|
|||||||
| هم اندیشی هم اندیشی و همفکری |
| نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: ایا از زندگی در ایران راضی هستید ؟ | |||
| هرگز راضی نبوده نیست و نخواهم شد |
|
16 | 20.51% |
| نمیدونم خدا چی از جونم خواسته که در این کشور به دنیا اومده ام ؟ |
|
8 | 10.26% |
| مجبورم راضی باشم |
|
11 | 14.10% |
| بله راضی هستم |
|
43 | 55.13% |
| رای دهنده: 78. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: بی سرزمینم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 421
از ایشان 343 بار سپاسگزاري شده است
|
ای کاش امکانش بود یک نظر سنجی میگذاشتم
لطفا" پاسخ هاتون رو ابتدا به صورت 1- هرگز راضی نیستم و نمیشم 2- مجبورم راضی باشم 3- تا حدودی راضی هستم 4- بله رضایت مطلق دارم خواهشن به صرف غیرت و میهن پرستی و ...... جواب ندید شرایط رو در نظر بگیرید و با بهترین جای دنیا از نظر خودتون مقایسه کنید ممنون دوست دارم ببینم چند نفر مثل من هستند که هرگز راضی نبوده نیست و نمیشوند بنده گزینه ی یک رو انتخاب میکنم
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: از من نپرس خونه ام کجاست تو اون همه ویرونه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,610
از ایشان 2,182 بار سپاسگزاري شده است
|
واقعا هرگز دلیلی برای وطن پرستی پیدا نکردم
![]() و هرگز به ایرانی بودن افتخار نکردم به هیچ جایی بودن هم افتخار نمیکنن زمین نمی تونه باعث فخر باشه چه ایران چه فرانسه چه انگلیس و چه و چه ولی ایران نقصهاش خیلی بیشتر از حسنهاش هست
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 452
از ایشان 355 بار سپاسگزاري شده است
|
چو ایران نباشد ، تن من مباد ....
|
| 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي adolf1945 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#4 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: در دنیای که خودم ساختم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 533
از ایشان 833 بار سپاسگزاري شده است
|
من عاشق ایرانم چو ایران نباشد تن من مباد حاضرم این کلمه رو روزی صد بار تکرار کنم
|
| 5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي mohana به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#5 (permalink) |
|
انا الانسان لفی خسر
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: ایـــــــــــــــــــــــــــــران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,790
از ایشان 2,095 بار سپاسگزاري شده است
|
ای وطن ای مادر تاریخ ساز ای مرا بر خاک تو روی نیاز ای کویر تو بهشت جان من عشق جاویدان من ایران من ای ز تو هستی گرفته ریشه ام نیست جز اندیشه ات اندیشه ام آرشی داری به تیر انداختن دست بهرامی به شیر انداختن کاوه آهنگری ضحاک کش پتک دشمن افکنی ناپاک کش رخشی و رستم بر او پا در رکاب تا نبیند دشمنت هرگز به خواب مرزداران دلیرت جان به کف سرفرازن سپاهت صف به صف خون به دل کردند دشت ونهر را بازگرداندند خرمشهر را ای وطن ای مادر ایران من مادر اجداد و فرزندان من خانه ی من بانه ی من توس من هر وجب از خاک تو ناموس من ای دریغ از تو که ویران بینمت بیشه را خالی ز شیران بینمت خاک تو گر نیست جان من مباد زنده در این بوم و بر یک تن مباد وطن یعنی همه آب و همه خاک وطن یعنی همه عشق و همه پاک به گاه شیر خواری گاهواره به دور درد پیری عین چاره وطن یعنی پدر مادر نیاکان به خون و خاک بستن عهد و پیمان وطن یعنی هویت اصل ریشه سر آغاز و سر انجام و همیشه ستیغ و صخره و دریا و هامون ارس زاینده رود اروند کارون وطن یعنی سرای ترک تا پارس وطن یعنی خلیج تا ابد فارس وطن یعنی دو دست از جان کشیدن به تنگستان و دشتستان رسیدن زمین شستن ز استبداد و از کین به خون گرم در گرمابه ی فین وطن یعنی اذان عشق گفتن وطن یعنی غبار از عشق رفتن وطن یعنی هدف یعنی شهامت وطن یعنی شرف یعنی شهادت وطن یعنی گذشته حال فردا تمام سهم یک ملت ز دنیا وطن یعنی چه آباد و چه ویران وطن یعنی همین جا یعنی ایران وطن یعنی رهایی ز آتش و خون خروش کاوه و خشم فریدون وطن یعنی زبان حال سیمرغ حدیث جان زال و بال سیمرغ سپاه جان به خوزستان کشیدن شهادت را به جان ارزان خریدن نماز خون به خونین شهر خواندن مهاجم را ز خرمشهر راندن وطن یعنی اذان عشق گفتن وطن یعنی غبار از عشق رفتن وطن یعنی هدف یعنی شهامت وطن یعنی شرف یعنی شهادت وطن یعنی گذشته حال فردا تمام سهم یک ملت ز دنیا وطن یعنی چه آباد و چه ویران وطن یعنی همین جا یعنی ایران پ.ن : چشمم به سوی ایـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــران ![]()
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود ز هرچه بار تعلق پذیرد آزاد است حضرت مولانا ( علیه الرحمة ) : این کفر نباشد سخن کفر نه اینست *** تا هست علی باشد و تا بود علی بود ![]() کار گُل زار شــود گر تو به گلـــزار آیی نرخ یوسف شکند چون تو به بازار آیی الهم عجل لِولیّک الفرج
![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: اصفهان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 122
از ایشان 385 بار سپاسگزاري شده است
|
هم راضی ام هم لذت می برم
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي !Mohammad! به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#7 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,912 بار سپاسگزاري شده است
|
ایرانی که الان هست اون ایرانی نیست که باید باشه
من هم مثل همه ایرانیها دوس دارم تو یک ایران آزاد آباد، پر از مهر و دوستی و مملو از شادی زندگی کنم اما دریغ که کنون چنین نیست |
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#8 (permalink) |
|
انا الانسان لفی خسر
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: ایـــــــــــــــــــــــــــــران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,790
از ایشان 2,095 بار سپاسگزاري شده است
|
در این نظرسنجی شاید ناخودآگاه انصاف و عدالت تا حدودی رعایت نشده و نسبت گزینه های مخالف زندگی در ایران به موافق سه به یک است .
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
|
خيلي زياد!
كشوري كه مخصوصا در اين دو سه ساله هر روز يك پيشرفت داره و به قول فرانسوي ها هر 6 ماه دنيا رو مبهوت مي كنه! ضمنا منم موافقم كه نظر سنجي داره خواننده رو مجاب مي كنه بگه راضي نيست ![]()
|
|
|
#10 (permalink) |
|
بانوی اردیبهشت
![]() تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: UK
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,530
از ایشان 3,624 بار سپاسگزاري شده است
|
بله درست!!!
ولی به چه قیمتی!!!! ایرانی که یه زمانی باعث افتخار ما بود حالا چی شده!!!! به بدترین شکل ممکن خراب شده
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
بانوی اردیبهشت
![]() تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: UK
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,530
از ایشان 3,624 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
تا زندگی نکنی نمیفهمی شاید و شایدم نه ولی حداقل تعدادی خوبی توی یه کشوری بهتر از دیدن هر روز بدتر شدن اوضاع است!!!!! |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Sanaz به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#14 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: SEASIDE
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,916
از ایشان 5,831 بار سپاسگزاري شده است
|
از اینکه در ایران زندگی میکنم خوشحالم ولی از اینکه در یک کشور خارجی هم زندگی نمیکنم خوشحال نیستم !
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: ایران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,862
از ایشان 1,972 بار سپاسگزاري شده است
|
بله افتخار می کنم به ایرانی بودنم
من با تمام وجودم ایرانم رو دوست دارم
|
| کاربران زير از دوست گرامي atoosa30 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |