|
|
#106 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اما به اصل ماجرا پرداخته نمیشه ![]() |
|
|
|
|
|
|
#107 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
اما بحث سر جامعس، آیا جامعه هم همین دید رو داره؟ اینکه اون زن بعد از تن فروشی(که علت آغازش عدم توانایی مالی بوده) احساساتش عوض میشن طبیعیه و یکی از مواردیه که منم به عنوان معضلی در این پدیده و عللی برای عدم بازگشت یک شخص به روند عادی زندگی ازش نام بردم |
|
|
|
|
|
|
#108 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,335 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
(درضمن یادتون باشه اکثر کسایی که تن فروشی میکنند از حداقل قیافه لازم برای این کار برخوردار هستند، پس میتونند کسانی باشند که در مغازه ها و شرکت ها مشغول فعالیت شوند، البته من با این کار نیز موافق نیستم، اما این روزها اکثر کاسبان سعی میکنند با بکار گیری دختران نسبتا زیبا و جذاب سود کار خود را چند برابر کنند) |
|
|
|
|
|
|
#110 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
|
نقل قول:
به نظر من فقر و گرسنگی عالم مستقیمی برای فحشا و خلاف نیست. (مخصوصا برای خانمها) البته عرض کردم عامل مستقیم. |
|
|
|
|
|
|
#112 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
البته دلیل آوردن نام روسپیگر در کنار اینها بنابه علت شروع آنهاست و نه یکی بودن اعمال ويرايش توسط UnforGiiveN : 12-26-2008 در ساعت 11:12 PM. |
|
|
|
|
|
|
#113 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
لطف می کنید یک عامل مستقیم برای روسپیگری یا فحشا معرفی کنید؟ |
|
|
|
|
|
|
#114 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 79
از ایشان 482 بار سپاسگزاري شده است
|
معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان ملي جوانان كشور گفت: سن ازدواج در پسران به بيش از 40 سال و سن ازدواج دختران به 35 سال نزديك شده است. به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری فارس، علياكبر عصارنيا عصر امروز در حاشيه جشنواره مطلع عشق در گفتگو با خبرنگاران با بيان اينكه هماكنون 15 ميليون جوان در آستانه ازدواج در كشور وجود دارد كه هنوز مجرد هستند، افزود: 7 ميليون نفر از اين تعداد دچار ازدواج معوق شدهاند به طوري كه سن ازدواج آنها از سن عرفي بالاتر رفته است.
وي با ابراز نگراني از بالارفتن سن ازدواج در دختران و پسران گفت: سن ازدواج در پسران كه 19 تا 29 سال است به بيش از 40 سال رسيده و سن ازدواج دختران كه 15 تا 29 سال است به 35 سال نزديك شده است. وي با تاكيد بر اينكه سالانه بايد 15 ميليون جوان مجرد به خانه بخت برود گفت: اين تعداد تنها 5/1 ميليون فقره ازدواج است كه پيشبيني ميشود با اين روند در 10 سال آينده به تعادل مناسب در جامعه برسيم. وي با ارايه يك آمار نگران كننده ديگر گفت: سالانه 5/1 ميليون نفر به تعداد مجردين افزوده ميشود، اظهار داشت: بالارفتن سن ازدواج تبعات اجتماعي خطرناك و نامطلوبي دارد. عصارنيا اضافه كرد: متاسفانه 56 درصد جوانان ما بر اساس اظهارات خود اعلام كردهاند كه در طول دوران جواني با يك دختر در ارتباط بودند كه متاسفانه از اين تعداد 26 درصد منجر به رابطه نامشروع جنسي شده است. وي اضافه كرد: جاي تاسف است كه 13 درصد روابط نامشروع جنسي در بانوان منجر به حاملگي ناخواسته شده كه اين افراد ناچار به سقط جنين شدهاند. معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان ملي جوانان كشور در ادامه گفت: در سال 84 براي نخستين بار رشد ازدواج در كشور به 2/1- درصد رسيد كه از عجايب روزگار بود اما با فراهم ساختن زمينهاي مناسب در دولت نهم اين آمار به سمت مثبت حركت كرده است. وي اضافه كرد: هماكنون يك ميليون و 696 دختر 29 تا 30 سال در كشور منتظر ازدواج هستند، گفت: متاسفانه با برخي سنتهاي غلط خانوادهها و خانهنشين شدن آنها امر ازدواج در برخي موارد به بنبست خورده است و بايد به شيوههاي مختلف دختران عفيف و محجبه امكان ازدواج پيدا كند. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#116 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
|
نقل قول:
یکی از علل نبود اعتقادات دینی است. علت دیگر زیاده طلبی است و گوش دادن به هوای نفس. راحت طلبی. (البته هوای نفس در تن فروشی خیلی معنی ندارد اما زیاده طلبی معنی پرنگ تری پیدا میکند) |
|
|
|
|
|
|
#117 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
از این به بعد با توجه به فرمایشات ایشان!!!! دفاع از حقوق زنان! و یا حرف در مورد زنان و یا.....مساوی با تغییر جنسیت است! تنها راه برای فرار از مهلکه همینه که متوسل بشید به دین! در حالی که همین دینداران گند همه چیز رو در آوردند! (مثال خیلی بارز وجود داره! اما ......) واقعا از اون خط اول پستتون متاسف شدم |
|
|
|
|
|
|
#119 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 134
از ایشان 320 بار سپاسگزاري شده است
|
کی باید توبه کنه اون فاحشه؟
یا من و تو (منظورم شما نیستی کلی گفتم) که داریم تو جامعه ای زندگی میکنیم که یه نفر واسه نون شبش باید بره تن فروشی کنه و ما فقط نگاه کنیم فکر نمی منی گناه ما بیشتره!
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي khashayarsha به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#120 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: من خاكستــر نشينـــم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 659
از ایشان 1,251 بار سپاسگزاري شده است
|
بدون شرح ....
![]()