|
|||||||
| فلسفه و منطق بحث و گفتگو در باب فلسفه و منطق آشنایی با فیلسوفان و بررسی مسائل و موارد موجود |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 456
از ایشان 359 بار سپاسگزاري شده است
|
با سلام و تشکر از کاربران عزیزو فعال در بخش فلسفه و منطق
.....بنده بر آن شدم علاوه بر قوانین کلی و روتین سایت چند نکته را به عنوان پی نوشت به ضروریات بخش(فلسفه و منطق) اضافه نمایم که امیدوارم عزیزان رعایت بفرمایند تا بار علمی بخش بالا تر رود . 1- به هیچ عنوان مقاله ای نبایست بدون منبع ذکر شود .( مقاله بدون منبع پاک خواهد شد ) 2- ایجاد تاپیکهای جدید ، حتی المقدور منوط به پیگیری مدون و رهگیری استارتر آن است . گاها" دیده میشود برخی عزیزان مثل دیواری که روی آن با اسپری چیز نوشته میشود کل در و دیوار بخش را پر از مطلب بدون منبع کرده اند . 3-مطالبی مثل روح و جن و پری به بخش فلسفه ربطی ندارد و در صورت ایجاد پاک خواهد شد فلسفه به سه بخش الهیات - طبیعیات - ریاضیات تقسیم شده که درکنار برخی فلسفه های غربی همچون ماتریالیسم و اگزیستانسیالیسم و فلسفه تحلیلی و غیره ، پلاتفرم های عقلی را تشکیل میدهند . لذا عزیزان قبل ازایجاد تاپیک و زدن پست جایگاه بیان مطلبشون را در نظر داشته باشند . منطق نیز از دو گونه زیر خارج نیست . الف): منطق ارسطویی که به دو قسمت نه بخشی و دو بخشی تقسیم گردیده شده است منطق نه بخشی دستکار ارسطو ست. منطق دو بخشی هم ابداع ابن سیناست . ب): منطق جدید که مدون آن فرگه(Frege) آلمانی ست و با منطق ارسطویی در تخالف زیاد است . به غیر از موارد فوق هیچ منطق دیگری در عالم موجود نیست. از این رو کسی حق ندارد ، منطق جدیدی بتراشد و بخش فلسفه را شرکت ثبت منطق خود نماید. 4- کپی پیست کردن مطالب دیگران تنها با ذکر منبع آن مجاز میباشد و کسی این حق را ندارد که مطالب دیگران را ( اعم از حقیقی و حقوقی ) به نام خود ثبت نماید . 5-عنوان هر تاپيك بايد به طور گویا و مشخص نشاندهنده محتواي گفتگو باشد به طوری که خواننده تنها با خواندن عنوان گفتگو از محتوای نخستین نوشته تاپیک آگاه شود٬ در صورت عدم رعایت این بند، تاپيك بدون اطلاع به نویسنده تاپیک پاک خواهد شد. تاپیکهایی که با عنواینی اینچنین آغاز میشود غایتی ندارد . اگر چه ممکن است در اواسط کار موضوع تاپیک گم گردد اما ،پستهای ابتدایی موید سطح علمی آن است . با تشکر .... ويرايش توسط adolf1945 : 11-24-2008 در ساعت 09:21 PM. |
|
|
|
| 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي adolf1945 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 520
از ایشان 648 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
برشما دوست گرامی پس به همین دلیل بود ؛ که پاسخ مرا نمی دادید؟!!!!!!!!! ملاک این سایت ، برای مدیر شدن ، چیست؟! تحکم ، خودپرستی ، آزار و اذیت؟! یا چیزی دیگر ، که ما نمی دانیم! آیا شما خود ادمین هستید؟ یا خود آدولف؟ یا هردوی این ها؟ ببخشید این سوال را می کنم. زیرا بسیار شبیه یکدیگرید!!! پس از این افتضاحی که ، در تالار فلسفه ایجاد کردند ؛ اکنون مدیر شده اند؟! اتفاقاً مدتی پیش ، که دوستمان آدلاید نیز ، مدیر شدند ؛ این بخش ، متروکه شد! اکنون متروک تر نیز ، خواهد شد. سایت شما ، به کاربر نیاز دارد. به خاطر تبلیغاتش. چرا در انتخاب مدیر ، اهانت به کاربران ، عملاً ، اولین شرط است؟! آن هم جایی که ، تالار تفریح و سرگرمی نیست! بلکه جای تفکر و جست و جوست؟؟؟!!! مدیر باید آزاد اندیش باشد. نباید مستبد و خودرای باشد. احترام کاربران را ، داشته باشد! این سایت ، چه هدفی دارد؟! پول درآوردن؟! بالا بردن سطح علم؟؟؟؟!!!!!! به عنوان مثال: بالا بردن سطح علم ، خودپرستی و اهانت به مردم؟! برای شما تنها این اهمیت دارد ؛ که کاربران به جان یکدیگر بیافتند ؛ تا سایت شلوغ تر گردد؟! حقیقتاً متاسفم. گویا ایرانی ، همین است. و مشت نشانۀ خروار است. باسپاس
|
|
| 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Manam به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,825
از ایشان 2,940 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() خرده ای به حرف های شما نمیگیرم اما فکر میکنم که ما در این کشور نباید به نحوه ی انتصاب ها گله کنیم. بزرگترین مسئولیت های کشور ما رو، بی عرضه ترین ها و فاسد ترین و حقیرترین انسان ها برعهده میگیرند و سپس برای پنهان کردن حقارتشون، دست به دامان حرف های بزرگ میشن.. چه برسه به مدیریت بخش فلسفه این تاپیک که موضوع مهمی نیست و از طرف دیگه اعتقاد دارم دوستم adolf1945 برعکس بسیاری، لااقل تخصص و لیاقت مدیریت این بخش رو دارا میباشه. ولی کاش بجای گله کردن به انتصاب ها، که دیگه باور ندارم جزو گله های برحق ما ایرانی ها باشه، از جناب برهان گله میکردید که چرا به پست های شما در تاپیک مخصوصی که بمنظور پاسخ دادن جناب برهان بود، پاسخی ندادند؟ چرا با وجود اینکه ما روزهای متوالی منتظر بودیم تا جناب برهان زحمت تایپ چند کلمه بکشه و لااقل به حرمت کاربرانی نظیر شما که توی این فروم بجای کپی پیست و توهین، اندیشه تولید میکنید، جوابی لااقل در حد "سلام، من خوندم" بدند. اما افسوس و صد افسوس که ایشون هرکاری کرد، جز پاسخ به اون سوالات. و این بالاترین توهینه. توهین "نادیده گرفتن" همون توهینی که در امور سیاسی مملکت هم صورت گرفته، انقدر فساد گسترش پیدا میکنه که دیگه جوابی جز "نادیده گرفتن" سوال کنندگان، نمیشه داد.. بنظر من، رفتار جناب adolf1945، بسیار شایسته تر از رفتار جناب برهان هست. اما خیالی نیست.. فکر کن این هم شنیده نشد، به هیچ جای این سرزمین برنخواهد خورد. به هیچ جا.. بعنوان یک خواننده تقاضا دارم که لطفا، به ادامه ی بحث ها در این فروم بازگردید ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,212
از ایشان 4,044 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
توجه شما را به موارد زیر جلب میکنم : 1- پیام های مندرج در تاپیک "دفتر مدیر ارشد" غالبا به صورت روزانه توسط شخص بنده مورد مطالعه قرار میگیرد . اگرچه به دلیل مشغله زیاد گاهی پاسخ با تاخیر چند روزه ارائه می گردد . 2- اگر همین الان هم به تاپیک مورد اشاره مراجعه کنید مشاهده خواهید کرد که به مسائل مطرح شده (درصورتیکه با ست آغازین آن جستار مطابقت داشته باشند) پاسخ داده شده . 3- مجددا به شما و سایر دوستان پیشنهاد میکنم با دقت پست ابتدایی تاپی "دفتر مدیر ارشد" را مطالعه بفرمایید تا دچار سوء تفاهم و سوء برداشت نگردید . 4- در همین تاپیک هم لطفا به عنوان تاپیک نگاهی بیاندازید و بعد خود قضاوت کنید که پست شما با موضوع تاپیک مرتبط هست یا خیر . (یادبگیریم که خود پلیس خود باشیم . )
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,825
از ایشان 2,940 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
پست های من رو هم چنانچه با موضوع این تاپیک مرتبط نیست، "بعنوان یک مدیر" حق دارید که حذف کنید. فکر میکنم کاربران نیاز دارند که مدیران بخش ها، بیشتر به گلایه هاشون دقت کنند. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
کاربر "منم" گرامی !!! با توجه به اینکه سابقا و قبل از مدیریتم با شما هم پست بوده ام انتظار واکنشی عاقلانه تر و دقیق تر داشتم . بنده نه ادمین هستم ، نه آدولف ، نه آبجکتیو و نه هیچ کس دیگری به جز "برهان" که سابقا با نام کاربری "جستار" فعالیت داشته ام . پست های انتقادی شما در تاپیک "دفتر مدیر ارشد" در همان روز ارسال مورد مطالعه قرار گرفت ولی فرصت پاسخ دادن فراهم نشد . و با توجه به ارتباط مستقیم آن به تالار فلسفه به این تالار منتقل شد (در تاپیک قوانین) که با ایجاد تاپیک انتقادات پیشنهادات تالار فلسفه بلافاصله به آنجا منتقل و توسط مدیر مربوطه پاسخ داده می شود . دوست گرامی لطفا قبل از هرگونه پیش داوری : - اول ببینید پستی که ارسال میکنید آیا به آنجا مربوط است یا خیر . (مثلا اگر پست اول تاپیک دفتر مدیر ارشد را میخواندید دچار سوء تفاهم نمی شدید) - ثانیا قبل از صدور حکم صبر کنید تا پاسخ طرف مقابل را بشنوید و بسنجید . والسلام علی من التبع الهدی درود بر پویندگان راه هدایت |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
اگر دقت کنید در تاپیک مورد اشاره خواهید دید . |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Enthusiast
|
بخش دوم از تعریفات جدید :
1- این سایت بر مبنا و زیر ساختهای مشخصی برپاشده و کسی اجازه عدول از حد و مرز های مشخص شده را ندارد . عدم رعایت این مهم ، موجودیت سایت را به خطر میاندازد . پس هر یک از ما وظیفه داریم در حفظ سایت از خطرات ف ی ل ت ر ی ن گ همت گماریم. 2- رشد فکری در پی وب گردی حاصل نمیشود . وب ، تنها و تنها بر میزان اطلاعات شما میافزاید . و از آنجایی که فروم ها ، مطروحات آمیخته با غلط دارند رشد علمی آن هم نسبی میگردد . پس بیاییم سخنان نقض و غیر نقض را به راحتی نپذیریم و در کنار آموخته های وب، به مطالعه همت گماریم . 3-اندیشه معنوی و غیر معنوی ، پیش فرض ذهن است . انسان بدون پیش فرض ذهنی ، اصلا" انسان نیست . ذهن انسان سیالیتی را بر خود بار میکند که تحلیل و کنکاش در آن، مناقشات را از بین میبرد. 4- نگرش فلسفی میباید با مطالعه و سعی و تلاش فردی به دست بیاید (و البته حمایت اساتید اهل فن) . و وب کمک آموزش ما باشد . 5- تاپیکهایی که گزینه زیر را به ذهن متبادر کند ، پاک خواهد شد . غرض ورزی و عناد و لجاجت ويرايش توسط adolf1945 : 11-27-2008 در ساعت 07:05 PM. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Enthusiast
|
بخش فلسفه مکانی مناسب برای گفتگو های صریح و علمی و پر مغز است .
لذا همه کاربران میتوانند در این تاپیک نظرات خود را ارائه دهند . هر پست (سخن) موید شخصیت افراد است . تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد . پس بیاییم انتقاد را با درگیری و عناد و لجاجت های شخصی و غیر شخصی خلط ننماییم . اگر کسی در این سایت از بنده کینه ای به دل دارد ، از ایشان حلالیت میطلبم . ويرايش توسط adolf1945 : 11-27-2008 در ساعت 08:31 PM. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |||||
|
Aficionado
|
باسلام
برشما دوست گرامی نقل قول:
من نیز ، هم در این مورد ، و هم در مورد انتخاب مدیر ، از شما انتظار واکنش عاقلانه تری داشتم! شما باید بدانید ؛ که منظور من ، تشابه فکری و رفتاری ، مدیران و شما با یکدیگر است! در ضمن ، اصلاً نمی دانم ؛ که چه کسی مدیر شده ، یا نام قبلی اش چه بوده است. مگر در مواردی از این دست ، که روزها ، منتظر پاسخ شما بوده ایم!!! نقل قول:
نه تنها به اعتراضات ما ، در مورد رفتار و کردار ایشان ، پاسخ نداده اید ؛ بلکه تشریف فرمایی شما ، همراه با اعلام مدیریت ایشان بوده است!!!!!! برداشت من از عمل شما ، این بوده است: "اهمیتی نمی دهم!" نقل قول:
اگر در آن جا ، و برای شما نوشته ام ؛ به خاطر حرمتی بود ؛ که برای شما قائل بودم. و متوجه بودم ؛ که در این تالار ، نوشته های من ، پاک می شوند. و شدند. نقل قول:
مجبور شدم ؛ برای مدیریت ارشد ، بنویسم. اگر کسی ، از مدیر یا مدیران زورگوی یک تالار ، به شما شکایت کند ؛ کار وی را ، به همان مدیر ، ارجاع می دهید؟؟؟!!! نقل قول:
باور کنید ؛ ما صبر کردیم! به شهادت زمانی که ، از پست ارسال هایمان ، می گذرد! دوست من برای این بحث ها ، این جا نیستم. برای بالا بردن سر هم وطنانم ، در جهان اندیشه ، این جا می آیم. برای انسان هایی ، که سوال دارند ؛ و به تبادلات فکری ، برای رشد کردن ، اهمیت می دهند. من یک کاربر محقق و متفکرم. به اندیشه و آزادی فکر ، اهمیت زیادی می دهم. خصوصآً ، در این دنیایی که ، بسیار به تولید اندیشه ، بها می دهد. البته ایران ، جزو این دنیا نیست! نمی دانم ؛ به کدامین جهان ، منظومه یا سیاره ای ، منسوب است!!! در عین حال ، احترام به انسانیت ، شرف انسانی و دوستی ، برایم بسیار مهم است. برای بیان این سخن آمده بودم : "در صورت عدم دریافت پاسخ ، تا زمانی که ، پاسخ مناسب را دریافت نکنم ؛ در این جا ، فعالیت نمی کنم." اما باز هم دوستان ، مرا به ماندن ، تشویق می نمایند. و دیدم که خوش بختانه ، شما نیز سخنانم را ، به این جا منتقل ساختید. لااقل ، پاک نکردید. البته اگر مدیران مطالبم را ، پاک نکنند ؛ و شما نیز ، پاسخ گوی رفتار بد آنان ، با کاربران سایت باشید. اگر در بین خودمان ، حرمتی نداشته باشیم ؛ در کجا می توانیم ؛ این حرمت را ، به دست آوریم؟! چه کسی ، برای فردی که ، خود و خاندانش را ، خوار می کند ؛ احترام قائل است؟!! اگر ما به خودمان ، احترام نگذاریم ؛ انتظار داریم ؛ اروپا و آمریکا ، این کار را انجام دهند؟!!! انتظار احترام به خود ، و هم وطنانم را دارم. از هر گروه و دسته ای. زیرا انسان هستند! مهم ترین چیزی که ، باید مد نظر یک انسان باشد! باسپاس |
|||||
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |||
|
Aficionado
|
نقل قول:
برشما دوست گرامی انجمن ها ، برای تبادل نظر ، بنا شده اند. شما به من و عده ای ، به طور غیرمستقیم اهانت کرده اید. اما به انسانهای دیگری ، که قصد داشتند ؛ نظریاتشان را بیان کنند ؛ مستقیماً ، توهین کرده اید. چرا؟! می توانید ؛ با علم ، توجیه شان نمایید! در هر سخنی حقیقتی ست. و مردم ما ، شدیداً به کمک نیاز دارند! باید وضعیت سخت مردم ایران ، در نظر گرفته شود. چرا وقتی یک هم وطنمان ، شروع به اندیشیدن می کند ؛ باید سرکوبش نماییم؟! در حالی که ، به پشتیبانی ما ، نیاز دارد. تا رشد کند. حتی اگر هدف مناسبی نیز ، نداشته باشد ؛ نمی توانیم ؛ با بی اعتمادی ، با وی رفتا رنماییم! اندیشۀ آزاد ، به هر شکلی که هست ؛ برای ما ، عقده شده است! معنای اندیشۀ آزاد ، دری وری گفتن به شخصیت ها و حکومت ها نیست. بعضی از مردم می اندیشند ؛ اگر افراد را ، برای اهانت به حکومت یا شخصیت های خاصی ، آزاد بگذاریم ؛ به مردم ، آزادی بیان یا اندیشه داده ایم!!! همۀ این رفتارها ، نادرست است. نباید به انسان ها ، اهانت شود. ولو دشمنانمان. باید تفکر کردن را ، بدون پشتیبانی بزرگان و به شکل مستقل و انفرادی ، یاد بگیریم. این گونه می توانیم ؛ به گذشته های پر عزت خود ، برگردیم. هر چند که ، هدف من ، تنها ، حقیقت است. اما برای آنان که ، چنین هدفی دارند ؛ این یک هشدار است! نقل قول:
ما برای همین تبادلات فکری ، این جا هستیم. و نباید از یک دیگر ناراحت شویم. نیامده ایم ؛ که خود را ، تحمیل یا تایید نماییم! نقل قول:
و از این که ، از دوستان و هم وطنانمان ، عذرخواهی می کنید ؛ از شما ، سپاس گزارم. |
|||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: May 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 968
از ایشان 975 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اما در مورد آدولف! انديشه وي برميگردد به فاشيسم همانگونه كه دوست دارد همه مانند خودش بيانديشند دست به ناسزاگويي و .... ميزند چون از راه گفتگو نميتواند هم سخنش را شكست دهد! |
|
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي darius به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#13 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: no where
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,875
از ایشان 3,060 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام
من یه پیشنهاد دارم شخصا اطلاعاتم در مورد فلسفه صفر و حتی زیر صفره میتونم بگم حتی تعریف درستش را هم نمیدونم حتما افراد زیادی هستن که مثل من از فلسفه چیزی نمیدونن من پیشنهاد میکنم یه تاپیکی استارت بشه که در اون از مبادی فلسفه و تعریف اون و از این قبیل مسائل به زبان ساده صحبت بشه. از اونجا هیچوقت برای شروع دیر نیست کمک کنید تا من و امثال من تا حدی که میتونیم از این رشته مطلع بشیم ممنون از توجهتون ![]()
ويرايش توسط SaYe_RoshAN : 11-27-2008 در ساعت 03:02 PM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي SaYe_RoshAN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#14 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 327
از ایشان 168 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
هیچ شخصی را نمیتوان جست ؛ که درصدی از خطا (از منظر دیگران ) را نداشته باشد . بالندگی وپویندگی و در نتیجه حرکت از تضاد اندیشه ها سر چشمه میگیرد . اگر به سیر تحولی پست ها ودیالوگ جناب آدلف گرامی از شروع کاربر تا اکنونه روز مدیر بخش فلسفه نگاهی بیاندازیم ؛ ایشان از لحاظ تخصص و مدبری شایسته این راهبری هستند . هر چند تنش ها وچالش های فکری که گاهن جنبه توهین آمیز تلقی گشته نیز پیرامون ایشان نیز موجود است . اگر بی انصاف نباشیم در باب فلسفه از ایشان بیشتر آموخته ایم ؛ تا ضربه ای خورده باشیم . هر شکست مقدمه پیروزیست . و هر پیروزی در دنیای ذهنیت بسیار متغییر و خود زاینده شکست دیگریست. به طور کلی از قدیم گفته اند خود کرده را تدبیر نیست . در محیطی قرار داریم (محیط زندگی ) که خودمان تنیده ایم . و فاروم های گفتمانی نیز نتیجه این سبق وسیاق رفتاریمان است . حد وحدود و خطوط قرمز ؛ راه را بر آزاد اندیشی مطلق (بی حد ومرز ) تنگ میکند . هر کسی در مسیر منطبق بر این خطوط چه خاسته ؛ چه ناخاسته ره بپوید ؛ مسلم که حرکتی فرار رو خواهد داشت . پس به هر روی نیکوتر است ؛ مدیران منصوب مزین بر تخصص دانشیک مربوطه نیز باشند . ![]() جناب منم عزیز هم بسیار اندیشه های زیبایی را در معرض قضاوت وهم اندیشی دیگران قرار داده اند . دستشان پر بار
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Aficionado
|
نقل قول:
برشما دوست گرامی از توجه شما ، سپاس گزارم. من نیز ، زمانی به فلسفه علاقه داشتم. البته در این جا ، منظورم از فلسفه ، فلسفۀ مورد نظر عموم است. از این نوع فلسفه ، هیچ چیز ، عایدم نشد! جز وابسته شدن ، به نظر بزرگانش! و خیلی زود ، آن را به کناری انداختم. زیرا درک کردم: فلسفه ، تنها ، این نیست! و من می خواهم ؛ برای تمامی انسان ها ، این راه را نمایش دهم ؛ که بدون این اصطلاحات و بدون پشتوانۀ بزرگان این رشته نیز ، می توان اندیشید! ذهن ما ، بزرگ ترین فیلسوفی ست ؛ که من می شناسم. استاد من است. من تمامی رموز اندیشیدن را ، از وی یاد گرفته ام! مگر تمامی علوم ، فلسفه و هنر ، زاییدۀ این ذهن نیستند؟! آیا استادی بهتر از وی ، می شناسید؟! برای هر نوع شناختی؟! در نتیجه ، در یک تالار فلسفی ، نباید با افرادی که با این زمینه ، آشنا نیستند ؛ به طور مداوم ، از اصطلاحات خاص ، استفاده کرد. باید هر دو نوع گفتار ، وجود داشته باشند. باید افراد ناآشنا به این زمینه نیز ، بتوانند ؛ از درک ذهنی خود ، استفاده کنند! باید فلسفی اندیشیدن را ، در مفاهیم اصلی و ریشه ها جست و جو کرد! اگر می خواهیم ؛ در این وادی ، تنها ، یک پیرو نباشیم. بلکه ، یک بنیان گذار باشیم! و بتوانیم ؛ شخصاً ، در امورات فلسفی خود ، دخالت کرده و صاحب نظر باشیم. به نظر من ، فلسفه نیز مانند هنر ، باید همگانی گردد. زیرا از غذایی که می خوریم ؛ برای ما انسان ها ، واجب تر است. باسپاس |
|
|
|
|