|
|||||||
| فلسفه و منطق بحث و گفتگو در باب فلسفه و منطق آشنایی با فیلسوفان و بررسی مسائل و موارد موجود |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#31 (permalink) | |||||||
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 520
از ایشان 648 بار سپاسگزاري شده است
|
باسلام
بر دوست گرامی نقل قول:
نه. این چنین نیست! اگر ضروری بود ؛ در تالار سیاست ، عمل می شد!!! در آن جا سخنانی رد و بدل می گردد ؛ که احتمال فیلترینگ اش ، بسیار بیش تر است! ضمناً در بحث ما ، سخنی نبود ؛ که به فیلترینگ ربط بیابد!!! سخن از خودرایی و استبداد بود. نقل قول:
نقل قول:
به سخنان من ، چه ربطی دارد؟! این سخنان نشان می دهند ؛ که تذکر مسئلۀ فیلترینگ ، بی اساس و بی ربط بوده است. در حالی که سعی دارید ؛ آن را مهم جلوه دهید!!! این تضاد برای چیست؟! نقل قول:
به من ربطی ندارد ؛ که کدام یک از ایشان ، آسان تر سخن می گویند؟! مهم ، احترام به هم سخن ، و کاربران است. نقل قول:
آری. خود مدیر ارشد هستم. و بیش تر سوالات فلسفی _ عرفانی سایت مورد نظر ، مستقیماً در خطاب به خودم می باشند. سطح علمی سخنان نیز ، بالا است. و چون مقاله نویس هم هستم ؛ کارم خیلی سنگین است. در عین حال ، در چندین سایت مختلف نیز ، فعالیت دارم. عموماً تا نیمه های شب ، برای پاسخ دهی یا انجام وظایفم ، بیدارم. نقل قول:
این سخن اشتباه است. زیرا کسی که سانسور می کند ؛ باید مورد اعتراض قرار گیرد! آن هم سانسور دل خواه! نه ضروری! و هرگز شخص دوم ، هم تراز وی ، قرار نخواهد گرفت!!! گویا به پلیسی بگوییم: قاتل را ، تعقیب نکن. و گرنه ، خشونت تو ، هم تراز وی می گردد!!! نقل قول:
آری. من همیشه ، سعی بر آرامش و دوستی دارم!!! سعی بر احترام به تمامی اندیشه ها. و همین تفکر من ، باعث این برخورد شده است!!! آیا خبر ندارید؟!! تاکنون ، حتی یک نفر ، در جایی که من ، مدیر هستم ؛ توهین ، برخورد رییس منشانه یا سانسور عقیده ندیده است! من همواره سعی کرده ام ؛ به تفاوت ها اهمیت بدهم ؛ و از وجود آن ها ، بهره بجویم. باسپاس
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Manam به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#32 (permalink) | ||||||||
|
Aficionado
|
[quote]
نقل قول:
بر دوست عزیز این لقب را ، در متن نوشتۀ خودشان ، دیده ام!!! و به همان نیز ، استناد نموده ام. مهم نیست که ، به چه علت نوشته بودند! نه. اختیارات ایشان را ، نمی دانم. اما اگر مشکلی هست ؛ ایشان ، می توانند ؛ به دیگران اعلام نمایند! اگر شما می دانید ؛ به ما بگویید! نقل قول:
هیچ کسی ، نمی تواند ؛ در یک انجمن ، احساس تملک کند ؛ و برای خودش ، قوانینی ارائه دهد ؛ که باعث آزار و محدودیت کلام و فکر ، دیگران گردد! مگر این که ، برای یک انجمن و هدف اصلی آن ، که تبادل عقیده می باشد ؛ احترامی قائل نباشد! نقل قول:
در این باره ، توضیح دادم. اما خود شما ، آن را تایید می کنید!!! نقل قول:
نقل قول:
پس چرا اعتراض نموده اید؟!! نقل قول:
باز هم ضروری ست ؛ که بگویم: چرا به این اصطلاح ، اعتراض نموده اید؟!! ضمناً : بیان عقیده ، یک قانون بر دیگران نیست!!!!!!!!! تنها ، بیان یک اندیشه است!!! اما قانون گذاری برای دیگران ، آن هم با تکیه به خواست و درک خویشتن ، من درآوردی ست! فیلسوفانی که ، منطق خودشان را مهم یا تنها منطق موجود ، شمرده اند ؛ در خطا هستند ؛ اما یوغ اطاعت از این منطق را ، به زور ، بر گردن دیگران ، نینداخته اند!!! کسی که در یک انجمن و یا یک اجتماع ، چه حقیقی و چه مجازی ، به زور سخن ، تشخیص ، رای و پسند خودش را ، اعمال می سازد ؛ و دیگران را به رعایت اش ، ملزم می دارد ؛ کاری نادرست و من درآوردی انجام داده است. نسبت به آن چیزی که ، مورد قبول همه ، برای ایجاد ارتباط می باشد. اما اگر ادمین ، از ایشان خواسته اند ؛ که چنین کاری انجام دهند ؛ دیگر من درآوردی نیستند. بلکه ، کس دیگری این کار را انجام داده است! اما ایشان ، اعلام نمودند ؛ که خودشان ، ضرورت اجرای این قوانین را ، تشخیص داده اند! نقل قول:
انجمنی به ما می گوید ؛ وارد شوید ؛ و سخن بگویید. تا این انجمن ، بتواند ؛ یک انجمن باشد. نه یک وبلاگ!!! ما هم می آییم. سخن می گوییم ؛ تا انجمن تشکیل گردد. یادتان باشد ؛ تشکیل یک انجمن ، یعنی جایی برای تبادل نظر ، به واسطۀ وجود طرفین ، صورت می گیرد. من نباید این را به شما یا دیگری ، گوشزد نمایم! بلکه امری واضح است! نقل قول:
اگر مایل بودم ؛ می مانم ؛ و اگر نبودم ؛ نمی مانم. همین را می خواستید بگویید؟!! لزومی به توضیحات شما ، نبود! تذکر به مدیران ، برای حفظ حقوق همه است. و اگر این انجمن ، به باقی ماندن بر این روال ، علاقه ای ندارد ؛ و می خواهد ؛ این جا را تعطیل نماید ؛ ما حرفی نداریم! چیزی که وجود دارد ؛ سایت! انجمن! اما یک گروه ، که با هم همکاری می کنند ؛ تنها در موقع ضعف ، به دیگری می گویند ؛ اگر به ما گوش نمی دهید ؛ بروید! باسپاس |
||||||||
|
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 327
از ایشان 168 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() ![]() ![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي azadoraha به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#34 (permalink) |
|
Aficionado
|
باسلام
برشما دوست گرامی آدرس سایتی که ، در آن فعالیت می کنم ؛ امضای من است. باسپاس |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 31
از ایشان 25 بار سپاسگزاري شده است
|
درمورد کابالا کسی مطلبی نداره
|
| کاربران زير از دوست گرامي آسوکا به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#36 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
|
وقت بخير
![]() متاسفانه اين يك علم جادويي هست(كابالا) كه در زمان گذشته بوده و فلسطينيان قديم(با فلسطيني هاي امروزي فرق دارند) به آن وارد بودند و مربوط به دوره ي فرعون هست! كه البته گفته مي شد اين علوم را از جنيان و ... آموخته اند! (البته بد و بيراه هم به نظرم نمي گين اگر چه منطقي نيست!ولي نيم ساز هرم فرعون دقيقا تا عدد نهم بعد از اعشار عدد طلايي هست!!!!!!) به فرمان حضرت سليمان(ع) تمام دفتر دستك اين قماش رو جمع كردن و دفع كردن(چون جادوگري دخالت در كار خدا است) ولي به لطف جنگ هاي صليبي و به دليل تمايلات كثيف صليبيون اين ها دوباره بيرون آورده شدند! در جنگ هاي صليبي شواليه هايي بودند كه مخصوص معبود بودند و شواليه هاي معبد نام گرفتند. اين ها در آخرين دوره ي جنگ هاي صليبي كه بيت المقدس به دست مسلمانان فتح شد به اروپا گريختند.. البته به دليل مخالفت كليسا با اينعلوم جادويي خوش بختانه عده اي شون كشته شدند ولي متاسفانه عده اي چون اسكاتلند از كليسا تابعيت نمي كرد و از هفت دولت مرخص بود تونستد به اونجا فرار كنند و زنده بمونند. اين قوم پليد سالها فعاليت هاي پنهاني در لژ ها داشتند كه در نهايت با رنسانس توانستند به طوري موزيانه وارد به اجتماع شوند و فعاليتهاشون رو علني كنند. گندي كه به جهان زنده شده و لين همه آسيب و بدبختي در جهان مسببش همون قماش هستند كه متاسفانه كليسا موفق نشد همه شون رو بكشه! ![]()
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 14
از ایشان 10 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
البته تصور نمی کنم اینجا محل خوبی برای بحث در این مورد باشه، منتهی درخواست (و به نوعی سوالم) اینه که با توجه به قوانین تالار لطفا منبع معتبر و موثقی برای این صحبت ها ارائه کنید دوست عزیز... ![]() ممنون... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
بعدا يه تاپيك مي زنم در اين باره توش توضيح داده خواهد شد. اميدوارم جناب dirac و طيف همفكرشون هم تشريف بيارند ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mph1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#39 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: no where
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,859
از ایشان 3,047 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
va man hamchenan montazeram ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: عدم آباد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 509
از ایشان 1,526 بار سپاسگزاري شده است
|
این است منطق مدیر تالار.
در آخر جستار یاد شده شاید بیش از 10 پست از یک کاربر را یکباره زدود. فکر می کنم به زودی این جستار را هم ببندد
صحرا میبالد: وای بر آنکس که صحراها در نهان دارد! ويرايش توسط Bozorgmehr : 02-28-2009 در ساعت 10:55 PM. |
|
|
|
|
|
#42 (permalink) | |
|
عبدالکــریم سـروش
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرای خردمندان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 602
از ایشان 1,325 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
پاسخ شما را داده بودم ، آن قسمت از مهاد تالار هم اندیشی را که واگویه کردم مطالعه نکردید ؟ فکر میکنم زودتر باید چنین رفتاری میکردم تا اکنون طلبکار نباشید
ويرايش توسط Bozorgmehr : 02-28-2009 در ساعت 10:57 PM. |
|
|
|
|
|
|
#43 (permalink) | ||
|
مدیر بازنشسته
|
نقل قول:
چه باک که من باز بر خوشدلی میزنم و پاسخ می دهم. نقل قول:
اول اینکه گفتم شما خود را چون خدا می دانید زیرا خود را میزان منطق و فلسفه ی هم میهن می دانید و دیگران اگر چون شما می اندیشند که هیچ. و آنان که چون شما نمی اندیشند در فلسفه طفل هستند و باید پیش شما (مهندس) درس یاد بگیرند. این طرز فکر باعث میشود خود را ملزم ندانید به پرسش دیگران پاسخ دهید و هرکجا که عرصه را تنگ دیدید دست به ابزار مدیریت ببرید. (سواستفاد از ابزار مدیریت در گفتگوی مستقیم) بهانه هایی هم که به عنوان قانون تالار آوردید در اینجا کارایی ندارد. پستهای جناب مزدک در تالاری که شما آن را قفل کردید بسیار دانشیک و همسو با تالار بود و برای من بسیار سودمند. ولی شما جلوی ادامه کار را گرفتید چرا که باب میل شما نبود. (دیگی که برا من نجوشه می خوام اصلا نجوشه) |
||
|
|
|
|
|
#44 (permalink) |
|
عبدالکــریم سـروش
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرای خردمندان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 602
از ایشان 1,325 بار سپاسگزاري شده است
|
به این پیک شما بعدا پاسخ میگویم ، فعلا باید مانند بچه ها که مواظب
آنها هستند باید دنبال این مزدکتان راه بیفتم و شلوغ بازی ایشان را کنترل کنم اگر محروم شدند هیچ بهانه ای وجود نخواهد داشت |
|
|
|
|
|
#45 (permalink) | |
|
مدیر بازنشسته
|
نقل قول:
راستی آنجا که پاسخ مزدک را پا کردید یه پست هم حاوی شعر بود که به جستار ارتباطی نداشت. |
|
|
|
|