کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > هم اندیشی

هم اندیشی هم اندیشی و همفکری

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 08-22-2009   #16 (permalink)
محروم از فعالیت

AMORDAD's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: خوزستان
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 265
از ایشان 273 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : چرا خانوماي معتقدم حجابشون كامل نيست؟

عامل اصلي فحشا و فساد قطعا حجاب اجباريه
AMORDAD آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-22-2009   #17 (permalink)
Addict

mph1's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله مهرماه نمايش نوشته ها
این مورد بستگی به نگرش افراد داره... مثلا من خودم به دین و آخرت معتقد نیستم، اما آرایش و ناخن بلند کردن رو هم نمیپسندم... ساده هستم. ولی موهام رو تا اونجایی که بتونم بیرون میذارم و مانتوی کوتاه میپوشم. چون به حجاب معتقد نیستم. در واقع ساده تر از اونایی هستم که دم از حجاب و اسلام میزنن.
اعتقاداتاون رو مي دونستم!
خوب سادگي خيلي خوبه!كسي كه دم نمي زنه من دارم همين طوري پرس و جو مي كنم!
شما حجاب و فقط واسه اين كه اسلاميه رعايت نمي كنين ديگه درسته؟!

mph1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-22-2009   #18 (permalink)
Addict

mph1's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amir02 نمايش نوشته ها
مهم نیست که کی کی باشه
اصل رعایت کردن این امره ، حالا اگر افرادی به نظر شما معتقد این اشتباه را کردند که دلیل برای افراد دیگه نمیشه تا این اشتباه رو بکنن، اصلا میدونید اشتباه ما چیه میام افرادی از این قبیل رو الگوی قرار میدیم این ها هم مثل ما انسانند و اشتباه میکنند باید الگوی دینی راحضرت محمد(صلی الله علیه و آله) و فاطمه (سلان الله علیه) قرار دهیم که افرادی کامل هستند.
نه من نمي گم چون يه عده يه جوري هستن ما هم يه جوري باشيم!
من مي گم چرا اون طورين!
ببين مثلا تو اموزشگاهي كه زبان مي خوندم معلم خودمون شايد لاك هميم زد!
ولي خوب يه حرفايي مي زد كف مي كردي مثلا وقتي كتاب مي گفت فكر مي كنين اين محدود كردن با فنس و ديوار مي تونه امنيت و احترام و .. بياره و مانع دوستي نباشه!!(يك تهاجم فرهنگي بارز بود!)
بعد من كه فكر مي كردم اين تيريپ روشن فكريه الآن مي گه ها اينا رو اسلام گفته فلان اينا گفت مي تونه اين فنسا باشه و دوستي هم داشت!

حالامن تو اين موندم اين با اين تفكر چرا همچين ظاهري درست مي كنه يا يه معلم ديگه خودش حجابش كامل نبود اما مي گفت اين درسته كه ما 4 ساعت خودمون و جلو اينه واسه ديگران درست كنيم و ...!

مي خوام بدونم چرا اگر اينا واقعا حرفشون اينه اين طوري مي كنن!
قديمي 08-22-2009   #19 (permalink)
Addict

mph1's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله AMORDAD نمايش نوشته ها
عامل اصلي فحشا و فساد قطعا حجاب اجباريه
اسلامم موجب خرابيه كشوره ولي فقيه هم بده!
ولي اصلا تاپيك حرفش يه چيز ديگه است!!
ربطي به دين و ... نداره!
نقل قول:
اکنون به آیات مهمی از قرآن استناد می کنم:
سوره نور

قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَلِكَ أَزْكَى لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ ﴿۳۰﴾
به مردان با ايمان بگو ديده فرو نهند و پاكدامنى ورزند كه اين براى آنان پاكيزه‏تر است زيرا خدا به آنچه مى‏كنند آگاه است (۳۰)

وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُيُوبِهِنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِينَ غَيْرِ أُوْلِي الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِينَ لَمْ يَظْهَرُوا عَلَى عَوْرَاتِ النِّسَاء وَلَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ وَتُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِيعًا أَيُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿۳۱﴾
و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند مگر آنچه كه طبعا از آن پيداست و بايد روسرى خود را بر سينه خويش [فرو] اندازند و زيورهايشان را جز براى شوهرانشان يا پدرانشان يا پدران شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران شوهرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان يا پسران خواهرانشان يا زنان [همكيش] خود يا كنيزانشان يا خدمتكاران مرد كه [از زن] بى‏نيازند يا كودكانى كه بر عورتهاى زنان وقوف حاصل نكرده‏اند آشكار نكنند و پاهاى خود را [به گونه‏اى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته مى‏دارند معلوم گردد اى مؤمنان همگى [از مرد و زن] به درگاه خدا توبه كنيد اميد كه رستگار شويد (۳۱)

غیر از متن آیات و تفاسیر زیادی که دارند؛ یک خواننده منصف متوجه خواهد شد که طول آیه ای که برای زنان مومن آمده است حدودا 8 برابر طول آیه ای است که برای مردان مومن آمده است. این نشان دهنده شدت اهمیت حجاب برای زنان است تا مردان.
داداش مگه به خطه!
البته قرآن تفسير و تبيين زياد داره من وارد نيستم!
اما مي گن اول به مرد گفته شده نگاهش و پاك كنه!

خوب باز بعضيا مي گن اگه مرد نگاهش و حفظ كنه زنا اگر بدون لباس هم بيان خيابون مشكلي نيست! خوب اين درسته!
ولي بايد هواي يك عده (مثل راننده سرويس لاتمون) مياد 180 درجه گردن(بخوانيد پيچ مهره!) رو مي چرخونه داشت!

بعضي ها هم مي گن زن اگه حجابش و حفظ كنه اگه راننده سرويس ما هم باشه مشكلي پيش نمياد!

بعدشم اينا كه نوشتي نصفشون معلوم نيست چيه لطفا ترجمه ها رو توضيح هم بده همه بيشتر بدونيم.
تفسيرم بذار ترجيحا آقاي شيرازي نباشه! من سليم و داشتم غير شيرازي يكي ديگه هم تفسير كرده!
(الهي قمشه اي تفسير نكرده قرآن رو؟!)

نقل قول:
سلامت روانی یک جامعه به پارامترهای متعددی بستگی دارد.
این پارامترها از خصوصیات ژنتیکی شروع شده و حتی به وضعیت آب و هوایی و طبیعی یک کشور بستگی دارد. بقیه پارامترها شامل اقتصاد و بهداشت عمومی و تغذیه و سلامت هوا و آب مورد مصرف مردم و در نهایت به فرهنگ و حتی به جمعیت باز می گردد.
در مورد حجاب می توانم قسم بخورم که برای مردم کشور ما یک پارامتر مهم در سلامت روانی و استحکام خانواده است. هر چند همه ملزومات نیست.
اگر در کشور ما اکنون حجاب را کنار بگذارند؛ مشخص خواهد شد که چه گوهر گرانبهایی را از دست داده ایم.
ضمنا حجاب از بی غیرتی مردان هم جلوگیری می کند.
آره حجاب خيلي مهمه! موجب استحكام خانواده مي شه!
متاسفانه تو خارج طرف هر بار مي ره بيرون عاشق يكي مي شه!!
آره! متاسفانه به علت وضع اسفبار جامعه ي جوانان كسايي مثل من مجبورن برن با يك عده لاتهاي رضاخان دوست ضد زن دوست بشن تا بلكه كمي از اون حالات خلاص بشن!
(اين هم از بركات فضاي آ«وزشي!!!)
(ّعنوان مثال رفيق خودم كه رفتيم سر ميدون وايساديم يه دختره رو ديد لباس به شدت تنگ داشت طوري كه مي گي راشيتيسم داشت! گفت جااااان! تازه مي خواست با گگوشيشم عكس بگيره!)

نقل قول:
فكر ميكنم علتش اينه كه ساير دستورات اسلام رعايت نميشه...
اما آيا اين مي تونه به معني تعطيلي حجاب باشه و ما بگيم چون ساير دستورات رعايت نميشه پس اين يكي هم كنار گذاشته بشه...
اگر سلامت روان نيست علت هاي مختلفي داره ؛ اينكه اسلام گفته هر فيلم و هر صحنه اي رو نبين . اسلام گفته بايد در رابطه دو جنس تعادل برقرار باشه و خيلي از موارد ديگه كه اگه همه اونها رعايت بشه اون جامعه آرماني هم شكل ميگيره...
اما اين وسط بايد به فكر بازگردوندن و احيا كردن او دستورات باشيم نه اينكه يك دستور ديگه رو به چالش بكشيم
(اميدوارم نقد تندي نبوده باشه)
درسته اون حرفش و تو تلويزيونم ديدم مي گفتن دستورات اسلام رو اگر 5 تا هست سسه تاش رو اجرا مي كنن دو تاش رو ز خودشون مي سازن مي گن چرا نتيجه نداد!
خوب بايد 5 تاش رو با هم انجام بدي!
دانشجو جون شما همون دانشگاه فردوسي رو نگاه كن!
علي رغم اين كه معمولا دانش جوهاش هم ترازهاي 7 هزار و بيشتر دارن اما از نظر ظاهري...!
تو بسيج دانشجويي آدم بد حجاب نداريم؟!
قديمي 08-22-2009   #20 (permalink)
Connoisseur

Folaani's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 551
از ایشان 581 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله مهرماه نمايش نوشته ها
رقابت با کی؟ مسئله کم اوردن نیست گرامی!! هر وقت تو چادر به سر کردی من هم میکنم. میگن اقایون با دیدن یه خانم بی حجاب به گناه میفتن!!! به جهنم بیفتن، به من چه. من چرا باید آزادی خودم رو فدای بی اراده بودن مردا کنم ها؟ کور بشن نگاه نکنن! تربیت اسلامی نه که جز زیر شکم چیزی به اینا یاد نداده.. ازین رو مدام دچار گناه میشن!!! زن باید خودش رو در گونی بپیچونه تا اینا پاک بمونن!!! کور خوندین. من هر طور که دلم بخواد لباس میپوشم به هیچکس هم مربوط نمیشه.

در ضمن ما که دیدیم همیشه اقایون آسیب پذیر بودن!
شما که میگی اعتقادی نداری.
ما داشتیم میگفتیم چرا اونایی که معتقدن اینکار رو میکنن.
راستی باید مورد همرنگ جماعت شدن رو هم اضافه کنم. شاید بعضی از زنها به این خاطر حجاب مطابق اسلام ندارن.

ضمنا منظور شما از آزادی چیه؟ این آزادی خاص چقدر مهمه و چه کاربردی داره؟
بنظر شما به نمایش گذاشتن زیبایی و جذابیت وقتی در جامعه جز اختلال کاری نمیکنه مفیده؟
اگر بگی فقط چون گرمم میشه بیشتر باور میکنم. اما من نمیدونم این زنها بدنشون چقدر حرارت داره که حتی زمستون هم علاقه به این کارا دارن!!

زنها تقریبا همه جای بدنشون برای مردها جذابت داره و تحریک آمیز، اما بنظر من مرد اینطور نیست.
گرچه من زن نیستم که از طرف شما صحبت کنم.
اما مثلا لنگ و پاچهء یک مرد چه زیبایی و جذابیتی داره؟ کلی هم پشم و پیله داشته باشه تازه!!
بنظر من مردا تنها بعضی جاهاشون برای زنها جذاب و تحریک کننده هست.
البته بعضی مردان استثناء هستن و بطور کلی اندام و طبیعت زیباتر و تحریک کننده تری دارن و شاید بطور دیگه مثلا مردانگی و قدرت جنسی حتی در لنگ و پاچهء اونا هم دیده میشه
ولی خب بطور عمومی صرف دیدن برجستگیهای بدن مرد کمتر باعث واکنش شیمیایی میشه!!
مرد ممکنه کلیت و هیبتش جذاب باشه از نظر جنسی برای زنها، اما تک تک اجزای بدنش اینطوری نیست.
درحالیکه منکه خودم مرد هستم میگم تقریبا همه جای بدن زنها برای مرد میتونه جذاب و بشدت تحریک کننده باشه.

Only God

I Wish I Was Buddha
کاش بودا بودم

Live And Let Live
زندگی کن و بگذار زندگی کنند

Forgive And Be Forgiven
ببخش و بخشیده شو

Folaani آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Folaani به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-22-2009   #21 (permalink)
Connoisseur

Folaani's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
چرا کلمه زن شما مسلمونا رو یاد فساد میندازه؟!!! بدحجابی من چطور میتونه یه مرد رو گناهکار کنه؟ ایا غیر از اینه که این مرد ذهن آلوده ای داره و با دیدن یه زن هزار و یک فکر پلید به سراغش میاد؟ فحشا رو مردان به وجود میارن نه زنان.
این فقط مختص مسلمانها نیست.
در غرب چون آزادی بیشتری دارن و روابط خیلی راحتتر و زیادتر، این مسائل دیگه برجسته و معضل نیست.
وگرنه زن زیبا و بخصوص بدون حجاب و بدون عفت کلا بیشتر مردها رو اول یاد فساد میندازه
خب این نقطهء ضعف مردهاست.
ولی لزوما این به این معنا نیست که همهء اون مردها فاسد میشن و تفکر و رفتار جایگزین پاکی وجود نداره.
ولی خب حداقل به خیلی از مردها خیلی فشار میاد از نظر روانی و نمیتونن درست به کار و بارشون هم برسن.
قديمي 08-22-2009   #22 (permalink)
Connoisseur

Folaani's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rayan نمايش نوشته ها
...
ولی آیا واقعا میشه گفت حجاب تاثیر بسیار مثبتی در اخلاقیات زن و بخصوص مردان جامعه ما گذاشته؟ آیا میشه گفت مثلا مردان ما از نظر اخلاقی حتما بهتر از مردان کشورهایی هستند که زنانشون بدون حجابن؟ به نظر من اگر نگیم بدتر هستند حداقلش اینه که هیچ فرقی با هم نکردن!
...
راستی شاید این تقصیر جمهوری اسلامی بود که همهء خانه های فحشا رو تخته کرد و هرجا ریخت و گرفت.
زنهای فاحشه هم رفتن زیر چادر و مکانهای عمومی جامعه هم به این زنان و مردان آلوده شد.
خیلی ها که از گذشته هم تجربه دارن این حرف رو میزنن. میگن همهء این افراد رو قاطی بقیهء مردم کردن و انداختن بجون مردم.
قديمي 08-22-2009   #23 (permalink)
Addict

fadaki's Avatar

محل سكونت: ملتی که از مرگ می ترسد ذلیل وتوسری خور خواهدبود
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 543
از ایشان 1,215 بار سپاسگزاري شده است

• حجاب یعنی زنداني نمودن مؤنث بودن زن وآزادي آرمان واندیشه او
محجوبه ميگويد: حجاب يعني امنيت خويش درمقابل آزارونگاه هاي چشمان بوالهوسان دل مريض .
محجوبه ميگويد:حجاب يعني حفظ حريم من است كه ورود ممنوع است واين سرزمين صاحب دارد ومسئول.
محجوبه ميگويد: زيبائي من ارزش دارد وقيمت وبراحتي قابل دسترسي براي همگان نيست :
- وقتي طلا همچون آهن ومس در همه جا هست ، فراون است وارزان، ديگر طلا ارزش آنچناني نخواهد داشت........ وقتي هر شب شب قدر باشد ديگر آن قدر ش از بين خواهد رفت .
محجوبه ميگويد: من از زيبائي خويش بعنوان ! دام فريب نامحرم .. وتله براي جنس مخالف .. وفتنه براي اغيار .. بكار نمي گيرم هرگز
من از زيبائي خويش بعنوان ! وسيله جذب جنس مرد وبرانگيختن حسد جنس زن بكار نمي برم هرگز.
محجوبه ميگويد: زيبائي يعني :
نه اسير تنم باشم ونه در بند صورت خويش كه زيبائي : اول سيرت وبعد صورت خويش .
محجوبه ميگويد: من هستم كه وجود دارم وارزش ... نه هيكلم .. ونه سر وروي ام.. ونه قيافه ام ....هرگز.
محجوبه ميگويد: من با حجاب از (قيافه، هيكل، زر وزيوز، وعرضه اندام خويش) براي...{ اظهار وجود، جبران خلاءشخصيت وجذب نگاه ديگران} ما يه نمي گذارم.. هرگز.
محجوبه ميگويد: من در پي آنچه تاريخ مصرف دارد نخواهم رفت..وبه دنبال توجه وستايش ديگران نخواهم شتافت زيرا ميدانم:
.هدف حجاب زن محجوب شدن اوست نه درمیان مردم انگشت نما شدن اوست
حجاب زن:آن پوششي وآن ظاهري وآن قيافهء وآن ژستي وآن نشست وبرخاستي وآن صحبت كردني وآن نگاه كردني وآن رفت وآمدي وآن نماي بدنست... كه باعث جلب نظر مرد وتحريك اونگردد.
وحجاب يعني، فرياد رساي زني كه ميگويد: من فقط( انسان) ام درجامعه و {زن وانسان} ام درمنزل وسلام.
fadaki آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي fadaki به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-22-2009   #24 (permalink)
Addict

mph1's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله daneshjoo نمايش نوشته ها
اگه بخوايم منطقي تر نگاه كنيم و در واقع به سيره مسلمانها تا قبل از تقريبا دوره قاجار ميبينيم كه حجاب مردان چيزي هم سطح با پوشش زنان بوده ...يعني اكثرا كلاهي بر سر داشتند(حتي در تابستان )يا عمامه اي بر سر مي بستند و همينطور اكثرا قبا مي پوشيدند...
شايد مصداق امروزين اين صحبت من روحانيون جامعه هستند كه اگر نگاه كنيم مي بينيم پوششي تقريبا شبيه پوشش بانوان دارند...
بنابراين اگر معتقد باشيم كه سيره مسلمين هم جزئي از منايع فقهي ماست بايد بگوييم كه مردان عصر ما بد حجاب هستند...
---
شرمنده اين پست فكر كنم خيلي به موضوع مربوط نبود
اخه به مرد كه نگفتن تا مچ و ...!
البته معلومه اگر كسي باشه حجاب بهش واجب باشه بعد رعايت نكنه خوب ديگرانم نيم خوان رعايت كنن...
اين اولين باره دارم اين حرفا رو مي شنوم!!!
نقل قول:
به نظرم بد نیست که کسانی که تا حدودی مذهبی یا نیمه مذهبی هستند چنین ظواهری هم داشته باشند.
خوب واسه چي؟!
نقل قول:
یعنی در بین آدمهایی که به اصطلاح به زیاد در مورد پوشش و ... سخت نمیگیرن انسانهای معتقد و نیمه معتقد هم داشته باشیم بد نیست. تا دین محصور در یک عده خاص نشون داده نشه. در دنیای امروز لازمه تا حدوی آزادی نسبی (نه بیش از حد) در اینطور مسائل داده بشه.
خوب اون كه آره مثلا اگر صد نفر باشه 50 درصد محجبه باشن 25 درصد بد حجاب و 25 درصد بي حجاب!
ولي خوب بهتر نيست 75 درصد كامل با حجاب باشن؟!
نقل قول:
البته نه در اون حد فجیع که دیگه هرچی اعتقادات و باورها رو به سخره بگیرن و در حرف هم شریعتی بخونن! ولی در حدی که خودت توصیف کردی به نظر من مشکلی نداره.
آره دقيقا تو رو خدا اين حرف دل منه!
مثلا جلو خونه ي ما يه دختره بود معلوم نبود قيافه رو از كجا گير آورده بود!
ورداشته بود يه پرچم آمريكا بسته بود بالا سرش يه جوري بد موهاشم مثل تاج خروس از بينش رد كرده بود لباسشم تقريبا آستين كوتاه بود رسما!
شلوارم كه!!! شلوار نگو بگو لباس شنا!!!!لباس غواصي ديدي؟!
نقل قول:
در جامعه امروزی که در تلوزیونش هر روز فیلم و سریالهای خارجی رو میده که تمام زنهاش آزادانه(بدون حجاب) زندگی میکنن، کار میکنن، به موفقیت میرسن و ... در چنین جامعه ای حجاب کامل رو زور وادار کردن فایده ای نداره و بیشتر باعث فراری دادن جوونها میشه. به نظرم بهتره چین کسانی رو هم که انسانهای معتقدی هستند اما ظاهر لزوما کاملی ندارند در جرگه اهل دین و اهل باورها قبول کرد تا دین رو فقط در چادر و چاقچور داشتن معنا نکنیم.
خوب اون كه بله!
من كه نمي گم بي دينن!من مي گم چرا اون طوري پوشش دارن!
چادرم خوب پوشش مليه تا اسلامي..
نقل قول:
----
ببخشید من کمی هم ساختار شکنی میکنم، این همه میگیم حجاب باعث مصونیت زن است و با حجاب مردان و زنها حواسشون به همدیگه نمیره و به کارشون راحتتر میرسن و زن در جامعه راحتتره و ....

ولی آیا واقعا میشه گفت حجاب تاثیر بسیار مثبتی در اخلاقیات زن و بخصوص مردان جامعه ما گذاشته؟ آیا میشه گفت مثلا مردان ما از نظر اخلاقی حتما بهتر از مردان کشورهایی هستند که زنانشون بدون حجابن؟ به نظر من اگر نگیم بدتر هستند حداقلش اینه که هیچ فرقی با هم نکردن!
خوب آره!ولي وقتي طرف حجاب داره! مرد تو خودش يك احساس حقارتي مي كنه و ...!(بقيه ش و يادم نمياد ولي كلا من برداشت كردم ازش كه اگه خانوما حجاب داشته باشن مرد بهشون تجاوز نمي كنه!)
نقل قول:
آیا واقعا اجباری نبودن حجاب مثلا در کشور مسلمان ترکیه باعث شده همه گناهکار بشن؟! ترک ها واقعا ملت با اخلاق و مهماندوستی هستند! شاید بهتر از ایرانیها!
خوب اون كه آره،آقاي دانشمند هم مي گفت! مي گفت مثلا تركيه كه مثلا لائيك هم هست مياد كليد اسرار مي سازه! بعد ما تو جمهوري اسلامي...
به واقع همين طوره به قول سعيد فيلماي ايران همون فيلماي زمان شاهه فقط از نوع حجاب دار!!
تو تركيه ملت واسه حجاب جون مي دن اني جا ...!
دوستان لطفا من بعد نقش تهاجم فرهنگي رو هم رد نظر بگيرن.
خلاصه اين طوري..
نقل قول:
پس تکیه مون به این نباشه که طرف چادر رو تا زیر چونه و روی چشمها بیاره تا بگیم اون شخص دیندار هست و اگر غیر از این باشه یعنی دین دار نیست و میره جهندم! چه بسا بعضی از این با حجابها از خیلی از ظاهرا بی حجابها وضعشون از نظر دینی اسفناکتره!
اين و كه آره راست مي گي!
اونم درسته!
مثل مطب! ما يه جا رفتيم مطب واسه بيني خدا خيرش نده همه رو مي گفت ساعت 6 بيا خود شو خلاص مي كرد!
بعد طرف شايد از شهرستان ميامد كلي ناراحت مي شد!
در صورتي كه حجاب كامل هم داشت!
ول خانوم ديگه بود بي حجاب مي شه گفت!
ولي خوب همه كارش رو حساب كتاب بود(منشي دكتر گوش بود)...

اين طوري..

اما ببين اگر كسي چادر كنه يعني از روي قلبي و اينا! خيلي بهتره تا اين كه مانتو هاي آنچناني و حجاب آنچناني بپوشه!
نقل قول:
---

و دست آخر خود ما آقایون خوبه قبل از نگرانی برای سطح دین خانومهای کم حجاب مواظب دین خودمون هم باشیم مثلا چند درصد آقایون (از جمله من و خود mph و ...) اصلا به نامحرم نگاه نمیکنیم! چه معتقد به دین و چه غیرمعتقد!! چند درصدمون همه ملزومات دینی رو رعایت میکنیم که حالا به حجاب کامل و کافی داشتن در خانومها گیر بدیم!
اين و خوب اومدي!من تا الآ دوبار شده خواهرم از كنارم رد شده اصلا متوجه نشدم!
يعني نگاه نكردم!
تو پياده رو هم چه يك زوج بيان چه يه خانوم تنها باشه بازم مي رم كنار..

خوب اين آره!!
ببين ولي مي گن هر چيزي رو مي توني درست كن!
چه اشكالي داره اينا اول درست بشه!
هيچ كس انسان كامل نمي شه!!اون كتاب شهيد مطهري فقط يك اسم بيشتر نيست!
فكر مي كنم بايد هر چي رو مي شه درست كرد...
قديمي 08-22-2009   #25 (permalink)
Addict

mph1's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Folaani نمايش نوشته ها
راستی شاید این تقصیر جمهوری اسلامی بود که همهء خانه های فحشا رو تخته کرد و هرجا ریخت و گرفت.
زنهای فاحشه هم رفتن زیر چادر و مکانهای عمومی جامعه هم به این زنان و مردان آلوده شد.
خیلی ها که از گذشته هم تجربه دارن این حرف رو میزنن. میگن همهء این افراد رو قاطی بقیهء مردم کردن و انداختن بجون مردم.
خوب بين اين وري محدود تر مي شن!
منم خودم مي گم بايد اسلاميش باشه(خانه ي عفاف!) ولي ببين مي گن اگر درست بشه چون ازدواج سخته انگيزه ي جوون ها واسه ازدواج مياد پايين!
خوب ازدواج هم كه همه اش جنسي نيست براي تعالي خود آدمه!
6 تا مزيت داره با اين كه گفتم مي شه دو تا!بقيه رو هم يادم نمياد!
يعني شما مي گي فا....خونه بايد وجود داشته باشه؟!
اين كه مي شه زنگ خطر! اخه آندولوس رو همين جوري از چنگ مسلمونا در آوردن!
نقل قول:
این فقط مختص مسلمانها نیست.
در غرب چون آزادی بیشتری دارن و روابط خیلی راحتتر و زیادتر، این مسائل دیگه برجسته و معضل نیست.
وگرنه زن زیبا و بخصوص بدون حجاب و بدون عفت کلا بیشتر مردها رو اول یاد فساد میندازه
خب این نقطهء ضعف مردهاست.
ولی لزوما این به این معنا نیست که همهء اون مردها فاسد میشن و تفکر و رفتار جایگزین پاکی وجود نداره.
ولی خب حداقل به خیلی از مردها خیلی فشار میاد از نظر روانی و نمیتونن درست به کار و بارشون هم برسن.
برجسته و معضل نيست؟!
دوست عزيز بدبخت شدن رفته!
تو راهنمايي جاي كار كردن رو اخلاق دارن قرص ضد بارداري پخش مي كنن تو لندن!
پايتخت كشور رو گرفتن شما مي گي در امانه؟!

راست مي گي!
مثل تيمور تاش اسناد خيانتش رو روس ها همين جوري ازش گرفتن دو تا زن و فرستادن سرگرم شد اسناد رو ازش دزديدن! بد بخت سرش رو سر همين هوسروني هاش داد!
اونم كه گفتي حقيقتيه!
من ني دنم چرا جلو فيمينيستها اين حرف و مي زني م گن بيماري!
اتاقا كسي كه تحريك نشه بيمار هست!! مگر اين كه دوست پر يا دختر داشته باشه!!
قديمي 08-22-2009   #26 (permalink)
Connoisseur

Folaani's Avatar

جنسيت:

من خودم فکر کنم خیلی جذابم چون هرجا رد میشم همهء دخترا و زنها نگام میکنن.
نمیدونم چرا؟!!

راستی من اگر بخوام ازدواج کنم دوست دارم همسرم بدحجاب نباشه. افراطی نیستم، اما باید پوشش و ظاهرش سنگین و غیرتحریک کننده باشه.
معمولا هیچکس دوست نداره با این دخترای خودنما و خودسر ازدواج کنه چون براش دردسر میشه. مگر اینکه طرف خودش آدم خاصی باشه و هدف و بینش خاصی داشته باشه.
یه نکتهء دیگه اینکه حداقل برای من دخترا و زنهای محجبه هم جذابیت خاصی دارن. خصوصا این پوشش های جدید اسلامی که درست کردن (این چادرهای مدرن رو میگما) بنظر من خیلی جالب هستن و جذابیت خاصی هم به جنس مونث میدن. البته منظورم جذابیت همراه با عفت هست نه مثل بدحجابی.
خلاصه بدجوری علاقه دارم بهشون! فقط حیف که نمیتونم ازدواج کنم چون معیارهای مهمی دربارهء خودم هم دارم.
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Folaani به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-22-2009   #27 (permalink)
Aficionado

shams's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 48
از ایشان 143 بار سپاسگزاري شده است

ولی حجاب خیلی خوبه

shams آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-22-2009   #28 (permalink)
Connoisseur

Folaani's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
خوب بين اين وري محدود تر مي شن!
منم خودم مي گم بايد اسلاميش باشه(خانه ي عفاف!) ولي ببين مي گن اگر درست بشه چون ازدواج سخته انگيزه ي جوون ها واسه ازدواج مياد پايين!
خوب ازدواج هم كه همه اش جنسي نيست براي تعالي خود آدمه!
6 تا مزيت داره با اين كه گفتم مي شه دو تا!بقيه رو هم يادم نمياد!
يعني شما مي گي فا....خونه بايد وجود داشته باشه؟!
اين كه مي شه زنگ خطر! اخه آندولوس رو همين جوري از چنگ مسلمونا در آوردن!
گیر نده تو رو خدا که با فاحشه خانه موافقم یا مخالف.
آخه کدوم آدم خداباوری میتونه براحتی چنین نظری بده.
بقول یارو خطر داره حسن!!
ممکنه آدم نظر شخصی هم داشته باشه ولی نتونه بیان کنه.
فعلا این رو بصورت یه تحلیل و مقدمات درنظر بگیر.

الان ما فاحشه زیاد داریم. غیر از اینه؟
فضای عمومی و کاری جامعه آلوده شده؟ غیر از اینه؟
متعرض نوامیس مردم میشن و مزاحمت و آبروریزی خیابانی ایجاد میکنن. غیر از اینه؟
وقت و انرژی عظیمی از جوونهای ما بجای درس خوندن و فعالیتهای مفید دیگه توی خیابانها و برای ایجاد رابطه و گیر آوردن فرصت و تماس تلف میشه. غیر از اینه؟
تازه نرخ فاحشه ها هم بدون نظارته. بیشتر پولدارها و اونهایی که امکاناتش رو دارن از این خدمات استفاده میکنن!!
مسئلهء بهداشت هم هست.
مسئلهء بچه های ناخواسته هم هست.
نمیشه با افراد مزاحم و متجاوز و غیره با شدت لازم برخورد کرد چون راه دیگری توی جامعه نیست.

فاحشه خانهء قانونی و تحت نظارت و بهداشتی میتونه کلی از این مشکلات رو حل کنه.
غیر از اینه؟!!!

فقط بحث دینی اون باقی میمونه.
اینایی که من گفتم بیشتر از لحاظ عقل و علم بشری بود که البته خطاپذیره و شاید خیلی از جامعه شناسها هم قبول نداشته باشن. دوست دارم نظرات مخالف رو هم بدونم و علتشونو.
آیا دین میگه فقط بخاطر اینکه ازدواج کم نشه این مسئله قابل قبول نیست؟
قديمي 08-22-2009   #29 (permalink)
Connoisseur

Folaani's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
برجسته و معضل نيست؟!
دوست عزيز بدبخت شدن رفته!
تو راهنمايي جاي كار كردن رو اخلاق دارن قرص ضد بارداري پخش مي كنن تو لندن!
پايتخت كشور رو گرفتن شما مي گي در امانه؟!
بیشتر منظورم این بود که دیگه مسئلهء حجاب براشون یه چیزی فرعی و غیراستثناء هست.
قديمي 08-22-2009   #30 (permalink)
Aficionado

mahound's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 600
از ایشان 327 بار سپاسگزاري شده است
Talking پاسخ : چرا خانوماي معتقدم حجابشون كامل نيست؟

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله folaani نمايش نوشته ها
من خودم فکر کنم خیلی جذابم چون هرجا رد میشم همهء دخترا و زنها نگام میکنن.
نمیدونم چرا؟!!

راستی من اگر بخوام ازدواج کنم دوست دارم همسرم بدحجاب نباشه. افراطی نیستم، اما باید پوشش و ظاهرش سنگین و غیرتحریک کننده باشه.
معمولا هیچکس دوست نداره با این دخترای خودنما و خودسر ازدواج کنه چون براش دردسر میشه. مگر اینکه طرف خودش آدم خاصی باشه و هدف و بینش خاصی داشته باشه.
یه نکتهء دیگه اینکه حداقل برای من دخترا و زنهای محجبه هم جذابیت خاصی دارن. خصوصا این پوشش های جدید اسلامی که درست کردن (این چادرهای مدرن رو میگما) بنظر من خیلی جالب هستن و جذابیت خاصی هم به جنس مونث میدن. البته منظورم جذابیت همراه با عفت هست نه مثل بدحجابی.
خلاصه بدجوری علاقه دارم بهشون! فقط حیف که نمیتونم ازدواج کنم چون معیارهای مهمی دربارهء خودم هم دارم.
حتما تو هم نگاشون میکنی که میدونی نگات میکنن.

اما در مورد حجاب ، با اینکه تازگیا کافر شدم ولی به نظرم حجاب چیز خوبیه! البته گونی باشه بهتره! بهتر از آرمان ها و اندیشه های زن (به قول فدکی) فاع میکنه! حجاب فدکی هم بد نیسا ولی کاش چشمشم پوشیده بود ، آخه بعضیا رو منحراف میکنه!

mahound آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال