کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: نظرتون در مورد این تاپیک چیه؟
خوبه اما باید ادامه دار باشه 69 78.41%
فکر نکنم ادامه دار باشه 19 21.59%
رای دهنده: 88. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 12-23-2009   #2626 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: بی سرزمین تر از باد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,065
از ایشان 2,907 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : خبرگزاری سیاسی و اقتصادي هم میهن

حاشيه هاي حضور رييس جمهور در شهر فرهنگ وادب
رييس جمهوري به همراه اعضاي کابينه دولت دهم امروز در سومين دور از سفرهاي استاني وارد شيراز شد و مورد استقبال گرم مردم اين ديدار قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار اعزامي ايرنا،‌دکتر احمدي نژاد در ميان سيل خروشان و استقبال تاريخي مردم شيراز وارد ورزشگاه حافظيه اين شهر شد.
در طول مسير فرودگاه تا ورزشگاه حافظيه (محل سخنراني) مردم به صورت خودجوش به استقبال دکتر احمدي نژاد آمدند و با پخش نقل و شربت و شيريني،و به شيوه معروف فارسي ها از رييس جمهوري مردمي و مکتبي خود استقبال کردند.
مردم با سر دادن شعارهاي همچون احمدي احمدي حمايتت مي کنيم، خوني که در رگ ماست،هديه به رهبر ماست، ما اهل کوفه نيستيم علي تنها بماند، به گرمي از رييس جمهور و اعضاي کابينه دولت دهم استقبال کردند.
رييس‌جهوري سخنراني خود را با اشعار ازحافظ خوش سخن شيراز آغاز کرد و استان فارس را قلب ملت ايران ناميد.
رييس جمهوري آنگاه از سيل خروشان مردم که در ورزشگاه حافظيه اين شهر ساعت ها منتظر حضور رييس جمهوري بودند،‌سوال کرد شما چند ساعت در اين ورزشگاه منتظر حضور خادمان خود هستيد؟
مردم يک صدا و پرشور جواب دادند؟ بيش از سه ساعت در اين ورزشگاه منتظر شما هستيم.
احمدي نژاد از مردم مهمان نواز شيراز پرسيد :خسته نشديد؟ که مردم يک صدا پاسخ دادند، خير.
رييس جمهور تصريح کرد :‌آفرين بر شما مردم عزيز و شجاع که بيش از 30 سال است پاي انقلاب و آرمان هاي بلند‌ آن و در برابر همه قدرت‌هاي دنيا ايستاده‌ايد و همه توطئه‌ها را خنثي کرديد و در عين حال خسته نشده‌ايد.
هنگامي که احمدي‌نژاد از دختران استان فارس به عنوان هنرمنداني عفيف و پاکدامن و از پسران با نام افرادي انقلابي و غيرتمند ياد کرد، جوانان حاضر با فرياد گفتند: "احمدي دوستت داريم."
سخنان رييس‌جمهور در دو بخش ايراد شد: حادثه کربلا و وضعيت بين‌المللي ايران. بخش اول و عمده اين اظهارات به حادثه کربلا و درس‌هايي که بايد از آن آموخت اختصاص داشت. احمدي‌نژاد گفت: خداي متعال عاشورا را در کربلا خلق کرد تا عظمت و صفات خود را در حرکت امام حسين (ع) و يارانش به نمايش بگذارد.
رييس‌جمهوري در بخشي از سخنراني خود از زبان شهريار شاعر معاصر کشورمان حادثه کربلا را وصف کرد. با هر بيتي که از سوي رييس‌جمهور خوانده مي‌شد، مردم يکصدا ياحسين سر مي‌دادند.
وي در ادامه گفت: شعار اصلي شما اين بود که نهضت ما حسيني است، رهبر ما خميني است.
کارگران صنايع مخابراتي ايران با در دست گرفتن پارچه‌نوشته‌هاي بزرگ و سر دادن شعارهاي پيش از سخنراني رييس‌جمهور درخواست احقاق حقوق خود از جمله پرداخت 11 ماه حقوق معوقه را خواستار شدند.
رييس‌جمهور پيش از پايان سخنراني رو به اين کارگران گفت: وزير مخابرات و صنايع را مي‌فرستم تا کار شما را حل کند. يا کار شما را حل مي‌کند يا دو تاي آنها را تحويل شما مي‌دهم.
يکي از مردم حاضر در مراسم پيش از پايان سخنراني دکتر احمدي‌نژاد جلوي جايگاه آمد و با او صحبت کرد. اظهارات فرد مذکور مشخص نبود اما پاسخ داده شده از سوي رييس‌جمهوري از طريق بلندگو نشان داد که وي مشکلي داشته است. احمدي‌نژاد گفت: همانطور که گفتم از طريق تصميمات کشوري اين مشکل را حل مي‌کنيم.
رييس‌جمهوري به گفت‌وگوي خود با يک خبرنگار سوييسي در کپنهاگ پرداخت و گفت: اين خبرنگار به من گفته است که تو عليه رژيم صهيونيستي فلان حرف را زدي، مردم ما از دست تو ناراحتند و من به او گفتم تو چگونه از طرف مردمت حرف مي‌زني؟ مردم شما هم با مردم ايران هم‌نظرند. اگر قبول نداري با هم برويم به يکي از شهرهاي شما تا از مردم شما بپرسيم.
رييس‌جمهوري گفت: وقتي من يان جمله را به آن خبرنگار خارجي گفتم، ترسيد و نيامد.
رييس‌جمهوري به قدرت‌هاي بزرگ جهاني توصيه کرد حال که ميلاد حضرت مسيح نزديک است، به راه حضرت مسيح و پيامبران بازگردند، وگرنه موج توفنده‌اي که از ايران شروع شده، دامنه‌اش دنيا را فرا مي‌گيرد و بنيان ظلم و ستم را برخواهد چيد.
حضور گروهي از عشاير با لباس‌هاي سنتي از حاشيه‌هاي استقبال از رييس‌جمهور در اين مراسم بود.
پيش از سخنان رييس‌جمهوري، امام جمعه شيراز و استاندار گزارشي از فعاليت‌هاي فرهنگي، سياسي و اقتصادي اين استان ارائه کردند.
خبرگزاری جمهوری اسلامی :: حاشيه هاي حضور رييس جمهور در شهر فرهنگ وادب
کین شاهد بازاری وان پرده نشین باشد
omid364 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-23-2009   #2627 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

افتتاح 10 طرح صنعتي و زيربنايي در سفر 10 ساعته رحيمي به استان مرکزي
معاون اول رييس جمهوري روز گذشته (دوشنبه ) يکي از روزهاي پرکار و فشرده را در استان مرکزي پشت سر گذاشت و در سفري که حدود 10ساعت به طول انجاميد،در مراسم بهره برداري از 10 طرح صنعتي، راه سازي و زيربنايي در اين استان شرکت کرد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، پروژه شرکت خودرو سازي تاپکو، مسکن مهر ساوه و شهرک علوي، طرح کمربندي جنوبي و شمالي اراک، پل شهيد بختياري، پل زيرگذر ميدان جهاد، انتقال نيرو شرکت برق، آزاد راه ساوه - همدان، روکش آسفالت اراک - قم، روشنايي اراک و راه جرد، تقاطع غير همسطح ميدان جهاد با هزينه بالغ بر 400 ميليارد تومان طرح هايي بود که در قالب مصوبات سفرهاي استاني دولت نهم با حضور معاون اول رييس جمهوري و تعدادي وزيران دولت به بهره برداري رسيد.
** استقبال از محمد رضا رحيمي درحالي صبح دوشنبه در فرودگاه اراک صورت گرفت که نماينده ولي فقيه در استان و نماز جمعه اين شهر، آيت الله دري نجف آبادي حضور نداشت.
** دختر دانش آموزي به نمايندگي از مردم اراک با اهداي يک دسته گل زيبا به رحيمي و قرائت چند بيت شعر ورود معاون اول رييس جمهوري به اين شهر را خوش آمد گفت.

** رحيمي در حالي که با شعار "يار احمدي نژاد خوش آمدي" از سوي تعدادي از مردم شهر که در فرودگاه حاضر بودند مشايعت مي شد، به سرعت فرودگاه اراک را به سمت محل طرح هايي آماده بهره برداري ترک کرد.

** کاروان خودروهايي که از فرودگاه خارج مي شد و به سمت پروژه هاي آماده افتتاح اراک در حال حرکت بود، نويد فرارسيدن روزي بزرگ در توسعه و آباداني استان مرکزي و به ثمر رسيدن تصميمات دولت خدمتگزار را به مردم اين استان مي داد.

** طرح کنترل و راهبري نيرو، طرح ايستگاه انتقال فوق توزيع و طرح خطوط انتقال و فوق توزيع برق درحالي افتتاح مي شد که خبرنگاران و برخي از همراهان به دليل ازدحام جمعيت حاضر در سالن موفق به راهيابي به داخل سالن و بدست آوردن اطلاعات لازم از اين پروژه نشدند.

** پل شهيد ناصر بختياري ( بزرگترين سازه فلزي در منطقه غرب کشور) در حالي با حضور معاون اول رييس جمهوري به بهره برداري رسيد که مادر و برادر شهيد بختياري از جمله حاضران در مراسم بودند .
به درخواست معاون اول رييس جمهوري مادر شهيد بختياري روبان افتتاح پلي که به نام فرزند شهيدش نامگذاري شده را قيچي کرد و برادر اين شهيد گرانقدر نيز رحيمي را در آغوش گرفت .

** براي مراسم افتتاحيه هر کدام از پروژه هاي استان آيين ويژه اي در نظر گرفته شده بود و برنامه هايي براي آن پيش بيني شده بود اما به دليل محدوديت زماني و فشردگي کار ،رحيمي از سخنراني در مراسم افتتاحيه صرفنظر مي کرد و خبرنگاران نيز براي اينکه از پروژه بعدي جانمانند موفق به گفت و گو با مسوولان نمي شدند .

** گاهي به علت فشردگي برنامه ها و ترافيک شديد ناشي از تعداد زياد ماشين هاي کاروان همراه معاون اول که اغلب آنها نيز تک سرنشين بودند، اين مشکل را به وجود مي آورد که خبرنگاران بعد از افتتاح طرح به محل مورد نظر مي رسيدند.

** رييس شوراي شهر اراک در هنگام بهره برداري از پروژه تقاطع غير همسطح ميدان جهاد، قادر نبود شور و هيجان خود را از به ثمر رسيدن اين پروژه مهم شهري پنهان کند و با شور و حرارت خاصي مشکلات شهرش را در حضور معاون اول رييس جمهوري بيان کردند.

** نحوه چينش صندلي ها در هنگام افتتاح تقاطع غير همسطح به گونه اي بود که امکان عکاسي مناسب را به عکاسان رسانه ها نمي داد و آنها را به شدت عصباني کرده بود .
** رحيمي و هيئت همراه پس از افتتاح هفت طرح صنعتي و راه سازي در شهر اراک براي شرکت در جلسه شوراي اداري استان و صرف نهار و نماز رهسپار استانداري شدند.

** آيت الله دري نجف آبادي امام جمعه اراک غيبت در فرودگاه را جبران کرد و هنگام برگزاري جلسه شوراي اداري استان در محل استانداري به جمع حاضران پيوست.

** پس از اقامه نماز و صرف ها ناهار ساعت 30/13 رحيمي و هيئت همراه براي افتتاح شرکت خودرو سازي صنعت پارس (تاپکو)، طرح 1560 واحد مسکن مهر و طرح بزرگراه ساوه - همدان که از مصوبات سفرهاي استاني دولت نهم مي باشند، راهي ساوه شدند.

** معاون اول رييس جمهوري را هنگام آغاز بهره برداري رسمي از شرکت خودرو سازي صنعت پارس (تاپکو)، علي اکبر محرابيان وزير صنايع و معادن همراهي مي کرد.

** گروه خودرو سازي صنعت پارس (تاپکو) از جمله شرکت هاي عظيم خصوصي است که دولت در راستاي اجراي اصل 44 و با مشارکت بخش خصوصي انجام داده است.

** کارخانه تاپکو نوعي خودرو فيات (سي ينا) را توليد مي کند و از نظر سطح توليد در کشور سومين شرکت خودرو سازي محسوب مي شود.

** رحيمي و محرابيان در حالي که سوار بر يک از توليدات همين کارخانه بودند از بخش هاي مختلف اين مجتمع بزرگ صنعتي بازديد کردند و در جريان مراحل مختلف توليد اين خودرو قرار گرفتند.

** مراحل صدور مجوز ، اجرا و به بهره برداري رسيدن اين پروژه عظيم صنعتي که با مشارکت بخش خصوصي به انجام رسيده در کمترين زمان ممکن توسط دولت طي شده است .

** معاون اول رييس جمهوري بلافاصله بعد از افتتاح اين کارخانه خودروسازي عازم محل پروژه مسکن مهر ساوه شد و ابر و باد و مسافت طولاني و کاروان پرتردد همراهان همه دست به دست هم دادند که بازهم خبرنگاران ون سوار ديرتر از همه به محل پروژه برسند.

** هنگام بهره برداري رسمي از طرح عظيم 1560واحدي مسکن مهر که از جمله کارهاي مهم دولت نهم در اين استان محسوب مي شود، خبرنگاران را به دليل وجود همراهان زياد به داخل ساختمان ها راه ندادند.

** در بهره برداري از طرح عظيم بزرگراه ساوه - همدان، وزيران راه و ترابري و آموزش و پرورش
و برخي از نمايندگان استان همدان در مجلس شوراي اسلامي به معاون اول رييس جمهوري و هيئت همراه ملحق شدند.

** طرح بزرگراه ساوه -همدان نيز از ديگر طرح هاي مهم است که چند استان مهم کشور را به هم وصل مي کند و ارتباط مواصلاتي اين استانها را بسيار سريع و آسان مي کند.

** در بهره برداري از بزرگراه ساوه - همدان حضور پرشور خبرنگاران و همراهان به حدي بود که لحظاتي در مراسم افتتاح وقفه ايجاد شد ،تعدادي از خبرنگاران و تصوير برداران بصورت جداگانه به همراه وزير راه و ترابري براي افتتاح اين پروژه از تهران به ساوه رفته بودند.
** باز هم تاريکي هوا و فشردگي زمان و خستگي محمد رضا رحيمي فرصت را از خبرنگاران گرفت تا در کنار اين طرح عظيم ، مصاحبه اي با معاون اول رييس جمهوري داشته باشند.
** رحيمي ساعت 30/18 پس از افتتاح بزرگراه ساوه - همدان پس از آنکه گفت ديگر وقتي براي مصاحبه با خبرنگاران نيست ساوه را به مقصد تهران ترک کرد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی :: افتتاح 10 طرح صنعتي و زيربنايي در سفر 10 ساعته رحيمي به استان مرکزي
قديمي 12-23-2009   #2628 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

تحريف تاريخ انقلاب از سوي اعتماد

اعتماد که تیتر یک ضمیمه خود را به زندگینامه آقای منتظری اختصاص داده، تنها 35 واژه از مطلب حدود "دو هزار و 400 کلمه ای" خود را برای توصیف و تشریح پرابهام ترین بخش زندگی آقای منتظری یعنی از سال 1368 تا پایان عمر او، اختصاص داده است.

به گزارش شبکه ایران، در حالی که تحریف تاریخ معمولا درباره رخدادهایی که چندین قرن از وقوع آن ها گذشته باشد و یا وقایعی که اسناد معتبر و دقیقی درباره آن ها وجود ندارد، صورت می گیرد، یکی از روزنامه های صبح دست به تحریف واقعه ای در تاریخ انقلاب زده که کمتر از 21 سال وقوع آن می گذرد و از آنجاییکه مربوط به امام راحل(ره) است، اسناد متعدد و دقیقی درباره آن وجود دارد.
بر این اساس، روزنامه اعتماد در ضمیمه امروز خود با انتشار مطلبی به تحریف واقعه عزل آقای منتظری از قائم مقامی رهبری پرداخت.
اعتماد که تیتر یک ضمیمه خود را به زندگینامه آقای منتظری اختصاص داده، تنها 35 واژه از مطلب حدود "دو هزار و 400 کلمه ای" خود را برای توصیف و تشریح پرابهام ترین بخش زندگی آقای منتظری یعنی از سال 1368 تا پایان عمر او، اختصاص داده است.
اما جالب اینکه اعتماد در این 35 واژه، دست به یک "تحریف تاریخی آشکار" زده است.
این روزنامه اصلاح طلب که به تازگی و به دلیل بی اعتنایی به راهپیمایی سراسری ملت ایران در محکومیت هتک حرمت امام(ره)، از وزارت ارشاد "تذکر" گرفته است، در این گزارش مدعی شد که آقای منتظری خودش و به پیشنهاد امام خمینی از قائم مقامی رهبری استعفا داد.
اعتماد البته در مطلب دیگری که در همین ضمیمه و با عنوان "لحظه یی نیاسوده" منتشر شده، نوشت که آقای منتظری، خودش از قائم مقامی رهبری استعفا داد: "پس از پیش آمدن مسائلی که در اواخر عمر حضرت امام (ره) پیش آمد که فعلاً محل بحث آن نیست، آیت الله منتظری از قائم مقامی رهبری استعفا دادند."
اما این ادعا در حالی از سوی این روزنامه اصلاح طلب مطرح شده است که آقای منتظری با دستور امام خمینی (ره) برکنار شد.

در واقع پس از اصرار آقای منتظری بر حمایت از برادر دامادش، مهدی هاشمی، که اتهامات فراوانی از جمله قتل و ترور متوجه او بود، امام خمینی در نامه ای تاریخی در تاریخ ششم فروردین ماه سال 1368، خطاب به آقای منتظری نوشتند: "از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرال‌ها و از کانال آنها به منافقین می‌سپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست داده‌اید."
رهبر کبیر انقلاب انقلاب در بخشی دیگری از این نامه تاکید کردند: "از قضایای مثل قضیه مهدی هاشمی که بسیار است و من حال بازگو کردن تمامی آنها را ندارم. شما از این پس وکیل من نمی‌باشید و به طلابی که پول برای شما می‌آورند بگویید به قم منزل آقای پسندیده و یا در تهران به جماران مراجعه کنند."
بنابراین به نظر می رسد اقدام روزنامه اعتماد در انجام چنین تحریف آشکار تاریخی، به دنبال احساسات ناشی از درگذشت آقای منتظری و به طور ناخواسته صورت گرفته باشد به طوری که آثار این احساسات را می توان در واژه ها و اصطلاحاتی که نویسندگان در نگارش دو مطلب مذکور بکار برده اند، مشاهده کرد.
با این حال، موسسه تنظیم و نشر آثار امام که این روزها بدلیل سکوت در برابر هتک حرمت امام خمینی(ره)، با انتقاد بخش زیادی از مردم، نمایندگان مجلس و فعالان سیاسی روبروست، واکنشی به اقدام تحریفی روزنامه اعتماد درباره امام خمینی نشان نداده است.
شبکه ایران برای مرور ماجرای برکناری آقای منتظری، متن کامل نامه معروف امام(ره) به آقای منتظری را که در صفحه 330 جلد 21 صحیفه ایشان درج شده است، منتشر می کند:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای منتظری
با دلی پر خون و قلبی شکسته چند کلمه‌ای برایتان می‌نویسم تا مردم روزی در جریان امر قرار گیرند. شما در نامه اخیرتان نوشته‌اید که نظر تو را شرعاً بر نظر خود مقدم می‌دانم؛ خدا را در نظر می‌گیرم و مسائلی را گوشزد می‌کنم. شما در اکثر نامه‌ها و صحبت‌ها و موضعگیری‌هایتان نشان دادید که معتقدید لیبرال‌ها و منافقین باید بر کشور حکومت کنند. به قدری مطالبی که می‌گفتید دیکته شده منافقین بود که من فایده‌ای برای جواب به آنها نمی‌دیدم. مثلا در همین دفاعیه شما از منافقین تعداد بسیار معدودی که در جنگ مسلحانه علیه اسلام و انقلاب محکوم به اعدام شده بودند را منافقین از دهان و قلم شما به آلاف و الوف رساندند و می‌بینید که چه خدمت ارزنده‌ای به استکبار کرده‌اید. در مساله مهدی هاشمی قاتل، شما او را از همه متدینین متدین‌تر می‌دانستید و با اینکه برایتان ثابت شده بود که او قاتل است مرتب پیغام می‌دادید که او را نکشید. از قضایای مثل قضیه مهدی هاشمی که بسیار است و من حال بازگو کردن تمامی آنها را ندارم. شما از این پس وکیل من نمی‌باشید و به طلابی که پول برای شما می‌آورند بگویید به قم منزل آقای پسندیده و یا در تهران به جماران مراجعه کنند. بحمد الله از این پس شما مساله مالی هم ندارید. اگر شما نظر من را شرعاً مقدم بر نظر خود می‌دانید -که مسلماً منافقین صلاح نمی‌دانند و شما مشغول به نوشتن چیزهایی می‌شوید که آخرتتان را خراب‌تر می‌کند-، با دلی شکسته و سینه‌ای گداخته از آتش بی‌مهری‌ها با اتکا به خداوند متعال به شما که حاصل عمر من بودید چند نصیحت می‌کنم دیگر خود دانید:

1 - سعی کنید افراد بیت خود را عوض کنید تا سهم مبارک امام بر حلقوم منافقین و گروه مهدی هاشمی و لیبرال‌ها نریزد.
2 - از آنجا که ساده‌لوح هستید و سریعاً تحریک می‌شوید در هیچ کار سیاسی دخالت نکنید، شاید خدا از سر تقصیرات شما بگذرد.
3 - دیگر نه برای من نامه بنویسید و نه اجازه دهید منافقین هر چه اسرار مملکت است را به رادیوهای بیگانه دهند.
4 - نامه‌ها و سخنرانی‌های منافقین که به وسیله شما از رسانه‌های گروهی به مردم می‌رسید؛ ضربات سنگینی بر اسلام و انقلاب زد و موجب خیانتی بزرگ به سربازان گمنام امام زمان -روحی له الفدا- و خون‌های پاک شهدای اسلام و انقلاب گردید؛ برای اینکه در قعر جهنم نسوزید خود اعتراف به اشتباه و گناه کنید، شاید خدا کمکتان کند.
و الله قسم، من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم، ولی در آن وقت شما را ساده‌لوح می‌دانستم که مدیر و مدبر نبودید ولی شخصی بودید تحصیل‌کرده که مفید برای حوزه‌های علمیه بودید و اگر این گونه کارهاتان را ادامه دهید مسلما تکلیف دیگری دارم و می‌دانید که از تکلیف خود سرپیچی نمی‌کنم. و الله قسم، من با نخست‌وزیری بازرگان مخالف بودم ولی او را هم آدم خوبی می‌دانستم. و الله قسم، من رای به ریاست جمهوری بنی‌صدر ندادم و در تمام موارد نظر دوستان را پذیرفتم.
سخنی از سر درد و رنج و با دلی شکسته و پر از غم و اندوه با مردم عزیزمان دارم: من با خدای خود عهد کردم که از بدی افرادی که مکلف به اغماض آن نیستم هرگز چشم‌پوشی نکنم. من با خدای خود پیمان بسته‌ام که رضای او را بر رضای مردم و دوستان مقدم دارم؛ اگر تمام جهان علیه من قیام کنند دست از حق و حقیقت برنمی‌دارم.
من کار به تاریخ و آنچه اتفاق می‌افتد ندارم؛ من تنها باید به وظیفه شرعی خود عمل کنم. من بعد از خدا با مردم خوب و شریف و نجیب پیمان بسته‌ام که واقعیات را در موقع مناسبش با آنها در میان گذارم. تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام؛ سعی کنند تحت تاثیر دروغ‌های دیکته شده که این روزها رادیوهای بیگانه آن را با شوق و شور و شعف پخش می‌کنند نگردند. از خدا می‌خواهم که به پدر پیر مردم عزیز ایران صبر و تحمل عطا فرماید و او را بخشیده و از این دنیا ببرد تا طعم تلخ خیانت دوستان را بیش از این نچشد. ما همه راضی هستیم به رضایت او؛ از خود که چیزی نداریم، هر چه هست اوست. و السلام.
:: پايگاه اطلاع رساني رجانيوز :: RajaNews.Ir :: نسخه جديد - تحريف تاريخ انقلاب از سوي اعتماد
قديمي 12-23-2009   #2629 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

معاون رييس‌جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري از ثبت ملي متن منشور كوروش با حضور رييس‌جمهور و اعضاي هيأت دولت در استان فارس خبر داد.

به گزارش ايسنا، حميد بقايي گفت: يكي از برنامه‌هاي مهم و شاخص سفر استاني هيأت دولت به فارس، ثبت ملي متن منشور كوروش به‌عنوان نخستين سند حقوق بشر در فهرست ميراث معنوي ايران است. متن اين سند فردا در مراسمي ثبت ملي مي‌شود.
وي با اشاره به تشكيل ستاد وي‍ژه و كميته‌هاي تخصصي براي ورود، نگهداري و نمايش منشور كوروش در ايران همراه ديگر برنامه‌هاي علمي و فرهنگي، ادامه داد: ثبت ملي منشور كوروش را در آستانه‌ي ورود اين كتيبه‌ي استوانه‌يي ارزشمند به ايران به فال نيك مي‌گيريم و بار ديگر به همه‌ي جهانيان اين پيام روشن را مي‌دهيم كه ما ايرانيان بنيان‌گذار حقوق بشر در جهان بوده‌ايم و دوهزار سال پيش از رهبراني هم‌چون آبراهام لينكلن، سند دموكراسي، آزادگي، نفي بردگي و استثمار را براي جهانيان تدوين كرديم.
معاون رييس‌جمهور منشور كوروش را كهن‌ترين سند مكتوب با ادبياتي تأثيرگذار درباره‌ي عدالت و مراعات حقوق انسان‌ها دانست و بيان كرد: در زماني كه بسياري از الواح مكتوب باقي‌مانده، از جنگ‌افروزي و تضييع حقوق انسان‌ها در سراسر گيتي خبر مي‌دهد، ايرانيان در اوج قدرت پيام صلح و دوستي، انسانيت و عدالت، نوع‌دوستي، احترام به ابناء بشر و اقوام و اديان را به جهانيان هديه مي‌كنند.
بقايي اظهار داشت: منشور كورش در دوراني نوشته و ساخته شد كه جهان مالامال از جنگ، بردگي و اسارت و ظلم صاحبان قدرت و دارايي بر ضعفا بود و اين نخستين بيانيه‌ي حقوق بشر ارمغاني از ملت و دولت‌مردان ايران براي جهاني است كه از جنگ و خشونت، جنگ، تبعيض و بي‌عدالتي رنج مي‌برده است.
رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ثبت اين اثر معنوي و نمايش منشور كوروش در آينده‌ي نزديك را فرصتي دوباره و ارزشمند براي تكرار پيام صلح و دوستي ايران و ايرانيان براي جهانيان دانست و گفت: برنامه‌هاي ويژه‌اي براي تحقق اين منظور و تبيين جايگاه ميراث ايران و نقش تعيين‌كننده‌ي آن در تاريخ و حيات بشري تدارك ديده شده است كه در آستانه‌ي ورود منشور كوروش به ايران در ايام نمايش عمومي و پس از آن اجرا خواهد شد.
منشور حقوق بشر كوروش كه با نام استوانه‌ي كوروش نيز شناخته مي‌شود، از جنس سفال است و در سال 539 پيش از ميلاد ساخته شده است. دورتادور اين استوانه‌ي سفالين كه 23 سانتي‌متر طول و 11 سانتي‌متر عرض دارد، در حدود 40 خط به زبان ميخي بابلي، فرمان‌هاي كوروش حك شده است. منشور كوروش به‌عنوان نخستين منشور حقوق بشر شناخته مي‌شود و در سال 1971 ميلادي، سازمان ملل آن را به شش زبان رسمي منتشر كرد. بدلي از اين منشور نيز در مقر سازمان ملل متحد در شهر نيويورك نگهداري مي‌شود.
براساس توافق‌ها ميان سازمان ميراث فرهنگي و موزه‌ي بريتانيا، منشور كوروش 16 ژانويه 2010 مصادف با 26 دي‌ماه سال جاري به ايران منتقل و براي مدت چهارماه در موزه‌ي ملي ايران به‌نمايش گذاشته مي‌شود. هم‌چنين فعاليت‌هاي علمي ـ فرهنگي درباره‌ي مسائل باستان‌شناسي در حاشيه‌ي نمايش اين شيء تاريخي ارزشمند تدارک ديده شده‌اند.
:: پايگاه اطلاع رساني رجانيوز :: RajaNews.Ir :: نسخه جديد - متن منشور كوروش با حضور رييس جمهور ثبت ملي مي شود
قديمي 12-23-2009   #2630 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

حجت‌الاسلام ذوالنور:
نظام به اندازه كافي سند براي برخورد با سران فتنه دارد
خبرگزاري فارس: جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران با اشاره به اينكه نظام به اندازه كافي اسناد براي برخورد با سران فتنه دارد، گفت: برخورد با سران فتنه زمان خاص خودش را دارد كه در وقتش با قدرت عمل خواهيم كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر، حجت‌الاسلام مجتبي ذوالنور سه‌شنبه شب در نشست پرسش و پاسخ با حضور شماري از بسيجيان استان بوشهر در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه چرا به كساني كه بعد از انتخابات اعتراضاتي داشتند حقي قائل نشد، اظهار داشت: ادعا اين بود كه در انتخابات عوام‌فريبي شده و كساني نيز بودند كه نمي‌خواستند مدار قانوني را طي كنند و وقتي تمام قانون را زير پا بگذارند و قصد فريب نظام را داشته باشند معني ندارد كه به آنان فرصتي داده شود.
جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران در پاسخ به اين سئوال كه چرا با سران فتنه برخورد نمي‌شود، اظهار داشت: نخست اينكه نظام به اندازه كافي اسناد براي برخورد با آنان دارد، دوم اينكه فكر نكنيد عدم برخورد با آنان به خاطر عجز نظام است و ما گنده‌تر از اينها را نيز ادب كرده‌ايم.
ذوالنور ادامه داد: اينها همان‌هايي بودند كه بار منتظري را سنگين تر كردند ضمن اينكه ما بحران‌هايي سنگين‌تر از اين حادثه را در طول دوران انقلاب پشت سر گذاشته‌ايم.
وي گفت: سوم اينكه برخورد زمان خاص خودش را دارد و اگر با ايشان برخورد فيزيكي شود ممكن است شعله‌هاي اين اختلاف شعله‌ور شود.
جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران تصريح كرد: اگر هر سه سران فتنه را بازداشتگاه بيندازند آب هم از آب تكان نمي‌خورد لذا برخورد با هر كس متفاوت است زماني برخورد فيزيكي و ديگري عدم برخورد فيزيكي لازم است.
ذوالنور يادآور شد: نيمه دوم شهريور ماه چند نفر به ملاقات موسوي رفتند و اعلام كردند بيانيه‌اي صادر كند تا اوضاع آرام شود اما موسوي به آنها گفته بود صبر كنيد مهرماه همه چيز مشخص مي‌شود و كار نظام تمام است.
وي ادامه داد: موسوي خوئيني‌ها هم مي‌گفت قبل از انقلاب هم ولايت فقيه را قبول نداشتم چه برسد به ولايت مطلقه فقيه اما به خاطر ابهت امام خجالت مي كشيدم چيزي بگويم.
جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران با اشاره به حوادث اتفاق افتاده در تشييع پيكر آيت الله منتظري گفت: ‌منتظري كسي بود كه خون به دل امام كرد.
وي همچنين با اشاره به عملكرد موسسه نشر آثار امام گفت: كساني كه اخراجي امام هستند در موسسه نشر آثار امام كار مي‌كنند و كساني همايش انديشه‌هاي امام را برگزار مي‌كنند كه جان نثار منتظري بودند.
جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران يادآور شد: اين نيست كه هر كس نسبتي با امام داشت مصون است اما اشخاص را با مسير امام مي‌سنجيم نه امام را با اشخاص.
ذوالنور گفت: منتظري هر كاري خواست عليه نظام انجام داد اما كرامت رهبر معظم انقلاب را ديديم كه پيام تسليت به مناسبت در گذشت ايشان دادند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8810020027
قديمي 12-23-2009   #2631 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

رئيس جمهور در مراسم عزاداري سالار شهيدان شركت كرد
خبرگزاري فارس: رئيس جمهور با حضور در مراسم عزاداري سرور و سالار شهيدان حضرت حسين‌بن علي (ع) در حسينيه عاشقان ثارالله شيراز به عزاداري پرداخت.

به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز، محمود احمدي‌نژاد قبل از آغاز ديدار مديران اجرايي استان فارس، وارد حسينيه عاشقان ثارالله شيراز شد و هم‌اكنون مشغول عزاداري و سينه‌زني در سوگ حسين‌ابن علي (ع)، سرور و سالار شهيدان است.
قرار است تا ساعتي ديگر رئيس جمهور كشورمان با مديران اين استان ديدار و گفتگو كند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8810020019
قديمي 12-24-2009   #2632 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

احمدي‌نژاد: کساني که در مقابل انقلاب اسلامي ايستاده‌اند در حال رسوايي و سقوط هستند
رييس‌جمهوري تاکيد کرد: فرد فرد کساني که در مقابل انقلاب اسلامي ايستاده‌اند توطئه، خيانت و نفاق ورزيده‌اند يکي پس از ديگري در حال رسوايي و سقوط به قعر زباله‌دان تاريخ هستند.

به گزارش خبرنگار اعزامي ايرنا، دکتر محمود احمدي‌نژاد عصر امروز در جمع خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران استان فارس در سالن اجتماعات حافظيه شيراز تصريح کرد: امروز بايد فرهنگ شهيدان، ايثارگران، جانبازان و خانواده‌هاي سرافراز شهدا و عشق به امام (ره) را به دنيا معرفي کنيم.
رييس‌جمهوري تصريح کرد: ماندگاري هر عمل خيري متناسب با ميزان اخلاص و آمادگي براي ايثار است.
وي تاکيد کرد: کسي که فداکاري مي‌کند و آماده ايثار در راه خداست هرگز شکست و مرگ ندارد.
به گفته دکتر احمدي‌نژاد حيات واقعي در ايثار و اخلاص براي خداست.
وي از امام حسين (ع) به عنوان الگوي جاودانه ملت ايران و همه آزاديخواهان جهان نام برد و افزود: اگر امروز ملت ما عزيز، مقتدر و شکست‌ناپذير است و اگر الگوي آزادگي و عدالت‌طلبي است، تمام اينها به خاطر وجود مبارک سرور شهيدان و پيروي از راه اوست.
احمدي‌نژاد در ادامه گفت: شکست از آن کساني است که از حسين (ع) بي‌خبرند و خيال مي‌کنند مي‌توانند با استفاده از کلاهک‌هاي اتمي و انواع سلاح‌ها و حيله مادي، تبليغات و اظهارات بي‌ربط در برابر ايمان، اخلاص و ايثارگري ملت ايران بايستند.
رييس‌جمهوري در اين ديدار با اشاره به اينکه راه شهيدان و ايثارگران تنها راه صلاح انسان‌هاست، افزود: اهداي نشان ايثار بهانه‌اي براي به نمايش گذاشتن قدرشناسي ملت ايران است.
به گزارش ايرنا، پيش از سخنان رييس‌جمهور به 12 تن از خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران نشان ملي ايثار توسط احمدي‌نژاد اهدا شد.
رييس‌جمهوري در ادامه سخنان خود همچنين گفت: آنچه بشريت از ارزش‌هاي انساني و الهي در اختيار دارد حاصل ايثار ايثارگران است.
وي با اشاره به ايام عزاداري سرور شهيدان گفت: هر عملي اگر همراه با اخلاص باشد نابود شدني نبوده و پايدار خواهد بود.
احمدي‌نژاد با طرح اين پرسش که چرا حادثه کربلا روز به روز زنده‌تر، پرشورتر و پرشکوه‌تر است، ادامه داد: علت آن روشن است زيرا که در حادثه کربلا نهايت اخلاص متجلي شد و همه براي خدا قيام کردند.
رييس‌جمهوري توضيح داد: امام حسين (ع) و اهل بيت ايشان محور خدا هستند و در حادثه کربلا اخلاص در اوج است و به همان دليل مي‌گوييم اين حادثه تا ابد زنده خواهد ماند.
احمدي‌نژاد خطاب به مردم حاضر در سالن اجتماعات حافظيه شيراز گفت: عزيزان من، اين راه، راه عزت است. اگر امروز قدرتمندترين و عزيزترين ملت‌ها ايراني‌ها هستند به دليل اخلاص، ايثارگري و آمادگي براي فداکاري است.
وي ادامه داد: امروز به لطف انقلاب اسلامي و ياري خداوند شرايط جهاني به طور کامل تغيير کرده است.

**کساني که در مقابل انقلاب اسلامي ايستاده‌اند در حال رسوايي و سقوط هستند

رييس‌جمهوري يادآور شد: فرد فرد کساني که در مقابل انقلاب اسلامي ايستاده‌اند توطئه، خيانت و نفاق ورزيده‌اند يکي پس از ديگري در حال رسوايي و سقوط به قعر زباله‌دان تاريخ هستند.
وي افزود: امروز به ياري ايثارگري، ايثارگران و روحيه گذشت ملت ايران کار به جايي رسيده که از بوش به عنوان منفورترين رييس‌جمهور تاريخ آمريکا نام برده مي‌شود.
احمدي‌نژاد تاکيد کرد: ما اميدواريم روزي برسد که او و دوستانش به خاطر جناياتي که در عراق و افغانستان انجام داده‌اند، در دادگاه محاکمه و مجازات شوند و به عقبه‌هاي خود ملحق شوند.
رييس‌جمهوري با اشاره به اينکه امروز ديگر در دنيا کسي جرات ندارد از ادبيات بوش عليه ملت‌ها استفاده کند، ادامه داد: شرايط به خاطر ايمان، اخلاص، ايستادگي و عشق به پيامبر و وليعصر (عج) تغيير کرده است.
احمدي‌نژاد افزود: خون شهيدان و ايثارگران درحال به نتيجه رسيدن است و به همين دليل در بسياري از نقاط دنيا به دنبال يافتن راه‌هاي جديد و الگو گرفتن از ملت ايران هستند.
وي تاکيد کرد: امروز راه، نام و ياد شهيدان ايثارگر زنده است و به فضل الهي تا ابد زنده خواهد ماند.
رييس‌جمهوري با بيان اينکه ملت ايران خستگي را خسته کرده است، خطاب به مستکبران گفت: ملت ايران همه شما خسته خواهد کرد و به زانو درمي‌آورد.
احمدي‌نژاد با طرح اين جمله که ادعاي مديريت جهاني مي‌کنند و سخناني بيش از ظرفيت خود مي‌‌زنند، گفت: اين مستکبران دچار توهم شده‌اند وگرنه در کشوري مانند افغانستان اينقدر درمانده نمي‌شدند.
گفتني است در اين مراسم رييس جمهور به تعدادي از خانواده‌هاي شهداي استان فارس نشان ملي ايثار اهدا کرد.
پيش از سخنان رييس‌جمهوري يکي از بانوان شرکت‌کننده در مراسم در گوشه‌اي از سالن با صداي بلند مشکل خود را مطرح کرد و خواستار تسهيل در پرداخت وام درخواستي خود شد. رييس‌جمهوري از اطرافيان خود خواست تا اين فرد شرکت‌‌کننده در مراسم را به نزد او بياورند و به مشاوران و معاونان خود دستور پيگيري را داد.
همچنين دکتر احمدي‌نژاد پس از پايان مراسم دقايق بسياري را از نزديک به مسائل و مشکلات خانواده شهدا گوش فرا داد.
رييس‌جمهوري و هيات دولت قرار است امشب در پايان سفر دو روزه از سومين دور سفرهاي استاني به استان فارس، به تهران بازگردند.
خبرگزاری جمهوری اسلامی :: احمدي‌نژاد: کساني که در مقابل انقلاب اسلامي ايستاده‌اند در حال رسوايي و سقوط هستند
قديمي 12-24-2009   #2633 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

مدير عامل ايرنا: هرکس ازخدمت به مردم دريغ کند ضد انقلاب است
شيراز - مدير عامل خبرگزاري جمهوري اسلامي گفت : کسي که مي تواند به مردم خدمت کند ولي از خدمت به مردم دريغ کند ، ضد انقلاب است.

به گزارش ايرنا ، محمد جعفر بهداد روز چهارشنبه در جمع کارکنان خبرگزاري ايرنا مرکز فارس درشيراز افزود :هر کس در هر کسوت و شغلي موظف است که به مردم خدمت کند.
وي با اشاره به اينکه خدمت کردن به مردم عين عبادت است اظهار داشت:اگر کسي ظواهر ديني را انجام دهد و به مردم خدمت نکند،خيانت کرده و در دين هم ريا کرده است.
وي ضرورت اطلاع رساني صحيح درجامعه خاطرنشان کرد و افزود:اطلاع رساني صحيح و دقيق در حوزه هاي کاري مختلف خدمت کردن به نظام است.
مديرعامل ايرنا با اشاره به اينکه خبرگزاري جمهوري اسلامي بايد زبان مردم باشد و مسايل و مشکلات آنان را بيان کند اظهارداشت:بايد بابيان مسايل و مشکلات جامعه و بررسي آن به سمت عدالت حرکت کنيم و تنها هدف ما فقط خدمت به مردم باشد.
بهداد افزود:اگر کسي کار خود را درست و صحيح انجام دهد و مانند يک سرباز به نظام خدمت کند بايد به جامعه معرفي شود و خداوند نيز در زندگي به او کمک خواهد کرد.
مديرعامل خبرگزاري ايرنا بابيان اين مطلب که درعالم دين و سياست،دست رياکاران زود آشکار و برملا مي شود گفت:آقاي احمدي نژاد در دين و انقلاب تمايلي به رياکاري ندارد و تمام زندگي خود را در راه خدمت به نظام جمهوري اسلامي گذاشته است و کسي که از صبح تا شب کار مي کند دليلي براي ريا کاري ندارد.
وي افزود:افرادي زياده خواه به خاطر روحيه مردمي که احمدي نژاد دارد عليه او جوسازي مي کنند و اين افراد بايد بدانند که مردم به جوسازي هاي آنان توجهي نمي کنند.
دراين نشست رئيس خبرگزاري جمهوري اسلامي استان فارس نيزگزارشي ازنحوه فعاليت اين مرکز به خصوص درسفر اخير رئيس جمهوري ارائه کرد.ک/2
خبرگزاری جمهوری اسلامی :: هرکس ازخدمت به مردم دريغ کند ضد انقلاب است
قديمي 12-24-2009   #2634 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

رييسي: وظيفه دستگاه قضايي ناامن کردن شرايط براي قانون‌شکنان است
معاون اول قوه قضاييه گفت: ما بايد شرايط را براي کساني که مي‌خواهند در جامعه قانونمندار و قانونمند حرکت کنند کاملا امن و براي کساني که مي‌خواهند قانون‌شکني کنند ناامن کنيم و اين وظيفه دستگاه قضايي و نيروي انتظامي است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، حجت الاسلام والمسلمين ابراهيم رييسي در حاشيه نشست تخصصي کاربردي خدمات قضايي پليس پيشگيري در جمع خبرنگاران گفت: براي اينکه ناهماهنگي بين پليس و بسيج پيش نيايد، در شهرستان شوراي امنيت شهرستان، در استان شوراي امنيت استان و در کشور هم شوراي امنيت کشور تقسيم کار و تعاملي بين پليس و بسيج را صورت مي‌دهند.
وي افزود: اينکه چه کارهايي را پليس بر عهده مي‌گيرد و در چه جاهايي بسيج به کمک پليس مي‌آيد و در واقع اين دو نقش مکمل را با يکديگر دارند نه نقش معارض با يکديگر را.
رييسي در مورد نقش موثر بسيج در جنگ هشت ساله تصريح کرد: بسيج در دوران دفاع مقدس در قالب نيروهاي مردمي، نقش بسيار مهم و ارزشمندي را ايفا کرد.
معاون اول قوه قضاييه با اشاره به نقش موثر بسيج در ايجاد امنيت در جامعه گفت: بسيج در همان چارچوب و طبق مقرراتي که تعيين شده به عنوان يک سازمان رسمي تابلودار و داراي وظايف مشخص، روشن و مندرج در قانون مي‌تواند نقش بسيار مهم و موثري در ايجاد امنيت در جامعه داشته باشد. کما اينکه نيروهاي بسيج در مبارزه با مواد مخدر نقش بسيار موثر و تعامل سازنده‌اي با پليس داشته‌اند.
معاون اول قوه قضاييه در مورد تعامل بين نيروهاي پليس و بسيج گفت: در بعضي از اقدامات بر اساس قانون بايد مشخص شود که فرماندهي با کيست و نيروهاي ديگر تحت فرماندهي چه شخصي هستند. مثلا اگر در يک خيابان قرار است اقدامي صورت بگيرد، در اينجا مشخصا فرماندهي با پليس است و ممکن است تعدادي از نيروهاي بسيج هم حضور داشته باشند ولي براي اينکه هماهنگي لازم در يک اقدام وجود داشته باشد مسلما نيروهاي بسيج با فرماندهي پليس وارد عمل خواهند شد.
رييسي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به نقش موثر نيروي انتظامي در پيشگيري از وقوع جرم گفت: نيروي انتظامي با کشف جرم، تعقيب مجرمين، انجام تحقيقات و معاينه محلي مي‌تواند بازوي توانايي براي قضات، دادستان‌ها و مسوولان قضايي ما باشد و حضور پليس مي‌تواند نقش بسيار مهمي در پيشگيري از وقوع جرم داشته باشد.
معاون اول قوه قضاييه افزود: پيشگيري به عنوان عام وظيفه همه دستگاه‌ها در بخش‌هاي اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي است و همه آنها به نحوي ترجمان مرزباني ماموريت خود را برعهده دارند.
وي تاکيد کرد: همه تصميم‌گيري‌ها بايد با بايد با نگاه کاهش ناهنجاري‌ها، جرم و جنايت در جامعه باشد.
رييسي ادامه داد: در بخش اقتصادي، تصميم‌ها بايد در جهت کاهش جرايم اقتصادي، در بخش اجتماعي بايد مبتني بر کاهش ناهنجاري‌ها و هنجارشکني‌هاي اجتماعي در جامعه و در بخش فرهنگي نيز بايد با هدف الگوسازي براي جامعه، هشدارهاي لازم به افراد، خانواده‌ها و جوانان به منظور کاهش جرم و جنايت اتخاذ شود.
وي همچنين به تعريف از يک جامعه سالم و اسلامي پرداخت و گفت: جامعه سالم، جامعه‌اي است که جرم در آن کمتر باشد و شهري اسلامي است که مبتني بر اخلاق ديني، امنيت، اجراي قانون باشد و شهري است که در آن بايد و نبايدهاي الهي بر مردم حاکم باشد. در اين جامعه است که تخلفات و فساد به حداقل ممکن خواهد رسيد. ولي بايد توجه داشت که در هر صورت افرادي ممکن است در يک جامعه هنجارشکني بکنند.
معاون اول قوه قضاييه با تاکيد بر نقش حضور پليس در پيشگيري از ناهنجاري و وقوع جرم گفت: در هر جامعه‌اي افرادي هستند که قانون را برنمي‌تابند و هنجارشکني مي‌کنند. اينجاست که حضور پليس باعث مي‌شود مجرمان جرات انجام جرم نداشته باشند مانند بعضي از گشت‌ها که مي‌تواند براي مردم امنيت و براي متخلفان ناامني را داشته باشد.
وي ادامه داد: ما بايد شرايط را براي کساني که مي‌خواهند در جامعه قانونمندار و قانونمند حرکت کنند کاملا امن و براي کساني که مي‌خواهند قانون‌شکني کنند ناامن کنيم و اين وظيفه دستگاه قضايي و نيروي انتظامي است.
رييسي در مورد نقش دستگاه قضايي در ايجاد امنيت در جامعه گفت: اين وظيفه دستگاه قضايي است که به موقع و با دقت نظر براي جامعه ايجاد امنيت بکند.
خبرگزاری جمهوری اسلامی :: رييسي: وظيفه دستگاه قضايي ناامن کردن شرايط براي قانون‌شکنان است
قديمي 12-24-2009   #2635 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

اسرائيلي ها در آمريکا به نظرسازي عليه ايران روي آورده اند
نيويورک- اسرائيلي ها در آمريکا به نظرسازي عليه ايران روي آورده اند و با نفوذ گسترده خود بر رسانه ها و موسسات نظرسنجي آمريکايي , فزون خواهي هاي خود را اين بار تحت عنوان نظر مردم آمريکا منتشر مي کنند.

آمريکايي ها در جهان معروف هستند که کمتر به دنبال سياست و مسايل سياسي هستند به گونه اي که بخش عمده اي از آنان پس از 9 سال اشغالگري کشورشان در افغانستان و عراق و اين بمباران خبري , هنوز نمي دانند اين دو کشور در کدام منطقه جغرافيايي واقع هستند.
در چنين فضايي , يک موسسه نظرسنجي با انتشار ناشيانه يک نظرسازي اسرائيلي ها ادعا کرده است که 84 در صد شرکت کنندگان در نظرسنجي اين موسسه گفته اند که اخبار مربوط به برنامه اتمي ايران را به طور مرتب و 48 در صد هم گفته اند به طور بسيار نزديک پيگيري مي کنند!
موسسه راسموسن ريپورتز در ادامه اين نظرسازي افزوده است 67 درصد از شهروندان آمريکايي گفتند سازمان ملل با شدت کافي در ارتباط با برنامه اتمي ايران واکنش نشان نداده است.
پنج درصد از مردم گفتند سازمان بين المللي در برابر ايران بيش از حد شدت عمل نشان مي دهد و در کنار اين دو گروه , 19 در صد از شهروندان آمريکايي که مورد نظرسنجي قرار گرفتند گفتند فشارهايي که سازمان ملل بر ايران تا کنون وارد آورده مناسب است.
هويت بانيان اين نظرسازي اسرائيلي در بخشي از اين گزارش نمايان تر مي شود. در اين بخش گفته شده است 70 در صد آمريکايي ها گفته اند به جاي اينکه تلاشها برروي جلوگيري از حمله اسرائيل به ايران متمرکز شود بايد روي اين موضوع تمرکز يابد که تهران به تسليحات اتمي دست نيابد.
راسموسن افزوده است 22 درصد نيز اعتقاد دارند که بسيار مهم است تا از جنگ بين ايران و اسراييل پيشگيري شود.
نظرسازي اسرائيلي ها در آمريکا همچنين ادعا دارد 50 درصد آمريکايي ها گفته اند اگر اسراييل به ايران حمله کند آمريکا بايد به کمک آنها بشتابد!
اين نظرسازي اسرائيل که به نام نظرمردم آمريکا منتشر شده , اضافه مي کند مردم آمريکا قاطعانه از اسراييل به عنوان يکي از متحدان کشورشان پشتيباني مي کنند و آن کشور را يکي از پنج کشوري مي دانند که بايد از سوي آمريکا مورد حمايت نظامي قرار گيرد.
راسموسن که باني انتشار اين نظرسازي اسرائيلي ها شده , افزوده است وقتي از راي دهندگان سئوال شد کدام کشور را بيشترين تهديد براي امنيت ملي خود مي دانند اکثر آنان ايران را به عنوان اصلي ترين تهديد براي امنيت کشورشان در صدر جدول قرار دادند!
خبرگزاری جمهوری اسلامی :: اسرائيلي ها در آمريکا به نظرسازي عليه ايران روي آورده اند
قديمي 12-24-2009   #2636 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

امام جمعه اهواز از مواضع انقلابي حضرت آيت الله نوري همداني تقدير کرد
اهواز- حضرت آيت الله "سيد محمدعلي موسوي جزايري" نماينده ولي فقيه و امام جمعه اهواز از مواضع و بيانات اخير حضرت آيت الله نوري همداني از مراجع معظم تقليد در دفاع از حريم ولايت حمايت و تقدير کرد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، آيت الله موسوي جزايري در بيانيه خود که چهارشنبه شب منتشر و به ايرنا مرکز اهواز نمابر شد آورده است"مواضع انقلابي و بيانات روشن و رساي حضرت مستطاب عالي در دفاع از حريم ولايت و شخصيت الهي حضرت امام خميني (قدس سره) و حمايت قاطع و بي دريغ از رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله خامنه اي موجي از شادي و سرور در قلوب مومنين به پا داشت".
حضرت آيت الله نوري همداني از مراجع عظام تقليد در قم روز سه شنبه در بياناتي ، ضمن دفاع از اصل ولايت فقيه و محکوميت اسائه ادب به حضرت امام خميني(ره) ، حمايت قاطع خود را از رهبري معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله خامنه اي ابراز داشتند.ک/1 646
خبرگزاری جمهوری اسلامی :: امام جمعه اهواز از مواضع انقلابي حضرت آيت الله نوري همداني تقدير کرد
قديمي 12-24-2009   #2637 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

بازخواني نامه تاريخي مهدي کروبي به آيت الله منتظري
دفتر پژوهش و بررسيهاي خبري:مهدي کروبي در بهمن 1367 به همراه آقايان سيد حميد روحاني و امام جماراني نامه اي را خطاب به آيت الله حسينعلي منتظري در انتقاد از منش سياسي وي منتشر نمودند که در اينجا با ذکر مقدمه حجت الاسلام روحاني متن کامل نامه را منتشر مي نماييم:

مقدمه حجت الاسلام والمسلمين سيد حميد روحاني: يک سال و اندي پيش از آنکه به همراه حجج اسلام حاج آقاي کروبي و امام جماراني نامه 29/11/67 را به آقاي منتظري بنگاريم، از لحن سخنان او دريافته بودم که آنچه او بر زبان مي‌آورد، با باورهاي آن آقاي منتظري که ما مي‌شناختيم همخواني ندارد و اين صداي ديگران و دگرانديشان است که از حلقوم او بيرون مي‌آيد. اين دريافت را بارها با برخي از دوستان در ميان گذاشتم و اظهار نگراني کردم، حتي به ياد دارم که يک‌بار در مجمع روحانيان مبارز اين مسأله را مطرح کردم و اين نکته را يادآور شدم که من بيم آن دارم که دشمن از آقاي منتظري براي نظام جمهوري اسلامي، يک انور سادات بسازد و ما روزي چشم باز کنيم ببينيم که کار از کار گذشته و آنچه نبايد اتفاق بيفتد، به وقوع پيوسته است. اين سخنان من با واکنش منفي بسياري از حاضران رو به رو شد. خبر آن هم به گوش آقاي منتظري رسيد و او نيز در ملاقات با برخي از دوستان زبان به گله باز کرده بود که فلاني مرا انور سادات خوانده است! و سرانجام اين بحث و گفتگو به نگارش نامه 29/11/67 منجر شد که با امضاي آقايان کروبي، جماراني و نگارنده همراه بود.

سيد حميد روحاني

و اينک متن کامل نامه:

29/ بهمن/1367

بسم الله الرحمن الرحيم

محضرمبارک حضرت مستطاب آيت‌ الله ‌العظمي جناب آقاي حاج شيخ حسينعلي منتظري دامت افاضاته
با سلام و تحيت، پيش از پرداختن به موضوعات اصلي لازم مي‌داند نکاتي را يادآور شود :
الف: از آنجاکه يکي از ويژگيهاي حضرتعالي صراحت لهجه است، انتظار داريم که از برخورد صريح و دور از مجاملة ما نرنجيد و آنرا حمل بر جسارت و اسائه ادب نکنيد.

ب: اين نامه را افرادي به محضر عالي مي‌نويسند که در درازاي نهضت امام تا پيروزي انقلاب اسلامي و تا به امروز از علاقمندان و وفاداران به شما بوده و اخلاص آنان نسبت به حضرتعالي به ثبوت رسيده است و علاوه بر اعتراف به مقام علمي شما از نظر مقاومت و از خود گذشتگي و تحمل رنج‌ها و فشارها شما را اسوه و الگوي کم نظير دوران خفقان رژيم ستم شاهي مي‌دانند و در اين نگارش جز خير خواهي و صلاح انديشي و تذکرات مشفقانه و پيشگيري از ضربه و لطمة ناهنجار به مقام والاي آنجناب نظر و انديشه اي ندارند.

ج: اين نامه، پس از دير زماني بردباري و خويشتن داري در برابر يک سلسله برخوردها و موضع‌گيريهاي سئوال برانگيز جنابعالي که براي ما در خور توجيه نبوده است، به حضور عالي نگارش شده است. اميد است که آنرا بر پايه احساسات آني، جواني و حساب نشده نانگاريد و توجه داشته باشيد که در پي دير زماني انديشه و بررسي همه جانبه ، به تقديم آن ناگزير شديم . با وجود اين اگر شيوه نگارش دون شأن آن مقام معظم است ، پوزش مي خواهيم چون ما را از آن گريزي نبوده است . والعذر عند کرام الناس مقبول .

د : شما توصيه مي فرماييد که : « لازم است مردم و کساني که انتقاد سازنده دارند آزادانه حرفهاي خود را بزنند » اميد است که به ما به عنوان سربازاني که در راه اسلام و انقلاب اسلامي- انشاء الله- فداکاري و خدمتگذاري کرده و مي کنند ، اين رخصت را بدهيد که دور از هر گونه سانسور ، انتقاد و نظريه خود را لااقل در نامه اي در بسته ، به حضور عالي بنگارند .
اما مسائلي را که لازم مي دانيم با آنجناب در ميان بگذاريم و دربار? آن با کمال ادب و احترام توضيح بخواهيم بدين شرح است :

1- برخورد و موضع گيري حضرتعالي در ماجراي مهدي هاشمي براي بيشتر دوستان مخلص و ارادتمندان روحاني شما که از نزديک و دور شاهد موضع گيريهاي شما بودند ، شگفت انگيز و حيرت آور بود و هنوز نيز اين شگفتي و حيرت ادامه دارد. شما خود مي دانيد که نامبرده و باند او عالم روحاني مرحوم شمس آبادي و نيز روحاني ديگري را به جرم ساده انديشي و بنا به گفت? خود او « عدم اعتقاد به مبارزه » ربودند و به وضع فجيعي به قتل رسانيدند و آنگاه که دستگير شدند نيز- بنابر پرونده موجود - نامبرده در خدمت ساواک قرار گرفت و به همکاري با آنان پرداخت . در پي پيروزي انقلاب اسلامي که از زندان آزاد گرديد ، نيز به شرارت ادامه داد و حشمت و دو فرزند بي گناه او را به وسيله باند خود ربود و به قتل رسانيد و آنگاه که از سوي حضرتعالي علي رغم هشدارها و تذکرات خيرخواهانه حضرت امام و برخي از مسئولان و دوستان ، به مسئوليت نهضتها گماشته شد ، مي دانيد که چگونه در افغانستان ميان برادران مسلمان کشت و کشتار و برادر کشي راه انداخت و فتنه ها برپا کرد . و سرانجام خونهاي ناحق ريخته گريبان او و باند اورا گرفت و از سوي مسئولان نظام جمهوري اسلامي دستگير و تحت پيگرد قانوني قرار گرفت و به جنايات خود اعتراف کرد و به جزاي اعمال خود رسيد در اين ميان انتظار مي‌رفت که حضرت عالي در پي آگاهي از جنايت ها و آدم ربائيها و خون ريزيها و ده ها جنايت و خيانت ديگر او که در پرونده هاي او منعکس است و خود به خوبي از آن آگاهيد ، نه تنها از او و باند او اظهار تبري و انزجار کنيد و از مسئولان امرکيفر هر چه سريعتر آنانرا بخواهيد بلکه از وجود چنين جنايتکاران خونخوار و خداشناسي در ميان بيت خود به شدت نگران شويد و به خود آييد ودر راه پاک سازي بيت خود از عناصر منحرف و وابسته به باند مهدي بکوشيد و از مقامات و مسئولاني که در راه ريشه کن کردن اين ماد? فساد تلاش کرده اند ، سپاسگزاري کنيد و خود را مرهون آنان بدانيد ، ليکن متأسفانه حضرتعالي نه تنها چنين نکرديد بلکه تا واپسين روز زندگي او مي کوشيديد که او را از کيفر قانوني برهانيد ؟! آيا اين موضع حضرتعالي را مي توان با موازين قانوني ، مطابق دانست ؟

2- شما در سخنرانيها و موضع گيريهاي خود از پايبندي به قانون ، عدم تجاوز به قانون و حرکت بر پايه قانون ، فراوان سخن مي گوئيد. پرسشي که براي ما مطرح است اين است که آيا پيروي از قانون براي ديگران است ؟! يعني اين مسئولان نظام جمهوري اسلامي و امت قهرمان پرور ايران هستند که بايد قانون را رعايت کنند ؟ ليکن اطرافيهاي شما از هفت دولت آزادند ؟! اگر چنين نيست پس چگونه :

الف : خبر کشته شدن حشمت و دو فرزند او به دست باند مهدي، نه تنها شما را تکان نداد بلکه تا آنجا که امکان داشت از قاتلان آنها حمايت کرديد. در صورتي که اگر حشمت و دو فرزند او بايد به چنين کيفري مي رسيدند، اين وظيفة دادگاه انقلاب و دستگاههاي قضايي بود، نه وظيفه مهدي و باند او. شما چگونه است که از دريافت قتل حشمت و فرزندان او، به دست باند مهدي تکان نخورديد، ليکن آنگاه که خبردار شديد که مشتي منافق و محارب را طبق موازين قضائي محاکمه و اعدام کرده اند، به نامه نگاري دست زديد و در ديدار با برخي از مقامات قضائي اين کار را جنايت خوانديد و آنانرا جاني ناميديد؟ شگفتا! مهدي و باند او اگر مردم را بدزدند و بکشند جاني نيستند، ليکن مقامات قضائي نظام جمهوري اسلامي اگر شماري از توطئه گراني را که نقشه براندازي دارند، محاکمه و اعدام کنند، جاني هستند ؟!

ب : شما آنگاه که خبردار شديد که يکي از افراد باند مهدي اوراق و اسناد نخست وزيري را دزديده است اظهار داشتيد که « شايد تصميم داشته در آينده نخست وزير بشود و مي خواسته است اطلاعاتي از چون و چند کار نخست وزيري داشته باشد » !
آيا اگر فردا خبردار شويد که يکي از علما – العياذ بالله – به بيت شما دستبرد زده است و شماري اسناد و مدارک را ربوده است و توجيه او اين است که چون قصد دارد در آينده قائم مقام رهبر شود، براي آشنايي با اوضاع و شرايط قائم مقامي به اين کار دست زده است، با او چه رفتار و معامله‌اي خواهيد کرد و چه ديدي نسبت به او خواهيد داشت؟ آيا دربارة او نيز چنين اظهار نظري خواهيد فرمود؟

ج : سعيد آيت الله زاده در حضور حضرتعالي به جعل سند عليه دکتر هادي و سيد صادق روحاني اعتراف کرد و صريحا اعلام داشت که با سند جعلي، آنانرا ساواکي جازده است و در حقيقت با بدترين شيوه با آبرو و حيثيت آنان بازي کرده است. شما که دربارة قانون و حيثيت افراد آن گونه داد سخن مي دهيد لطفا بفرماييد که دربارة اين کار خلاف قانون نامبرده چه واکنشي از خود نشان داديد ؟!

د : حجت الاسلام آقاي سيد هادي هاشمي بنابر اتهاماتي که در پرونده او موجود است و اعترافاتي که مهدي و باند او عليه نامبرده کردند، طبق قانون به بازجوئي فراخوانده شد. حضرتعالي روي احترام به کدام قانون او را در بيت خود مخفي کرديد و اعلام داشتيد که بازجوئي و محاکمة او بازجوئي و محاکمة من است؟! و نيز روي چه مجوزي شماري از هم پرونده هاي مهدي هاشمي مانند جعفرزادة قاتل را در درون بيت شما پنهان ساختند و اجازه ندادند که طبق قانون دستگير و کيفر داده شوند؟
راستي کسي که تحت تأثير اطرافيهاي خود، به اين آساني قانون را ناديده مي گيرد و قانون شکني ها و آدمکشي هاي آنانرا نمي بيند چگونه مي تواند از قانون دفاع کند و قانون را حاکم سازد؟!

3- شما در سخنرانيها و موضع گيريهاي خود از تبعيض نيز گله منديد و آنرا به حق براي اسلام و انقلاب اسلامي و جامعه روحانيت زيان آور مي دانيد. ليکن بار ديگر تحت تأثير جو حاکم در بيت خود دربارة سعيد آيت الله زاده، خود تبعيض قائل مي شويد و آنگاه که او را به اتهام جعل سند، احضار مي کنند، از فرستادن او به بازجوئي ممانعت به عمل مي آوريد و تنها با بازجوئي او در حضور خود شما موافقت مي فرمائيد؟! و آنگاه که در حضور شما صريحا اعتراف مي کند که عليه دکتر هادي و سيد صادق روحاني سند جعل کرده است ولي از نوشتن اين اعتراف سرباز مي زند، شما نيزاز اوحمايت مي کنيد و با پرخاش مي گوئيد چرا مي خواهيد از او نوشته بگيريد؟ آيا مي خواهيد او را به محاکمه بکشيد؟! و اين گونه به ماجرا پايان مي بخشيد. و درست چند روز پس از اين جريان طي يک سخنراني اعلام مي داريد که تبعيض غلط است، ما نبايد ميان خودي و بيگانه فرق بگذاريم! ما بايد از حکومت حضرت علي درس بياموزيم که فرمود اگر عارية مضمونه نبود اولين هاشميه اي بودي که دستت را قطع مي کردم و ... .

4- شما از سانسور در رسانه هاي گروهي انتقاد مي کنيد و از اين نگرانيد که « اگر اينطور باشد کار به جايي مي رسد که حرف من طلبه را هم که از اول انقلاب در کنار مردم و همراه با انقلاب اسلامي بوده ام سانسور مي کنند ... »!
شگفتا! چگونه است آنروز که رسانه هاي گروهي بيانية حضرت امام دربارة مهدي هاشمي را پخش مي کنند، با پرخاش مي گوئيد که چرا اين موضوع را بوق کرده اند؟ وآنگاه که خبر به شما مي رسد که راديو و تلويزيون مي خواهد اعترافات مهدي را پخش کند مي کوشيد که حتي با تهديد از پخش آن جلوگيري کنيد و نگذاريد که امت اسلامي جنايات مهدي را از زبان او بشنوند!
آيا به نظر شما سانسور پيام رهبر انقلاب اسلامي که در راه اين انقلاب همه هستي خود را فدا کرده است در صورتي که شما صلاح بدانيد بي اشکال است و سانسور اعترافات مهدي و باند او نيز بايد انجام بگيرد و تنها سانسور نظريات شما خلاف قانون است؟!

5- شما اعلام مي داريد که: « متأسفانه ديده مي شود طوري شده است که افراد خوب از ترس پرونده سازي نمي توانند نفس بکشند »!! با پوزش از محضر عالي بايد عرض کنيم سياه باد روي آن شياداني که دور شما را گرفته اند و هر روز به گونه اي براي شما جو را ترسيم مي کنند. روزي به شما مي باورانند که مردم تا آن پايه ناراضي هستند که به مقامات مسئول کشور و روحانيان، در کوچه و خيابان آشکارا هتاکي مي کنند و روز ديگر وانمود مي کنند که « افراد خوب هم از ترس پرونده سازي نمي توانند نفس بکشند » و حضرتعالي نيز بدون مطالعه و انديشه روي آن گفته ها، آنرا باور مي کنيد و بر زبان مي رانيد.
اگر حکومت تا آن پايه ضعيف است که مردم در کوچه و بازار به مقامات مسئول کشور آشکارا ناسزا مي گويند چگونه توان پرونده سازي دارد و چگونه افراد خوب نمي توانند نفس بکشند؟
آيا براستي افراد خوب از ترس نمي توانند نفس بکشند که « خوبان » بيت شما بي پروا و آشکارا به امام، مسئولان و مقدسات اين انقلاب همه گونه جسارتها را روا مي دارند؟! آيا اين اشرف خانم صبيه جنابعالي نيستند که از قم تا قهدريجان و تا هرجائي که صداي او برسد به امام عزيز و جان امت اسلامي اهانت مي کند و عکس حضرت امام را در برابر چشمان شما از ديوار مي کند؟! آيا اين سعيد آيت الله زاده نيست که فرزند عزيز امام، حجت الاسلام والمسلمين حاج سيد احمد خميني را به جرم آنکه اجازه نداده است بيت امام نيز مرکز جاسوسان، آدمکشان و باندبازان قرار بگيرد و براي رسيدن به قدرت باند آدمکشي تشکيل نداده است « احمد شاه » مي نامد!! و حجت الاسلام والمسلمين حاج شيخ علي اکبر هاشمي رفسنجاني را به جرم آنکه از آغاز نهضت امام با فداکاري و پايداري در کنار امام ايستاده است و براي بيرون راندن ديگران از صحنه به جعل سند دست نزده است « اکبر شاه » مي خواند!!

آيا حضرتعالي شب نامه هاي نهضت آزادي را که در آن امام، مسئولان و اصولا نظام جمهوري اسلامي را به زير سؤال مي برند مطالعه نمي کنيد؟!
آيا سخنرانيهاي عناصر وابسته به انجمن حجتيه و پيروان تز « اسلام منهاي روحانيت » را عليه مقامات و مسئولان کشور نمي شنويد؟!
آيا خدا راضي است که با اينگونه سخنان، براي راديوهاي بيگانه و ضد انقلاب خوراک تهيه کنيد و اصل نظام جمهوري اسلامي ايران را به زير سؤال ببريد؟!
حضرت آيت الله !
شما خوب مي دانيد که امت قهرمان پرور ايران هرگز تحمل کوچکترين اهانت به ساحت مقدس حضرت امام را ندارد و اين حقيقت در دوران ستم شاهي بارها ثابت شده است. راستي اگر روزي اين ملت باخبر شود که در بيت شما نسبت به عکس امام چه جسارتي شده است مي دانيد با آن بيت چه خواهند کرد؟!

شما مداحي و ثناگوئي را نکوهش کرده ايد! آيا ممکن است توضيح بفرماييد که منظور شما چه مي باشد. تا آنجا که ما مي دانيم در صدا و سيما، خطبه هاي نماز جمعه، نطق قبل از دستور و در قطعنامه ها جز از امام و حضرتعالي از هيچ مقامي مدح و ثنائي نمي شود و مداحي از امام از باب « فا ما بنعمت ربک فحدث » و « من لم يشکر المخلوق لم يشکر الخالق » وظيفه همه مسلمانان است و ما چه بخواهيم و چه نخواهيم امت حق شناس ايران از اين وظيفه هرگز سر باز نخواهد زد. هر چند ممکن است باند آدمکشان را خوش نيايد.

6- شما هميشه دربرخورد با مسئولان ومقامات قضائي ازعفو زندانيان گروهکي سخن مي گوئيد وآزادي آنانرا ميخواهيد. با وجود آنکه بارها براي شما ثابت شده است که بسياري از آنان به سبب اصرار و پافشاري شما مورد عفو قرار گرفتند و آزاد شدند و با شناسائي بيشتر از پاسداران و بسيجيان دست به آدمکشي و ترور زده خون عزيزان ما را ريخته اند، ليکن هرگز اينگونه رويدادها در موضع شما در پشتيباني از زندانيهاي گروهکي تغييري پديد نياورده است. اين موضع شما براي ما سؤال برانگيز است ما مطمئن هستيم که عناصر مرموز بيت، در اين موضع گيري شما نقش اساسي دارند.

7- شما در سخنرانيهاي خود روي اين نکته بارها تأکيد داريد که برخي از شعارهائي که داديم غلط بود، تندروي بود موجب رميدن افکار جهاني شد! حتي در ديدار با هيئت فلسطيني سفارش کرديد که اشتباهي را که ما مرتکب شديم شما تکرار نکنيد، شعار نابودي اسرائيل را سر ندهيد.
بايد اين نکته را يادآور شويم که استکبار جهاني براي منحرف کردن مسير يک انقلاب، نخست از اين راه وارد مي شود که به برخي از سردمداران انقلاب بباوراند که قاطعيت و انعطاف ناپذيري و ايستادگي روي آرمانهاي انقلاب غير عملي و موجب انزواي کشور انقلابي در جهان مي شود! و مي کوشند افکار جهاني را به شکل لولوي سر خرمن، در برابر چشمان مسئولان انقلاب، پيوسته به رژه وادارند. غافل از آنکه، افکار جهاني را مشتي زراندوزان بي وجدان، رفاه طلبان بي درد و انسانهاي تهي از انسانيت مي سازند و آنانکه در کشورهاي مقتدر و استکباري هنوز از انسانيت تهي نشده اند، خود از بسياري حقوق محرومند و در معادلات جهاني نقشي ندارند.

مسئولان نظام جمهوري اسلامي بايد بکوشند شعارها و آرمانهايي را دنبال کنند که مورد پشتيباني امت قهرمان پرور ايران است و خانواده هاي معظمي در راه تحقق آن آرمانها بهترين عزيزان خود را فدا کرده اند و هر گونه کمبود، کاستي و ناراحتي را در راه پيشبرد آرمانهاي مقدس انقلاب تحمل مي‌کنند و مسلما هيچگاه از آرمانهاي مقدس خود دست نمي کشند و به آن پشت نمي کنند.
آري ما بايد بکوشيم شعارها و آرمانهايي را که امت اسلامي در راه پياده کردن آن قربانيها داده رنجها برده و مي برد حفظ کنيم و جامه عمل بپوشانيم. نه آنکه براي خوشايند بي تفاوتها، رفاه طلب ها سرمايه داران و سوداگران اروپا و آمريکا، به شعارهاي اسلامي – انقلابي پشت کنيم و آنرا غير عملي بخوانيم.

8- شما مي فرمائيد « هر کس بايد اعمال خود را محاسبه و اشتباهات خود را جبران کند ... و در پي برطرف کردن نواقص و رفع اشتباهات برآيند » البته پيشنهاد ارزنده و اسلامي است و همه وظيفه‌مندند به حساب خود برسند پيش از آنکه به حساب آنان رسيدگي شود ليکن بايد ديد حضرتعالي در اين زمينه چه گامي برداشتيد؟ اگر حضرتعالي نگاهي به گذشته هاي خود بکنيد و اشتباهات گذشته را دريابيد، شايد امروز بتوانيد در برخوردهاي خود جانب احتياط را رعايت کنيد و به اين حقيقت برسيد که ممکن است امروز نيز مانند ديروز در اشتباه باشيد.
شما يک روز به کتاب شهيد جاويد تقريظ نوشتيد و روز ديگر بافشار نيروهاي منفي درصدد برآمديد که آنرا رد کنيد و توبه نامه بنويسيد که برخي از دوستان نگذاشتند که هردو کار اشتباه بود. شما شهيد قهرمان محمد منتظري را تحت تأثير گفته هاي ديگران، رواني خوانديد. در صورتي که امام را هرچه تحت فشار قرار دادند تا کلمه اي عليه محمد بر زبان آورند نپذيرفتند. و خدا مي داند که ليبرالها و ملي گراها از اين اظهار نظر شما در باره ي او چه بهره برداري هاي سوء کردند و در مجلس شوراي اسلامي او را از قول شما ديوانه خواندند! . شما عليرغم توصيه ها و تذکرات حضرت امام که از نجف دربارة مهدي ديد منفي داشت و نيز دوستان دلسوز، مهدي هاشمي را مسئوليت داديد و دست او را باز گذاشتيد و در نتيجه ديديد که بابهره برداري سوء از امکانات بدست آورده، به چه جناياتي در ايران و افغانستان دست زد و امروز نيز عليرغم هشدارها و رهنمودهاي حضرت امام و بيشتر دوستان وفادار و دلسوز، از پاکسازي بيت خود، خودداري مي ورزيد ودر نتيجه مي بينيم که اطرافيها و نزديکان شما برآنند که شمارا گام به گام از راه انقلاب جدا سازند و شما را نسبت به انسانهاي متعهد و فداکار و انقلابي بد بين سازند و آدمکشان و سرمايه دارها و ليبرالها را در ديد شما قهرمانان مبارزه با آمريکا جا بزنند!

شما ديگران را از يک دندگي و لجاجت منع مي کنيد ليکن خود در برابر اين همه دوستان ديرينه و خيل خيرانديشان که از سالهاي متمادي و از دوران هاي بسيارگذشته آنانرا مي شناسيد و به اخلاص و تعهد آنان ايمان داريد سرسختي نشان مي دهيد به گونه اي که انگار همه آنان در مسير مخالف انقلاب حرکت مي کنند و يا نمي فهمند ودر اشتباهند و تنها چند نفري که گرداگرد شما حلقه زده اند دلسوز انقلاب مي باشند و درست مي انديشند!

9- شما پيوسته به مسئولان گوشزد مي کنيد که نيروهارا کنارنزنيد، افراد کاري را حذف نکنيد ليکن مي بينيم که امروز برخي عناصر درستکار و متعهد از بيت شما کنار زده شده و يا منزوي گرديده اند و سعيد آيت الله زاده با اهانت از افرادي که در باند نيستند کليد تحويل مي گيرد!!

10- گفتن ندارد که در نظام جمهوري اسلامي، کمبودها و کاستي هايي وجود دارد که برخي از آن از پيامد هاي انقلاب نو پا و جنگ تحميلي مي باشد و اجتناب ناپذير است و برخي نيز به سبب بي تجربگي و عدم کارائي برخي از مسئولان به وجود آمده است و قهرا با تذکرها و راهنماييهاي مشفقانه همراه با ارائه طرح ها و برنامه‌ها مي توان آن را برطرف ساخت. اما اين شيوه اي که شما در پيش گرفته ايد که ضعف هايي را که اطرافيان و نزديکان در نظر شما بزرگ جلوه مي دهند، بدست مي‌گيريد و با بوق وکرنا به رخ مسئولان مي کشيد، بدون آنکه راه حلي ارائه دهيد، نه تنها شيوه اي سازنده و اصلاحي نيست بلکه از يک سوء ، براي دشمنان اسلام و انقلاب اسلامي خوراک تبليغاتي فراهم مي کند و از سوي ديگر نظام را زير سؤال مي برد و تضعيف مي نمايد. اين شيوة آنهايي است که کنار گود نشسته اند و همه مشکلات کشور را يک روزه حل مي کنند.
شما خوبست به جاي حمله به اين و آن، به ارشاد و راهنمائي بپردازيد و ضمنا به کارهائي که خود انجام مي دهيد بنگريد تا دريابيد که تا چه پايه اي در صحنه‌ عمل موفق بوده ايد. آن بند ج که دربارة آن نتوان سخن گفت و اين نمايندگان شما در دانشگاه ها که برخي از آنان، مايه شرمساري و دور داشتن دانشجو از روحاني شده اند و ديگر مجالي براي شرح آن نيست.

ما در پايان لازم مي دانيم که راه امام و خط امام را به شما ياد آوري کنيم. ما بر اين باوريم که حضرتعالي اگر به زندگي و راه امام عنايت بيشتري داشته باشيد و آن را در يابيد و به کار بنديد در زندگي سياسي شما 180 درجه دگرگوني پديد خواهد آمد و راه ديگري در پيش خواهيد گرفت.
از ويژگيهاي برجسته و ارزندة امام اين است که تأثير ناپذيرند و اين ويژگيها معظم له را از بسياري خطرها مصون داشته است. در آن روزگاري که در نجف اشرف، در غربت به سر مي بردند، نامه ها پيامها و فشارهاي همه جانبه بيشتر ياران و دوستان ايشان نتوانست معظم له را تحت تأثير قرار دهد و به پشتيباني از منافقين وادارد. و چنانکه در بالا اشاره شد در بارة شهيد محمد نيز تلاشهاي فراواني شد تا امام کلمه اي عليه او بر زبان آورد ونيز دربارة برخي از چهرهائي که در محافل روشنفکري محبوبيتي‌داشتند‌‌و نيز پيرامون برخي گروهها و‌‌انجمنها که متأسفانه امروز نيز در مراکز حساس جا خوش‌کرده اند، بارها تلاشهائي به عمل آمد تا از امام تأييدي بگيرند که به سبب بيداري و هوشياري امام، همه آن تلاشها ناکام ماند و تأثير ناپذيري امام بر همگان ثابت و آشکار گرديد.
موضع امام عليه مهدي هاشمي در نجف اشرف که حتي به برادران روحاني نجف، اجازه تحصن و اعتصاب براي نجات جان او را نداد، آموزنده و پندآميز است ( در اين زمينه آقاي انصاري که در خدمت حضرتعالي انجام وظيفه مي کنند وآقاي سيد حميد روحاني که در اين نگارش، سهيم است، مي توانند ديدگاه امام دربارة مهدي در نجف را براي شما بازگو کنند.)

ما اطمينان داريم که حضرتعالي با الهام از تذکرات و رهنمودهاي حضرت امام بزرگوار، مي توانيد به بهترين شيوه اي در مقام اصلاح و پاکسازي بيت خود برآئيد، عناصر ناباب را از درگاه خود برانيد و نزديکان را از دخالت در امور سياسي و اجتماعي خود منع کنيد.
شما از اصلاحات، فراوان سخن گفته ايد و رهنمود داده ايد ليکن هيچگاه به سبب جوسازيهاي برخي از اطرافيها و نزديکان نتوانستيد به اصلاح بيت خود دست بزنيد يعني اساسا به شما فرصت انديشيدن در اين باره را نداده اند .
صداقت، درستي و سلامت نفس شما برهمگان آشکار است، ليکن آنچه که شما را آسيب پذير ساخته است بيت و نزديکان شما و منابع خبري شما است که متأسفانه ناسالم است. و اين منابع خبري ناسالم و برخي نزديکان ناصالح شما را به اشتباهات خطرناکي واداشته اند و دشمن را به شکل دوست و دوستان را دشمن در برابر شما به نمايش مي گذارند و عناصر ليبرال و منحرف مانند نهضت آزادي را به شما نزديک مي سازند . ما از اين نگرانيم که اين روش و شيوة شما صبر برادران انقلابي و وفادار به شما را لبريز کند و آنانرا به نگارش نامه هاي سرگشاده و استفاده از رسانه هاي گروهي براي پاسخگوئي به جنابعالي و توضيح حقايق براي امت اسلامي، ناگزير سازد که از آن به خدا پناه مي بريم.

ما رسما اعلام مي داريم که تا منابع خبري و تشکيلات دروني شما اصلاح نگردد ، اين ره به ترکستان است و هرگز نخواهيد توانست وظايف و مسئوليتهائي را که در قبال اسلام و انقلاب اسلامي بر دوش داريد به درستي به پايان ببريد بلکه ممکن است خداي نخواسته به خود و اسلام و انقلاب زيانهاي جبران ناپذيري وارد کنيد. اين حقيقت را مي توانيد با مطالعه در زندگي برخي‌علما و مراجع گذشته که در محاصره اطرافيها و نزديکان بوده‌اند به خوبي به دست آوريدکه قرآن مي فرمايد: لقد کان في قصصهم عبرة لاولي الالباب – والسلام عليکم ورحمت الله.
خبرگزاری جمهوری اسلامی :: بازخواني نامه تاريخي مهدي کروبي به آيت الله منتظري
قديمي 12-24-2009   #2638 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

عقب نشيني 1+5 از ضرب الاجل ژانويه پس از موضع گيري قاطع رييس جمهور در فارس
نمايندگان کشورهاي 1+5 در گفتگوهاي تلفني روز گذشته خود نتوانستند به توافقي بر سر يک ضرب الاجل و يا تعيين زماني براي درخواست از شوراي امنيت سازمان ملل براي در نظر گرفتن اقداماتي براي افزايش تحريم ها عليه جمهوري اسلامي ايران بدليل ادامه برنامه هاي هسته اي صلح آميز خود دست يابند.

به گزارش ايرنا، اين اتفاق در حالي روي مي دهد که از هفته گذشته رسانه هاي غربي به نقل از مقامات و ديپلمات هاي مختلف که گاها نام آنها را نيز اعلام نمي کردند، مدعي بودند کشورهاي 1+5 تا پايان سال جاري ميلادي-10 دي ماه- به جمهوري اسلامي ايران مهلت داده اند تا به پيشنهاد آژانس بين المللي انرژي اتمي در رابطه با مبادله اورانيوم 3.5 درصد با سوخت 20 درصد مورد نياز نيروگاه تحقيقاتي تهران پاسخ گويد.
روزنامه وال استريت ژورنال چاپ آمريکا با اشاره به اين مساله در گزارشي نوشت نمايندگان روسيه، فرانسه، چين، انگليس و آمريکا به همراه آلمان تبادل نظرهاي تلفني خود را در مورد برنامه هسته اي ايران به زمان ديگري موکول کردند.
مقامات و رسانه هاي غربي در هفته هاي اخير با اشاره به نزديک شدن به پايان سال جاري ميلادي اعلام مي کردند باراک اوباما رييس جمهور ايالات متحده از زمان به قدرت رسيدن به ايران تا اين تاريخ فرصت داده است تا مواضع هسته اي خود را با ديدگاه هاي کشورهاي 1+5 نزديک کند.
اين رسانه ها اين زمان را ضرب الاجلي از سوي رييس کاخ سفيد براي ايران اعلام مي کردند که به نمايندگي از کشورهاي 1+5 اعلام مي شود و موضع آمريکا به تنهايي نيست.
اما اولين نشانه اختلاف در ميان اعضاي گروه 1+5 در حاشيه نشست تغييرات آب و هوايي و زماني هويدا شد که نشست مسئولان سياسي وزارت خارجه اين شش کشور به دليل مخالفت چين به زمان ديگري موکول شد. در آن مقطع اعلام مي شد که مقامات اين شش کشور بعد از توافق در مورد قطعنامه شوراي حکام به قطعنامه تحريمي شوراي امنيت سازمان ملل عليه فعاليت هاي صلح آميز هسته اي کشورمان نيز راي مثبت خواهند داد.
عدم برگزاري نشست نمايندگان گروه 1+5 نشان از آن داشت که در ميان اعضاي اين گروه در مورد دور بعدي تحريم ها عليه تهران اختلافات شديد وجود دارد و کشورهاي غربي بشدت در تلاش هستند تا سرپوشي بر اين اختلافات بگذارند.
روزنامه تايمز چاپ لندن نيز در روزهاي گذشته گزارشي منتشر کرد مبني بر اينکه پکن هيچ گونه تمايلي ندارد تا منافع اقتصادي خود را در ايران از دست بدهد. چين به همراه روسيه همچنين اعلام مي کنند که ديپلماسي بهترين راه حل براي موضوع هسته اي جمهوري اسلامي ايران است و افزايش تحريم ها کمکي به حل اين مساله نخواهد کرد.
منوچهر متکي وزير امور خارجه ايران نيز در آن مقطع در حاشيه نشست امنيتي بحرين پيشنهاد جمهوري اسلامي ايران را براي مبادله اورانيوم غني سازي شده 3.5 درصد با ميله هاي سوخت 20 درصد مورد نياز براي رآکتور تحقيقاتي تهران در جزيره کيش اعلام کرد که تاکنون با واکنش انفعالي کشورهاي رف مذاکره با تهران روبه رو شده است.
در همين حال روز گذشته محمود احمدي نژاد رييس جمهور کشورمان در اولين سفر استاني خود به استان فارس در دولت دهم در جمع هزاران تن از مردم شهر شيراز خطاب به دولت هاي غربي که تصور مي کنند ملت و دولت ايران ضعيف شده و مي توانند فشار وارد کنند، تاکيد کرد: ما از دعوا و درگيري استقبال نمي کنيم اما بدانيد که امروز ملت و دولت ايران ده برابر قوي تر از سال گذشته است.
وي با اشاره به مصاحبه اخيرش با يک خبرنگار دانمارکي و سوالاتي که وي مطرح کرده است، گفت: اين خبرنگار در مصاحبه با بنده يکسري کاغذ را نشان داده و گفت اينها اسنادي است که دولت آمريکا در خصوص توليد بمب اتمي توسط ايران به دست آورده است.
رييس جمهور گفت: به اين خبرنگار گفتم حرف هاي آنان براي ملت ايران لطيفه اي تکراري بي مزه شده و حال ملت ايران از اين سخنان به هم مي خورد.
احمدي نژاد تصريح کرد: اين خبرنگار در ادامه گفت آيا نمي خواهيد اين اسناد را مشاهده کنيد که بنده پاسخ دادم اين کاغذها ارزش ديدن ندارد، دولت آمريکا چه کاره دنيا است که مي خواهد راجع به ايران اظهار نظر کند.
سخنان رييس جمهوري کشورمان بازتاب گسترده اي در رسانه هاي مختلف جهان داشت به گونه اي که شبکه الجزيره در گزارشي اعلام کرد احمدي نژاد ضرب الاجل هاي غرب براي تحريم هاي بيشتر ايران را با بي اعتنايي کامل رد کرد.
در همين حال يک ديپلمات آشنا با مذاکرات کشورهاي 1+5 در مورد ايران به روزنامه وال استريت ژورنال گفت: اين کشورها گفتگو در اين زمينه را به نيمه دوم ماه ژانويه سال آينده موکول کرده اند.
همچنين سوزان رايس نماينده امريکا در سازمان ملل بدون اشاره به اينکه آمريکا پايان سال جاري ميلادي را براي پاسخ ايران به زياده خواهي هاي آنها در مورد موضوع هسته اي تعيين کرده بود، اظهار داشت: هنوز زود است درباره تحريم هاي جديد ايران سخن گفته شود اما امريکا، انگليس، فرانسه، روسيه، چين و آلمان در حال بررسي طيفي از روش ها بر سر برنامه هسته اي ايران هستند.
اين اظهارات نشان دهنده آن است که گفتگوها براي اعمال تحريم هاي بيشتر آمريکا و غربي ها همچنان ادامه خواهد داشت و از ضرب الاجل اعلامي آنها بسيار زمان بايد بگذرد تا شايد اعضاي اين گروه براي افزايش تحريم ها عليه کشورمان با يکديگر به توافقي دست يابند.
اين در حالي است که چند روز پيش و بعد از پايان بدون نتيجه کنفرانس تغييرات آب و هوايي در کپنهاگ دانمارک که با کارشکني آمريکا و مخالفت چين همراه بود، روزنامه صهيونيستي هاآرتص در يادداشتي به قلم يکي از سردبيران خود نوشته بود عدم دستيابي به يک توافق جامع در مورد کنفرانس تغييرات آب و هوايي در کپنهاگ دانمارک دليلي است تا کشورهاي عضو گروه 1+5 نتوانند در مورد موضوع هسته اي ايران نيز به توافقي دست يابند و تحريم هاي ديگري را عليه تهران اعمال کنند.
نکته اي که در آخر بايد به آن اشاره کرد اين است که باراک اوباما در سفر اخير خود به پکن براي همراهي چين در قطعنامه اي شکلي و سياسي در شوراي حکام آژانس بين المللي انرژي اتمي عليه فعاليت هاي صلح آميز هسته اي کشورمان حاضر شد تا در مورد مسائل استراتژيکي مانند تايوان و تبت امتياز بدهد.
ايران تامين کننده 15 درصد از نفت خام مورد نياز چين است و روابط اقتصادي محکمي نيز با روسيه دارد. اين کشورها به خوبي مي دانند دامنه تحريم هاي بيشتر عليه تهران بيش از هر کشوري در گروه 1+5 دامن آنها را خواهد گرفت کما اينکه بازرگانان آلماني بشدت در حال انتقاد از دولت برلين هستند زيرا منافع اقتصادي خود را بدليل تبعيت دولتشان از سياست هاي واشنگتن در رابطه با ايران در حال از دست دادن هستند.
شرکت توتال فرانسه نيز براي بازگشت به پروژه پارس جنوبي دست به دامان چيني ها شده است تا بلکه از اين راه بتواند جاي پاي خود را در ايران بار ديگر باز کند.
خبرگزاری جمهوری اسلامی :: عقب نشيني 1+5 از ضرب الاجل ژانويه پس از موضع گيري قاطع رييس جمهور در فارس
قديمي 12-24-2009   #2639 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

انتخاب معلم دامغاني به سمت رييس فرهنگستان هنر مقصود نظام را تامين مي کند
رييس مرکز رسيدگي به امور مساجد کشور، گفت: محمدعلي معلم دامغاني داراي ويژگي هاي بسيار برجسته اي است و سابقه کاري ايشان در بخش هايي چون صدا و سيما نشان مي دهد که با انتخاب وي به عنوان رييس فرهنگستان هنر مقصود نظام تامين خواهد شد.

انتخاب معلم دامغاني به سمت رييس فرهنگستان هنر مقصود نظام را تامين مي کند
رييس مرکز رسيدگي به امور مساجد کشور، گفت: محمدعلي معلم دامغاني داراي ويژگي هاي بسيار برجسته اي است و سابقه کاري ايشان در بخش هايي چون صدا و سيما نشان مي دهد که با انتخاب وي به عنوان رييس فرهنگستان هنر مقصود نظام تامين خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمين "حسين ابراهيمي" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار معارف ايرنا افزود: ايشان هم شاعر توانمندي است و هم نثرهاي زيبايي دارد و به خوبي توانسته است شعر و نثر را تلفيق کرده و از آن به نحو شايسته استفاده کند.
وي بيان داشت: طي چند جلسه که بنده با ايشان ملاقات داشته ام وي را فردي با سليقه خوب، فکر و انديشه بلند، ولايت مدار و يک عضو علاقه مند به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران ديده ام و با بحث هايي که در اين دوره پيش آمده به نظر مي رسد انتخاب ايشان به عنوان رييس فرهنگستان هنر بسيار شايسته و ارزشمند است.
وي اظهار داشت: هنرمندان هم علي معلم را قبول دارند و چند سالي است که ايشان در صداو سيما مشغول به فعاليت است به خوبي نقش آفريني کرده و مقصود نظام با انتخاب علي معلم تامين خواهد شد.
ابراهيمي خاطرنشان کرد: ميرحسين موسوي رييس اسبق فرهنگستان هنر مي توانست از افتخاراتي که امام خميني (ره) و آبرويي که نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران به ايشان داده و ارزش هايي که در لواي امام (ره) و نظام کسب کرده به بهترين نحوه بهره برداري کند اما با کمال تاسف کفران نعمت کرد و به مقابله با آرمان هاي امام راحل پرداخت.
وي ادامه داد: ميرحسين موسوي حتي حاضر نشد در قبال افرادي که شعارهاي ضد ارزشي مي دهند موضع گيري کرده و از آنها تبري جويد.
رييس مرکز رسيدگي به امور مساجد اظهار داشت: با کمال تاسف مشاهده کرديم که موسوي در کنار اشتباهات شخصي، اشتباهات ديگري را مرتکب شد و از جريان فتنه هيچ گاه تبري نجست و همواره حامي آنها بود و به اصالت خانوادگي وامتيازگيري از موقعيت امام (ره) و نظام چوب حراج زد و همه آنها را از دست داد.
ابراهيمي افزود: لذا با چنين تفکري کسي نمي تواند در جامعه ديني و اسلامي ارزش هاي فرهنگي و هنري جامعه را حفظ کند و ميرحسين موسوي نمي توانست ديگر تصدي پست رياست فرهنگستان هنر را داشته باشد و بايد کار از ايشان گرفته مي شدکه اينگونه شد.
شوراي عالي انقلاب فرهنگي در نشست سه شنبه شب خود "محمد علي معلم دامغاني" را به عنوان رييس جديد فرهنگستان هنر انتخاب کرد تا به جاي "ميرحسين موسوي" اين نهاد را هدايت کند.

خبرگزاری جمهوری اسلامی :: انتخاب معلم دامغاني به سمت رييس فرهنگستان هنر مقصود نظام را تامين مي کند
قديمي 12-24-2009   #2640 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

استاد روابط بين‌الملل آمريكا:
هولوكاست يكي از 10 افسانه‌ صهيونيستي است
خبرگزاري فارس: يك استاد روابط بين‌الملل آمريكا هولوكاست را يكي از 10 افسانه بزرگ صهيونيستها خواند كه مورخان و محققان غربي نيز آن را رد مي‌كنند.

به گزارش فارس "عبدالله سيندي " در ابتداي مقاله خود كه پايگاه اينترنتي "راديو اسلام " آن را منتشر كرده است، پس از تعريف واژه هولوكاست (نابودي گسترده انسان‌ها توسط انسان‌هايي ديگر كه منجر به كشتار عمده، خصوصاً بوسيله آتش مي‌شود)، هولوكاست كذايي آلماني‌هاي نازي عليه يهوديان را دروغي بزرگ مي‌نامد و مي‌نويسد: اولين دروغ اين است كه نازي‌ها "6 ميليون " يهودي را كشته‌اند. اين رقم بسيار مبالغه‌آميز است. دومين دروغ اين است كه اين "6 ميليون " نفر ابتدا جمع‌آوري شده‌اند سپس زنده‌زنده "آتش زده " يا "با گاز كشته شده‌اند ". اين نيز دروغ است چرا كه هيچ سندي وجود ندارد كه نشان دهد در آلمان نازي يك يهودي زنده در اتاق گاز يا كوره آدم‌سوزي كشته يا آتش زده شده باشد.
نويسنده معتقد است تنها افرادي (يهودي يا غيريهودي) كه در اثر ابتلا به بيماري‌هاي خطرناكي مثل تيفوس مرده بودند در دوران آلمان نازي سوزانده و خاكستر مي‌شدند تا از همه‌گيري اين بيماري‌ها جلوگيري شود. تعداد اين مردگان سوزانده شده بسيار كمتر از افسانه 6 ميليون است. سوزاندن يا خاكستر كردن اجساد كساني كه در اثر بيماري‌هاي مهلك مسري مرده‌اند عملي قانوني و رايج است كه آلمان نازي و ديگر كشورها براي جلوگيري از مبتلا شدن مردم انجام مي‌داده‌اند. تاكنون هيچ كس اين نوع اعمال را غيرقانوني اعلام نكرده است.
استاد روابط بين الملل آمريكا تصريح مي‌كند: يهودياني هم با ابزارهاي متداول نازي‌ها كشته شده‌اند (يعني با گاز كشته نشده يا سوزانده نشده‌اند) چندان بيشتر از تعداد بسيار زياد قربانيان غيريهودي كه با همان ابزارهاي نازي‌ها كشته شده اند، نيست. با توجه به اينكه هيچ كس كشتار غيريهوديان به دست نازي‌ها را "هولوكاست " نمي‌داند، و در ادامه با تعجب آور خواندن اين مسأله مي‌نويسد: چرا كشتار يهوديان با ابزارهاي متعارف توسط نازي‌ها بايد تشكيل يك "هولوكاست " بدهد؟
نويسنده سپس با تاكيد بر اينكه اسرائيل از ابتدا با زور اسلحه حفظ شده است، بيان مي‌دارد: تمامي اعراب و مسلمانان (بعلاوه بسياري ديگر از مردم جهان) بخوبي مي‌دانند كه اسرائيل يك كشور غيرقانوني و نامشروع است. اسرائيل بر مبناي افسانه‌ها و دروغ‌هاي مشهور بسياري تأسيس شده و مرتكب اعمال و برنامه‌هاي غيردموكراتيك و وحشيانه‌اي مي‌شود كه تنها مي‌توان از طريق زور آن‌ها را انجام داد.
عبدالله سيندي در ادامه به ده مورد از دروغ‌ها و افسانه‌هاي صهيونيست‌ها اشاره مي‌كند:
- يهوديان "ملت برگزيده خداوند " هستند.
- فلسطين "سرزمين موعود خداوند " تنها براي يهوديان است (علي رغم اين واقعيت كه مسيحيت در آنجا زاده شده است).
- "سرزمين موعود از نيل تا فرات گسترده شده است ".
- يهوديان در 2000 سال گذشته "بي‌خانمان " بوده‌اند تا اينكه در سال 1948 اسرائيل براي آنها ايجاد شد.
- تأسيس اسرائيل در سال 1948 "اجراي يك رسالت كتاب مقدس " بوده است.
- در طول 2000 سال گذشته اعراب "دشمن " يهوديان بوده‌اند (علي‌رغم اين واقعيت كه اعراب همواره از مسلمانان، مسيحيان و يهوديان تشكيل شده‌اند).
- فلسطين "سرزميني خالي از سكنه " بوده است و هنگامي كه يهوديان صهيونيست غرب در سال 1948 اسرائيل را در آن تأسيس كردند، هيچ ساكن عربي در آن نبوده است.
- پيش از اينكه اسرائيل در سال 1948 تأسيس شود، يهوديان "مجاز " به انجام آزادانه آداب مذهبي خود در فلسطين نبوده‌اند.
- اسرائيل يك كشور "دموكراتيك " و "صلح‌جو " است (ولو اينكه جنگ‌هاي وحشيانه و توسعه‌طلبانه زيادي را عليه اعراب برپا كرده، مسيحيان و مسلمانان عرب بومي را بطور برنامه‌ريزي شده كشته و از سرزمين تاريخي خودشان، فلسطين، ريشه‌كن كرده، و در 57 سال گذشته دارايي هاي آنها را غارت كرده است).
- آلمان نازي در طول جنگ جهاني دوم با "سوزاندن و كشتن شش ميليون يهودي بوسيله گاز " مرتكب هولوكاست شده است.
سيندي بر اين باور است كه بسياري از غربي‌ها لااقل با 9 مورد اول افسانه‌هاي بالا موافق نيستند، ولي اكثر مردم غرب عموماً آخرين ادعاي يهودي/صهيونيستي در مورد "هولوكاست " كذايي را بدون هيچ اعتراضي پذيرفته‌اند گويي كه اين يك "حقيقت الهي " است. او مي‌افزايد: غربي‌هاي تحصيل‌كرده و بيسواد به يك صورت در مورد دروغ بزرگ هولوكاست فكر مي‌كنند چه راست افراطي باشند (مثل بنيادگرايان مسيحي) يا از به اصطلاح "ميانه‌روها " باشند و يا حتي از چپ افراطي (مثل سوسياليست‌ها يا كمونيست‌ها) باشند.

اين استاد علوم سياسي در ادامه مقاله خود، ضمن رد آزادي بيان در آمريكا، آن را صرفاً يك ادعا دانسته و معتقد است: گرچه آمريكا معتقد است كه يك كشور آزاد است كه در آن اولين لايحه قانون اساسي آمريكا تضمين كننده آزادي بيان براي تمامي كساني است كه مي‌خواهند بطور منطقي و عقلاني ديدگاهشان را در مورد هر موضوعي بيان كنند، "هولوكاست " كذايي صريحاً يك استثنا در اين قانون است. در حالي‌كه حمله و انتقاد از سوي هر كسي در آمريكا عليه دولت اين كشور، رئيس جمهور، عيسي مسيح يا حتي خدا، مجاز است، حمله يا اظهارنظر انتقادي علني (برخلاف اظهار نظر مخفيانه) از سوي هركسي در آمريكا نسبت به لابي قدرتمند يهود يا "هولوكاست " كذايي در سرزمين "آزادي " مجاز نيست. هركه جرأت آن را دارد كه بطور علني مطلبي انتقادي در مورد نفوذ يهود يا صهيونيسم در آمريكا بگويد يا بنويسد سريعاً به عنوان "نژادپرست " يا "يهودستيز " مورد انتقاد شديد قرار مي‌گيرد و بايد بهاي سنگين آن را با آسيبي كه به شهرت و حرفه‌اش وارد مي‌شود بپردازد، همانطور كه هنرپيشگاني مثل "مارلون براندو " و "وانسا ردگريو " اين مسير سخت را پيمودند. برخي اوقات بهاي سخن گفتن عليه صهيونيست‌ها در سرزمين "آزادي "، مرگ است، همانطور كه در مورد "آلكس اوده "، رخ داد، او يك عرب-آمريكايي بود كه در سال 1985 در دفتر ADC (كميته عربي ضدتبعيض) در كاليفرنياي جنوبي، بطرز وحشيانه‌اي كشته شد.
نويسنده سپس مي‌‌افزايد: گرچه يهوديان آمريكا بر اساس بهترين برآوردها تنها يك اقليت كوچك حدود 2 تا 3 درصدي از كل جمعيت آمريكا را تشكيل مي‌دهند، ولي انسان در شگفت مي‌ماند كه آيا آمريكا به واقع يك كشور مسيحي است يا يك كشور يهودي، خصوصاً وقتي بحث علني آزاد در مورد "هولوكاست " مطرح باشد.
استاد علوم سياسي و روابط بين الملل آمريكا به اين سؤال كه دروغ‌پردازي‌هاي هولوكاست چرا و چگونه آغاز شد اين گونه پاسخ مي‌دهد: در جريان بخش‌هاي آخر جنگ جهاني دوم (1945-1939)، هنگامي كه مشخص شده بود كه شكست نظامي آلمان نازي نزديك است، رهبران صهيونيست در داخل و خارج از آمريكا، بيم اين را داشتند كه طرح استعمارگرانه آن‌ها براي سرقت سرزمين مقدس فلسطين از اعراب، حمايت خود را از دست بدهد. علي‌رغم اين حقيقت كه نازي‌هاي ضديهود در شرف نابودي بودند (علاوه بر اينكه اكثر يهوديان اروپا پيش از آن در بين مردم همسان شده و با آرامش در كشورهاي غربي بومي خود زندگي مي‌كردند، از جمله در آمريكا كه بسياري از يهوديان آلماني و اروپاي شرقي به آنجا مهاجرت كرده بودند)، رهبران صهيونيست هنوز با نااميدي مي‌خواستند تا به هر هزينه‌اي طرح قديمي پيش از دوران نازي براي استعمار فلسطين عربي را ادامه دهند.

عبدالله سيندي در بخش ديگري از مقاله خود كه پايگاه اينترنتي "راديو اسلام " آن را منتشر كرده است، مي‌نويسد: روشن است كه در طول ماه‌هاي نتيجه‌گيري از جنگ جهاني دوم و پس از آن به دو دليل مهم، به مسئله‌اي تأثرآور، دردناك و تكان دهنده نياز بود. اول اينكه طرح قديمي سال‌هاي 1897 (پيدايش سازمان جهاني صهيونيسم) و 1917 (بيانيه انگليسي بالفور) صهيونيسم براي استعمار فلسطين، حمايت و مشروعيت جهاني لازم را بدست آورد. دوم اينكه روحي تازه در كالبد صهيونيسم دميده شود به اين صورت كه يهوديان غيرصهيونيست و بي‌تفاوت غرب را به حاميان صهيونيسمي تبديل كند كه در حال تأسيس يك كشور "منحصراً " يهودي در سرزمين مهم و مقدس عربي فلسطين براي يهوديان غربي به‌ اصطلاح "بي‌خانمان " بود. در اين‌جا بايستي اشاره شود كه غرب از زمان جنگ‌هاي خون‌بار صليبي گذشته (1291-1095) بر آن بود كه فلسطين را از اعراب بگيرد.
در ادامه اين مقاله مي‌خوانيم: رهبران صهيونيسم در داخل و خارج از آمريكا، براي بدست آوردن حمايت، دلسوزي و همدردي جهاني از طرح استعمار فلسطين عربي، ناگهان شروع به نقل داستان‌هاي بشدت وحشتناك در اين‌باره كردند كه نازي‌ها در پايان سال 1942 و نوامبر سال 1944 (يعني پنج ماه قبل از اينكه آدولف هيتلر در آوريل 1945 خودكشي كند) "شش ميليون " يهودي را در "اتاق‌هاي گاز "، "اجاق‌ها " و "كوره‌هاي آدم‌سوزي " در داخل و خارج از آلمان "سوزانده " يا "خفه كرده‌اند ". صهيونيست‌ها هم‌چنين افزودند كه نازي‌ها از پوست، چربي و موهاي يهوديان "نابودشده "، "كود "، "لامپ "، "كيف‌دستي "، "طناب " و "صابون " مي‌ساخته‌اند.
اولين كسي كه به اين اطلاعات وحشتناك در مورد "هولوكاست " كذايي و "نابودسازي شش ميليون يهودي " اشاره كرد، خاخام صهيونيست، اسرائيل "گلدشتاين " بود. او در 13 دسامبر سال 1942 اين ادعاي ماجراجويانه را بيان كرد. پس از پايان جنگ جهاني دوم، ادعاي بررسي نشده گلدشتاين از سوي رهبران صهيونيست در داخل و خارج از آمريكا و همدردهاي آن‌ها در سراسر جهان بطور گسترده‌اي تكرار شد.
نويسنده سپس ادعاي هولوكاست را در ارائه "قطعنامه 181 مجمع عمومي سازمان ملل " در 29 نوامبر 1947 براي مشروعيت بخشيدن به تأسيس كشور صهيونيستي برخلاف خواست بوميان عرب، سودمند دانسته و اشاره مي‌كند كه اين قطعنامه "سازمان ملل " كه با فشار آمريكا بر اعضاي سازمان ملل طراحي شده بود، با 33 رأي موافق، 13 رأي مخالف و 10 رأي ممتنع تصويب شد.
وي با تاكيد بر اين‌كه دانشمندان و مورخان غربي در اروپا و آمريكا هولوكاست را تبليغات دروغين برنامه‌ريزي شده دوران جنگ صهيونيست‌ها مي‌دانند، مي‌افزايد: آن‌ها "هولوكاست " را با ديگر تبليغات اين چنيني در جريان ديگر جنگ‌ها مقايسه مي‌كردند مثل تبليغات دروغيني كه در دوران جنگ جهاني اول منتشر شده بود و آلمان‌ها را متهم به "خوردن اجساد بلژيكي‌ها، پرتاب كردن آن‌ها به آسمان و سوراخ كردن اين اجساد با سرنيزه " مي‌كرد. در ادامه مقاله از قول "دكتر آرتور بوتز " استاد آمريكايي دانشگاه "نورثوسترن " آمده است: صهيونيست‌ها، خصوصاً كنگره جهاني يهود، مهملات خود در مورد هولوكاست را به دولت‌هاي متفقين، خصوصاً دولت آمريكا ارائه كرده و خواهان تصديق اين مهملات شده‌اند.
اين مقاله مي‌افزايد: گرچه صهيونيست‌ها و حاميان آن‌ها همواره هركسي را كه "هولوكاست " را انكار كند، "راست‌گرا " يا "نژادپرست " مي‌نامند، اما حقيقت امر اين است كه از اواسط دهه 1940 بسياري از دانشمندان و مورخان غربي و غيرغربي، با حرفه‌هاي گوناگون و زمينه‌هاي اعتقادي و عقايد سياسي مختلف (ازجمله يهوديان)، بطور مطلق، "نسل‌كشي " و "اتاق‌هاي گاز " ادعايي دوران نازي و تعداد غيرقابل‌قبول "شش ميليون " قرباني را رد كرده‌اند.
استاد علوم سياسي و روابط بين الملل آمريكا با تأكيد بر اين‌كه دانشمندان و مورخاني مثل دكتر "بوتز "، منكر اين حقيقت نشده‌اند كه يهوديان و غيريهوديان بسياري در آلمان نازي و مناطقي كه در طول جنگ جهاني دوم تحت تصرف اين كشور بوده است، در داخل و خارج از اردوگاه‌هاي وحشتناك اسرا، كشته و اعدام شده‌اند، بيان مي‌كند: آنچه كه آن‌ها رد مي‌كنند، اين "هولوكاست " كذايي است. آن‌ها عدد "شش ميليون " و شيوه كشتن يهوديان را رد مي‌كنند. اين منكران هولوكاست همگي شش نكته اساسي زير را قبول دارند:
اينكه "هولوكاست " كذايي و داستان "شش ميليون " نفر قرباني، از سوي خود صهيونيست‌ها و نه مقامات دولتي يا منابع مستقل ديگر سرچشمه گرفته است.
نه كنفرانس "يالتا " در سال 1945 (نشست رهبران روسيه، آمريكا و انگليس)، نه "واتيكان "، و نه حتي "صليب سرخ بين‌الملل "، عليه هولوكاست يا افسانه شش ميليون سخن نگفته‌اند و هيچ يك نيز دليلي براي آن ارائه نكرده‌اند.
در هيچ كدام از سه خاطره مهم دوران جنگ جهاني دوم، يعني خاطرات رهبر فرانسه "چارلز دي‌گاول "، رهبر انگلستان "وينستون " "چرچيل " و رهبر آمريكا "دوايت آيزنهاور "، هيچ اشاره‌اي به هولوكاست نشده است.
دادگاه‌هاي پس از جنگ جهاني دوم "نورنبرگ " در آلمان، كه خود‌به‌خود ادعاي شش ميليون صهيونيست‌ها را "پذيرفته " بود چيزي بيشتر از پيگردهاي سياسي جانبدارانه و غيرمنصفانه‌اي كه از سوي قدرت‌هاي پيروز اجرا مي‌شد نبود.
تنها "اعتراف‌نامه " موجود در مورد "سوزاندن و كشتار با گاز يهوديان " در 5 آوريل 1946 از سوي سرهنگ "رادولف فرانز هاس "، فرمانده نازي اردوگاه "آشويتس " بيان شده و او اين اعترافات را پس از شكنجه زير دست شش افسر پليس آگاهي گفته است؛ گروهبان برنارد "كلارك "، يكي از اين شكنجه‌گران بعدها اين مسئله را تأييد كرد.
بهترين برآوردها در مورد تعداد يهودياني كه در داخل و خارج از اردوگاه‌هاي وحشتناك آلمان مرده يا كشته شده‌اند (نه با "گاز " يا در "كوره‌هاي آدم‌سوزي ") و يا جان خود را در اثر وحشي‌گري‌هاي نازي‌ها، گرسنگي، بيماري معلوليت‌هاي ناشي از جنگ يا ديگر دلايل از دست داده‌اند، از 300.000 تا 500.000 (و نه شش ميليون نفر) است. بايد اشاره داشت كه در طول جنگ جهاني دوم حدود 74 ميليون نفر مرده‌اند كه اكثريت قاطعي از آن را غيريهوديان تشكيل مي‌دهند، و غيرنظاميان شهرهاي هيروشيما و ناكازاكي ژاپن كه در بمباران به خاكستر تبديل شدند نيز بخشي از اين تعداد هستند.
سيندي در ادامه مقاله مي‌نويسد: "پل راسينيه "، جغرافي‌دان فرانسوي (كه به نام "پدر مكتب تاريخ حقيقي هولوكاست ناميده شده است)، در سال 1945 به عنوان يك سوسياليست به مجلس ملي فرانسه راه يافت، در سال 1948 كتابي با نام "عبور از استوا " نوشت كه در آن تجربيات وحشتناكي كه بين سالهاي 1943 تا 1945 به عنوان يك زنداني سياسي چپ‌گرا در اردوگاه‌هاي اسراي جنگي "بوخنوالد " و "دورا " داشته را بازگو كرده است. او در اين كتاب و كتاب‌هاي بسيار ديگري كه پس از آن منتشر شد مثل كتاب داستان هولوكاست و دروغ‌هاي "اليسز "، "هولوكاست "، "اتاق‌هاي گاز " و رقم "شش ميليون " را قوياً رد كرده است. راسينيه در عين حالي‌كه ادعاي "نابودسازي " يهوديان توسط نازي‌ها را كاملاً رد كرده، با نگاهي سخاوتمندانه برآورد كرده است كه بين سال‌هاي 1933 تا 1945، احتمالاً يك ميليون يهودي در اثر سياست‌هاي وحشيانه گوناگون مستقيم و غيرمستقيم نازي‌ها مثل غوغاي اخراج يهوديان، شرايط سخت كارگران، بازداشتگاه‌ها، سوءتغذيه، بيماري، همه‌گيري و از همه مهمتر خود جنگ جهاني دوم، از بين رفته‌اند.
استاد روابط بين الملل و علوم سياسي آمريكا همچنين بيان مي‌دارد: يك فرانسوي ديگر به نام روبرت "فوريسون "، استاد سابق دانشگاه "ليون "، نيز هولوكاست كذايي نازي‌ها را رد كرده و تمامي كساني كه "اتاق‌هاي گاز نازي " را طراحي يا توصيف كرده‌اند، به چالش كشيده است؛ او كتاب مشهور خاطرات "آنه فرانك " را يك دروغ بزرگ دانسته است؛ و موزه يادمان هولوكاست در واشنگتن را "يك شكست مفتضحانه تاريخي " ناميده است.

عبدالله سيندي در بخش‌هاي پاياني مقاله خود مي‌نويسد: در حالي‌كه براي شش ميليون كشته فرضي يهودي توسط نازي‌هاي آلماني در اتاق‌هاي گاز يك موزه يادمان هولوكاست در آمريكا وجود دارد، در هيچ جاي اين كشور موزه يادمان هولوكاست، مركز غرامت يا حتي عذرخواهي بخاطر كشتار ده‌ها ميليون بومي آمريكايي يا سياهپوست آمريكايي كه در جريان بزرگترين هولوكاست واقعي جهان مثل حيوان، به دست آمريكايي-اروپايي‌ها قتل عام شدند وجود ندارد. به گفته "وارد چرچيل "، استاد آمريكايي، روي هم رفته احتمالاً بيش از يكصد ميليون بومي، در دوران "متمدن سازي " مداوم نيم‌كره غربي توسط اروپاييان، نابود شده‌اند. استاد ديگر آمريكايي، "ديويد استانارد " مي‌نويسد كه بين 40 تا 60 ميليون سياهپوست آمريكايي در اثر وحشيگري‌هاي سيستم برده‌داري اروپايي-آمريكايي جان خود را از دست داده‌اند.
نويسنده در ادامه به سخنان "دكتر آرتور بوتز " در كتاب محققانه و مستند دروغ بزرگ قرن بيستم استناد مي‌كند كه در پرونده‌اي عليه نابودسازي فرضي يهوديان اروپا آورده است: در جريان جنگ جهاني دوم، حتي مقامات وزارت كشور آمريكا مثل "بريكنريج لانگ " و همكارانش "... تمام صحبت‌ها در مورد "نابودسازي " را تنها يك پروپاگاند ابداعي براي دوران جنگ مثل داستان‌هايي كه در جريان جنگ جهاني اول ساخته شدند، مي دانستند. به بيان دكتر بوتز اتاق‌هاي گاز، تنها پروپاگاندهاي افسانه‌اي دوران جنگ هستند كه كاملاً شبيه به مهملاتي است كه در دوران جنگ جهاني اول از سوي "لرد بريك " گفته شده است.
دكتر بوتز همچنين نشان داده است كه تعداد كل زندانياني كه در كل سيستم اردوگاه‌هاي اسراي جنگي آلمان بوده‌اند، اعم از يهودي و غيريهودي (چراكه هيچ اردوگاه مخصوصي براي يهوديان وجود نداشته)، حدود 224.000 در سال 1943 و 524.000 در سال 1944 بوده است. علاوه براين دكتر بوتز اشاره داشته است كه "هنريش هيملر "، دومين فرد قدرتمند در آلمان نازي (كه به ظاهر در 23 مي سال 1945 هنگامي كه در اسارت انگليسي‌ها بوده "با مسموم كردن خود، خودكشي كرده است ") چند هفته پيش از پايان جنگ جهاني دوم در مصاحبه‌اي با نماينده كنگره جهاني يهود اظهار داشته است كه:
"ما براي متوقف ساختن همه‌گيري "تيفوس " مجبور شديم كه اجساد تعداد بسياري از مردم را كه بواسطه اين بيماري مرده بودند، بسوزانيم. به اين منظور مجبور به ساخت كوره مرده‌سوزي شديم كه بخاطر آن اكنون طناب دار ما را مهيا كرده‌اند.
در نهايت دكتر بوتز ثابت مي‌كند كه هيچ مدرك مستند ملموسي از نازي‌ها وجود ندارد كه مستقيماً نشان دهنده هر نوع برنامه‌اي براي "نابودسازي " باشد. او اشاره مي‌كند كه حتي دكتر "آريه لئون كوبوي " از مركز اسرائيلي اسناد يهود در تل‌آويو، در سال 1960 تصديق كرده است كه "هيچ سندي با امضاي "هيتلر "، "هيملر " يا "هايدريش " وجود ندارد كه در مورد نابودسازي يهوديان باشد ... در نامه‌اي كه از "گورينگ " به هايدريش در خصوص راه‌حل نهايي مسئله يهوديان فرستاده شده است واژه "نابودسازي " بكار نرفته است.
نويسنده يهودي فرانسوي، "الگا ورمسر-ميگوت " نيز در كتاب سيستم اردوگاه‌هاي نازي در سال 1968 مي‌نويسد:
همانطور كه هيچ ... دستوري مبني بر نابودسازي با گاز در آشويتس وجود ندارد، هيچ دستوري نيز براي متوقف ساختن آن در نوامبر 1944 موجود نيست. نه در دادگاه نورنبرگ، نه در دادگاه‌هاي حاشيه‌اي، نه در دادگاه "هِس " در "كراكو " نه در دادگاه "آيشمن " در اسرائيل، نه در دادگاه فرماندهان اردوگاه‌ها در نوامبر 1945 در فرانكفورت و دادگاه آگوست 1946 در مورد ارقام ثانوي "آشويتس "، در هيچ كدام دستور شناخته شده‌اي كه در تاريخ 22 نوامبر 1942 به امضاي هيملر رسيده باشد و مبني بر اين باشد كه نابودسازي يهوديان با گاز متوقف شود، وجود ندارد.
علاوه براين دكتر "آوستين آپ " استاد آمريكايي ادبيات انگليسي در دانشگاه "اسكرانتون " و "كالج لاساله "، در كتاب فريب شش ميليوني: تهديد مردم آلمان به خاطر نشانه‌هايي سخت از جنازه‌هاي تقلبي، چهار نكته اساسي زير را توضيح داده است:
اين‌كه آنچه "راه‌حل نهايي " هيتلر براي مسئله يهوديان ناميده مي‌شود، به معناي "نابودسازي " آنان نبوده بلكه اخراج يا بيرون كردن آن‌ها از آلمان بوده است، آنچه اين مسئله را ثابت مي‌كند همكاري آزاد و تشويق خود صهيونيست‌ها است كه از يهوديان آلمان مي‌خواستند كه به يهوديان ديگر نقاط جهان پيوسته و كشور بومي خود را ترك كنند تا در فلسطين ساكن شده و آنجا را استعمار كنند (اين برنامه صهيونيست‌ها از سال 1897 و مطابق با بيانيه انگليسي سال 1917 بالفور بوده است). مطلقاً هيچ فرد زنده‌اي (چه يهودي و چه غيريهودي) در اردوگاه‌هاي اسراي جنگي آلمان، ازجمله آشويتس (كه به ظاهر مركز اصلي "نابودسازي " بوده است) "با گاز كشته نشده " يا "سوزانده " نشده است.
به اعتقاد نويسنده يهودياني كه به دست نازي‌ها جان خود را از دست داده‌اند يا به خاطر بيماري‌هاي همه‌گير مرده‌اند و يا به اين دليل كشته شده‌اند كه شورشي، جاسوس، خرابكار يا جنايتكار بوده‌اند و يا در غير اينصورت قربانيان انتقام‌ها و تلافي‌هاي تأسف‌بار اما بطور بين‌المللي قانوني آلمان‌ها بوده‌اند. صهيونيست‌ها و حاميان آمريكايي آن‌ها در داخل و خارج از صنعت سينما و رسانه آمريكا، كه دائماً رقم "شش ميليون " را بكار مي‌برند نتوانسته‌اند كمترين سندي براي اثبات ادعاي خود بيابند.
اين استاد روابط بين الملل آمريكا علاوه بر موارد فوق ديگر دانشمنداني را كه هولوكاست را رد كرده اند ذكر مي‌كند و مي‌نويسد: غربي‌ها نيز ادعاهاي داستان هولوكاست را رد كرده‌اند. در ميان آن‌ها نام اين دو آمريكايي به چشم مي‌خورد: سرهنگ "جان بيتي " از سرويس اطلاعات نظامي وزارت دفاع آمريكا در جنگ جهاني دوم كه در كتاب "پوشش آهني بر روي آمريكا "، افسانه "شش ميليون " را تمسخر كرده است، و دكتر "ديويد لسلي هوگان "، استاد سابق دانشگاه كاليفرنيا در "بركلي ". در ميان مورخان انگليسي كه هولوكاست را رد كرده‌اند به اين دو نفر مي‌توان اشاره كرد: "ديويد ايروينگ " نويسنده پروفروش‌ترين كتاب در زمينه هولوكاست، و "ريچارد هاروود " كه در سال 1947 كتابي با عنوان "آيا واقعاً شش ميليون نفر مرده‌اند؟ حقيقت از دست رفته " را منتشر كرد. لااقل سه دانشمند آلماني، هولوكاست را رد كرده‌اند. از جمله دكتر "ويلهلم استيجليك " كه كتاب "آشويتس: يك قاضي به دنبال مدرك " را نوشته است، "اميل آرتز " نويسنده كتاب "جدول ضرب جادوگران، دروغ است "، و نيز "كريستفرسن " نويسنده كتاب "دروغ آشويتس ".
از ميان منكران ژاپني هولوكاست مي‌توان به اين دو اشاره كرد: دكتر "ماسانوري نيشيوكا " نويسنده مقاله برجسته ده صفحه‌اي با عنوان "بزرگترين تابوي تاريخ پس از جنگ: هيچ اتاق گازي در آلمان نازي وجود نداشته است " در مجله ژاپني "ماركوپولو " (فوريه 1995)، و بهترين نويسنده ژاپني "ماسامي اونو " كه هولوكاست را توصيف كرده و خاطرات "آنه فرانك " را دروغ خوانده است.
ديگر منكران برجسته هولوكاست شامل دو كانادايي به نام "ارنست زاندل " كه يك ناشر است، "جان بال " زمين شناس متخصص عكس‌هاي هوايي؛ معلم راست‌گراي سوئيسي "يورگن گراف "؛ متخصص ايتاليايي اسناد، "كارلو ماتوينو "؛ نويسنده چپ‌گراي فرانسوي و عضو سابق حزب كمونيست فرانسه، "روژه گارودي " كه كتاب "كشف افسانه‌هاي سياست اسرائيل " او در سال 1995 توسط "پير گيلام " منتشر شد، هستند.
در كنار نويسنده يهودي الگا ورسمر-ميگوت كه قبلاً به او اشاره شد، يهوديان غربي ديگري نيز هستند كه بطور مطلق منكر اين امر شده‌اند كه دولت نازي به كشتار يهوديان با "گاز " دست زده و يا اصلاً در انديشه چنين كاري بوده است. از اين جمله مي‌توان به ناشر سوئدي "ديتليب فلدرر " از پژوهشنامه اطلاعاتي يهود، "ديويد كول " آمريكايي و دانشمند آلماني "ژزف گينسبرگ "، اشاره كرد.
در ادامه اين مقاله آمده است: در واقع كساني كه هولوكاست را به چالش كشيده‌اند حتي در خود هاليوود نيز يافت مي‌شوند، يعني جايي كه يهوديان بزرگترين استوديوهاي فيلم مثل "كلمبيا "، "مترو-گلدوين-مير "، "پارامونت "، "فوكس قرن بيستم "، "يونيورسال " و "برادران وارنر " را تأسيس كرده‌اند. به عنوان مثال در سال 1983 "روبرت ميشم " هنرپيشه برجسته آمريكايي، در مصاحبه‌اي در مجله "اسكوير "، هولوكاست را تمسخر كرد. هنگامي كه از او در مورد كشتار شش ميليون يهودي توسط نازي‌ها سوال شد او پاسخ داد: يهوديان اين مسئله را مي‌گويند، ولي مردم آن را انكار مي‌كنند.
اين استاد علوم سياسي در پايان مقاله‌اش مقبوليت و همدردي گسترده عمومي در سراسر غرب با رژيم صهيونيستي را واقعه دروغين هولوكاست مي‌داند و اين‌طور نتيجه مي‌گيرد: هولوكاست منجر به تأسيس وحشيانه كشور بيگانه اسرائيل در سرزمين عربي فلسطين در سال 1948 شده و هزينه بسيار غم‌انگيز آن را مسلمانان و مسيحيان بومي بيگناه فلسطين پرداخته‌اند. در نتيجه، چه نازي‌ها يك يهودي را كشته باشند و چه شش ميليون يهودي (و با هر وسيله و روشي كه اين كار را انجام داده باشند)، آلمان‌ها -و مطمئناً نه اعراب فلسطيني- بايستي هزينه اين هولوكاست كذايي را بپردازند. اگر بطور منطقي سخن بگوييم، كشور نامشروع و غيرقانوني يهودي/صهيونيستي اسرائيل كه باعث مرگ و بدبختي اعراب شده است بايد در جايي در آلمان (و نه فلسطين) تأسيس مي‌شد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8809060252
پاسخ

برچسب ها
اخبار, تازه ها, رویدادها

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال