|
|
#31 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: ملتی که از مرگ می ترسد ذلیل وتوسری خور خواهدبود
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 543
از ایشان 1,215 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) | ||||||
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,979
از ایشان 5,813 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
نقل قول:
و از همین هم میشه نتیجه گرفت که حجاب در اون حد که لازم بوده نقش خودش رو در جامعه ما ایفا کرده و باید به فکر مسائل دیگه ای باشیم. به بیان دیگه اگر مسائل دیگری باعث شدن که جامعه شرایط جالبی نداشته باشه نباید فقط از یقه ی حجاب گرفت و اینقدر بهش ریز شد. به این هم باید اشاره کرد که، اینکه اگر حجاب نباشه جامعه آسیب پذیر میشه کمی هم بخاطر ظرفیت و عادت جامعه ما هست که با این تغییر ممکنه بهش آسیبهای زیاد وارد بشه. در ضمن فکر نکنم کشورهای دیگه اونقدر مشکل فحشا براشون اونقدر عمیق و گسترده باشه که بخوان کشورشون مانند کشوری مثل ایران و حجاب اجباری باشه. (اصولا ما عادت داریم اینطور نشون بدیم که باقی کشورها غرق در مشکلات اخلاقی و فساد هستند و ما پاک موندیم در حالی که مسائل اخلاقی اونقدرها که ما نشون میدیم در صدر مشکلات دیگر کشورها نیست و در مقابل اونها خیلی مسائل دیگرشون / علم و تکنولوژی و رفاه و نبود اجبارها و بدعتها و ... از ما پیشرفته تر و در جهت رفاه مردمشون هست!) نقل قول:
دقت کن که نمیگم باید کشف حجاب بشه میگم اسلام بجای خود ولی سختگیری هم نباید بشه. نقل قول:
این توهینه به آقایون!! مردم کشورهای دیگه حق دارن به این عقیده بخندن و بگن شما اگر زن بی حجاب ببینید واقعا مردهای جامعتون اینطوری به بحران!! میفتن؟! این تابوئیه که خود ما ایجاد کردیم یک کشور مثل آلمان رو در نظر بگیر و ببین با توجه به این که بی حجابی صد درصد درش وجود داره چند درصد تجاوز درش هست؟!! و اون رو با امار تجاوزها در ایران مقایسه کن! به نظر من فرق زیادی نباید داشته باشن! نقل قول:
به نظر من دولت اگر بلد نیست که اینها رو آموزش بده یا شغلی بهشون بده و دستشون رو بند کنه، حداقل اینا رو نباید به قول شما بین ملت ول کنه چون اوضاع بدتر میشه. نقل قول:
|
|
|
|
|
#33 (permalink) | |||
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: سرزمین خفته در خون
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 96
از ایشان 59 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
|
|
|
#34 (permalink) | ||
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: در میان جاده های بی عبور
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 665 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() نقل قول:
پس اگر بخواهیم نتیجه ای هم بگیریم منظور قران ، چادر و پتوی سیاه و ان هم به صورت اواتار فدکی و ... نیست بلکه منظور از حجاب رعایت پاکدامنی و نجابت است.پس پتوی سیاه را به قران نباید چسباند. ایه دوم هم درباره شتری راه نرفتن و نشان ندادن عورت بود و روسری ای که روی سینه بیفته باز هم از پتوی سیاه ادعای شیخ و اجبارش خبری نیست
مرگ بر خا...خا...خا... (برهان چرا خط بالا رو ادیت میکنی؟) ![]() مرگ بر خاک انداز برای آنهایی که بال ندارند قفس تنگ نیست ويرايش توسط oghyanoos : 08-23-2009 در ساعت 01:53 AM. |
||
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي oghyanoos به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#35 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 466
از ایشان 420 بار سپاسگزاري شده است
|
زرتشت (ع) در حدود بیش از هزار سال (و به روایاتی بیش از هزاران سال) پیش از میلاد مسیح، در کتاب یسنا بر عفت سرشتین در کنار پوشش ظاهری پافشاری کردهاست.
بر پایهٔ آنچه موبد «رستم شهرزادی» گفتهاست، پوشش زن باید به گونهای باشد که حتا یک تار موی او نیز آشکار نگردد. در خرده اوستا، چنین آمدهاست: «همگان نامی ز تو بر گوییم و همگان سر خود را میپوشیم و آن گاه به درگاه دادار اهورمزدا نماز میکنیم». در زمان ساسانیان همچون دوران پیش از آن، زنان از چادر به عنوان پوشاک رو استفاده میکردند چادر چیزی بوده که از دوران ایران بزرگ در این کشور بوده و آمیخته با فرهنگ و دین این کشور بوده به هر حال خوب است هر زن ایرانی حجابش را رعایت کند که هم ریشه در فرهنگش دارد هم دینش ..البته چه خوب تر که از چادر که ریشه در باور ها و فرهنگش دارد استفاده کند حال این پوشش میتواند چادر باشد یا هر چیز دیگری که پوشش وی را حفظ کند و هیچ اجباری هم نباید باشد که حتما از چادر استفاده کند نکته:...
زبود مستعار استغفر الله دمی کآن بگذرد بی یاد رویش از آن دم بی شمار استغفرالله ويرايش توسط Espahbod : 08-23-2009 در ساعت 05:18 AM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Espahbod به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#36 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: بچه محله امام رضایم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 249
از ایشان 717 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
یکی از منابع فرعی در قانونگذاری و احکام فقهی عمل به سیره مسلمین هست و اون چیزی که من بدست آوردم این بوده که تا قبل از دوره قاجار مردها تقریبا پوششی شبیه بانوان داشتند(سیره مسلمین بر این منوال بوده) ... حتی اگه الان یکسری به کتاب لمعه شهید اول(یا شرح لمعه شهید ثانی) بزنی میبینی که شهید گفته بدون عبا خارج شدن برای مرد مکروه هست... پس چیز تازه ای نیست... --- در قرآن هم به زنان دستور حجاب داده شده و هم به مردان ... و البته به هر دو امر به پاکی چشم هم شده... --- برای بررسی احکام اسلام باید دید کلی نگر و جامعی داشت و گرنه نهایتا منجر به موضع گیریهایی شبیه موضع گیری برخی دوستان میشویم ![]()
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
عبدالکــریم سـروش
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرای خردمندان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 602
از ایشان 1,331 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| 6 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Bozorgmehr به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#39 (permalink) |
|
Addict
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
|
دوست عزير اين چه حرفيه مي زني آخه"؟
جناب بزرگمهر رو همه به اخلاق و دانش قبول دارن! شما وقتي همه رو زير سوال مي بري يعني.... ![]()
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي mph1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#40 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: خداحافظ
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,377
از ایشان 2,567 بار سپاسگزاري شده است
|
نوشته اصلي بوسيله مهرماه
شما دوس داری نوع لباست رو دیگران انتخاب کنن و مجبورت کنن که ان لباس مزخرف رو بپوشی؟ ما هم مایل نیستیم روسری سر کنیم و مانتو بپوشیم... به من چه که اسلام به خطر میفته! به جهنم بیفته. مرد آسیب میبینه ببینه و چشش هم کور بشه... برام مهم نیست، این مشکل مرده که باید خودش رو مداوا کنه نه زن. اولا که توی حرفاتون خودخواهی موج میزنه بعدشم چه ربطی ب تاپیک داشت شماها اینطوری هستین هی شاخه شاخه میپیرین و شبهه ایجاد میکنید تا هم میان بچه ها جوابتون بدم میرین سره یه مسئله دیگه ... این راها قدیمی شده
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي amir02 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#41 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: من خاكستــر نشينـــم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 659
از ایشان 1,251 بار سپاسگزاري شده است
|
دوس دارم همه پستها رو بخونم و بعد جواب بدم ولي الان فرصتش نيس
فقط در مورد سوالي كه توي تيتر تاپيك مطرح شده : اولا كه منظورت از حجاب چيه؟ دوما كه حجاب اول براي آقايون هست و بعد براي خانوما ! من به شخصه به عنوان يه دختر چادري ، وقتي با يه پسر برخورد مي كنم ، تو همون برخوردهاي اول متوجه ميشم كه اين آدم تو نيگاهش حجاب داره يا نه ؟ كه اگه نداشته باشه من مجبورم مدام سرمو بندازم پايين و اونجوري برام سخت ميشه و البته كه با وجودي كه نگاهش نميكنم بازم سنگيني نگاهش رو حس مي كنم آقايون شماها حجاب دارين كه از خانوما انتظار حجاب دارين ؟
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي RiRa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#42 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: سرزمین خفته در خون
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 96
از ایشان 59 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() مطلب من دقیقا در رابطه با موضوع تاپیک بود اما انتقاد شما ربطی به تاپیک نداره! ![]() برای ادعاتون مدرک بیارین! اگر حرفی برای گفتن نداری و میخوای تعداد پست هات رو بالا ببری بهتره دنبال یکی دیگه باشی چون وقت برا تلف کردن ندارم. در ضمن موضوع تاپیک رو منحرف نکن برو یه جای دیگه بازی کن! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#43 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: در تنهایی
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 230
از ایشان 271 بار سپاسگزاري شده است
|
چرا خانوماي معتقدم حجابشون كامل نيست؟
مگه خانومایی که حجابشون کامل نیست معتقد نیستند؟ مگه خانومایی که حجابشون کامل هست معتقدن؟
|
|
|
|
#44 (permalink) | |||||
|
Addict
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
بعدشم گزاره دو شرطي مي ذاري؟! خوب اونم همونه ديگه! معلومه كه آره! اگه معتقد نباشه كه حجابش كامل نمي شه كه! نقل قول:
خوب اين اسمش تواضعه يا خود خواهي؟! نقل قول:
اون نگاه هست نه حجاب! از كجا همچين چيزي رو متوجه مي شين؟ خوب اين مي شه جز همون يه درصد كمي از خانوما كه بد حجابن.... خوب حجاب آقايون چيه؟! من كه خودم هيچ وقت شلوارك نپوشيدم(البته بچگي هام قبل از اين كه برم مدرسه شايد كلا يكي دو بار هم اونم بيشتر نپوشيدم! حتي تو مدرسه اي بودم كه لباس فرمش شلوارك بود ولي من لي مي پوشيدم!) از نظر نگاهم بايد بگم حتي دو بار خواهرم از كنارم رد شد اصلا متوجه نشدم! هر وقت يه زوج يا يه خانوم تنها تو پياده رو يا هر جا مي بينم يه راهي رو مي رم كه برخورد نكنم... بعدشم من كه نگفتم بياين حجاب داشته باشين! گفتم براي چي حجاب رعايت نمي شه! اونم بين حتي اونايي كه نه از نظر ديني بلكه از نظر فكري هم بهش رسيدن و بيانشم مي كنن... نقل قول:
يكي ضد خدا بودن! يكي هم آزادي زنان! به اميد توفيق روز افزون! ![]() نقل قول:
خوب اون طوري كه نه! ببين منم مي گم بايد خونه ي عفاف باشه نه اون چيزي كه گفتي! حرفات همه اش درست بود! منم نمي گم نكنن! اتفاقا اين بدعت هست! عقل آدمي محذوذ هست بنظرم اونام خيلي فوايدش رو نمي دونن! كه اون نظر و مي دن و مي گن ببندين! (فكر كنم چپي ها بودن! گر چه من خودم دفاع از اين موضع رو از يه راستي هم ديدم) ![]() به هر حال من كه خودم مي گم چيز خوبيه! با اين شرايط كنوني كه مردا اين قدر.. ببخشيد البته! ولي مثلا يكي از همسايه هاي ما هست هي هر از گاه صداي دعواش با زن و بچه اش شنيده مي شه طفلكي بچه شون گريه مي كنه! دلم مي خواد بگيرم بزنمش! خوب طرف وقتي همچين جاهايي باشه و بره پولش و اونجاها خرج كنه بهتر از اينه كه بره پول بده كه هم خودش و خانواده اش رو خراب كنه هم موجب بد بختي ديگران بشه! من مطمئنم اگر اني طرح عملي بشه خيلي از معتادا جاي اين كه پول به مواد بدن پول به اين جور جاها مي دن! ولي يه حرفت و قبول ندارم ما اون جار جاها الآن كه نداريم ديگه!با طرح امنيت اجتماعي اصلا. البته زمان هاشمي خيلي راديكال و بد برخورد مي شد و زمان موسوي بد تر ولي زمان خاتمي باز ديگه خيلي رو داده شد! الآن يكم از زمان هاشمي بهتر برخورد مي شه! الآن طرف مي بيني رفته خيابون متاسفانه به دليل حجاب بد خانوماي دگيه و آرايشاي ...! دلش و بردن! تو خيابون تو ماشين به زنش مي گه پدر....! فلان...! خوب بدبخت هم مي شينه زار مي زنه! اينا اگر اون جور جاها رو درست كنن اين برخورد ا خيلي كم مي شه! چون هم هزينه ي كمي داره هم اين كه مي شه تنوع زيادي رو آورد! پ.»:دوستان لطفا راجع به خودم فكر بد نكنين من 17.5 سال بيشتر ندارم و يه وقت فكر نكنين خودم دنبال...! من فقط دنبال جواب تيتر مي گردم همين! ![]() |
|||||
|
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: خداحافظ
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,377
از ایشان 2,567 بار سپاسگزاري شده است
|
آهان اعتقاد داشتن با ایمان داشتن زمین تا آسمون فاصله است
مثلا حتی بعضی از دکترا میدونن که سیگار بده ولی سیگار میکشن یا بعضی از طلبه ها میدونن دروغ گناه داره ولی میگن یا بعضی از خانم ها چادری میدونن حجاب خوبه ولی رعایت نمی کنن. نظر بنده اینکه نباید این افراد ملاکی برای سنجش باشند مثلا بگیم بابا دکترم داره سیگار میکشه پس مام بکشم یا این هاجاهرو نگاه کن فلان کارو کرد یا این چادریام که اینطورین این آفت بدیه تو چی کار به افراد داری برو اصل رو نگاه کن: سیگار بده ، تموم شد و رفت حالا حتی اگرم پزشک کشید بازم بده هاجاقا فلان کرو کرد ، کرد که کرد ، ایمان به ترک این عمل نداشته برو اصل دین رحوع کن نه اینا چادری فلان کارو کرد ، تو چی کار داری ، و اون کاری که میدونی درسته و دربارش تحقیق کردی انجام بده. خوب این حرفیه باید ببینیم معتقد به چی نیستند به اسلام خوب من اینو خیلی قبول ندارم چون هتند افرادی که قبول دارند ولی اینطور هستند ولی باز همون مشکل ایمانه میگه خوب یه زره مو که به جایی بر نمیخوره ببین قبول داره ها ولی ایمان نداره یا مثلا میگه یه پوک سیگار که به جایی بر نمیخوره ولی به خدا تاثیر میذاره کوچکه ولی تاثیر میذاره قطره قطره جمع گردد شیطان پله پله آدمو گمره میکنه آفرین بابت این سوال دقیقتون ![]() نه آره نه خیر ببین هیچ قائده کلی وجود نداره که اعتقاد رو ثابت کنه ، اعتقاد رو خدا میدونه و بس ولی خوب بازم مسئله ایمان میاد وسط مثلا میگن : این ریش دارن مومند ( ریش تیغ زده ها مومن نیستند) خوب این حرف ناقصیه چون تو هر گروهی آدم بد (خوب) هست چه روحانی چه معلم و چه .... ولی بازم برمیگرده به ایمان اقا دستورات دین ما میگه ریشو باتیغ نزنین حالا یکی میگه باشه ، یکی دیگه میگه دینو قبول دارم ولی خدایا اینیکی رو بی خیال ریشمو بزنم خوش تیپ تر میشم . در مورد حجاب هم همینطوره شاید کسی حجاب رو رعایت کرده باشه ولی نه با ایمان به صورت اکتسابی و روش هایی از این قبیل خلاصه کلام: ترو و خشک را با هم نسوزانیم و دید کلی نداشته باشیم. خدایا ما را هدایت فرما![]() |
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي amir02 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |