|
|||||||
| هم اندیشی هم اندیشی و همفکری |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#91 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Sep 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 949
از ایشان 771 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#92 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,192
از ایشان 2,235 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mph1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#93 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: ایران خاک دلاوران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 155
از ایشان 121 بار سپاسگزاري شده است
|
جناب بزرگمهر عالی بود واقعا تصویر گویایی است.(اتفاقا بنده نیز موافقم که اگاهی ها بصورت های مختلف صورت بگیرد تا اینکه فقط با زبان باشد...چون نصیحت کردن به دل هر کسی نمیشینه ...اما این تصویر خودش گویاست.ممنون )
|
|
|
#94 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,192
از ایشان 2,235 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
چادر پوشش باستاني ما است! همين كت و شلوار كه شما مي پوشي مي دوني مال عهد عتيق اروپا است؟! كه شايد با توجه به هجرت آريايي ها از اون خطه قديمي تر از مال ما و بعبارتي متحجرانه تر از پوشاك ما باشه! من فكر مي كنم به جاي حذف بايد نوآوري كنيم... اتفاقا بد نيست اشاره كنمبه توصيفات توريست ها و افراد خارجي كه يكي از سياسيون عهد پهلوي مي گفت لباسهاي ايراني اتفاقا خيلي قشنگ و رنگ و بارنگ بودن ولي بي كلگي پهلوي در قالب كردن لباس هاي غربي موجب از بين رفت ذوق و سليقه ي سرشار ايرانيان شد! |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mph1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#95 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: ایران خاک دلاوران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 155
از ایشان 121 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
به هر حال منم موافقم که نواوری بوجود بیاد.لباس ایرانی با طرح ایرانی ![]() شب خوش ![]() |
|
|
|
|
|
|
#96 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Sep 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 27
از ایشان 53 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
agar bekhai mitoonam phontamo avaz konam ke rahat tar bekhooni agaram nemitooni 2 hafte sabr kon javabe farsi mizanam barat
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي khanomgol به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#97 (permalink) | ||
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: سنگ زیرین آسیاب!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,703
از ایشان 6,988 بار سپاسگزاري شده است
|
ار بهنویس استفاده کنید. مبدل فینگلیش به نوشتار فارسی. (کارش کاملا دقیق نیست ولی قابل قبوله.)
مثلا: نقل قول:
نقل قول:
|
|
|
|
|
#98 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: همین حوالی
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,301
از ایشان 3,811 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اگر تاپیکی که استارت کردی همگانی است چرا به مادر و خواهر خودت فکر نمیکنی؟! لطفا جواب پستی که نقل قول شده است را بدهید...
ويرايش توسط BaD_BoY : 08-25-2009 در ساعت 09:49 AM. |
|
|
|
|
|
|
#99 (permalink) | |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: سنگ زیرین آسیاب!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,703
از ایشان 6,988 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
قرار نیست هر کس مساله ای رو مطرح کرد اول خانوادش رو تفتیش کنیم و جلوش موضع بگیریم! ربطی هم به پدر و مادر نداره. شاید تمام خانواده من در این مساله صدق کنن و من بازم بخوام این مساله رو در محیط عمومی مطرح کنم تا از دید دیگران جواب بگیرم! و اگر هم مادرش در این مساله صدق نکنه، در عوض در بیرون و دانشگاه و هزار جای یگه این مساله رو مشاهده میکنه کور که نیست. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#100 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
شما فکر میکنید که استارتر منظورش اینه که گاهی کامل نیست!ولی ایشون در عنوان تاپیک نگفتند گاهی...اشاره ی کلی کردند و گفتند که خانم های معتقد هم حجابشون کامل نیست!یعنی نه تنها کسانی که معتقد نیستند حجاب ندارند بلکه کسانی که اعتقاد دارند هم حجاب ندارند...(اشاره ی کلی به همه ی خانمها کردند) اشتباه شما اینست که عنوان تاپیک رو اشتباه متوجه شدید!و فکر میکنید نوشته گاهی!!!در حالی که ننوشته!شما چون خودتون خواهر و مادر دارید اونها رو فاکتور گرفتید و میگین گاهی!!!و با به کار بردن کلمه ی گاهی خانواده ی خودتون رو از این ماجرا بیرون بردید!!!!در حالی که اگر عنوان رو بخونید میفهمید که با این جمله به همه و همه حتی خواهر و مادر شما هم توهین شده... ولی استارتر نگفته گاهی!گفته همیشه...هیچ استثنایی برای این موضوع قائل نشده... |
|
|
|
|
|
|
#101 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: من خاكستــر نشينـــم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 667
از ایشان 1,294 بار سپاسگزاري شده است
|
اخ جون دعوا
خارج از شوخي ، من بايد بگم كه كلا با پست استارت اين تاپيك يه نمه مشكل دارم فكر ميكنم هم حامد درست گفت ( تو پستي كه جواب عليرضا رو داد ) و البته حرف عليرضا هم كاملا درست بود . ديد ماها فرق داره ! من به نظرم اينكه يه نفر لاك بزنه يا آرايش كنه و بعد دكتر شريعتي رو قبول داشته باشه ، هيش تضادي نداره . داشتم دوستاني رو كه نماز ميخوندن و اما حجاب نداشتن بر عكس داشتم دوستاني رو كه حجاب داشتن و اما بقيه واجباشون رو زياد توجه نمي كردن اينا به نظر من يه جور مرزهاي شخصيه براي هر فرد و زياد مته به خشخاش نذاريم و ديد بسته نداشته باشيم بهتره من هيشوقت از رو لباس پوشيدن آدما روشون قضاوت نميكنم ، به نظرم ظاهر آدم از حركات و حرفاش و رفتارش مشخص ميشه و نه از رو نوع تيپ ظاهريش
|
|
|
#102 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: ته خط ____
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,765
از ایشان 3,257 بار سپاسگزاري شده است
|
|
|
|
#104 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
جمع شدن مگس به شخصیت انسان بستگی داره نه نوع لباس پوشیدنشون... یه جوری صحبت میکنید که انگار توی کشورهای اروپایی زنها نمیتونند بیان بیرون چون همش مگس دورش جمع میشه!!! حرفهای خنده داری میزنید...باز هم میگم که جمع شدن مگس یا مزاحمت ایجاد کردن برای خانمها با یه روسری و چادر رفع نمیشه...به شخصیت خانم بستگی داره... |
|
|
|
|
|
|
#105 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: من خاكستــر نشينـــم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 667
از ایشان 1,294 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اون مگسهاي كثيف كه شما ميگي كه دور و بر همه ميچرخن و راحت به خودشون جرئت ميدن كه به هر دختري ركيك ترين حرفا رو بزنن ، چه با حجاب و چه بد حجاب اما وقتي لباسي كه تنت هست طوري باشه كه جلب نظر كنه ، خب به مراتب اين نگاههاي كثيف و البته حرفاي ناجور بيشتر ميشه ( با حجاب كامل هم ميشه طوري بر خورد كرد و لباس پوشيد كه محرك باشه و براي ديگران جلب نظر كنه ، با يه مانتو و روسري معمولي هم كه شايد مقداري از موهات بيرون باشه و ناخنهات لاك داشته باشه ، ميشه طوري بر خورد كرد كه جلب نظر نداشته باشه براي افرادي كه تو دلشون مرض هست ) و اينجاست كه ما به مغز حرف قرآن و روايات ميرسيم كه ميگه نگاه خودت رو از نا محرم بر گردون ، كه اگه همه اينجوري باشن ، شهر ما مدينه فاضله ميشه ! اما خدا حجاب رو به زن امر كرده براي اينكه اون افرادي كه نگاهشون هرز هست ، با نگاه مسمومشون زن رو اذيت نكنن من به شخصه اينجور نگاهها اذيتم ميكنه كه چادر سرم ميكنم ، و گرنه اصلا چادر رو قبول ندارم ، چادر براي ايران و اسلام نيس ، حجاب كامل ما ايرانيها حتي از چادر بر تر و بهتر بوده ( در زماني كه اصلا اسلامي وجود نداشته ) اما الان در جامعه ي ما چادر به عنوان بهترين حريم هست ! اين بحث خيلي گسترده ست ، فعلا همينا بسه |
|
|
|
|