|
|
#136 (permalink) | |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: همسايه ي پاييز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,116
از ایشان 1,672 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
یادم نیست این متن رو قبلا کجا خوندم اما بهرحال موافق اون نیستم نه تنها موافق نیستم که معتقدم یک زن ضعیف تر از یک مرد نیست که بخواد نان جنسیتش رو بخوره که گرسنگی خودش رو به فروختن تنش سیر کنه همچنان که یک مرد هیچ زمان این کار رو انجام نمیده پس فاحشه! نمیگم بمیر! اما مقدست هم نمیکنم. بزرگ نیستی نه کوچک هم نیستی.. تو از دردی رنج میبری که هرکدام از ما به گونه ای... تو چیزی را فریاد میکنی که قرنهاست زیر آوار سکوت مانده.. اما فاحشه کاش مرد بودی فقط کاش...و نداریت، گرسنگی ات، خواستنت به اینگونه که اکنون هست، قابل رفع نبود! کاش فقط آدم بودیم ... نه اینکه ننگ زنانگی را بر تن آدمیت بگذاریم و نان زنانگی را بخوریم؟؟؟!!!!! فاحشه طردت نمیکنم تنها برایت دعا میکنم ... که طعم تلخ نان زنانگی تو را به بستر مردان پست فطرت نکشاند!تا دیگر غلاده ی مردان خودباخته برگردن زنانی چونان تو که نام زنانگی را به آلودگی میکشند نیفتد. فقط همین!
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Sarvenaz به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#137 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: تهران .شهرك غرب
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,352
از ایشان 1,555 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي negooli به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#138 (permalink) | |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: همسايه ي پاييز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,116
از ایشان 1,672 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Sarvenaz به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#139 (permalink) |
|
Expert
|
من میگم ما به اونا بد نگا میکنیم در حالی که خودمون هزار بار بدتریم..
ويرايش توسط negooli : 12-27-2008 در ساعت 12:03 PM. |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي negooli به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#140 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: من خاكستــر نشينـــم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 659
از ایشان 1,251 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
مردها هم اين كارو مي كنن عزيزم پستش رو زدم ، توي همين تاپيك هست ، مي توني مطالعه كني .
|
|
|
|
#141 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ایشان 1,012 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
دقيقا نمي دونم ولي مطمئنم كه بيش از 90% شون براي دليلي غير از نداري به سراغ اين كار مي رن يه دليل به خاطر فرار از خونه و فريب خوردن توسط افراد حيله گره كه ديگه چون مورد سو استفاده قرار گرفتند رويه برگشت به خونه رو ندارند و به راهشون ادامه مي دند و اينجوري زندگي مي كنند دليله ديگه اينه كه بعضي ها اينو يه امر طبيعي و سرگرمي مي دونند ( كه اكثرا هم همينه خودم ديدم كه ميگم چون دارن به قول خودشون مدرنيزه و اروپايي فر ميكنن) مخصوصا تو كلان شهر ها يكي ديگشم كه مربوطه به دليله بالايي ميشه تهاجم فرهنگيه پارتي هاي مختلفي كه شكل ميگيره انواع كثافت كاري هايي كه ميكنن اينا از رويه فقر نيست اينا از رويه اينه كه خوشي زده زيره دل بچه پولدارا مي خوان عشق و حال كنن!!!! در ضمن ايهمه نهاد هستش كه داره انسانهاي كم و بي بضاعت رو زير پوشش قرار ميده الانم اگه اخبار ساعت 14 رو نگاه ميكردي ميديدي كه از ساله 83 دارن واسه كم و بي بضاعت ها خونه مي سازند و تعداديشم تحويل دادندو اقداماتي از اين قبيل كه كمك مالي و فرهنگي مي كنن بازم ميگم چرا شما اينقدر ساده و سطحي قضاوت مي كنيد ؟؟؟ |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي samirajon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#143 (permalink) |
|
Expert
|
عزيزم negooli شايد تو اين عقيده رو داشته باشي كه حاضر نيستي به خاطره پول اين كارو بكني اما اگه نظر اخرمو بخوني مي بيني كه دلايلشو گفتم همه مثله تو نيستند هر كس يه عقيده اي داره خيلي از خانومها معتقدند تفريحه و اين يه امر عادي و طبيعيه چون به اصطلاح دارن مثله اروپايي ها فكر مي كنند وبه اصطلاح خودشون روشن فكرند و اين حرفا ماله ادم هاي متحجره كه فقط زن وشوهر مي تونند با هم رابطه ي جنسي داشته باشن .....
|
|
|
|
|
|
#144 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
اگه راست ميگي چرا نظرتو در مورد اون يكي مطالبم تو اين نظرندادي ؟ اصلا شما با اخبار ديدنه من مشكل داري ؟ |
|
|
|
|
|
|
#145 (permalink) | |
|
Addict
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
برعکس شما به من گفتی منم گفتم دوستان می خونند و قضاوت با اونها! چرا برداشتتون اونجوریه؟ من مشکلی با اخبار دیدن شما ندارم وهرگز نگفتم اخبار نگاه نکنید! |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#146 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: no where
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,913
از ایشان 3,098 بار سپاسگزاري شده است
|
بحث را به حاشیه نکشانید لطفا
![]() ظاهرا کسی نظری در مورد حرفهای من نداره ![]() نقل قول:
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي SaYe_RoshAN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#147 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: جایی مث هیچ جا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,840
از ایشان 2,655 بار سپاسگزاري شده است
|
به نظر من خود فروشی خودفروشیه حالا به هر دلیل که می خواد باشه
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Crazy_king به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#148 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي negooli به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#150 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: من خاكستــر نشينـــم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 659
از ایشان 1,251 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
تيتر تاپيك فقط حكم يه تلنگر داشت هميشه جمله ها همون معني نزديك رو نميدن . نميدونم ، شايد من نتونستم منظور رو به خوبي بيان كنم . ناراحتي نداره ميثم جان ، حذف تنكس رو گذاشتن واسه همين وقتا كه يهو اغفال نشي :دي |
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي RiRa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
![]() |
| برچسب ها |
| فاحشه قضاوت با خداست, امر به منکر !!!, تن فروشی, روسپی |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|