کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 01-31-2010   #706 (permalink)
گل مرداب

roshanak's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,045
از ایشان 13,324 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : بحث در مورد احمدی نژاد مثبت تا منفی

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله novinpress نمايش نوشته ها
خوشحالم از اینکه شما دوست عزیز با دید ی روشن به قضیه نگاه می کنین...
مثلآ مردم دور هم جمع می شن از بالا تا پایین دولت می شورن بعد می گن فضای سیاسی کشور بسته اس
و بعد به آزادی قبل از انقلاب اشاره می کنند در حالی که واقعیت یک چیز دیگه اس...
اگه هر کسی دلش برای وضعیت مردم می سوزه اقدامی بکنه البته نه مثل این گروه های خرابکار که فقط با صدمه رساندن به مردم می خوان به ا هدفشون برسن.
زنده باشید !

دوست خوب دلیلی نداره آدم برای ارزیابی کارهای انجام شده و اقدامات در سطح عظیمی مثل دولت و مملکت یک شخص رو زیر سوال ببره....

از قدیم گفتن ساختن دشوار و سالها زمان می بره و ویرانی یک شب ممکن است....!

این مشکلات اقتصادی ، سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی برای هر دین و آیین و کشوری هست... مربوط به امروز و دیروز و فردا هم نیست.... آدمی همیشه پر از نقص و ایراد و اشتباهه.... و جامعه ساخته دست آدمهاست و نقش اصلی رو انسان ها بازی میکنن...

من و شمایی که خیلی جاها مغرور و خودخواه عمل می کنیم و منافع شخصی رو به آرامش و رفاه و موفقیت عموم ارجح تر و برتر و وایا تر میدونیم....

این چند وقته (خصوصا بعد از اون مسائل انتخاباتی) همه اعمال این بنده خدا در تیررس همگان بوده و همه زیر سوال بردنشون.....

در خیلی مسائل ممکنه اونطوری که ایشون خواستن نشده و نگذاشتن....
من صبورم اما...
چقدر با همه ی عاشقيم محزونم
و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ
مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم
من صبورم اما...
بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم
بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب
و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم
من صبورم اما...
roshanak آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي roshanak به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 01-31-2010   #707 (permalink)
کاربر

Novinpress's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2009
محل سكونت: همه جا و هیچ جا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3
از ایشان 39 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
زنده باشید !

دوست خوب دلیلی نداره آدم برای ارزیابی کارهای انجام شده و اقدامات در سطح عظیمی مثل دولت و مملکت یک شخص رو زیر سوال ببره....

از قدیم گفتن ساختن دشوار و سالها زمان می بره و ویرانی یک شب ممکن است....!

این مشکلات اقتصادی ، سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی برای هر دین و آیین و کشوری هست... مربوط به امروز و دیروز و فردا هم نیست.... آدمی همیشه پر از نقص و ایراد و اشتباهه.... و جامعه ساخته دست آدمهاست و نقش اصلی رو انسان ها بازی میکنن...

من و شمایی که خیلی جاها مغرور و خودخواه عمل می کنیم و منافع شخصی رو به آرامش و رفاه و موفقیت عموم ارجح تر و برتر و وایا تر میدونیم....

این چند وقته (خصوصا بعد از اون مسائل انتخاباتی) همه اعمال این بنده خدا در تیررس همگان بوده و همه زیر سوال بردنشون.....

در خیلی مسائل ممکنه اونطوری که ایشون خواستن نشده و نگذاشتن....
من با نظر شما کاملا موافقم چرا با نگاه به تاریخمون می تونیم دلبل عقل موندگی مون رو درک کنیم
این مشکلات یه شبه بوجود نیامده ونیاز به تلاش تمام مردم داره .
من طرفدار احمدی نژاد نیستم اما از توهین کردن ویا حاشیه سازی ناراحتم
قديمي 02-01-2010   #708 (permalink)
کاربر

veNo0oS's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: TeYro0n
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 148
از ایشان 50 بار سپاسگزاري شده است

اگه یارانه ها رو قطع کنه جدی دیگه متنفر می شم ازش
veNo0oS آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-01-2010   #709 (permalink)
Addict

MAMAD1's Avatar

تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: شيراز
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,861
از ایشان 4,401 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله veno0os نمايش نوشته ها
اگه یارانه ها رو قطع کنه جدی دیگه متنفر می شم ازش
کلا با این طرح مشکل دارید یا با این شیوه اجرا و خوشه بندی

قرار نیست که حذف شه
هدفمند میشه
MAMAD1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-06-2010   #710 (permalink)
Enthusiast

jupiter3's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2009
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 11
از ایشان 57 بار سپاسگزاري شده است

یک سوال دارم

اقای احمدی نژاد در همین 4 سال قبل توانسته این همه فن اوری فضا و نانو

را پیشرفت دهد؟

یا اینکه اینها همه زیر ساختهای 30 ساله انقلاب بوده؟

چرا هر کس میاد رئیس جمهور میشه

میگه همه این کارها رو من کردم

بعدش که میره

تازه مردم متوجه میشن چه ها که نکرده؟

....

زردها روی شاخه می مانن
سبزها روی خاک میریزن
jupiter3 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي jupiter3 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 02-06-2010   #711 (permalink)
Addict

MAMAD1's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله jupiter3 نمايش نوشته ها
یک سوال دارم

اقای احمدی نژاد در همین 4 سال قبل توانسته این همه فن اوری فضا و نانو

را پیشرفت دهد؟

یا اینکه اینها همه زیر ساختهای 30 ساله انقلاب بوده؟

چرا هر کس میاد رئیس جمهور میشه

میگه همه این کارها رو من کردم

بعدش که میره

تازه مردم متوجه میشن چه ها که نکرده؟

....

ایشون همچین ادعایییی نکرده
هیچوقت
احمدی نژآد که موشکو نساخته
احمدی نژاد که ماهواره رو نساخته

اینا بحث سر مدیریته

یه مدل مدیریت مثل مدیریته اقای خاتمیه که تمام فعالیت های هسته ایمون تعلیق بشه و هیچی هم بهمون ندن

یه مدل مدیریت هم مدیریته که در شرایطی که ما رو به حمله نظامی و تحریم تهدید میکنند

تعلیق تمام فعالیت های هسته ای مون شکسته میشه

6 هزار سانتریفیوژ صنعتی راه اندازی میشه
نطنز راه اندازی میشه
فردو قم راه اندازی میشه(دقت کنید اژانس از این موضوع خبر نداشت)
اب سنگین ارا و ............ به همین منوال

بحث مدیریت هاست
کاربران زير از دوست گرامي MAMAD1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 4 هفته پيش   #712 (permalink)
کاربر

Amitis's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: tehran
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 120
از ایشان 109 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mamad1 نمايش نوشته ها
ایشون همچین ادعایییی نکرده
هیچوقت
احمدی نژآد که موشکو نساخته
احمدی نژاد که ماهواره رو نساخته

اینا بحث سر مدیریته

یه مدل مدیریت مثل مدیریته اقای خاتمیه که تمام فعالیت های هسته ایمون تعلیق بشه و هیچی هم بهمون ندن

یه مدل مدیریت هم مدیریته که در شرایطی که ما رو به حمله نظامی و تحریم تهدید میکنند

تعلیق تمام فعالیت های هسته ای مون شکسته میشه

6 هزار سانتریفیوژ صنعتی راه اندازی میشه
نطنز راه اندازی میشه
فردو قم راه اندازی میشه(دقت کنید اژانس از این موضوع خبر نداشت)
اب سنگین ارا و ............ به همین منوال

بحث مدیریت هاست
بحث مدیریت هاست ... ! با آژانس جنگ می شه و حرفا به کرسی نشونده می شه بعد معلوم می شه روسیه ساپورت می کرده . اینور در استان نشون می ده مردم همین اطراف تهران مشکل آب و نداشتن امکانات ساده رو دارن رییس جمهور محبوبمون داره دور نمی دونم چندم سفرای استانیشو شروع می کنه . چندتا خیابون پایین تر از مرکز شهر همین تهران می شنوی سر جمع نکردن و نبردن زباله ها جماعتی گرفتارن . برنامه های اقتصادی همین تلویزیون خودشون به خاطر عدم راه حل برای از بین بردن زباله دادها دارن . طرفای هفت تیر و انقلاب و اونورا که بری می بیینی دارن می گن پول نفت چی شد ه ... خرج بسیجی شده ، مرگ بر دیکتاتور و ... عده ای رو می بینی با چماق افتادن دنبال این جمعیت هوار می کشن ، فحش می دن ، می زنن و ... بعد تلویزیون می گه ایران یک کشور آزاده . از این طرف پای ورزش که بکشی وسط می بینی به نسبت گذشته خیلی افت داشتیم بازم رییس جمهور راستگو و درستکارمون می گه ایران همین جوری در حال پیشرفته . بعد می ره با خبرنگار مصاحبه می کنه طرف ازش می پرسه آقا ما تصاویری دیدیم از حمله ی بسیجی ها و لباس شخصی ها به مردم باز هم این شخص صادق و حاوی مقادیر زیادی هاله ی نورخودشو می زنه به اون راه و بحث عوض می کنه . تو تلویزیون مناظره گذاشته می شه بعد که خیط می شن مناظره تبدیل به معاشقه ی دوستاران حکومت می شه . وسط صحبت ده نمکی پارازیت میاد بعد عذرخواهی می کنن و خداحافظی تحویل مردم می دن . کدیور از ایران در می ره . مرتضوی به همشون می گه : لوم بدین لوتون می دم ... مدرک فرستادم خارج ... ماه ! دو نفر بچه سال و نزدیک 22 بهمن اعدام می کنن به جرم ؟؟؟ محاربه با خدا !!! بعدش جنتی می ره نماز جمعه می گه اگه بیشتر می کشتید الان راحت بودیم ! ................. حالا دهه ی فجر ... تونل افتتاح می شه ، رییس جمهور جونمونم که می خواد خبر خوش بده بهمون ... موشک حاوی لاک پشت می فرستن فضا .... خلاصه که همه چیز یهو 100 درصد که خوب بوده 200 درصد بهتر می شه . بله ... بحث سر مدیریت هاست و این آخری از همشونم بهتر بوده !

ويرايش توسط Amitis : 4 هفته پيش در ساعت 08:21 PM.
Amitis آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Amitis به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 4 هفته پيش   #713 (permalink)
Addict

MAMAD1's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amitis نمايش نوشته ها
بحث مدیریت هاست ... ! با آژانس جنگ می شه و حرفا به کرسی نشونده می شه بعد معلوم می شه روسیه ساپورت می کرده . اینور در استان نشون می ده مردم همین اطراف تهران مشکل آب و نداشتن امکانات ساده رو دارن رییس جمهور محبوبمون داره دور نمی دونم چندم سفرای استانیشو شروع می کنه . چندتا خیابون پایین تر از مرکز شهر همین تهران می شنوی سر جمع نکردن و نبردن زباله ها جماعتی گرفتارن . برنامه های اقتصادی همین تلویزیون خودشون به خاطر عدم راه حل برای از بین بردن زباله دادها دارن . طرفای هفت تیر و انقلاب و اونورا که بری می بیینی دارن می گن پول نفت چی شد ه ... خرج بسیجی شده ، مرگ بر دیکتاتور و ... عده ای رو می بینی با چماق افتادن دنبال این جمعیت هوار می کشن ، فحش می دن ، می زنن و ... بعد تلویزیون می گه ایران یک کشور آزاده . از این طرف پای ورزش که بکشی وسط می بینی به نسبت گذشته خیلی افت داشتیم بازم رییس جمهور راستگو و درستکارمون می گه ایران همین جوری در حال پیشرفته . بعد می ره با خبرنگار مصاحبه می کنه طرف ازش می پرسه آقا ما تصاویری دیدیم از حمله ی بسیجی ها و لباس شخصی ها به مردم باز هم این شخص صادق و حاوی مقادیر زیادی هاله ی نورخودشو می زنه به اون راه و بحث عوض می کنه . تو تلویزیون مناظره گذاشته می شه بعد که خیط می شن مناظره تبدیل به معاشقه ی دوستاران حکومت می شه . وسط صحبت ده نمکی پارازیت میاد بعد عذرخواهی می کنن و خداحافظی تحویل مردم می دن . کدیور از ایران در می ره . مرتضوی به همشون می گه : لوم بدین لوتون می دم ... مدرک فرستادم خارج ... ماه ! دو نفر بچه سال و نزدیک 22 بهمن اعدام می کنن به جرم ؟؟؟ محاربه با خدا !!! بعدش جنتی می ره نماز جمعه می گه اگه بیشتر می کشتید الان راحت بودیم ! ................. حالا دهه ی فجر ... تونل افتتاح می شه ، رییس جمهور جونمونم که می خواد خبر خوش بده بهمون ... موشک حاوی لاک پشت می فرستن فضا .... خلاصه که همه چیز یهو 100 درصد که خوب بوده 200 درصد بهتر می شه . بله ... بحث سر مدیریت هاست و این آخری از همشونم بهتر بوده !
والا به خدا من حال و حوصله جواب دادن به کل کل های بی ارزشت رو ندارم

هروقت تونستی متدل و منطقی بحث کنی یه سر بزن
قديمي 4 هفته پيش   #714 (permalink)
کاربر

Amitis's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
والا به خدا من حال و حوصله جواب دادن به کل کل های بی ارزشت رو ندارم

هروقت تونستی متدل و منطقی بحث کنی یه سر بزن
درود ... باور کن بنده هم این پست رو ننوشتم که با جواب های بی پایه و بی بنیادت من رو متعجب کنی . پست خطاب به تو نبود ... خطاب به این حرف بود که احمدی نژاد مدیر خوب و با کفایتیه ! که این حرف هم متعلق به تو نیست که بگوییم جواب تو را می دهم . خودش از همان اول که آمد گفت من خوبم و عده ای باور کردند همچون تو و مجذوب همان هاله ی نور و موشک های داغونی که از روسیه می گیره شدند ، عده ای هم باور نکردند . به سلامت ...
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Amitis به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 4 هفته پيش   #715 (permalink)
Addict

MAMAD1's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
درود ... باور کن بنده هم این پست رو ننوشتم که با جواب های بی پایه و بی بنیادت من رو متعجب کنی . پست خطاب به تو نبود ... خطاب به این حرف بود که احمدی نژاد مدیر خوب و با کفایتیه ! که این حرف هم متعلق به تو نیست که بگوییم جواب تو را می دهم . خودش از همان اول که آمد گفت من خوبم و عده ای باور کردند همچون تو و مجذوب همان هاله ی نور و موشک های داغونی که از روسیه می گیره شدند ، عده ای هم باور نکردند . به سلامت ...

من میتونم امار و عملکرد مثبت احمدی نژاد و از طرف مقابل عملکرد ضعیف دولت اصلاحات رو بیارم
مردم خودشون عقل دارن و مدیریت دولتو دیدن و 24 میلیون هم رای دادند
و مطمئنا عقلشونو به چهار تا مثل تو نمیدن که با دروغ های بی پایه و اساس(مثل موشک روسی و ...
دارید زندگی میکنید
قديمي 4 هفته پيش   #716 (permalink)
کاربر

Amitis's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
من میتونم امار و عملکرد مثبت احمدی نژاد و از طرف مقابل عملکرد ضعیف دولت اصلاحات رو بیارم
مردم خودشون عقل دارن و مدیریت دولتو دیدن و 24 میلیون هم رای دادند
و مطمئنا عقلشونو به چهار تا مثل تو نمیدن که با دروغ های بی پایه و اساس(مثل موشک روسی و ...
دارید زندگی میکنید
من به دولت اصلاحات هیچ کاری ندارم . اما اگه می خوای مقایسه کنی ساده ترین چیز اینه : بورو ببین مردم در دولت اصلاحات گوشت رو کیلویی چند می خرن الان کیلویی چند . بقیه ی موارد هم به همین ترتیب . البته اگه می خوای قیمت درست دستت بیاد از مغازه ی سر کوچه ی احمدی نژاد نپرس پارتی بازی ارزون می فروشه جنساشو . ارزش پول اون دوره و این دوره رو مقایسه کن . اعتبار پاسپورت ایرانیا رو هم مقایسه کن . میزان روابطمون با دنیا رو هم مقایسه کن . قطعا می بینی بیشتر از ارگیناپاسو و سومالی بوده . دیگه ... آهان ! یادم نمیاد اون دوره زیارت کننده های ایرانی تو مکه از دست مامورای عرب فرودگاه کتک بخورن ولی الان می خورن . قدرت اون دوره برای محفوظ بودن خودش پارازیت رو سر مردم خراب نمی کرد ، همراه اول رو هم همراه دوم همه جا حاضر نمی کرد . جاسوسی مردم رو نمی کرد . اینقدر دروغ تحویل مردم نمی داد . گرچه که من با اصلاح طلب ها هم موافق نیستم ولی حرف مقایسه رو می زنی گفتم حداقل درست مقایسه کنی .
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Amitis به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 4 هفته پيش   #717 (permalink)
کاربر

mohammad12's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2010
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 4
از ایشان 20 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
با سلام به دوست عزیزم که یه کمی داغ کرده ای(چاره اش یه لیوان آب سرده)
جالب بود کل مسائل بعد از انتخابات در چند خط!
حالا این ها چه ربطی به احمدی نژاد داره؟ یه سریش که به شهرداری مربوط می شه. یه خردش به قوه قضاییه. یه خردش به جنتی. و همچنین به بسیج و سپاه و صدا سیما و ....
میشه همه موارد توی تالار های خاص خودشون مطرح بشه.
mohammad12 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 4 هفته پيش   #718 (permalink)
کاربر

mohammad12's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Backspace نمايش نوشته ها
احمدی نژاد فیلتریگ 100% برابر رو ساخته ..

احمدی نژاد پارازیت های سرطان آور رو ساخته ...

احمدی نژاد ماشین میسازه از رو آدم رد شه ...

احمدی نژاد تورم رو تو این 4 سال به نحو احسنت رسونده ..

احمدی نژاد باتوم و شیشه نوشابه رو ساخته ...

احمدی نژاد کهریزک رو آباد کرده ...

احمدی نژاد آبروی ایران و ایرانی رو بیش از پبش برده ...

احمدی نژاد گستاخانه دروغ گفتن رو ساخته ...

احمدی نژاد بت ساخته به اسم علی گدا ...

و در آخر احمدی نژاد کار نظام رو ساخته ...

ها! بله! جان!
شیشه نوشابه! این اتاق مخصوص 4 ساله یا 6 ماه.
فکر کنم فقط اون جمله (احمدی نژاد تورم رو تو این 4 سال به نحو احسنت رسونده ..) مربوط به این جا باشه.
چیزی از اقتصاد سرت می شه؟
قديمي 4 هفته پيش   #719 (permalink)
کاربر

mohammad12's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
من به دولت اصلاحات هیچ کاری ندارم . اما اگه می خوای مقایسه کنی ساده ترین چیز اینه : بورو ببین مردم در دولت اصلاحات گوشت رو کیلویی چند می خرن الان کیلویی چند . بقیه ی موارد هم به همین ترتیب . البته اگه می خوای قیمت درست دستت بیاد از مغازه ی سر کوچه ی احمدی نژاد نپرس پارتی بازی ارزون می فروشه جنساشو . ارزش پول اون دوره و این دوره رو مقایسه کن . اعتبار پاسپورت ایرانیا رو هم مقایسه کن . میزان روابطمون با دنیا رو هم مقایسه کن . قطعا می بینی بیشتر از ارگیناپاسو و سومالی بوده . دیگه ... آهان ! یادم نمیاد اون دوره زیارت کننده های ایرانی تو مکه از دست مامورای عرب فرودگاه کتک بخورن ولی الان می خورن . قدرت اون دوره برای محفوظ بودن خودش پارازیت رو سر مردم خراب نمی کرد ، همراه اول رو هم همراه دوم همه جا حاضر نمی کرد . جاسوسی مردم رو نمی کرد . اینقدر دروغ تحویل مردم نمی داد . گرچه که من با اصلاح طلب ها هم موافق نیستم ولی حرف مقایسه رو می زنی گفتم حداقل درست مقایسه کنی .
واقعا از مقایسه نه چندان علمی شما متشکرم
درست است اما پس آمار ها برای چه ساخته اند؟
در مورد روابط
درست است همیشه با حقیقت مخالفت شده است. به نظر شما خوب است که ما غلام حلقه به گوش انها شویم به خاطر این که از ما تعریف و تمجید کنند و هی واسه ما کف سوت بزنند. بله باید هم روابط را قطع کنند. و وای بر این روابط شوم.
در مورد پارازیت فکر میکنم مربوط به این جا نیست. مگر ما در مورد 4 سال بحث نمی کنیم؟
دروغ
من قبول ندارم . لطفا با سند صحبت کنید. آیا شما حرف های دیگران را قرقره می کنید توف می کنید بیرون یا نه؟ اگر این طور نیست پس بگویید کدام حرفش دروغ است تا بتوانم حرفتان را قبول کنم.
ممنون
قديمي 4 هفته پيش   #720 (permalink)
کاربر

Amitis's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mohammad12 نمايش نوشته ها
با سلام به دوست عزیزم که یه کمی داغ کرده ای(چاره اش یه لیوان آب سرده)
جالب بود کل مسائل بعد از انتخابات در چند خط!
حالا این ها چه ربطی به احمدی نژاد داره؟ یه سریش که به شهرداری مربوط می شه. یه خردش به قوه قضاییه. یه خردش به جنتی. و همچنین به بسیج و سپاه و صدا سیما و ....
میشه همه موارد توی تالار های خاص خودشون مطرح بشه.
درود ... در ابتدا بگویم در این زمانه هرکس که می داند دلش پرخون است و لبش پر فریاد اما به جبر نمی گذارند که فریاد زند و آنان که نمی دانند می مانند که او از چه رو این همه برافروخته است .
شمایی که می گویید اینهایی که گفته ام هیچیک به رییس جمهور مربوط نیست ... من قبل از اینکه بحثی را با شما بکنم ، پیشنهاد می کنم بروید تعریف رییس جمهور در ایران را بخوانید بعد به نزد من برای بحث بازگردید . شما هنوز وظایف و اختیارات رییس دولت را نمی دانید ، به همین دلیل بحثی که با شما پیش می آید بیهوده خواهد بود . دیگر اینکه پاره ای از انتقادات من معطوف به رییس جمهور است ، پاره ای دیگر بر می گردد به خود قدرت ! در مورد اینکه گفته بودید مقایسه های من در مورد دولت کنونی و دولت اصلاحات غیر علمی است هم باید بگویم که دقیق متوجه نمی شوم منظور شما از علمی بودن یک مقایسه چیست . بنده سعی کردم با ساده ترین و ملموس ترین موارد مقایسه کنم . مثل قیمت کالاهای آن دوره و این دوره ، ارزش پول ، اقتصاد و ... متاسفانه مردم بس فراموشکاراند و همین فراموشی سبب می شود بتوان هر مزخرفی را به خوردشان داد . آقای خاتمی تا آخرین روزهای ریاستش هم از انرژی هسته ای در ایران دفاع کرد و هیچ تعلیق و جمع شدنی در کار نبود و البته باید عرض کنم که بحث انرژی هسته ای سری طولانی دارد و به این دولت و آن دولت هم ربط پیدا نمی کند . جمله ی آخر من رو احتمالا شما متوجه نخواهید شد که اشکال هم ندارد بنده این خط آخر را برای آنهایی نوشته ام که متوجه می شوند و می دانند . این را هم بگویم اصلا به هیچ وجه با اصلاح طلبان موافق نیستم . اما ... شما بروید من باب وضایف رییس جمهور مطالعه بفرمایید . پاینده باشید ، بدرود ...
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال