|
|||||||
| عشق و دوستی بحث و کفتگو درباره عشق و دوستی و یافتن دوستان جدید |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: ...In Cold Blood
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,217
از ایشان 2,135 بار سپاسگزاري شده است
|
![]() - «به كجا چنين شتابان؟!» - «دل من گرفته زين جا هوس سفر نداري زغبار اين بيابان؟» همه آرزويم امّا... بسته نيست پايم... مي روم... رفتن صرفاً به معني نبودن نيست... رفتن، نبودن، خود زمينه ساز بودن و هستي ديگري است. مي روم، چرا كه دل من گرفته زين جا مي روم، امّا ياد دوستاني كه لحظاتم را با آنان در اينجا به سر بردم در خاطر خواهم داشت. عزيزاني كه اشك ها و لبخند ها (بيشتر لبخند بود تا اشك) را با آن ها تقسيم كردم و آنها نيز ايضاً با من... گرانقدراني كه به حرفهايم گوش دادند، گرامياني كه به سخنانشان گوش فرا دادم. اسم نمي برم كه اگر بگويم زياد مي شود و مطمئنم تني چند را فراموش خواهم كرد و باز شرمنده ي دوستان مي شوم... مي روم، امّا كينه اي به دل ندارم. هر آن كس كه من را مسخره كرد و به من تهمت زد بخشيده ام. از هر آن كس كه پشت سرم صفحه چيد گذشته ام. بخشيده ام و اميدوارم اگر كسي كينه اي از من به دل دارد، من را ببخشايد و از من در گذرد. با دلي نه بسيار غمگين و به غم محدود بدرود، بدرود... ![]()
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Al.Capone به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#6 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
محل سكونت: همه جای ایران سرای منست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,900
از ایشان 1,794 بار سپاسگزاري شده است
|
ببینم چه خبر شده ؟؟ دوستان که یکی یکی دارند میرن !
الکاپون جان : بی خیال شو دوست من ![]() تو از کاربران فعال و دوست خوب ما هستی و از رفتنت همه مون ناراحت میشیم . دوست داریم بمونی عزیز
| کاربران زير از دوست گرامي esfandiyar به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#8 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,655
از ایشان 1,738 بار سپاسگزاري شده است
|
آل تو هم رفتی باشه امیدوارم هر جا که هسی موفق باشی و من همیشه دوست دارم هر چند ما همدیگرو زیاد میبینیم ولی خب دوست داشتم بازم تو هم میهن ببینمت
خداحافظ مرد بزرگ
|
|
|
#9 (permalink) |
|
يه چشم انتظار
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: جاده هاي بارون خورده
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 948
از ایشان 2,202 بار سپاسگزاري شده است
|
آل كاپون تو ديگه چرا ؟؟؟
برو ولي خداحافظي نكن بنويس به اميد ديدار |
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي soltane_baran به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#10 (permalink) |
|
Addict
محل سكونت: شهر پولاد و جنایت ( تهران )
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,863
از ایشان 2,874 بار سپاسگزاري شده است
|
به یاد یار و دیار آن چنان بگریم زار
که از جهان ره و رسم سفر بر اندازم آل کاپون عزیز دست علی به همراهت.......دوست خوبی بودی، هستی و خواهی بود. ![]() |
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي bollywood به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#12 (permalink) |
|
شناسه تکراری
تاريخ عضويت: Nov 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 694
از ایشان 728 بار سپاسگزاري شده است
|
آلکاپون برای چی از رفتن حرف می زنی؟ تو دوست خیلی خوب ما هستی بودی و خواهی بود
اینچنین حرفهایی چیه که می زنی ؟ تو برای ما همیشه عزیز بودی هستی و خواهی بود هزار خفاش از بدی روز بگن اون چه روشنه اینه که روز همچنان پر نور و زیبا خواهد بود نوع دیگشم صادقه لیلی بزنه و هزار ظرف از مجنون بشکنه اونچه مسلمه اینه که مجنون همیشه دوستش خواهد داشت خواهش می کنم حرف از رفتن نزن رفتن تو ،شاداب، همه داره کم کم کاری می کنه که من هم چنین تاپیکی بزنم آخه بی انصافا شما دوستای ما هستید |
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي best frend به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#13 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,978
از ایشان 5,809 بار سپاسگزاري شده است
|
...
قسمت رو ، چه ظاهر نامطلوبی داشته باشه و چه ظاهر خوش آیند، به فال نیک گیر... و اینم در حد یک نظر شخصی ببین: دنیای مجازی یا اینترنتی، خیلی نا مطمئن تر و بی ارزشتر از اونه که احساسات واقعی یک انسان توش خرج بشه... شاید خیلی ها بگن: خب اینجا رو انسانهای واقعی تشکیل دادن و اداره و فعالیت میکنن! ولی واقعیت اینه که با همه اینها، همه ما یک مجاز بیشتر نیستیم و خرج کردن احساس برای یک مجاز، مثل علاقمند شدن به شخصیت یک فیلم هست که هیچ شناختی از پشت دوربینش نداری... در هر حال بین «هر آنچه که برات بهترین هست» و «هر آنچه که آرزوت هست» اولی رو برات آرزو میکنم. موفق باشی. ![]()
|
|
|
#14 (permalink) |
|
کاربر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 14
از ایشان 115 بار سپاسگزاري شده است
|
کجا چنین شتابان؟ برادر کجا اما اگه بچه ها ناراحت نشن لازمه یک نصیحتی بکنم خیلی از بچه ها فرق نمیکنه این انجمن باشه یا انجمن های دیگه دچار احساسات میشن و در این دنیای مجازی به کاربری دل میدن البته منظورم الکاپون عزیز نیست کلی میگم در حالی که به قول استادم(الانه چند نفر میگن باز گفت استاد)همه ما بازیگریم صبح که از خواب بیدار میشیم نقاب به چهره میزنیم خیلی از ماها واقعا اون شخصیتی که پشت دنیای مجازی از خود نشون میدیم واقعا نیستیم من نمیدونم واقعا چه بر سر جوانهای ما امده که عشق رو در چت رومها و انجمنها دنبال میکنند در تحقیقی که توسط یکی از بچه های ارشد دانشگاهمون چاپ شده بود دلیل اینکه بسیاری از دخترو پسرها عشق و محبت رو در دنیای مجازی دنبال میکنند به خاطر این هست که توانایی برقراری رابطه با جنس مخالفو در دنیای حقیقی ندارن حال شاید به خاطر خجالت و غیره منظورم رابطه درست ها در حالی که پشت کامپوتر راحتر میتونند حرفها رو بزنن به نظر خودم عشق خوبه قشنگه اما یک عشق درست شاید باور نکنید هم اتاقی من عاشق شده از زمانی که دل بسته دوست داشتنی تر شده این معجزه عشقه اگه درست باشه با چند تا پست و حرف زدن در چت نمیشه به من واقعی یک شخص پی برد به هر حال من در این چند مدتی که در همیهن بودم از نوشته های برخی از بچه ها ادم راحت متوجه میشه چی به چی هست تنها کافیه سری به تاپیکهای مثل برای تو مینویسم یا الان چه حسی دارید و غیره بزنید تا متوجه این موضوعات بشید واقعا گاهی من از نوشتهای برخی از بچه ها ناراحت میشم که نمیدونن ............ امیدوارم باز الکاپون عزیز رو در این انجمن ببینم این شعر تقدیم به همه بچه ها تا شود مهر خموشی بر لب/ سنگ شود عمر گران یکدم /زمزمه های نهان می شنوم این دم/ شايد اين بار عشق است اي غم/ تردید نکن خانه ما خالی نیست/ خاک و سنگ هر دو هم پیمانند/ تردید نکن فاصله ای نیست/ زمان و عشق هر دو هم پیمانند /تردید نکن سرانجامی نیست/ به یک لحظه خبری از ما نیست
ويرايش توسط nima2008 : 05-06-2009 در ساعت 05:26 PM. |
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي nima2008 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
![]() |
| برچسب ها |
| خداحافظ همين حالا... |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|