|
|||||||
| سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#46 (permalink) | ||
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,520
از ایشان 4,560 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اينکه سايز فونتت رو تا 5 بالا ببري چيزي به اعتبار مطلبت اضافه نمي کنه دوست من . اعتبار با منطق راستين بدست مياد . 1- نخست اينکه ثابت کرديم طيف دروغ سازان سبز بازهم دروغ گفتند و "ادعاي هاله نور" ربطي به رئيس جمهور نداشت و نقل قول بوده از يک فرد ديگر . 2- باز هم نمي دانم مطالب من را نمي خوانديد و يا خوانديد و متوجه نشديد که دوباره مطرح کرديد . عرض کردم که فيلم را با دقت ببينيد . در آنجا که مي گويد "خودم احساس کردم" اين جمله ادامه دارد . چرا ادامه جمله را نقل نمي کنيد ؟؟ در ادامه دکتر ميگويد "من احساس کردم فضا عوض شده و سران دارند با دقت و مبهوت به سخنان من گوش مي دهند ، مژه هم نمي زدند ميخواستند ببينند جمهوري اسلامي چه مي گويد " پس مي بينيد که حتي "احساس مي کردم" رئيس جمهور هم مربوط به "توجه و بهت حضار" هستش نه "هاله نور" !!!! پس بازهم دروغ بافي ها اثبات شد . 3- نشان داديم آن جلسه يک جلسه کاملا خصوصي بوده و جايي نبوده که بگوييم چرا گزارش عملکرد ارائه نشده . پس صحبت ها کلياتي براي نشان دادن عظمت جمهوري اسلامي در سخنراني سازمان ملل بوده است و اگر آن دوستان سبز رنگمان کمي شرافت داشتند و فيلم را بطور کامل پخش مي کردند مي ديديد که اين مساله چقدر جزئي و کوچک بوده و در ادامه بحث هايي در مورد حقوق بشر از ديدگاه غربي مي شود و آيه الله جوادي هم مسائل مهمي را در اين مورد بيان مي کنند . پس اين موضوع تنها يک بازي تبليغاتي براي افرادي است که نتوانستند هيچ آتوي قابل توجهي از ايشان بدست آورند و ناچار دست آويز چنين مسائل سطحي اي شده اند . نقل قول:
شخصي مشاهداتي داشته براي رئيس جمهور گفته ايشون هم نقل قول کرده اند . پس جريان دروغي در کار نيست و نبوده . هر چه دروغ هست نشات گرفته از توهمات سبز ماست .
|
|
|
|
|
#47 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 92
از ایشان 91 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
جناب برهان این حرف چه نقل قول باشه چه نباشه چه یک شخص فرضی باشه از دهن احمدی نژاد درامده دوباره مثال میزنم من باید در شخص مقابلم چیزی ببینم که در مورد ان چیز حرف بزنم مثلا شما شما که همش تو مذهب یا سیاست هستید اگر من یکهو در چت با شما از سکس حرف بزنم یا خودم اهل سکس هستم مجبورم حرفهام را با این چیزها پر کنم چون تجربه بیشتر دارم یا در شما این موضوع را دیدم که یک جستاری به ان مطلب بزنم که وقت بگذره راستی بهتره از این جستار خارج بشیم و به رفتار دوگانه احمدی نژاد بپردازیم
چقدر نشنیدن ها و نشناختن ها و نفهمیدن ها است كه به این مردم، آسایش و خوشبختی بخشیده است . مگر نمی دانی بزرگ ترین دشمن آدمی فهم اوست؟ پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی. دکتر علی شریعتی ويرايش توسط saeed137 : 08-18-2009 در ساعت 11:09 AM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي saeed137 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#48 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,192
از ایشان 2,235 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
نه دور از جون منتجب نيا همني طوري بخوابه، خواب ببينه، بعد بياد صبح همونا رو بنويسه تجويلمون بمينه!!(شب مي خوابيم،خواب مي بينيم،صبح... سمند تحويلتون مي ديم!) ![]()
|
|
|
|
#49 (permalink) | |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: سنگ زیرین آسیاب!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,703
از ایشان 6,988 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
http://www.shayyad.com/modules.php?n...e=print&sid=48 حداقل قبل از اینکه اینها رو با اطمینان تمام مینوشتید یه سرچ کوچولو میکردید تا ببینید ندانستن دلیل بر نبودن نیست! طبقه بندی هاله ها: ![]() هاله ای که قابل روئیت توسط چشم انسانه هاله Etheric هست چون اثیر قابلیت مرئی شدن داره و حتی یک محلول شیمیایی خاص رو که دستورش گفته شده اگر تهیه کنیم و از پشت اون نگاه کنیم به احتمال زیاد هاله رو میبینیم چون اون محلول باعث مرئی شدن اثیر میشه. البته بسته به توانایی اشخاص ممکنه لایه های بعدی هم دیده بشن. و این هم تعریفش: آئورا یا هاله نورانی در لغت یه معنی تجلی نامرئی یا میدان انرژی است که اطراف تمام موجودات زنده و اشیاء را احاطه کرده . چون میدان انرژی دور هر چیزی وجود دارد ، حتی سنگ یا میز هم دارای هاله نورانی است . در حقیقت هاله نورانی نه تنها دور تا دور بدن را احاطه کرده ، بلکه جزئی از هر سلول بدن است و ظریفترین انرژی های حیات را منعکس میکند . پس بنابر این میتوان آنرا به جای که بدن را احاطه کرده است ، امتداد کالبد نامید . انرژیهایی که از آئوراهای بدن ما ناشی میشود شخصیت و طرز زندگی و افکار و احساسات ما را منعکس می کند. در حقیقت هاله های نورانی بوضوح سلامت ذهن و جسم و روح ما را آشکار میسازد . آئوراها از نور به وجود نیامده اند اما وجود نور برای دیدن آنها ضروری است . هاله های نورانی در زیر نور خورشید گسترش میابند و در فضای در بسته جمع میشوند . بدیهی است در تاریکی مطلق جمع و جور تر میشوند . آنها به طور کامل محو نمیگردند بلکه به شکل رشته های انرژی آبی رنگ ظریفی دیده میشوند . بی شک در طول تاریخ کسانی قادر بوده اند هاله نورانی را ببینند هرچند که در این سالهای اخیر دانشمندان توانستند صحت و سقم وجود این احاطه نامرئی را که روحیون همیشه قادر به دیدن آن بوده اند معلوم کنند . در حقیقت عده ای از مردم وقتی بچه هستند میتوانند هاله نورانی را ببینند ولی وقتی بزرگ میشوند این توانایی را از دست میدهند. همزمان که آگاهی خود را در مورد هاله نورانی گسترش میدهید متوجه میشوید که گاهگاهی هاله نورانی دیگران را میبینید. ممکن است به طور نامنتظر با کسی که به او اهمیت میدهید با او روبرو شوید و چون از دیدن او به وجد آمدید ناگهان هاله نورانی اورا ببینید. اگر هاله کسی و کدر دیدید چه بسا هشداری باشد . اگر کسی یکباره اختیار خود را از دست بدهد احتمال این زیاد است شما هاله قرمز رنگ چرکینی که ناگهان دور او ظاهر میشود را ببینید. آئوراها معمولا به صورت میدان انرژی شبیه به تخم مرغ بزرگ ، که کاملا دور فرد را احاطه کرده است دیده میشوند که بیشتر تا چند سانتی متری دور بدن ادامه دارند. هر چه شخص روحانی تر باشد هاله او بزرگتر است . آئوراها از لایه های مختلف تشکیل میشوند که افراد آموزش دیده قادرند دست کم سه لایه را ببینند . هر لایه نشان دهنده حوزه متفاوتی از زندگی است . -- اگر دقت کنید وضعیتی که احمدی نژاد در فیلم آنرا با دست نشان میدهد دقیقا با توصیفی که Bold کردم هم ارز است. این هم تصویر هاله: ![]() در گوگل کافیه کلمه "هاله من" رو جستجو کنید تا کسانی رو که در این مورد صحبت کردن پیدا کنید.
ويرايش توسط Rayan : 08-20-2009 در ساعت 08:31 PM. |
|
|
|
|
|
|
#50 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,058
از ایشان 639 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
این منبع گفته هاتم میشه بگی که کدوم دانشگاه تایید کرده؟ خدا رو شکر قبول کردن ریس جمهورون هاله ی نوری بدوده ![]() ![]() خوب چرا ریس جمهوره محترم رد کردن این هاله نور رو گفتن خرافاته؟بچه ها کسی این هاله نوری که جناب رایان می گه دیده؟شاید شما رمال هستید رایان؟شایدم دعا جادو مینویسید ولی بعید می دونم کسی دیده باشه چه تو بچه گی و چه تو بزرگی.البته به جز خالی بندهایی که 2 3 روزه می بخشن کسی که بچه شون رو کشته. ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي vahid_lok به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#53 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Oct 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 48
از ایشان 119 بار سپاسگزاري شده است
|
روزت مبارک
بسمه تعالی ریاست محترم جمهور جناب دکتر محمود احمدی نژاد ، سالروز کودتای 28 مرداد را به شما و همکاران گرامیتان تبریک عرض نموده از خداوند متعال توفیق روز افزون برای شما و کابینه خواستاریم.27/5/1388 جمعی از لباس شخصی ها |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ehsan_m_fard به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#54 (permalink) |
|
کاربر
|
کسی که جواب نداشته باشه معمولا یا فحش میده یا بهتان یادم هست گفتی من تا اخرش هستم همه چیز را اثبات میکنم و تامم کارهای احمدی نژاد را تایید حالا ما منتظر جواب هستیم البته منطقی نه اتهام به کودتا و مزدور بشیم
|
|
|
|
|
|
#55 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: بچه محله امام رضایم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 251
از ایشان 722 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
خب باز هم توصیه می کنم که منطقی باشید؛ منطقی بودن شما به اینه که : هر جا به نفعتونه برای سیاست پدر و مادر خوب ردیف می کنید و هر جا به ضررتون باشه بی پدر و مادرش می کنید! هر جا احمدی کاری کرد گفتید تبلیغاتیه و هر جا کاری نکرد فریاد زدید چرا کار نکرد! هر جا یکی یک واکنشی نشون می ده که به نفع شماست اوج حقیقته و هر جا به ضررتون آخر بازی سیاست و سیاست بازیه! این حرفتون درباره آقای جوادی آملی و واکنششون در اون جلسه رو میذارم رو حساب کم اطلاعیتون از ویژگی های ایشون.... سیاست آقای موسوی رو هم دیدیم !!! راستی از اوباما چه خبر؟ همونی که از آقای موسوی علنا حمایت کرد و اون رو کاندیدای دلخواهش معرفی کرد!! چه دماغی به خاک مالوند واقعا!!! انصافا تو تاریخ انقلاب بی سابقه بود.... اتفاقا بخاطر همین موضع مشخص احمدی ازش حمایت می کنیم...
ويرايش توسط daneshjoo : 08-19-2009 در ساعت 05:43 AM. |
|
|
|
|
|
|
#56 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: ایران خاک دلاوران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 155
از ایشان 121 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
وای نگاه کنید عجب دور و زمانه ای شده است روز روشن خودش اعتراف میکند خودش هم برچسب میزند خوب بلدین مغلطه کاری کنید ماست مالی کنید بره... ![]() ![]() احمدی نژاد گفت: خودمم احساس کردم فضا عوض شده و سران دارند با دقت و مبهوت به سخنان من گوش مي دهند
شما که دم از برهان میزنید نمیشه که همینطوری سران مژه نزنند هر علتی معلولی دارد و احمدی هم علتش را هاله نور میدونه... اگر در جریان دیگری میگفت بله حرف شما درست بود ولی وقتی در ادامه هاله نور میگه بحث دیگری را باقی نمیگذارد. جناب فکر کردید چون تالار دست شماهاست هر چی بگید بازدید کننده ها احمق هستند که نفهمند و تشخیص ندهند. احمدی نژاد خودش دروغ میگه هیچ به حامیانش هم سرایت کرده است.
شهدا زنده اند و در صحنه های روزگار همیشه حضور دارند. ![]() ويرايش توسط orf : 08-19-2009 در ساعت 10:18 AM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي orf به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#57 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: شيراز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 7,221
از ایشان 5,620 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
بله هستم نه اینکه به توهمات بی مدرک و بی سند پاسخ بدم ما میگیم احمدی نگفته من هاله نور دیدم شما میخواید به زور بگید که گفته دیدم والا تا همین الان ما متهم بودیم به کودتا پست اقا احسانو ببین والا کمی شرم و حیا هم داشته باشید اتفاقی نمی افته هر چی توهین بوده تا حالا از جانب دوستان شما مقل ارف به ما بوده هر ابهامی هست با مدرک و سند می زارید بنده پاسخگو خواهم بود |
|
|
|
|
|
|
#58 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
اما مبحث جدید که باید در ان وارد شد اقتصاد هست بنظر من ان خرافات برای پوششی برای ضعفهای اقتصادی دولت هست اولین ضعف دولت تورم هست من خیلی گشتم اما تورم چند سال را بصورت نمودار پیدا نکردم اگر کسی داره اینجا کپی کنه من از 8 سال قبل را یادم هست عنوان میکنم تورم میانگین سالانه سال 80 فکر کنم 15 درصد بود و سال 81 به 14 درصد رسید و سال 82و 83 بخاطر بالا نرفتن 10 اقلام کالا تورم به حدود 12 درصد رسید اما تقریبا دولت در زمینه اقتصاد یک حرکت مثبت داشت و بجز بخش مسکن شوکی در جامعه شاهد نبودیم بعد اتمام دولت خاتمی اولین سال دولت احمدی نژاد تورم به 10 درصد رسید که حاصل دولت قبلی بود سال دوم شد 13 درصد سال سوم 16 درصد سال چهارم به 25 درصد رسید تقریبا یک رشد تورمی در این 4 سال داشتیم که دولت با یک سری کارها می خواست جلوی این معزل را بگیرد از جمله تغییر در سبد خانوار یا کنترل مسکن که که موفق بود و رکود جهانی هم کمک کرد و مسکن کنترل شد اما در کل در بخش خوراکی افزایش قیمت زیادی داشتیم و هر از چند گاهی هم یک افزایش دوبرابری در اقلام خوراکی شاهد هستیم مثل گوشت در همین ماه یا برنج که پارسال به قیمت 4 هزار هم رسید یا قیمت مواد شویینده در کل بنظر من در بخش اقتصاد یک ناهنجاری حکم فرما بود که این ناهنجاری انقدر بزرگ بود که تا یکی علم میشد یکی دیگه درست میشد اما هدف از این بحث چی هست چرا این ناهنجاری در دولت احمدی نژاد بوجود امد ایا بخاطر دشمن زیادی که احمدی نژاد داشت یا بخاطر خود دولت احمدی نژاد بود و ساختار شکنی احمدی نژاد در بخش اقتصاد این ناهنجاری بوجود امد من نظرم بیشتر این موارد به خود دولت بر می گردهچون اقتصاد دشمنی نداره و کسی بخاطر دشمنی منافع خود را زیر سوال نمی بره اما این ساختار شکنی چی بود که ایران را به یک ناهنجاری در بخش اقتصاد رساند اولین مورد افزایش حقوق کارگرها در سال اول دولت احمدی نژاد حدود 40 درصد که صدای همه کارفرما ها را دراورد احمدی نژاد برای رضایت مندی در بخش فقیر جامعه مخصوصا کارگرها یک افزایش حقوق سر سام اور را اجرا کرد که با عکس العمل شدید کارفرما ایران مواجه شد که با سیل عظیم بیکاری و تعدیل نیرو همرا بود این فشار انقدر زیاد شد که دولت بعد 3 ماه به اصلاح مصوبه خود اقدام کرد و حقوق را کم کرد دولت ادعا داره که در بخش کشاورزی در بسیاری اقلام خود کفا شده اما همین امسال ما وارد ات گندم داشتیم از این دست امار بسیار هست این ناهنجاری و کارهای غیر قابل پیش بینی احمدی نژاد به اینها ختم نمیشد درسته دولت الان یکم عاقل تر شده اما از این دست زیاد داشتیم نمونه کاهش ساعت اداری در ماه رمضان که خود یک ناهنجاری اداری بوجود میاره یا ورشکستگی شرکتها بزرگ که جالبه ادعا رکود جهانی میکنن اما هنوز بازار خارجی ندارند یعنی ان رکود رو انها تاثیر نداره مثل ایران خودرو به 5 میلیارد بدهی دراند به سمت پرتگاه ورشکستگی میکشانند شاید امار دولت از وضع خوب زندگی اذعان کنه اما جامعه و رفتار مردم چیز دیگی میگه این در حالی هست که نفت در 4 سال پیش قیمتمیانگین فروش 40 دلار داشت یا کمتر اما در دولت احمدی نژاد این رقم به میانگین 80 دلار سید یا 70 دلار من نمی خوام دولت را تخریب کنم بلکه نظرم نقد هست بنظر من دولت بشدت دچار دو شخصیتی شده از یک طرف احمدی نژاد نمی خواد قبول کنه ضعف داشته ( هر کسی ضعف دره اما اگر این ضعف را بخواد با چیزهای دیگر پوشش بده یک مقدار اوضاع پیچیده میشه )و این ضعف را قبول کنه و همین مسلئه به به دولت ان نیز کشیده میشه انها نیز نمی خوان ضعف مدیریتی خود را قبول کنن __________________ دوباره نوشتم |
|
|
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
کاربر
|
برای چی احمدی نژاد تاکید بسیاری به اطرافیان خود دارد مثل کردان رحیمی محرابیان و شریعتمداری چرا با اینکه این افراد به تند روی در خلافگرایی شهرت دارند هنوز از نزدیکان فکری احمدی نژاد هست
ويرايش توسط saeed137 : 08-19-2009 در ساعت 10:52 AM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي saeed137 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#60 (permalink) |
|
کاربر
|
با اینکه در این 4 سال تورم ایران رو به بالا بود و 10 درصد سال اول به 25 درصد سال چهارم رسید دولت و شخص ریس جمعهور هنوز دارند پافشاری میکنن رو کنترل و تورم و جاهای نیز از تورم 16 درصد نام می برند
|
|
|
|