کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای عمومی - اجتماعی > بانوان

بانوان بحث و گفتگوی بانوان گرامی و بررسی وضعیت زنان در اجتماع و در دیگر عرصه ها

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 12-27-2008   #151 (permalink)
Expert

RiRa's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: من خاكستــر نشينـــم
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 651
از ایشان 1,235 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : فـــاحشه دعـــايـــم كن ...

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Narges_Banoo نمايش نوشته ها
من با هیچ دید دیگه ای جز تحقیر و تنفر شدید نمیتونم بهش نگاه کنم.

به هیچ وجه نمیتونم براش دل بسوزونم بگم چون پول نداره از این کارا میکنه.

پول نداشتنش اصلن دلیل نمیشه برای این کار.

خدا هدایتشون کنه!
اينم نظر شماست و قابل احترامـــه
قديمي 12-27-2008   #152 (permalink)
Expert

RiRa's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله meysam20eminem نمايش نوشته ها
من نمیدونم کسایی که برای پست اول تاپیک ثنکس گذاشتن واقعا متوجه کارشون بودن و تایید کردند یا مثل من یک لحظه احساساتی شدن ؟

آخه مگه میشه اینقدر راحت به تن فروشی چراغ سبز نشون داد !
والا بخدا گمون نکنم حتی یدونه از اون کاربرا راضی بشه این چراغ سبز رو خدایی نکرده برای اقوام و بستگان خودش روشن کنه و بگه آه بله حال که مجبوریو گرسنه و حال که جامعه این چنین است و حال که بعضی ها دین فروشی میکنن احسنت به تو فاحشه تو هم تن فروشی کن من رو هم دعا کن !

من احسنت بهش نگفتـــم

گفتم ميشه به چشم ديگري به خيلي چيزا نيگاه كنيم

اون فاحشه هم يه مثال بود !
RiRa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-27-2008   #153 (permalink)
Expert

RiRa's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله narges_banoo نمايش نوشته ها
پس بریم به همه ی دزدا و قاتلا و معتادا و آدمای آشغال که به خاطر بی پولی اینطوری شدن

یه التماس دعا بگیم!!!

فردا من میرم یا فاحشه پیدا میکنم میگم چون با زور بازوت نون درمیاری واسه امتحانای من دعام کن معدلم خوب شه!
اين پست خيلي بچگانه بود به نظرم .

چي بگم واقعا ؟!
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي RiRa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-27-2008   #154 (permalink)
Expert

RiRa's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله narges_banoo نمايش نوشته ها
ایشالا که بینماز و قمارباز اینا نیسی.

اما واقعن باعث نمیشی...نه اون آدمی که اینکارارو میکنه باعث نمیشه همه جارو به گند بکشونه؟

میتونی بری همه رو بکشی اما بگی به خودم مربوطه.

همه ی ماها که داریم این خانوم فاحشه ی فرضی رو بهش بد میگیم هیچکدوم از اینکارا نمیکنیم که بخوایم خودمونو درست کنیم.
خوب نيس آدم هميشه خودشو قديس بدونه و بگه من هرگز امكان نداره بد باشـــم !

جسارت نشه البته ، اما تو شرايطت هيشوقت مثه اون نيس ، اگه مثه اون باشي و مثلش رفتار نكني هنر كردي ، نه الان !

ماها ايرادمون اينه كه نشستيم بيرون گود و ميگيم لنگش كن .
کاربران زير از دوست گرامي RiRa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-27-2008   #155 (permalink)
Expert

RiRa's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله alimetallica_2 نمايش نوشته ها
من به شخصه اگر یک روز بخوام با این زنها سر و کار داشته باشم اول نظرشون رو راجب به خودم میپرسم و اگر از من خوششون نیاد حاضرم کاری به کارشون نداشته باشم.
البته باز هم اینجا مسئله شخصی شد.

بگذریم. به هر حال اینها هم به اندازه نیاز جامعه وارد این شغل میشوند.
(البته این شغل در تمام جهان وجود دارد ولی در هیچ کجای جهان به اندازه ایران در آمد بالایی دارد)
اين جمله آخرت جالب توجه بود

ذهنم رفت طرف تن فروشهاي تايلندي
قديمي 12-27-2008   #156 (permalink)
Expert

RiRa's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله saye_roshan نمايش نوشته ها
سلام بر شیرزن عرصه عمل!
حال شما چطور است بانو؟ ان شا الله که کاسبی به راه جیب ها پر پول و لبها پر خنده است که اگر نباشد بی تردید به زودی چنین خواهد شد که نیک برگزیده ای ساده ترین راه را برای کسب بهترین درآمد!
چقدر خوش به حالت است فاحشه جان ما که صبح تا شب جان می کنیم و نان زحمت می خوریم در عمرمان انقدر تشویق نشده ایم.
عجب آنکه تصویر ما را با تو یکی کرده اند!!! و نمیدانم چگونه می شود با تصویری از من که شب و روز در رنجم برای لقمه ای نان از تو دفاع کرد!
خدا را در گوشه ی صندوقچه ی دلمان بایگانی کردیم و قضاوت را خود به عهده گرفتیم و اکنون دور دور توست
بیا و حکومت کن بر دلها
که ما زنان ایرانی هیچ حق نخورده ای را نداریم که بر زمین مانده باشد و نیاز به دفاع داشته باشد و همین تو یکی مانده بودی!
فاحشه جان!
من زن خون دل خورده ای هستم که نودامادم را به عرصه نبرد فرستادم و اکنون تنها و بی کس درد سخنان تلخ و بی عدالتی ها بر دوش می کشم
فاحشه جان!
همان مادری هستم با آب و قرآن فرزندم را به دل آتش فرستادم تا ایرانم آباد باشد و تو برباد دادی تمام زحمات و مشقتهایم را
فاحشه جان!
من همان کودکی هستم که هرگز پدر را ندیدم
چه شبها و روزها که در فراق پدر مهربانم گریستم اما کسی نبود دردم را مرهم نهد
که درد افزودند به دردم
که بی ارزش کردند ارزش پدرم را
که پتکی کردند سهمیه دانشگاه و حمایت دولت را برسرم
شبهایی که در رنج فقدان پدر بالشت من خیس شد از اشک کسی نبود
کسی درد و رنج پدر من را به یاد ندارد
چقدر درد دارد فاحشه
خوشابحال تو که هنوز هم کسی را داری که به دفاع از تو برخیزد
من تنهایم فاحشه
تنهاتر از تو
کسی نیست
کسی اشکهای مرا در فراق پدر پاک نکرد
همه سیلی زدند
کسی نیست فاحشه
فاحشه جان!
این منم
شیرمرد عرصه ناورد
شما یادتان نیست شما تشریف نداشتید پدرو مادر هم تشریف نداشتند ساکشان را بسته بودند و عزم سفر کرده بودند
برگشتند ساکهایشان را باز کردند و یک دنیا روشنفکری و دین ستیزی به ارمغان آوردند
شما تشریف نداشتید فاحشه. سوسنگرد را گرفتند. چه بلاها بر سر زنان و دختران بی گناه آوردند!
شهرها را بمباران کردند. چه کودکانی که زیر آوار ماندند!
ما بودیم
غیرت ما تاب نیاورد
شما تشریف نداشتید آن زمان که کار حسینی کردیم
و اکنون زینب ما سنگ شما را بر سینه می زند
لاللعجب!
ای کاش تو همان باشی که اینها می گویند فاحشه
اما چه پا برهنه ها که تلخ و جانکاه اما ستودنی می زیند
فاحشه تو باختی
خدای من خواست تورا بیازماید و تو باختی
هر آنچه را که داشتی باختی
عجبا که طرفدارانت از ذات تو دفاع میکنند حال آنکه خداوند خواست ذات تورا بنمایاند و تو نیز خوب خودت را نشان دادی
کم آوردی فاحشه
خراب کردی
خود نیز می دانی
اما ..
خدای مهربان مرا که می شناسی
همو که همواره می توان به سویش بازگشت
همو که همواره چشم انتظار توست
همو که هنوز هم می توان به عشق او به تو امیدوار بود
برگرد فاحشه
تو را به خدا بس کن
بس است هرچه زندگی نابود کردی
بس است هر چه خون به دل هم جنسان مظلومت کردی
بس است
هرچه تابحال اندوختی از دنیا بس است
فاحشه
فریب سخنان زیبا را نخور
و بدان حتی اینجا
و برای اینان هم بازیچه ای
بازیچه ای برای ترویج بی دینی
و خداگریزی
فاحشه تو بازی خوردی..
مدتهاست احساسات پاک و خام و جاهلانه جوانان این مملکت را بازی میدهند تا خدا را دور کنند
و اکنون تو دستاویز دیگری شده ای
خدا لعنت کند آنکس را که آگاهانه تورا دستاویز خود کرد و دین و دل جوانان را بازیچه و خدا را دور
خدا لعنت کند آنکه را که جوانان را بازی میدهد بر دلهای مهربانشان حکومت میکند و افکار شوم خود را می گستراند
خدایش لعنت کند...
.

اوناش كه قرمزه رو بيشتر قبول دارم .

اما ببين بحث اصلي اصلا حمايت از فاحشه و روسپي و فحشا و ... نبود

به خدا نبود .

خواستم بگم خيلي گناهاني ميبينيم و گناهكاراني رو ميشناسيم كه در نهايت رغبت باهاشون ارتباط داريم و بعضا از دوستي باهاشون به خودمون ميباليم ، حال اونكه كاراي اونا خيلي بدتر از فحشاست .
قديمي 12-27-2008   #157 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,912 بار سپاسگزاري شده است

منم #7 رو برای همین نوشتم که نمی خوام بگم برید فاحشه شید بلکه .......
UnforGiiveN آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-27-2008   #158 (permalink)
Expert

RiRa's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله unforgiiven نمايش نوشته ها
چون فقر رو ساده گرفتید
دهک فقر در ایران 20000000 نفره که البته زیر خط فقر!
که اینهمه جرم و جنایت از این میاد!
خوب برای زنا که نمی تونن برن جرم و جنایت کنن! که شاید اگه این توانو داشتن دیگه تن فروشی نمی کردن!
فقققققققر! این کلمه رو درک کنید!
بچند درصدشون برای دلیلی غیر از این فاحشه شدن؟
می تونی بگی؟
اصلا تو یک کار کن
یه دلیل واسم بیار ! که اونها به خاطر اون میرن فاحشه میشن!
یک دلیل عاقلانه و منطقی!
يه حديثي از پيامبر بود فكر مي كنم ، اصل روايت خاطرم نيس ، اما مضمونش اين بود كه فقر ، باعث حتي كفر ميشه !
قديمي 12-27-2008   #159 (permalink)
Expert

RiRa's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله negooli نمايش نوشته ها
سلام من برای خیلی از اعضا متاسفام ... استاتر منظورش این بود که بریم خودمونو جمع کنیم یه نفر عیان گناه میکنه همه به چشم بد نگاش میکنن و کاربرایی مثل ...و....و... مسخرشم میکنن
چن نفر از ما هر روز دل میشکونیم دروغ میگیم تهمت میزنیم ...و اخرشم یه نقاب خوب بودن میزنیمو.. سمیرا جون شما از کجا میدونی منی که فاحشه نیستم هزارتا غلط دیگه نمیکنم که برا جامعه بدتر باشه
خودتون میدونید دارم چی میگم ما میگیم فلانی دزده ولی آیا یه لحظه فکر کردیم که شاید ما 100 تا گناه بدتر از اون میکنیم که شاید بهتر باشه دزدی کنیم تا اون کارارو...
من فداي تو بشــــم

قربون آدم چيز فهـــم
قديمي 12-27-2008   #160 (permalink)
Expert

RiRa's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rira نمايش نوشته ها
تن فـــروشي مردانـــه در تهــران
( پايتخت كشــور عزيز و اسلامي مـــا ، ايران )

عرفان را در یکی از پارک‌های شمال شهر تهران می‌بینم. پسر 28 ساله‌ای که کتابی از "کافکا" به دست گرفته و مشغول نت برداری از کتاب است. عرفان 5 سال است که به زنانی که مشتری او هستند خدمات جنسی ارائه می‌دهد. عاشق فلسفه، زن و شغل خود است. به زعم خودش تن فروش حرفه ای و متخصصی است و تفاوت زیادی با نامزد خود دارد که همکار اوست. به نظر او مردی که خدمات جنسی ارائه می‌دهد خوشبخت‌تر است و مثل زنان روسپی افسرده نمی شود

گفت و گو با عرفان سلسله مراتب فرودستی و فرادستی زنان و مردان را به خوبی نشان می‌دهد. عرفان شغل خود را تخصص بی نظیری می داند و درآمدی بسیار بالاتراز همکاران زن خود دارد. خود را تحقیر شده نمی‌یابد و زندگی خود را مدرن و توام با خوشبختی می‌داند.
وقتی می خواهم از 5 سال پیش بگوید و اینکه چرا چنین فکری به سرش زد، خیلی ساده می‌گوید: درست مثل همه زنان فاحشه. من از زمان نوجوانی مثل اکثر پسرهای جوان متوجه بودم که برای زنان میانسال جذابیت هایی دارم. آن زمان که شروع به کار حرفه‌ای (به این معنی که بخواهم پولی بابت خدماتم بگیرم)کردم، دانشجوی دانشگاه تهران بودم. چند بار از طرف همکلاسی‌های مسن تر و حتی یکی از اساتید به من پیشنهاد شد که فقط با آنها ------ داشته باشم. و بعد یکی از همان ها بود که به من پول خوبی داد و گفت حاضر است این رابطه را به همین شیوه ادامه دهد. شروع کار از همین روابط جسته گریخته بود.
شیوه جذب مشتری عرفان کم کم روشمند می‌شود. او می‌گوید: دو سال بعد از آن که چند مشتری ثابت پیدا کرده بودم خانه ای در شمال شهر اجاره کردم و تردد در شمال شهر من را نسبت به بوق ماشین زنان حساس کرد. با زنها می رفتم و تمام مدت از اینکه مثل بچه نوازشم می کنند و تا 600 هزار تومان برای یک شب به من می دهند احساس غرور می کردم.
او احساس خود را نسبت به زنان اینطور توصیف می کند: اوایل چندان از زنها خوشم نمی‌آمد یعنی فقط به ------ و جنبه های جنسی زنان فکر می‌کردم. ولی بعد از اینکه این کار را شروع کردم عاشق زنها شدم. موجوداتی بسیار ظریف هستند و پیچیدگی هایی دارند که از کشف آنها در هر زنی لذت می‌برم. زنان میانسالی که مشتری من هستند واقعا ترسناک هستند. وقتی با من حرف می‌زنند از درک آنها و از پیچیدگی دنیای ذهنی آنها وحشت می کنم. ساده ترینشان از بزرگترین مردهایی که می‌شناسم پیچیده تر هستند. من با تک تک مشتریانم عاشقانه می خوابم.
عرفان با وجود اینکه سال‌ها کنار خیابان ایستاده و امروز هم همه مخارج سنگین خود را از همین طریق تامین می کند اما هیچ‌گاه احساس حقارت را در مقابل مشتریانش حس نکرده. وقتی در این مورد خاص صحبت می‌کند نشانی از افسردگی و تحقیر شدگی یک زن روسپی در حرف‌هایش نیست. همانطور که نشانی از آن نگاه اومانیستی و عاشقانه نسبت به زن. می‌گوید: این زنها هستند که به من نیاز دارند. زنانی که می دانم حاضرند به خاطر خدمات من پول زیادی بدهند. بارها در رختخواب امتحانشان کردم. آنها تا 10 برابر توافق اولیه را با کمال میل می‌پذیرند.
در حاشیه همین حرف‌ها همکاران زن خود را سرزنش می‌کند و می‌گوید: زنها بیخود موضوع را برای خودشان نکبت‌بار می‌کنند. البته جامعه هم به این موضوع دامن می‌زند. این یک شغل است مثل همه شغل‌ها. وقتی اینطور به موضوع نگاه کنیم قضیه حل می‌شود. من یک تخصص دارم. بدن و قیافه خوبی دارم، پس از آن استفاده می کنم تا خوب زندگی کنم. هیچ چیز هم نمی‌تواند این کار را برای من قبیح و زشت جلوه دهد. زنان زیادی به خدمات من نیاز دارند و من هم به پول زیادی نیازمندم. پس قضیه ایرادی ندارد. یک معامله عادلانه!
عرفان می گوید زنان روسپی همه زندگی خود را وقف شغل خود و دردسرهایش می کنند در حالی که او به تفریح، موسیقی و مطالعه خود هم می رسد. البته او به این نکته توجه نمی کند که درآمد او قابل مقایسه با زنان روسپی نیست. امنیت او تا این حد در خطر نیست و حس خرسندی او را هیچ یک از زنان همکارش تجربه نمی‌کنند.
در منطقه‌ای که مشتریان عرفان زندگی می کنند، قیمت یک روسپی زن بین 50-150 هزار تومان است در حالی که او برای هر سرویسی که ارائه می‌کند بین 300 تا 600 هزار تومان پول می‌گیرد. این رقم باورنکردنی را می توان با دیدن لباس های مارکدار، ماشین گران‌قیمت و منزل شخصی‌اش حدس زد.
عرفان می گوید تا وقتی که توان این کار را دارد بی‌هیچ شرمساری این کار را ادامه خواهد داد و :" خدا را چه دیدی شاید با یکی از مشتریانم ازدواج کردم. آنها دوست داشتنی و عاشق شدنی هستند".
این جمله خداحافظی عرفان است: حالا باور کردی من خوشبخت‌ترین تن‌فروش جهانم ؟؟ !!

تويي كه در مورد تن فروختن زنها قضاوت مي كني ، آيا نسبت به اين آقا هم همين قضاوت رو داري دوست من ؟ ( حالا چه كارش رو موجه بدوني يا ندوني ؟ آيا نظرت و ديد ذهنيت براي هر دو يكسانه ؟ )
خواهش مي كنم با خودتون كاملا رو راست باشين !
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله sarvenaz نمايش نوشته ها
یادم نیست این متن رو قبلا کجا خوندم اما بهرحال موافق اون نیستم نه تنها موافق نیستم که معتقدم یک زن ضعیف تر از یک مرد نیست که بخواد نان جنسیتش رو بخوره که گرسنگی خودش رو به فروختن تنش سیر کنه همچنان که یک مرد هیچ زمان این کار رو انجام نمیده

پس فاحشه! نمیگم بمیر! اما مقدست هم نمیکنم.

بزرگ نیستی نه کوچک هم نیستی..

تو از دردی رنج میبری که هرکدام از ما به گونه ای...

تو چیزی را فریاد میکنی که قرنهاست زیر آوار سکوت مانده..

اما فاحشه کاش مرد بودی فقط کاش...و نداریت، گرسنگی ات، خواستنت به اینگونه که اکنون هست، قابل رفع نبود!

کاش فقط آدم بودیم ... نه اینکه ننگ زنانگی را بر تن آدمیت بگذاریم و نان زنانگی را بخوریم؟؟؟!!!!!

فاحشه طردت نمیکنم تنها برایت دعا میکنم ... که طعم تلخ نان زنانگی تو را به بستر مردان پست فطرت نکشاند!تا دیگر غلاده ی مردان خودباخته برگردن زنانی چونان تو که نام زنانگی را به آلودگی میکشند نیفتد.

فقط همین!
اينو خونده بودي سروناز جان ؟
قديمي 12-27-2008   #161 (permalink)
Expert

samirajon's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ایشان 1,012 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rira نمايش نوشته ها
يه حديثي از پيامبر بود فكر مي كنم ، اصل روايت خاطرم نيس ، اما مضمونش اين بود كه فقر ، باعث حتي كفر ميشه !
دوست عزيز اون حديثي كه شما مي گيد اينه
حضرت علي مي فرمايند: فقر همسايه ي ديوار به ديوار كفر است
اما در جايه ديگر هم فرمودند كه فقر من زينت من است كه اگه بخواين هر دوتا شو خوبه خوب واستون توضيح مي دم!!!!!
samirajon آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-27-2008   #162 (permalink)
Expert

samirajon's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ایشان 1,012 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله unforgiiven نمايش نوشته ها
نه!
برعکس شما به من گفتی
منم گفتم دوستان می خونند و قضاوت با اونها! چرا برداشتتون اونجوریه؟

من مشکلی با اخبار دیدن شما ندارم وهرگز نگفتم اخبار نگاه نکنید!
اره من گفتم شما سطحي نگريد چون از زندگي مردم هيچي نميدونيد و داريد در موردشون قضاوت مي كنيد اصلا شما به اون حد رسيديد كه در مورد ماها قضاوت مي كنيد؟
samirajon آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي samirajon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-27-2008   #163 (permalink)
Expert

RiRa's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله crazy_king نمايش نوشته ها
به نظر من خود فروشی خودفروشیه حالا به هر دلیل که می خواد باشه
مام نگفتيم معني ديگه اي ميده :دي
قديمي 12-27-2008   #164 (permalink)
Connoisseur

Samira's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,421
از ایشان 1,441 بار سپاسگزاري شده است

عجب بحثی شده...
ببینید به نظر من هم نمیشه کسی رو که کلیه اش رو میفروشه رو با کسی که تنش رو میفروشه یکی کرد.
درسته هر دو تنه اما این رو برای چه مقصدی میفروشند و اون رو برای چه مقصدی!!!

مثل این میمونه که شرابی که رو که مثلا حافظ تو شعراش ازش حرف میزنه رو با این مشروبی که واسه لهو و لعب می خورند رو یکی کنید! اون عرفانه و این هوس...

اینجا هم همینطورريه،
زنی که کلیش رو می فروشه داره یکی از حیاتی ترین اعضای بدنش رو می بره اما حاضر نیست ساعتی بدنش رو و نجابتش رو در اختیار دست های کثیف و هوس آلود بذاره..
و اون کلیه رو داره به یه بیمار دیالیزی میده نه یه هوسباز پست!

شما این رو با تن فروشی یکی می کنید؟

یک فاحشه تنش رو می فروشه در برابر هوس و کثیفی و پلیدی!
و کسی که کلیش رو میده داره بدنش رو تکه تکه می کنه تا نون حلال بخوره.. اینها یکی هستند واقعا؟
تازه کسی که تن می فروشه تنش رو که از دست نمیده.. فقط ساعتی رو اجارش میده و دوباره دارتش و فردا هم تکرارش میکنه.

اما کسی که کلیش رو میفروشه تنش رو تیکه تیکه می کنه.. و دیگه اون تیکه رو نداره و فقط یک بار هم این کار رو میتونه بکنه.

اما یه مطلب دیگه ای هم هست.

من فکر می کنم نویسنده سعی نداره فاحشگی رو توجیه کنه بلکه فقط می خواد بگه فروختن و تن و فاحشگی با تمام بدی که داره اما باز هم از خیلی کارها بهتره!
شاید نویسنده می خواد ما کمی عمیق تر نگاه کنیم و اینقدر ظاهربین نباشیم.
و خیلی کارها با وجود ظاهر خوبی که دارند از فاحشگی هم کثیف ترند و یه فاحشه بهشون شرف داره.
مثل کسی که دینش رو حراج میزنه تا نون درمیاره.
بله آدم اگه تنش رو حراج کنه بهتره تا دین خدا رو حراج کنه... اما این معنیش این نیست که حراج تن خوبهو اشکالی نداره!!

یه هدف دیگه نویسنده هم اینه که اینقدر مطلق گرا نباشیم و تا اسم فاحشه میاد شمشیر رو از رو نبندیم. از یه زاویه دیگه هم نگاه کنیم که هرکی فاحشه هست حتما حتما بد نیست. اون هم یه آدمه . احساس داره. ارزش هائی داره و شاید گاهی به جبر روزگار به اینجا رسیده و در مواردی شاید دلش از ما هم صاف تر باشه پیش خدا.
کسی چمی دونه؟
من نمیگم فاحشه ها اینطوریند اما میگم نمیشه 100% هم قضاوت کرد.
میشه مثلا احتمال بیشتر رو روی بد بودنشون گذاشت اما نه 100%
همیشه ممکنه مواردی باشند که اینطوری نباشند و جریان دیگه ای داشته باشند..

البته این احتمالش خیلی کمه اما میگه اینقدر مطلق گرا هم نباشید و به طور 100% در موردش حکم ندید.
اون هم یه آدمه..

ويرايش توسط Samira : 12-27-2008 در ساعت 08:23 PM.
Samira آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Samira به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-27-2008   #165 (permalink)
Expert

RiRa's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله samirajon نمايش نوشته ها
دوست عزيز اون حديثي كه شما مي گيد اينه
حضرت علي مي فرمايند: فقر همسايه ي ديوار به ديوار كفر است
اما در جايه ديگر هم فرمودند كه فقر من زينت من است كه اگه بخواين هر دوتا شو خوبه خوب واستون توضيح مي دم!!!!!
هميشه دوست دارم بشنوم عزيزم

اما اينم بپرسم : قبول داري كسي كه شكمش گرسنه ست ، خيلي خيلي احتمال داره كه پاش بلغزه ؟!
پاسخ

برچسب ها
فاحشه قضاوت با خداست, امر به منکر !!!, تن فروشی, روسپی

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال