کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 12-10-2008   #1 (permalink)
مدیران
Baghdad Bowling Champion

ali.emad's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: هرجا كه كسي گوينده لااله الا الله باشد، آنجا وطن من است
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 742 بار سپاسگزاري شده است
Exclamation طرح پيشنهادي ساماندهی تالار سیاست و اقتصاد اعلام شد

دوستان خوب و فهیم هم میهن

نمیخواهم مقدمه چینی کنم؛ پس کاری به پربازدیدبودن هم میهن و حساسیت موضوع سیاست و... ندارم که خودتان خوب میدانید. خلاصه اینکه

شما بهتر از من میدانید که
تالار سیاست و اقتصاد نابسامان است. شده مثل تابلویی که هر رهگذری از کنار آن رد میشود با ذغال و گچ و خودکار یا میخ خطی بر آن میکشد. اینطور اگر پیش برویم، دیگر کسی رغبت گفتگو نخواهد داشت و آنکه چنین جراتی هم داشته باشد، آنقدر در کلاف پستهای به هم ریخته و نامرتب گرفتار خواهد شد که عطای گفتگو را به لقایش ببخشد.

پس باید فکری بکنیم. اگر اهالی این تالار که هرکدام به نوعی حرفی برای گفتن دارند، نتوانند چارچوبی برای گفتگوی سالم و صمیمی پیدا کنند، از مردم عادی کوچه و بازار چه توقع؟

هم اکنون منتظر نظرات سازنده، دوستانه و راهگشای برادران و خواهران خوبم هستم.

(خواهش میکنم پیشنهادهایتان کلی و مبهم نباشد. همه ما میدانیم که خوب چیست و بد چیست، بگویید به نظر شما این خوب و بد را چگونه تفکیک کنیم)
(با اجازه همگی، پستهای غی
رمرتبط به موضوع ساماندهی تالار سیاست و اقتصاد را بدون اعلام قبلی و برای جلوگیری از انحراف جستار پاک خواهم کرد.)

سلام بر همه الا بر انقلاب فروش

ويرايش توسط ali.emad : 12-10-2008 در ساعت 11:48 AM.
ali.emad آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ali.emad به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-14-2008   #2 (permalink)
مدیران
Baghdad Bowling Champion

ali.emad's Avatar

جنسيت:
پيش فرض راه اندازی خبرگزاری سیاسی هم میهن

یک جستار ویژه اخبار و رویدادهای سیاسی بازگشایی شد.
http://forum.hammihan.com/thread20240.html

نقل قول:
یکی از عناوینی که جای خالی آن در تالار سیاست احساس میشد و نبودش موجب شده بود که برخی از کاربران از فضای جستارهای دیگر برای نوشتن مطالبشان استفاده کنند، جستار اخبار و رویدادها است که امیدوارم با بازگشایی این جستار بخشی از این مشکل برطرف شود.

اما برای جلوگیری از نابسامانی این جستار در آینده، چند تذکر کوچک را فراموش نکنیم:
  • از این جستار فقط برای بیان اخبار و رویدادها استفاده کنید. نوشتن تحلیلهای طولانی یا نظرات بیمورد موجب آشفتگی خواهد شد.
  • این جستار ویژه اخبار و رویدادهای سیاسی و بین المللی است. از نوشتن اخبار مرتبط با موضوعات دیگر بپرهیزید.
  • برای هر خبر یک پست در نظر بگیرید و از بیان چند خبر در یک پست خودداری کنید.
  • منبع خبر (مانند یک خبرگزاری، روزنامه یا...) را حتماً بنویسید و از نقل شنیده ها یا شایعات خودداری کنید. جستار دیگری برای ارایه اینگونه اخبار ساخته خواهد شد.
  • پستها نباید طولانی، حاوی تعداد زیادی تصویر یا تکراری باشند.
پینوشت:
  1. آن دسته که پستهای دوستان در جستارهای دیگر که صرفاً بیان اخبار باشد، به اینجا منتقل خواهد شد.
  2. برای جلوگیری از هرج و مرج، پستهایی که این شرایط را رعایت نکنند، ویرایش یا حذف خواهند شد.

ويرايش توسط ali.emad : 12-14-2008 در ساعت 01:00 PM.
قديمي 12-15-2008   #3 (permalink)
مدیران
Baghdad Bowling Champion

ali.emad's Avatar

جنسيت:
16 کاربران این تالار نمیتوانند؟!

چرا هیچکدام جستارهای تالار سیاست و اقتصاد به مقصد نمیرسند؟

کدامیک از گفتگوها را دیده ایم که به جدال و دعوا و ناسزاگویی و بگومگو منتهی نشده است؟

انصاف دهید. روال غالب تالار اینگونه شده است که هرکس مطلبی مینویسد، برای کم کردن روی رقیب است و اگر کسی پاسخی میدهد میخواهد گوینده را ساکت کند.

چرا معمولاً اولین پیش فرضمان برای یک مطلب این است که دیگران در مقابل ما جبهه گرفته اند و میخواهند مخالفت کنند؟

چرا نمیتوانیم فضای سالمی برای گفتگو فراهم کنیم؟

ويرايش توسط ali.emad : 12-15-2008 در ساعت 03:29 PM.
قديمي 12-15-2008   #4 (permalink)
Connoisseur

KHALIJFARS's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 393
از ایشان 1,086 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : کاربران این تالار نمیتوانند؟!

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ali.emad نمايش نوشته ها

کدامیک از گفتگوها را دیده ایم که به جدال و دعوا و ناسزاگویی و بگومگو منتهی نشده است؟

انصاف دهید. روال غالب تالار اینگونه شده است که هرکس مطلبی مینویسد، برای کم کردن روی رقیب است و اگر کسی پاسخی میدهد میخواهد گوینده را ساکت کند.

چرا معمولاً اولین پیش فرضمان برای یک مطلب این است که دیگران در مقابل ما جبهه گرفته اند و میخواهند مخالفت کنند؟

ضمن تشكر از استارتر گرامي !
زيرا هر يك از ما براي خود مني هستيم و با اعتماد به نفس بالا ! انعطاف ناپذيري و تعصب ( گاهي اوقات كور ) نسبت به عقايد و دانسته هاي خود به مباحث وارد ميشويم
و با اين اوصاف حتما فرصت گفتگوي سالم را از خود و ديگران سلب ميكنيم
و نتيجه اي جز دلزدگي از مباحث به جاي نميماند
كمااينكه بنده خود زماني بيشترين وقت آزادم را صرف نت و علي الخصوص هم ميهن ميكردم
اما حالا انگيزه اي براي ورود به گفتگوها ندارم
چرا كه وقتي به تالارهاي موضوعي كه مينگرم ميبينم همان روال گذشته
و گاها شديدتر در جريان است

چه اشكال دارد ما از هم ايده هاي نو بگيريم
با ديدگاهها و عقايد هم آشنا شويم و بهترين ها را انتخاب كنيم و به عبارتي همه چيز را گلچين كنيم
اما متاسفانه
همه ي ما اول شمشير را از رو ميبنديم و بعد پا به ميدانگاه هم ميهن ميگذاريم

KHALIJFARS آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-15-2008   #5 (permalink)
Pol
Expert

Pol's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,825
از ایشان 2,948 بار سپاسگزاري شده است

با عرض سلام خدمت مدير محترم
نقدي كه شما عرضه كرديد، بسيار صحيح و به جا بود و اينكه مدير يك تالار چنين دغدغه اي داشته باشه، نشاندهنده ي دقت ايشان بر مسائل و پست ها و جو حاكم بر تالارهاست.
اميدوارم توي اين تاپيك، به راه حلي درست و صحيح برسيم.
بنظرم قسمتي از مشكل به عدم وجود مديريت بر اين بخش در چند ماه اخير بود تا جايي كه من چنين شكوه اي رو كردم كه چرا اين بخش مدير نداره و با حضور شما، منتظر موندم تا اثر حضورتون در اين بخش رو شاهد باشيم.
در مورد خاصي كه شما مطرح كرديد:
نقل قول:

اين دغدغه ي كابراني نظير من هم بود، براي مثال من كاربري هستم كه از نظر سياسي، مخالف جريان حاكم بر دولت هستم. و مسلما نقدهايي كه ميكنم، جهت دار و عليه رياست جمهوري هست. اما بارها يادآوري كردم كه من اين نقدها و افشاگري ها رو "به قصد شنيدن دفاعيه هاي طرف هاي مقابل" پست ميزنم، در غيراينصورت، شنيدن نظرهاي موافق، چه حاصلي براي فروم هاي هم انديشي داره؟
بارها مشتاق شنيدن دفاعيه هاي سالم در برابر پست هاي انتقادي و افشاگرانم داشتم، تا شاهد به ثمرنشستن هم انديشي هاي سالم و سازنده باشم و چنانچه در انتقاداتم نسبت به دولت و رئيس جمهور، دچار خطا يا كج انديشي شدم، متوجه اين خطا بشم و رعايت انصاف رو بكنم.
اما متاسفانه، در حسرت چنين برخوردي موندم.
تمام پست هايي كه در جواب به پست هايم ارسال شد، پست هايي بود كه يا از سايت هاي حامي دولت كپي پيست شده بود‌ (مثلا تصاوير سفرهاي استاني رئيس جمهور) كه هيچ ارتباطي به بحث هاي بنده نداشت، و يا توهين ها و تهمت هايي نظير منافق، طرفدار اسرائيل و امريكا، وهابي و امثالهم جهت آلوده كردن تاپيك و به انحراف كشيدن بحث ها بود.
آيا شايسته ي پست هاي انتقادي من و امثال من كه زمان بسياري از وقتمون رو ميگرفت، شنيدن اين چنين جملاتي بود كه:‌‌ "هرچي ميخواي بگو"‌ و يا "رئيس جمهور تو رو ... هم حساب نميكنه" و يا "خفه شو مردك" و "عجب دقتي داري تو ديگه بابا" و ...؟!
متاسفانه اين رفتارها باعث شد تا تاپيك هاي سياسي، به آلوده ترين تاپيك ها تبديل بشن و بجاي محلي براي مطرح كردن مهم ترين بحث ها و نگراني هاي سياسي، به محلي براي دشنام دادن و دشنام شنيدن و عقده گشايي تبديل شد.
اين وسط جالب بود كه اكثر تهمت ها و دشنام هايي كه به اينجانب از طرف حاميان رئيس جمهور نثار شد، از جانب كساني بود كه تابحال حتي به سن راي دادن نرسيده بودند و هنوز به هيچ رئيس جمهوري راي ندادند!!!!!! درحاليكه مثلا من در انتخابات قبل طرفداري و راي از همين رئيس جمهور‌ (بدليل اشتباه در شناختم نسبت به ايشون) و در برهه هاي قبل تر،‌ طرفداري و راي به نفع خاتمي انجام ميدادم.
متاسفانه چنين برخوردهايي، باعث دلسرد شدن من و بسياري از كاربران، از فعاليت پررنگ در تالارهاي سياسي شد. (دلسرد شدن موافقين و مخالفين دولت) و بيشتر شدن انزجار من از چنين دولت و حاميانش بشه.
بقول دوستي:‌ اگه ميخواي توهين نشنوي، پست سياسي نزن!
و چه بسيار بزرگان انديشه و سياست كه اين فروم افتخار عضويت آن ها رو داره، و در تالارهاي فلسفه و مذهب پست هاي عميق و مهمي ارسال ميكنند، اما بخاطر همين مسائل، در تالارهاي سياسي اين فروم فعاليت نميكنند.
شما حتما تابحال، تالارهاي سياسي اين فروم رو مطالعه كرديد و به اين صحبت من رسيده ايد كه اكثر پست هاي ارسالي در چندماه اخير در تالارهاي سياسي، از جانب گروه سني زير 20سال ارسال شده. آيا اين شايسته ي يك تالار هم انديشي هست؟

بنظرم اين پيشنهادها ميتونه براي حل مشكل تالار سياست راهگشا باشه:
1- دعوت شخصي شما از افراد باسابقه و مطلع از جريان هاي سياسي كه در اين فروم يا عضو هستند و يا امكان عضويتشون ميسر هست.
2- برخورد شديد شما با هر توهيني كه در تالار سياسي از جانب كاربران به يكديگر روا داشته بشه. (چرا كه ما در اينجا قصد دفاع يا انتقاد عليه دولت و سياست رو داريم، نه عليه همديگه.)
3- كم كردن تعداد تاپيك هاي فعال سياسي براي متمركز كردن بحث ها در قالب دو تاپيك: يكي تاپيك اطلاع رساني و اخبار سياسي كه حاميان و منتقدين با كپي پيست اخبار سياسي در اين تاپيك، به اطلاع رساني و آگاهي دادن ديگر اعضا كمك كنند. و دومي تاپيكي جهت مطرح كردن انتقادهاي مخالفين دولت و شنيدن نظر حاميان دولت جهت رسيدن به اين نتيجه ي مهم كه:‌"آيا واقعا اين دولت، دولتي فاسد هست يا صالح؟"

به اين اميد كه طبق گفته ي خود شما، در تالارها و بحث هاي سياسي، به مقصد برسيم.

با آرزوي موفقيت براي شما

ويرايش توسط Pol : 12-15-2008 در ساعت 10:49 AM.
Pol آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Pol به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-15-2008   #6 (permalink)
شناسه تکراری

ashk1a's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 91
از ایشان 193 بار سپاسگزاري شده است

اینجا محل برخورد دو یا چند طرز تفکر گوناگون و حتی مخالف از هر جهت هست که یک طرف شتشو شده رژیم اخوندی است و طرف دیگر روشن بینتر (یا شتشو مغزی شده غرب!!!) است...فکر نمی کنم این دو طرف بهتر از این بتوانند به مباحثه بپردازند وقتی گروهی خواهان مرگ و نابودی گروه مقابل هستند با اینطور افراد جایی برای بحث بی مجادله نیست

مدیریت:
متاسفم که حتی در همین جستار که برای چاره اندیشی باز شده، باید چنین پستی نوشته شود که باز به متهم کردن و انگ چسباندن دچار است.
خودتان قضاوت کنید...

ويرايش توسط ali.emad : 12-15-2008 در ساعت 10:54 AM.
ashk1a آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ashk1a به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-15-2008   #7 (permalink)
Enthusiast

juventus's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 418
از ایشان 251 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:

این برمیگرده به شرایط اجتماعی و سیاسی کشور ما چون همین که میایی یه حرفی بزنی به سرعت جلوت جبهه میگیرن ،به سرعت جلوی خودت یه چراغ قرمز میبینی که اینو نگو و اونو نگو به هر حال اینترنت یه جورایی مجالیه برای خالی شدن افکار مردم و نمیشه کاریش کرد .برای مثال میگم شما کجای این مملکب دیدی که یک نفر برای مثال جرات داشته باشه به احمدی نژاد فحش خواهر مادر بده ؟جواب واضحه هیچ جا اما این جا کسی نیست که خفتت کنه اگر هم باشه به اون اندازه که توی اجتماع واقعی (نه مجازی)هست این جا نیست.
juventus آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-15-2008   #8 (permalink)
شناسه تکراری

ashk1a's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 91
از ایشان 193 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ashk1a نمايش نوشته ها
اینجا محل برخورد دو یا چند طرز تفکر گوناگون و حتی مخالف از هر جهت هست که یک طرف شتشو شده رژیم اخوندی است و طرف دیگر روشن بینتر (یا شتشو مغزی شده غرب!!!) است...فکر نمی کنم این دو طرف بهتر از این بتوانند به مباحثه بپردازند وقتی گروهی خواهان مرگ و نابودی گروه مقابل هستند با اینطور افراد جایی برای بحث بی مجادله نیست

مدیریت:
متاسفم که حتی در همین جستار که برای چاره اندیشی باز شده، باید چنین پستی نوشته شود که باز به متهم کردن و انگ چسباندن دچار است.
خودتان قضاوت کنید...
منم متاسفم که شما به جای حل مشکلاتی که منشا انها واضح و معلوم است به طفره رفتن می پردازید هر چند دلیل این بهانه گیریها مثل روز روشن است که چرا شما به جای اصل به فرع می پردازید!
ashk1a آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-16-2008   #9 (permalink)
Connoisseur

darius's Avatar

تاريخ عضويت: May 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 968
از ایشان 975 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ashk1a نمايش نوشته ها
...
ملي گرنماها را فراموش كردي!
darius آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-16-2008   #10 (permalink)
Connoisseur

darius's Avatar

جنسيت:

نقل قول:

تعصب بيجا!

نقل قول:
پاسخ!!! شما كجا ديديد كه پاسخ دهند؟ يا گم ميشن يا ميگن اگه فهميدي به ما هم بگو!

نقل قول:
چرا چرا معمولاً اولین پیش فرضمان برای یک مطلب این است که دیگران در مقابل ما جبهه گرفته اند و میخواهند مخالفت کنند؟

اين برميگردد به شيوه بزرگ شدن فرد در هازمان! پيشنهاد ميكنم نسك قلعه حيوانات را بخواني (اگه نخوانده اي)
قديمي 12-16-2008   #11 (permalink)
Aficionado

mamij's Avatar

محل سكونت: 14_13
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 7
از ایشان 806 بار سپاسگزاري شده است

ببينيد اگر مثلا در مورد قانون انتخابات سوئد بحث صورت گيرد اين گفتگو ( اگر دنبال شود ) با درصد زيادي بحث مفيد و بي حاشيه اي خواهد بود .
اما گفتگو بر سر سياست در ايران امروز رشته اي مشكلات به همراه دارد .

يك اينكه اصولن اعتقادات سياسي اكثر ما حاصل انديشه ورزي و دسترنج خودمان نيست . بيشتر هواداري يا به حساب طرفداري ست . مثل طرفداري از قرمز و آبي كه بدون هيچ دليل و يا حتي تفاوتي در اكثر جوانان ايران شكل مي گيرد .
هواداري هاي ما هم مثل ايستادن توي يك صف فقط به اين بستگي دارد كه آدمهايي كه مي شناسيم و به آنها اعتماد داريم ( خانواده و دوستان ) توي آن صف ايستاده باشند و ما هم مي رويم پشتشان ! به همين راحتي ( حتي راحت تر ! ) .

دو اينكه سياست همواره در ايران از بالا بوده و حاكمان ضل الله و زورگو بوده اند و رنجي كه مردم از حاكميت برده اند و مي برند گفتگو بر سر اين مسائل را برايشان دشوار و آميخته با كين و اندوه مي كند .

سوم همان حكايت مقدس بودن نظام فعلي ست كه براي بسياري با اعتقادات مذهبي عجين شده و بي رودربايستي نقد هاي سياسي در برابرشان ثقيل و غير قابل تحمل است .

چهارم نبودن فرهنگ گفتگو و نقد در اجتماع ماست كه در مورد همه چيز صدق مي كند و مشكل ساز است . يكي هم سياست .

پنجم تزريق فضاي انقلابي توسط حكومت انقلابي به مردم است . پر رنگ كردن مفهوم " دشمن " در اين فضا بسيار كليديست .
و بدي اين دشمن شناسي نه خودش كه بي اسلوب و قاعده بودنش است . اينجا منتقد با دشمن با خائن با مزدور با منافق با عرض معذرت همه يك جور مزخرف اند !

بعدي فقدان آزادي بيان در فضاهاي رسمي ست .
دوستان به اين جور جاهاي نسبتا آزاد كه مي رسند ديگر مي تركانند .

آخري هم ضعف بارز مديريت است كه توهين ها و پرت و پلا ها را به دلايلي بر مي تابد و طبعا رواج مي دهد .

ويرايش توسط mamij : 12-16-2008 در ساعت 07:33 PM.
mamij آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي mamij به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-16-2008   #12 (permalink)
Pol
Expert

Pol's Avatar

محل سكونت: تهران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,825
از ایشان 2,948 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله babak bakhoda نمايش نوشته ها
دو اينكه سياست همواره در ايران از بالا بوده و حاكمان ضل الله و زورگو بوده اند و رنجي كه مردم از حاكميت برده اند و مي برند گفتگو بر سر اين مسائل را برايشان دشوار و آميخته با كين و اندوه مي كند .

سوم همان حكايت مقدس بودن نظام فعلي ست كه براي بسياري با اعتقادات مذهبي عجين شده و بي رودربايستي نقد هاي سياسي در برابرشان ثقيل و غير قابل تحمل است .
و عجیب تناقض شدید این دو مورد هست که بسیاری رو از پای درآورده!

نقل قول:
پنجم تزريق فضاي انقلابي توسط حكومت انقلابي به مردم است . پر رنگ كردن مفهوم " دشمن " در اين فضا بسيار كليديست .
و بدي اين دشمن شناسي نه خودش كه بي اسلوب و قاعده بودنش است . اينجا منتقد با دشمن با خائن با مزدور با منافق با عرض معذرت همه يك جور مزخرف اند !
زمانی تعجب و پرهیز میکردم که مبادا منافق و مزدور نامیده بشم، اما انقدر منافق و مزدور "خودی" دیدم و انقدر رزمنده و بسیجی گمنام یافتم، که حالا از شنیدن و مورد خطاب قرار گرفتن هر یاوه ای استقبال میکنم..

مشکل سیاست جامعه ی ما، در این هست که بحث سیاسی، به محکمه ای تبدیل میشه که برنده شدن یک طرف بحث، ضامن بقا و طرف دیگر، ضامن سقوط رژیم است.
برعکس سوئد و دیگر کشورها، که صدهاسال پیش تر، این مسائل رو حل کردند و کسی اندیشه ی تغییر حکومت رو در سرش نمی پروره.
اما وقتی حکومت ما، با همین بحث ها و سوال های انقلابی!، رژیم قبلی رو ساقط کرد، حق داره آینده نگری کنه و زوال خودش رو در پی همین بحث های انقلابی!، ببینه..
متاسفانه ما جامعه ی "دیکتاتورپروری" داریم.
چه نادر افشار
چه شاه عباس
چه محمد قاجار
چه رضاشاه
و چه حکومت فعلی
ناچارند که به دیکتاتوری روی بیاورند، عطش عجیبی است حفظ قدرت بر مردمان دیکتاتورپرور..

وقتی روزنامه ی کیهان، نامه ی رهبری رو، قلم کبریایی توصیف میکنه و رهبر رو با ذات کبریایی خدا پیوند میده، چه انتظاری داری؟..
خدایگان ما، حاکمان ما..
Pol آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Pol به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 01-18-2009   #13 (permalink)
مدیران
Baghdad Bowling Champion

ali.emad's Avatar

جنسيت:
پيش فرض انتقال جستارهاي انجمن سياستمداران

با توجه به اينكه در انجمن "شخصيتها و سياستمداران ايران و جهان" و انجمن "اخبار روز و مباحث داغ و تازه" تعداد زيادي جستار وجود داشت كه بسياري از آنها غيرفعال شده بود، و نيز معيار تفكيك جستارهاي انجمن اصلي تالار از جستارهاي آن انجمنها روشن نبود، همه جستارها به انجمن اصلي منتقل شد. به اين صورت دسترسي كاربران به جستارها آسانتر ميشود.
قديمي 01-18-2009   #14 (permalink)
مدیران
Baghdad Bowling Champion

ali.emad's Avatar

جنسيت:
پيش فرض تركيب جستارهاي همسان

يكي از دلايل طولاني بودن فهرست عناوين جستارهاي اين تالار، وجود جستارهايي است كه يك موضوع و دو نام دارند. به همين سبب، به مرور چنين جستارهايي تركيب خواهند شد. براي جلوگيري از شلوغ شدن مجدد تالار، لينك انتقال نيز گذاشته نخواهد شد. چنانچه پيش از اين جستاري را پيگيري ميكرديد و اكنون آن را در فهرست عناوين نميبينيد، با استفاده از گزينه جستجو، جستار مورد نظر خود را پيدا خواهيد كرد.
قديمي 01-22-2009   #15 (permalink)
Connoisseur

darius's Avatar

جنسيت:
پيش فرض پاسخ : ساماندهی تالار سیاست و اقتصاد

جناب عماد!
نخست خود ميبريد سپس ميگوييد راه چاره چيست!!!!
بهتر نبود كه پيش از دگرگوني تالارها اين پيشنهادها را ميداديد؟
کاربران زير از دوست گرامي darius به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال