|
|
|
|
#1 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
اسم اون کتاب دیوان شاطر عباس صبوحی بود که هرگز نمونه اش رو توی هیچ کتاب فروشی و هیچ شعری پیدا نکردم . متأسفانه اون کتاب رو یه نفر از نزدیکان دانشگاهیم ازم قرض گرفت رو نمیدونم به کی داد که دست به دست رفت و مفقود شد و هر چی دنبالش رو گرفتم دیگه دستم بهش نرسید . همه اشعار رو ندارم ولی برخی از اونها رو توی دفتر شعرم ثبت نمودم و گاهی وقتی بازش میکنم یاد اون روزها و اون اشعار میافتم و امروز که با یک عینک جدید به اشعار مینگرم ، اوج هنر رو در این اشعار میبینم که منتهای عرفان عملیست . و من رو یاد شطحیات شیخ روزبهان البقلی شیرازی میندازه . که از معشوق ناسوتی (زمینی) راه لاهوت رو طی میکنه . جالب اینجاست که شاطر عباس سواد و استاد درست و حسابی به خودش ندیده بوده . فقط عاشق جمال زیبا رویی بوده که وی رو ترغیب به سرودن چنین اشعار نابی میکرده . در پستهای بعدی برخی از اشعار ایشون رو برای دوستاران هنر و مباحث عرفانی و حتی رمانتیک قرار میدهم تا از بیت بیت اون لذت ببرن . ضمنا" جون میده برای اس ام اس های تک بیتی .
|
|
|
#2 (لینک نوشته) |
|
جل الخالق ![]() |
|
|
|
|
|
|