|
|
#16 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: ایران خاک دلاوران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 155
از ایشان 112 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اولا اگر خود شما یکبار دیگر با دقت گوش دهید به قول شما یکی بعد از اتمام مراسم وقتی این مساله رو بهش میگه اما احمدی نژاد در ادامه صحبتش خودش هم به روی ان تاکید میکنه و در جایی احمدی نژاد میگه : « خودمم احساس کردم» یا جای دیگر می گوید « حضار مژه نمیزدند اینکه می گویم مژه نمیزدند اغراق نمیکنما... » یعنی که اصلا چنین چیزی به نام هاله نور نبوده است.درواقع احمدی نژاد این مساله را که در ان سالن هاله نور داشته را تایید میکند.این یک. دوم اگر مطرح کردن هاله نور مساله بی ارزشی است(به قول شما) و احمدی نژاد میدانست هاله نوری نداشته است و خودش هم ندیده پس چرا با شور و هیجان و با جدیت موضوع هاله نور را در حضور اقای جوادی املی تعریف میکند؟ وقتی داره مساله هاله نور را مطرح میکنه درواقع قبول داره هاله نور داشته.... سوم اینکه چرا این موضوع هاله نور را مطرح کرده که بعدا انرا تکذیب کند؟ (حالت غیر عادی داشتن)![]() پس اینجا دروغگو بودن اقای احمدی نژاد را ثابت میکند. ![]() به غیر از ان اگر هم بخواهیم احمدی نژاد را از هاله نور تبرئه کنیم به قدر کافی دلیل بر دروغگو بودن او هست. مثلا همین وعده اییکه احمدی نژاد 4 سال پیش برای فریب ملت داد که بی برو برگرد ثابت میکند احمدی نژاد دروغگو است. احمدی نژاد در روزنامه کیهان در انتخابات 84: «پول نفت را بر سر سفره مردم میاورم.» خود من 4 سال پیش برای هم دور اول و هم دور دوم وقتی دیدم روی تمام بنر های تبلیغاتی احمدی نژاد نوشته بود : «پول نفت را بر سر سفره ملت میاورم» گفتم درود یکی اومد بهدادمون برسه بعد رفتم به احمدی نژاد رای دادم.(چه حماقتی)این خبر به صورت گسترده قبل از انتخابات 84 در همه جا پخش شده بود. بعد همین اقای احمدی نژاد بعد از انتخابات در مصاحبه تلویزیونی میگه : «مردم میگن من پول نفت رو به سر سفرشون میارم من کی همچین حرفی زدم؟!!!!!!! »وقتی اینرو از احمدی شنیدم انگار اب یخ رو سرم ریخته باشند این هم دلیلی بسیار مستدل بر دروغگو بودن احمدی نژاد...
شهدا زنده اند و در صحنه های روزگار همیشه حضور دارند. ![]() ويرايش توسط orf : 08-16-2009 در ساعت 06:44 PM. |
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: همسايه ي پاييز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,672 بار سپاسگزاري شده است
|
آقای محمود احمدی نژاد کسی نیست جز مشتی که نمونه ی خرواره...یه آدم با تمام اخلاقیات ایرانی.... اگه اون بد و دروغگو و ریاکار و خرافیه چون اغلب مردم اینطورین ... به نظر من بهتره اول خودمونو تصحیح کنیم تا بتونیم مطالبه درستی داشت باشیم... بهتره عنوان تاپیک هم با نام بحث در مورد دولتهای نهم و دهم تغییر کنه تا بحثهای بی فایده قدیم رو اینجا نداشته باشیم... احمدی نژاد خلاصه ی تمام خصلتهای بد ما ایرانیاس هرکسی که این دولت رو بدست بگیره ممکنه چنین ادمی باشه....
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ایشان 1,012 بار سپاسگزاري شده است
|
مثل اينكه هنوز دوستان بعد از گذشت دوماه باز هم پيگير بحث انتخاباتي هستند
ضمن تاكيد گفته هاي جناب برهان مبني بر مطرح شدن ادعاي هاله ي نور توسط يكي از حاضران ,ايشان فقط مطرح كردند كه حالت عجيبي به من دست داد نه چيز ديگر! به نظر من دوستان چون گاف ديگري از دكتر ندارند هي مسئله ي هاله ي نور را مطرح ميكنند! ببنيد دكتر هم يك انسان است و انسان جايز الخطا ما نميگوييم كه اقاي احمدي نژاد مقدسه! بلكه ايشان هم نقاط ضعف و عيبهايي دارند كه البته نقاط قوتشان بيشتر از ضعفهاست اينكه ما اقدامات ايشان را طي اين 4سال كه ملموس و طي 30 سال اخير بي سابقه بوده ناديده بگيريم بي انصافي است اما درجواب دوستي كه فرموده بودند جوانها را به كشتن دادند بايد گفت كسي جوانها رو به كشتن داده كه با بيان ادعاهاي پوچ وبي اساس به طور مكرر و مظلوم نمايي هاي بي حد وحصر وادعاي قانون گريزي در دولت نهم(كه بعدامعلوم شدخودشان چقدرتابع قانون اند!) جوانها رو تحريك ميكرده تا دست به چنين اقداماتي بزنندوازاين فرصت به نفع خودشان استفاده كنند!(همانطور كه بنا به گفته ي كانديداي موردنظر مهم پيروزي من در انتخابات نيست مهم حركتيست (انقلاب سبز و براندازي نظام) كه اغاز شده است!كه بنا به لطف الهي نتوانستند به هدف خود برسند) و يك توصيه جدي به دوستان اگر حرفي دارندمنطقي ومودبانه مطرح كنندولي اگرتوهيني بشه حتمابرخورد ميشه!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: بچه محله امام رضایم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 249
از ایشان 717 بار سپاسگزاري شده است
|
ممنون برهان بابت پستی که زدید کار منو راحت کردید...
انصافا تو این سه صفحه یک نقد درست و حسابی ندیدیم؛ خوشحالم که ایرادات احمدی تا این حد پایین بوده که جز این براش پیدا نکردند... ---- ولی عجب دادگاهی داشتند این طرفداران موسوی !!!نصفشون خواهان محاکمه موسوی بودن...ایول طرفداری ![]() (البته احتمالا تحت فشار شکنجه ها و عذاب ها و سیاهچال ها و ... تن به این حرف ها دادند !!!!!!!!!!!)- یادمه یک زمانی هفته نامه یالثارات بخاطر اینکه به ابطحی لقب بامشاد دولت رو داده بود توقیف شد!!!!!!
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي daneshjoo به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#21 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 92
از ایشان 86 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اما هدف من واقعیت یا غیر واقعیت بودن هاله نور نیست من سوالم این بود چرا دولت سعی دارد ضعف خود را با دین پوشش بدهد این مثالها که زدم مثل روز روشن بود تابلو ترین اتفاق تو این چند سال بود دولت ضعفهای دارد اما هر جا ضعف داشت یا امام زمان را اوردن وسط یا پیامبر را
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي saeed137 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#22 (permalink) |
|
عبدالکــریم سـروش
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرای خردمندان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 602
از ایشان 1,332 بار سپاسگزاري شده است
|
ضمن سپاسگذاری از تدقیق حضرات ، البته سرور ارجمند جناب برهان سخن آقای احمدی نژاد را کامل واگویه نکردند . آقای احمدی نژاد
پس از بیان سخن آن شخص سوم بیان میدارد (قریب به مضمون) : من هم احساس کردم فضا عوض شد و همه مات و مبهوت بودند و کسی پلک نمیزد تا ببینند پیام جمهوری اسلامی چیست" ایشان به نحو ضمنی میخواستند این مطلب را به استاد جوادی آملی بقبولانند منتها چون رویشان نمیشد مستقیم بیان کنند از جانب یک شخص سومی که در وجود خارجی وی میتوان تردید کرد سخنی را اظهار میفرمایند و سپس خودشان به نحو ضمنی بر آن صحه میگذارند ، که این روش بیشتر به یک ترفند کلامی میماند . |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
جناب بزرگ مهر.. گويا مستنداتت جديدي دست دوستان هست من منتهي نظر خودم رو بگم! من راستش از ايشون اطلاعي ندارم(مدارك دوستان) نظر خودم و بگم.. چند نفر به ايشون اين مطلب رو عرض كردن و ايشون هم تاييد كرده... ببيند توجه داشته باشيد جايي كه ايشون نقل كرده مجلس خصوصي بوده ولي خوب به هر حال شيطنت هاي رسانه هاي خاص مثل پشتيباني هوايي براي پياده نظام 30 لشگري است... ايشون وقتي ازشون سوال مي كردن درست هست در جمع عمومي نبايد مطرح كنند (هر چند فشاري كه اين رسانه ها ميارن حتما قبول دارين درست نيست) ايشون اگر مي گفتن از دوستان بپرسيد شايد بهتر بود گر چه اون موقع هم نقص هايي داشت! ولي من به شما مي گم جناب بزرگمهر! من ادعا مي كنم آقاي ايكس تو خيابون هاله ي نور داشته! شما مي توني رد كني؟! ابدا! اين مسايل رو نه راحت مي شه تاييد كرد و نه رد! و ضمن اين كه اون قدر ها هم رو مسايل اجرايي اثر گذار نيست... ![]()
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Addict
|
اگر ادعا مي شه يه نفر باز زنا دست مي ده!
شايد واسه اينه كه با 7 نفر دست مي ده و مي گه اشتباه كرده(به شعور من يكي حداقل توهين مي شه) اگر ادعا مي شه يه نفر با زنا دست مي ده شايد يه جا شونه ي دخترا رو...! شايد يه جا رو سن(جايگاه) وقتي خانومه مياد...! نه اين كه طرف اومد گل رو بگيره دستش خورده! براي خود من هم پيش مياد اينا قضيه اش فرق مي كنه منتهي ما فكر مي كنيم چون به مديريت كشوري ربطي نداره از برخي آخوندا چشم چروني و ... نيم ذاريم! ضمن اين كه رييس جمهور ما وقتي بهش دست مي دن خودش و عقب مي كشه اما بعضي روساي جمهور دست رو به استقبال مي برن... دكتر شريعتي:شما جوانها سعي كنيد مملكت را از اين آخونداي .... بگيريد ![]() |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: اتاق بغلي امينم جووووووون!!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,575
از ایشان 1,966 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Emreh021 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#28 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
اولي مال يك رئيس جمهور در مواجهه با يه مالزيايي. و دومي يه رييس جمهور با زناي ايتاليايي هست! به قول شاعر عكساي جور باجور با زنهي لخ اين وري و اون وري و تمام رخ! دست دادنش با زناي اجنبي با خوشگلاش دس داده نه با بي بي! ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | ||||
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است
|
ضمن سپاسگذاري از جناب orf ، سعيدخان و بزرگمهر عزيز .
اول در جواب جناب وحيد که با داد و فرياد صحبتشون رو شروع کردند : نقل قول:
حتما به اشتباهتان پي خواهيد برد . اولا خواهيد ديد که همانطور که بنده گفتم ، موضوع هاله نور ، تنها يک نقل قول از يک شخص ديگر بوده . دوما ميگه من خودم احساس کردم اوضاع خاصي هست و بعد توضيح مي دهد که افراد تماما گوش شده بودند و به پيام جمهوري اسلامي توجه مي کردند و ... پس لطفا خودتان يک بار ديگر بررسي کنيد. دليل اين صراحتم اين هستش که من فيلمش رو در حضور يکي از طرفداران سرسخت موسوي قبل انتخابات ديديم و چندين بار هم باز زديم عقب و چندين باره ديديم و آخر طرف قانع شد که مساله ديدن هاله نور مال احمدي نژاد نيست و يک شخص ديگه اي گفته . نقل قول:
ببينيد اين خيلي مهمه . نه به اين خاطر که خود قضيه اهميتي داشته باشه . بلکه بخاطر اينکه تنها "آتويي" هستش که از احمدي نژاد داشتن و با پول برخي آقازاده ها در ابعاد ميليوني تکثيرش کردند . بله اون هايي رو که بعدش نوشتيد گفته و درسته منم تاييد ميکنم . بله گفته حضار همه توجه داشتند به پيام احمدي نژاد و مژه نمي زدند . مهم اين هستش که اون ادعاي جنجالي که براي ايشون درست کردند يعني "ادعاي ديدن هاله نور" دروغ بوده . پس اين اثبات يکي از دروغ هاي طرفداران "توهم سبز" نقل قول:
بله من هم در همان پست اول گفتم بايد مراقب بود در چنين دامي نيوفتيم . يعني اگر کسي دعاي فرج اول هر صحبتش خوند ، باوضو بود ، چه و چه بود اينها نبايد مانع از اين بشه که اگر اشتباهي هم کرد خداي ناکرده بخواهيم توجيهش کنيم . هر چيز جاي خود . نقل قول:
بله آقاي رئيس جمهور ميگويند من احساس کردم که همه مات و مبهوت به نداي جمهوري اسلامي گوش مي دهند ." اين مشکل خاصي نداره . وقتي کسي پشت تريبون جهاني صحبت مي کند شايد هم چنين احساسي داشته باشد که همه دارند به او توجه مي کنند و نداي جمهوري اسلامي را گوش مي دهند . چه ايرادي دارد . شايد هم در تعريف کردنش اغراق هم بکند و توصيف کند که پلک و مژه هم نمي زدند و ... اما اين خلاف ادعايي است که اول شده بود يعني ادعاي "رمالي" ،"افسانه سازي و جادو گري و ..." ببينيد قصد من اينه که دوستان از فضاي ساختگي و تبليغاتي بيرون بيان و حقيقت رو اونطوري که هست ببينند .
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#30 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: شيراز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,880
از ایشان 4,427 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ولی نامهای از طرف وزارت خارجه انگلیس بوده که گفته: سفارت انگليس تضمين ميكند نكاتي كه در نامه 100/624 لحاظ شده است به اطلاع مراجع ذيربط رسيده است و مسوولين براي جلوگيري از تكرار چنين وقايعي اتفاق نظر دارند. سفارت انگليس ملزم است كه اين موضوع را براي آزادي هرچه سريعتر افسران انگليسي بازداشت شده و طراحي دستورالعملي براي جلوگيري از تكرار اين وقايع با مراجع ايراني مطرح كند. این برای من قانع کننده است من دنبال جزئیات نیستم که حالا بگردم دنبال عین وازه لاتین غلط کردیم و ... به گزارش ايرنا، بعد از مناظره تلويزيوني محود احمدي نژاد و ميرحسين موسوي نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري در ايران در شب 13 خرداد و اشاره رئيس جمهور به عذرخواهي توني بلر نخست وزير وقت بريتانيا، براي آزاد سازي ملوانان انگليسي بازداشت شده در آبهاي ايران، يکي از سخنگويان وزارت خارجه انگليس اين اظهارات را تکذيب کرد. بعد از تکذيب اظهارات رئيس جمهور کشورمان، وزارت خارجه نامه ارسال شده از سوي سفارت بريتانيا به وزارت امور خارجه را منتشر کرد که در آن به صراحت آمده است، اين سفارت خانه از سوي دولت خود متعهد شده تا مانع از تکرار چنين حوادثي شود. با اين حال در خط انتهايي اين نامه آمده است: سفارت علياحضرت ملکه از اين فرصت استفاده مي کند تا مجددا بالاترين احترام ها را به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران اشعار دارد. با اين حال در ترجمه متني که ايرنا آن را منتشر کرده و با نامه انگليسي مطابقت "ندارد" آمده است: سفارت بريتانيا در تهران بدين وسيله به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران اطمينان مي دهد که توجه کاملي به عدم تکرار چنين وقايعي دارد. بي بي سي فارسي عليرغم تصريح در نامه براي جلوگيري از واقيع مشابه تلاش کرده است با استناد به جاي پاراگراف مربوطه اصل مضوع را خدشه دار کند و آن را تشريفات ديپلماتيک مرسوم نشان دهد. ويرايش توسط MAMAD1 : 08-17-2009 در ساعت 10:57 AM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي MAMAD1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|