|
|||||||
| سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#16 (permalink) | |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: هرجا كه كسي گوينده لااله الا الله باشد، آنجا وطن من است
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 742 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اگر به تاريخ آغاز اين جستار نگاه كنيد، ميبينيد كه چند هفته است از كاربران فعال اين تالار درخواست همفكري براي ساماندهي وضعيت تالار را كرده ام. اما متاسفانه به جز يك نفر (آن هم بسيار كلي و عملاً بدون فايده) كسي پاسخي نداد. وقتي كاربران تالار خود به فكر مشاركت در بهسازي محيط گفتگويشان نيستند، كسي نميتواند و نبايد آنها به زور به اين كار بخواند.
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ali.emad به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#17 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,825
از ایشان 2,946 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اگر بدون فایده بود، پس چرا به پیشنهادم عمل کردید و تاپیک خبرگزاری هم میهن رو ایجاد کردید؟ و اگر با فایده بود، چرا آن پیشنهادم رو حذف کردید؟!! آیا قرار این هست که شما طلب پیشنهاد کنید و سپس پیشنهاد دهیم و شما حذف کنید و بعد بگویید که بسیار کلی و عملا بدون فایده هست و بعدهم دیگران رو به عدم ارائه پیشنهاد متهم سازید؟!! 2- گویا تاب شما به انتها رسید و تاپیک "انتقاد از عملکرد رئیس جمهور و دولت نهم " رو با تاپیک قفل شده ی "رئیس جمهور فعلی، احمدی نژاد" ادغام کردید!!! در این مورد، حداقل عنوان تاپیک "رئیس جمهور فعلی، احمدی نژاد" رو به "انتقاد از عملکرد رئیس جمهور و دولت نهم" تغییر دهید. زیرا طبق نظرسنجی موجود در اون تاپیک و همچنین فعالیت اخیر کاربران، انتقاد در مورد کلیه مجموعه دولت هست نه تنها شخص احمدی نژاد. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Pol به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#18 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: May 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 968
از ایشان 975 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ولي اكنون انتقاد من از كارهاي بي مورد شماست! شما را فهيمتر از اينها ميديدم. |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 418
از ایشان 251 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
میان میگن کلی حرف میزنی ولی بعدش میبینن چیز خوبی گفتی ازش استفاده می کنن و میزنن به اسم خودشون آخرش هم چون نمی دونن چطور مدیریتش کنن می گن فلانی پیشنهاد داد . |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 418
از ایشان 251 بار سپاسگزاري شده است
|
عماد خان یه پیشنهاد دارم و امیدوارم فقط دوباره نگی کلی بود .
اگه واقعا بی طرفی و عقایدت توی نحوه ی مدیریتت تاثیر جهت دار نداره بیا و این کارو انجام بده . توی تالار بگرد و ببین چه کاربرایی از لحاظ درک سیاسی بالا هستن؟ 3نفرشون رو انتخاب کن و در بحث هایی که به بن بست می رسه ازشون در خواست کن که توی اون تاپیک روشن گری کنن و ابهامات و تناقضات رو به نقد بذارن و در مورد شون با بقیه کاربرا بحث کنن البته الان یه همچی کاربرایی داریم که دارن خود جوش یه همچی کاری می کنن مثل پل و... اما اگه به این کار یه نظم و نظامی بدی خیلی خوب می شه. این فقط یه پیشنهاده لطفا موضع نگیر اگه انتقادی داری هستم ولی جبهه گرفتن رو نه .اگه بقیه هم حرفی دارن بگن . در ضمن یه چیز دیگه خداوکیلیش بیا و پست ها رو برای یه ماه پاک نکن . |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي juventus به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#21 (permalink) | |
|
مدیران
|
نقل قول:
مخاطب من كه اصلاً شما نبوديد. منظور من يكي ديگر از كاربران عزيز بود كه در همين جستار پاسخي به درخواست اوليه من داد ولي آنچنان كلي و مبهم كه ديدم بهتر است براي جلوگيري از انحراف موضوع اين جستار، پنهانش كنم. پيشنهاد شما براي ايجاد جستار خبرگزاري، پيشنهاد مفيدي بود كه اجرا نيز شد. |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
مدیران
|
نقل قول:
فكر نميكنم اين كارها منفعت خاصي براي كسي داشته باشد كه بخواهد چيزي را به نام خود كند. |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
مدیران
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | ||
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,825
از ایشان 2,946 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
من از اين جمله ي شما: نقل قول:
موفق باشي. |
||
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
مدیران
|
دوستان خوبم، كاربران بزرگوار تالار سياست و اقتصاد!
معضلات و مشكلات تالار ما موضوعي نيست كه نياز به تكرار داشته باشه و همه از آن باخبريم. براي حل اين مشكلات، به نظرم رسيد نياز به اعمال يك سري تغييرات در تالار داريم كه مشروح پيشنهادم رو اينجا قرار ميدم. هركدام از دوستان كه اصلاحيه، پيشنهاد يا نظري در مورد اين طرح دارند، به صورت مشروح مطرح نمايند تا در صورت امكان اعمال شود. اين پيش نويس پايان سال اجرايي خواهد شد. ساختار پیشنهادی تالارسیاست و اقتصاد ساختار:
نکات:
عضویت / محرومیت:
تریبون آزاد:
فرآيند اجراي طرح:
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ali.emad به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#27 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Sep 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,421
از ایشان 1,441 بار سپاسگزاري شده است
|
به نظر من یکی از بزرگتــرین معضلات این تالار تائیــد نشدن تاپیک هاست !
به طوری که بعد از مدتی کاربران از ایجاد تاپیک های جدید منصرف می شوند..! بهتــر نیست به جای این طرح ها فکری به حال این معضل بکنیــد ؟ «هرچند که این معضل دامن گیر بسیاری دیگر از تالارهای این فاروم شده » تائید کردن تاپیک مستلزم فرستادن کلی پیغام و .. و کلی انتظاره که دقیــقا مثل دنبال کردن یک نامه اداری در ادارات دولتی است ! از طرفی مشکل بعدی فضای مسموم تالارهای موضوعی به ویژه تاپیک های سیاسی است چرا نظارتی روشون نمی شه و کاربران به راحتی در بحث ها به هم اهانت و بی ادبی می کننــد؟ آیا یک مدیر نباید روی این بحث ها نظارت داشته باشه و بی اونکه کسی پیغام خصوصی بده و اعتراض کنه به کاربران خاطی اخطار بده؟ برخورد سلیقه ای با کاربران هم از دیگر مشکلات جدی این تالار هست .. بهتــر نیست تائیــد خواستن برای تاپیک ها رو کنسل کنید؟ و به جاش روزی نیـــم ساعت به تالار سر بزنید و تاپیک های نامربوط رو منتقل یا حذف کنید؟ یا لااقل هر شب سری بزنیــد و تاپیک های در صف انتظار رو تائیــد کنید؟
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
مدیران
|
نقل قول:
دقيقا به دليل همين مشكلاتي كه شما فرموديد و به نظر من ريشه حضور برخي افراد هوچي و جنجالي است، بهتر است اين طرح اجرا شود. باور كنيد هرس كردن و ويرايش پستهاي نامربوط همين الان هم روزي بيشتر از يك ساعت وقت ميگيرد، چه برسد به زماني كه ايجاد تالارها نيز گشوده شود. وانگهي، بنده هر زمان كه آنلاين شده ام، جستارهاي منتظر تاييد را بررسي و در بسياري از موارد بازگشايي كرده ام (مگر زماني كه كلا آنلاين نبوده ام) پستهاي توهين آميز و نامربوط را نيز همين طور، تا جايي كه ميبينم اصلاح و برخورد ميكنم، اما حجم كار و عمق فاجعه بيش از اين حرفهاست. |
|
|
|
|
| 5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ali.emad به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#29 (permalink) |
|
مدیران
|
نسخه جديد تالار سياست با عنوان "تالار تخصصي سياست" راه اندازي شد. اميدوارم به مرور و با حضور فعال دوستاني که به اين تالار دعوت ميشوند، شاهد فضاي مناسبي براي گفتگو و تبادل نظر همه باشيم.
هرکدام از دوستان گرامي که تمايل به حضور در تالار جديد را دارند، از طريق پيام خصوصي بنده را مطلع کنند. |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ضمنا مي خواستم بگم كه تريبون آزاد رو خلاصش نكنيد! تريبون فرهنگي بكنيدش بهتر هست نه آزاد! ![]()
|
|