|
|||||||
| داستان و داستان نویسی انجمن نویسندگان محلی برای تمام کسانی که از نوشتن لذت میبرند. |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: جایی در کنار خدا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 906
از ایشان 1,806 بار سپاسگزاري شده است
|
هر چه دوست داری بگو از هر آنچه که آزارت میدهد. گوش های شنوایی در انتظار کلماتت لحظات را به خاطره می سپارند. اگر هم واژه ایی لبخندی را بر لبت نشاند پیشنهادی برای پایداری آن بگو... حتم بر آن بدان که نوشته تو برای استواری این تالار امری ضروری است نقد کن هر چه که دیدی و هر چی شنیدی این تالار از آن توست برای پایداری آن نظر تو ستون محکمی خواهد گشت.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
زنده به گور
![]() تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: نزدیک دژ خداوند
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 71
از ایشان 978 بار سپاسگزاري شده است
|
خب امروز با دیروز که من تاپیم را زدم چه فرقی داشت ؟؟؟ نکند تاپیک شما رنگ و نوایی دیگر و خوش رنگ تر از تاپیک انتقادات من بوده؟؟؟؟
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
مدیران
|
نقل قول:
فرق امروز با دیروز در فاصله لحظات بود هر چه که بود شما در فرض بیهودگی بگذار این بار را بر بزرگی خود به کوچکی ما ببخش تا شاید روزی نوعی دیگر باشیم در ارتباط کلمات |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
شواليه ناموجود
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: دوزخ
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 321
از ایشان 339 بار سپاسگزاري شده است
|
می تونم سوال کنم مدیر این تالار چه قدر نسبت به وظایفش علم داره، یا چه سطح و حدی از iq رو براش تایین کردند که این همه اراجیف که شخص پست گذار خودشم نخونده اینجا به چشم میخوره؟
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: no where
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,913
از ایشان 3,095 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ایشون هر روز سر میزنند و همه مباحث را دنبال میکنند و حواسشون همه جا هست فقط دیکتاتور نیستند ظاهرا شما دیکتاتوری و حذف پست را می پسندید؟ ناراحتی شما از چیه؟ همه دوست دارن به اندازه توان قلمشون خط خطی کنند راستی من نوشته های شما را خوانده ام همه زیبا بودند. امیدوارم باز هم بنویسید تا ما استفاده کنیم ![]()
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي SaYe_RoshAN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#10 (permalink) |
|
مدیران
|
سلام دوست گرامی از شما درخواست میکنم که من بعد مباحث انتقادی خودتان را در تاپیک مربوطه ارسال فرمائید تا سریعتر نتیجه حاصل شود در بار اول به دلیل حسن سابقه شما تنها درخواستی دوستانه از شما می شود که از انتقادهای توهین آمیز جدا پرهیز نمائید این تالار نویسندگان بسیار محترمی دارد که خارج از نگرش شما تفکر میکنند و نوشته های تک تک آنان برای نویسندگان پر توان این تالار و همچنین شخص بنده بسیار ارزشمند است امید دارم در آینده شاهد فعالیت مثبت شما در این تالار باشیم پیروز باشید ![]() ويرايش توسط saeed_king : 12-27-2008 در ساعت 03:51 PM. |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
زنده به گور
|
نقل قول:
دلم برای حضرت نو نیم تنگ شده بود ... این همان بحص همیشگی بود با لیوان های داغ چا در دست روی میز چوبی ... و چشمان و صدای زیبای دوستانم و هم پیمانان سابقم ... گفته بودم که هر که دل تنگ شد و عشقش شاید شکست خورد خط خطی میکند تاپیک خط خطی ات را ... گفته بودم ادبیات را زنده به گور کردم ... شاید به صلیب کشیدند ... اینجات هم مانند همه جا تالاری شد برای سر گرمی و نوشتن های بی دلیل ... و مکانی برای انانی که پست و مقام ( حتی مجازی ان ) چشمانشان را کور میکند در رابطه با هر چیز .و... شاد باز هم پستهایمان و تاپیک هایمان ادیت شود ... و انانی که بی ربط تر هستند بمانند ... تاریخ نمونه بی بدلی ان را داشته ... ماندگار بودند در دوره ای بی ارزش ها .... |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي tanha990 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#12 (permalink) | |
|
زنده به گور
|
نقل قول:
همین تاپیک را که من استارت کرده بودم با بیش از 10 صفحه حذف کردند و تاپیک جدیدی گذاشتند ... دلیلش چه بود ؟ جنگ و جدل مدیران در همین تاپیک .... انتقاد از نحوه مدیریت و... همه پاک شد .... شما به این میگویید ازادی ؟ پس در سرزمین ازادی زندگی میکینید .... |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: no where
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,913
از ایشان 3,095 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
بله آزادی آزاد نبودی که چپ و راست هر چه را خواستی گفتی و جواب مودبانه گرفتی؟ ببین دوست نویسنده هر دلی حرفی برای گفتن داره چرا شما ها بخاطر قلم زیباتون انقدر مغرورید برتر نیستید چون زیباتر می نویسید!!! براتون سخته بذارین هر کسی حرفهای دلش را بنویسه؟ خب برید و یه بلاگ اختصاصی بزنید هم میهن جای همه است نوشته خط خطی هم معنیش روشه ضمنن همه از نوشته های عاشقانه شروع میکنیم و پیش میریم مگر غیر از اینه بزارین بقیه هم رشد کنند خدایان قلم |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
زنده به گور
|
نه ما خدای قلم هستیم و نه نویسندگان برتر ... از تصادفات روزگار بد مینویسیم و تلخ ... هر چند که من دیگر نوشتن را کنار گذاشته ام ....
نگفتم عاشقانه ننویسیم ... اما نوشتنمام لوس و تضاهر و خوش بش نباشد ..... |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| انتقاد،پیشنهاد |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|