کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای عمومی - اجتماعی > بانوان

بانوان بحث و گفتگوی بانوان گرامی و بررسی وضعیت زنان در اجتماع و در دیگر عرصه ها

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 12-27-2008   #121 (permalink)
Expert

samirajon's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ایشان 1,012 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : فـــاحشه دعـــايـــم كن ...

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله l0nely.al0ne نمايش نوشته ها
واقعا من نمیفهمم کی گفته کلیه فروختن و تن فروختن یکیست ؟
کی گفته تن فروشی اگه از روی اجبار برای نان شب باشه اشکال نداره ؟
اصلا کی گفته قانون های خدا تبصره داره ؟

بیاییم خودمونو گول نزنیم .
توی این دنیای جدید ، واسه قانونهای خدا به نفع خودمون تبصره میزاریم .
وقتی گشنمون میشه ، میگیم خدا گفته واسه اینکه از گشنگی نمیری1 ذره دزدی کنی اشکالی نداره .
وقتی ازمون دزدی میکنن ، میگیم خدا گفته باید حق خودتو بگیری ، پس منم میرم از یکی دیگه دزدی میکنم ، فقط به اندازه ای که ازم دزدیدن .
...
دست بردارید از این افکار
مگه هرچی که در قالب شعر و ادب و مقاله نوشته بشه قشنگه ؟
واقعا نمیدونم چرا نمیتونید از هم تفکیک کنید کلیه فروشی رو با تن فروشی ...
نمیدونم ...
سلام اولا بايد بگم خدا رحمتشون كنه ( محدثه و زهرا رو)
دوما كاملا باهاتون موافقم

ويرايش توسط samirajon : 12-27-2008 در ساعت 03:51 AM.
samirajon آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي samirajon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-27-2008   #122 (permalink)
Expert

samirajon's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله alimetallica_2 نمايش نوشته ها
ولی من چون زنهای زحمت کش را دیده ام که مقاوت میکنند میتوانم با جرات بگویم علت اصلی روسپی گری نیاز مالی نیست.
مانند این است که بنده الان میخواهم یک ماشین گرانتر بخرم و هرچه کار میکنم پول جور نمیشود (با اینکه واقعا هم دارم زحمت میکشم) و واقعا هم از این مسئله ناراحتم و بهم فشار میاد (یا مثلا سازهای مورد نیازم رو)
اما به هر حال کار میکنم و حاضر نیستم یک دونه از اون قرصهایی که خودم میخورم رو 100 تومان گرون تر به طالبش بفروشم.

اگر مسئله را اینطور بیان کنیم که اصلا مگر تن فروشی جرم است؟!! میتوان مسئله را شخصی تر جواب داد و خوب من میگویم انسان آنقدر آزاد است که میتواند بهشت یا جهنم را انتخاب کند، از این رو این کار هم جرم نیست.
بله كاملا باهاتون موافقم نداري اصلا بهانه خوبي براي تن فروشي نيست ادم بايد عزت نفس داشته باشه منم ادم هاي زيادي رو با همين شرايط مي شناستم
قديمي 12-27-2008   #123 (permalink)
Expert

samirajon's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله khashayarsha نمايش نوشته ها
کی باید توبه کنه اون فاحشه؟
یا من و تو (منظورم شما نیستی کلی گفتم) که داریم تو جامعه ای زندگی میکنیم که یه نفر واسه نون شبش باید بره تن فروشی کنه و ما فقط نگاه کنیم فکر نمی منی گناه ما بیشتره!
اره تا حدودي باهاتون موافقم يه حديثي از پيامبر نقل شده كه مي فرمايند كسي كه با شكم سير شب راسپري كند در حاليكه همسايه اش گرسنه باشد مسلمان نيست يا مي فرمايد هر مسلماني كه صبح از خواب بيدار شود و به فكر ديگر مسلمانان نباشد مسلمان نيست
قديمي 12-27-2008   #124 (permalink)
Expert

samirajon's Avatar

جنسيت:

به نظر من نبايد به مسائلي كه به جامعه مربوط ميشه با ديد احساساتي نگاه كرد
چون مشكلات جامعه چيزي فراتر از احساسات پاك دوستان هست
ببنيد كاملا همتون رو درك مي كنمو به همتون حق مي دم اما بايد بپذيريم زني كه اين كارو ميكنه به هر دليلي به پيكره اجتماع اسيب مي زنه و جامعه رو به فساد سوق مي ده خدا وكيلي چند درصد از زناي ....... به خاطره خرج زندگي اين كارا رو مي كنن؟؟؟؟
زنا باعث مي شه كه بنيان خانواده كه مهم ترين ركن تشكيل جامعه هست متزلزل بشه مردها به زنهاشون قانع نشن ارضا نياز جنسي فراتر از حد خودش بره مثله غرب كه ديگه كار از هم جنس بازي و ارضا با حيوانات و ... بگذره و به جايي برسه كه خودشون رو با اشيا و عرسك ها و ابزار مورد علاقه خودشون رو ارضا مي كنن از طرفي بچه هاي زنا زياد شده طوريكه كه ديگه اسم پدر تو شناسنامه لازم نيست
قديمي 12-27-2008   #125 (permalink)
جنگجوی بی سپر

Meysam20emineM's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: زیر سایه’ لطف خدا و دوستان
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,630
از ایشان 5,877 بار سپاسگزاري شده است

آره همونه اشتباه نیومدی

راستی عنوان تاپیک چقدر با منظور و نیت قبلی بوده؟

یعنی کس دیگه ای نمونده بود که ازش التماس دعا داشته باشیم فقط فاحشه جماعت مونده بود یا فقط اون دعاش مقبوله که به اون بگیم دعامون کنه ؟

دعای تن فروش اگه برتری نسبت به دعا کردن ما داشت که تن فروش برا خودش و اوضاعش دعا میکرد

با تمام احترامم نسبت به مهتاب عزیز
من ثنکسم رو از ریپ اول تاپیک برداشتم
بجاش 10 تا ثنکس تو بقیه پستهاش براش میذارم ولی اون رو گمونم بردارم خیالم از خودم راحت تره
آزرده جانم
من مانده ام ! تنهای تنها ! تنها میان تن ها !
Meysam20emineM آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Meysam20emineM به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-27-2008   #126 (permalink)
Addict

Narges_Banoo's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: گمشده! گم شده وسط زمين و هوا! گمشده بين خودم و خدا!
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,528
از ایشان 4,166 بار سپاسگزاري شده است

من با هیچ دید دیگه ای جز تحقیر و تنفر شدید نمیتونم بهش نگاه کنم.

به هیچ وجه نمیتونم براش دل بسوزونم بگم چون پول نداره از این کارا میکنه.

پول نداشتنش اصلن دلیل نمیشه برای این کار.

خدا هدایتشون کنه!

تا اطلاع ثانوی نیستم!
احیانن کاری داشتین از طریق خانوما پیغام بدین
Narges_Banoo آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Narges_Banoo به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-27-2008   #127 (permalink)
جنگجوی بی سپر

Meysam20emineM's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: زیر سایه’ لطف خدا و دوستان
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,630
از ایشان 5,877 بار سپاسگزاري شده است

من نمیدونم کسایی که برای پست اول تاپیک ثنکس گذاشتن واقعا متوجه کارشون بودن و تایید کردند یا مثل من یک لحظه احساساتی شدن ؟

آخه مگه میشه اینقدر راحت به تن فروشی چراغ سبز نشون داد !
والا بخدا گمون نکنم حتی یدونه از اون کاربرا راضی بشه این چراغ سبز رو خدایی نکرده برای اقوام و بستگان خودش روشن کنه و بگه آه بله حال که مجبوریو گرسنه و حال که جامعه این چنین است و حال که بعضی ها دین فروشی میکنن احسنت به تو فاحشه تو هم تن فروشی کن من رو هم دعا کن !

Meysam20emineM آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Meysam20emineM به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-27-2008   #128 (permalink)
Addict

Narges_Banoo's Avatar

جنسيت:

پس بریم به همه ی دزدا و قاتلا و معتادا و آدمای آشغال که به خاطر بی پولی اینطوری شدن

یه التماس دعا بگیم!!!

فردا من میرم یا فاحشه پیدا میکنم میگم چون با زور بازوت نون درمیاری واسه امتحانای من دعام کن معدلم خوب شه!
کاربران زير از دوست گرامي Narges_Banoo به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-27-2008   #129 (permalink)
Addict

Narges_Banoo's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rira نمايش نوشته ها
منظورم واضح بود ، مثال ميزنم برات كه روشن شه

فرض كن :

من نماز نميخونـــم ، قمار بازي مي كنم و مشروب ميخورم و ...
اينا كاراي خوبي نيس ، اما به خودم مربوطه

گناهش پاي منه ، تو فكر خودت باش و رفتار خودتو درست كن ، لازم نيس منو شماتت كني يا براي من منبر بري و چپ چپ نيگام كني .

ياد اون جمله ي معروف افتادم كه ميگه ، يادمون باشه وقتي انگشتت رو به سمت كسي ميگيري تا عيبشو به ديگري نشون بدي ، 4 تا انگشت باقيت به طرف خودت برگشته !!

( اينم بگم ، منظورم از "تو" ، توي نوعي هست ، و خداي نكرده نميخوام به شما يا ديگران جسارت كنم ، عادت دارم توي حرفام به جاي "او" ميگم من يا تو ! )

ایشالا که بینماز و قمارباز اینا نیسی.

اما واقعن باعث نمیشی...نه اون آدمی که اینکارارو میکنه باعث نمیشه همه جارو به گند بکشونه؟

میتونی بری همه رو بکشی اما بگی به خودم مربوطه.

همه ی ماها که داریم این خانوم فاحشه ی فرضی رو بهش بد میگیم هیچکدوم از اینکارا نمیکنیم که بخوایم خودمونو درست کنیم.
قديمي 12-27-2008   #130 (permalink)
محروم از فعالیت

alimetallica_2's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,335 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله khashayarsha نمايش نوشته ها
کی باید توبه کنه اون فاحشه؟
یا من و تو (منظورم شما نیستی کلی گفتم) که داریم تو جامعه ای زندگی میکنیم که یه نفر واسه نون شبش باید بره تن فروشی کنه و ما فقط نگاه کنیم فکر نمی منی گناه ما بیشتره!
من به شخصه اگر یک روز بخوام با این زنها سر و کار داشته باشم اول نظرشون رو راجب به خودم میپرسم و اگر از من خوششون نیاد حاضرم کاری به کارشون نداشته باشم.
البته باز هم اینجا مسئله شخصی شد.

بگذریم. به هر حال اینها هم به اندازه نیاز جامعه وارد این شغل میشوند.
(البته این شغل در تمام جهان وجود دارد ولی در هیچ کجای جهان به اندازه ایران در آمد بالایی دارد)
alimetallica_2 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-27-2008   #131 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است

شما چطون شده؟
چرا فکر می کنید من و یا هر کس دیگه ای گفتم فاحشه گری خوبه و آدم باید تنش رو بفروشه؟
چرا فکر می کنید من دارم راجع به شخصی حرف می زنم که هنوز تنش رو نفروخته و با این کارم می خوام آمادش کنم تنش رو بفروشه؟
چرا اینقدر ساده لوحانه و بدون تفکر حرف می زنید؟
تمام سعی من این بوده که بگم اونها هم انسانند ، اونها هم اگه مرتکب این عمل شدن به خاطر معضلات اجتماعیه
اونها دوست دارند که به چشم یک خانم نجیب بهشون نگاه بشه! اما به خاطر معضلاتی که تو همین جامعه براشون پیش اومده به این وضع افتادند

تاسف من از اینه که خانمهایی که این ضلم بیشتر در حق همجنس اونهاست و باعث شده این مشکل برای همجنس اونها باعث بدبختی بشه بازهم دارن اونهارو سرکوب می کنند!
هیچ کدوم از شما یه لحظه شد فکر کنید که الان گذشته نیست! الان الانه! اتفاق افتاده! یک نفر به خاطر فقر خودشو عزتشو ! زیباییشو ! غرورشو! فروخته! برای اینکه نون در بیاره!

وقتی جنابعالی باباجونت برات نون شب میاره معلومه که هیچوقت نمی تونی درک کنی که درآوردن پول یعنی چی!

تاسف بیشتر من برای کساییکه یک ذره فکر نمی کنند،!
تمام هم و غمشون اینه که پای پست اول 10 تا تنکس خورده! حالا بیان بگن برای چی زدن!
به خدایی که بهش اعتقاد دارید قسم! این طرز فکر و این نوع نگاه به قضیه آدم رو به خلا می بره!
بابا شما راجه به موضوع فان که حرف نمی زنید! قرار نیست اینجا بگید دلم برای فلانی تنگ شده! قرار نیست اینجا به سر و کله هم بپرید! برید تو همین موضوعات فان تو همین سایت نگاه بندازید! ببینید همین کسانی که دارند دم از دین و غیره می زنند چه حرفایی ردو بدل می کنند
به خدا شرم داره
شما تمام دیدتون در یک تنکس خلاصه شده
در حالی که این موضوع یک معضل اجتماعیه
یک اتفاق ناگواره
یک پدیده خانمان سوزه
قرار نیست اینجا مسلخ و قیامت!!!! باشه
قیامت اونها رو بذارید خدا!!! رقم بزنه نه شما تو این دنیا

کسانی که همچنان موضوع تنکس براشون مهمه
اگر واقعا با پاک کردن تنکسها یکم جلو چشمشون باز میشه من از همه می خوام تنکسهاشونو پاک کنن شاید یکم ............

ويرايش توسط UnforGiiveN : 12-27-2008 در ساعت 10:19 AM.
UnforGiiveN آفلاين است   پاسخ با نقل قول
5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-27-2008   #132 (permalink)
Expert

samirajon's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله unforgiiven نمايش نوشته ها
شما چطون شده؟
چرا فکر می کنید من و یا هر کس دیگه ای گفتم فاحشه گری خوبه و آدم باید تنش رو بفروشه؟
چرا فکر می کنید من دارم راجع به شخصی حرف می زنم که هنوز تنش رو نفروخته و با این کارم می خوام آمادش کنم تنش رو بفروشه؟
چرا اینقدر ساده لوحانه و بدون تفکر حرف می زنید؟
تمام سعی من این بوده که بگم اونها هم انسانند ، اونها هم اگه مرتکب این عمل شدن به خاطر معضلات اجتماعیه
اونها دوست دارند که به چشم یک خانم نجیب بهشون نگاه بشه! اما به خاطر معضلاتی که تو همین جامعه براشون پیش اومده به این وضع افتادند

تاسف من از اینه که خانمهایی که این ضلم بیشتر در حق همجنس اونهاست و باعث شده این مشکل برای همجنس اونها باعث بدبختی بشه بازهم دارن اونهارو سرکوب می کنند!
هیچ کدوم از شما یه لحظه شد فکر کنید که الان گذشته نیست! الان الانه! اتفاق افتاده! یک نفر به خاطر فقر خودشو عزتشو ! زیباییشو ! غرورشو! فروخته! برای اینکه نون در بیاره!

وقتی جنابعالی باباجونت برات نون شب میاره معلومه که هیچوقت نمی تونی درک کنی که درآوردن پول یعنی چی!

تاسف بیشتر من برای کساییکه یک ذره فکر نمی کنند،!
تمام هم و غمشون اینه که پای پست اول 10 تا تنکس خورده! حالا بیان بگن برای چی زدن!
به خدایی که بهش اعتقاد دارید قسم! این طرز فکر و این نوع نگاه به قضیه آدم رو به خلا می بره!
بابا شما راجه به موضوع فان که حرف نمی زنید! قرار نیست اینجا بگید دلم برای فلانی تنگ شده! قرار نیست اینجا به سر و کله هم بپرید! برید تو همین موضوعات فان تو همین سایت نگاه بندازید! ببینید همین کسانی که دارند دم از دین و غیره می زنند چه حرفایی ردو بدل می کنند
به خدا شرم داره
شما تمام دیدتون در یک تنکس خلاصه شده
در حالی که این موضوع یک معضل اجتماعیه
یک اتفاق ناگواره
یک پدیده خانمان سوزه
قرار نیست اینجا مسلخ و قیامت!!!! باشه
قیامت اونها رو بذارید خدا!!! رقم بزنه نه شما تو این دنیا

کسانی که همچنان موضوع تنکس براشون مهمه
اگر واقعا با پاک کردن تنکسها یکم جلو چشمشون باز میشه من از همه می خوام تنکسهاشونو پاک کنن شاید یکم ............
اره راس ميگي چرا ما ايراني جماعت نمي تونيم درستو حسابي باهم بحث كنيم چرا فقط داريم بهسرو كله هم ميپريم اين تو ساير قسمتها مشهودتره!!!!!
اما در اين مورد كه تو ميگي بابا هر شب نون در مياره ميذاره جلوت تو از كجا مي دوني همه اونايي كه اين حرف مي زنن از رويه شكم سيريه تو از كجا مي دوني همه ي ماها يه باباي گردن كلفت داريم كه بهش تكيه كنيم تو حق نداري اين حرفو بزني و قضاوت نادرست بكني تو از كجا از اسرار زندگي مردم باخبري كه راحت اين حرفو مي زني؟؟؟؟؟
مي دوني خدا هر كسي رو كه افريده روزيشم باهاش اورده مضمون ايه قران كه مي فرمايد به مسلمانان بگو كه بچه هاي خود را از رويه فقر نكشند چون خداوند انها را افريده و قطعا روزي انها رو هم مي دهد
ببين تو داري احساسي به موضوع نگاه مي كني من دركت ميكنم منم دلم براشون ميسوزه ولي يه سئوال دارم ايا تمام زنان روسپي واقعا ندارن!!!!....چند درصدشون اين طورين؟؟؟؟؟
من به احساسات پاكت احترام ميذارم ولي بايد بدوني راههاي ديگري هم واسه پول دراوردن هستش به خدا من كسايي رو ميشناسم كه نون شب ندارن ولي عزتشون رو حفظ مي كنن
قديمي 12-27-2008   #133 (permalink)
Addict

SaYe_RoshAN's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: no where
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,913
از ایشان 3,098 بار سپاسگزاري شده است

سلام بر شیرزن عرصه عمل!
حال شما چطور است بانو؟ ان شا الله که کاسبی به راه جیب ها پر پول و لبها پر خنده است که اگر نباشد بی تردید به زودی چنین خواهد شد که نیک برگزیده ای ساده ترین راه را برای کسب بهترین درآمد!
چقدر خوش به حالت است فاحشه جان ما که صبح تا شب جان می کنیم و نان زحمت می خوریم در عمرمان انقدر تشویق نشده ایم.
عجب آنکه تصویر ما را با تو یکی کرده اند!!! و نمیدانم چگونه می شود با تصویری از من که شب و روز در رنجم برای لقمه ای نان از تو دفاع کرد!
خدا را در گوشه ی صندوقچه ی دلمان بایگانی کردیم و قضاوت را خود به عهده گرفتیم و اکنون دور دور توست
بیا و حکومت کن بر دلها
که ما زنان ایرانی هیچ حق نخورده ای را نداریم که بر زمین مانده باشد و نیاز به دفاع داشته باشد و همین تو یکی مانده بودی!
فاحشه جان!
من زن خون دل خورده ای هستم که نودامادم را به عرصه نبرد فرستادم و اکنون تنها و بی کس درد سخنان تلخ و بی عدالتی ها بر دوش می کشم
فاحشه جان!
همان مادری هستم با آب و قرآن فرزندم را به دل آتش فرستادم تا ایرانم آباد باشد و تو برباد دادی تمام زحمات و مشقتهایم را
فاحشه جان!
من همان کودکی هستم که هرگز پدر را ندیدم
چه شبها و روزها که در فراق پدر مهربانم گریستم اما کسی نبود دردم را مرهم نهد
که درد افزودند به دردم
که بی ارزش کردند ارزش پدرم را
که پتکی کردند سهمیه دانشگاه و حمایت دولت را برسرم
شبهایی که در رنج فقدان پدر بالشت من خیس شد از اشک کسی نبود
کسی درد و رنج پدر من را به یاد ندارد
چقدر درد دارد فاحشه
خوشابحال تو که هنوز هم کسی را داری که به دفاع از تو برخیزد
من تنهایم فاحشه
تنهاتر از تو
کسی نیست
کسی اشکهای مرا در فراق پدر پاک نکرد
همه سیلی زدند
کسی نیست فاحشه
فاحشه جان!
این منم
شیرمرد عرصه ناورد
شما یادتان نیست شما تشریف نداشتید پدرو مادر هم تشریف نداشتند ساکشان را بسته بودند و عزم سفر کرده بودند
برگشتند ساکهایشان را باز کردند و یک دنیا روشنفکری و دین ستیزی به ارمغان آوردند
شما تشریف نداشتید فاحشه. سوسنگرد را گرفتند. چه بلاها بر سر زنان و دختران بی گناه آوردند!
شهرها را بمباران کردند. چه کودکانی که زیر آوار ماندند!
ما بودیم
غیرت ما تاب نیاورد
شما تشریف نداشتید آن زمان که کار حسینی کردیم
و اکنون زینب ما سنگ شما را بر سینه می زند
لاللعجب!
ای کاش تو همان باشی که اینها می گویند فاحشه
اما چه پا برهنه ها که تلخ و جانکاه اما ستودنی می زیند
فاحشه تو باختی
خدای من خواست تورا بیازماید و تو باختی
هر آنچه را که داشتی باختی
عجبا که طرفدارانت از ذات تو دفاع میکنند حال آنکه خداوند خواست ذات تورا بنمایاند و تو نیز خوب خودت را نشان دادی
کم آوردی فاحشه
خراب کردی
خود نیز می دانی
اما ..
خدای مهربان مرا که می شناسی
همو که همواره می توان به سویش بازگشت
همو که همواره چشم انتظار توست
همو که هنوز هم می توان به عشق او به تو امیدوار بود
برگرد فاحشه
تو را به خدا بس کن
بس است هرچه زندگی نابود کردی
بس است هر چه خون به دل هم جنسان مظلومت کردی
بس است
هرچه تابحال اندوختی از دنیا بس است
فاحشه
فریب سخنان زیبا را نخور
و بدان حتی اینجا
و برای اینان هم بازیچه ای
بازیچه ای برای ترویج بی دینی
و خداگریزی
فاحشه تو بازی خوردی..
مدتهاست احساسات پاک و خام و جاهلانه جوانان این مملکت را بازی میدهند تا خدا را دور کنند
و اکنون تو دستاویز دیگری شده ای
خدا لعنت کند آنکس را که آگاهانه تورا دستاویز خود کرد و دین و دل جوانان را بازیچه و خدا را دور
خدا لعنت کند آنکه را که جوانان را بازی میدهد بر دلهای مهربانشان حکومت میکند و افکار شوم خود را می گستراند
خدایش لعنت کند....

When u call for me
When I hear u breathe
I get wings to fly
I feel that I'm alive
SaYe_RoshAN آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي SaYe_RoshAN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 12-27-2008   #134 (permalink)
Addict

UnforGiiveN's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله samirajon نمايش نوشته ها
اما در اين مورد كه تو ميگي بابا هر شب نون در مياره ميذاره جلوت تو از كجا مي دوني همه اونايي كه اين حرف مي زنن از رويه شكم سيريه تو از كجا مي دوني همه ي ماها يه باباي گردن كلفت داريم كه بهش تكيه كنيم تو حق نداري اين حرفو بزني و قضاوت نادرست بكني تو از كجا از اسرار زندگي مردم باخبري كه راحت اين حرفو مي زني؟؟؟؟؟
چون فقر رو ساده گرفتید
نقل قول:
مي دوني خدا هر كسي رو كه افريده روزيشم باهاش اورده مضمون ايه قران كه مي فرمايد به مسلمانان بگو كه بچه هاي خود را از رويه فقر نكشند چون خداوند انها را افريده و قطعا روزي انها رو هم مي دهد
دهک فقر در ایران 20000000 نفره که البته زیر خط فقر!
که اینهمه جرم و جنایت از این میاد!
خوب برای زنا که نمی تونن برن جرم و جنایت کنن! که شاید اگه این توانو داشتن دیگه تن فروشی نمی کردن!
فقققققققر! این کلمه رو درک کنید!
ب
نقل قول:
بين تو داري احساسي به موضوع نگاه مي كني من دركت ميكنم منم دلم براشون ميسوزه ولي يه سئوال دارم ايا تمام زنان روسپي واقعا ندارن!!!!....چند درصدشون اين طورين؟؟؟؟؟
چند درصدشون برای دلیلی غیر از این فاحشه شدن؟
می تونی بگی؟
اصلا تو یک کار کن
یه دلیل واسم بیار ! که اونها به خاطر اون میرن فاحشه میشن!
یک دلیل عاقلانه و منطقی!
UnforGiiveN آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-27-2008   #135 (permalink)
Expert

negooli's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: تهران .شهرك غرب
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,352
از ایشان 1,555 بار سپاسگزاري شده است

سلام من برای خیلی از اعضا متاسفام ... استاتر منظورش این بود که بریم خودمونو جمع کنیم یه نفر عیان گناه میکنه همه به چشم بد نگاش میکنن و کاربرایی مثل ...و....و... مسخرشم میکنن
چن نفر از ما هر روز دل میشکونیم دروغ میگیم تهمت میزنیم ...و اخرشم یه نقاب خوب بودن میزنیمو.. سمیرا جون شما از کجا میدونی منی که فاحشه نیستم هزارتا غلط دیگه نمیکنم که برا جامعه بدتر باشه
خودتون میدونید دارم چی میگم ما میگیم فلانی دزده ولی آیا یه لحظه فکر کردیم که شاید ما 100 تا گناه بدتر از اون میکنیم که شاید بهتر باشه دزدی کنیم تا اون کارارو...

برچسب ها
فاحشه قضاوت با خداست, امر به منکر !!!, تن فروشی, روسپی

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال