کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای عمومی - اجتماعی > بانوان

بانوان بحث و گفتگوی بانوان گرامی و بررسی وضعیت زنان در اجتماع و در دیگر عرصه ها

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 12-26-2008   #76 (permalink)
محروم از فعالیت

alimetallica_2's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,335 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : فـــاحشه دعـــايـــم كن ...

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله unforgiiven نمايش نوشته ها
نان شب و ماشین فرق دارد دوست من!
همه اونهایی که تو دیدی همه فاحشه ها نیستند!

شاید بهتر بود فیلم ده کیارستمی رو می دیدید!
من هم عرض کردم قصه از نان شب آغاز شد اما به نان شب ختم نشد.
چون انسان زیاده خواه است و هرچقدر به دست آورد باز هم کم است، مگر اینکه با واسطه دین یا اعتقادی خاص (ایدولوژی) خود را از این بلا نجات دهد.

خیلی از پرن استارها هم یک زمانی به نان شب محتاج بودند اما حال ؟!!!
alimetallica_2 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-26-2008   #77 (permalink)
جنگجوی بی سپر

Meysam20emineM's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: زیر سایه’ لطف خدا و دوستان
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,630
از ایشان 5,877 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله RiRa نمايش نوشته ها
اوني كه علي متاليكا هم داستانش رو تعريف كرد داشت تلاش مي كرد ماكسيمــا بخـــره !!

حالا برابر شدن

لطفا مقايسه كن .
قربون علی متالیکا برم من به علی و داستانش کاری نداشتم

بنده منظورم مطلب اول شما در ابتدای تاپیک بود و این مطلب فعلی

سخته صحبت در این موارد
در تاپیکی که انگار قراره مسابقه گذاشته بشه کی زوودتر پست میزنه و جواب میده نمیشه در این موارد بدون فکر نظر داد و مقایسه کرد

من اگر قرار باشه چیزی بگم تا فردا همان حرفهای قبلی ام رو میگم
آزرده جانم
من مانده ام ! تنهای تنها ! تنها میان تن ها !
Meysam20emineM آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-26-2008   #78 (permalink)
محروم از فعالیت

alimetallica_2's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,335 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله meysam20eminem نمايش نوشته ها
قربون علی متالیکا برم من به علی و داستانش کاری نداشتم

بنده منظورم مطلب اول شما در ابتدای تاپیک بود و این مطلب فعلی

سخته صحبت در این موارد
در تاپیکی که انگار قراره مسابقه گذاشته بشه کی زوودتر پست میزنه و جواب میده نمیشه در این موارد بدون فکر نظر داد و مقایسه کرد

من اگر قرار باشه چیزی بگم تا فردا همان حرفهای قبلی ام رو میگم
در مطالب اول هم مسائلی بود که بنده به آنها شک دارم.
خوب من کارم در خیابانهاست از این رو مردم را زیاد مشاهده میکنم، چه محرم، چه ماه رمضان و چه شب قدر، هیچگاه ندیدم آنهایی که باید سر پست باشند ترک پست کرده باشند.
اتفاقا در سالهای اخیر وضعیت به جایی رسیده است که بسیاری از دختران که تنها با یک نفر رابطه جنسی دارند (یا با چند نفر اما نه به عنوان شغل) در شبهای عزیز آزادی بیشتری دارند و دست به کارهای ناشایست میزنند.
البته نمیتوان گفت که فقط مشکل از دخترهاست. مشکل از آن پسری هم هست که قمه میزند و علم میکشد و طبل مینوازد و از جیبش شماره تماس و ... بیرون میریزد.
alimetallica_2 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-26-2008   #79 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله alimetallica_2 نمايش نوشته ها
من هم عرض کردم قصه از نان شب آغاز شد اما به نان شب ختم نشد.
چون انسان زیاده خواه است و هرچقدر به دست آورد باز هم کم است، مگر اینکه با واسطه دین یا اعتقادی خاص (ایدولوژی) خود را از این بلا نجات دهد.

خیلی از پرن استارها هم یک زمانی به نان شب محتاج بودند اما حال ؟!!!
دقیقا نکته همونجاست!
از اونجا که مطلب درستی بود دیگه قرمزش نکردم! خوش رنگش کردم
وقتی یک نفر برای نان شب مجبور میشه تن بده! بعد از اون چیزی واسه از دست دادن نداره!
به قولی راه برگشت نداره! مجبور میشه که آرزوهای جدیدی مطابق بر شرایط جدید تببین کنه!

پ.ن
فیلم ده یا همون ده اپیزود کیارستمی رو حتما ببینید
UnforGiiveN آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-26-2008   #80 (permalink)
Enthusiast

AMIR-1986's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: زیر سقف آسمون
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 847
از ایشان 391 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:

دست شما درد نکنه دیگه هیچکودوم ایرادی نداره بنظرت ؟ باشه اینم نظر شماست

والا بنده هم مدافع عمل روسپی گری و تن فروشی نیستم
ولی چون از حال و روز زندگی طرف خبر ندارم در موردش اینقدر صریح نظر نمیدم
بازم میگم خودش میدونه و خدای خودش
آخه چی ایرادی داره حداقل از موادفروشی که بهتره
حداقل بهتر از اینه که بیاد چند نفر دیگه رو هم بدبخت کنه
اینجوری فقط خودش بیچاره میشه
تو خواب و رویا همیشه با تو ببیبینم
اجازه هست اجازه هست اجازه میدی که بگم
با تو به آسمون میرم با تو یه آدم دیگه ام
AMIR-1986 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-26-2008   #81 (permalink)
جنگجوی بی سپر

Meysam20emineM's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: زیر سایه’ لطف خدا و دوستان
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,630
از ایشان 5,877 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله AMIR-1986 نمايش نوشته ها
آخه چی ایرادی داره حداقل از موادفروشی که بهتره
حداقل بهتر از اینه که بیاد چند نفر دیگه رو هم بدبخت کنه
اینجوری فقط خودش بیچاره میشه

یعنی اینکه خودش بیچاره میشه هم ایرادی نداره؟ شما میگی چه ایرادی داره؟
بعد اینکه از مواد فروشی بهتره رو هم طبق همین منطق میگی ؟
مگه تن فروشی یک طرفست که فقط خود طرف ضرر کنه ؟

نزنیم این حرفارو
خدایی نکرده شما راضی میشی در مورد افراد نزدیک و .... هم به همین آسونی بگی از مواد فروشی که بهتره و ایرادی نداره ؟ گیریم زبانم لال خدایی نکرده یکی از افراد نزدیک شما هم در موقعیتی گیر کرد که راهی برایش نمانده بود .....شما باز هم اینقدر راحت میگفتید ایرادی نداره و ....

راضی نشیم به گفتن این صحبتا
Meysam20emineM آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Meysam20emineM به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-26-2008   #82 (permalink)
Enthusiast

AMIR-1986's Avatar

جنسيت:

نقل قول:

یعنی اینکه خودش بیچاره میشه هم ایرادی نداره؟ شما میگی چه ایرادی داره؟
بعد اینکه از مواد فروشی بهتره رو هم طبق همین منطق میگی ؟
مگه تن فروشی یک طرفست که فقط خود طرف ضرر کنه ؟

نزنیم این حرفارو
خدایی نکرده شما راضی میشی در مورد افراد نزدیک و .... هم به همین آسونی بگی از مواد فروشی که بهتره و ایرادی نداره ؟ گیریم زبانم لال خدایی نکرده یکی از افراد نزدیک شما هم در موقعیتی گیر کرد که راهی برایش نمانده بود .....شما باز هم اینقدر راحت میگفتید ایرادی نداره و ....

راضی نشیم به گفتن این صحبتا
منظور من رو درست متوجه نشدی
من میگم از خیلی کارهای دیگه بهتره و مثالم موادفروشی بود
در ضمن میثمی من نگفتم ضررش که واسه خودشه ایرادی نداره گفتم فقط به خودش ضرر میزنه و این بهتر از ...................
در ضمن یک طرفه نیست اما مردی که دنبال این جور برنامه ها میره چه مجرد چه متاهل واسش مهم نیست چه اتفاقی می افته واسش فقط فکر اون لذتست
کاربران زير از دوست گرامي AMIR-1986 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-26-2008   #83 (permalink)
Addict

mph1's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله RiRa نمايش نوشته ها
تن فـــروشي مردانـــه در تهــران
( پايتخت كشــور عزيز و اسلامي مـــا ، ايران )

عرفان را در یکی از پارک‌های شمال شهر تهران می‌بینم. پسر 28 ساله‌ای که کتابی از "کافکا" به دست گرفته و مشغول نت برداری از کتاب است. عرفان 5 سال است که به زنانی که مشتری او هستند خدمات جنسی ارائه می‌دهد. عاشق فلسفه، زن و شغل خود است. به زعم خودش تن فروش حرفه ای و متخصصی است و تفاوت زیادی با نامزد خود دارد که همکار اوست. به نظر او مردی که خدمات جنسی ارائه می‌دهد خوشبخت‌تر است و مثل زنان روسپی افسرده نمی شود

گفت و گو با عرفان سلسله مراتب فرودستی و فرادستی زنان و مردان را به خوبی نشان می‌دهد. عرفان شغل خود را تخصص بی نظیری می داند و درآمدی بسیار بالاتراز همکاران زن خود دارد. خود را تحقیر شده نمی‌یابد و زندگی خود را مدرن و توام با خوشبختی می‌داند.
وقتی می خواهم از 5 سال پیش بگوید و اینکه چرا چنین فکری به سرش زد، خیلی ساده می‌گوید: درست مثل همه زنان فاحشه. من از زمان نوجوانی مثل اکثر پسرهای جوان متوجه بودم که برای زنان میانسال جذابیت هایی دارم. آن زمان که شروع به کار حرفه‌ای (به این معنی که بخواهم پولی بابت خدماتم بگیرم)کردم، دانشجوی دانشگاه تهران بودم. چند بار از طرف همکلاسی‌های مسن تر و حتی یکی از اساتید به من پیشنهاد شد که فقط با آنها ------ داشته باشم. و بعد یکی از همان ها بود که به من پول خوبی داد و گفت حاضر است این رابطه را به همین شیوه ادامه دهد. شروع کار از همین روابط جسته گریخته بود.
شیوه جذب مشتری عرفان کم کم روشمند می‌شود. او می‌گوید: دو سال بعد از آن که چند مشتری ثابت پیدا کرده بودم خانه ای در شمال شهر اجاره کردم و تردد در شمال شهر من را نسبت به بوق ماشین زنان حساس کرد. با زنها می رفتم و تمام مدت از اینکه مثل بچه نوازشم می کنند و تا 600 هزار تومان برای یک شب به من می دهند احساس غرور می کردم.
او احساس خود را نسبت به زنان اینطور توصیف می کند: اوایل چندان از زنها خوشم نمی‌آمد یعنی فقط به ------ و جنبه های جنسی زنان فکر می‌کردم. ولی بعد از اینکه این کار را شروع کردم عاشق زنها شدم. موجوداتی بسیار ظریف هستند و پیچیدگی هایی دارند که از کشف آنها در هر زنی لذت می‌برم. زنان میانسالی که مشتری من هستند واقعا ترسناک هستند. وقتی با من حرف می‌زنند از درک آنها و از پیچیدگی دنیای ذهنی آنها وحشت می کنم. ساده ترینشان از بزرگترین مردهایی که می‌شناسم پیچیده تر هستند. من با تک تک مشتریانم عاشقانه می خوابم.
عرفان با وجود اینکه سال‌ها کنار خیابان ایستاده و امروز هم همه مخارج سنگین خود را از همین طریق تامین می کند اما هیچ‌گاه احساس حقارت را در مقابل مشتریانش حس نکرده. وقتی در این مورد خاص صحبت می‌کند نشانی از افسردگی و تحقیر شدگی یک زن روسپی در حرف‌هایش نیست. همانطور که نشانی از آن نگاه اومانیستی و عاشقانه نسبت به زن. می‌گوید: این زنها هستند که به من نیاز دارند. زنانی که می دانم حاضرند به خاطر خدمات من پول زیادی بدهند. بارها در رختخواب امتحانشان کردم. آنها تا 10 برابر توافق اولیه را با کمال میل می‌پذیرند.
در حاشیه همین حرف‌ها همکاران زن خود را سرزنش می‌کند و می‌گوید: زنها بیخود موضوع را برای خودشان نکبت‌بار می‌کنند. البته جامعه هم به این موضوع دامن می‌زند. این یک شغل است مثل همه شغل‌ها. وقتی اینطور به موضوع نگاه کنیم قضیه حل می‌شود. من یک تخصص دارم. بدن و قیافه خوبی دارم، پس از آن استفاده می کنم تا خوب زندگی کنم. هیچ چیز هم نمی‌تواند این کار را برای من قبیح و زشت جلوه دهد. زنان زیادی به خدمات من نیاز دارند و من هم به پول زیادی نیازمندم. پس قضیه ایرادی ندارد. یک معامله عادلانه!
عرفان می گوید زنان روسپی همه زندگی خود را وقف شغل خود و دردسرهایش می کنند در حالی که او به تفریح، موسیقی و مطالعه خود هم می رسد. البته او به این نکته توجه نمی کند که درآمد او قابل مقایسه با زنان روسپی نیست. امنیت او تا این حد در خطر نیست و حس خرسندی او را هیچ یک از زنان همکارش تجربه نمی‌کنند.
در منطقه‌ای که مشتریان عرفان زندگی می کنند، قیمت یک روسپی زن بین 50-150 هزار تومان است در حالی که او برای هر سرویسی که ارائه می‌کند بین 300 تا 600 هزار تومان پول می‌گیرد. این رقم باورنکردنی را می توان با دیدن لباس های مارکدار، ماشین گران‌قیمت و منزل شخصی‌اش حدس زد.
عرفان می گوید تا وقتی که توان این کار را دارد بی‌هیچ شرمساری این کار را ادامه خواهد داد و :" خدا را چه دیدی شاید با یکی از مشتریانم ازدواج کردم. آنها دوست داشتنی و عاشق شدنی هستند".
این جمله خداحافظی عرفان است: حالا باور کردی من خوشبخت‌ترین تن‌فروش جهانم ؟؟ !!

تويي كه در مورد تن فروختن زنها قضاوت مي كني ، آيا نسبت به اين آقا هم همين قضاوت رو داري دوست من ؟ ( حالا چه كارش رو موجه بدوني يا ندوني ؟ آيا نظرت و ديد ذهنيت براي هر دو يكسانه ؟ )
خواهش مي كنم با خودتون كاملا رو راست باشين !
اين وفكر كنم قبلا تو سايت ايرانيان انگلستان نوشته بود...

اول مي خواستم بگم پست قبلي من رو جواب ندادين شايد فكر كردين دارم موضع مي گيرم!
اگر ناراحت شدين معذرت مي خوام ولي من اصلا قصد موضع گيري نداشتم...فقط مي خواستم بدنم شما چطور اون موارد رو از متن برداشت كردين...
به هر حال..
با اين حرف ميثم موافقم كه نمي تونيم با شكم سير قضاوت كنيم و از طفي اين قضيه بي اشكال هم نيست..
حالا چه از زن چه از مرد زياد جالب نيست

mph1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي mph1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-26-2008   #84 (permalink)
Expert

RiRa's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: من خاكستــر نشينـــم
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 659
از ایشان 1,251 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mph1 نمايش نوشته ها
گفتيت منظور متن اينه كه تن فروشي از دين فروشي بهتره...
اما من همچينچيزي رو از متن برداشت نكردم.
ضمنا منظور چيه كه به دين خدا چوب حراج مي زنند و همچنين يعني چي فروش جامعه؟!
ببخشيد كه دير جواب دادم ، پستها زياده ، من گاهي چشمم جا ميندازه .

منظور از متن اينه ( به نظر من ) :

يه فاحشه رو خيلي رسوا ميدونيم و حتي حاضر نيستيم باهاش همكلام بشيم مبادا از ننگ اون به ما هم سرايت كنه . فاحشه گري رو خيلي بد ميدونيـــم ، هر جا بشه اين كارو شماتت مي كنيم.

اما خيلي بد تر فاحشه ميبينيم و راحت باهاش همسفر و همسفره ميشيم ، از فاحشه گري بد تر ميبينيم و عين خيالمون هم نيس .

فروش دين يا وطن فروشي ، تنها مثال بود .
مي تونه خيلي چيزاي ديگه باشه كه در ظاهر پيش پا افتاده باشه ، اما حتي اگه از ديد اسلام هم بخواي بهش نگاه كني ، از فاحشه گري بــدتره .مثه تهمت و غيبت و ...
قديمي 12-26-2008   #85 (permalink)
Expert

RiRa's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mph1 نمايش نوشته ها
اين وفكر كنم قبلا تو سايت ايرانيان انگلستان نوشته بود...

اول مي خواستم بگم پست قبلي من رو جواب ندادين شايد فكر كردين دارم موضع مي گيرم!
اگر ناراحت شدين معذرت مي خوام ولي من اصلا قصد موضع گيري نداشتم...فقط مي خواستم بدنم شما چطور اون موارد رو از متن برداشت كردين...
به هر حال..
با اين حرف ميثم موافقم كه نمي تونيم با شكم سير قضاوت كنيم و از طفي اين قضيه بي اشكال هم نيست..
حالا چه از زن چه از مرد زياد جالب نيست
اين مطلب رو منم از جايي توي اينتر نت خوندم و ورداشتم

خودم كه يقينا گزارش تهيه نكردم :دي

ناراحت نشدم ، من از شما معذرت ميخوام ، نميدونم چطور شد كه اصلا پستت رو نديدم !

اين مطلب مرد تن فروش رو گذاشتم ببينم ، دوستاني كه اين عمل رو براي يه زن خيلي بد مي دونن و ميگن خودشو بكشه بهتر از اينه ، آيا براي اين آقا هم همين حكم رو صادر مي كنن ؟
RiRa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي RiRa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-26-2008   #86 (permalink)
Expert

negooli's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: تهران .شهرك غرب
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,352
از ایشان 1,555 بار سپاسگزاري شده است

انصاف داشته باشيد
ما خانوما جنس مونثو درك ميكيم انقدر غرور داريم كه حاضر نشيم براي پول با كسي...
ببينين اين خانوما به چه مرحله اي از سقوط رسيدن كه اين كارو ميكنن
ازشون بپرسين. كدومشون دوست نداره يه زندگي سالم و ساده تشكيل بده كودومشون دوست نداره بچه هاشو بزرگ كنه و به ثمر برسونه كدومشون نگاه بد زن ها و مردهاي (قديس؟؟؟) رو دوست داره مگه كسي از اينكه از پاكدامني و نجابتش تعريف كنن بدش مياد؟
مگه خانوما آقايون شما بدتون مياد؟
خيلي هاشون از روي فقر دست به اين كارا زدن... يعني اكثرشون..
اما راجع به اون دسته كه آقاي متاليكا گفتن...حتما اونام يه كمبودي تو زندگيشون داشتن كه اينجوري شدن...حالا چه مالي چه روحي...اول بايد وارد زندگياشون شد بعد اضهار نظر كرد...
من نميگم هركي كمبود داشت بره فاحشه بشه من ميگم واكش آدما در مقابل مشكلا با هم متفاوته كه اونم به زندگي هر فرد برميگرده..مثلا دختري كه در خانواده ي محكم و اصيلي به دنيا اومده شايد اونقدر محكم و قوي باشه كه حتي در بدترين شرايط هم دست به تن فروشي نزنه و لي يه دخترم هست كه خانوادش انقدر خوب نيستن و اين دختر تو شرايط سخت اسون ترين كارو انتخاب ميكنه كه باز اينم به زندگي شخصيش برميگرده ...و من و شما نميتونيم در مورد خوب يا بد بودن ذاتش نظر بديم..
همين...
قديمي 12-26-2008   #87 (permalink)
Enthusiast

AMIR-1986's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله negooli نمايش نوشته ها
انصاف داشته باشيد
ازشون بپرسين. كدومشون دوست نداره يه زندگي سالم و ساده تشكيل بده كودومشون دوست نداره بچه هاشو بزرگ كنه و به ثمر برسونه كدومشون نگاه بد زن ها و مردهاي (قديس؟؟؟) رو دوست داره مگه كسي از اينكه از پاكدامني و نجابتش تعريف كنن بدش مياد؟
اما راجع به اون دسته كه آقاي متاليكا گفتن...حتما اونام يه كمبودي تو زندگيشون داشتن كه اينجوري شدن...حالا چه مالي چه روحي...اول بايد وارد زندگياشون شد بعد اضهار نظر كرد...
من نميگم هركي كمبود داشت بره فاحشه بشه من ميگم واكش آدما در مقابل مشكلا با هم متفاوته كه اونم به زندگي هر فرد برميگرده..مثلا دختري كه در خانواده ي محكم و اصيلي به دنيا اومده شايد اونقدر محكم و قوي باشه كه حتي در بدترين شرايط هم دست به تن فروشي نزنه و لي يه دخترم هست كه خانوادش انقدر خوب نيستن و اين دختر تو شرايط سخت اسون ترين كارو انتخاب ميكنه كه باز اينم به زندگي شخصيش برميگرده ...و من و شما نميتونيم در مورد خوب يا بد بودن ذاتش نظر بديم..
همين...
دوست عزیز خیلی از همونهائی که شما میگس بهشون قدیس واقعاً آدم های پستی هستن .
بهت پیشنهاد میدم یه روز ساعت 6 عصر به بعد برو آیس پک میلاد نور یا خود پاساژ میلاد نور یه نگاهی به دخترهائی که اونجان بنداز
قديمي 12-26-2008   #88 (permalink)
Expert

RiRa's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله negooli نمايش نوشته ها
انصاف داشته باشيد
همين...
ببين من فكر مي كنم اون حرفي كه يكي از دوستان بهش اشاره كرد كاملا درسته

طرف اولش به خاطر مشكلات مالي وارد اين كار ميشه

حيا و آبرو يه قطره ست ، وقتي ريخته شد ، خب طرف ديگه چيزي براي از دست دادن نداره .

پس به اين كار ادامه ميده
RiRa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي RiRa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-26-2008   #89 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amir-1986 نمايش نوشته ها
دوست عزیز خیلی از همونهائی که شما میگس بهشون قدیس واقعاً آدم های پستی هستن .
بهت پیشنهاد میدم یه روز ساعت 6 عصر به بعد برو آیس پک میلاد نور یا خود پاساژ میلاد نور یه نگاهی به دخترهائی که اونجان بنداز
خیلیا دلیل بر صدق مدعا نیست!

بعد فکر کنم برداشت شما بد بود!
چون منظور ایشون اینه که کسانی که نام فاحشه گرفتند از اینکه دیگران به اونها نگاه بد کنند خوشحال نمیشند!
UnforGiiveN آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-26-2008   #90 (permalink)
Enthusiast

AMIR-1986's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله unforgiiven نمايش نوشته ها
خیلیا دلیل بر صدق مدعا نیست!

بعد فکر کنم برداشت شما بد بود!
چون منظور ایشون اینه که کسانی که نام فاحشه گرفتند از اینکه دیگران به اونها نگاه بد کنند خوشحال نمیشند!
این رو قبول دارم که خوشحال نیم شن اما هنوز هم میگم خیلی از فاحشه پیش خدا از یه آدم متدین با آبرو ترن .
پاسخ

برچسب ها
فاحشه قضاوت با خداست, امر به منکر !!!, تن فروشی, روسپی

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال