|
|||||||
| هم اندیشی هم اندیشی و همفکری |
| نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: ایا از زندگی در ایران راضی هستید ؟ | |||
| هرگز راضی نبوده نیست و نخواهم شد |
|
16 | 19.28% |
| نمیدونم خدا چی از جونم خواسته که در این کشور به دنیا اومده ام ؟ |
|
8 | 9.64% |
| مجبورم راضی باشم |
|
12 | 14.46% |
| بله راضی هستم |
|
47 | 56.63% |
| رای دهنده: 83. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#16 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: شيراز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,868
از ایشان 4,415 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
یا تسلم نشدن در جنگ 8 ساله ها یا یا یا..... اره دیگه لابد اینا باعث سر افکندگی شما در نزد یانکی ها شده |
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Addict
|
بعضی وقتا بیش خودم در این مورد فکر می کنم
خیلی عمقی که اگر در امریکا به دنیا می یومدم چه می شد؟ اگردر اسراییل به دنیا می یومدم چه میشد؟ و هر دفعه خدا رو از این بابت که منو در ایران افرید شکر میکنم هیچ وقت توسعه اقتصادی دیگر کشور ها باعث نشده که لحظه ای از ایرانی بودن خودم بشیمون بشم یا دلم بکشه که در اون کشور ها به دنیا می یومدم |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي MAMAD1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#18 (permalink) | |
|
بانوی اردیبهشت
![]() تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: UK
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,552
از ایشان 3,652 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
الان فکر میکنی خیلی وضعمون خوبه که بهمون هزارتا چیز میگن یا کمونیست میدونند!!!!! شما چی داری فکر میکنی
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
چند تا چیزو برای شما می زارم کنار هم از نکات خوب و نکات بد 1_ما ماهواره امید برتاب کردیم و به 10 کشور دارنده توانایی این کار بیوستیم و سایت ماهواره امید بر بازدید کننده ترین سایت هوا فضا شد{نکته مثبت} 2_در مقابل زورگویی های امریکا و غربیها واستادیم و تعلیق ها رو شکستیم و انرزی هسته ایمون به ثمر رسوندیم و شدیم جز 10 کشور دارای توانایی غنی سازی و استفاده از اورانیوم{نکته مثبت} 3_ جنگنده صائقه و شفق و اذرخش و ناوشکن موج و موشک شهاب و... و انواع سلاح ها رو ساختیم و جز محدود سازندگان این قبیل سلاه ها شدیم{نکته مثبت} 4_در اکثر صنایع خود کفا شدیم{نکته مثبت} و اما نکات منفی 1_غربی ها ما رو در رسانه هاشون تروریست می خوننن---------- از شما سوال دارم ایا راست میگن؟ ایا ما تروریستیم چرا ما رو تروریست می خونن مگر ما با غربیها چه کردم مگر کشورشونو اشغال کردیم مگر خدایی نکرده موشکی چیزی براشون برتاب کردیم مگه اتباعشونو دستگیر یا شکنجه دادیم{نکته منفی} 2_غربی ها ما رو متهم به ساخت سلاح اتمی میکنن در حالی که تمام گزارش های ازانس هسته ای مبنی بر صلح امیز بودن کارهای ما داشته سوال دارم از شما: چرا باز هم مارو متهم به ساخت سلاح هسته ای می کنن با وجود گزارش های ازانس و نهاد های اطلاعاتی خودشون مگه ما با اونها چه کردیم{نکته منفی} 3_غربی ها ما رو کمونیست و یه مشت بادیه نشین بی فرهنگ می خونن سوال من از شما ایا ما یه مشت کمونیست بادیه نشین هستیم{نکته منفی} جمع بندی : 1_ ما کمونیست و تروریست نیستیم ولی رسانه های غربی با شما کاری کردند که باور کنید که ما تروریست و کمونیستیم 2_از شما سوالی دارم به نظرتون چه طوره که از خیر نکات مثبتی که ذکر کردم بگذریم و بریم زیر یوق غربی ها و در عوض دیگه به ما نگن تروریست و کمونیست و......... اونوقت ما میشیم ایرانیان صلح طلب اونوقت ما میشیم ایرانیان دموکرات اونوقت................ مرگ و ذلت بر کسی که قبول کنه نکات مثبتو ببخشیم و در عوض نکات منفی رو به مثبت تبدیل کنیم دیگه حرفی ندارم |
|
|
|
|
|
|
#21 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: زمین ارث ماست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 266
از ایشان 463 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
این نعمت بزرگ را اگر در غیر از ایران بدنیا می امدیم معلوم نبود که داشته باشیم .و معلوم نبود که به چه سرنوشت و گمراهی عظیمی مبتلا شویم . حضرت ابا عبدالله الحسین (ص)سخنانی دارد . در یکی از سخنانش نعمت خدا را شاکر است بر اینکه خدایا شکر تو را که مرا در زمانی در این زمین اوردی که بعثت خاتم الانبیا(ص) واقع شده و من از این طریق از نعمت اسلام بهره مندم . ما نیز باید خدا را شاکر باشیم که در کشوری به دنیا امده ایم که از لحاظ عقیده سالمترین و از لحاظ فرهنگ ناب ترین فرهنگ ها را دارد
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Oct 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 568
از ایشان 709 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
دوست داشتن وطن اصلا هم شعار نیست. کسایی میتونن وطن دوستی رو درک کنن که واقعا از این خاک باشن.
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: زیر اسمان خدا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,410
از ایشان 4,603 بار سپاسگزاري شده است
|
باوجود تمام مشکلات ،عقب ماندگیهای فرهنگی وشرایط سخت زندگی حاضربه ترک وطنم نیستم
بجای رهاکردن وطن باید بدنبال ازبین بردن مشکلات باشیم
|
| کاربران زير از دوست گرامي shadab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#25 (permalink) |
|
شاهزاده
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: ایران زمیـــن
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,590
از ایشان 2,596 بار سپاسگزاري شده است
|
نمیتونم بدون تعصب بهش نگاه کنم ... وطن پرست افراطیم ... نمیتونم ازش بگذرم .. همیشه احساس میکنم وکیل مدافع ایرانمو و یار کوروش ..با عشقی که بهش دارم میسازمش .. اما نمیذارم مشکلات باعث شه عظمت ایران پیش چشمام کوچیک شه ... نمیذارم موانع و محدودیت ها نام ایرانمو لکه دار کنه ... خاک وطنمو دوست دارم به دور از هر گونه حزب و فرقه بازی
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ATi به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#26 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: دیوونه خونه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,276
از ایشان 3,375 بار سپاسگزاري شده است
|
چو ایران نباشد تن من مباد
حاضرم تمام زندیگیمو صرف اباد شدن و سرفرازیش بکنم به قول سروش هیچکس پرچم بالاست
خجالت بکش ای دل حیا نمیکنی؟؟؟ چه مرگت شده در فکر که هستی او دیگر از ان تو نیست او عشقی دیگر دارد هر چه میکشم از دست توست چقدر این تن خسته باید تاوان اشتباهات تو را بدهد؟؟؟ نابودم کردی ابرویم را برده ای ای دل تو را قسم به انکه میپرستی دیگر بی ابرویم نکن ای دل . . . ای دل . . .
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي MeHrDaD.007 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#27 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: درزیر آسمان آبی
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,014
از ایشان 872 بار سپاسگزاري شده است
|
هرچی خواستم درهمین ایران بدست آوردم ... راضی راضیم.
|
| کاربران زير از دوست گرامي Soren به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#28 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: فعلا رفتم شلمچه :دی
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,730
از ایشان 2,399 بار سپاسگزاري شده است
|
من که خیلی از ایران و ایرانی بودنم راضی ام!
هیچوقتم حاضر نمیشم ایرانو ترک کنم و برم یه جا دیگه زندگی کنم! ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ghazale به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#29 (permalink) |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: در ایران زندگی معنا ندارد..!!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 228
از ایشان 255 بار سپاسگزاري شده است
|
من ترجیح میدم یه مدتی خارج زندگی کنم و بعد در این باره اظهار نظر کنم (( بدون قضاوت نمیشه نظر داد ))
|
|
|
|