|
|||||||
| خانه و خانواده بحث ها و گفتگوهای مربوط به خانواده از جمله زندگی زناشوئی و مشکلات مروبوط به خانواده از ابعاد مختلف |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: SEASIDE
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,017
از ایشان 5,968 بار سپاسگزاري شده است
|
از اونجایی که به طور معمول هر کسی یک اتاق خواب شخصی دارد و طبق یک قاعده ننوشته اتاقش رو به سلیقه خودش میچینه و مرتب میکنه پیشنهاد میکنم دوستان عکس یا عکسهایی از اتاق خوابشون بزارند تا دیگر دوستان با دیدن چیدمان اتاق که میتونه نشان از سلیقه و علایق و حتی شخصیت یک فرد باشه بیشتر اشنا بشه . الان که دیگه نزدیک عید هست و همه اتاقشون رو مرتب میکنن .
|
| 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي haj.mahdi به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#2 (permalink) |
|
جل الخالق
تاريخ عضويت: Oct 2005
محل سكونت: مدار صفر درجه . ~ > ... ~ (محلّه گفتگو)`~`~v ~
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 148
از ایشان 1,746 بار سپاسگزاري شده است
|
بهتره طرز چیدن اتاق خواب رو هم توضیح بدیم...
یا مطالبی مثل چیزهایی که ارامش میدن را بیان کنیم..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: ایروان و تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 235
از ایشان 155 بار سپاسگزاري شده است
|
بهتر نیست اول خوده صاحب تاپیک عکس و میذاشت !؟
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: بچه محله امام رضایم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 249
از ایشان 717 بار سپاسگزاري شده است
|
عکسشو بذارم آبروریزیه!!!
ماشالله اونقدر مرتبه که شتر با بارش گم میشه البته الان مثلا یه کم واقعا مرتبه ها... ولی خب در کل تو چیدن اتاق خواب خیلی بچه مرتبی نیستم و اگه الان تمیزش کنم به یک ساعت نمیرسه که دوباره همون آش و همون کاسه میشه ![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي daneshjoo به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#6 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
|
لطفا بذارين..
به قول بچه ها مجلس بي رياست.. ![]() ![]()
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: من خاكستــر نشينـــم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 659
از ایشان 1,251 بار سپاسگزاري شده است
|
چـــرا بهتره
حاجي اول خودت يه عسك بزار منم اگه يه روزي مرتبش كردم حتما عكس ميزارم كه همه ببينن چه دخمل مرتب و منظمي هستم ![]()
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: همینجا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 176
از ایشان 650 بار سپاسگزاري شده است
|
منم میگم اوا استارترا مقدمن
|
|
|
#12 (permalink) |
|
جل الخالق
تاريخ عضويت: Oct 2005
محل سكونت: مدار صفر درجه . ~ > ... ~ (محلّه گفتگو)`~`~v ~
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 148
از ایشان 1,746 بار سپاسگزاري شده است
|
استفاده از کوسن و بالش هاي کوچک: مي توانيد براي تزيين تختخواب خود از بالش ها و کوسن هايي به شکل هاي مختلف استفاده کنيد; به اين ترتيب که آنها را بر روي تخت قرار داده و در واقع با قرار دادن آنها به سبک هاي متفاوت مي توانيد منظره هاي مختلفي ايجاد کنيد
استفاده از وسائل معطر: علاوه بر استفاده از شمع هاي معطر، مي توانيم از وسايل معطر ديگري نيز استفاده کنيم. مثلا مي توانيم کاغذهايمان را قبل از استفاده آغشته به عطر مورد علاقه مان بکنيم و براي معطرشدن فضا آن ها را آويزان کنيم. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Tabassom به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#13 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: پایـتخـــت
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,388
از ایشان 1,988 بار سپاسگزاري شده است
|
قبلا روي مود صورتي بودم و حتي ديوار اتاق،روتحتي و عروسك هام همه صورتي بودن.
اما جديدا ميل عجيبي به رتگ هاي تيره پيدا كردم و با وجود مخالفت مادرم يه روتختي مشكي براق به همراه جند قاب عكس مشكي نقره اي و سورمه اي براي اتاقم گرفته ام.. يعني اقسرده شدم؟؟! ![]()
|
| کاربران زير از دوست گرامي Golbanoo به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#14 (permalink) | |
|
Addict
|
متاسفانه دلم مي خواد ولي مقدور نيست! چون خيلي بيش از حد نامرتبه و بد آموزي داره!
قفسه ي كتاب فقط از ظاهرش معلوم مي شه كه جاي كتابه والا توش سي دي هست فلش كارت هست و حتي هنس فري كه از طبقه ي سمش تا دومش كشيده شده! اوه! تازه كتابا رو كه گاه مي كنين بالاي كيس و رو ميز و حتي كيس و برادشتم جاي كيس كتاب گذاشتم كشيده شده!!!! خدا رحم كنه!!! نقل قول:
(البته تو رو خدا در حد شبكه ي استاني سليقه نذاري كه ....! )![]() من موافقم! استارتر كه دعوت كرده خودش بايد بذاره تا ما هم ترغيب بشيم!!! حاجي جون سليقت و بنما! (البته پيشاپيش فكر مي كنم رنگ سفيد بيشتر استفاده كرده باشه!) ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
رنگ هاي تيره اگر چه شيك هستن اما ...!ديگه خاصيتشون افسردگيه! البته نمي دونم ربي داره يا نه ولي شما نگاه كنين مثلا يه طرحي يه باباي فيزيك داني در مقابله با گراميش زمين داده بود كه استفاده از كاور و كاشي هاي سفيد براي سقف خانه ها بود! شما رنگ تيره كه بذارين انرژي ها رو جذب مي كنن و حالا با توجه به فنگ شويي كلي انرژي راكد نگه مي داره كه مي تونه موجب افسردگيتون بشه(البته خداي نكرده) همون صورتي فشنگ تره! ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mph1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |