|
|||||||
| سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#31 (permalink) | |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: هرجا كه كسي گوينده لااله الا الله باشد، آنجا وطن من است
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 742 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
در مورد پیشنهاد شما نیز بایستی بیشتر تامل کرد.
|
|
|
|
#32 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 456
از ایشان 360 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() تصمیم گیری شما مبنی بر حل مسائل تنش زا از سایتتان ، اعتراف به شکست در مدیریتتان است . بهترین کاربران سایت شما که روزگاری نه چندان دور , نزدیکترین دوستانتان بودند امروز جای خالیشان بیشتر از همیشه ملموس است . ایجاد فضای یکطرفه و پاک کردن پستهای کاربران مخالف دولت نهم , چنان فضایی ایجاد نمود که گویی خود دولت است که در مقیاسی هزار بار کوچکتر جامعه هم میهن را اداره میکند . بنده بیش از یکسال در این سایت عضو بودم , مدیر بخش فلسفه بودم . از آموزش مبانی فلسفی و اسلامی که مبتنی بر ارزشهای انقلاب و حضرت امام بود هیچ کم نگذاشتم . ولی در چند ماه اخیر شاهد بودم صدها پست مودبانه و البته نقادانه در این سایت توسط شما خیاطی یا معدوم گردید . روحیه چند کاربر مشخص را پرورش دادید و با توجه به عدم تجربه و عدم بلوغ عقلیشان , همانند چماغداران اینترنتی به جان کاربران فهیم این سایت انداختید , بهترین نقادان را خفه کردید و اندوه جوانان هم وطنتان را که تنها دلخوشی شان بعد شهادت ندا ها و سهرابها , همین فروم و همین پستها بود را به باد سخره گرفتید . مناظرات دسته جمعی , به نیت تخطئه و توهین به مخالفان دولت نهم را انداختید و خلاصه خودتان همه چیز سایتتان را خراب کردید . در همان زمان , بنده چندین بار مشخصا" از شما درخواست کردم به عنوان نماینده از هر طیف یک نفر معرفی کنید و مناظره ای دو سویه برقرار نمایید تا ادبیات سیاسی سایت بالا رود . اما شما چه کردید ؟؟؟؟؟؟ بسیاری از کاربرانی که میشناختم سایت شما را ترک گفتند به فیس بوک یا کامنت وبلاگها پیوستند . اگر کسی نظری سازنده و کارگشا ارائه نمیکند تنها یک دلیل دارد و آن حضور مدیری چون شماست . لذا حکم میکند که در وحله اول , پیشنهاد عزل شما بررسی شود چرا که با این همه سختگیری و مناقشات بخش سیاسی , امکان حیات همکاری کاربران و شما بسیار کم است . مطمئن باشید اگر از هر طیف (مخالف دولت و موافق دولت ) یک نماینده فهیم را به عنوان مدیر بخش سیاسی برگزینید , با همیاری و همکاری اعضای سبز که امروز یک شبکه گسترده اجتماعی را تشکیل داده اند , سایت شما بیش از هر زمان دیگری پر رونق خواهد شد و تمام کاربرانی که امروز جایشان اینجا خالیست حضور خواهند داشت و فضای دوستی گذشته دوباره ایجاد خواهد شد . دوست عزیز , بهترین نقادی ها از جانب همین ضد دولت ها به بدنه سیاسی جامعه وارد میشود و تا نقدی نباشد بهبودی در کار نخواهد بود . اگر آنها نباشد نقدی وجود نخواهد داشت و بحث تسلسلا" یکطرفه خواهد بود و صد در صد تسلسل باطل است . واضح تر اینکه سخت ترین نقادها , سخت ترین منکران هستند نه سخت ترین مخالفان . و این جوانان سبز فقط مخالفند . نه فقط تنها با دولت بلکه با دروغ و تزویر در هر مقامی که باشد . به تعبیر دکتر سروش رسانه ها ریه های یک جامعه هستند . بنده این سخن را به جوامع مجازی بسط میدهم و پیشنهاد میکنم که یک فضای رسانه ای در سایت به وجود بیاورید تا هر کس با مطالعه نشریه خاص خودش نقطه نظرات مختلف را بررسی کند . -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- بنده پیشنهاد میکنم در سایت دو نشریه داخلی درست کنید که هر جناح به صورت هفتگی یا روزانه مطالب و نقادهایشان را در فضایی رسانه ای مطرح کنند تا هم بحث شخصی و سلیقه ای نشود و هم دست خیاطان کوتاه شود . نشریه ها میتوانند مطالب یکدیگر رو نقد کنند و در شماره های بعدی پاسخگوی نظرات یکدیگر باشند . این نشریه مجازی تنفس سایت شما را افزایش خواهد داد .هر نشریه را هم ملزم به رعایت اصولی نمایید که سردبیر و اعضای تحریریه آن حق عدول از آن قوانین را نداشته باشند و در صورت تخلف به صورت مقطعی نشریه توقیف شود . البته به شرطی که یکی با روحیه قاضی معذول تهران را نگزارید دادستان سایت که خودش هر وقت عشقش کشید نشریه مخالف رو توقیف کند و خیاطی راه بیندازد . بدرود ..... ويرايش توسط adolf1945 : 10-02-2009 در ساعت 09:03 AM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي adolf1945 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#33 (permalink) | |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: هرجا كه كسي گوينده لااله الا الله باشد، آنجا وطن من است
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 742 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
سلام دوست فلسفه دوست و فلسفه خوان من زیاد گفته اید و مجبورم زیاد پاسخ دهم:
یک توصیه دوستانه: خودشیفته بینی و خودمنتقدبینی و خود منطقی بینی شما و دوستانتان مساله ای است که رنگ مشترک همه نوشته ها و پستهایتان شده است. فکر برای این بکنید. |
|
|
|
|