کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 08-17-2009   #31 (permalink)
Addict

MAMAD1's Avatar

تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: شيراز
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,868
از ایشان 4,415 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : بحث در مورد احمدی نژاد مثبت تا منفی

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله asemane abi نمايش نوشته ها
شما روشنگرید؟ پیداست ذهن کی تار عنکبوت بسته که حقایق رو نمی بینید واز دجال زمان پیروی میکنید
اینقدر ذهن بسته ای دارید که حتا حاظر نیستید دلایل دیگران رو بشنوید

من حسابهایی دیگه ای روی شما باز کرده بودم
ازتون اصلا انتظار نداشتم
MAMAD1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-17-2009   #32 (permalink)
Aficionado

daneshjoo's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: بچه محله امام رضایم
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 249
از ایشان 717 بار سپاسگزاري شده است

یه سوال :
شاید اکثر دوستان آیت الله جوادی آملی و یک سری ویژگی های ایشون رو بشناسند و حتما می دونند ایشون از اون دسته علمایی هستند که اصلا تو زمینه مذهب و خرافات و اینطور چیزا و حتی سیاست با کسی رودربایستی ندارند و رک حرفشون رو میزنن (همونطور که دیدیم بعد از مناظرات تو خطبه های نماز جمعه قم چطور تقریبا علیه دکتر موضع گیری کردند) حالا با توجه به این ویژگی (حتی با فرض اینکه دکتر بگن من خودم این هاله نور رو دیدم ؛در حالیکه ایشون از فرد دیگه ای نقل کردند)چطور میشه این حرف دکتر منافی با اعتقادات اسلامی ما باشه و به نوعی خرافه گرایی باشه و آیت الله جوادی آملی اعتراضی نکنند و حتی با گفتن «الحمدالله» صحبت های ایشون رو تایید می کنند و در انتها هم خودشون صراحتا می گن که صاحب این کشور کس دیگه ای هست...
یعنی به نظر شما اطلاعات ما خیلی بیشتر از ایشون هست و یا ما از ایشون بیشتر درد دین و مذهب داریم؟
---
کمی منطقی باشیم بد نیست...
قديمي 08-17-2009   #33 (permalink)
کاربر

saeed137's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 92
از ایشان 86 بار سپاسگزاري شده است

بلاخره جواب سوال اول را همه طفره رفتید
اما مبحث جدید که باید در ان وارد شد اقتصاد هست بنظر من ان خرافات برای پوششی برای ضعفهای اقتصادی دولت هست
اولین ضعف دولت تورم هست من خیلی گشتم اما تورم چند سال را بصورت نمودار پیدا نکردم اگر کسی داره اینجا کپی کنه من از 8 سال قبل را یادم هست عنوان میکنم تورم میانگین سالانه سال 80 فکر کنم 15 درصد بود و سال 81 به 14 درصد رسید و سال 82و 83 بخاطر بالا نرفتن 10 اقلام کالا تورم به حدود 12 درصد رسید
اما تقریبا دولت در زمینه اقتصاد یک حرکت مثبت داشت و بجز بخش مسکن شوکی در جامعه شاهد نبودیم
بعد اتمام دولت خاتمی اولین سال دولت احمدی نژاد تورم به 10 درصد رسید که حاصل دولت قبلی بود سال دوم شد 13 درصد سال سوم 16 درصد سال چهارم به 25 درصد رسید تقریبا یک رشد تورمی در این 4 سال داشتیم
که دولت با یک سری کارها می خواست جلوی این معزل را بگیرد از جمله تغییر در سبد خانوار یا کنترل مسکن که که موفق بود و رکود جهانی هم کمک کرد و مسکن کنترل شد
اما در کل در بخش خوراکی افزایش قیمت زیادی داشتیم و هر از چند گاهی هم یک افزایش دوبرابری در اقلام خوراکی شاهد هستیم مثل گوشت در همین ماه یا برنج که پارسال به قیمت 4 هزار هم رسید
یا قیمت مواد شویینده در کل بنظر من در بخش اقتصاد یک ناهنجاری حکم فرما بود که این ناهنجاری انقدر بزرگ بود که تا یکی علم میشد یکی دیگه درست میشد اما هدف از این بحث چی هست چرا این ناهنجاری در دولت احمدی نژاد بوجود امد ایا بخاطر دشمن زیادی که احمدی نژاد داشت یا بخاطر خود دولت احمدی نژاد بود و ساختار شکنی احمدی نژاد در بخش اقتصاد این ناهنجاری بوجود امد
من نظرم بیشتر این موارد به خود دولت بر می گردهچون اقتصاد دشمنی نداره و کسی بخاطر دشمنی منافع خود را زیر سوال نمی بره
اما این ساختار شکنی چی بود که ایران را به یک ناهنجاری در بخش اقتصاد رساند
اولین مورد افزایش حقوق کارگرها در سال اول دولت احمدی نژاد حدود 40 درصد که صدای همه کارفرما ها را دراورد احمدی نژاد برای رضایت مندی در بخش فقیر جامعه مخصوصا کارگرها یک افزایش حقوق سر سام اور را اجرا کرد که با عکس العمل شدید کارفرما ایران مواجه شد که با سیل عظیم بیکاری و تعدیل نیرو همرا بود این فشار انقدر زیاد شد که دولت بعد 3 ماه به اصلاح مصوبه خود اقدام کرد و حقوق را کم کرد
دولت ادعا داره که در بخش کشاورزی در بسیاری اقلام خود کفا شده اما همین امسال ما وارد ات گندم داشتیم از این دست امار بسیار هست
این ناهنجاری و کارهای غیر قابل پیش بینی احمدی نژاد به اینها ختم نمیشد درسته دولت الان یکم عاقل تر شده اما از این دست زیاد داشتیم نمونه کاهش ساعت اداری در ماه رمضان که خود یک ناهنجاری اداری بوجود میاره
یا ورشکستگی شرکتها بزرگ که جالبه ادعا رکود جهانی میکنن اما هنوز بازار خارجی ندارند یعنی ان رکود رو انها تاثیر نداره مثل ایران خودرو به 5 میلیارد بدهی دراند به سمت پرتگاه ورشکستگی میکشانند
شاید امار دولت از وضع خوب زندگی اذعان کنه اما جامعه و رفتار مردم چیز دیگی میگه این در حالی هست که نفت در 4 سال پیش قیمتمیانگین فروش 40 دلار داشت یا کمتر اما در دولت احمدی نژاد این رقم به میانگین 80 دلار سید یا 70 دلار
من نمی خوام دولت را تخریب کنم بلکه نظرم نقد هست بنظر من دولت بشدت دچار دو شخصیتی شده از یک طرف احمدی نژاد نمی خواد قبول کنه ضعف داشته ( هر کسی ضعف دره اما اگر این ضعف را بخواد با چیزهای دیگر پوشش بده یک مقدار اوضاع پیچیده میشه )و این ضعف را قبول کنه و همین مسلئه به به دولت ان نیز کشیده میشه انها نیز نمی خوان ضعف مدیریتی خود را قبول کنن
پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی. دکتر علی شریعتی

ويرايش توسط saeed137 : 08-17-2009 در ساعت 11:58 AM.
saeed137 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي saeed137 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-17-2009   #34 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله saeed137 نمايش نوشته ها
بلاخره جواب سوال اول را همه طفره رفتید
جناب سعيد اين همه نوشتيم آخرش شد طفره رفتن ؟؟؟
اگر نمي نوشتيم چه بود؟

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله borhan نمايش نوشته ها
خيلي دوست دارم جو تالار و کلا جامعه طوري بشه که آدم بتونه بدور از موضع گيري و بدور از فضاي ملتهب در جوي صميمانه با هم صحبت کنه و هر کسي منصفانه و بحق حرف بزنه .

حق رو بگه اگر مخالف نظرش هست .

اما در پاسخ به پست شما دوست خوبم :

1- اول اينکه در مورد تقدس گرايي احمدي نژاد تا حدود بسيار زيادي اغراق شده و خيلي دروغها براي تخريبش ساختن و خيلي از راست ها رو هم بزرگنمايي کردند .

در مورد اينکه بلاخره احمدي نژاد آدم مذهبيه و عقايدش رو هم پنهان نمي کنه و بروز مي ده و هميشه اول صحبتاش رو با اللهم عجل لوليک الفرج شروع ميکنه حتي اگه سخنراني سازمان ملل باشه ، شکي نيست و بنظر بنده هم درسته و تاحد زيادي هم قابل دفاعه .

البته به شرطي که اين باعث نشه هاله اي از تقدس رو براي احمدي نژاد درست کنيم و چشمامون رو به روي نقد هاي منصفانه و اشتباهات احتمالي ايشون ببنديم و خداي ناکرده اشتباهاتش رو هم در همين غالب دفاع و توجيه کنيم .

2- اما در مورد اتهام به خرافه گرايي و کارهاي ماورايي بنظر من يک ظلم آشکار و تهمت ناجوان مردانه اي هستش که امثال موسوي براي تخريب ايشون تراشيدن و ديگران و باند هاشمي با هزينه هنگفتي تبليغش کردن و در بوق و کرنا کردن تا همه باور کنن .

جز اون دروغ ها و افسانه هايي که بي رحمانه براي ايشون ساختن مثل اون قضيه که توي هيئت دولت يه بشقاب اضافي گذاشته ميشه و طرح اتوبان تهران مکه و ...

غير از اين دروغ سازي ها تنها يک مساله حقيقي وجود داشت که با هزينه هاي هنگفت بزرگنمايي شد و در حد وسيع توزيع شد تا به اين تصوير دروغيني که از آقاي احمدي نژاد ساخته بودند چهره اي واقعي بدهد

اون هم مساله هاله نوره :

منم براي اينکه دقيقا اصل موضوع رو بفهمم چندين بار با دقت اون فيلم معروف ملاقات احمدي نژاد با ايه الله جوادي رو تماشا کردم . اون هم دقيق

اما نتايجش :

1- اول اينکه احمدي نژاد دروغ نگفته :

اگر به اون فيلم تخريبي نود سياسي نگاه مي کرديد . اونجا که احمدي نژاد در جواب 20:30 که مي پرسه گفتن شما هاله اي از نور ديديد و ... ميگه اينها دروغه .
و اون جايي که در جواب مصاحبه با خبرنگار cnn ميگه من هم از روزنامه ها خواندم .

همه اينها نشون دهنده اتفاقا صداقت احمدي نژاده که باعث ميشه حتي در زماني که در بحران تخريبي قرار مي گيره دروغ نگه.

براي اثبات حرف هاي بالا به اين نکته ها دقت کنيد :

- اول اينکه در اون فيلم احمدي نژاد ميگه که "يک نفري بعد از اتمام مراسم" به من گفت که ديدم هاله اي از نور شما رو در برگرفته ...
خوب به اين نکته دقت کنيد

اگه فيلمش رو در دسترس داريد يکبار ديگه ببينيد .
همون نود سياسي هم اولين بار بدون اينکه بفهمه اين قسمت رو آورده و البته توي تکرار هاي بعدي به عمد حذفش کرده تا به هدف کثيفش برسه .

پس اين " هاله اي از نور " رو احمدي نژاد نديده بلکه فردي براي ايشون نقل کرده . و ايشون دارن نقل قول ميکنن.
بنابر اين وقتي ميگه بله من چنين حرفي نزدم و چنين چيزي نديدم درست ميگه. و حقيقته .

همين هم باعث شد که وقتي اون خبرنگار امريکايي براي ساختن حاشيه خبري از احمدي نژاد خواست موضوع اون ديدار رو وسط بکشه احمدي نژاد نگفت نخير من در اون جلسه نبودم و دروغه بلکه گفت من هم خبرش رو از رسانه ها ديدم .
آخر شما هم طفره رفتيد از سوال ما که بلاخره قانع شديد که در مورد "ادعاي هاله نور" و نسبت دادنش به احمدي نژاد ، دروغ پردازي شده و حقيقت نداشته ؟؟؟

شما که انشاالله طفره نمي رويد .

قل هاتو برهانکم ان کنتم صادقین (البقره-111)
بگو اگر از راستگویان هستید ، پس برهان خود را ارائه کنید.
Borhan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-17-2009   #35 (permalink)
کاربر

saeed137's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
جناب سعيد اين همه نوشتيم آخرش شد طفره رفتن ؟؟؟
اگر نمي نوشتيم چه بود؟

آخر شما هم طفره رفتيد از سوال ما که بلاخره قانع شديد که در مورد "ادعاي هاله نور" و نسبت دادنش به احمدي نژاد ، دروغ پردازي شده و حقيقت نداشته ؟؟؟

شما که انشاالله طفره نمي رويد .
مشکل خود احمدی نژاد نیست یا خودش یا کس دیگه ببین چرا احمدی نژاد باید در ان دیدار بجای گزارش عملکرد خود باید این چرتو پرتها بگه من اینو میگم در ثانی فقط ان نیست صحبت مصباح یزدی هم بود که اطاعت از احمدسی نژاد اطاعت از خداست چرا هر وقت از احمدی نژاد اعتقاد میشه میزنه به خاکی چه ان فیلم از نقل دیگری باشه چه خودش از کلام احمدی نژاد خارج شده پس در همراهان ایشان کسانی هستند که اینطور برداشت میکنن و الکی در مدح ایشان مینویسن که ایشان به مسائل دیگر کمتر اهمیت میدهد
کاربران زير از دوست گرامي saeed137 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-17-2009   #36 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله saeed137 نمايش نوشته ها
مشکل خود احمدی نژاد نیست یا خودش یا کس دیگه ببین چرا احمدی نژاد باید در ان دیدار بجای گزارش عملکرد خود باید این چرتو پرتها بگه من اینو میگم در ثانی فقط ان نیست صحبت مصباح یزدی هم بود که اطاعت از احمدی نژاد اطاعت از خداست چرا هر وقت از احمدی نژاد اعتقاد میشه میزنه به خاکی چه ان فیلم از نقل دیگری باشه چه خودش از کلام احمدی نژاد خارج شده پس در همراهان ایشان کسانی هستند که اینطور برداشت میکنن و الکی در مدح ایشان مینویسن که ایشان به مسائل دیگر کمتر اهمیت میدهد
خب جناب سعيد آن جلسه که جلسه گزارش دولت به مجلس يا مردم نبوده .

فقط يک ديدار شخصي و خصوصي بوده که بين رئيس جمهور و آقاي جوادي در منزلشان اتفاق افتاده . پس انتظار گزارش عملکرد منطقي نيست .

و اما درمورد جمله آبي رنگ:
من هم با شما هم عقيده ام . بنظر من هم چنين افرادي در اطراف ايشان وجود دارند . (البته همانطور که در کنار سايرين هم معمولا عده اي مداح و تملق گو پيدا مي شوند) امثال خانم فاطمه رجبي که احمدي نژاد را "معجزه هزاره سوم" مي نامد .

اين درسته و بنظرم بايد خيلي مراقب خطر چنين افرادي باشيم . (ازهمه بيشتر خود آقاي رئيس جمهور)
Borhan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-17-2009   #37 (permalink)
orf
کاربر

orf's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: ایران خاک دلاوران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 155
از ایشان 112 بار سپاسگزاري شده است
Exclamation پاسخ : بحث در مورد احمدی نژاد مثبت تا منفی

نقل قول:

پس تا اينجاش شما هم متوجه شديد که اين قضيه "ديدن هاله نور" مال يکي بجز احمدي نژاده .

ببينيد اين خيلي مهمه .

نه به اين خاطر که خود قضيه اهميتي داشته باشه .

بلکه بخاطر اينکه تنها "آتويي" هستش که از احمدي نژاد داشتن و با پول برخي آقازاده ها در ابعاد ميليوني تکثيرش کردند .

بله اون هايي رو که بعدش نوشتيد گفته و درسته منم تاييد ميکنم . بله گفته حضار همه توجه داشتند به پيام احمدي نژاد و مژه نمي زدند .
مهم اين هستش که اون ادعاي جنجالي که براي ايشون درست کردند يعني "ادعاي ديدن هاله نور" دروغ بوده .

پس اين اثبات يکي از دروغ هاي طرفداران "توهم سبز"

.

خیلی جالب است قبل از انتخابات هر چه میگفتیم هاله نور .... طرفدارای احمدی نژاد مساله هاله نور را بکلی رد میکردند

چه خوب که حالا فهمیدند قضیه هاله نور حقیقت داشته است.حالا می خواهند یکجورایی احمدی نژاد را تبرئه کنند!!!!!اما امکانش نیست

اول اینکه وقتی خود احمدی نژاد در راستای تعریف جریان هاله نور میگه «خودمم احساس کردم» یعنی داره هاله نور را تایید میکنه این یک دلیل پر واضح است .و همه با چشم گوش خود شنیدند و دیدند.

دوم قبلا هم گفتم احمدی نژاد این جریان هاله نور را با «جدیت تمام» تعریف میکندبه گونه ای که خیلی مهم باشد پس دو سوال پیش میاید :

1_چه اجباری بود؟ وقتی میدانست این جریان دروغ است انرا برای حضار مخصوصا جناب اقای جوادی املی تعریف میکند(برای فریب افکارعمومی مخصوصا عوام)

2_برای چه این جریان دروغ را با جدیت تعریف کرد که بعدا تکذیبش کند؟(کردار غیر عادی احمدی نژاد)

orf آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي orf به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-17-2009   #38 (permalink)
orf
کاربر

orf's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: ایران خاک دلاوران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 155
از ایشان 112 بار سپاسگزاري شده است
Post پاسخ : بحث در مورد احمدی نژاد مثبت تا منفی

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله daneshjoo نمايش نوشته ها
یه سوال :
شاید اکثر دوستان آیت الله جوادی آملی و یک سری ویژگی های ایشون رو بشناسند و حتما می دونند ایشون از اون دسته علمایی هستند که اصلا تو زمینه مذهب و خرافات و اینطور چیزا و حتی سیاست با کسی رودربایستی ندارند و رک حرفشون رو میزنن (همونطور که دیدیم بعد از مناظرات تو خطبه های نماز جمعه قم چطور تقریبا علیه دکتر موضع گیری کردند) حالا با توجه به این ویژگی (حتی با فرض اینکه دکتر بگن من خودم این هاله نور رو دیدم ؛در حالیکه ایشون از فرد دیگه ای نقل کردند)چطور میشه این حرف دکتر منافی با اعتقادات اسلامی ما باشه و به نوعی خرافه گرایی باشه و آیت الله جوادی آملی اعتراضی نکنند و حتی با گفتن «الحمدالله» صحبت های ایشون رو تایید می کنند و در انتها هم خودشون صراحتا می گن که صاحب این کشور کس دیگه ای هست...
یعنی به نظر شما اطلاعات ما خیلی بیشتر از ایشون هست و یا ما از ایشون بیشتر درد دین و مذهب داریم؟
---
کمی منطقی باشیم بد نیست...

ما منطقی هستیم ولی.همیشه تاریخ ثابت کرده است که سیاست پدر و مادر نمیشناسد کسانیکه در قدرت بودند همیشه سعی داشتند با سو استفاده از اعتقادات و طرز تفکر مردم و اشخاصی که مردم انها را قبول دارند وجود خودشان را تحکیم بخشند و این درمورد دولت احمدی نژاد هم صدق میکند و استثنا نیست.

من انتظار ندارم جناب اقای جوادی املی از خود واکنشی نشان بدهد اینکه ایشان در جایی با دکتر مخالفت کردند یا در جایی نه ...این ها همه «جز بازی های سیاسی» است. سیاست هم همه به اکثریت با ان اشنایی دارند.

الان مثل قدیم نیست که بشود با زور و چماق جنگید الان همه چیز با سیاست و بازی های سیاسی به جلو میرود.

دلیل اینکه موسوی را به احمدی ترجیح میدهم بخاطر همین سیاست داشتن اوست.

موسوی با هارت و پورت به دشمن ملت اتو نمیده که بر علیه کشور استفاده کنند موسوی با سیاست دماغ دشمن را به خاک میمالد.

بیا همین احمدی نژاد با عملکردهایش باعث مظلوم تر شدن اسرائیل شد.حالا اسرائیلی ها برای جریان هولوکاست هزار تا برنامه میریزند تا مظلومیت خودشان را از فلسطینی ها بیشتر کنند.

البته این را هم بدانید نجات فلسطین و این جریانها الکیه اینا اهداف دیگه ای دارند.!!!!

ويرايش توسط orf : 08-17-2009 در ساعت 06:07 PM.
orf آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي orf به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-17-2009   #39 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,975
از ایشان 5,808 بار سپاسگزاري شده است

حالا شاید واقعا هم احساس کرده؟ اما بعدا برای اینکه تائید این حرف حاشیه های بیشتری ایجاد نکند از قبول ان سرباز زده، به قول خودتان سیاست بی پدر و مادر است! همین مسئولین امریکایی اول گفتند احمدی نژاد منتخب مردم است اما کمی بعد حرفشان را پس گرفتند! حالا حرف آنها خیلی مهمتر از مساله ای مانند هاله بینی و بسیار مورد حساستری بود.

برای بار چندم میگم که وجود هاله جدا از تقدس افراد هست و اگر کسی صرفا احساس کند کار بسیار بزرگ و مقدسی انجام میدهد هاله اش بزرگتر و پر نورتر میشود و کافی است کسی چشم دیدن هاله را داشته باشد تا آن را روئیت کند.

محض اطلاعتان از اولین آموزشهای علوم ذهنی و تقویت حواس انسان، هاله بینی است.

هاله خرافات نیست و لزوما به مسائل مذهبی و دینی ربط ندارد. مگر شما به وجود هاله معتقد نیستید؟
Rayan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Rayan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-17-2009   #40 (permalink)
Addict

mph1's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله orf نمايش نوشته ها
ما منطقی هستیم ولی.همیشه تاریخ ثابت کرده است که سیاست پدر و مادر نمیشناسد کسانیکه در قدرت بودند همیشه سعی داشتند با سو استفاده از اعتقادات و طرز تفکر مردم و اشخاصی که مردم انها را قبول دارند وجود خودشان را تحکیم بخشند و این درمورد دولت احمدی نژاد هم صدق میکند و استثنا نیست.

من انتظار ندارم جناب اقای جوادی املی از خود واکنشی نشان بدهد اینکه ایشان در جایی با دکتر مخالفت کردند یا در جایی نه ...این ها همه «جز بازی های سیاسی» است. سیاست هم همه به اکثریت با ان اشنایی دارند.

الان مثل قدیم نیست که بشود با زور و چماق جنگید الان همه چیز با سیاست و بازی های سیاسی به جلو میرود.

دلیل اینکه موسوی را به احمدی ترجیح میدهم بخاطر همین سیاست داشتن اوست.

موسوی با هارت و پورت به دشمن ملت اتو نمیده که بر علیه کشور استفاده کنند موسوی با سیاست دماغ دشمن را به خاک میمالد.

بیا همین احمدی نژاد با عملکردهایش باعث مظلوم تر شدن اسرائیل شد.حالا اسرائیلی ها برای جریان هولوکاست هزار تا برنامه میریزند تا مظلومیت خودشان را از فلسطینی ها بیشتر کنند.

البته این را هم بدانید نجات فلسطین و این جریانها الکیه اینا اهداف دیگه ای دارند.!!!!
اي بابا ما كه هر چي گفتيم بلدش نكن افاقه نكرد!

بالاخره ما نفهميديم بازي سياسي خوب هست يا بده؟!
يا واسه ايكس خوبه واسه ايگرگ بده؟!

اي بابا ما كه تو ستاداي مندس موسوي رفتيم همه حرفا رو مي زدن بعدم يا بايد مي رفتن بيمارستان يا بايد مي رفتن هماهنگ مي كردن!!!(پدر جان! ستاد مركزي كجا هماهنگ مي كنه به كجا چنين شتابان؟!)

به هر حال!
هلوكاست زمان احمدي نژاد رفت رو كار! چند مرد بد تو دنيا هستن كه صهيونيست صفت هستن خوب باشن!
در عوض توده هاي ملل دنيا رو نگاه كنين كه يهودي مسيحي مسلمان و حتي از كرانه باختري براي نوار غزه بسيج شدن!
ملت تركيه و سوريه به بلندي هاي جولان رفتن و مرگ بر آمريكا گفتن!
از اردن به سمت اسرائيل تيراندازي شد!
خوب برن يه چيزي كه هيچ وقت نتونستن اثباتش كنن و هميشه هم ازش استفاده كردن رو ثبت كنن چه فرقي داره؟!
اين همه دستاورد در برابر يكي!

mph1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-17-2009   #41 (permalink)
Aficionado

vahid_lok's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 991
از ایشان 608 بار سپاسگزاري شده است

بابا یکی از طرفدارهای دکتر در مورد این نامه تونی بلر هم یه توضیحاتی بده

vahid_lok هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-17-2009   #42 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,975
از ایشان 5,808 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله vahid_lok نمايش نوشته ها

طرفدارهاشم مثل خودش هاله نوری هستن بابا
فرقی نمیکنه... اتفاقا کسانی که در کار آموزشهای اینچنینی و مسائل مربوط به هاله و تقویت حسهای مختلف و ... هستند فکر کنم اکثرا طرفدار موسوی باشند چون معمولا از قشرهای نواندیش و آپدیت جامعه هستند. هاله هم یک نور یا مساله غیر عادی نیست مربوط به میدان ضعیف الکتریکی اطراف بدن هست و نوع و حجمش در افراد متفاوته. در گوگل کافیه aura رو سرچ کنی تا حداقل چون توی سایتهای خارجکی(از ما بهتران) ببینی باورت بشه!

(بعدا تاپیک میزنن که چرا توی قرآن مخالفان دین و قرآن رو لمپن نشون داده! بهشون ظلم شده! یحتمل اونها هم یه چیزی مثل شما بودن دیگه. بدون اطلاعات وعلم کافی یه حرفی میزدن و هرهر و کرکر.)
Rayan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Rayan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-18-2009   #43 (permalink)
کاربر

saeed137's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
خب جناب سعيد آن جلسه که جلسه گزارش دولت به مجلس يا مردم نبوده .

فقط يک ديدار شخصي و خصوصي بوده که بين رئيس جمهور و آقاي جوادي در منزلشان اتفاق افتاده . پس انتظار گزارش عملکرد منطقي نيست .

و اما درمورد جمله آبي رنگ:
من هم با شما هم عقيده ام . بنظر من هم چنين افرادي در اطراف ايشان وجود دارند . (البته همانطور که در کنار سايرين هم معمولا عده اي مداح و تملق گو پيدا مي شوند) امثال خانم فاطمه رجبي که احمدي نژاد را "معجزه هزاره سوم" مي نامد .

اين درسته و بنظرم بايد خيلي مراقب خطر چنين افرادي باشيم . (ازهمه بيشتر خود آقاي رئيس جمهور)
نشد دیگه هم از خدا را بخواهیم هم خرما
مثال میزنم روشنتر بشیم من یک فرد سیاسی هستم دوست دارم در تمام محافل حرف سیاست بزنم تقریبا هر جا میرم بحث سیاست هست حالا یک دوست دارم اصلا اهل سیاست نیست مثلا فرهنگی هست انجا نمیشه بحث سیاسی کرد چون باید یک وجهه مشترکی ایجاد بشه خب از فرهنگ حرف میزنم حالا برداشت من از این مثال چی بود یا جوادی املی خرافاتی هست که برای خوشایند جوادی املی این حرف را میزنه از قول هر کسی یا احمدی نژاد دوست داره بیشتر در مورد اینجور چیزها حرف بزنه تا سیاست و اقتصاد ربطی هم به خصوصی و غیر خصوصی نداره

اما در مورد ان قسمت ابی از قدیم گفتن کرم از خود درخت هست اگر اطرافیان ایشان درست و حسابی نیستن مطمن باشید یک چیزی در احمدی نژاد دیدن که دارند دفاع میکنن اینها همه بر می گرده به خود ایشان مثل کردان اگر متقلب هست ( البته همه هستن اما مال این علنی شد ) باید این را طرد کرد که به نظام و دولت ضربه نخوره نه اینکه بندازی دنبال خودت تو مراسم تحلیف ببریش یا رحیمی یا الهام یا فاطمه رجبی
اما چرا احمدی نزادبا اینها راحت تر هست چون اینها انتقاد نمیکنن بلکه فقط مدح از جناب ریس دارند برای همین گرامی تر هستن مشکل از انها نیست بلکه مشکل از احمدی نژاد هست که انتقاد پذیر نیست مگر افروغ از طرفدارهای ایشان نبود یا خوش چهره الان کجا هستن یا توکلی یا لاریجانی چرا طرفدارهای احمدی نژاد تا کسی حرف میزنه سریع یک مدرک علیه ان بروز میکنن و شروع میکنن به رسوا کردن
قديمي 08-18-2009   #44 (permalink)
کاربر

saeed137's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rayan نمايش نوشته ها
حالا شاید واقعا هم احساس کرده؟ اما بعدا برای اینکه تائید این حرف حاشیه های بیشتری ایجاد نکند از قبول ان سرباز زده، به قول خودتان سیاست بی پدر و مادر است! همین مسئولین امریکایی اول گفتند احمدی نژاد منتخب مردم است اما کمی بعد حرفشان را پس گرفتند! حالا حرف آنها خیلی مهمتر از مساله ای مانند هاله بینی و بسیار مورد حساستری بود.

برای بار چندم میگم که وجود هاله جدا از تقدس افراد هست و اگر کسی صرفا احساس کند کار بسیار بزرگ و مقدسی انجام میدهد هاله اش بزرگتر و پر نورتر میشود و کافی است کسی چشم دیدن هاله را داشته باشد تا آن را روئیت کند.

محض اطلاعتان از اولین آموزشهای علوم ذهنی و تقویت حواس انسان، هاله بینی است.

هاله خرافات نیست و لزوما به مسائل مذهبی و دینی ربط ندارد. مگر شما به وجود هاله معتقد نیستید؟
رایان خان ما در مورد ریس جمعهور حرف میزنیم نه رمال
قديمي 08-18-2009   #45 (permalink)
Aficionado

vahid_lok's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 991
از ایشان 608 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rayan نمايش نوشته ها
فرقی نمیکنه... اتفاقا کسانی که در کار آموزشهای اینچنینی و مسائل مربوط به هاله و تقویت حسهای مختلف و ... هستند فکر کنم اکثرا طرفدار موسوی باشند چون معمولا از قشرهای نواندیش و آپدیت جامعه هستند. هاله هم یک نور یا مساله غیر عادی نیست مربوط به میدان ضعیف الکتریکی اطراف بدن هست و نوع و حجمش در افراد متفاوته. در گوگل کافیه aura رو سرچ کنی تا حداقل چون توی سایتهای خارجکی(از ما بهتران) ببینی باورت بشه!

(بعدا تاپیک میزنن که چرا توی قرآن مخالفان دین و قرآن رو لمپن نشون داده! بهشون ظلم شده! یحتمل اونها هم یه چیزی مثل شما بودن دیگه. بدون اطلاعات وعلم کافی یه حرفی میزدن و هرهر و کرکر.)

خیلی باحالی.شما با دکتر علی اکبری کلاه بردار نسبتی داری؟
برو سرچ کن تو تمام سایتهای خارجی اگه یه جا یکی نوشته بود دوره من هاله نور می بینید یا دورم نورانیه من تمام حرفهای شما رو تایید می کنم.

ويرايش توسط Borhan : 08-18-2009 در ساعت 08:49 AM.
vahid_lok هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال