کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 08-12-2009   #1 (permalink)
کاربر

saeed137's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 92
از ایشان 86 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض بحث در مورد احمدی نژاد مثبت تا منفی

خب بنظر من یک تا پیک جدا برای مناظره پیرامون اتفاقات احمدی نژاد لازم هست که اگر تایید شد در مورد یک به یکش بحث کنیم
saeed137 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي saeed137 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-15-2009   #2 (permalink)
کاربر

saeed137's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 92
از ایشان 86 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : بحث در مورد احمدی نژاد مثبت تا منفی

خب مثل اینکه تایید شد پس من خودم شروع میکنم اولین چیزی که به عقلم میرسه یک سوال دارم چرا احمدی نژاد دنبال تقدس و کارهای ماورای برای خود هست ایا این یک پوشش برای نقاط ضعف خود هست نمونه ان هاله نور
یا مدح رحیمی برای احمدی نژاد در حضور احمدی نژاد
و تعداد بیشمار دیگه مثل رفتار مشایی
و اخرین مورد سخن مصباح یزدی که اطاعت از احمدی نژاد اطاعت از خداست
چه لوزمی داره یک ریس جمعهور را انقدر بالا ببریم که نتوان از ان شکایت کرد ایا این برای انحراف کردن افکار عمومی از نقاط ضعف مدیریت ان نیست بگذیریم که احمدی نژاد هاله نور را تکذیب کرد اما همه فیلم ان را دیدیم و جوادی املی نیز ان ر تکذیب نکرد و اطرافیان ان حتی این موضوع را تایید کردن ایا این نشانه عجول بودن در تصمیم گیری احمدی نژاد نداره
پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی. دکتر علی شریعتی
saeed137 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي saeed137 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-16-2009   #3 (permalink)
Addict

MAMAD1's Avatar

تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: شيراز
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,865
از ایشان 4,406 بار سپاسگزاري شده است

این موارد اصلا ارزش بحث کردن نداره

مسائل مهم تری در کشور هست

به غیر از اقای رضایی

بقیه کاندیدا ها در مناظره ها از ب بسم الله شروع کردن به مانور دادن روی این مسائل بچگانه
که یکیشون با اختلاف 12 میلیون شکست خورد

یکی دیگشون هم از بین 4 کاندیدا شد نفر پنجم
MAMAD1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي MAMAD1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-16-2009   #4 (permalink)
orf
کاربر

orf's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: ایران خاک دلاوران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 155
از ایشان 112 بار سپاسگزاري شده است
Exclamation پاسخ : بحث در مورد احمدی نژاد مثبت تا منفی

درود بر شما جناب saeed137 اتفاقا به مورد خوبی اشاره نمودید.این قضیه هاله نور به دو مورد مربوط میشه :

1_کسی که در خرافات سیر میکند و توهم میزند و خودش حرف خودش را بعدا تکذیب میکند نشان بر این است که تعادل روحی ندارد و از نظر روانی باید تحت درمان قرار بگیرد.چنین شخصی نمیتواند رئیس جمهور یک مملکت باشد و به هیچ عنوان لیاقت گرداندن مملکت را ندارد.

2_ یا اینکه با گفتن قضیه هاله نور سعی در فریب شهرستانی ها و به خصوص عوام مذهبی ماورایی دارد و می خواهد خود را شخصی مقدس معرفی کند.

چنین شخصی به قول پیشگویی های ایت الله طالقانی ادعا دارد(از دین سو استفاده میکند) و خدا را گواه میگیرد که دلسوز مردم است که این کثیف ترین فریبکاریست.

orf آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي orf به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-16-2009   #5 (permalink)
Addict

MAMAD1's Avatar

جنسيت:

سو استفاده از دین رو کسی انجام میده که قصد داره با یه تکه پارچه سبز سر ملتو ببره
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي MAMAD1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-16-2009   #6 (permalink)
Addict

mph1's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله MAMAD1 نمايش نوشته ها
این موارد اصلا ارزش بحث کردن نداره

مسائل مهم تری در کشور هست

به غیر از اقای رضایی

بقیه کاندیدا ها در مناظره ها از ب بسم الله شروع کردن به مانور دادن روی این مسائل بچگانه
که یکیشون با اختلاف 12 میلیون شکست خورد

یکی دیگشون هم از بین 4 کاندیدا شد نفر پنجم
يكيشونم فقط 200 تا بيشتر از باطله آورد!
به هر حال..
خوب وقتي موضوعي نيست و نقصي(نسبي) نمي تونن پيدا كنن بايد به همين جور چيزا متوسل شد ديگه!

mph1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي mph1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-16-2009   #7 (permalink)
orf
کاربر

orf's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mamad1 نمايش نوشته ها
سو استفاده از دین رو کسی انجام میده که قصد داره با یه تکه پارچه سبز سر ملتو ببره

استفاده از پرچم سبز بدتر است یا سو استفاده از امام زمان !!!؟و به نام او ملت را کشتن؟

خودتان را به انراه نزنید.
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي orf به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-16-2009   #8 (permalink)
Addict

MAMAD1's Avatar

جنسيت:

مگر ما این حرفو قبول داریم؟؟ که بهش استناد میکنی ؟/

هیچ سو استفاده ای در کار نبوده و نیست و نخواهد بود

یه عده ای حمار شایعه پراکنی کردند

یه عده ساده لوح باور کردند

که اتهامی هم بهشون وارد نیست
چون ساده لوحند
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي MAMAD1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-16-2009   #9 (permalink)
orf
کاربر

orf's Avatar

جنسيت:

شماها رو هر چقدر دلیل بیاوریم انقدر قصی القلب شدید انقدر تعصب و خودخواهی وجودتان را گرفته که حقایق و دلایل را نمیبینید.همانطور که در قران اورده شده است امثال شما چشمانتان به روی حقیقت بسته است.
قديمي 08-16-2009   #10 (permalink)
Addict

MAMAD1's Avatar

جنسيت:

دلیلاتور یا بزاریدجلوی اینه بشه دو تا

یا هم بزارید در کوزه ابشو بخورید

این دلایل فقط بدرد گول زدن بچه هایی که گریه میکنن میخوره

البته چه فایده
ما هر چه قدر هم که روشنگری کنیم فایده نداره چون اینقدر ذهنتون تار عنکبوت بسته و اینقدر منجمد نگهش داشتید
و اجازه دادید براتون تصمیم بگیرن و به جای شما فکر کنن که دیگه روشنگری های ما افاقه نمیکنه
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي MAMAD1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-16-2009   #11 (permalink)
orf
کاربر

orf's Avatar

جنسيت:
Exclamation پاسخ : بحث در مورد احمدی نژاد مثبت تا منفی

این هم اسناد جنایات دولت احمدی نژاد

http://forum.hammihan.com/showpost.p...&postcount=403

http://forum.hammihan.com/showpost.p...&postcount=404

جناب ممد برو خجالت بکش...
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي orf به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-16-2009   #12 (permalink)
Addict

asemane abi's Avatar

محل سكونت: سرزمین افتاب
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,753
از ایشان 1,766 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mamad1 نمايش نوشته ها
دلیلاتور یا بزاریدجلوی اینه بشه دو تا

یا هم بزارید در کوزه ابشو بخورید

این دلایل فقط بدرد گول زدن بچه هایی که گریه میکنن میخوره

البته چه فایده
ما هر چه قدر هم که روشنگری کنیم فایده نداره چون اینقدر ذهنتون تار عنکبوت بسته و اینقدر منجمد نگهش داشتید
و اجازه دادید براتون تصمیم بگیرن و به جای شما فکر کنن که دیگه روشنگری های ما افاقه نمیکنه
شما روشنگرید؟ پیداست ذهن کی تار عنکبوت بسته که حقایق رو نمی بینید واز دجال زمان پیروی میکنید
اینقدر ذهن بسته ای دارید که حتا حاظر نیستید دلایل دیگران رو بشنوید
قديمي 08-16-2009   #13 (permalink)
Aficionado

daneshjoo's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: بچه محله امام رضایم
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 249
از ایشان 717 بار سپاسگزاري شده است

دوست عزیز!
بنظرم این یک تاپیک مناظره نیست؛چون مناظره قواعد خاصی داره مثل اینکه طرفین باید مشخص باشند یا اینکه حرف ها روی هوا مطرح نشه اینکه ما بگیم فلانی تعادل روحی نداره از همین سنخ است و نتیجه اش میشه ده دقیقه آخر اون کاندیدایی که از رو هوا و عصبانیت کلی لیچار گفت و از رای خودش کم کرد...
در هر حال نقد کردن کار خیلی خوبیه ضمن اینکه گریزی هم از اون نیست اما خدا کنه به تخریب نکشه
مثلا ما خودمون قصد داریم تو فردوسی با شروع این ترم یک جریان مطالبه گری از دولت رو راه بندازیم که مسلما همراه با نقد هست (مطالبه گری از جمله ویژگی هایی است که رهبر برای یک دانشجو ضروری می دونن)
---
بنظر من احمدینژاد مثل هر دولت دیگه ای اشتباه داشته و اینکه دوستان طرفدار احمدی بخوان چشمشون رو به روی اونها ببندن یا توجیه کنند یک اشتباه بزرگه؛ خود دولت احمدینژاد ادعای خوب و بی اشتباه بودن نداشت و نداره که حالا ما بخوایم سرپوشی بر اشتباهات اونها بگذاریم ...پس بهتره هر جا اشتباه بود بپذیریم و اگه برای رفعش کاری از دستمون برمیاد انجام بدیم...
مثلا چرا نپذیریم که مشایی یک اشتباه بود و چرا از عملکرد احمدی در انتخاب دوباره او دفاع کنیم؟
چرا باید کار به حکم حکومتی ( همون نامه )رهبر می کشید؟حالا بماند که احمدی قصد داشت قبل از رسانه ای شدن نامه رهبر اون رو عزل کنه ولی عده ای در مجلس نامه محرمانه رو رسانه ای کردند...
یا چرا اشتباه کردان رو نمی پذیریم؟
این که از اشتباهات او دفاع کنیم شاید به ظاهر دوستی در حق دولت او باشه ؛اما دوستی یک دوست نادان...
ولی خب از اون طرف هم بعضی ها با کمال بی انصافی با دولت احمدی برخورد می کنن...اختلاف سلیقه طبیعیه (دیدیم که 11 میلیون سلیقه احمدی رو قبول نداشتن) اما تا جایی که منجر به توهین و تخریب یک عقیده نشه.

این مقدمه بود
ان شالله اگه فرصت شد سعی می کنم در مورد هاله نور هم پستی بزنم...
قديمي 08-16-2009   #14 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,212
از ایشان 4,044 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله saeed137 نمايش نوشته ها
خب مثل اینکه تایید شد پس من خودم شروع میکنم اولین چیزی که به عقلم میرسه یک سوال دارم چرا احمدی نژاد دنبال تقدس و کارهای ماورای برای خود هست ایا این یک پوشش برای نقاط ضعف خود هست نمونه ان هاله نور
یا مدح رحیمی برای احمدی نژاد در حضور احمدی نژاد
و تعداد بیشمار دیگه مثل رفتار مشایی
و اخرین مورد سخن مصباح یزدی که اطاعت از احمدی نژاد اطاعت از خداست
چه لوزمی داره یک ریس جمعهور را انقدر بالا ببریم که نتوان از ان شکایت کرد ایا این برای انحراف کردن افکار عمومی از نقاط ضعف مدیریت ان نیست بگذیریم که احمدی نژاد هاله نور را تکذیب کرد اما همه فیلم ان را دیدیم و جوادی املی نیز ان ر تکذیب نکرد و اطرافیان ان حتی این موضوع را تایید کردن ایا این نشانه عجول بودن در تصمیم گیری احمدی نژاد نداره
خيلي دوست دارم جو تالار و کلا جامعه طوري بشه که آدم بتونه بدور از موضع گيري و بدور از فضاي ملتهب در جوي صميمانه با هم صحبت کنه و هر کسي منصفانه و بحق حرف بزنه .

حق رو بگه اگر مخالف نظرش هست .

اما در پاسخ به پست شما دوست خوبم :

1- اول اينکه در مورد تقدس گرايي احمدي نژاد تا حدود بسيار زيادي اغراق شده و خيلي دروغها براي تخريبش ساختن و خيلي از راست ها رو هم بزرگنمايي کردند .

در مورد اينکه بلاخره احمدي نژاد آدم مذهبيه و عقايدش رو هم پنهان نمي کنه و بروز مي ده و هميشه اول صحبتاش رو با اللهم عجل لوليک الفرج شروع ميکنه حتي اگه سخنراني سازمان ملل باشه ، شکي نيست و بنظر بنده هم درسته و تاحد زيادي هم قابل دفاعه .

البته به شرطي که اين باعث نشه هاله اي از تقدس رو براي احمدي نژاد درست کنيم و چشمامون رو به روي نقد هاي منصفانه و اشتباهات احتمالي ايشون ببنديم و خداي ناکرده اشتباهاتش رو هم در همين غالب دفاع و توجيه کنيم .

2- اما در مورد اتهام به خرافه گرايي و کارهاي ماورايي بنظر من يک ظلم آشکار و تهمت ناجوان مردانه اي هستش که امثال موسوي براي تخريب ايشون تراشيدن و ديگران و باند هاشمي با هزينه هنگفتي تبليغش کردن و در بوق و کرنا کردن تا همه باور کنن .

جز اون دروغ ها و افسانه هايي که بي رحمانه براي ايشون ساختن مثل اون قضيه که توي هيئت دولت يه بشقاب اضافي گذاشته ميشه و طرح اتوبان تهران مکه و ...

غير از اين دروغ سازي ها تنها يک مساله حقيقي وجود داشت که با هزينه هاي هنگفت بزرگنمايي شد و در حد وسيع توزيع شد تا به اين تصوير دروغيني که از آقاي احمدي نژاد ساخته بودند چهره اي واقعي بدهد

اون هم مساله هاله نوره :

منم براي اينکه دقيقا اصل موضوع رو بفهمم چندين بار با دقت اون فيلم معروف ملاقات احمدي نژاد با ايه الله جوادي رو تماشا کردم . اون هم دقيق

اما نتايجش :

1- اول اينکه احمدي نژاد دروغ نگفته :

اگر به اون فيلم تخريبي نود سياسي نگاه مي کرديد . اونجا که احمدي نژاد در جواب 20:30 که مي پرسه گفتن شما هاله اي از نور ديديد و ... ميگه اينها دروغه .
و اون جايي که در جواب مصاحبه با خبرنگار cnn ميگه من هم از روزنامه ها خواندم .

همه اينها نشون دهنده اتفاقا صداقت احمدي نژاده که باعث ميشه حتي در زماني که در بحران تخريبي قرار مي گيره دروغ نگه.

براي اثبات حرف هاي بالا به اين نکته ها دقت کنيد :

- اول اينکه در اون فيلم احمدي نژاد ميگه که "يک نفري بعد از اتمام مراسم" به من گفت که ديدم هاله اي از نور شما رو در برگرفته ...
خوب به اين نکته دقت کنيد

اگه فيلمش رو در دسترس داريد يکبار ديگه ببينيد .
همون نود سياسي هم اولين بار بدون اينکه بفهمه اين قسمت رو آورده و البته توي تکرار هاي بعدي به عمد حذفش کرده تا به هدف کثيفش برسه .

پس اين " هاله اي از نور " رو احمدي نژاد نديده بلکه فردي براي ايشون نقل کرده . و ايشون دارن نقل قول ميکنن.
بنابر اين وقتي ميگه بله من چنين حرفي نزدم و چنين چيزي نديدم درست ميگه. و حقيقته .

همين هم باعث شد که وقتي اون خبرنگار امريکايي براي ساختن حاشيه خبري از احمدي نژاد خواست موضوع اون ديدار رو وسط بکشه احمدي نژاد نگفت نخير من در اون جلسه نبودم و دروغه بلکه گفت من هم خبرش رو از رسانه ها ديدم .

قل هاتو برهانکم ان کنتم صادقین (البقره-111)
بگو اگر از راستگویان هستید ، پس برهان خود را ارائه کنید.
Borhan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-16-2009   #15 (permalink)
Aficionado

vahid_lok's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 978
از ایشان 606 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله borhan نمايش نوشته ها

1- اول اينکه احمدي نژاد دروغ نگفته :

اگر به اون فيلم تخريبي نود سياسي نگاه مي کرديد . اونجا که احمدي نژاد در جواب 20:30 که مي پرسه گفتن شما هاله اي از نور ديديد و ... ميگه اينها دروغه .
و اون جايي که در جواب مصاحبه با خبرنگار cnn ميگه من هم از روزنامه ها خواندم .

همه اينها نشون دهنده اتفاقا صداقت احمدي نژاده که باعث ميشه حتي در زماني که در بحران تخريبي قرار مي گيره دروغ نگه.

براي اثبات حرف هاي بالا به اين نکته ها دقت کنيد :

- اول اينکه در اون فيلم احمدي نژاد ميگه که "يک نفري بعد از اتمام مراسم" به من گفت که ديدم هاله اي از نور شما رو در برگرفته ...
خوب به اين نکته دقت کنيد

اگه فيلمش رو در دسترس داريد يکبار ديگه ببينيد .
همون نود سياسي هم اولين بار بدون اينکه بفهمه اين قسمت رو آورده و البته توي تکرار هاي بعدي به عمد حذفش کرده تا به هدف کثيفش برسه .

پس اين " هاله اي از نور " رو احمدي نژاد نديده بلکه فردي براي ايشون نقل کرده . و ايشون دارن نقل قول ميکنن.
مگه تو مسلمون نیستی؟مگه دین شرف و وجدان نداری؟چرا میفروشی همشو؟
ندیدی بعدش میگه من خودمم حس کردم این هالعه رو دورش تو همون فیلم؟پس چرا نمی گی؟
یعنی چی حس کرده هاله نور؟منظورش همون دیدنه دیگه
لعنت خدا بر دروغ گو
اقا این نامه عذر خواهی تنی بلر چی شد؟یکی به من نشون بده تا باور کنم دروغ نمی گید

vahid_lok آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال