|
|
#31 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: یزد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,154
از ایشان 1,157 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام
سلام به همه دوستان عزیزم شرمنده از این که من یه مدت نبودم ولی اومدم تا جبران کنم
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Addict
|
سلام به دوستان
زمان جمع آوری کمک های این ماه تا بیستم ادامه داره 88/8/20 آخرین روز جمع آوری کمک های شما برای خانواده های مستمند در صورت نیاز به شماره حساب به من پیام بدین |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Addict
|
سلام به همه دوستان
![]() تا امروز 3 نفر کمک هاشون رو به حساب ریختن ![]() هر کسی نیاز به شماره حساب داره بگه تا بهش بدم |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Oct 2009
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 13
از ایشان 48 بار سپاسگزاري شده است
|
دوست گرامی
بادرود به شما جهت ارائه کمک از چه مسیری باید این کار صورت بگیره لطفاًمنو راهنمایی کنید ضمنن دوست دارم عضو انجمن خیریه شماهم باشم باسپاس
ويرايش توسط EGHLIMA : 11-16-2009 در ساعت 12:45 PM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي EGHLIMA به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#37 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
سلام به شما دوست عزیز ![]() ما مورد هایی رو که میخوایم بهشون کمک کنیم رو از بهزیستی میگیریم تقریبا هر 30 الی 40 روز یک برنامه برای اونها داریم قبلا این کار توی شهرهای دیگه هم انجام میشد و هر کسی توی شهر خودش میشد نماینده اون ماه ما و مسئولیت پخش رو قبول میکرد الان یه چند مدتی هست که توی یزد و تهران داره کار میشه من نماینده شهر یزد هستم و توی یزد کار میکنم بچه های دیگه دارن زحمت تهران رو میکشن طریقه کمک کردن به این شکل هست 1:اگه دوست داشتین پول بدین میتونین هر مبلغی رو که میخواین به شماره حساب مسئول اون ماه بریزین تا با اون پول وسایل خریداری بشه و بعد هم پخش 2:میتونین وسایلی که قراره اون ماه به خانواده ها بدیم رو تهیه کنین 3:و در هر صورت می تونین زمان پخش رو مهمون ما باشین و در پخش بهمون کمک کنین ما این کار رو برای بچه ها انجام میدیم تا خدای نکرده جای هیچ شکی باقی نمونه در انتها هم از فاکتور خرید + خود وسایل و اگر شد زمان تحویل عکس میگیریم و در فاروم به بچه ها نشون میدیم هر سئوال دیگه ای هم بود من در خدمتم ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Oct 2009
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 13
از ایشان 48 بار سپاسگزاري شده است
|
درود دوست گرامی
من ساکن تهران هستم اگر لطف بفرمایید ودوستان مسئول تهران را به من معرفی کنید ممنون میشم ضمنن باعث افتخار من هستش که در کنار بزرگوارانی مثل شما باشم. باسپاس ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي EGHLIMA به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#40 (permalink) |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,352 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام دوستان.... بعد از مدتی دوباره خدمت رسیدم !
هر امری باشه منم در خدمت هستم و سهیم !
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي roshanak به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#41 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
![]() گروهی که دارن در تهران کمک میکنن زیاد توی نت فعال نیستند اگه میخواین میتونم شماره کیشون رو بهتون بدم ولی اگه خواستین با بچه های همین جا کار کنین خودم در خدمتم |
|
|
|
|
|
|
#43 (permalink) |
|
Addict
|
خبر جدید
مبلغ 36000 تومان در این ماه به یک خانواده که توان پرداخت قبض گازشون رو نداشتند و گاز منزلشون قطع شده بود پرداخت شد |
|
|
|