کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: نظرتون در مورد این تاپیک چیه؟
خوبه اما باید ادامه دار باشه 70 76.92%
فکر نکنم ادامه دار باشه 21 23.08%
رای دهنده: 91. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 01-13-2010   #3016 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: بی سرزمین تر از باد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,292
از ایشان 3,192 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : خبرگزاری سیاسی و اقتصادي هم میهن

نماينده ولي فقيه در سپاه: اگر بصيرت مردم نبود، حوادث اخير انقلاب را از پاي در مي‌آورد
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: اگر بصيرت مردم نبود؛ حوادث اخير در کشور، انقلاب را از پاي در مي آورد.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، حجت الاسلام والمسلمين علي سعيدي در همايش شيوه هاي دفاعي در جنگ نرم افزود: انقلاب هايي مثل عراق و سوريه در گذشته با قدرت سخت به پيروزي رسيد؛ اما انقلابي مثل انقلاب اسلامي ايران با قدرت نرم به پيروزي رسيد.
وي گفت: سقوط انقلاب ها نيز با قدرت نرم و سخت صورت مي گيرد.
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي افزود: فروپاشي شوروي سابق و حکومت کشورهايي چون قزاقستان، گرجستان و اوکراين براندازي با قدرت نرم بود؛ اما اشغال عراق و افغانستان از طرف امريکا و همچنين اشغال هندوستان از سوي انگلستان با قدرت سخت صورت گرفت.
حجت الاسلام سعيدي گفت: گاهي تهديد علني است و ماهيت مشخصي دارد؛ اما گاهي تهديد نيمه پنهان و در شرايطي کاملاً مخفي و پوشيده است که فهم آن به بصيرت زيادي نياز دارد.
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران با بيان اين که انقلاب نرم با تصرف مغزها صورت مي گيرد، افزود: در عصر امروز تصرف کشورها با جنگ سخت به سختي انجام مي شود، بنابراين براي به دست آوردن حکومت، برخي به سمت قدرت نرم و تصرف مغزها و مردم حرکت مي کنند.
حجت الاسلام سعيدي گفت: امروز بايد مردم بسيار آگاه در صحنه حضور داشته باشند و از رهبري نظام دفاع کنند و ميدان را هرگز خالي نکنند.
حجت الاسلام سعيدي با بيان اين که انقلاب نياز به همراهي مردم دارد، گفت: عظمت ملت ايران به خاطر درک سياسي و فهم سياسي آنان است.
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به حوادث بعد از انتخابات اشاره کرد و گفت: گر چه آغازگر فتنه اشخاص مشخصي بودند، اما امروز دور از دست آنان خارج شده است و سلطنت طلبان و عوامل استکبار و منافقين وارد صحنه شدند که خود، عوامل اصلي اوليه فتنه را نيز قبول ندارند.
حجت الاسلام سعيدي افزود: دشمن قلب ملت ايران را هدف گرفته است و مي خواهد از اين طريق حکومت را به دست بگيرد، بنابراين عمق بخشي داخلي و آگاه بودن مردم تنها راه خنثي شدن اين توطئه است.
خبرگزاری جمهوری اسلامی :: اگر بصيرت مردم نبود، حوادث اخير انقلاب را از پاي در مي‌آورد
قديمي 01-13-2010   #3017 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

سازمان بسيج مستضعفين: شهيد علي‌محمدي استاد بسيجي و موفق دانشگاه‌هاي امام حسين(ع)، مالک اشتر و تهران بود
سازمان بسيج مستعضعفين در اطلاعيه اي از مسعود علي‌محمدي به عنوان استاد بسيجي و موفق دانشگاه‌هاي امام حسين(ع)، مالک اشتر و تهران و جهادگر عرصه علم و فن آوري ياد کرد و شهادت وي به دست عوامل ضد انقلاب را محکوم کرد.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا، روابط عمومي سازمان بسيج مستعضعفين، در بخشي از اين اطلاعيه آورده است: دشمنان انقلاب اسلامي با اين‌گونه اقدامات ضد انساني نخواهند توانست حرکت قطار پيشرفت و تعالي اين کشور را در عرصه هاي مختلف کند نمايند.
در اين متن از شهيد علي محمدي به عنوان استاد موفق دانشگاه هاي امام حسين(ع)، مالک اشتر و تهران ياد شده که پس از سال‌ها تلاش در راه علم و فن آوري کشور به دست عوامل استکبار جهاني به شهادت رسيده است.
سازمان بسيج مستضعفين ضمن ابراز همدردي با خانواده آن مرحوم، اين ضايعه را به محضر مقام معظم رهبري (مد ظله العالي) و نخبگان عرصه علم و فن آوري تسليت گفته و افزوده است: از مسئولان قضايي مي خواهد تا سريعا عوامل ضد انقلاب را شناسايي و به اشد مجازات برساند.
گفتني است صبح امروز دکتر مسعود علي‌محمدي استاد فيزيک دانشگاه تهران بر اثر يک انفجار تروريستي در مقابل منزلش در قيطريه تهران به شهادت رسيد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی :: شهيد علي‌محمدي استاد بسيجي و موفق دانشگاه‌هاي امام حسين(ع)، مالک اشتر و تهران بود
omid364 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 01-13-2010   #3018 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

خبر استخدام علي‌محمدي در سازمان انرژي اتمي تکذيب شد
سازمان انرژي اتمي برخي اخبار مربوط به رابطه استخدامي مسعود علي محمدي استاد فيزيک دانشگاه تهران را با اين سازمان تکذيب کرد.

به گزارش ايرنا در اطلاعيه سازمان انرژي اتمي جمهوري اسلامي ايران در خصوص ترور مسعود علي محمدي استاد دانشگاه تهران آمده است: سازمان انرژي اتمي ايران در پي حادثه تاسف برانگيز ترور کور استاد محترم دانشگاه تهران دکتر مسعود علي محمدي ضمن عرض تسليت به خانواده محترم ايشان و جامعه علمي کشور به نوبه خود از مقامات امنيتي و قضايي تقاضا دارد در اسرع وقت عوامل اين حادثه را شناسايي نمايند.
اين اطلاعيه مي افزايد: برخي شايعات مربوط به رابطه استخدامي ايشان با سازمان انرژي اتمي ايران قويا تکذيب مي شود.
بر اساس اين گزارش صبح امروز مسعود علي محمدي استاد فيزيک دانشگاه تهران در يک انفجار تروريستي در مقابل در منزل خود به شهادت رسيد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی :: خبر استخدام علي‌محمدي در سازمان انرژي اتمي تکذيب شد
قديمي 01-13-2010   #3019 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

سليمي در گفتگو با فارس:
حماسه 9 دي نقطه عطفي در نظام اسلامي بود
خبرگزاري فارس: نماينده مردم محلات و دليجان در مجلس گفت: حماسه ملت در روز نهم دي ماه ترفند‌هاي30 ساله دشمن در جنگ نرم را خنثي كرد و نشان داد براي مردم اسلام و اهل بيت در رأس همه امور قرار دارند.

گزارش تصويري مرتبط

-------------------------------
عليرضا سليمي در گفتگو با خبرنگار سياسي باشگاه خبري فارس «توانا»، با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در جمع عظيم مردم قم اظهار داشت: مردم در روز نهم دي ماه نشان دادند كه با همان شور و شعور روزهاي آغازين انقلاب در صحنه حضور دارند.
وي گفت: راهپيمايي روز نهم دي ماه و حضور باشكوه مردم پس از 30 سال از گذشت انقلاب نشان داد كه ملت با آرمان‌هاي امام (ره) و ارزش‌هاي اصيل انقلاب پيوندي جدي دارد.
سليمي افزود: مردم با حضور خود اين موضوع را كه تحت تاثير تبليغات يك جانبه دشمنان قرار نخواهند گرفت اثبات كردند.
وي ادامه داد: راهپيمايي روز نهم دي ماه بيانگر هوشياري و بيداري مردم در پيوند با محور نظام كه ولايت فقيه است، بود.
نماينده مردم محلات و دليجان در مجلس با اشاره به حضور پر رنگ مردم در صحنه تصريح‌كرد: ملت نشان داد افرادي كه سر در آخور كشورهاي غربي داشته و در تلاش هستند تا در صف ملت خلل ايجاد كنند آب در هاون مي‌كوبند.
سليمي افزود: حضور ملت بيانگر استحكام عميق مردم با شهدا، امام شهدا، ولايت فقيه و مجموعه دستاوردهاي نظام بود.
وي اضافه‌كرد: راهپيمايي باشكوه مردم فصل روشني در نظام اسلامي بود كه نظامي بالنده بوده و توان رفع مشكلات خود را دارد و از بن‌بست‌هاي دشمنان به راحتي عبور خواهد كرد.
نماينده مردم محلات و دليجان در مجلس تصريح‌كرد: وجود ويژگي‌هاي بسياري كه در راهپيمايي روز نهم دي ماه وجود داشت از اين رو مقام معظم رهبري از آن به عنوان حضوري ماندگار در تاريخ نظام اسلامي نام بردند.
وي در خصوص موضوع بصيرت كه مقام معظم رهبري به آن اشاره كردند، گفت: رهبر انقلاب با تحليل صحيح و اشراف اطلاعاتي و شناخت كامل شخصيت‌ها و جريان‌هاي داخل و خارج از كشور اين موضوع را مطرح كردند.
سليمي با اشاره به اينكه در زمان فتنه استراتژيك و تاكتيك دشمن نابودي شخصيت‌هاي اصيل و شخصيت‌تراشي موازي است، گفت: با توجه به پيچيدگي رفتارهاي دشمن در زمان فتنه و استفاده از شعارهايي مشابه شعارهاي اصيل، از اين رو رهبر انقلاب به موضوع بصيرت تاكيد بسيار دارند.
وي با اشاره به اينكه امروز تبليغات پررنگي براي عميق شدن فتنه صورت مي‌گيرد گفت: در زمان فتنه هوا غبارآلود شده كه توان ديد صحيح موضوعات و جريانات سياسي از انسان گرفته مي‌شود و رهبري بصيرت را ابزار نجات‌بخش ملت نام بردند.
نماينده مردم محلات و دليجان در مجلس با اشاره به اينكه رهبر انقلاب خواستار اجراي قانون شدند حتي اگر براي برخي از خواص تلخ باشد گفت: نظام در صورتي قوام پيدا مي كند كه قانون براي همه افراد اجرا شود.
وي به برخورد حضرت علي (ع) با برادر خود در زمان حكومت ايشان كه از بيت‌المال مطالبه بيشتري كرده بود اشاره و گفت: با توجه به اينكه نظام اسلامي از حكومت حضرت علي (ع) الگو گرفته از اين رو رهبر انقلاب بر قانون گرايي به عنوان عنصري براي حفظ كشور و نظام اسلامي تكيه دارند.
سليمي افزود: خواص بايد بدانند كه قانون براي ديگران نبوده و هيچ فردي در حاشيه امن قرار نداشته و همگان در برابر قانون مساوي هستند.
وي تأكيد‌كرد: اجراي قانون موجب اعتماد مردم به نظام اسلامي شده و توان مديران كشور را براي اجراي صحيح امور بالا مي‌برد.
نماينده مردم محلات و دليجان در مجلس ادامه داد: اجراي قانون موجب پيشبرد مسائل كشور در فضايي شفاف و بدون ابهام شده و عدالت راستين در سايه تحقق قانون جامه عمل مي‌پوشاند.
وي با اشاره به تاكيد رهبري مبني بر برخورد با فتنه‌گران گفت: رئيس قوه قضائيه پس از حضور مردم در راهپيمايي روز نهم دي‌ماه صدور كيفر خواست ملي را از سوي مردم اعلام كردند.
سليمي در پايان خاطر‌نشان‌كرد: با حضور ميليوني مردم حجت بر قوه قضائيه تمام شده و مراجع قضايي بايد با جديت، قاطعيت و سرعت افرادي كه آتش فتنه را روشن كرده‌اند به سزاي عمل خود برسانند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8810210269
قديمي 01-13-2010   #3020 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

حجت‌الاسلام اميري در گفتگوي تفصيلي با فارس:
فتنه‌گران عاشورا ميرحسين گويان كف مي‌زدند
خبرگزاري فارس: روحاني كه در روز عاشورا مورد ضرب و شتم و هتك حرمت از سوي اغتشاشگران قرار گرفته بود، گفت: برخي اغتشاشگران روز عاشورا شعار حسين حسين سر مي‌دادند و به سينه مي‌زدند و وقتي كه مي‌گفتند «ميرحسين» كف مي‌زدند و دست‌هاي خود را بالا برده و تكان مي‌دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، روز دوشنبه عليرضا سليمي نماينده مردم محلات در مجلس شوراي اسلامي از توهين به يكي از روحانيون در حوادث روز عاشورا از سوي اغتشاشگران پرده برداشت و اين روحاني كسي نيست جز حجت‌الاسلام حسين اميري؛ جزئيات بيشتر وقايع روز عاشوراي تهران از سوي فتنه‌گران در گفتگوي فارس با وي مطرح شده است كه در پي مي‌آيد.

*حاج‌ آقاي اميري شما فعاليت‌هاي فرهنگي و تبليغي خود را از چه زماني آغاز كرديد؟
من در طول سال‌هاي گذشته در عرصه‌هاي مختلف فرهنگي و تبليغي در نقاط مختلف از جمله شهر تهران فعاليت‌هاي گسترده‌اي داشته‌ام كه از آن جمله مي‌توان به فعاليت در نهاد رهبري دانشگاه شاهد، تدريس معارف اسلامي در ستاد كل نيروهاي مسلح، عضويت در هيئت موسس مسجد قائم منطقه پاسداران، شركت در درس خارج مقام معظم رهبري و آيت‌الله هاشمي شاهرودي و ... اشاره كرد و فعاليت‌هاي تبليغي مختلفي را نيز داشته‌ام و براي ادامه درس خارج خود از تهران به قم آمدم.
در مناسبت‌هاي مختلف تبليغي نيز همواره از سوي اداره كل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خيريه كشور و يا دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم به مناطق مختلف اعزام شده‌ام. در محرم امسال در گفتگو با حجت‌الاسلام رضوي مديركل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خيريه كشور از او خواستم كه براي دهه اول محرم عازم اصفهان شوم كه ايشان گفت كه بهتر است با توجه به آشنايي كه با شرايط اجتماعي و جمعيتي تهران دارم، در دهه اول محرم امسال به تهران اعزام شوم و من هم اين مسئله را پذيرفتم.

*در دهه اول محرم به فعاليت تبليغي در كدام يك از مساجد شهر تهران پرداختيد؟
مقابل دانشگاه شريف در ابتداي خيابان گرانمايه حسينيه‌اي به نام امام محمد‌باقر (ع) راه‌اندازي شده است و اين حسينيه محل اجتماع مردم انقلابي و مومن و همچنين جوانان مذهبي و متدين است و من نيز فعاليت تبليغي خود را در دهه اول محرم در اين حسينيه دنبال كردم و با توجه به استقبال صورت گرفته برنامه‌هاي بسياري خوبي را در اين حسينيه دنبال كرديم. مسئولان حسينيه هم بر امور تسلط كافي داشتند و در كنار برنامه‌هاي عزاداري، سخنراني،‌ تفسير قرآن كريم، پرسش و پاسخ و ... داشتيم.

*چه‌ برنامه تبليغي براي روز عاشورا در نظر گرفته‌ بوديد و در مسير عزيمت به حسينيه باقرالعلوم (ع) چه اتفاقي افتاد؟
قرار بر اين بود كه در روز عاشورا نماز ظهر عاشورا را به صورت جماعت اقامه كنيم و من هم در اين ايام براي اينكه بتوانم ارتباط بيشتري با مردم داشته و به سئوالات مردم پاسخ بگويم از خودرو شخصي استفاده نكردم و با اتوبوس BRT از محل اسكان خود دو ساعت مانده تا ظهر عازم حسينيه شدم.
در اين روز امير مهدي فرزند 11 ساله‌ام نيز كه پيشاني‌بند يا ابوالفضل (ع) بر پيشاني بسته بود، با من همراه شد و ما در ايستگاه اتوبوس منتظر سوار شدن بر اتوبوس‌ بوديم، اغلب اتوبوس‌ها پر از جمعيت بود و امكان سوار شدن وجود نداشت كه در نهايت به سختي سوار يكي از اتوبوس‌هاي BRT شديم.
در نزديكي ميدان امام حسين (ع) در حالي كه سوار بر اتوبوس بوديم مشاهده كردم كه عده‌اي به سمت خيابان تهران‌نو مي‌دوند و وقتي به ايستگاه ميدان امام حسين (ع) رسيديم به دليل تجمع جمعيت امكان توقف اتوبوس مهيا نشد.

*مسافران اتوبوس چه برخوردي با شما داشتند؟
وقتي عده‌اي جمعيت تجمع‌كننده و شرايط خيابان‌ها را ديدند به طعنه به من گفتند كه «حاج‌آقا شما هم براي شركت در مراسم مي‌رويد» و من در حضور 70 يا 80 نفر از افرادي كه سوار اتوبوس بودند گفتم كه اين مراسم، مراسم سبز اموي است و همه بايد در روز عاشورا به عزاداري و ابراز ارادت نسبت به اهل بيت (ع) بپردازند و روز عاشورا روز برگزاري ميتينگ‌ها و مراسم‌هاي سياسي نيست.
در اين ميان جواني كه ماسك زده و كاپشن سبز پوشيده بود سعي داشت كه مردم را تحريك كند و فرد ديگري نيز اعتراض كرد كه توي اين 30 سال از انقلاب براي مردم چه كرديد و چرا جوان‌ها در مساجد نيستند و اين فرد در حالي اين سخنان را مي‌گفت كه امروز مساجد ما به خصوص در ماه محرم مملو از جمعيت جوان است.
فرد ديگري مي‌گفت انقلاب اسلامي با عاشورا به پيروزي رسيد و ما مي‌خواهيم از همين عاشورا انقلاب را سرنگون كنيم و البته اينها نمي‌دانند كه انقلاب اسلامي ايران از پشتوانه مردمي و همراهي مرجعيت ديني برخوردار بود.
در همين صحبت‌ها بود و اتوبوس بر روي پل روشندلان قرار داشت كه ناگهان 20 نفر ايستاده و نشسته به طرف من حمله‌ور شدند و شروع به كتك‌زدن كردند و چند نفر كه تيپ حزب‌اللهي داشتند فقط سعي كردند كه از اين اقدام جلوگيري كنند و پسر من نيز همه اين قضايا را شاهد بود.

*آيا قضيه به همين جا ختم شد؟
در طول مدت زماني كه من در اتوبوس بودم سه يا چهار بار به بنده حمله كردند و در دفعه سوم و چهارم تعداد كساني كه سعي در ضرب و شتم بنده داشتند با توجه به خالي شدن اتوبوس كم شده بود و آسيبي نديدم.
بعد از ميدان فردوسي اتوبوس وارد خيابان جمهوري شد و نرسيده به چهار راه جمهوري اتوبوس متوقف شد و از داخل اتوبوس مشاهده مي‌كردم كه خيابان‌هاي فرعي برخي از گروه‌ها تجمع كرده‌اند و به سر دادن شعارهاي ساختارشكنانه مي‌پردازند و آنها در گروه‌هاي خود زن‌ها را در صف اول قرار داده ‌بودند.
وقتي اتوبوس به سه راه جمهوري رسيد ناگهان اغتشاشگران به يك دسته عزاداري حمله ور شدند و يك ايستگاه صلواتي را نيز تخريب كردند.
وقتي ما از جلوي سفارت انگليس عبور كرديم برخي از اين اغتشاشگران مي‌گفتند كه اين سفارت پدرخوانده سياسي برخي از آقايان است.
متاسفانه صحنه‌هاي ديگري را در اين روز مشاهده كردم كه بسيار متاثر شدم و در روز عاشورا دختر و پسرهايي در گوشه و كنار خيابان مشغول صحبت كردن با يكديگر و خنديدن بودند و يكي از صحنه‌هايي كه از ديدن آن بسيار ناراحت شدم اين بود كه دختري كه روسري وي از سرش كاملا افتاده بود در حاليكه سيگار مي‌كشيد در فاصله بسيار نزديك به پسر ديگري قرار داشت و دود سيگار را به صورت وي فوت مي‌كرد و پسر هم اين كار را مي‌كرد و آنها اين اقدام را با توجه به منتشر شدن گاز اشك‌آور در فضا انجام مي‌دادند.
حتي در برخي از موارد برخي از زنان به اعضا و جوارح خود اشاره مي‌كردند و به نوعي وانمود مي‌كردند كه آزاد شده‌اند و ديگران را نيز به چنين اقدامي تشويق و تحريك مي‌كردند و به بنده نيز اشاره مي‌كردند كه ببين حكومت سرنگون شده و ... .
*آيا مردم با ساختار شكنان برخورد و مقابله مي‌كردند؟
مردم كه از اين اتفاقات متعجب شده بودند بيشتر در كنار خيابان‌ها به تماشاي اين وقايع مي‌پرداختند.
در اين جريانات بسياري از دختران نيز روسري‌هاي سبزشان از سرشان افتاده بود و برخي از اغتشاشگران نيز شعار حسين حسين سر مي‌دادند و به سينه مي‌زدند و وقتي كه مي‌گفتند «ميرحسين» كف مي‌زدند و دست‌هاي خود را بالا برده و تكان مي‌دادند.
در تقاطع نواب و آزادي اتوبوسي كه سوار بر آن بوديم در بين نيروهاي ضد شورش و اغتشاشگران گرفتار شد و به سمت اتوبوس ما از سوي اغتشاشگران تكه‌هاي بزرگ سنگ و آجر پرتاب مي‌شد و من نيز به دليل حملاتي كه از سوي اغتشاشگران به من شده بود، حال مساعدي نداشتم. در اين محل يك صحنه بسيار جالب ديدم و آن اين بود كه سرگروه يكي از گروه‌هاي پليس ضد شورش در حالي كه لباس محافظ خود را از تن درآورده و لباس نظامي به تن داشت به نشانه عزا به سر خود گل ماليده بود و در پيشاپيش گروه خود حركت مي‌كرد و اين مسئله تاثير فراواني در روحيه مردم داشت.
در محل ديگري اغتشاشگران سعي داشتند كه اتوبوس را واژگون كنند كه با هوشياري ماموران نيروي انتظامي از اين كار ممانعت به عمل آمد و اتوبوسي كه سوار بر آن بوديم حركت خود را به سمت دانشگاه صنعتي شريف ادامه داد.
اتوبوس در ايستگاه آزادي هم نتوانست توقف كند و به راه خود ادامه داد، نزديك دانشگاه شريف كه رسيديم به راننده اشاره كردم كه يك لحظه توقف كند تا بتوانم پياده شوم و او نيز كه فردي جوان ولي با تدبير بود اين كار را كرد و من نيز پياده شدم و از روي پل عابر پياده عبور كردم و وارد خيابان گرانمايه شدم و با وجود اينكه با شرايط بسيار سخت خودم را به حسينيه رسانده بودم حدود ساعت 12 و 30 دقيقه شده بود. نماز ظهر عاشورا را اقامه كرديم و بعد از آن نيز سخنان تندي را در ارتباط با قاسطين، مارقين و ناكثين و ارتباط آن با منافقان مطرح كردم.

*با توجه به اينكه شما قبلا هم در تهران به فعاليت‌هاي تبليغي و ... مي‌پرداختيد، آيا نظير چنين برخوردها و اهانت‌هايي به روحانيت را مشاهده كرده بوديد؟
حدود 10 سال در مراكز فرهنگي،‌ تربيتي و مديريتي مشغول فعاليت و تدريس بوده‌ام اما تاكنون بي‌احترامي مشاهده نكرده بودم، اما اينكه چگونه مي‌شود كه ناگهان بدترين نوع رفتارهاي انساني را برخي افراد مرتكب مي‌شوند، جاي بسي تعجب دارد.

*به نظر شما چه عواملي باعث شد كه حوادث روز عاشوراي تهران اتفاق بيفتد؟
اين جريانات عوامل مستقيم و غيرمستقيم زيادي داشته است و گروه‌ها و جناح‌هاي مختلف وارد مقوله‌اي شدند كه مشكلاتي را به بار آورد و در اين ميان توده‌اي‌ها، سلطنت‌طلب‌ها، منافقين و ... همه موافق يك جريان خاص شده و به ساختارشكني عليه حكومت پرداختند.
متاسفانه در شرايط كنوني ما شاهد هستيم كه تمام هجمه‌ها متوجه شخص مقام معظم رهبري است و به جاي اينكه ديگران سپر بلاي رهبر شوند، برخي‌ها رهبر را سپر بلاي خود كرده‌اند.
برخي نخبگان هم بايد بگويند چرا بعد از گذشت پنج و يا شش ماه كه از انتخابات گذشته است، تازه مي‌گويند جريان نفاق است.
خوشبختانه مردم بصيرت بيشتري دارند و درد دل‌هاي خود را به ما مي‌گويند و روحانيت نيز در راس هرم تشكيلات مردمي قرار دارد.
ما امروز در برابر خون شهيدان و جانبازان مسئول هستيم و در پايان اين سخن امام خميني كه فرمودند « نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد» را يادآور مي‌شوم و همه اين جريانات كه در روز عاشورا براي من اتفاق افتاد توفيقي بود كه بنده جريان نفاق و فتنه را از نزديك مشاهده كنم.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8810221792
قديمي 01-13-2010   #3021 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

/مشروح /سرلشكر جعفري:
برخي‌ها به دنبال تبديل رهبري به يك مقام تشريفاتي هستند
خبرگزاري فارس: فرمانده كل سپاه گفت:‌ آنچه پس از انتخابات به بهانه تقلب در كشور آغاز و دنبال شد، تلاش براي تضعيف اختيارات رهبري و تبديل آن به يك مقام تشريفاتي بود كه همان كمرنگ كردن اسلاميت جمهوري اسلامي است.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، سرلشكر محمدعلي جعفري ظهر امروز در همايش بسيجيان استان چهارمحال و بختياري، حضور ولايت فقيه در كشور را يك نعمت الهي دانست و اظهار داشت: اگرچه در حال حاضر استكبار جهاني داعيه سردمداري بر گستره جهان را دارد ولي به طور قطع سرنوشت قرن آينده بشر به دست امت‌هاي اسلامي با محوريت اسلام رقم خواهد خورد.
وي افزود: در طول 1400 سال از گذشت تشكيل نخستين حكومت اسلامي همچنان هدف اصلي تشكيل حكومت، اشاعه اسلام و پياده كردن احكام الهي است كه در 30 سال گذشته توسط ام‌القراي جهان اسلام امام راحل(ره) در كشور شكل گرفت.
جعفري به شكل‌گيري روند فتنه‌ها و اغتشاشات اخير در كشور اشاره كرد و گفت: دور شدن نخبگان و خواص از اصول و ارزش‌هاي انقلاب اسلامي در جريانات اخير مسئله‌اي نيست كه به تازگي در كشور اتفاق افتاده باشد.
وي ادامه داد: در ابتداي شكل‌گيري انقلاب اسلامي افرادي با القاي تفكرات ناصحيح و غلط سعي در ايجاد شكاف و رخنه در نظام نوپاي جمهوري اسلامي داشتند كه با بصيرت و آگاهي امام راحل(ره) و پاسخ كوبنده ايشان مام نقشه‌هاي شوم آنان نقش برآب شد.
جعفري تصريح كرد: تشكيل گروهك‌هاي ضد انقلابي، تروريستي، ليبرال‌ها و سلطنت‌طلب‌ها از اوايل انقلاب تاكنون نشان از تلاش استكبار در راستاي ترويج اصول و مباني ضد انقلابي و مغاير با ارزش‌هاي پذيرفته شده در قانون اساسي كشور دارد.
وي با تأكيد بر نقش تأثيرگذار حضور يكپارچه ملت ايران در تمامي صحنه‌هاي حساس كشور افزود: در سال‌هاي 58 تا 61 كه بايد از آن به عنوان سال‌هاي نفاق و تفرقه‌افكني در كشور نام برد بستر بسياري از مشكلات و توطئه‌هاي دشمن در كشور فراهم شده بود چراكه ملت درگير مبارزه با متجاوزين مرزهاي خاكي كشور بود.
جعفري ادامه داد: همواره خروش عظيم ملت ايران و هوشياري و بصيرت آگاهانه آنها در تمامي صحنه‌ها مانع از تحقق روياي دشمن در ايجاد رخنه و شكاف در پايه‌هاي نظام شده است.
وي به برگزاري كنفرانس اورشليم در سال 64 و اظهارنظر يك نظريه‌پرداز غير مسلمان آمريكايي در باب مسائل و مكاتب شيعه اشاره كرد و گفت: در اين كنفرانس شيعه به مثابه يك پرنده تشبيه شده است كه همواره در اوج پرواز است و تيرهاي زهرآگين آمريكا در تزلزل كردن پايه‌هاي سياسي، اجتماعي، اقتصادي كشوري شيعه بي‌تأثير است.
جعفري با استناد به گفته‌ها و نظرات اين نظريه‌پرداز آمريكايي ادامه داد: پرنده در اوج شيعه دو بال پرواز به رنگ‌هاي سبز و سرخ دارد كه رنگ سبز آن نشان از مهدويت و انتظار ملت مسلمان دارد.
وي ملتي را كه در انتظار عدالت و منجي است و اميد به آينده دارد را شكست‌ناپذير و غير قابل رسوخ دانست و افزود: به گفته اين نظريه‌پرداز آمريكايي بال سرخ شيعه نشان از شهادت‌طلبي اين مكتب دارد كه برگرفته از قيام امام حسين(ع) است لذا به سردمداران آمريكا هشدار مي‌دهد كه ما با ملتي معتقد به ارزش‌هاي والاي مكتب شيعه و عشق به شهادت روبه‌رو هستيم كه عملاً شكست چنين كشور و ملتي غير قابل تصور است.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي پايه و محور سوم شيعه را زره‌اي فولادين به نام ولايت فقيه دانست و گفت: آراستن كشوري شيعي با زره پولادين ولايت فقيه و حركت در سمت و سوي عدالت و اجرايي كردن اصول شيعه قطعاً كشور را در برابر نفوذ و تهاجم ايادي استكبار و دشمنان اسلام همچون دژ مستحكمي غير قابل نفوذ خواهد كرد.
وي از ايران اسلامي به عنوان يك الگوي موفق براي كشورهاي مسلمان ديگر از جمله افغانستان، فلسطين، لبنان و عراق نام برد و افزود: دشمنان اسلام به خوبي مي‌دانند كه براي تضعيف ايران ابتدا بايد ركن اصلي جامعه يعني ولايت فقيه را تضعيف كنند و سپس در مكتب شيعه كه معيار و ملاك آن اسلام و شهادت است رفاه‌طلبي، مادي‌گرايي و دنيازدگي را رواج دهند.
جعفري تصريح كرد: دشمن با قصد و نيت ترويج فرهنگ غربي و مادي‌گرايي تلاش مي‌كند تا به اهداف شوم خود در ايران دست يابد كه متأسفانه در اين ميان نيز برخي از افراد به ظاهر انقلابي بستر لازم را براي دستيابي دشمن به اهداف استعمارگرانه خود مهيا و آماده مي‌كنند.
به گفته وي اين افراد فرسوده انقلابي كه بعضاً لباس روحانيت نيز بر تن كرده‌اند به تنها چيزي كه اهميت مي‌دهند منافع شخصي خود است و در اين مسير با بي‌رحمي تمام منافع ملي را فداي منافع فردي و شخصي خود مي‌كنند.
جعفري انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري كشور را نخستين سنگ‌پراكني آشكار دشمن به اصل تزلزل‌ناپذير ولايت فقيه دانست و افزود: دشمنان اسلام با شكل‌گيري يك كودتاي مخملين در اين برهه از زمان با هدف هتك حرمت اسلام، انقلاب، ولايت و ولايتمداري به ويژه شخص محترم ولي فقيه قصد نابودي نظام و كشور را داشته‌اند.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي بهترين راهكار مبارزه با استعمارگران به ويژه امپرياليسم جهاني را ابزار بصيرت و آگاهي آحاد جامعه دانست و گفت: براي رسيدن به بصيرت لازم در جامعه به منظور شناخت اهداف دشمن بايد عمق معرفتي مردم نسبت به اهداف دشمنان افزايش يابد تا بتواند در لحظات حساس تصميم درستي را اتخاذ كنند.

*برخي خواص اهداف انقلاب را گم كرده‌اند

وي اظهار داشت: انقلاب اسلامي امروز راه واقعي خود را يافته و به سادگي از اين مسير منحرف نمي‌شود.
جعفري افزود: عده‌اي در تلاشند تا با ترويج ماديگري، رفاه طلبي و فرهنگ غرب ملت ايران را از مسير انقلابي، الهي، و ولايي خود منحرف كنند و رسما و علنا بعضي از همين خواص و سياسيون مي‌گويند كه ما بايد چارچوب اصول مادي غرب و نظام بين‌الملل را بپذيريم، چارچوبي كه بر اساس اصول مادي و زر و زور بنا شده است.
جعفري سپاه پاسداران را نهادي جوشيده از دل مبارزات مردمي و مركز ثقل نيروهاي طرفدار انقلاب عنوان كرد و گفت: سپاه پاسداران، پاسدار انقلاب اسلامي و ارزش‌هاي حاصل از آن است كه به عنوان سپر دفاعي كشور در برابر حوادث و بزرگ‌ترين سنگر حفاظت از ارزش‌هاي الهي نظام محسوب مي‌شود.
به گفته وي نصرت اللهي، حمايت رهبر، روحيه انقلابي و شهادت‌طلبي پاسداران به مرور محكم‌تر و استوارتر شده به گونه‌اي كه در برخورد با تمام غائله‌ها و شرارت‌هايي كه در مرزهاي كشور توسط منافقان و با تحريك دشمنان داخلي و خارجي دامن زده مي‌شد، حضوري مقتدرانه و فعالانه داشته است.
جعفري با تأكيد بر نقش تأثيرگذاري انقلاب اسلامي در عرصه‌هاي بين‌المللي به ويژه جهان اسلام گفت: انقلاب اسلامي با پيروزي درخشان و با عظمت خود توانست پايه‌هاي فكري غرب را به لرزه درآورده و بسياري از معادلات جهاني را برهم بزند.
وي انقلاب اسلامي ايران را يك خطر جدي فراروي ابرقدرت‌هاي استكباري جهان دانست و افزود: در عرصه بين‌المللي هر روز بر قدرت، اقتدار و وجاهت كشور افزوده مي‌شود به نحوي كه توانسته‌ است به عنوان يك الگوي موفق و تأثيرگذار براي ملل به پا خاسته عليه ظلم و استضعاف در منطقه عمل كند.
جعفري راه‌اندازي جنگ نرم عليه كشور را نشان از اوج ناتواني استكبار در مواجه با ملت ايران دانست و افزود: انقلابي كه ريشه‌هاي فساد را قطع و نهال طيبه ايمان و استقامت را در كشور و در دل ملت ايران بارور كرد تبديل به يك ابر قدرت شكست‌ناپذير در منطقه شده و بر همين اساس دشمنان انقلاب به ناچار دسيسه‌هاي متعددي را براي وارد كردن ضربه به آن طراحي و اجرا كرده و مي‌كنند.
وي گفت: در حال حاضر كشور با طيف وسيعي از اقدامات خصمانه فرهنگي، سياسي، رواني و اقتصادي روبه‌رو است كه متأسفانه عده‌اي سست عنصر و به ظاهر داعيه انقلابي در كشور نيز به همراهي با اين عناصر پرداخته‌اند.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي حضور مقتدرانه سپاه پاسداران در بازدارندگي از ادامه تحريكات دشمن را موجب افزايش ضريب امنيت اجتماعي كشور دانست و افزود: سپاه پاسداران مؤلفه اصلي و مركز ثقل همه نيروهاي وفادار به اسلام و انقلاب در كشور به شمار مي‌رود كه همواره كشور را از مراحل سخت و سونوشت‌ساز دوران پر تب و تاب انقلاب به اوج عزت، عظمت و اقتدار رسانده است.
وي قرن حاضر را قرن اسلام و حاكميت قرآن ناميد و گفت: نفوذ اسلام در جهان بيش از پيش نشان از در اوج بودن كشور مسلمان‌پرور ايران دارد و اين در حالي است كه دشمنان اسلام با هجمه‌اي از تبليغات سوء سعي در منزوي جلوه دادن كشورمان در عرصه‌هاي بين‌المللي دارند.
جعفري از بسيج به عنوان يكي از معجزات انقلاب اسلامي و شاهكار بزرگ معمار كبير انقلاب اسلامي ياد كرد و گفت: بسيج يك تفكر ولايي براي پياده كردن احكام الهي است كه با ورود به تشكيلات و فرامين الهي توانست دوشادوش ديگر مردم ايران از جمله سپاه پاسداران نقش بسيار بزرگي را در هشت سال دفاع مقدس ايفا كند.
وي با تأكيد بر اينكه تمسك به ولايت و رهبري مي‌تواند كشور را از توطئه‌هاي دشمن در امان نگه دارد، خاطرنشان كرد: از اين رو آحاد ملت ايران از جمله بسيجيان و سپاهيان وطيفه دارند تا در اين مقطع بسيار حساس و مهم پيوندشان با ولي امر مسلمين را مستحكم‌تر نگه ‌داشته و بصيرت را توشه خود سازند و با تمسك به ولايت فقيه، موقعيت‌شناسي و بصيرت راه را براي هدايت ساير افراد جامعه آماده كنند.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با اشاره به اينكه امروزه شاهد عمق درايت، كفايت و منطق خردمندانه رهبري در اداره امور كشور هستيم، تصريح كرد: بسيج و سپاه با پشتيباني همه جانبه از ايشان راه پرصلابت و عزت آفرين نظام را ادامه خواهد داد.

*برخي‌ها به دنبال تبديل رهبري به يك مقام تشريفاتي هستند

محمدعلي جعفري ظهر امروز در همايش بسيجيان چهارمحال و بختياري اظهار داشت: عده‌اي در تلاشند تا با ترويج ماديگري، رفاه‌طلبي و فرهنگ غرب ملت ايران را از مسير انقلابي، الهي، و ولايي خود منحرف كنند و رسما و علنا بعضي از همين خواص و سياسيون مي‌گويند كه ما بايد چارچوب اصول مادي غرب و نظام بين‌الملل را بپذيريم، چارچوبي كه بر اساس اصول مادي و زر و زور بنا شده است.
وي افزود: اختلاف بر سر دو ديدگاه اساسي يعني راه اسلامي، انقلابي، قرآني و علوي با راه دنيايي، غربي و آمريكايي است و اين دو نگاه در همه جا خودش را نشان مي‌دهد.
جعفري تصريح كرد: اين دو نگاه امروز در مقابل هم قرار گرفته و در حقيقت دعوا بر سر حاكميت اين دو نگاه در اداره جامعه است.
وي گفت: مشكل از جايي شروع مي‌شود كه عده‌اي نمي‌توانند با مردم رو راست باشند و اعتقادات واقعي خود را به مردم بگويند، بلكه پشت پرده نفاق خودشان را پنهان و اهداف ديگري را دنبال مي‌كنند.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ادامه داد: آنها متناسب با ذائقه عمومي مردم حرف مي‌زنند تا راي بياورند.
جعفري با بيان اينكه اين مسئله مشكل صدر اسلام و حكومت‌هاي نبوي و علوي هم بوده است، گفت: شناخت اين راه و شناخت دوستان و دشمنان و چهره واقعي افراد كار سختي است كه ملت انقلابي ايران بايد به آن آگاهي يابد و اين همان بصيرتي است كه مقام معظم رهبري بر آن تاكيد دارند.
وي ادامه داد: در بين اين افراد كساني نيز هستند كه لباس روحانيت بر تن دارند، اما ولايت فقيه و حكومت ديني را قبول ندارند و معتقدند كه حكومت ديني مربوط به امام معصوم (ع) است.
جعفري تصريح كرد: البته آنها جرأت بيان اين تفكر را ندارند و از همين جهت تلاش مي‌كنند تا در عمل ماهيت ديني حكومت كمرنگ شود.
وي اضافه كرد: اين افراد تنها راه رسيدن به اهداف خود را تضعيف ولايت فقيه مي‌دانند، همانطور كه نظريه‌پرداز صهيونيستي 23 سال پيش گفته بود.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي افزود: آنچه پس از انتخابات به بهانه تقلب در كشور آغاز و دنبال شد، در همين راستا بود تا اختيارات رهبري را تضعيف و به يك مقام تشريفاتي تبديل كنند كه اين همان كمرنگ كردن اسلاميت جمهوري اسلامي است اگر چه آنها عملا نشان دادند كه جمهوريت را هم قبول ندارند و به راي مردم پايبند نيستند.
جعفري تصريح كرد: اما مردم در روز 9 دي‌ماه آب پاكي را روي دست همه آنها ريختند و تكليف همه آنها را روشن كردند.
وي با اشاره به خسارات و ضربه‌هاي فتنه‌گران به اعتبار و حيثيت جمهوري اسلامي گفت:‌ البته جمهوري اسلامي آنقدر در دل‌هاي مردم ستمديده و محروم دنيا ريشه و استحكام دارد كه با اين حركات تكاني نمي‌خورد، اما ملت عاملان اين خسارات را نمي‌بخشد، اين را بارها اثبات كرده است.
جعفري تاكيد كرد: ‌بايد خدا را به نعمت بصيرت و آگاهي مردم شكرگزار باشيم.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي همچنين با اشاره به صدور انقلاب اسلامي به دنيا و سقوط قدرت‌هاي بزرگ در برابر اراده ملت‌هاي آزاديخواه، اظهار داشت: اين در حالي است كه ما هنوز در مرحله سوم انقلاب هستيم و هنوز نمي‌توانيم ادعا كنيم كه حتي جامعه خود را به طور نسبي اسلامي‌كرده‌ايم.
وي ادامه داد: در اين راستا راه طولاني و سختي در پيش داريم و فراموش نكرده‌ايم كه امام راحل عظيم الشان فرمودند كه انقلابي ماندن از انقلاب كردن سخت‌تر و دشوارتر است.
جعفري به توصيه‌هاي حضرت امام (ره) مبني بر حفظ جمهوري اسلامي اشاره كرد و گفت:‌ امروز به‌حمدالله مي‌توانيم بگوييم كه ملت ايران پيش امام خود را سفيد است و به توصيه‌هاي ايشان گوش داده و آگاهانه عمل كرده است.
وي آينده انقلاب اسلامي را بسيار حساس دانست و گفت:‌ ماندن در اين مسير بسيار سخت‌تر از امروز و گذشته است، اگر چه برخي به اشتباه بر اين‌عقيده‌اند كه سختي‌هاي ما مربوط به اوايل انقلاب و روزهاي جنگ بود.
جعفري افزود: اكنون مي‌بينيم كه خيلي‌ها كه مرد جنگ بودند، كم آورده‌اند.
به گفته وي رمز پيروزي ما مقاومت در راه حق است و مطمئن باشيم كه بنا به اصول قرآني و آيات و روايات، ايستادگي و تحمل سختي‌ها در راه خدا حتما با نصرت همراه خواهد بود كه اين نصرت‌ها هر روز دارد اتفاق مي‌افتد.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تكليف بسيجيان و پاسداران را به عنوان نيروهاي صفوف مقدم مقابله با تهديدات، بسيار سنگين دانست و گفت: آگاهي و ايستادگي بسيجيان در فتنه‌هاي اخير بسيار خوب بود.
وي رسالت پاسداران و بسيجيان را نگهباني از انقلاب در برابر هرگونه تهديد و خطر عنوان كرد و افزود: برخي فكر مي‌كنند فقط جنگ براي جمهوري اسلامي خطر است، اما با درسي كه ملت در دفاع مقدس به دشمنان داد آنها فهميدند كه ديگر تهديد نظامي براي مقابله با جمهوري اسلامي كاربرد ندارد.
به گفته جعفري آنها امروز اهداف خود را با شبهه‌افكني در مباحث سياسي، انتخابات‌ها، كودتاي مخملي، بازي كردن با راي مردم و توطئه‌هاي مختلف اقتصادي به دست عوامل داخلي و خارجي دنبال مي‌كنند.
وي تاكيد كرد: در برابر اين توطئه‌ها و آنچه از آن به عنوان جنگ نرم ياد مي‌شود بايد، آگاهي خود را افزايش داده و به تفكر بسيجي عمق ببخشيم تا همان‌گونه كه امام (ره) فرمودند چشم طمع دشمنان از اين انقلاب دور بماند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8810221538
قديمي 01-13-2010   #3022 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

فتوای آیت الله مکارم در مورد تماس با رسانه های بیگانه

حضرت آيت‌الله ناصر مکارم شيرازي از مراجع عظام تقليد در باب رجوع به سايت هاي معاند و بيگانه، گفت: برقراري ارتباط با آنها شرعا جايز نيست.

به ‌گزارش رسا اين مرجع تقليد در پاسخ به سوالات شرعي برنامه زمزم احکام راديو معارف همچنين درباره حکم نگاه ‌کردن به سايت ‌هاي بيگانه، گفته است: نگاه ‌کردن به سايت‌هاي معاند، مخرب و رسانه ‌هاي بيگانه به ‌مصلحت مردم نيست.

متن اين دو استفتا و پاسخ حضرت آيت‌الله مکارم شيرازي بدين شرح است:

سوال 1 ـ درباره يک موضوع مثلا سياسي و يا اجتماعي مي توان به ماهوراه ها و سايت هاي خبري که بيگانگان دارند، نگاه کرد و اطلاعات آنها را بدست آورد؟

جواب: سايت هاي خبري بيگانگان آنهايي که خيلي بخواهند درست عمل کنند گزينشي عمل مي کنند يعني هرچه به ضرر باشد مي گويند و هرچه منفعت باشد نمي گويند و غالبا هم تحريف مي کنند و گاهي اصلا جعل و دروغ در آن است، نگاه کردن به آنها باعث انحراف فکر مي شود و سبب مي شود انسان وسوسه شود. نگاه کردن به آنها به مصلحت مردم نيست. بله افرادي هستند در سازماهاي اطلاعاتي، انتظامي و وکلاي مجلس و امثال اين ها مي خواهند قضاوت آنها را ببينند و بر اساس آنها بتوانند تدبير امور مملکت کنند براي آنها اشکالي ندارد براي توده مردم مسلما اشکال دارد.

سوال 2 ـ ما اگر بخواهيم با رسانه هاي بيگانه ارتباط برقرار کنيم با توجه به اوضاع کشور به آنها اطلاعت بدهيم، از طريق پيام ايميل سايت يا ماهواره، اطلاعات جاري کشور را بدهيم حکم شرعي آن چيست؟

جواب: مسلما با توجه به اينکه سايت هاي بيگانه کارشان شيطنت و ايجاد نفاق در بين مردم و متزلزل ساختن پايه هاي نظام جمهوري اسلامي و حتي متزلزل ساختن استقلال مملکت و آرامش مردم است، بنابراين تماس گرفتن با آنها و از اين قبيل، کمک به ظلم و ستم به هموطنان و شرعآ و قطعا جايز نيست.

:: پايگاه اطلاع رساني رجانيوز :: RajaNews.Ir :: نسخه جديد - فتوای آیت الله مکارم در مورد تماس با رسانه های بیگانه
قديمي 01-13-2010   #3023 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

عدم پذيرش استعفاي دبير فرهنگستان هنر

علي معلم دامغاني، رئيس فرهنگستان هنر، استعفاي دبير اين فرهنگستان را نپذيرفت.

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومي فرهنگستان هنر ، استعفاي بهمن نامور مطلق، دبير فرهنگستان هنر از سوي رئيس جديد اين فرهنگستان پذيرفته نشد.

دبير فرهنگستان هنر، در دومين روز حضور علي معلم دامغاني در اين فرهنگستان استعفاي خود را براي فراهم آوردن امكان تغييرات به ايشان ارائه كرد كه بلافاصله مورد مخالفت قرار گرفت.

علي معلم در بخشي از نامه خود در پاسخ به نامور مطلق مي نويسد: ظرافت و ظرفيت شما را اجر مي‌گذارم با امور اعتباري اين گونه معاملت اولي‌تر. لاكن گرانقدر آزموده‌ صاحب كفايتي چون شما را آسان از دست نمي‌گذارد...

:: پايگاه اطلاع رساني رجانيوز :: RajaNews.Ir :: نسخه جديد - عدم پذيرش استعفاي دبير فرهنگستان هنر
قديمي 01-13-2010   #3024 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

bbc به خاطر استقلال و فقر 272 ميليون پوند اعانه گرفت!
با وجود ادعاي شبكه بي بي سي مبني بر استقلال از دولت انگليس اخبار منتشره حاكي از آن است كه اين شبكه فقط در يك مورد، 272 ميليون پوند طي سال گذشته ميلادي از وزارت خارجه انگليس دريافت كرده است.

به گزارش «بولتن نيوز»، اين مبلغ در پوشش اعانه! از سوي وزارت خارجه به شبكه BBC پرداخت شده است.
بي بي سي بين المللي بي بي سي عربي را در ماه مارس سال 2008 تاسيس نمود و بي بي سي فارسي در ژانويه سال 2009 بر روي امواج ماهواره ارسال گرديد.

در گزارش ساليانه مالي براي سال 2008/2009 اعلام گرديد كه بي بي سي سرويس جهاني مبلغ 5/6 ميليون پوند را بصورت اعانه ملي از وزارت خارجه انگلستان دريافت كرده است و وقتي كه براي هزينه برنامه سازي و طراحي تلويزيون بي بي سي فارسي در سال 2008/2009 اقدام گرديد كل مبلغي كه بصورت اعانه ملي از وزارت خارجه انگلستان اين شبكه دريافت نمود به 255 ميليون پوند براي سال مالي 2008/2009 افزايش يافت.

:: پايگاه اطلاع رساني رجانيوز :: RajaNews.Ir :: نسخه جديد - BBC به خاطر استقلال و فقر 272 ميليون پوند اعانه گرفت!!
قديمي 01-13-2010   #3025 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

ضدانقلاب هم به تمسخر مهاجراني پرداخت

اظهارات اخير عطاءالله مهاجراني مبني بر اين كه بيانيه 5 نفره(مهاجراني، كديور، سروش، بازرگان و اكبر گاف) اتاق فكر تينك تانك جنبش سبز است با تعجب و تمسخر در ميان محافل ضد انقلابي مواجه شد.

به گزارش خبرنگار "سرويس فضاي مجازي " خبرگزاري فارس، بيانيه ياد شده چند روز پس از بيانيه 17 موسوي صادر شد و حمل بر اين شد كه طيفي از جريان‌هاي ضد انقلاب مورد حمايت آمريكا با نااميدي از موسوي درصددند مديريت جنبش سبز را به خارج از كشور ببرند و پيش از دعواي رهبري، آن را به دست بگيرند. متعاقب اين اتفاقات مهاجراني در مصاحبه‌اي اعلام كرد هسته 5 نفره، اتاق فكر(Tink Tank) جنبش سبز است.
يك ضد انقلاب در واكنش به اظهارات مهاجراني، وي را «هخا» توصيف كرد.
هخا(فتح الله خالق يزدي) يك شومن تلويزيون‌هاي لس آنجلسي بود كه چند سال پيش با قيافه‌اي كاملاً جدي اعلام كرد كار جمهوري اسلامي تمام است و من در فلان تاريخ با تعدادي تانك و50 فروند هواپيما وارد تهران خواهم شد و قيام نهايي «جنبش هخا» آغاز خواهد شد!
وي سابقه كلاهبرداري و زندان و شارلاتان بازي‌هاي گوناگون هم داشت.
حالا سايت «خودنويس» با اشاره به اظهارات مهاجراني، وي را به «هخا» تشبيه مي‌كند و خطاب به وي مي‌نويسد: اگر بيانيه پنج نفره قابل فهم بود، اين‌كه خود را اتاق فكر جنبش سبز معرفي كني كمي عجولانه و ناساز است. آدم را ياد هخا مي‌اندازد. تازه اين افراد از هوشمندان نسل قبل هستند. فكر مي‌كنم هرچه جلو مي‌رويم شكاف نسلي ميان ما بيشتر مي‌شود. اگر به موسوي نگاه مي‌كنيد منظور اصلي بيانيه او ارتباط بود نه تبيين خط مشي كلي براي جنبش.موسوي هيچگاه چنين ادعايي نكرد. رهبري جنبش را آناني جلو مي‌برند كه ابتكار دارند و پيشنهاد مي‌كنند مردان روسري سر كنند]![ نه آناني كه اعلاميه صادر مي‌كنند و منتظر مي‌نشينند كه حاميان در خانه شان را بزنند و تقريبا هيچ كس هم حمايت نمي‌كند.
اتاق فكر به ريش سفيدي و وجاهت نيست به تخصص است. گاهي واقعاً تراژيك است كه ما محصولات سال‌ها نهادسازي و توليد دانش در غرب را سريعاً تبديل به كاريكاتور مي‌كنيم.

:: پايگاه اطلاع رساني رجانيوز :: RajaNews.Ir :: نسخه جديد - ضدانقلاب هم به تمسخر مهاجراني پرداخت
قديمي 01-13-2010   #3026 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

اعتراف خاتمی به انحراف هوادارانش

خاتمی بدون اشاره به شعار "جمهوری ایرانی" که از سوی حامیانش سر داده می شود، "استقلال ،آزادی و جمهوری اسلامی" را شعار اصلی دانست و خواستار محکومیت شعارهای ساختارشکنانه شد.

به گزارش شبکه ایران، سید محمد خاتمی با بیان اینکه شعار همه اصلاح طلبان "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" است، تلویحا به انحراف هوادارانش در تجمعات خیابانی اعتراف کرد.

رئیس بنیاد خصوصی باران در گفتگو با برخی از نمایندگان فراکسیون اقلیت مجلس، با اشاره تلویحی به شعارهای ساختارشکنانه و انحرافی گروه موسوم به سبز در تجمعات خیابانی، ضمن تلاش برای مردمی خواندن اغتشاشات بعد از انتخابات گفت: "شعار اصلی ما جمهوری اسلامی است و هیچ چیز دیگر هم شعار ما و اکثریت قاطع مردم نیست".

محمد خاتمی در شرایطی در موضع جدیدش از شعار اصلی انقلاب اسلامی حرف زده است که حامیان او به ویژه از زمان برپایی تجمعات انحرافی در حاشیه روز قدس و 13 آبان، شعار "جمهوری ایرانی" سر داده اند. خاتمی همچنین در ماجراهایی نظیر هتک حرمت عکس امام (ره) و توهین حامیانش به سیدالشهدا (ع) به بیان این جمله که هتک حمرت کار دانشجویان نیست، بسنده کرده بود.

آقای خاتمی در ادامه اصل جمهوری اسلامی را محوریت مردم خواند و بدون اشاره به عدم تمکین وی و سایر اصلاح طلبان به رای مردم در انتخابات ریاست جمهوری، گفت: "وقتی می‌گوییم جمهوری اسلامی یعنی مردم محور و مدارند. اصلا نفس جمهوریت و مردم سالاری یعنی پذیرش دیگران".

وی تلویحا با اعتراف به افراطی گری حامیانش، خواستار محکومیت شعارهای ساختارشکنانه از سوی همگان شد.

درخواست آقای خاتمی برای محکوم کردن افراطی گری فرقه سبز در حالی صورت گرفته که میرحسین موسوی و مهدی کروبی در بیانیه هایی ضمن حمایت از آشوبگران روز عاشورا، آنان را "عزاداران حسینی" و مردم معترض را "جمعی وحشی" نامیده اند.

آقای خاتمی در ادامه در اظهاراتی عجیب، مردم و مسئولین را رقیب خود خواند و گفت: " ابزار تبلیغاتی یک جانبه دست رقیب است که شب را روز جلوه می‌دهد. هر چقدر هم بگوییم کسی صدای ما را نمی‌شنود". این ادعای خاتمی در حالی صورت می گیرد که تمامی رسانه های بیگانه نظیر شبکه انگلیسی بی بی سی و صدای آمریکا در ماه های پس از انتخابات تبدیل به محلی برای ارائه نظرات همفکران وی شده اند.

وی همچنین در این سخنرانی که نشات گرفته از آخرین بیانیه مهندس موسوی است، سعی کرد اوضاع کشور را بحرانی نشان بدهد و با بیان اینکه آثار این بحران فعلا پنهان است ولی در صورت تداوم، بروز خواهد کرد.

خاتمی با اشاره به راهپیمایی میلیونی مردم در 9 دی، از اینکه مردم علیه او و برخی دیگر از رهبران فرقه سبز شعار دادند، اظهار تاسف کرد.

رئیس بنیاد خصوصی باران که پیش از این هم به انحراف فرقه سبز اذعان کرده بود، با تکرار آن در سخنان امروزش این گفته برخی فعالان سیاسی را قوت بخشید که گفته اند، آقای خاتمی در تلاش است که به چارچوب نظام بازگردد و راه خود را از افراطیون جدا کند.

او چندی پیس هم در نامه ای به رهبر معظم انقلاب که روزنامه جمهوری اسلامی هم آن را تایید کرد، به تندروی برخی سران اصلاحات اعتراف و آن را خواسته خود ندانست.

:: پايگاه اطلاع رساني رجانيوز :: RajaNews.Ir :: نسخه جديد - اعتراف خاتمی به انحراف هوادارانش
قديمي 01-13-2010   #3027 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

هاشمي رفسنجاني: سكوت نكرده ام

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، افزايش اختلافات ميان نيروهاي سياسي را مهم‌ترين مشكل كشور خواند و گفت: ريشه اين اختلافات بايد با عقلانيت شناسايي و خشكانده شود.

به گزارش ايسنا آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در ديدار اعضاي شوراي مركزي مجمع نمايندگان ادوار مجلس شوراي اسلامي با اشاره به بيانات اخير مقام معظم رهبري، اجماع بر محور قانون و دوري از اقدامات خودسرانه را از جمله محورهاي اساسي در اين بيانات عنوان كرد و افزود: اگر اين دو رعايت شود؛ جامعه به حالت تعادل نزديك خواهد شد و جايي براي اختلاف باقي نمي‌ماند.

وي با اشاره به اوضاع جهاني، منطقه و حضور نظامي كشورهاي غربي در مرزهاي زميني و آبي جمهوري اسلامي ايران نيز تاكيد كرد: يكدلي و وحدت در ميان نيروهاي سياسي و مردم بيش از هر زمان ديگري نياز است و همه بايد با گذشت و فداكاري زمينه‌هاي آن را فراهم كنند.

وي تاكيد كرد: دشمنان خارجي به وضعيت فعلي كشور و افزايش اختلافات دل بسته‌اند و اين در سخنان‌شان قابل مشاهده است.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام تاكيد كرد: اقدامات براي حل مسائل موجود و رفع اختلافات بايد با درك اهميت زمان صورت پذيرد و اتلاف وقت مي‌تواند فرصت‌ها را نابود كند.

وي در پاسخ به سوال يكي از حاضرين تصريح كرد: سكوت نكرده‌ام و همواره براي كمك به حل مشكلات بدون جنجال خبري تلاش خود را نموده‌ام.

وي افزود: راه‌حل‌هايي را به تشخيص خود براي حل مشكلات پيش آمده قبلا بيان كرده‌ام و تكرار مدام آن را ضروري نمي‌بينم، مضافا اين‌كه متاسفانه برخي آلوده به اغراض سياسي و جناحي دنبال جوسازي و ايجاد جنگ رواني در كشور هستند كه ادامه اين روند را به صلاح كشور نمي‌دانم.

در ابتداي اين ديدار اعضاي مجمع نمايندگان ادوار مجلس هر يك به طور جداگانه به بيان نقطه نظرات و نگراني‌هاي خود از وضعيت موجود پرداختند.

پاسداري از انديشه ديني و قانون اساسي، رعايت صداقت در عرصه سياست، عدم استفاده ابزاري از مقدسات، تلاش بزرگان سياسي كشور براي برون رفت از وضعيت فعلي، رعايت اعتدال در اعلام مواضع و دوري از قانون‌گريزي اهم مطالبي بود كه حاضران در سخنان خود بر آن تاكيد كردند.
:: پايگاه اطلاع رساني رجانيوز :: RajaNews.Ir :: نسخه جديد - هاشمي رفسنجاني: سكوت نكرده ام
قديمي 01-13-2010   #3028 (permalink)
کاربر

tina_piran's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2009
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 13
از ایشان 52 بار سپاسگزاري شده است

جزيياتي ديگر از قرارداد سفارشي و خسارت ميلياردي ايران خوردو
در پی انتشار خبر تخلف میلیاردی و وارد آمدن خسارت سهمگین به شرکت ایران خودرو، خبرنگار «تابناک» به اطلاعات جدیدی دست یافت.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، قرارداد دوم این فرد سفارش شده از سوی مسئولان پر نفوذ با شرکت ایران خودرو در حالی به امضای رئیس هیأت مدیره و یک عضو هیأت مدیره ایران خودرو رسیده که این قرارداد به تصویب هیأت مدیره شرکت نرسیده است.

بنا بر قانون تجارت قراردادهای هر شرکت تجاری باید به امضای مدیرعامل و یکی از اعضای هیأت مدیره برسد در حالی که قرارداد میلیاردی خرداد ماه 88 ایران خودرو با فرد سفارش شده به امضای مدیر عامل ایران خودرو نرسیده است.

قرارداد دوم ایران خودرو با این شخص سفارش شده به امضای رئیس و عضو هیأت مدیره ایران خودرو رسیده و این در حالی است که خطوط تولید این شرکت سال گذشته به مدت سه روز به دلیل تخلف و عمل نکردن این فرد سفارش شده به قرارداد خود مبنی بر واردات قطعات خودرو، متوقف می‌شود و ایران خودرو ضرر میلیاردی را متحمل می‌شود.

جالب توجه این که عضو هیأت مدیره امضا کننده قرارداد خرداد ماه 88 دو هفته پیش با حفظ سمت در هیأت مدیره ایران خودرو به عضویت هیأت مدیره دخانیات نیز درآمده است.

گفته می‌شود، سیاستگذار و برنامه‌ریز اصلی برای قراردادهای این فرد سفارش شده خواهر وی است که از بین همه خانواده وی که در خارج از کشور ساکن هستند، در داخل کشور است و آقای سفارش شده گاهی برای پیگیری‌هایی به ایران می‌آید.
جزيياتي ديگر از قرارداد سفارشي و خسارت ميلياردي ايران خوردو
قديمي 01-14-2010   #3029 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

حسيني: هدفمند کردن يارانه ها از نيازهاي اساسي توسعه کشور است
آبادان- وزير اقتصاد و دارايي در جريان ديدار از آبادان اظهار داشت :طرح هدفمند کردن يارانه ها يکي از نيازهاي اساسي توسعه کشور است.

"شمس الدين حسيني" روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: طرح هدفمند کردن که به تصويب شوراي نگهبان رسيده و از يک لايحه به يک قانون تبديل شده است ، نيازهاي اساسي توسعه کشور در همه زمينه ها را محقق مي سازد.
وي با ابراز خرسندي از تصويب لايحه هدفمند کردن يارانه ها توسط شوراي نگهبان افزود:بايد از امکانات و منابعي که در اختيار داريم هم به صورت کارآمد و هم عادلانه استفاده کنيم.
حسيني افزود : چگونه مي توانيم بپذيريم که وقتي بودجه عمراني يک شهرستان همانند شهرستان آبادان کمتر از 500 ميليارد ريال باشد ، اما نيازهاي درماني آن بطور متوسط با چند ميليارد ريال قابل حل است؟
وزير اقتصاد و دارايي تاکيد کرد :هدفمند کردن يارانه ها خيلي صريح و دقيق اين هدف را دنبال مي کند تا از منابع به خوبي و عادلانه استفاده شود.
وي اظهار داشت: دولت براي انجام اين کار بسيار دقيق و کارشناسانه فعاليت کرده و اينک لايحه را با يک تعامل خوب بين دولت و مجلس در اختيار داريم .
حسيني افزود: تمهيدات خوبي براي انجام و اجراي اين لايحه فراهم شده است.
وزيراقتصاد و دارايي گفت : در راستاي اين طرح بسته هاي حمايتي در بخش هاي مختلف آماده شده و با توجه به تغييراتي که در مجلس رخ داده ، تغييراتي در آن انجام خواهد شد.
حسيني افزود: دولت آماده است طبق قانون تا سه ماه بعد از ابلاغ قانون هدفمند کردن يارانه ها آيين نامه اجرايي آن را اجرايي کند. 7102
خبرگزاری جمهوری اسلامی :: حسيني: هدفمند کردن يارانه ها از نيازهاي اساسي توسعه کشور است
قديمي 01-14-2010   #3030 (permalink)
Addict

omid364's Avatar

جنسيت:

مصوبات سومين سفر استاني رييس جمهور و هيأت دولت به خوزستان
اهواز- هيأت وزيران در جلسه چهارشنبه شب که به رياست معاون اول رييس جمهور در اهواز برگزار شد؛ تصميماتي در راستاي اعتلاي فضاي فرهنگي و همچنين پيشرفت و توسعه استان خوزستان و تحقق کامل مصوبات سفرهاي دوره گذشته اتخاذ کرد.

اهم مصوبات سومين سفر رييس جمهور و هيأت دولت به استان خوزستان کبه اين شرح است:

فرهنگ و هنر
-اختصاص مبلغ پنج هزار ميليارد ريال(500ميليارد تومان) طي پنج سال براي اجراي پروژه‌ها و امور فرهنگي استان
- تهيه طرح جامع فرهنگي با رويکرد الگوسازي فرهنگي با استفاده از ظرفيتها و پيشينه ارزشي و تاريخي استان
-توسعه حريم زيارتگاهها و اماکن متبرکه استان
- راه اندازي 10 بازارچه خوداشتغالي زنان در 8 شهرستان در راستاي توانمندسازي زنان
-اجراي طرح جامع گردشگري دفاع مقدس در استان
-برگزاري کنگره هاي سرداران شهيد استان
- توسعه و تکميل مصلي هاي شهرستانها
- بهينه سازي وضع موجود سينماهاي استان
-احداث و تجهيز خانه هاي جوان و خانه هاي هنرمندان و نخبگان
-حمايت از هيئتهاي ورزشي و تقويت زيرساختها
-احداث و تجهيز باشگاه ازدواج جوانان در شهرها و روستاهاي استان
-ساماندهي ميراث فرهنگي استان و بهره برداري بهينه از آنها
-توليد فيلم و سريالهاي تلويزيوني و پويا نمايي درخصوص مفاخر و علما و شخصيتهاي ديني و مذهبي استان، سرداران شهيد 8 سال دفاع مقدس
-احداث يک پارک آبي بزرگ در مرکز استان
-توسعه ، تقويت و تجهيز پايگاههاي مقاومت بسيج
-کمک به بهبود وضعيت خوابگاههاي دانشجويي در استان

اشتغال
-اختصاص مبلغ 2400ميليارد ريال تسهيلات به سرمايه گذاران بخش غيردولتي براي ايجاد تأسيسات گردشگري و رفاهي و خدمات اعم از اقامتگاهي، بين راهي و کشتي تفريحي و پرداخت وام به متقاضيان واجد شرايط و بخشي هم براي اجراي 7هزار طرح خوداشتغالي.
- اختصاص مبلغ 2500ميليارد ريال تسهيلات به خريداران کشتي (شناور)و صاحبان صنايع کشتي سازي در استان.
-الزام بانکهاي عامل استان به عقد قرارداد طرحهاي مصوب خود تا پايان سال 88
-اختصاص1500ميليارد ريال تسهيلات موردنياز واحدهاي توليدي
-اختصاص خط اعتباري به مبلغ 11هزار و 700ميليارد ريال به منظور تأمين و پرداخت تسهيلات مصوب طرح هاي نيمه تمام بنگاههاي زودبازده استان
-اختصاص مبلغ 400ميليارد ريال تسهيلات قرض الحسنه به ايثارگران استان خوزستان با معرفي بنياد شهيد و امورايثارگران.
- برقراري خطوط کشتيراني جهت فراهم نمودن زمينه ورود سالانه حداقل 50درصد کالاهاي کانتينري به بنادر امام و خرمشهر
-تأمين مبلغ 550ميليارد ريال وجوه اداره شده براي تقويت و ايجاد تعاوني هاي فراگير استاني و شهرستاني
-احداث 1400واحد مسکوني شهري در سالهاي 1388 و 1389براي مددجويان کميته امداد امام خميني(ره) و معلولان و مددجويان سازمان بهزيستي و اقشار فاقد مسکن
- تأمين مبلغ 30ميليارد ريال براي تهيه سه هزار جهيزيه
- تأمين هزينه لوله کشي گـاز 1500واحد مسکوني براي محرومين
- تأمين لوازم خانگي براي 1500 خانوار از محرومين و نيازمندان

سرمايه گذاري
- اختصاص مبلغ 90ميليارد ريال براي تجهيز مراکز آموزش فني و حرفه اي استان طي سالهاي 1389 و 1390
- اختصاص مبلغ 400 ميليارد ريال از محل منابع سهميه سنواتي قرض الحسنه صندوق مهر امام رضا(ع) به منظور اجراي طرحهاي خوداشتغالي و مشاغل خانگي زنان
-تصويب و تأمين پست هاي سازماني مورد نياز جهت ادارات شهرستان هاي جديد التاسيس
-اختصاص مبلغ 70ميليارد ريال به صورت ساليانه از محل درآمدهاي منطقه آزاد اروند جهت عمران شهري خرمشهر، آبادان و مينوشهر و همچنين ساير فعاليتهاي عمراني، فرهنگي، اجتماعي، ورزشي، آموزشي و درماني در شهرستانهاي آبادان و خرمشهر.

زيربنايي
- اختصاص مبلغ 1000ميليارد ريال جهت تسريع در احداث آزاد راه پل زال - انديمشک و محورهاي دهدز-ايذه-باغملک
-تکميل مطالعات احداث خط راه آهن برقي اهواز - ايذه - اصفهان طي 5 سال
-اختصاص مبلغ 400ميليارد ريال براي بهسازي و روکش آسفالت راههاي روستايي استان طي سالهاي 1389 و 1390
-اختصاص مبلغ 200 ميليارد ريال براي بهسازي مسيرهاي تردد کاروان هاي راهيان نورطي سالهاي 1389 و 1390
-تأسيس پژوهشکده هواشناسي استان در شهرستان اهواز در سال 1389
-اختصاص مبلغ 50 ميليارد ريال تسهيلات از محل وجوه اداره شده سازمان بنادر و دريانوردي به بخش غيردولتي براي خريد حداقل شش فروند شناور مسافربري در سال 89
-اختصاص مبلغ 700ميليارد ريال براي احداث باند دوم رامهرمز – بهبهان- خيرآباد طي سالهاي 1389 تا 1391.
-مطالعه اصلاح و بهسازي محور پل خلف آباد – رامهرمز- باغملک
-احداث کمربندي راه آهن انديمشک – دوکوهه
-واگذاري حق مالکيت بيمارستان سابق شهيد کلانتري ، از راه آهن جمهوري اسلامي به آموزشکده فني آموزش و پرورش ، براي راه اندازي آموزشکده يادشده.
-اختصاص مبلغ 1700ميليارد ريال براي اجراي طرحهاي مربوط به افزايش ضريب امنيت اجتماعي استان طي پنج سال
-اختصاص مبلغ 100ميليارد ريال به منظور کمک به توسعه فضاي سبز، احداث و تجهيز ايستگاههاي آتش‌نشاني در سال 1388.
- صدور مجوز ايجاد بازارچه مرزي در چزابه و بندر اروندکنار.
-اختصاص مبلغ 190ميليارد ريال براي تکميل مطالعات و اجراي فاز دوم طرح جامع ايمني شهرها و دفع آبهاي سطحي شهرها و روستاها و اجراي طرح هاي پيشگيرانه ، ساماندهي رودخانه ها و ...
-اجازه صدور مجوز تاسيس دهياري در مناطق روستايي بالاي 50 خانوار به استاندار.
- اختصاص مبلغ 500ميليارد ريال جهت انتقال آب بين حوزه اي و طرح آبياري و زهکشي آبادان و خرمشهر
-اختصاص 150 دستگاه اتوبوس براي نوسازي و توسعه ناوگان حمل و نقل استان
-تخصيص 100 درصد اعتبارات ابلاغي مترو اهواز در سال 1388.
-اختصاص مبلغ 220 ميليارد ريال براي جابجايي 5400 واحد مسکوني جنگ زدگان واقع در حاشيه شهرهاي استان.
-واگذاري حق استفاده از اردوگاه انصار )محل آوارگان عراقي(به دانشگاه پيامنور انديمشک
-اختصاص مبلغ 250 ميليارد ريال براي کمک به اجراي زير ساختهاي مسکن مهر در شهرهاي رامين و شيرين شهر طي سالهاي 1389 و 1390
-اختصاص مبلغ 50 ميليارد ريال براي آماده سازي و احداث سه روستاي غرب خرمشهر
-اختصاص مبلغ 200 ميليارد ريال براي کمک به ايجاد زيرساختهاي مسکن مهر در شهرهاي آبادان، خرمشهر، ماهشهر، بندرامام، شادگان، هنديجان، دشت آزادگان و رامشير در سالهاي 1389 و 1390.
-اعطاي تسهيلات مقاوم سازي و بهسازي به 2000 هزار واحد مسکوني روستايي دشت آزادگان
-تملک زمينها و ساختمانهاي مخروبه آسيب ديده ناشي از جنگ در شهرهاي آبادان و خرمشهر از طريق سازوکارهاي قانوني براي اجراي طرحهاي عمراني

انرژي، صنعت و کشاورزي
- تسريع در عمليات اجرايي سدها و نيروگاههاي برقابي استان خوزستان از محل فروش 1400 ميليارد ريال اوراق مشارکت ظرف مدت سه سال
- تسريع در عمليات اجرايي تکميل شبکه‌هاي آبياري و زهکشي درجه يک و دو استان از محل فروش اوراق مشارکت به ميزان 10هزار ميليارد ريال طي سه سال.
-اختصاص مبلغ 300 ميليارد ريال براي ايجاد شبکه فاضلاب شهرهاي آبادان و خرمشهر
-اختصاص مبلغ 1500 ميليارد ريال براي توسعه شبکه روشنايي معابر روستاهاي برق دار استان و اصلاح شبکه هوايي توزيع برق در شهر اهواز
-اختصاص مبلغ 598 ميليارد ريال طي سالهاي 1389 و 1390 براي اجراي 120 پروژه مجتمع آبرساني به منظور تأمين آب شرب 190 روستاي سطح استان.
-اختصاص مبلغ 150 ميليارد ريال براي مطالعه و اجراي تصفيه‏خانه و شبکه جمع آوري فاضلاب 20روستاي بالاي 200 خانوار
-اختصاص مبلغ 600 ميليارد ريال طي سالهاي 1389 تا 1391 به منظور تکميل و اتمام پروژه هاي آب و فاضلاب اهواز
-اختصاص مبلغ 1000 ميليارد ريال براي انجام طرحهاي وزارت نيرو در استان
-احداث و راه اندازي سيستم تصفيه فاضلاب انساني تمامي شهرهاي حاشيه رودخانه هاي کارون و اروند و تالاب ميانگران، به ويژه شهرهاي اهواز، آبادان، خرمشهر و ايذه
- گازرساني به 500 روستاي ديگر علاوه بر موارد موضوع سفرهاي قبلي ظرف پنج سال مشروط به تامين گاز.
-حل مشکل پساب واحدهاي پتروشيمي بندرامام در ماهشهر تا پايان سال 1389.و اصلاح و نوسازي خطوط انتقال لوله هاي نفت تا پايان سال 1392
-استفاده از نيروهاي بومي در طرح هاي نفتي.
-اختصاص مبلغ 500 ميليارد ريال براي تأمين زيرساختهاي لازم شهرکها و نواحي صنعتي استان طي سالهاي 1389 و 1390.
-مطالعه و اجراي يک ناحيه صنعتي صنايع دريايي در خرمشهر در حاشيه رودخانه کارون و اروند در محدوده منطقه آزاد اروند، با همکاري سازمان منطقه آزاد اروند.
-اختصاص مبلغ 300 ميليارد ريال براي مطالعه توسعه محصولات باغي ،تجهيز پايگاه اطفاء حريق جنگلها ،تکميل کانونهاي اسکان عشاير و تکميل ايستگاه تحقيقات کاربردي شيلات و امور زيربنايي آب و خاک تا سال 1391.
-احداث، تکميل و بهره برداري بنادر صيادي آبادان، ابوخضير و بهرکان و بهسازي و ساماندهي بندر امام خميني(ره)تا پايان سال 1391
-تأمين مبلغ 450 ميليارد ريال به منظور اجراي عمليات آبخيزداري استان
-پيش بيني مبلغ 300 ميليارد ريال به منظور مقابله و پيشگيري ريزگردها
-اختصاص مبلغ 150 ميليارد ريال به منظور ساماندهي گاوميش داري در سطح استان
-اختصاص مبلغ 35 ميليارد ريال براي احداث و تجهيز ساختمانهاي مراکز بازديدکنندگان منطقه تفريحي و تالاب بين المللي شادگان
-اختصاص مبلغ 4 ميليارد ريال براي احداث و تجهيز مرکز آموزش ضمن خدمت محيط باني و محيط داري جنوب و جنوب غرب ايران در شهرستان شوش
-خريد تعداد 12دستگاه سنجش آلودگي آب جهت پايش لحظه اي رودخانه کارون تا پايان سال 1390

آموزش و بهداشت
-احداث، توسعه، تکميل و تجهيز 50 سالن ورزشي و 200 باب نمازخانه با اعتبار 330 ميليارد ريال در مدارس واجد شرايط در سالهاي 1389 و 1390
-توسعه آموزشهاي قرآني در مدارس و تقويت زبان فارسي در مناطق دو زبانه استان با اختصاص مبلغ 15 ميليارد ريال طي سالهاي 1389 و 1390
-ساخت و تجهيز 100سوله کارگاهي هنرستانهاي فني و حرفه‏اي و کار و دانش با اختصاص مبلغ 200 ميليارد ريال طي سالهاي 1389 و 1390
-تخصيص اعتبار براي تجهيز 100 سالن ورزشي در مدارس استان
-مطالعه و احداث "مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکي و آموزش مداوم" دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز
-مطالعه، احداث و تجهيز مجتمع آموزشي جهت دانشکده پرستاري آبادان
-توسعه دانشکده توانبخشي دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز
-اختصاص مبلغ 30 ميليارد ريال جهت خريد 15 دستگاه امحاء زباله هاي عفوني بيمارستانهاي استان
-اختصاص مبلغ 11 ميليارد ريال براي خريد، نصب و راه اندازي 32 دستگاه اکسيژن ساز و ساخت جايگاه مربوطه در بيمارستانهاي استان
-مطالعه، احداث و تجهيز خوابگاههاي دانشجويي موردنياز در شهرهاي دزفول، آبادان و بهبهان.
-مطالعه، احداث و تجهيز مرکز فرهنگي همايش هاي دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز
-اختصاص 100 ميليارد ريال براي جايگزيني و تجهيز مراکز بهداشتي درماني شهري و روستايي با قدمت بالاتر از 45 سال
-اختصاص مبلغ 1500 ميليارد ريال براي ارتقاء سرانه فضاهاي آموزشي و کمک آموزشي استان به سمت سرانه ملي ظرف سه سال.
-مطالعه احداث اولين پارک علم و فناوري استان در دانشگاه شهيد چمران اهواز در سال 1389
-اختصاص مبلغ 200 ميليارد ريال براي خريد و ساخت کشتي آموزشي-تحقيقاتي اقيانوس پيماي دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر در سالهاي 1389 و 1390 .
-بررسي صدور مجوز تأسيس دانشکده قرآني در شهر اهواز.
-بررسي صدور مجوز تأسيس دانشکده اديان و مذاهب در کنار آستان دانيال نبي (ع)
-اختصاص مبلغ 60 ميليارد ريال براي آزادي زندانيان داراي محکوميت مالي درسال 1389.
- اشتغال 500 نفر از فرزندان معزز شهداء و جانبازان دفاع مقدس با ساخت واحدهاي توليدي در مجتمع هاي احداث شده توسط سازمان جهادکشاورزي خوزستان
خبرگزاری جمهوری اسلامی :: مصوبات سومين سفر استاني رييس جمهور و هيأت دولت به خوزستان
پاسخ

برچسب ها
اخبار, تازه ها, رویدادها

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال