|
|
#32 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: بچه محله امام رضایم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 249
از ایشان 717 بار سپاسگزاري شده است
|
یه سوال :
شاید اکثر دوستان آیت الله جوادی آملی و یک سری ویژگی های ایشون رو بشناسند و حتما می دونند ایشون از اون دسته علمایی هستند که اصلا تو زمینه مذهب و خرافات و اینطور چیزا و حتی سیاست با کسی رودربایستی ندارند و رک حرفشون رو میزنن (همونطور که دیدیم بعد از مناظرات تو خطبه های نماز جمعه قم چطور تقریبا علیه دکتر موضع گیری کردند) حالا با توجه به این ویژگی (حتی با فرض اینکه دکتر بگن من خودم این هاله نور رو دیدم ؛در حالیکه ایشون از فرد دیگه ای نقل کردند)چطور میشه این حرف دکتر منافی با اعتقادات اسلامی ما باشه و به نوعی خرافه گرایی باشه و آیت الله جوادی آملی اعتراضی نکنند و حتی با گفتن «الحمدالله» صحبت های ایشون رو تایید می کنند و در انتها هم خودشون صراحتا می گن که صاحب این کشور کس دیگه ای هست... یعنی به نظر شما اطلاعات ما خیلی بیشتر از ایشون هست و یا ما از ایشون بیشتر درد دین و مذهب داریم؟ --- کمی منطقی باشیم بد نیست...
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 92
از ایشان 86 بار سپاسگزاري شده است
|
بلاخره جواب سوال اول را همه طفره رفتید
اما مبحث جدید که باید در ان وارد شد اقتصاد هست بنظر من ان خرافات برای پوششی برای ضعفهای اقتصادی دولت هست اولین ضعف دولت تورم هست من خیلی گشتم اما تورم چند سال را بصورت نمودار پیدا نکردم اگر کسی داره اینجا کپی کنه من از 8 سال قبل را یادم هست عنوان میکنم تورم میانگین سالانه سال 80 فکر کنم 15 درصد بود و سال 81 به 14 درصد رسید و سال 82و 83 بخاطر بالا نرفتن 10 اقلام کالا تورم به حدود 12 درصد رسید اما تقریبا دولت در زمینه اقتصاد یک حرکت مثبت داشت و بجز بخش مسکن شوکی در جامعه شاهد نبودیم بعد اتمام دولت خاتمی اولین سال دولت احمدی نژاد تورم به 10 درصد رسید که حاصل دولت قبلی بود سال دوم شد 13 درصد سال سوم 16 درصد سال چهارم به 25 درصد رسید تقریبا یک رشد تورمی در این 4 سال داشتیم که دولت با یک سری کارها می خواست جلوی این معزل را بگیرد از جمله تغییر در سبد خانوار یا کنترل مسکن که که موفق بود و رکود جهانی هم کمک کرد و مسکن کنترل شد اما در کل در بخش خوراکی افزایش قیمت زیادی داشتیم و هر از چند گاهی هم یک افزایش دوبرابری در اقلام خوراکی شاهد هستیم مثل گوشت در همین ماه یا برنج که پارسال به قیمت 4 هزار هم رسید یا قیمت مواد شویینده در کل بنظر من در بخش اقتصاد یک ناهنجاری حکم فرما بود که این ناهنجاری انقدر بزرگ بود که تا یکی علم میشد یکی دیگه درست میشد اما هدف از این بحث چی هست چرا این ناهنجاری در دولت احمدی نژاد بوجود امد ایا بخاطر دشمن زیادی که احمدی نژاد داشت یا بخاطر خود دولت احمدی نژاد بود و ساختار شکنی احمدی نژاد در بخش اقتصاد این ناهنجاری بوجود امد من نظرم بیشتر این موارد به خود دولت بر می گردهچون اقتصاد دشمنی نداره و کسی بخاطر دشمنی منافع خود را زیر سوال نمی بره اما این ساختار شکنی چی بود که ایران را به یک ناهنجاری در بخش اقتصاد رساند اولین مورد افزایش حقوق کارگرها در سال اول دولت احمدی نژاد حدود 40 درصد که صدای همه کارفرما ها را دراورد احمدی نژاد برای رضایت مندی در بخش فقیر جامعه مخصوصا کارگرها یک افزایش حقوق سر سام اور را اجرا کرد که با عکس العمل شدید کارفرما ایران مواجه شد که با سیل عظیم بیکاری و تعدیل نیرو همرا بود این فشار انقدر زیاد شد که دولت بعد 3 ماه به اصلاح مصوبه خود اقدام کرد و حقوق را کم کرد دولت ادعا داره که در بخش کشاورزی در بسیاری اقلام خود کفا شده اما همین امسال ما وارد ات گندم داشتیم از این دست امار بسیار هست این ناهنجاری و کارهای غیر قابل پیش بینی احمدی نژاد به اینها ختم نمیشد درسته دولت الان یکم عاقل تر شده اما از این دست زیاد داشتیم نمونه کاهش ساعت اداری در ماه رمضان که خود یک ناهنجاری اداری بوجود میاره یا ورشکستگی شرکتها بزرگ که جالبه ادعا رکود جهانی میکنن اما هنوز بازار خارجی ندارند یعنی ان رکود رو انها تاثیر نداره مثل ایران خودرو به 5 میلیارد بدهی دراند به سمت پرتگاه ورشکستگی میکشانند شاید امار دولت از وضع خوب زندگی اذعان کنه اما جامعه و رفتار مردم چیز دیگی میگه این در حالی هست که نفت در 4 سال پیش قیمتمیانگین فروش 40 دلار داشت یا کمتر اما در دولت احمدی نژاد این رقم به میانگین 80 دلار سید یا 70 دلار من نمی خوام دولت را تخریب کنم بلکه نظرم نقد هست بنظر من دولت بشدت دچار دو شخصیتی شده از یک طرف احمدی نژاد نمی خواد قبول کنه ضعف داشته ( هر کسی ضعف دره اما اگر این ضعف را بخواد با چیزهای دیگر پوشش بده یک مقدار اوضاع پیچیده میشه )و این ضعف را قبول کنه و همین مسلئه به به دولت ان نیز کشیده میشه انها نیز نمی خوان ضعف مدیریتی خود را قبول کنن
چقدر نشنیدن ها و نشناختن ها و نفهمیدن ها است كه به این مردم، آسایش و خوشبختی بخشیده است . مگر نمی دانی بزرگ ترین دشمن آدمی فهم اوست؟ پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی. دکتر علی شریعتی ويرايش توسط saeed137 : 08-17-2009 در ساعت 11:58 AM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي saeed137 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#34 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است
|
جناب سعيد اين همه نوشتيم آخرش شد طفره رفتن ؟؟؟
اگر نمي نوشتيم چه بود؟ نقل قول:
شما که انشاالله طفره نمي رويد .
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
کاربر
|
مشکل خود احمدی نژاد نیست یا خودش یا کس دیگه ببین چرا احمدی نژاد باید در ان دیدار بجای گزارش عملکرد خود باید این چرتو پرتها بگه من اینو میگم در ثانی فقط ان نیست صحبت مصباح یزدی هم بود که اطاعت از احمدسی نژاد اطاعت از خداست چرا هر وقت از احمدی نژاد اعتقاد میشه میزنه به خاکی چه ان فیلم از نقل دیگری باشه چه خودش از کلام احمدی نژاد خارج شده پس در همراهان ایشان کسانی هستند که اینطور برداشت میکنن و الکی در مدح ایشان مینویسن که ایشان به مسائل دیگر کمتر اهمیت میدهد
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي saeed137 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#36 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
فقط يک ديدار شخصي و خصوصي بوده که بين رئيس جمهور و آقاي جوادي در منزلشان اتفاق افتاده . پس انتظار گزارش عملکرد منطقي نيست . و اما درمورد جمله آبي رنگ: من هم با شما هم عقيده ام . بنظر من هم چنين افرادي در اطراف ايشان وجود دارند . (البته همانطور که در کنار سايرين هم معمولا عده اي مداح و تملق گو پيدا مي شوند) امثال خانم فاطمه رجبي که احمدي نژاد را "معجزه هزاره سوم" مي نامد . اين درسته و بنظرم بايد خيلي مراقب خطر چنين افرادي باشيم . (ازهمه بيشتر خود آقاي رئيس جمهور) |
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: ایران خاک دلاوران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 155
از ایشان 112 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
خیلی جالب است قبل از انتخابات هر چه میگفتیم هاله نور .... طرفدارای احمدی نژاد مساله هاله نور را بکلی رد میکردند ![]() چه خوب که حالا فهمیدند قضیه هاله نور حقیقت داشته است.حالا می خواهند یکجورایی احمدی نژاد را تبرئه کنند!!!!!اما امکانش نیست اول اینکه وقتی خود احمدی نژاد در راستای تعریف جریان هاله نور میگه «خودمم احساس کردم» یعنی داره هاله نور را تایید میکنه این یک دلیل پر واضح است .و همه با چشم گوش خود شنیدند و دیدند. دوم قبلا هم گفتم احمدی نژاد این جریان هاله نور را با «جدیت تمام» تعریف میکندبه گونه ای که خیلی مهم باشد پس دو سوال پیش میاید : 1_چه اجباری بود؟ وقتی میدانست این جریان دروغ است انرا برای حضار مخصوصا جناب اقای جوادی املی تعریف میکند(برای فریب افکارعمومی مخصوصا عوام) ![]() 2_برای چه این جریان دروغ را با جدیت تعریف کرد که بعدا تکذیبش کند؟(کردار غیر عادی احمدی نژاد)
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي orf به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#38 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: ایران خاک دلاوران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 155
از ایشان 112 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ما منطقی هستیم ولی.همیشه تاریخ ثابت کرده است که سیاست پدر و مادر نمیشناسد کسانیکه در قدرت بودند همیشه سعی داشتند با سو استفاده از اعتقادات و طرز تفکر مردم و اشخاصی که مردم انها را قبول دارند وجود خودشان را تحکیم بخشند و این درمورد دولت احمدی نژاد هم صدق میکند و استثنا نیست. من انتظار ندارم جناب اقای جوادی املی از خود واکنشی نشان بدهد اینکه ایشان در جایی با دکتر مخالفت کردند یا در جایی نه ...این ها همه «جز بازی های سیاسی» است. سیاست هم همه به اکثریت با ان اشنایی دارند. الان مثل قدیم نیست که بشود با زور و چماق جنگید الان همه چیز با سیاست و بازی های سیاسی به جلو میرود. دلیل اینکه موسوی را به احمدی ترجیح میدهم بخاطر همین سیاست داشتن اوست. موسوی با هارت و پورت به دشمن ملت اتو نمیده که بر علیه کشور استفاده کنند موسوی با سیاست دماغ دشمن را به خاک میمالد. بیا همین احمدی نژاد با عملکردهایش باعث مظلوم تر شدن اسرائیل شد.حالا اسرائیلی ها برای جریان هولوکاست هزار تا برنامه میریزند تا مظلومیت خودشان را از فلسطینی ها بیشتر کنند. البته این را هم بدانید نجات فلسطین و این جریانها الکیه اینا اهداف دیگه ای دارند.!!!! ويرايش توسط orf : 08-17-2009 در ساعت 06:07 PM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي orf به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#39 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,975
از ایشان 5,808 بار سپاسگزاري شده است
|
حالا شاید واقعا هم احساس کرده؟ اما بعدا برای اینکه تائید این حرف حاشیه های بیشتری ایجاد نکند از قبول ان سرباز زده، به قول خودتان سیاست بی پدر و مادر است! همین مسئولین امریکایی اول گفتند احمدی نژاد منتخب مردم است اما کمی بعد حرفشان را پس گرفتند! حالا حرف آنها خیلی مهمتر از مساله ای مانند هاله بینی و بسیار مورد حساستری بود.
برای بار چندم میگم که وجود هاله جدا از تقدس افراد هست و اگر کسی صرفا احساس کند کار بسیار بزرگ و مقدسی انجام میدهد هاله اش بزرگتر و پر نورتر میشود و کافی است کسی چشم دیدن هاله را داشته باشد تا آن را روئیت کند. محض اطلاعتان از اولین آموزشهای علوم ذهنی و تقویت حواس انسان، هاله بینی است. هاله خرافات نیست و لزوما به مسائل مذهبی و دینی ربط ندارد. مگر شما به وجود هاله معتقد نیستید؟
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Rayan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#40 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
بالاخره ما نفهميديم بازي سياسي خوب هست يا بده؟! يا واسه ايكس خوبه واسه ايگرگ بده؟! اي بابا ما كه تو ستاداي مندس موسوي رفتيم همه حرفا رو مي زدن بعدم يا بايد مي رفتن بيمارستان يا بايد مي رفتن هماهنگ مي كردن!!!(پدر جان! ستاد مركزي كجا هماهنگ مي كنه به كجا چنين شتابان؟!) به هر حال! هلوكاست زمان احمدي نژاد رفت رو كار! چند مرد بد تو دنيا هستن كه صهيونيست صفت هستن خوب باشن! در عوض توده هاي ملل دنيا رو نگاه كنين كه يهودي مسيحي مسلمان و حتي از كرانه باختري براي نوار غزه بسيج شدن! ملت تركيه و سوريه به بلندي هاي جولان رفتن و مرگ بر آمريكا گفتن! از اردن به سمت اسرائيل تيراندازي شد! خوب برن يه چيزي كه هيچ وقت نتونستن اثباتش كنن و هميشه هم ازش استفاده كردن رو ثبت كنن چه فرقي داره؟! اين همه دستاورد در برابر يكي!
|
|
|
|
#42 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,975
از ایشان 5,808 بار سپاسگزاري شده است
|
فرقی نمیکنه... اتفاقا کسانی که در کار آموزشهای اینچنینی و مسائل مربوط به هاله و تقویت حسهای مختلف و ... هستند فکر کنم اکثرا طرفدار موسوی باشند چون معمولا از قشرهای نواندیش و آپدیت جامعه هستند. هاله هم یک نور یا مساله غیر عادی نیست مربوط به میدان ضعیف الکتریکی اطراف بدن هست و نوع و حجمش در افراد متفاوته. در گوگل کافیه aura رو سرچ کنی تا حداقل چون توی سایتهای خارجکی(از ما بهتران) ببینی باورت بشه!
(بعدا تاپیک میزنن که چرا توی قرآن مخالفان دین و قرآن رو لمپن نشون داده! بهشون ظلم شده! یحتمل اونها هم یه چیزی مثل شما بودن دیگه. بدون اطلاعات وعلم کافی یه حرفی میزدن و هرهر و کرکر.) |
|
|
|
|
|
#43 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
مثال میزنم روشنتر بشیم من یک فرد سیاسی هستم دوست دارم در تمام محافل حرف سیاست بزنم تقریبا هر جا میرم بحث سیاست هست حالا یک دوست دارم اصلا اهل سیاست نیست مثلا فرهنگی هست انجا نمیشه بحث سیاسی کرد چون باید یک وجهه مشترکی ایجاد بشه خب از فرهنگ حرف میزنم حالا برداشت من از این مثال چی بود یا جوادی املی خرافاتی هست که برای خوشایند جوادی املی این حرف را میزنه از قول هر کسی یا احمدی نژاد دوست داره بیشتر در مورد اینجور چیزها حرف بزنه تا سیاست و اقتصاد ربطی هم به خصوصی و غیر خصوصی نداره اما در مورد ان قسمت ابی از قدیم گفتن کرم از خود درخت هست اگر اطرافیان ایشان درست و حسابی نیستن مطمن باشید یک چیزی در احمدی نژاد دیدن که دارند دفاع میکنن اینها همه بر می گرده به خود ایشان مثل کردان اگر متقلب هست ( البته همه هستن اما مال این علنی شد ) باید این را طرد کرد که به نظام و دولت ضربه نخوره نه اینکه بندازی دنبال خودت تو مراسم تحلیف ببریش یا رحیمی یا الهام یا فاطمه رجبی اما چرا احمدی نزادبا اینها راحت تر هست چون اینها انتقاد نمیکنن بلکه فقط مدح از جناب ریس دارند برای همین گرامی تر هستن مشکل از انها نیست بلکه مشکل از احمدی نژاد هست که انتقاد پذیر نیست مگر افروغ از طرفدارهای ایشان نبود یا خوش چهره الان کجا هستن یا توکلی یا لاریجانی چرا طرفدارهای احمدی نژاد تا کسی حرف میزنه سریع یک مدرک علیه ان بروز میکنن و شروع میکنن به رسوا کردن |
|
|
|
|
|
|
#44 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#45 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 991
از ایشان 608 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی باحالی.شما با دکتر علی اکبری کلاه بردار نسبتی داری؟ ![]() برو سرچ کن تو تمام سایتهای خارجی اگه یه جا یکی نوشته بود دوره من هاله نور می بینید یا دورم نورانیه من تمام حرفهای شما رو تایید می کنم. ويرايش توسط Borhan : 08-18-2009 در ساعت 08:49 AM. |
|
|
|
|
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|