|
|||||||
| فلسفه و منطق بحث و گفتگو در باب فلسفه و منطق آشنایی با فیلسوفان و بررسی مسائل و موارد موجود |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#16 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 457
از ایشان 360 بار سپاسگزاري شده است
|
جناب منـــــــــــم شما مخيل به دو انتخاب هستيد .
1- ميتوانيد در اين سايت ادامه حيات داشته باشيد و آزاد و صريح به مباحث خود ادامه دهيد . در صورت اول ، بخش فلسفه نيز سخاوتمندانه شما را در آغوش خود نگاه خواهد داشت . تشخيص بي رونق بودن يا با رونق بودن بخش نيز بر يد بنده و مديران ارشد است. در صورت دوم ، همين كه آزادانه اين حق به شما داده شده كه عميق ترين احساسات خوب و بد خود را در اين فضاي مجازي مطرح نماييد ، مويد آزادي و دموكراسي در بخش ماست . تا زماني كه بنده مدير هستم ، اعتراضات را اگر محمول به توهين وعدول از قواعد من درآوردي خودم نباشد پاك نخواهم كرد . ويرايش توسط adolf1945 : 11-27-2008 در ساعت 08:47 PM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي adolf1945 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: تورونتو
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 239
از ایشان 218 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
خب به سلامتی میبینم که جناب آدولف مدیر شدند. تبریک! و حالا که میبینم چنین فردی مدیر شده، روال نابود شدن فاروم را سرعت یافته تر تلقی میکنم. نقل قول:
دانشمندان اسلامی؟؟ دروغی بزرگ! | راز بی اخلاقی | همو که به نبرد با اهریمنان بر میخیزد، باید برحذر باشد که در این فرآیند خود به اهریمنی مبدل نگردد. نیچه انسان برای پیروزی آفریده شده است؛ او را میتوان نابود کرد اما نمیتوان شکستش داد. همینگوی ويرايش توسط adolf1945 : 11-27-2008 در ساعت 10:44 PM. |
||
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي behfar به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#18 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
ساده سخن میگویند چون میخواهند فهمیده شوند. اما برخی ..................... .......... متاسفانه مدیریت کنونی اینجا هم چنین طرز تفکری دارد! ويرايش توسط adolf1945 : 11-27-2008 در ساعت 10:41 PM. |
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي behfar به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#19 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
مدیران این فاروم هنوز نمیدانند - یا شاید دانستنش برایشان صرف نمیکند - که وجود یک فاروم به کاربران وابسته است. نه به مدیران همین مدیری که شما از عدم پاسخگویی اش سخن میگویید، تنها تا جایی پاسخگوست که برایش صرف میکند. همین جناب آدولفی که اکنون طیق همان سیاست فاروم نابود کن و کاربر فراری بده مدیر شده اند، در اهانت، لجاجت، تعصب به خرج دادن و ... گوی سبقت را از دیگران ربوده اند. به نظر شما برای نابود کردن این فاروم راه بهتری هم هست؟ بگذارید این فاروم هم ................. بگذارید این فاروم هم موجودیت و هویت اصلی خود را کمرنگ تر از تصویر لرزانی که هم اکنون دارد کند خب، من که از همین حالا فاتحه را خوانده ام. ................................... بگذارید ما بیسوادها هم برویم. ويرايش توسط adolf1945 : 11-27-2008 در ساعت 10:46 PM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي behfar به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#21 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
http://www.forum.hammihan.com/showthread.php?t=19682 |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: no where
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,913
از ایشان 3,098 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]()
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي SaYe_RoshAN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#23 (permalink) | |||||
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 520
از ایشان 648 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
باسلام برشما دوست گرامی اگر " بخش فلسفه نيز سخاوتمندانه شما را در آغوش خود نگاه خواهد داشت " دارای این سخاوت است ؛ ما نیز سخاوتمندانه ، وقت گرامی و اندیشه های منحصر به فردمان را ، در اختیار این بخش ، قرار داده و می دهیم! پس منتی بر یک دیگر نداریم. در مورد قوانین من درآوردی شما: با این سخنان موافق نیستم: نقل قول:
و شما ، تنها تشخیص دهندۀ ، مناسب آن هستید!!! هر انسانی ، منطقی دارد. که چه بخواهید و چه نخواهید ؛ در سخنانش ، از آن استفاده می کند! و هیچ کس نمی تواند ؛ به وی بگوید ؛ که منطق وی ، اساساً ، منطق نیست!!! زیرا وی ، ارسطو و ابن سینا و فرگه نیست! این جا نیز ، دانشگاه نیست. و شما نیز ، استاد دیگران نیستید! نقل قول:
گویا این تذکر هم لازم است ؛ که شما ، انتظامات هم نیستید ؛ که دیگران را ، اخراج نمایید ؛ یا تاپیک شان را ، ممنوع نمایید. شاید هم بخواهید ؛ کسانی را ، مجازات نمایید!!! این سایت ، اساساً ، یک سایت علمی نیست. بلکه اهل جر و بحث است. و تاپیکی که ، جنجال برانگیز نباشد ؛ و کاربران را ، برای فعالیت جذب ننماید ؛ مورد نظر مدیران ، نمی باشد. خصوصاً قبلاً. که تاپیک ها ، باید تایید می شدند! مقاله های علمی ، در این مکان ، جایی ندارند. نمی دانم ؛ چرا به تالار فلسفه که می رسد ؛ ادعای علمی بودنش ، به طرزی غیرعادی ، زیاد می شود؟!! به طوری که ، سایت های علمی نیز ، با کاربرانشان ، این گونه رفتار نمی کنند ؛ و چنین ادعایی ندارند! در محل هم اندیشی و تبادل نظر ، رییس منشانه عمل کردن ، شایسته نیست. زیرا سخن از اندیشه است! و اهل اندیشه ، همواره برای آزادی اندیشه و تولیدکنندگانش ، احترام قائلند! ولو آن اندیشه ، ابتدایی باشد! سطح این سایت ، آن چنان بالا نیست ؛ که دیگران نتوانند ؛ به راحتی ، در آن سخن بگویند! این قوانین ، برای این سایت و این بخش ، وصلۀ ناجور هستند. نقل قول:
این موضوع نیز ، در این سایت ، هیچ وقت درنظر گرفته نشده است! اکنون چرا ، به این بهانه ، می خواهید ؛ کنترل بیش تری بر اوضاع ، داشته باشید؟! بهتر نیست ؛ این حساسیت را ، برای بخش "سیاست" نگاه دارید؟!!! نقل قول:
هم چنین ، اعمال نظر شخصی! باسپاس
http://www.kheradmand.com ويرايش توسط Manam : 11-28-2008 در ساعت 04:01 AM. |
|||||
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,981
از ایشان 5,818 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() در مقابل كساني كه براي يافتن پارتنر و يار و همراه به سايت مي آيند و كارشان پي ام فرستادن و دوستيابي و پست هرز دادن است و آزادانه هم فعاليت ميكنند، قدر و ارزش كاربراني مانند جناب منم غير قابل مقايسه و سنجش است و كم لطفي است چنين برخوردي. اين را به عنوان كسي ميگويم كه از طرف بعضي ها به تندروي در مسائل ديني متهم هستم و همين نشان ميدهد از ديد تعصب و طرفداري از همفكر اين حرفها رو نميزنم! به روش مديريتي شما احترام ميگذارم، ولي از آنجايي كه در مقابل بسياري از كاربران بدزبان و خشك منطق، منطق آقاي "منم" همواره همراه با ادب و احترام متقابل به كاربران بوده، كمي در برخورد با ايشان تحديد نظر كنيد. اگر بخواهيد دنبال توهين و گزافه گويي در بين كاربران بگرديد، توبره بعضي كاربران آنقدر پر است كه وقت و فرصتي براي زير سوال بردن و برخورد با دوستان متفكر و محترمي مثل جناب منم نميماند. متشكر از بذل توجه شما. ![]()
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Rayan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#25 (permalink) |
|
Enthusiast
|
جناب Rayan بنده در این تاپیک قصد پاسخ به کسی را ندارم .
و اصولا" این تاپیک دادگاه نیست ( نه دادستان دارد و نه متهم و نه محتاج به وکیل و موکل .) در این تاپیک کاربران میتوانند نظرات خود را بیان کنند مثل سر کار بانو SaYe_RoshAN عزیز که بپیشنهاد خوبی دادند . اما در کنار موضوع فوق ،کاربران میتوانند ایرادات دیگر را مطرح کنند تا اگر در راهبری حقیر موثر باشد ، از آن استفاده نمایم . ----------------------------------------------------------------------------- در مورد بند دو در پست قبل هم عرض کنم که : بنده مشاهده نمودم تنها یک نفر در این سایت مخالفتهایی دارد که ریشه در کدورتهای پیش از مدیریتی من دارد و اصولا" ربطی به حیطه مدیریتی بنده ندارد . (چرا که هنوز عینیت کار بنده مشاهده نشده تا مورد نقد قرار گیرد .) خوشبختانه بنده و مدیران ارشد نیز اجازه داده ایم ناراحتیهایش را بیرون بریزد و خود را تخلیه کند . تا شاید کدورت گذشته را کنار بگذارد . در همین اسنا ،درخواست ترک سایت نیز توسط خودشان مطرح شده که بنده این حق قانونی را در مورد دوم از پست قبلم تأکید کردم . همچنین بنده در جمع از تمام کاربران تقاضا کردم اگر کدورتی دارند ، حلال کنند و با هم به تبادلات علمی بپردازیم . اگر موضوعی لا ینحل است بفرمایید در پیام خصوصی توضیح خواهم داد . ------------------------------------------------------------------------------------ پ. ن بنده با جناب منم مشکلی ندارم و نخواهم داشت ، و ایشان هم اکنون از دوستان من است مگر اینکه خودشان خلافش را ثابت کنند . ويرايش توسط adolf1945 : 11-28-2008 در ساعت 08:54 AM. |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 327
از ایشان 168 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
روم به دیوار بلانصبت تمامی مدیران (البته مدیران مجازی در فاروم ها ) از قدیم گفته اند : در بیابان لنگه کفش هم نعمتی است . به هر روی این گونه فاروم ها بسیار در معرض فروپاشی (فیلترینگ و دیگر موارد ...) قرار دارند پس نیکو تر است ؛ قرار گرفتن مدیریت فاروم ها در دست اشخاص دارای تخصص (مرسومه ) را به فال نیک گرفت . اگر به دیگر فاروم ها مخصوصا سیاست نظری بیافکنیم . بسیار چاله میدانی و بر سمت وسویی میرود . که آدمی رغبت نمیکند؛ تعمقی در ان بنماید . هر چند با اصل آزاد منشی سیاست های کلی فاروم در تضاد است . و بالطبع مدیران را خلاصی از ان نیست . اگر بخواهند مدیریتی در راستای اهداف کلی سیاستی ؛ مصلحتی ارائه کنند . جناب آدلف گرامی از نگر من از جناب آدلاید (بزرگمهر ) با شناخت نسبی که از ایشان در هم اندیشی های داشته ام . سهل الوصول تر فلسفه ورزی میکنند . البته مدیریت این گونه فاروم ها هم خودتان نیک میدانید ؛ زحمتی است ؛ مضاعف که جای تقدیر دارد . اگر ایشان تند روی از منظر عده ای دارند ؛ عملکرد مشابه ، هر شخص دومی را همتراز نسبت تند روی نفر اول قرار میدهد . این مائیم که میتوانیم ، با عملکرد اندکی مثبت تر پالس های مثبتی را جایگزین منفی ها کرده ؛ همه جریانات ذهنی نسبی است . زیرا این مائیم که اینگونه میاندیشیم . و دیگری گونه ای دیگر گویا در خلقت قراری بر قرار نیست ؛که همه یکسان بیاندیشند .
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي azadoraha به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#28 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 327
از ایشان 168 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: no where
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,913
از ایشان 3,098 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام
ممنون از توجهتون آقای آدولف من منتظر استارت اون تاپیک هستم ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي SaYe_RoshAN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#30 (permalink) |
|
Enthusiast
|
جناب azadoraha عزیز از حسن توجه شما سپاسگذارم ...
بنده اضافه کنم که هر مدیری میباید خود را با شرایط شخصیتی یک مدیر همخوان کند .در این راستا بنده نیز مستثنی نبودم و قرار نیست با فحوای کلام دلبخواهی، مدیریت نمایم . همچنین علی رغم خستگی وافر (در برگشت از کار روزانه) دل به شما کاربران داده ام و از صمیم قلب تمایل دارم که تا اخرین ذره از آگاهی هایم را حوالت به عزیزان نمایم . ------------------------------------------------------------------------------------- به هر جهت SaYe_RoshAN عزیز پیشنهاد خوبی ارائه داده اند . بیاییم رویش کمی تمرکز کنیم تا یک استارت خوب داشته باشیم . اگر کسی پیشنهادی داره ارائه بده تا خیلی روتین و دانشگاهی حرکت نکنیم که خسته کننده بشه . اگر کسی پیشنهادی نداره من خودم استارتر آن باشم . |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي adolf1945 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |