|
|
#91 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,912 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اما نوع نگاه به اونها رو من دارم نقد می کنم اینکه اونها هم آدمن اینکه یکسی بره خودشو بکشه تا اینکه تن فروشی کنه بهتره رو دارم نقد می کنم! اینکه شخصی برای یک لقمه نون خودشو عرضه کرده و دیگهه الان چیزی نداره که بخواد راهشو برگرده ایا شما حاضرید با کسی که قبلا فاحشه بوده ازدواج کنید؟(منظورم کسایی که می گن فاحشه بی ارزشه!) و اگر حاضر نیستید و می دانید شاید هیچ کس حاضر نباشه چرا ازش انتظار دارید از این کارش دست برداره؟ |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#93 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: In my world
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,320
از ایشان 908 بار سپاسگزاري شده است
|
دوباره سلام
![]() من از بس در تالار ادبیات پست زدم دیگه نمی تونم مثل آدم حرف بزنم..امیدوارم این دفعه بتونم.. تمام امروز با اینکه کلی کار داشتم ذهنم درگیر این تاپیک بود..تا حالا این مجازکده انقدر ذهنمو درگیر نکرده بود در دنیای واقعی... یه خاطره لعنتی که باید گم بشه تو ذهن درب و داغونم..اما نمیشه.. اینجا رو ببین لطفا یه همکلاسی داشتیم..همکلاسی که نه ..هم دانشکده ای..دو سه ترم از من بالاتر بود...تو یه دبیرستان بودیم..از این طریق با هم اشنا شدیم... و صمیمی شدیم و صمیمی تر... شهریه رشته ما بالاست..البته نه برای بچه پولدارایی که اکثریت هستند..برای امثال دوست من... مشکلات خانوادگی زیادی داشت..دو ترم دیگه مونده بود تا درسش تموم بشه..گاهی هم به جای بقیه کشیک می موند تو بیمارستان ..پولی.. اما کم اورد..یه روز توی شلوغی مسیر بلوار میرداماد تا میدون محسنی ..یه مرد چهل و چند ساله پولدار و زن و بچه دار..دوست منو با خودش برد....دوست من شد.دوست یه مرد پیر و زشت و پولدار.. دوست من نه کنار خیابون منتظر پسرای خوش تیپ پولدار بود و نه اهل این مسائل... نمی دونم... یه ترم مرخصی گرفتم..نرفتم .....تابستون پارسال فهمیدم خودکشی کرده..تقریبا همه می دونستن..دلسوزی های الکی ..جانمازآب کشیدن های ساختگی و دروغی...دوست من اشتباه کرد..مثل این همه ادم گناهکار و دورو یی که اشتباه می کنند و مجازات نمیشن...مگه یه دختر چقدر می تونه مقاوم باشه..مگه همه مثل هم هستند.. من حالم به هم می خوره..خودمو میگم..یه آدم حقیری که زیر پتو می خوابم و آسمون سقف بالا سرم نیست...و به قول برخی از دوستان ازشمندم..می خوام ارزشمند نباشم..این چه ارزشیه!...اصلا ما کی هستیم که نشستیم این پشت برای تک تک ادما حکم صادر می کنیم...شاید خدا درکش کرد..شاید خدای خودش بخشیدش.. بیشتر از نه هزار تا پروانه تو دنیا وجود داره..تا حالا چند تا پروانه دیدی؟...چند تا پروانه رو گرفتی تو دستت و نقش و نگار پر های کوچکش رو لمس کردی... اصلا فحشا رو تایید نمی کنم .. امامگه همه کسانیکه فاحشه شدند مثل همند..خیلی از کسانیکه که بهشون گفتیم فاحشه و محکومشون کردیم..شاید الان مرده باشند..از درد و غصه و و دادگاه های بیرحمانه و غیر حضوری ما..شایدم نه..خوش باشند..از این خوشی های زودگذری که بالاخره تموم میشن مثل خود ما.. شاید کسی فاحشه شد تا شغل داشته باشه و درآمد..و شاید کسی فاحشه شد تا بهانه ای برای مردن داشته باشه وتمومی مشکلاتش... چیزهایی هست که نمی دانم و می دانم سبزه ای را بکنم خواهد مرد این تاپیک از دیشب خیلی خیلی اعصاب منو داغون کرده..خیلی...یاد اون خاطره لعنتی و... پ ن: می دونم خیلی احساسی حرف می زنم..اگه اعصابت خورد شد ببخشید..باید کمتر حرف بزنم.. ![]()
|
|
|
#94 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: من خاكستــر نشينـــم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 652
از ایشان 1,240 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
من حرفي براي گفتن ندارم .
|
|
|
|
#95 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() باید دید تا درک کرد! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() زیبا بود و حاکی از حقایقی که پشت لوای حرف زدن از گناه و بی ارزشی آدمها به خاطر داشتن یک رنج بزرگ دیده نمیشند! |
|
|
|
|
|
|
#96 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 550
از ایشان 578 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
تا میدونم خودکشی جزو بزرگترین گناهانه و احتمالا بزرگترین. تازه با یک فاصلهء خیلی زیاد از سایر گناهان.
|
|
|
|
#97 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 550
از ایشان 578 بار سپاسگزاري شده است
|
گرچه بعدا گفتی که منظورت طور دیگه ای بوده.
ولی حتی در لفظ هم نباید همچنین حرفی میزدی و نشون میده که هنوز نفهمیدی قضیه چیه. با خودکشی اصلا نمیشه شوخی کرد. حتی اکثرا نباید به شوخی چنین چیزی گفت. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Folaani به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#98 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,332 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
البته اگر کسی با قصد اینکه این کار را بکند و بعد توبه کند وارد این کار شود مشخص نیست سرنوشت سفیدی داشته باشد اما به یاد یک قصه تاریخی افتادم. جوانی در زمان پیامبر نبش قبر میکرد و اموالی که در قبر بود را میدزدید، یک بار در یکی از نبش ها به زنی برخورد که تنها چند ساعت از دفنش گذشته بود، برای همین با جنازه وی زنا کرد (آن زن نیز از انصار بود)، بعد از مدتی پشیمان شد و به نزد پیامبر رفت. پیامبر گفت دوست ندارم تو را ببنم و از شهر خارج شو. جوان به بیابان رفت و شروع به توبه و گریه و زاری کرد. جبرائیل بر پیامبر ناذل شد و گفت توبه وی پذیرفته شده است و در مورد توبه مسائلی به پیامبر الهام شد. منضمون آن مسائل این بود که توبه در هر حالتی که باشد (حتی در هنگام مرگ) اگر به درستی صورت پذیرد مورد پذیرش خداوند قرار خواهد گرفت. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي alimetallica_2 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#99 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
در حالی که بحث جامعه شناختی اون بسیار مهمتره این قضیه داره در بطن جامعه رخ می ده و چیزی که ما در موردش صحبت می کنیم این نیست که اون داره گناه کبیره می کنه یا صغیره یا فقیره! بحث اینه که اون بدبخت داره چه رنجهایی می کشه! من یک سوال مطرح کردم آیا شما حاضری با کسی که قبلا فاحشه بوده و الان راهشو تغییر داده ازدواج کنی؟ یا مثلا دخترا حاضرن با همچین شخصی رابطه دوستانه صمیمی برقرار کنن؟ |
|
|
|
|
|
|
#100 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
|
نقل قول:
(چون یقین دارم عشق انسان را کور میکند) البته فقط مسئله این نیست، باید عشق دو طرفه باشد. (شما به یاد ندارید، بنده با اینکه بسیار غیرتی بودم در همین فاروم با دختری دوستی کردم که اکثر افراد نظر مساعدی نسبت به وی نداشتند و خوب ظاهرا پشت سرش حرفهایی هم بود) |
|
|
|
|
|
|
#101 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
و ممکنه که این حالت پیش بیاد تودنیای واقعی ؟ یعنی یک شخص با ذهنیت منفی نسبت به کسی اینجور بشه؟ آیا این درصد که می تونن گذشته شخص رو فراموش کنند چند نفرند؟ |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#102 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
چرا همش به ديد تحقير ور اندازش مي كنيم ؟ |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي RiRa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#103 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
منظورتو از جمله اولیت یکم واضحتر بیان می کنی؟ |
|
|
|
|
|
|
#104 (permalink) |
|
Expert
|
منظورم واضح بود ، مثال ميزنم برات كه روشن شه فرض كن : من نماز نميخونـــم ، قمار بازي مي كنم و مشروب ميخورم و ... اينا كاراي خوبي نيس ، اما به خودم مربوطه گناهش پاي منه ، تو فكر خودت باش و رفتار خودتو درست كن ، لازم نيس منو شماتت كني يا براي من منبر بري و چپ چپ نيگام كني . ياد اون جمله ي معروف افتادم كه ميگه ، يادمون باشه وقتي انگشتت رو به سمت كسي ميگيري تا عيبشو به ديگري نشون بدي ، 4 تا انگشت باقيت به طرف خودت برگشته !! ( اينم بگم ، منظورم از "تو" ، توي نوعي هست ، و خداي نكرده نميخوام به شما يا ديگران جسارت كنم ، عادت دارم توي حرفام به جاي "او" ميگم من يا تو ! ) ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي RiRa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#105 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
|
نقل قول:
البته مسلم است که زنی که بارها و بارها تن فروشی کرده است (نه فقط به علت نیاز مالی) انسانی نیست که دیگران را جذب خود کند و عاشق شخصی شود. |
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| فاحشه قضاوت با خداست, امر به منکر !!!, تن فروشی, روسپی |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|