|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
|
|
| نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: کدام تیم پر طرفدارترین تیم ایران است ؟ | |||
| تراکتورسازی |
|
96 | 24.55% |
| پیروزی |
|
153 | 39.13% |
| استقلال |
|
113 | 28.90% |
| سپاهان |
|
15 | 3.84% |
| ذوب آهن |
|
1 | 0.26% |
| ابومسلم |
|
1 | 0.26% |
| فجر سپاسی |
|
1 | 0.26% |
| ملوان |
|
0 | 0% |
| فولاد |
|
2 | 0.51% |
| استقلال اهواز |
|
1 | 0.26% |
| شاهین بوشهر |
|
7 | 1.79% |
| پاس |
|
0 | 0% |
| صبا باطری |
|
0 | 0% |
| راه آهن |
|
1 | 0.26% |
| پیکان |
|
0 | 0% |
| رای دهنده: 391. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#121 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
لنگی جماعت بی تربیتو نفهم و بی ادبه فرهنگ ندارههههههههههههههه
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#122 (لینک نوشته) |
|
لـبـخـنـدِ جــــاودانـه ![]() |
راحت باش بگو ... اما هر چی باشه فوتبال می فهمه ... بهتر اینه که فوتبال نفهمه و بیاد از یه چیزی حرف بزنه !
|
|
|
|
#123 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
تقصیر خودته تو اول شروع کردی من نمیخواستم توهین کنم
|
|
|
|
|
|
#124 (لینک نوشته) |
|
لـبـخـنـدِ جــــاودانـه ![]() |
فحش بچه صلواته
![]() همه ی استقلالیا فرزندان من می باشند
|
|
|
|
|
|
#125 (لینک نوشته) | ||||||
|
رهگذر ![]() |
در رابطه با تماشاگر باید بگم که اگر اخبار رو دنبال می کنید!!! باید حضور هفتاد و پنج هزار تماشاگر رو در بازی با ذوب آهن و استقلال و راه آهن و فولاد و سایپا رو شنیده باشید که در تاریخ فوتبال ایران بی نظیره، حتی تیمهای پرسپولیس و استقلال هم در دیدار با این تیمها،هیچگاه این تعداد تماشاگر رو ندیده اند!!! در ضمن گنجایش ورزشگاه سهند تبریز 70،000 نفره ولی همانطور که واقفید ورزشگاه آزادی 100،000 نفریه و از لحاظ گنجایش 30 درصد بیشتر از ورزشگاه سهند تبریز، گنجایش تماشاگر رو داره به همین دلیل مقایسه این دو ورزشگاه از لحاظ منطقی درست نیست.از لحاظ ظرفیت، ورزشگاه سهند تبریز در هر بازی تراکتورسازی، بیش از 100 درصد ورزشگاه سهند تبریز لبریز از تماشاگر میشه که در تاریخ فوتبال ایران برای دو بازی متوالی خانگی، حضور بیش از 100 درصدی تماشاگران بی سابقه است، در حالیکه بیش از 5 بازی است که این ورزشگاه، بسیار بیشتر از ظرفیت خود شاهد تماشاگر بوده است. دوست خوبم توجیه نکنید، اثبات کنید. یاشاسین تیراختور
شما خیلی از فوتبال ایران،عقب مانده اید!!! برای اینکه طرفداران تراکتورسازی را در شیراز، اصفهان و انزلی ندیده اید که تعداد آنها در هر بازی به بیش از 6000 نفر میرسد، و ادعا میکنید که تراکتورسازی فقط در آذربایجان طرفدار دارد که نشان از اطلاعات بسیار اندک شما دارد!!! در ضمن طبق آمار و ارقام در لیگ 88-89 ، تراکتورسازی تبریز پرطرفدارترین تیم فوتبال ایرانه و این شما هستید که تو توهم سالهای قبل غوطه ور هستید و امروز را درک نمی کنید!!! در ضمن بی احترامی شما به سرمربی فهیم تراکتورسازی، جناب آقای فراز کمالوند، از فرهنگ و تمدن چندین ساله ی شما خبر میدهد!!! یاشاسین تیراختور
|
||||||
|
|
|
|
|
#126 (لینک نوشته) | |||
|
همکار قدیمی ![]() |
زمان قطبی: میانگین هر بازی حدود 80 هزار نفر! بازی با راه آهن 95هزار نفر! بازی با سپاهان:نیاز به گفتن نیست فقط 70 هزار نفر پشت در موندن! بازی با صبا:90 هزار نفر بازی با برق:80 هزار نفر بازی با پگاه:95 هزار نفر بازی با استقلال اهواز:85 هزار نفر و... تازه من این بازی هارو خودم بودم واسه همین خوب یادمه اگه بازم مثال خواستی تا بی نهایت برات مثال میزنم! ضمنا بازم تاکید میکنم منبع اصلی کنفدراسیون فوتبال آسیاست که بارها اعلام شده پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیسه و دوباره یادآوری میکنم 2 هفته پیش اعلام شد33 درصد از طرفداران فوتبال در ایران طرفدار پرسپولیس هستن! اون قسمتی هم که شما میگی 100 درصد ظرفیت پره اگه تهران بودی میفهمیدی که هیچ موقع نمیذارن ورزشگاه پر بشه از هرکی دوست داری سوال کن به خاطر دلایل امنیتی که خودشون میگن!!!! ويرايش توسط Mehran : 10-17-2009 در ساعت 02:59 PM |
|||
|
|
|
| 2 نفر نوشته را پسندیده اند : |
|
|
#127 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
حداقل سند و سالت رو فاش نمیکردی می گفتیم یه کم بزرگه و عقل و شعور داره ولی متولد 68 که باید بره جیش بوس لالا از این حرفای بد بد نمیزنه که ![]()
|
|
|
|
|
#128 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
عزیزکم میتونی لینک مربوط به شر و ور ای اف سی رو لطف کنی؟؟ الکی روی هوا حرف زدن خیلی راحته ها قشنگم!! فیفا اعلام کرد استقلال بهترین تیم کل دنیاس منبع هم فیفاس که خیلی معتبره ![]() در مورد تهران هم من بارها بازی های استقلال رو رفتم یادمه بازی با برق آخرین بازی از اولین فصلی که قهرمان شدیم بالای 100 هزار نفر اومدن تازه بیش از 20-30 هزار نفرم پشت در موندن! بازی با سپاهان جام حذفی و پگاه گیلان آخرین بازی از فصل اولی که امیرخان بود هم بالای 95 هزار نفر اومدن و فقط نصف یه بلوک رو خالی گذاشتن حالا بازیهای لنگ رو کسی اونطوری نمیاد دلیل نمیشه بهونه بسازید
|
|||
|
|
|
|
|
#129 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
بابا ولش کنید این بحث های الکی رو سوال رو بیشتر دقت ببینید چی سوال کرده .............
پرسپولیس
|
|
|
#130 (لینک نوشته) | |||
|
همکار قدیمی ![]() |
|
|||
|
|
|
|
|
#131 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
من که اخبار جمهوری اسلامی رو قبول ندارم ضمنا سرچ هم کردم دو سه تا وبلاگ لنگی پیدا کردم!!!
البته یادم نبود اونا از ای اف سی معتبر ترن
|
|
|
|
|
|
#132 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
پرسپولیس رو عشق است
|
|
|
|
|
|
#133 (لینک نوشته) | |||
|
همکار قدیمی ![]() |
![]() ![]() 2 هفته پیش اعلام شد33 درصد از طرفداران فوتبال در ایران طرفدار پرسپولیس هستن! مزدک میرزایی هم حین گزارشش گفت.اون که دیگه اخبار نبود. بنویسید بر سنگ مزارم پرسپولیس دوستت دارم
ويرايش توسط Mehran : 10-17-2009 در ساعت 06:37 PM |
|||
|
|
|
|
|
#134 (لینک نوشته) | |||
|
رهگذر ![]() |
چون اکثر بازیهای پرسپولیس و استقلال پخش مستقیم میشه نیازی به رجوع به ای اف سی و فیفا نیست و ما به چشمهای خود ایمان داریم، شما نیز لطف کنید لینک ای اف سی و سایر منابع معتبر را به همراه مطالبتان قرار دهید تا بحث ما به بیراهه نرود. آخرین بازی خانگی پرسپولیس با ملوان بود که در حدود 30 هزار تماشاگر در استادیوم آزادی تهران حضور داشتند و همچنین آخرین بازی خانگی استقلال با استقلال اهواز بود که در حدود 35 هزار تماشاگر به استادیوم آزادی آمده بودند و اما آخرین بازی خانگی تراکتور سازی با سایپا تهران بود که در حدود 75 هزار تماشاگر در ورزشگاه سهند تبریز حضور داشتند که بعد از باخت تراکتورسازی به مدت 10 دقیقه تیم خود را تشویق نمودند. شما در تاریخ سیر نکنید و بحث امروز تیم خود را مطرح کنید تا قضاوتی واقع بینانه تر داشته باشید، آمار تماشاگران تیم خود را در بازیهای خانگی تهیه کنید و با آمار تماشاگران تیم تراکتورسازی تبریز در بازیهای خانگی مقایسه کنید تا حضور تراکتورسازی را با انبوه تماشاگران آذربایجانی با تمام وجود احساس کنید. در رابطه با پر شدن بیش از 100 درصد ورزشگاه سهند تبریز نیز نیازی به توضیح اضافه نیست، چون تنها بازی که از تیم تراکتورسازی تبریز از سیمای ایران پخش گردید، شاهدی بر این مدعاست، زیرا با توجه به گنجایش 70 هزار نفری ورزشگاه سهند تبریز، 85 هزار تماشاگر آذربایجانی با تمام وجود نود دقیقه تیم تراکتورسازی را تشویق کردند و این موضوع دیگر نیازی به تایید ای اف سی و فیفا ندارد، چون هفتاد میلیون ایرانی حضور آذربایجان را در لیگ برتر به خوبی احساس کردند. شما نیز با مستدلات مورد تایید همه در بحث ها شرکت کنید تا نیازی به رجوع به تاریخ و سفسطه و توجیه نداشته باشید. یاشاسین تیراختور |
|||
|
|
|
|
|
#135 (لینک نوشته) | |||
|
رهگذر ![]() |
اخبار ورزشی که شما میگین هیچکس ندیده!!! پس احتمالا فقط برای شما پخش شده که این موضوع مصداق بارز بی منطقی شماست!!! مبنای بحث های شما بر روی آب بنا شده است، چون 90 و سایت پارس فوتبال را تایید نمی کنید اما ای اف سی(بدون لینک)،مزدک میرزایی و اخبار ورزشی را که فقط خودتون دیده اید را قبول می کنید!!! ![]() ![]() ![]() یاشاسین تیراختور
|
|||
|
|
|