|
|||||||
| سیستم عامل ها بحث و گفتگو در رابطه با سیستم عامل ها از خانواده های مختلف همانند ویندوز و لینوکس |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Technical Assistant
تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,104
از ایشان 7,832 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
به نظرمن چیزی که معلوم هست طراحی و گرافیک اون هست از نقاط قوت دیگه میشه به قابلیت UserAccount نام برد که برای دسترسی به اکثر جاهای سیستمی مثل Configtion Network و .. باید اجازه گرفت که میشه گفت ضریب امنیتی رو برده بالا
ويرايش توسط LifeTime : 11-29-2008 در ساعت 04:14 PM. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 35
از ایشان 11 بار سپاسگزاري شده است
|
این طور که معلومه اغلب کاربرای اینجا از ویندوزهای دیگری استفاده میکنن می خواستم بدونم چقدر این ویندوز جوابگوی برنامه های مختلف و کاربردیه؟چه برنامه هایی رو رونمیخونه؟
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر
|
میدونید که کمتربرنامه ای ویندوز ویستارو به عنوان ویندوز قابل قبول در کاتالوگش ذکر می کنه و شاید به خاطر جدید بودن این ویندوز و قدیمی بودن اکثر برنامه های کاربردی باشه و این ویندوز قابلیت های کاملی داشته باشه و به خاطر سنش طبیعتا باید سازگارتر از دیگر ویندوز ها باشه!!
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Technical Assistant
تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,104
از ایشان 7,832 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
سلام كاملا درسته ولي به مرور زمان مي بينيد كه اكثر برنامه ها دارن با ويندوز ويستا سازگار ميشن و ميشه گفت اين سازگاري براشون اجباري هست |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Expert
![]()
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: Famagusta
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 74
از ایشان 588 بار سپاسگزاري شده است
|
من از قابلیت ایندکس کردن فایل ها خوشم می آد. سرچ خیلی سریع
دیرکت ایکس 10 DirectX آیکون ها رو می تونین خیلی بزرگ کنین گدجت های ساید بار که البته برای مانیتور های واید بهتره مدیا سنتر خیلی عالیه تو آدرس بار می تونین رو اسم یه فولدر کلیک کنین و سریع برین تو اون پوشه ![]()
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Sep 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,421
از ایشان 1,441 بار سپاسگزاري شده است
|
خیلی خوبه و زیباست...
از ساید بارش هم من خیلی استفاده می کنم البته ساید بار رو میشه رو اکس پی هم ریخت. بازیهاشم خوبه گرافیکشم عالیه فقط تو بازیابی تمپراری ها مشکل دارم.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: ........................
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 171
از ایشان 15 بار سپاسگزاري شده است
|
manam ba XP hal mikonam VISTA hal nemide
|
|
|
#15 (permalink) |
|
کاربر
|
میدونید من با ویستا راحتم فقط مشکلم باهاش اینه که وقتی میخوام با ویدئوپروجکشن ارائه بدم این محیط veraباعث می شه نور خوب نباشه شیشه ای بودنش با این ویدئو پروجکشن ها جور در نمیاد گویا.البته جدیدا بهم پیشنهاد شده تو قسمت mobility اونو با سیستم های ارائه تطبیق بدم ولی هنوز امتحان نکردم
![]() |
|
|
|