه به دست آید، به زور دعا، نیست!!دعا کردن یعنی خواستن؛و تکرار خواستها و نیازها، همچون شعار است، همچون تلقین اصول اعتقادی است، و همچون با تازیانهی نیایش زنده نگهداشتن درخواستها و ایدهآلهای مقدس انسانی است. برای اینکه روح، در بندِ عینیتِ مادیِ پست و روزمرگی و ابتذال نماند. نیایش تنها خواستن مایحتاج زندگیای که هست، نمی باشد؛ بلکه نیایش متعالی، خواستن نیازهایی بالاتر از "زندگی هست" است. و در یک کلمه اگر هیچ زبانی از ارزش نیایش سخن نمیگفت، جز کلماتی که صحیفه را ساختهاند، و آثار آن را در هیچ جا نمیتوانستیم یافت، جز در روحی که کلمات صحیفه را ساخته است، کافی بود که هر انسانِ آگاهی، نیایش را یکی از نیرومندترین عوامل تلطیف و تکامل روح و عاطفهی نوع انسان در تاریخ بشناسد؛ و آن را در تربیتِ معنویِ جامعهی بشری دستی اعجازگر ببیند؛ و درسی که یک روح وحشی و سخت، همان اندازه بدان نیازمند است که روح اهلی و نرم: روحی که هم معنی دوست داشتن را میفهمد، هم زیبایی اشک را، هم میجنگد، و هم میداند که سر بر زانوی مهربان او نهادن؛ و در زیر دستهای نوازشگرش – که دو مسیح خاموشند – به اذت تسلیم، رام بودن، از شکوه آدمی نمیکاهد |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي parsi به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#884 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 457
از ایشان 1,184 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اگر امکان داردلطف نموده و معنی رادیکالیسم را از کتاب "انسان مارکسیسم اسلام" دکتر شریعتی(مزینانی) را تعریف کرده و سپس مفهوم رادیکالیسم اسلامی را عنوان نمایید با تشکر. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ideologist به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |