|
|
#18 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
محل سكونت: به تو ربطی نداره
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 109
از ایشان 314 بار سپاسگزاري شده است
|
اغلارام دالن جان اورگ دولون جان .
يانارام اوتوا منم اولون جان
|
| کاربران زير از دوست گرامي mahmood_68 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#19 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: آذربايجان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 120
از ایشان 186 بار سپاسگزاري شده است
|
منيم آتام سفره لى بير کيشييدى
ائل اليندن توتماق اوْنون ايشييدى گؤزل لرين آخره قالميشييدى اوْننان سوْرا دؤنرگه لر دؤنوْبلر محبّتين چيراخلارى سؤنوْبلر ترجمه فارسی: آن سفره هاى باز پدر ياد کردنى است آن ياريش به ايل من انشاد کردنى است روحش به ياد نيکى او شاد کردنى است وارونه گشت بعدِ پدر کار روزگار خاموش شد چراغ محبت در اين ديار |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Enthusiast
|
باخ،فجر ظولمتين بوزاران پرده سين آچير،
مشريقده آتشى قيزاران گون بوغولماسين بير آيه دير کی قيرميزی خطله يازير سحر، کيمسه قارانليغا دؤنوبن،سجده قيلماسين! ترجمه ی فارسی بنگر! پرده ی خاکستری شونده ی ظلمت را سپیده می گشاید تا نگیرد راه نفس را در شرق بر خورشید آتشین شعله ور. آیه ایست که رقم می زند سحر به خط سرخ تا رو نکند کس به قبله ی تاریکی و، سجده نیاورد. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي salar6547 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#21 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: اردبیل
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 185
از ایشان 105 بار سپاسگزاري شده است
|
اودلان ای دل شراره شکلینده اوخی غمدن هزاره شکلینده سیخیلیب قالما کنج سینمده سوز دانیش پاره پاره شکلینده حق سوزون اولماسا اگر آلانی یازارام بیر اشاره شکلینده بلکه بیدار اولا یاتان ملت گئجه وقتی ستاره شکلینده قویدیلار سکه سکه اوستونده اولدی عینا مناره شکلینده دوستلارین فکر و رایی روز عمل دولانور ماهواره شکلینده قولاقیمدان بو سوز اوشاقلیقدان آسلانیب گوشواره شکلینده آنلاماز شخصی گورسون هر یئرده قاچ قوتار تئز سواره شکلینده آلمیشام بوینوما ئولوم دارین گزورم حق سوزون خریدارین ![]() ![]() ![]()
|
| کاربران زير از دوست گرامي mohsen.bakefi به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#22 (permalink) |
|
Enthusiast
|
گونش باتاندا، اوزاقدان ائشيتدييين سسلر،
او قوملو چؤلده گزن يئللرين حزين سسي دير. ائشيتدييين آرازين آل ايشيقلارييلا آخان، گوموشلو دالغالارين گورلايان درين سسي دير. او دويدوغون آجيليقلار غزللريمده منيم، کؤنولده گيزلی قالان اسکی غملرين سسي دير. ترجمه ي فارسي غروب گاهان، آوای دوردست، صدای محزون بادهاست سرگردان در شنزار. ازارس ، با شکوه نورانیش جاری، صدای امواج نقره ای می آید از ژرفا. زنگ تلخی درغزل هایم ، ندای غم هاست، پنهان مانده از دیر باز در دل من. |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: کره مریخ
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 257
از ایشان 503 بار سپاسگزاري شده است
|
بیل کی عمروم تزه لنر
سنی بیرده گؤره بیلسم باغچا – باغچا قوشلار دینر سنی بیرده گؤره بیلسم
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Somaye-23 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#24 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: کره مریخ
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 257
از ایشان 503 بار سپاسگزاري شده است
|
تبریز
![]() شبلی دن گوروندو گول تک جمالین گلدیم بولبول کیمی فغانه تبریز اولدو قسمت یئنه سنین وصالین بو قلبی چیرپینان جوانه تبریز ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Somaye-23 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#25 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,375
از ایشان 1,009 بار سپاسگزاري شده است
|
با سلام
![]() خسته نباشین تاپیکتون جالبه اگه لطف کنین اشعاری که مینویسین واسه اینکه ماها که ترک نیستیم هم بدونیم چی به چیه هم لاتین تایپ کنین هم معنی کنین هرچند کار سختیه ممنون
|
| کاربران زير از دوست گرامي delavar111 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#26 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
كه متذكر شديد با تمام وجودم پيگيري خواهم كرد تا شاهد حضور دوباره ي شما در اين تايپيك باشم. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي salar6547 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#28 (permalink) |
|
Expert
محل سكونت: ارومیه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,230
از ایشان 1,392 بار سپاسگزاري شده است
|
چکنده شکلیمی گوزونده یاش چک
اونون یانیندا بیر اوره یی داش چک سنیله گزدیغیم یرلره باش چک گورسن کی من یوخام آختارما منی (مهران عباسیان ) از ترجمه معذورم کنید چون زیبایی شو از دست میده شعر و ممنون از اقا سالار به خاطر این تاپیک زیبا ![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Roojan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#29 (permalink) |
|
Expert
|
دییردیم دوزرم من یالان ددیم
آیریلیق چتیندی دوزه بیلمیرم ناشی اوزنچییم غم دریاسینین سویی چوخ دریندی اوزه بیلمیرم گوز یاشیم اود توتوب آلشدی گیلم یول اوسته داغلمش قارا بیر کولم باغشلا سوگیلیم خسته بولبولم نغمه لر دوداغدا دوزه بیلمیرم سوگیمیز اولممیش گوری قازلمش آریا حسرتین یولی آزلمش یا آنین یازیسی بله یازلمش یادا کی گلمیشیخ گوزه بیلمرم وراغیم جیریلمش ایتیب قلمیم وصال دنیزینده سینیبدی گمیم بیره دوزنمیردیم یوز اولوب غمیم نجه دوزه جه یم یوزه؟ بیلمیرم سن منی آتیبان توتون اوزگه نی پای وردین کونلومه غمی.غصه نی مهرانام ددین کی سومیرم سنی نه دییم بله بیر سوزه بیلمیرم ![]() ![]() ![]() مهران عباسیان |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Expert
|
آختارما منی..
بولودلار سس چکیب آغلاشاندا گل وردغین یارالار ساغلاشاندا گل بو سویوخ محبت داغلاشاندا گل گورسن کی من یوخام آختارما منی (( سید محمد رسولی)) بو غریب شهرده بوجاغلارا باخ شعیر دفتریمده وراغلارا باخ اویمده تک به تک اوتاغلارا باخ گورسن کی من یوخام آختارما منی چکنده شکلیمی گوزونده یاش چک اونون یانیندا بیر اوره یی داش چک سنیله گزدیغیم یرلره باش چک گورسن کی من یوخام آختارما منی اولجه یادیندا هاردا دانشد یخ؟ بیر ذره کوزونن یاندیخ آلشد یخ؟ گت همن یره کی اوردا تانشد یخ گورسن کی من یوخام آختارما منی آرزیلار مهرانین اوچوب باشینا اولوم بیردن بیره چخدی قارشینا یازیبلار بو سوزی قیبر داشینا گورسن کی من یوخام آختارما منی مهران عباسیان |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| (یاشایین یولداش لار ) |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|