|
|
#1 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 15
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام دوستهاي عزيزم,خوبيد؟
يه سوال داشتم من ![]() راستش من تا حالا پارتي اينا نرفتم ولي خيلي كنجكاو هستم بدونم جوونها كه ميرن اونجا چيكار ميكنن و چطور جايي هست... از شماها كسي رفته بياد منو از جهالت در بياره؟ من هميشه فكر ميكنم كه ميرن پارتي و همه كاري ميكنن ولي دوستم ميگفت پارتي معمولي هم هست كه همه مثل بچه مثبت ميشينن حالا هيچكدوم هم تو اين 30سال نديديم از اينجور جاها خلاصه من در اتظار شنيدن حرفهاتون هستم ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
جنگجوی بی سپر
![]() تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: زیر سایه’ لطف خدا و دوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,670
از ایشان 5,961 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() راستش دیشب خونه ما پارتی بود این چند روزه که بابام از سفر اومده هر شب خونمون پارتیه امشب هم قراره بریم پارتی خونه داداشم عید غدیر هم قراره بریم خونه فامیلای سیدمون پارتی ![]() ![]() پارتی یعنی مهمونی دیگه ![]() ![]() حالاا گه منظور شما چیز دیگه ای بوده اون مشکل من نیست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Meysam20emineM به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,901
از ایشان 2,993 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]()
به نظر میرسد که سرنوشت اقتدارگرایان در سراسر جهان شبیه هم و روش های آنها مشابه یکدیگر است. (میرحسین موسوی) از شاه تعریف و تمجید میکردند تا حدی که او را ظل السطان یعنی سایه خداوند قلمداد میکردند، الان هم تاریخ تکرار شده است. (آیت الله دستغیب)
|
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Pol به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#4 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: ...In Cold Blood
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,218
از ایشان 2,140 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
هموني كه قرمزش كردم به كنار . ![]() ![]() ![]() ![]() خدا تو رو از هم ميهن نگيره . همگي آمين بگيد .
|
|
|
| 5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Al.Capone به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#5 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: تهرانجلس
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 77
از ایشان 142 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
پارتی در لغت انگلیسی یعنی مهمانی مگر می شود تا به عمرتان به مهمانی نرفته باشید؟! ويرايش توسط ariarman : 12-15-2008 در ساعت 03:16 PM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ariarman به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#6 (permalink) | ||
|
جنگجوی بی سپر
|
![]() ![]() نقل قول:
![]() ![]() مخلصیم ![]() ![]() نقل قول:
![]() خداییش چقدر بچه های اینجا مثبتن ![]() ![]() ![]() ------ جناب استارتر ![]() خب بذار یجور دیگه هم به سوالت جواب بدیم آخه انگار گفتی 30 سال پس انگار سنت بالاست نباید خیلی هم باهات شوخی کرد ![]() ![]() ![]() همونجور که گفته شد پارتی یعنی مهمونی ولی خب الان از کلمهء پارتی وقتی استفاده میشه که قراره تو اون مهمونی مجلس بزن و بکوبی هم برقرار شه ![]() این پارتی میتونه مختلط باشه یا اینکه فقط پسرها باشن و یا اینکه فقط دخترها ![]() چرا دروغ بگم من یکی هنوز پارتی مختلط نرفتم ![]() و خیلی هم ناراحت نیستم از این قضیه ولی پارتی پسرونه زیاد رفتم مخصوصا اون وقتا که رقص پا و بیریک رقصیدن مد شده بود و هر چند وقت یبار بچه ها دور هم جمع میشدن تا هنرشون رو نمایش بدن یا در روزهای تولد دوستان ![]() ![]() پارتی های دخترونه هم که به هر بهانه ای برپا میشه چه جشن تولد چه پارتیهای شبانه تو خوابگاههای دانشجویی و چه به مناسبت زائیدن دختر خالهء یکی از دخترها ![]() ![]() ![]() در مورد سکس پارتی و مَد پارتی و ..... هم صحبت نشه بهتره ![]() ![]() حالا پارتی که به شما پیشنهاد شده چه نوع پارتی باشه دیگه خودت باید حدس بزنی کودومه ![]() ![]() ولی بهت پیشنهاد میکنم اگه از نظر امنیتیش مطمئنی پاشو بورو که عقده ای نشی ![]() ![]() ![]() اکثر چیزها یبار امتحان کردنش بد نیست پارتی هم همینطورمنتها به شرطی که تو همون یبار دنیا و آخرتتو به باد ندی ![]() ![]() |
||
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Meysam20emineM به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#7 (permalink) | |
|
سخنگوی سایت
تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,841
از ایشان 9,221 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
سلام فکر کنم منظورم استارتر پارتی های بین جوانان هست قرص و..
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي LifeTime به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#8 (permalink) | |
|
Expert
محل سكونت: من خاكستــر نشينـــم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 667
از ایشان 1,294 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
خدا عقل داده كه آدم ازش استفاده كنه خودت دو دو تا چهار تا كن ، ببين كي دعوتت كرده ؟ اوني كه برات ازش تعريف كرده چطور آدميه ؟ اون پارتي مورد نظر كي ميره ؟ كي توشه ؟ چي ميگذره ؟ ! اينا رو بتوني آمار بگيري ، مشكل حل ميشه و ديگه پارتي سرزمين ناشناخته اي برات نيس
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
جنگجوی بی سپر
|
نقل قول:
![]() ![]() واقعا چقدر استفاده ها میشه با این عقل کرد ها ![]() ![]() ![]() ولی به نظر من خیلی هم عقلانی فکر نکنه بهتره پاشه بره من دعا میکنم اتفاق بدی براش پیش نیاد ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
بستگي داره به جواب اين سوال ، من جاي تو بودم دعا مي كردم اتفاق بدي نيفته ولي تضمين نمي كردم :دي |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
جنگجوی بی سپر
|
نقل قول:
![]() ![]() سنش که انگار گفته 30 یعنی تقریبا هم سن شما ![]() ![]() ![]() ![]() منم تضمین نکردم که ![]() اصلا نره به من چه اصلا ![]() یکی دیگه قراره بره پارتی حالو حولشو بکنه منه فلک زده تضمین کنم؟ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
ببخشيد ديگه آيكيو به حد جلبكــه ![]() من خيلي وقته سنم از اين عدد و رقمها گذشته ، شماها همه جاي فرزندان من هستين خب ، تضمين نكن ، چرا ميزني حالا ؟ |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
جنگجوی بی سپر
|
نقل قول:
احتمالا منظورش همون انقلاب باشه ایهام داشت حرفش ![]() خدا شمارو هم برا فرزندانتون حفظ کنه ![]() ![]() من جسارت نکردم ![]() ![]() راستی استارتر جان یاد این شعر افتادم که شاعر میگه : Come On barby Lets Go Party ![]() ![]() معنیش میشه بورو پارتی نترس ![]() ![]() |
|
|
|
|