|
|
#76 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,335 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
چون انسان زیاده خواه است و هرچقدر به دست آورد باز هم کم است، مگر اینکه با واسطه دین یا اعتقادی خاص (ایدولوژی) خود را از این بلا نجات دهد. خیلی از پرن استارها هم یک زمانی به نان شب محتاج بودند اما حال ؟!!! |
|
|
|
|
|
|
#77 (permalink) | |
|
جنگجوی بی سپر
![]() تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: زیر سایه’ لطف خدا و دوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,630
از ایشان 5,877 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
من به علی و داستانش کاری نداشتم ![]() بنده منظورم مطلب اول شما در ابتدای تاپیک بود و این مطلب فعلی ![]() سخته صحبت در این موارد در تاپیکی که انگار قراره مسابقه گذاشته بشه کی زوودتر پست میزنه و جواب میده نمیشه در این موارد بدون فکر نظر داد و مقایسه کرد ![]() ![]() من اگر قرار باشه چیزی بگم تا فردا همان حرفهای قبلی ام رو میگم ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#78 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,335 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
خوب من کارم در خیابانهاست از این رو مردم را زیاد مشاهده میکنم، چه محرم، چه ماه رمضان و چه شب قدر، هیچگاه ندیدم آنهایی که باید سر پست باشند ترک پست کرده باشند. اتفاقا در سالهای اخیر وضعیت به جایی رسیده است که بسیاری از دختران که تنها با یک نفر رابطه جنسی دارند (یا با چند نفر اما نه به عنوان شغل) در شبهای عزیز آزادی بیشتری دارند و دست به کارهای ناشایست میزنند. البته نمیتوان گفت که فقط مشکل از دخترهاست. مشکل از آن پسری هم هست که قمه میزند و علم میکشد و طبل مینوازد و از جیبش شماره تماس و ... بیرون میریزد. |
|
|
|
|
|
|
#79 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
از اونجا که مطلب درستی بود دیگه قرمزش نکردم! خوش رنگش کردم ![]() وقتی یک نفر برای نان شب مجبور میشه تن بده! بعد از اون چیزی واسه از دست دادن نداره! به قولی راه برگشت نداره! مجبور میشه که آرزوهای جدیدی مطابق بر شرایط جدید تببین کنه! پ.ن فیلم ده یا همون ده اپیزود کیارستمی رو حتما ببینید ![]() |
|
|
|
|
|
|
#80 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: زیر سقف آسمون
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 847
از ایشان 391 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
حداقل بهتر از اینه که بیاد چند نفر دیگه رو هم بدبخت کنه اینجوری فقط خودش بیچاره میشه
|
|
|
|
|
#81 (permalink) | |
|
جنگجوی بی سپر
![]() تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: زیر سایه’ لطف خدا و دوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,630
از ایشان 5,877 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یعنی اینکه خودش بیچاره میشه هم ایرادی نداره؟ شما میگی چه ایرادی داره؟ ![]() ![]() بعد اینکه از مواد فروشی بهتره رو هم طبق همین منطق میگی ؟ ![]() ![]() مگه تن فروشی یک طرفست که فقط خود طرف ضرر کنه ؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نزنیم این حرفارو خدایی نکرده شما راضی میشی در مورد افراد نزدیک و .... هم به همین آسونی بگی از مواد فروشی که بهتره و ایرادی نداره ؟ گیریم زبانم لال خدایی نکرده یکی از افراد نزدیک شما هم در موقعیتی گیر کرد که راهی برایش نمانده بود .....شما باز هم اینقدر راحت میگفتید ایرادی نداره و ....راضی نشیم به گفتن این صحبتا ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Meysam20emineM به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#82 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
من میگم از خیلی کارهای دیگه بهتره و مثالم موادفروشی بود در ضمن میثمی من نگفتم ضررش که واسه خودشه ایرادی نداره گفتم فقط به خودش ضرر میزنه و این بهتر از ................... در ضمن یک طرفه نیست اما مردی که دنبال این جور برنامه ها میره چه مجرد چه متاهل واسش مهم نیست چه اتفاقی می افته واسش فقط فکر اون لذتست |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي AMIR-1986 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#83 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اول مي خواستم بگم پست قبلي من رو جواب ندادين شايد فكر كردين دارم موضع مي گيرم! اگر ناراحت شدين معذرت مي خوام ولي من اصلا قصد موضع گيري نداشتم...فقط مي خواستم بدنم شما چطور اون موارد رو از متن برداشت كردين... به هر حال.. با اين حرف ميثم موافقم كه نمي تونيم با شكم سير قضاوت كنيم و از طفي اين قضيه بي اشكال هم نيست.. حالا چه از زن چه از مرد زياد جالب نيست ![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mph1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#84 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: من خاكستــر نشينـــم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 659
از ایشان 1,251 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
منظور از متن اينه ( به نظر من ) : يه فاحشه رو خيلي رسوا ميدونيم و حتي حاضر نيستيم باهاش همكلام بشيم مبادا از ننگ اون به ما هم سرايت كنه . فاحشه گري رو خيلي بد ميدونيـــم ، هر جا بشه اين كارو شماتت مي كنيم. اما خيلي بد تر فاحشه ميبينيم و راحت باهاش همسفر و همسفره ميشيم ، از فاحشه گري بد تر ميبينيم و عين خيالمون هم نيس . فروش دين يا وطن فروشي ، تنها مثال بود . مي تونه خيلي چيزاي ديگه باشه كه در ظاهر پيش پا افتاده باشه ، اما حتي اگه از ديد اسلام هم بخواي بهش نگاه كني ، از فاحشه گري بــدتره .مثه تهمت و غيبت و ...
|
|
|
|
#85 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
خودم كه يقينا گزارش تهيه نكردم :دي ناراحت نشدم ، من از شما معذرت ميخوام ، نميدونم چطور شد كه اصلا پستت رو نديدم ! ![]() اين مطلب مرد تن فروش رو گذاشتم ببينم ، دوستاني كه اين عمل رو براي يه زن خيلي بد مي دونن و ميگن خودشو بكشه بهتر از اينه ، آيا براي اين آقا هم همين حكم رو صادر مي كنن ؟ |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي RiRa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#86 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: تهران .شهرك غرب
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,352
از ایشان 1,555 بار سپاسگزاري شده است
|
انصاف داشته باشيد
ما خانوما جنس مونثو درك ميكيم انقدر غرور داريم كه حاضر نشيم براي پول با كسي... ببينين اين خانوما به چه مرحله اي از سقوط رسيدن كه اين كارو ميكنن ازشون بپرسين. كدومشون دوست نداره يه زندگي سالم و ساده تشكيل بده كودومشون دوست نداره بچه هاشو بزرگ كنه و به ثمر برسونه كدومشون نگاه بد زن ها و مردهاي (قديس؟؟؟) رو دوست داره مگه كسي از اينكه از پاكدامني و نجابتش تعريف كنن بدش مياد؟ مگه خانوما آقايون شما بدتون مياد؟ خيلي هاشون از روي فقر دست به اين كارا زدن... يعني اكثرشون.. اما راجع به اون دسته كه آقاي متاليكا گفتن...حتما اونام يه كمبودي تو زندگيشون داشتن كه اينجوري شدن...حالا چه مالي چه روحي...اول بايد وارد زندگياشون شد بعد اضهار نظر كرد... من نميگم هركي كمبود داشت بره فاحشه بشه من ميگم واكش آدما در مقابل مشكلا با هم متفاوته كه اونم به زندگي هر فرد برميگرده..مثلا دختري كه در خانواده ي محكم و اصيلي به دنيا اومده شايد اونقدر محكم و قوي باشه كه حتي در بدترين شرايط هم دست به تن فروشي نزنه و لي يه دخترم هست كه خانوادش انقدر خوب نيستن و اين دختر تو شرايط سخت اسون ترين كارو انتخاب ميكنه كه باز اينم به زندگي شخصيش برميگرده ...و من و شما نميتونيم در مورد خوب يا بد بودن ذاتش نظر بديم.. همين...
|
|
|
#87 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
بهت پیشنهاد میدم یه روز ساعت 6 عصر به بعد برو آیس پک میلاد نور یا خود پاساژ میلاد نور یه نگاهی به دخترهائی که اونجان بنداز ![]() |
|
|
|
|
|
|
#88 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
طرف اولش به خاطر مشكلات مالي وارد اين كار ميشه حيا و آبرو يه قطره ست ، وقتي ريخته شد ، خب طرف ديگه چيزي براي از دست دادن نداره . پس به اين كار ادامه ميده |
|
|
|
|
|
|
#89 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
بعد فکر کنم برداشت شما بد بود! چون منظور ایشون اینه که کسانی که نام فاحشه گرفتند از اینکه دیگران به اونها نگاه بد کنند خوشحال نمیشند! |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#90 (permalink) |
|
Enthusiast
|
این رو قبول دارم که خوشحال نیم شن اما هنوز هم میگم خیلی از فاحشه پیش خدا از یه آدم متدین با آبرو ترن .
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| فاحشه قضاوت با خداست, امر به منکر !!!, تن فروشی, روسپی |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|