|
|||||||
| هم اندیشی هم اندیشی و همفکری |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#31 (permalink) | |
|
انا الانسان لفی خسر
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: ایـــــــــــــــــــــــــــــران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,802
از ایشان 2,116 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
خوب مشکلی نیست وارد تالار هم اندیشی شوید و بالا گزینه ی ایجاد موضوع جدید را انتخاب کنید و تاپیک را ارسال نمایید سپس منتظر بمانید تا مدیریت تالار تایید کند ![]()
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود ز هرچه بار تعلق پذیرد آزاد است حضرت مولانا ( علیه الرحمة ) : این کفر نباشد سخن کفر نه اینست *** تا هست علی باشد و تا بود علی بود ![]() کار گُل زار شــود گر تو به گلـــزار آیی نرخ یوسف شکند چون تو به بازار آیی الهم عجل لِولیّک الفرج
![]() |
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
تنهای تنها
![]() تاريخ عضويت: Oct 2005
محل سكونت: زیر آسمون خدا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,782
از ایشان 2,719 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام.
میشه سوال کنم چرا پست من و Digg در تاپیک «لطفا مرا راهنمایی کنید» حذف شده؟ هر دو پست مربوط به موضوع تاپیک بود.
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
انا الانسان لفی خسر
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: ایـــــــــــــــــــــــــــــران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,802
از ایشان 2,116 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ضمن تشکر از همکاریتان با تالار هم اندیشی ... دو پست مورد نظر شما به جای ویرایش متن ، اشتباها ً حذف شده بودند که با کمی ویرایش به حالت اولیه بازگشتند . مجددا ً از حسن دقت و همکاری شما تشکر می کنم و امیدوارم عذر بنده را پذیرا باشید . ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Gole Sorkh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#34 (permalink) | |
|
تنهای تنها
![]() تاريخ عضويت: Oct 2005
محل سكونت: زیر آسمون خدا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,782
از ایشان 2,719 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ممنون که پستها رو برگردوندید. میشه بپرسم علت ویرایش چی بود؟ درسته اون دو خط جدا از موضوع تاپیک بود ولی باعث انحراف تاپیک نشده بود. ممنون از توجهتون. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| انتقادات و پیشنهادات |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|