|
|
#1186 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: در همین نزدیکی!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 69
از ایشان 113 بار سپاسگزاري شده است
|
روح زندانی معبد من تشنه قرن های بی باران
کوزه ها را همچنان خشک و غبار آلود باز گردانده ام کوزه ای را پر از اشک کرده ام و کوزه ای را پر از خون این دو را نگاه میدارم همچون قطره ای بر نیلوفر,شبنمی افتاده به چنگ شب حیات آرام و بی نشان و چشم های خاموشم را به لب های کبودمشرق دوخته ام...
|
|
|
|
#1189 (permalink) |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,715 بار سپاسگزاري شده است
|
شيعه پيروي از امام را بر اساس آيهْ اطيعوا الله و اطيعوا الرسول و اولي الامر منكم توصيه ميكند و امام را ولي امر ميداند كه خدا اطاعتش را در رديف اطاعت از خود و اطاعت از رسول به شمرده است و
اين تقليد نيز براي رهبري غير امام كه نايب اوست درشيعه شناخته ميشود ( زيرا كه ) العلماء حكام علي الناس» امت و امامت - ص ۵۹۲ «تداوم و استمرار رهبري پيامبر را در طول دوازده نسل دوازده امام بعهدة دارند كه از بالا و از طرف فرماندهي انقلاب اسلامي و نخستين ايدئولوگ نهضت بر اساس وصايت تعيين شده اند كه آخرين آنان امام دوازدهم است كه تا قيامت ؛ رهبري جامعة اسلامي را بر عهده دارد ... وصايت اينست ؛ مردم بايد زمام خود را به دست ولي بدهند وگرنه به گمراهي افتاده اند..... زيرا امامت ؛ منصبي است الهي و نه شورائي و انتخابي... امامت يك حق ذاتي است ناشي از ماهيت خود امام نه ناشي از عامل خارجي انتخاب.» شيعه يك حزب تمام - دكتر علي شريعتي - ص ۱۵۱ و۱۶۷ = امت و امامت - ص ۵۷۷ - ۵۷۹ و ۶۳۱
|
|
|
|
#1190 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 348
از ایشان 1,987 بار سپاسگزاري شده است
|
![]() اوه! که چه زشتند این مرغ و خروسهای چاق و تنبل و پستی که جز خوردن نمی دانند و شاهبالها و پرهایشان نه برای پرواز است، برای متکا و تشک و لحاف است و نمره ی وجودشان و زیبائی نگاهداشتنشان، تنها در سر میز صبحانه یا در کنار سفره ی مهمانی نمودار میگردد. مرغانی که فقط شکم را سیر می کنند نه دل را، مستراح را پر می کنند نه چشم را، نگاههای حریص یک شکمو را بخود می گیرند نه نگاه پارسای یک شاعر را ...، "دکتر شریعتی" |
|
|
|