کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 09-24-2009   #31 (permalink)
مدیران
Baghdad Bowling Champion

ali.emad's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: هرجا كه كسي گوينده لااله الا الله باشد، آنجا وطن من است
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 742 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : پيش نويس طرح ساماندهی تالار سیاست و اقتصاد

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mph1 نمايش نوشته ها
كجا راه افتاد عماد عزيز؟!
ضمنا مي خواستم بگم كه تريبون آزاد رو خلاصش نكنيد!
تريبون فرهنگي بكنيدش بهتر هست نه آزاد!
آنچه من میتوانستم انجام دهم، انجام شده برادر عزیز، و منتظر اقدام جناب ادمین هستیم که آنطور که برهان میگوید سرشان شلوغ است و در اولین فرصت اقدام میکنند.

در مورد پیشنهاد شما نیز بایستی بیشتر تامل کرد.

سلام بر همه الا بر انقلاب فروش
ali.emad آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-02-2009   #32 (permalink)
Enthusiast

adolf1945's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 456
از ایشان 360 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : طرح پيشنهادي ساماندهی تالار سیاست و اقتصاد اعلام شد

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ali.emad نمايش نوشته ها
دوستان خوب و فهیم هم میهن

نمیخواهم مقدمه چینی کنم؛ پس کاری به پربازدیدبودن هم میهن و حساسیت موضوع سیاست و... ندارم که خودتان خوب میدانید. خلاصه اینکه

شما بهتر از من میدانید که تالار سیاست و اقتصاد نابسامان است. شده مثل تابلویی که هر رهگذری از کنار آن رد میشود با ذغال و گچ و خودکار یا میخ خطی بر آن میکشد. اینطور اگر پیش برویم، دیگر کسی رغبت گفتگو نخواهد داشت و آنکه چنین جراتی هم داشته باشد، آنقدر در کلاف پستهای به هم ریخته و نامرتب گرفتار خواهد شد که عطای گفتگو را به لقایش ببخشد.

پس باید فکری بکنیم. اگر اهالی این تالار که هرکدام به نوعی حرفی برای گفتن دارند، نتوانند چارچوبی برای گفتگوی سالم و صمیمی پیدا کنند، از مردم عادی کوچه و بازار چه توقع؟

هم اکنون منتظر نظرات سازنده، دوستانه و راهگشای برادران و خواهران خوبم هستم.

(خواهش میکنم پیشنهادهایتان کلی و مبهم نباشد. همه ما میدانیم که خوب چیست و بد چیست، بگویید به نظر شما این خوب و بد را چگونه تفکیک کنیم)
(با اجازه همگی، پستهای غیرمرتبط به موضوع ساماندهی تالار سیاست و اقتصاد را بدون اعلام قبلی و برای جلوگیری از انحراف جستار پاک خواهم کرد.)

با درود و ادب و احترام به دوست فهیم تر از من . . .( جناب عماد )
تصمیم گیری شما مبنی بر حل مسائل تنش زا از سایتتان ، اعتراف به شکست در مدیریتتان است .
بهترین کاربران سایت شما که روزگاری نه چندان دور , نزدیکترین دوستانتان بودند امروز جای خالیشان بیشتر از همیشه ملموس است . ایجاد فضای یکطرفه و پاک کردن پستهای کاربران مخالف دولت نهم , چنان فضایی ایجاد نمود که گویی خود دولت است که در مقیاسی هزار بار کوچکتر جامعه هم میهن را اداره میکند .
بنده بیش از یکسال در این سایت عضو بودم , مدیر بخش فلسفه بودم . از آموزش مبانی فلسفی و اسلامی که مبتنی بر ارزشهای انقلاب و حضرت امام بود هیچ کم نگذاشتم . ولی در چند ماه اخیر شاهد بودم صدها پست مودبانه و البته نقادانه در این سایت توسط شما خیاطی یا معدوم گردید .
روحیه چند کاربر مشخص را پرورش دادید و با توجه به عدم تجربه و عدم بلوغ عقلیشان , همانند چماغداران اینترنتی به جان کاربران فهیم این سایت انداختید , بهترین نقادان را خفه کردید و اندوه جوانان هم وطنتان را که تنها دلخوشی شان بعد شهادت ندا ها و سهرابها , همین فروم و همین پستها بود را به باد سخره گرفتید . مناظرات دسته جمعی , به نیت تخطئه و توهین به مخالفان دولت نهم را انداختید و خلاصه خودتان همه چیز سایتتان را خراب کردید .
در همان زمان , بنده چندین بار مشخصا" از شما درخواست کردم به عنوان نماینده از هر طیف یک نفر معرفی کنید و مناظره ای دو سویه برقرار نمایید تا ادبیات سیاسی سایت بالا رود .
اما شما چه کردید ؟؟؟؟؟؟
بسیاری از کاربرانی که میشناختم سایت شما را ترک گفتند به فیس بوک یا کامنت وبلاگها پیوستند .
اگر کسی نظری سازنده و کارگشا ارائه نمیکند تنها یک دلیل دارد و آن حضور مدیری چون شماست .
لذا حکم میکند که در وحله اول , پیشنهاد عزل شما بررسی شود چرا که با این همه سختگیری و مناقشات بخش سیاسی , امکان حیات همکاری کاربران و شما بسیار کم است .
مطمئن باشید اگر از هر طیف (مخالف دولت و موافق دولت ) یک نماینده فهیم را به عنوان مدیر بخش سیاسی برگزینید , با همیاری و همکاری اعضای سبز که امروز یک شبکه گسترده اجتماعی را تشکیل داده اند , سایت شما بیش از هر زمان دیگری پر رونق خواهد شد و تمام کاربرانی که امروز جایشان اینجا خالیست حضور خواهند داشت و فضای دوستی گذشته دوباره ایجاد خواهد شد .
دوست عزیز , بهترین نقادی ها از جانب همین ضد دولت ها به بدنه سیاسی جامعه وارد میشود و تا نقدی نباشد بهبودی در کار نخواهد بود .
اگر آنها نباشد نقدی وجود نخواهد داشت و بحث تسلسلا" یکطرفه خواهد بود و صد در صد تسلسل باطل است . واضح تر اینکه سخت ترین نقادها , سخت ترین منکران هستند نه سخت ترین مخالفان . و این جوانان سبز فقط مخالفند . نه فقط تنها با دولت بلکه با دروغ و تزویر در هر مقامی که باشد .
به تعبیر دکتر سروش رسانه ها ریه های یک جامعه هستند . بنده این سخن را به جوامع مجازی بسط میدهم و پیشنهاد میکنم که یک فضای رسانه ای در سایت به وجود بیاورید تا هر کس با مطالعه نشریه خاص خودش نقطه نظرات مختلف را بررسی کند .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بنده پیشنهاد میکنم در سایت دو نشریه داخلی درست کنید که هر جناح به صورت هفتگی
یا روزانه مطالب و نقادهایشان را در فضایی رسانه ای مطرح کنند تا هم بحث شخصی و سلیقه ای نشود و هم دست خیاطان کوتاه شود .
نشریه ها میتوانند مطالب یکدیگر رو نقد کنند و در شماره های بعدی پاسخگوی نظرات یکدیگر باشند . این نشریه مجازی تنفس سایت شما را افزایش خواهد داد .هر نشریه را هم ملزم به رعایت اصولی نمایید که سردبیر و اعضای تحریریه آن حق عدول از آن قوانین را نداشته باشند و در صورت تخلف به صورت مقطعی نشریه توقیف شود . البته به شرطی که یکی با روحیه قاضی معذول تهران را نگزارید دادستان سایت که خودش هر وقت عشقش کشید نشریه مخالف رو توقیف کند و خیاطی راه بیندازد .

بدرود .....

ويرايش توسط adolf1945 : 10-02-2009 در ساعت 09:03 AM.
adolf1945 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي adolf1945 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 10-03-2009   #33 (permalink)
مدیران
Baghdad Bowling Champion

ali.emad's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: هرجا كه كسي گوينده لااله الا الله باشد، آنجا وطن من است
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 742 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله adolf1945 نمايش نوشته ها
...
تصمیم گیری شما مبنی بر حل مسائل تنش زا از سایتتان ، اعتراف به شکست در مدیریتتان است .
بهترین کاربران سایت شما که روزگاری نه چندان دور , نزدیکترین دوستانتان بودند امروز جای خالیشان بیشتر از همیشه ملموس است .
ایجاد فضای یکطرفه و پاک کردن پستهای کاربران مخالف دولت نهم...

در چند ماه اخیر شاهد بودم صدها پست مودبانه و البته نقادانه در این سایت توسط شما خیاطی یا معدوم گردید .
...
بهترین نقادان را خفه کردید
...
مناظرات دسته جمعی , به نیت تخطئه و توهین به مخالفان دولت نهم را انداختید
...
در همان زمان , بنده چندین بار مشخصا" از شما درخواست کردم به عنوان نماینده از هر طیف یک نفر معرفی کنید و مناظره ای دو سویه برقرار نمایید تا ادبیات سیاسی سایت بالا رود .
اما شما چه کردید ؟؟؟؟؟؟
...
لذا حکم میکند که در وحله اول , پیشنهاد عزل شما بررسی شود
...
مطمئن باشید اگر از هر طیف (مخالف دولت و موافق دولت ) یک نماینده فهیم را به عنوان مدیر بخش سیاسی برگزینید , با همیاری و همکاری اعضای سبز که امروز یک شبکه گسترده اجتماعی را تشکیل داده اند , سایت شما بیش از هر زمان دیگری پر رونق خواهد شد و تمام کاربرانی که امروز جایشان اینجا خالیست حضور خواهند داشت و فضای دوستی گذشته دوباره ایجاد خواهد شد .
...
دوست عزیز , بهترین نقادی ها از جانب همین ضد دولت ها به بدنه سیاسی جامعه وارد میشود و تا نقدی نباشد بهبودی در کار نخواهد بود .

اگر آنها نباشد نقدی وجود نخواهد داشت و بحث تسلسلا" یکطرفه خواهد بود و صد در صد تسلسل باطل است .

....
بنده پیشنهاد میکنم در سایت دو نشریه داخلی درست کنید که هر جناح به صورت هفتگی
یا روزانه مطالب و نقادهایشان را در فضایی رسانه ای مطرح کنند تا هم بحث شخصی و سلیقه ای نشود و هم دست خیاطان کوتاه شود .
نشریه ها میتوانند مطالب یکدیگر رو نقد کنند و در شماره های بعدی پاسخگوی نظرات یکدیگر باشند . این نشریه مجازی تنفس سایت شما را افزایش خواهد داد .هر نشریه را هم ملزم به رعایت اصولی نمایید که سردبیر و اعضای تحریریه آن حق عدول از آن قوانین را نداشته باشند و در صورت تخلف به صورت مقطعی نشریه توقیف شود . ...

سلام دوست فلسفه دوست و فلسفه خوان من
زیاد گفته اید و مجبورم زیاد پاسخ دهم:
  • تلاش من برای ساماندهی دلیل شکست من است؟ چنین استدلالی از سوی شما واقعاً بعید است دوست منطقی من.
  • آن دسته که تالار سیاست را ترک کرده اند نه بهترین کاربران این تالار بوده اند و نه بهترین دوستان من. البته موافقم که جای خالیشان کاملاً‌ محسوس است. بله با کم شدن التهاب و ناسزاگویی و جنجال متوجه نبود ایشان میشوم.
  • اینکه عملکرد مدیریتی بنده یکطرفه بوده نظر شماست و برای خودتان محترم.
  • صدها پست مودبانه و نقادانه را ویرایش کرده ام. این هم ادعای شماست که اگر نشانی دقیق بدهید بررسی میکنم وگرنه در حد همان ادعا ارزش دارد.
  • این بهترین نقادان تالار کجا بودند؟ من کسی با این صفت نمیشناسم که رفته باشد.
  • مناظرات دسته جمعی را من راه نیانداختم ولی از آن حمایت کردم و این دوستان نقاد و منصف شما بودند که به دلیل ناتوانی و ترس میدان را واگذار کرده اند.
  • اولاً‌ که چنین پیشنهادی را به خاطر ندارم. ثانیاً من چه کاره ام که دو نفر برای مناظره انتخاب کنند. اگر شما یا کسی از دوستانتان این قابلیت را در خود میبینند که گفتگو کنند اعلام آمادگی کنند تا دوستان مخالفتان هم اعلام آمادگی کنند.
  • پیشنهاد عزل من؟ مشکلی نیست، پیگیری کنید.
  • این بخش که واقعاً مضحک است. اگر از هر طیف یک نفر انتخاب شود، همرنگهای شما که یک شبکه اند سایت را رونق میدهند؟ نخیر آقا. نه همرنگهای شما به اینجا رونق میدهند و نه این تالار نیازی به بازگشت کاربران رفته دارد.
  • تا آنجا که میدانم نقد سازنده را کسی میکند که با چیزی موافق است و در پی اصلاح آن. پس وقتی دوستان شما به اصطلاح خودتان ضددولتند،‌ نقدشان هم سازنده نیست مغرضانه و از روی عقده های درونی است.
  • چه کسی گفته نبود آنها موجب تسلسل بحثها خواهد شد؟ اتفاقاً معتقدم موجب سلامت گفتگوها خواهد شد.
  • تنها بخش قابل تامل و غیرمهمل مطلب شما همین پیشنهاد آخر است که به نظر پیشنهاد جالبی میرسد. ممنونم و حتماً‌ در مورد خواهم اندیشید.
  • راستی چند بار تکرار کرده اید که "سایت شما"، محض یادآوری عرض میکنم که بنده هیچ ارتباطی با صاحب یا صاحبان این سایت ندارم و تنها رابطه من مدیریت همین تالار است.

یک توصیه دوستانه: خودشیفته بینی و خودمنتقدبینی و خود منطقی بینی شما و دوستانتان مساله ای است که رنگ مشترک همه نوشته ها و پستهایتان شده است. فکر برای این بکنید.
ali.emad آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ali.emad به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-04-2009   #34 (permalink)
Enthusiast

QQQQ's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2009
محل سكونت: همین نزدیکی
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 442
از ایشان 123 بار سپاسگزاري شده است

موفق باشید

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش