|
|
#46 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: دروازه دشت لوت ودشت کویر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 433
از ایشان 523 بار سپاسگزاري شده است
|
واقعا مطالب جالبی بود و ادم رو به فکر می انداخت!!!
|
|
|
#47 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: In my world
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,320
از ایشان 908 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
مرسی..بله ما با جمله های قشنگ و پرزرق وبرق..باز هم حرفی برای گفتن نداریم..از الطاف شبای زمستونیه که آدمو شاعر می کنه برای فهم انسانیت چی لازمه؟..
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Mah.s به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#48 (permalink) |
|
Yaho0! Helper
![]() تاريخ عضويت: Jun 2006
محل سكونت: طهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 446
از ایشان 1,095 بار سپاسگزاري شده است
|
مقاله ی جالب و قابل تاملی بود .
اما با اینکه بد رو با بد مقایسه کنیم مخالفم . هم فاحشه گری بده هم دین فروشی هم وطن فروشی .... اینارو اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد . یعنی چی برو خودتو حراج کن که از 100 تا وطن فروشی بهتره ؟ بجای اینکه بدهامونو اولویت بندی کنیم ، بیاییم همشونو از بین ببریم . |
|
|
|
| 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي L0NELY.AL0NE به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#50 (permalink) | |
|
Connoisseur
|
نقل قول:
در ظلمت نامتناهی شب غرق بشی... سرمای دل صندلی رو به جان بخری دود سیگار رو انقدر به هوا تزریق کنی تا بشه یه دود غلیظ بشه و کسی از نزدیک هم نشناستت و.............تازه یه سب سرد رو بی رپناه بودی..برای لحظه ای..فکر نکنم بشه فکر کرد...همه ساده می خوابیم و به سختی بیدار میشیم و شاید هرگز بیدار نشیم ![]() ![]() have a good night man |
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Mah.s به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#51 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اگه توانایی درک اون چیزایی که تجربه نکرده رو داشته باشه می تونه احساس وسیعی رو تجربه کنه! ![]() ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#52 (permalink) |
|
جنگجوی بی سپر
![]() تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: زیر سایه’ لطف خدا و دوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,630
از ایشان 5,876 بار سپاسگزاري شده است
|
تالار ادبیات کمی آنطرفتر است
![]() خواسته یا ناخواسته داره تن فروشی در متون زیبای ادبی و میان احساسات کاربران جلوه ای زیبا پیدا میکنه ! ![]() ![]() قبح قضیه رو نشکنید جنابان محترم ![]()
|
|
|
|
#53 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
باید احساسمونو همخفه کنیمم؟ تحجر مابی تا چقدر کسانی که میان اینجارو بی شعور قلم داد نکنید خودشون عقل دارن و می فهمند! اگه قرار بود با دو پست ادبگونه به قول شما قبح چیزی باب بشه! با ...... آدمو وادار می کنین که.............. قهوتو میل کن! |
|
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Yaho0! Helper
![]() تاريخ عضويت: Jun 2006
محل سكونت: طهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 446
از ایشان 1,095 بار سپاسگزاري شده است
|
واقعا من نمیفهمم کی گفته کلیه فروختن و تن فروختن یکیست ؟
کی گفته تن فروشی اگه از روی اجبار برای نان شب باشه اشکال نداره ؟ اصلا کی گفته قانون های خدا تبصره داره ؟ بیاییم خودمونو گول نزنیم . توی این دنیای جدید ، واسه قانونهای خدا به نفع خودمون تبصره میزاریم . وقتی گشنمون میشه ، میگیم خدا گفته واسه اینکه از گشنگی نمیری1 ذره دزدی کنی اشکالی نداره . وقتی ازمون دزدی میکنن ، میگیم خدا گفته باید حق خودتو بگیری ، پس منم میرم از یکی دیگه دزدی میکنم ، فقط به اندازه ای که ازم دزدیدن . ... دست بردارید از این افکار مگه هرچی که در قالب شعر و ادب و مقاله نوشته بشه قشنگه ؟ واقعا نمیدونم چرا نمیتونید از هم تفکیک کنید کلیه فروشی رو با تن فروشی ... نمیدونم ... |
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي L0NELY.AL0NE به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#56 (permalink) | |
|
جنگجوی بی سپر
![]() تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: زیر سایه’ لطف خدا و دوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,630
از ایشان 5,876 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() دوما اگه شما قبیح جلوش دادی چرا حرفم رو به خودت گرفتی؟ ![]() حرفم رو دوستمون که باید به خودش میگرفت گرفت ![]() گرچه ایشون هم لابد داره نظر خودشو میگه و اونم فکر میکنه خیلی هم قبحش رو با این حرفا نمیشکنه ![]() فقط کافیه شما پستهای بعدی و ابتدایی تاپیک رو بخونی و متوجه شی با تمجید متن ادبی استارتر چه چیزها فراموش شد و نشد ![]() ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Meysam20emineM به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#57 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: زیر سقف آسمون
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 847
از ایشان 391 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
باید بگم به نظر من زنی که برای سیر کردن شکم و کسب روزی تن فروشی میکنه کارش از کار خیلی از مردها یا زنها با ارزش تره
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: گمشده! گم شده وسط زمين و هوا! گمشده بين خودم و خدا!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,528
از ایشان 4,166 بار سپاسگزاري شده است
|
زیاد خوشم نیومد
بی چاره آقای.....!! متاسفم ![]()
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,334 بار سپاسگزاري شده است
|
به نظر من دوره گرسنگی و تن فروشی گذشته است و مسائل دیگری در پس پرده وجود دارد و یا اگر اینطور باشد نیز تن فروشی به اندازه نیاز نیست. (یعنی به اندازه ای که نیاز به خوراک و پوشاک را تامین کند)
اگر اینچنین نبود خانمهای خیابانی خیابان عباس آباد دو شیفت 8 ساعته کار نمیکردند. (شاید در آمد روزانه آنها بالق بر روزی 500 هزار تومان در حالت عادی و 2 تا 3 میلیون در حالت های خاص باشد) من نمیدانم این چه نیازی است که با روزی 500 هزار تومان هم از بین نمیرود. |
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي alimetallica_2 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#60 (permalink) | |
|
Connoisseur
|
نقل قول:
خواسته..بفرمایید خواسته...خواسته های من زیاد بود در اون نوشته.. درمان روح عریان و زخم خورده این روزگار چه؟..روح بی پناه در کدام فاحشه خانه تادیب می گردد....اگه از کودکی درست زندگی کنیم هرگز از جانب مردان انگ فاحشه و بدکاره به زنها تقدیم نمیشههر معضل اجتماعی اینه تمام قد رفتار و عملکرد مردمان اون جامعه س..برای همین به فاحشه گفتم اینه..و خیلی مطالب دیگه..که احتمالا شما با دقت مطالعه نکردی.. مرگ در نیستی جسم و شرافت روح بسیار والاتر از راحتی تن تنبل ما آدماست..شک نکینین من هم این مسئله رو قبیح ممی دونم..اما به این سادگی ها هم نیست که کسی یک شبه و در اثر فقر مالی روسپی بشه جناب میثم...خانه از پای بست ویران است ![]() ![]() فکر کنم بازم منظورم رو نرسوندم |
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Mah.s به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
![]() |
| برچسب ها |
| فاحشه قضاوت با خداست, امر به منکر !!!, تن فروشی, روسپی |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|