|
|
#61 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: من خاكستــر نشينـــم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 659
از ایشان 1,251 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
قبول دارم همش از رو نياز نيس . دوستان عزيز ، از مشاركت همگي سپاسگذارم ، به خاطر اينكه تاپيك خيلي شلوغ نشه ، دونه دونه پستها رو نقل قول نمي كنم ![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي RiRa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#62 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: گمشده! گم شده وسط زمين و هوا! گمشده بين خودم و خدا!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,528
از ایشان 4,165 بار سپاسگزاري شده است
|
زود باشین بدویین برین همه تون روسپی بشین چون آقای.....اعتقاداتتونو حراج کرده
![]() من نمیدونم چرا همه چیو میچسبونن به اون. یه زن که ارزش خودشو نمیدونه تقصیر اونه؟ زنی که ارزش خودشو بدونه واسه پول دراوردن از این کارا نمیکنه اصن انگار هیشکی نمیدونه زن چه ارزشی داره.
|
|
|
|
#63 (permalink) | |
|
جنگجوی بی سپر
![]() تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: زیر سایه’ لطف خدا و دوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,628
از ایشان 5,871 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() البته باید یک فرقی گذاشت بین کسی که از روی شهوت و حرص و طمع تن فروشی میکنه و کسی که از روی احتیاج اینکارو میکنه مورد اول رو شاید حتی نشه بهش تن فروشی هم گفت چون از این صحبتها گذشته ------------------ من برای بار چندم میگم خیلی سخته در این موارد صحبت کردن ![]() مخصوصا وقتی ماها شکممون سیره و یک نفر از درد گرسنگی دین و ایمون و شرفش رو میذاره کنار ولی جوری هم بحث نکنیم که چراغ سبزی نشون داده باشیم به این رفتار ![]() ![]()
ويرايش توسط Meysam20emineM : 12-26-2008 در ساعت 02:40 AM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Meysam20emineM به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#64 (permalink) |
|
Expert
|
تن فـــروشي مردانـــه در تهــران ( پايتخت كشــور عزيز و اسلامي مـــا ، ايران ) عرفان را در یکی از پارکهای شمال شهر تهران میبینم. پسر 28 سالهای که کتابی از "کافکا" به دست گرفته و مشغول نت برداری از کتاب است. عرفان 5 سال است که به زنانی که مشتری او هستند خدمات جنسی ارائه میدهد. عاشق فلسفه، زن و شغل خود است. به زعم خودش تن فروش حرفه ای و متخصصی است و تفاوت زیادی با نامزد خود دارد که همکار اوست. به نظر او مردی که خدمات جنسی ارائه میدهد خوشبختتر است و مثل زنان روسپی افسرده نمی شود گفت و گو با عرفان سلسله مراتب فرودستی و فرادستی زنان و مردان را به خوبی نشان میدهد. عرفان شغل خود را تخصص بی نظیری می داند و درآمدی بسیار بالاتراز همکاران زن خود دارد. خود را تحقیر شده نمییابد و زندگی خود را مدرن و توام با خوشبختی میداند. وقتی می خواهم از 5 سال پیش بگوید و اینکه چرا چنین فکری به سرش زد، خیلی ساده میگوید: درست مثل همه زنان فاحشه. من از زمان نوجوانی مثل اکثر پسرهای جوان متوجه بودم که برای زنان میانسال جذابیت هایی دارم. آن زمان که شروع به کار حرفهای (به این معنی که بخواهم پولی بابت خدماتم بگیرم)کردم، دانشجوی دانشگاه تهران بودم. چند بار از طرف همکلاسیهای مسن تر و حتی یکی از اساتید به من پیشنهاد شد که فقط با آنها ------ داشته باشم. و بعد یکی از همان ها بود که به من پول خوبی داد و گفت حاضر است این رابطه را به همین شیوه ادامه دهد. شروع کار از همین روابط جسته گریخته بود. شیوه جذب مشتری عرفان کم کم روشمند میشود. او میگوید: دو سال بعد از آن که چند مشتری ثابت پیدا کرده بودم خانه ای در شمال شهر اجاره کردم و تردد در شمال شهر من را نسبت به بوق ماشین زنان حساس کرد. با زنها می رفتم و تمام مدت از اینکه مثل بچه نوازشم می کنند و تا 600 هزار تومان برای یک شب به من می دهند احساس غرور می کردم. او احساس خود را نسبت به زنان اینطور توصیف می کند: اوایل چندان از زنها خوشم نمیآمد یعنی فقط به ------ و جنبه های جنسی زنان فکر میکردم. ولی بعد از اینکه این کار را شروع کردم عاشق زنها شدم. موجوداتی بسیار ظریف هستند و پیچیدگی هایی دارند که از کشف آنها در هر زنی لذت میبرم. زنان میانسالی که مشتری من هستند واقعا ترسناک هستند. وقتی با من حرف میزنند از درک آنها و از پیچیدگی دنیای ذهنی آنها وحشت می کنم. ساده ترینشان از بزرگترین مردهایی که میشناسم پیچیده تر هستند. من با تک تک مشتریانم عاشقانه می خوابم. عرفان با وجود اینکه سالها کنار خیابان ایستاده و امروز هم همه مخارج سنگین خود را از همین طریق تامین می کند اما هیچگاه احساس حقارت را در مقابل مشتریانش حس نکرده. وقتی در این مورد خاص صحبت میکند نشانی از افسردگی و تحقیر شدگی یک زن روسپی در حرفهایش نیست. همانطور که نشانی از آن نگاه اومانیستی و عاشقانه نسبت به زن. میگوید: این زنها هستند که به من نیاز دارند. زنانی که می دانم حاضرند به خاطر خدمات من پول زیادی بدهند. بارها در رختخواب امتحانشان کردم. آنها تا 10 برابر توافق اولیه را با کمال میل میپذیرند. در حاشیه همین حرفها همکاران زن خود را سرزنش میکند و میگوید: زنها بیخود موضوع را برای خودشان نکبتبار میکنند. البته جامعه هم به این موضوع دامن میزند. این یک شغل است مثل همه شغلها. وقتی اینطور به موضوع نگاه کنیم قضیه حل میشود. من یک تخصص دارم. بدن و قیافه خوبی دارم، پس از آن استفاده می کنم تا خوب زندگی کنم. هیچ چیز هم نمیتواند این کار را برای من قبیح و زشت جلوه دهد. زنان زیادی به خدمات من نیاز دارند و من هم به پول زیادی نیازمندم. پس قضیه ایرادی ندارد. یک معامله عادلانه! عرفان می گوید زنان روسپی همه زندگی خود را وقف شغل خود و دردسرهایش می کنند در حالی که او به تفریح، موسیقی و مطالعه خود هم می رسد. البته او به این نکته توجه نمی کند که درآمد او قابل مقایسه با زنان روسپی نیست. امنیت او تا این حد در خطر نیست و حس خرسندی او را هیچ یک از زنان همکارش تجربه نمیکنند. در منطقهای که مشتریان عرفان زندگی می کنند، قیمت یک روسپی زن بین 50-150 هزار تومان است در حالی که او برای هر سرویسی که ارائه میکند بین 300 تا 600 هزار تومان پول میگیرد. این رقم باورنکردنی را می توان با دیدن لباس های مارکدار، ماشین گرانقیمت و منزل شخصیاش حدس زد. عرفان می گوید تا وقتی که توان این کار را دارد بیهیچ شرمساری این کار را ادامه خواهد داد و :" خدا را چه دیدی شاید با یکی از مشتریانم ازدواج کردم. آنها دوست داشتنی و عاشق شدنی هستند". این جمله خداحافظی عرفان است: حالا باور کردی من خوشبختترین تنفروش جهانم ؟؟ !! تويي كه در مورد تن فروختن زنها قضاوت مي كني ، آيا نسبت به اين آقا هم همين قضاوت رو داري دوست من ؟ ( حالا چه كارش رو موجه بدوني يا ندوني ؟ آيا نظرت و ديد ذهنيت براي هر دو يكسانه ؟ ) خواهش مي كنم با خودتون كاملا رو راست باشين ! |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي RiRa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#65 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است
|
البته باید یه نکته هم مد نظر داشت
شاید مطرح کردن این مورد و موراد مشابه جایی که دخترایی هستن که هنوز مدرسه راهنمایی میرن ، یکم زود باشه چون هنوز اعتقاداتشون شکل نگرفته و به قولی بچه هستند و ممکنه منحرف بشند! ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#66 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
من نخواستم ثابت كنم تن فروشي خوبه ! خواستم بگم به چشم يه تابو بهش نيگا نكنيم ، كاراي از اون بد تري جلو چشامون ميبينيم و دم نميزنيم . |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي RiRa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#67 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,332 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
بهش گفتم خوب تو حداقل درآمدت در روز چقدره؟ گفت 100 هزار تومان. (در حالی که خفن خالی میبست و یقین دارم بیش از 500 هزار تومان بود در آمدش) بحث به جاهای دیگه کشید گفت ما الان که قیافه داریم باید پس انداز کنیم تا وقتی که پیر شدیم بتونیم از پس انداز الان استفاده کنیم. متوجه شدم مسئله فقط نیاز مالی نیست (با اینکه در ظاهر حرفهاش به نیازمندان میخورد و البته ظاهر فزیکی برعکس که به ثروتمندان شبیه بود) بعد از اینکه دوست داره ماکیسما بخره و بیشتر پولش جمع شده صحبت کرد (در حالی که یادش رفته بود که در مورد پول چه چیزهایی گفته و نیازهایی که داشته و سختی هایی که کشیده) در واقع من به این نتیجه رسیدم که این فرد در ابتدا با نیت برآورده کردن نیازهای اولیه خود و خانواده اش به این شغل رو آورده است ( و واقعا هم به این مسئله به عنوان شغل نگاه میکند، چون میگفت امشب هیچی کار نکردم!!!) ولی بعد از مدتی که نیازها برطرف شد متوجه شده است که هیچ کاری در دنیا نیست که وی قادر به انجام آن باشد و از این روش پر در آمد تر باشد. (چون دیگر آبرو هم معنی ندارد) مثلا این دختر که زندگی خود و خانواده اش را با یک ماه اول کار تامین کرده است حالا چرا باید سالها در این کار مشغول به فعالیت باشد؟! به نظر من یک دکتر متخصص هم نمیتواند در روز چنین در آمدی داشته باشد. البته هزار و یک علت میتواند دست به دست هم دهد تا وجه و میزان در آمد آن را تغییر دهد. 1. اندام زن 2. چهره وی 3. لباسهای وی 4. منطقه ای که در آن کار میکند 5. رک گو بودنش و بلد بودن کار کردن (مثلا دل نسوزاندن و فریب نخوردن) طبیعی است که زنانی که قیافه های بهتری دارند میتوانند در مناطق ثروتمند نشین کاسبی کنند و در آمد یک شب آنها به اندازه در آمد زنی است که در جاده برای ماشین های سنگین کار میکند. (زن جاده ای) |
|
|
|
|
|
|
#68 (permalink) | |
|
جنگجوی بی سپر
|
نقل قول:
![]() نگران رسوندن منظور نباش مطمئنا حتی مهتاب عزیز استارتر تاپیک هم در پستهای بعد از پست اول نتونست ذهنیت و منظور خودش رو برسونه ![]() و یا حتی من و دیگر دوستان ![]() همه یجورایی به زعم خودشون دارن حرفای درستی میزنن نمیدونم دوست ندارم خیلی در این مورد بحث کنم چون نه من مدافع روسپی گری هستم و نه با شکم سیر نمیتونم در مورد گرسنهء تن فروش نظر بدم نظرات شخصیم هم حول محور اجتماع و جامعه و معظل نمیگرده حول این محور میگرده که زشتی قضیه وقتی در جملات زیبا و احساسی بیان بشه کاسته میشه چه بخواهیم و چه نخواهیم ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#69 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: زیر سقف آسمون
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 847
از ایشان 391 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
#70 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,332 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
مانند این است که بنده الان میخواهم یک ماشین گرانتر بخرم و هرچه کار میکنم پول جور نمیشود (با اینکه واقعا هم دارم زحمت میکشم) و واقعا هم از این مسئله ناراحتم و بهم فشار میاد (یا مثلا سازهای مورد نیازم رو) اما به هر حال کار میکنم و حاضر نیستم یک دونه از اون قرصهایی که خودم میخورم رو 100 تومان گرون تر به طالبش بفروشم. اگر مسئله را اینطور بیان کنیم که اصلا مگر تن فروشی جرم است؟!! میتوان مسئله را شخصی تر جواب داد و خوب من میگویم انسان آنقدر آزاد است که میتواند بهشت یا جهنم را انتخاب کند، از این رو این کار هم جرم نیست. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي alimetallica_2 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#71 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: گمشده! گم شده وسط زمين و هوا! گمشده بين خودم و خدا!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,528
از ایشان 4,165 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
آره میدونم غیبت گناهش از زنا بیشتره ولی ما قبحشو درک نمیکنیم متاسفانه. این بد بودنش به همه ثابت شده اما اونا نه. |
|
|
|
|
|
|
#72 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
همه اونهایی که تو دیدی همه فاحشه ها نیستند! شاید بهتر بود فیلم ده کیارستمی رو می دیدید! |
|
|
|
|
|
|
#73 (permalink) | |
|
جنگجوی بی سپر
|
نقل قول:
![]() این بهتر از قبلی بود لا اقل آدم بیشتر تفکر میکنه بجا اینکه احساساتی بشه ![]() قابل مقایسه نیست مهتاب جان این داره برای خرید ماشینی گرانتر این کار رو میکنه و اونی که شما گفتی برای یک لقمه نان ![]() مقایسشون نکنیم ![]() |
|
|
|
|
|
|
#74 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
حالا برابر شدن لطفا مقايسه كن . |
|
|
|
|
|
|
#75 (permalink) | ||
|
جنگجوی بی سپر
|
نقل قول:
![]() دست شما درد نکنه دیگه هیچکودوم ایرادی نداره بنظرت ؟ باشه اینم نظر شماست ![]() ![]() نقل قول:
ولی چون از حال و روز زندگی طرف خبر ندارم در موردش اینقدر صریح نظر نمیدم بازم میگم خودش میدونه و خدای خودش ![]() |
||
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Meysam20emineM به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
![]() |
| برچسب ها |
| فاحشه قضاوت با خداست, امر به منکر !!!, تن فروشی, روسپی |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|