|
|||||||
| داستان و داستان نویسی انجمن نویسندگان محلی برای تمام کسانی که از نوشتن لذت میبرند. |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#91 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: در میان جاده های بی عبور
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 665 بار سپاسگزاري شده است
|
دقیقا مشکل همین جاست که هر کسی با ظن خود یار ادمی میشود
و به گفته های و اصل موضوع توجه نمی کند بلکه هر آنچه که خود می خواهد را می بیند این گونه رفتار ها در اکثر سایت ها انقدر زیاد یافت می شود که عادی شده ولی من به این گونه نگاه عادت نکرده ام و هیچگاه همرنگ این جماعت نمی شوم حتی در این سایت مدیر به استارتر تاپیک هشدار میدهد که موضوعاتش به تاپیکی که خود طرف استارترش بوده بی ربط است بنده برای دوستی با کسی در این سایت نمانده ام و برای دوست یابی مطلب نمی نویسم و خاطرات من پر است از این شوریهای تلخ مزه ی یک عده بی هنر و همانطور که گفتم شما هدف من از استارت ان تاپیک را متوجه نشدید حال که متوجه شدید خاطرات من از گل و بلبل و زیبایی هایی چنان که فکر میکردید خالی ست بهتر است از خواندن ان صرف نظر کنید با تشکر و کمال احترام به شما.امیدوارم به خاطر رک بودن من ناراحت نشوید ![]()
|
| کاربران زير از دوست گرامي oghyanoos به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#92 (permalink) | |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: جایی در کنار خدا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 906
از ایشان 1,806 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اگر فکر میکنید که شرایط برایتان سنگین است اجباری برای پذیرش آن نیست در هر حال زمان بهترین داور است برای کسب اعتماد و فراموشی هر شرطی از سر احتیاج
|
|
|
|
#93 (permalink) | |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: همسايه ي پاييز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,116
از ایشان 1,672 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اینکه کسی برای هرکاری مخصوصا در حیطه ادب مرزی قائل نشود یک مزیت دارد آنهم رشد است و بروز استعدادهاست اما ما خواه یا ناخواه در محیط جمعی زندگی میکنیم و بهمین علت "باید" پیش شرطها را بپذیریم تا محیط جمعی مارا بپذیرد. در مورد دوم که میفرمایید اجبار است هیچ اجباری نیست شما میتوانید با ایجاد یک وبلاگ که دوستان هم دستی در این کار دارند به افشاگری بپردازید اما اینجا تالاریست برای ادب دوستان لااقل بنده توی این مدت متوجه شدم که ما برای نشان دادن دیگران چه خوب یا بد لزومی ندارد افشاگری کنیم هرکابر بعد از چند برخورد میتواند متوجه اوضاع و احوال شود و خودش خبردار میشود. اگر بنا به این مسائل باشد کسانی هستند که بسیار برای این سایت تلاش کردند اما مزدشان را خیلی بهتر از شما گرفتند. در مورد بحث نمک هم باید بگویم بسته به کاربران است. برای بعزیها نمک داشته برای بعزیها هم نمک پاشی.....
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Sarvenaz به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#94 (permalink) | |
|
Aficionado
|
نقل قول:
اجبار نیست؟ وقتی کسی حقی از شما ضایع بکند و تمام راه ها را برای گرفتن حقتان را از شما بگیرد ادم باید بی غیرت باشد که ککش هم نگزد و اعتراضی نکند من هم که گفتم برای ادبی و هنری نوشتن نیامده ام و از روی اجبار مجبور به استارت تاپیکی شده ام و خودم هم همان اول گفتم به این تالار بی ربط است ولی چه کنم که مجبورم چرا که موجودی وجود دارد که در هیچ کدام از تالار های مرتبط تاییده نمی دهد. خیر،اتفاقا خیلی ها خبر دار نمی شوند. نمونه اش همین من،که تازه متوجه شده ام چه کار هایی که در ان سوی مدیریت انجام نمی شود مطمئنا خیلی ها هم متوجه نیستند در چه سایتی ثبت نام کرده و فعالیت می کنند. پس همین نوشتن ها موجب روشن شدن بعضی چیز ها خواهد شد. و دیدگاه بهتری نسبت به جو این سایت و قانون پذیری مدیرانش به تازه واردین خواهد داد. ولی به صلاح دید مدیران با وجود پیش شرطها من برای نشان دادن ذات عده ای مجبورم،تن به این شرط ها بدهم. اما اگر بحث سر ادب و هنر است پیش شرط با هنر جور در نمی اید. و اگر هنر مند تن به ذلت شرطی که دیگری برای هنرش بگذارد بدهد، فاتحه ی آن هنر و آن جامعه و آن شخص را باید خواند یعنی اگر وبلاگ می زدم مخاطبان این سایت و مدیرانش متوجه ظلمی که در حق من شده می شدند؟؟؟؟؟؟ حرف ها می زنید ها. همین که وبلاگ نزدم و مصرانه قصد پیگیری در خود این سایت را دارم یعنی که سوءنیتی در کارم نیست من فقط حقم را می خواهم. و حداقل حق برای یک کاربر در سایت این است که بتواند در جای مناسب اعتراض خود را نسبت به ظلمی که به او شده بنویسد. که همین حداقل را هم از کاربرانی چون من دریغ می دارند. مزد؟؟؟ من توقع مزد دارم؟چه کسی حرف از مزد زد؟ شما که مدیر تالار داستان نویسی هستید دیگر باید فرق بین مزد و حق را خوب بدانید این نتیجه گیری از شما بعید بود در مورد نمک هم باید بگویم دست و سفره ی معاویه هم برای عده ای نمک داشت و برای عده ای نمک پاشی و... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#95 (permalink) |
|
Aficionado
|
جناب سعید، فکر می کردم شمایی که تاپیک اول من را سانسور کردی
مقصود من از ان حرف ها و اجبارم برای بیان انها را در این تالار را درک کرده ای خود شما گفتی برو و دوباره تاپیکت را استارت کن و من به خاطر این حرفت کلا سبک روایتم را عوض کردم حال بهانه ی گزارش نویسی از ان می گیری؟ یعنی اگر من در انجا گزارش نویسی کنم سانسورش میکنی؟ خب اگر بهانه گزارش نویسی ست اسم تاپیک را از خاطرات به گزارشات تغییر بدهید تا دیگر ایرادی این چنین به متن ها نگیرید ![]() به هر حال من همچنان از انتقال تاپیک به دیگر تالارهایی که مرتبط آن است استقبال میکنم |
|
|
|
|
|
#96 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Oct 2009
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 59
از ایشان 157 بار سپاسگزاري شده است
|
من ديشب يه مطلب تحت عنوان سرطان گذاشتم تو اين انجمن ولي الان نيست ميشه لطفا بفرماييد مقاله من چرا غيب شده !؟
|
|
|
|
#97 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: جایی در کنار خدا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 906
از ایشان 1,806 بار سپاسگزاري شده است
|
مقاله شما به دلیل تشابه محتوایی به تاپیک داستان های کوتاه اعضای هم میهن انتقال و مورد نقد نیز قرار گرفته است
دوست گرامی چون ما در صفحه اول دچار کمبود فضا برای تاپیک ها هستیم بنابراین مجبوریم مقالات مشابه را ادغام کنیم اگر دوست دارید تاپیک مجزایی به نام خود داشته باشید هیچ مشکلی برای آن وجود ندارد تنها کافی است موضوعی جدای از آنچه که موجود است را ارائه کنید تا از آن به گرمی استقبال شود پیروز باشید ![]() |
|
|
|
|
|
#98 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: همسايه ي پاييز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,116
از ایشان 1,672 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام خدمت تمامي دوستانم.
اين تالار بر تمام دوستاني كه مشق قلم مي كنند باز است اما ذكر برخي نكات و قوانين به نظر لازم و ضروري مياد: اول: در انتخاب تاپيك مورد نظر خودتون دقت كنيد. كساني كه در اين تالار مشق قلم مي كنند متفاوت از تمام كاربراني هستند كه در ساير تالارها فعاليت مي نمايند. نمايندگاني از قشر فرهيخته و صدالبته پويا و خلاق با قريحه اي مثال زدني پس در اين ميان رعايت قوانين از اهم موضوعاتي است كه از اين قشر انتطار ميرود. دوم: لازم نيست براي هر موضوع مخصوصا دلنوشت و از همه مهمتر دلنوشت هاي كپي پيست شده تاپيكي مجزا ايجاد كنيد. ما شايد به قدري خودمختار باشيم كه بدون توجه به نوشته هاي ديگران تاپيك ايجاد شده خودمان را تنها مكان نوشتار دلنوشت مي دانيم. سوم: صد البته مي پذيرم كه هر كاربر ميتواند براي داستان هاي خود تاپيكي مجزا ايجاد نمايد.انتخاب تاپيك يا بر اساس شيوه و سبك نوشتار است يا براساس موضوع و يا بر اساس نويسنده اون. پس موضوعات موازي، سبك هاي موازي و نوشته هاي همسان در يك تاپيك جمع خواهد شد. اين جمع به هيچوجه صدمه اي به نوشتار شما نخواهد زد مطمئن باشيد نوشته هاي شما هميشه و هميشه خواننده خواهند داشت. ضمن اينكه ليست داستان ها بصورت دوره اي به روز ميشوند تا تمام داستان هايي كه شما از تار و پود وجود خودتون سرشتيد و در جاي جاي اين تالار قرار داديد جايگاه خودش رو در فهرست داستان ها حفظ كنه و براي هميشه در دسترس شما قرار داشته باشه. چهارم: اينجا مكاني براي همه افراد است حريم هاي يكديگر را حفظ كنيم و در ارتقاء آن كوشا باشيم. اميدوارم هميشه سرشار از ذوق و پويايي باشيد. ويرايش توسط Sarvenaz : 02-07-2010 در ساعت 05:02 PM. |
|
|
|
|
|
#99 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: پشت دکان مش رحمت
از ایشان 96 بار سپاسگزاري شده است
|
... ویرایش گردید ...
((اعطای کارت به کاربر NISTI به دلیل رعایت نکردن قوانین و مقررات)) مدیریت تالار داستان نویسی
( نسوان ها لطفا دلشون رو خوش نكنند ،بيتاى من سبيل داره اون هوا، بازو داره اين هوا ، كلا بيتاى من از صد تا مرد هر صدتاشون رو حريفه ) ويرايش توسط saeed_king : يك هفته پيش در ساعت 08:44 AM. |
|
|
|
|
|
#100 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1
از ایشان 83 بار سپاسگزاري شده است
|
شاید با رویه ی مدیران زیاد موافق نباشم اما گاهی حس میکنم این ادیت ها باید ادامه داشته باشد ... کاربرانی که ادبیات برای انان شده که نوشته های خط خطی را تبدیل به دغدغه ها ی ساده و ملال اور زندگیشان کنند بدون هیچ لذت خواندنی ... نمیدانم چرا حس میکنید با دیدن تشکر ها زیر اسم یعنی نوشته تان عالی بود در صورتی که این تشکر ها از دو دوست بود که دوستتان دارند نه از یک خواننده معمولی که از نثر شما در هر مورد لذت ببرد ...
چندی پیش نوشته ها بی خود و بی محتوا حذف میشد و من هم مخالف بودم اما حال نوشته های انتقادی به هر چیز سانسور نمیشود ... ادبیات واژه ی شیرینی است که هر کس نامی و معنایی به ان داده برای توجیه خود ... الیته همه نظرات من یک کاربر کم فعالیت سایت است پس زیاد خرده نگیرید ...
|
| کاربران زير از دوست گرامي kafarebeheshti به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
![]() |
| برچسب ها |
| انتقاد،پیشنهاد |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|