کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > هم اندیشی

هم اندیشی هم اندیشی و همفکری

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 08-17-2009   #1 (permalink)
Addict

mph1's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض چرا خانوماي معتقدم حجابشون كامل نيست؟

راستش راجع به حجاب حرفاي زيادي زده شده اما من اينجا فقط مي خوام سوال نم!
متاسفانه از يكي از دوستان سوال كردم ناراحت شدن فكر كردن قصد توهين دارم هر چي هم مقدمه چيدم فايده نداشت!

من خانومايي رو ديدم كه خيلي آدماي فهميده و با اخلاقي هستن و اصلا از آدماي بي بند و بار خوششون نمياد ولي حجابشون مشكل داره!

مثلا سر كلاس يكيشون مي گفت به نظرتون درسته ما خودمون رو چار ساعت آرايش و .. كنيم؟!

و ....!
اما همه ي اينا حجاباشون كامل نبود.. يا مثلا خانومايي بودن كه هم به آقاي شريعتي اعتقاد داشتن هم به اسلام اما هم لاك مي كردن هم تو حجاب يكم ناقص بودن!

آخه دليلش چيه؟!طرف هم دين و هم فرهنگ رو قبول داره و باز...!؟
====
دوستان لطفا سوء تفاهم نشه نه مي خوام كسي رو موعظه كنم نه اني كه كسي رو گير بيارم بگم ديدي ديدي تو حجابت بده الآن زنگ مي زنم به بابات بگم دعوات كنه!!!

فقط به عنوان يه نفر سائل مي خوام چرايي اش رو بدونم!

mph1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي mph1 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-22-2009   #2 (permalink)
Connoisseur

Folaani's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 552
از ایشان 582 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : چرا خانوماي معتقدم حجابشون كامل نيست؟

احتمالا بخاطر رقابت و از اينجور اين حرفا.
بالاخره اونا هم ميخوان توي جامعه كم نيارن.
يا از نظر پيدا شدن شوهر براشون!!
خلاصه من فكر ميكنم تو اين مايه هاست. ميدونيد كه خانمها روي اين مسائل خيلي حساس و آسيب پذير هستن.

Only God

I Wish I Was Buddha
کاش بودا بودم

Live And Let Live
زندگی کن و بگذار زندگی کنند

Forgive And Be Forgiven
ببخش و بخشیده شو

Folaani آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Folaani به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-22-2009   #3 (permalink)
کاربر

مهرماه's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: سرزمین خفته در خون
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 96
از ایشان 59 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله folaani نمايش نوشته ها
احتمالا بخاطر رقابت و از اينجور اين حرفا.
بالاخره اونا هم ميخوان توي جامعه كم نيارن.
يا از نظر پيدا شدن شوهر براشون!!
خلاصه من فكر ميكنم تو اين مايه هاست. ميدونيد كه خانمها روي اين مسائل خيلي حساس و آسيب پذير هستن.
رقابت با کی؟ مسئله کم اوردن نیست گرامی!! هر وقت تو چادر به سر کردی من هم میکنم. میگن اقایون با دیدن یه خانم بی حجاب به گناه میفتن!!! به جهنم بیفتن، به من چه. من چرا باید آزادی خودم رو فدای بی اراده بودن مردا کنم ها؟ کور بشن نگاه نکنن! تربیت اسلامی نه که جز زیر شکم چیزی به اینا یاد نداده.. ازین رو مدام دچار گناه میشن!!! زن باید خودش رو در گونی بپیچونه تا اینا پاک بمونن!!! کور خوندین. من هر طور که دلم بخواد لباس میپوشم به هیچکس هم مربوط نمیشه.

در ضمن ما که دیدیم همیشه اقایون آسیب پذیر بودن!

آن دگر چشم به ره ماند که تا از ظالم
عرب مرده ز چاه آید و بستاند داد!

مهرماه آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي مهرماه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-22-2009   #4 (permalink)
کاربر

koobagher's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 328
از ایشان 86 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله مهرماه نمايش نوشته ها
رقابت با کی؟ مسئله کم اوردن نیست گرامی!! هر وقت تو چادر به سر کردی من هم میکنم. میگن اقایون با دیدن یه خانم بی حجاب به گناه میفتن!!! به جهنم بیفتن، به من چه. من چرا باید آزادی خودم رو فدای بی اراده بودن مردا کنم ها؟ کور بشن نگاه نکنن! تربیت اسلامی نه که جز زیر شکم چیزی به اینا یاد نداده.. ازین رو مدام دچار گناه میشن!!! زن باید خودش رو در گونی بپیچونه تا اینا پاک بمونن!!! کور خوندین. من هر طور که دلم بخواد لباس میپوشم به هیچکس هم مربوط نمیشه.

حجاب نص صریح قرآن است.
اگر بدحجابی شما موجب اشاعه منکر و فحشاء در جامعه شود؛ شما هم در گناه دیگران شریک خواهید بود. حتی پس از مرگ.
koobagher آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-22-2009   #5 (permalink)
Addict

amir02's Avatar

محل سكونت: خداحافظ
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,377
از ایشان 2,567 بار سپاسگزاري شده است

مهم نیست که کی کی باشه
اصل رعایت کردن این امره ، حالا اگر افرادی به نظر شما معتقد این اشتباه را کردند که دلیل برای افراد دیگه نمیشه تا این اشتباه رو بکنن، اصلا میدونید اشتباه ما چیه میام افرادی از این قبیل رو الگوی قرار میدیم این ها هم مثل ما انسانند و اشتباه میکنند باید الگوی دینی راحضرت محمد(صلی الله علیه و آله) و فاطمه (سلان الله علیه) قرار دهیم که افرادی کامل هستند.

Quality is a way of life

amir02 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي amir02 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-22-2009   #6 (permalink)
کاربر

مهرماه's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: سرزمین خفته در خون
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 96
از ایشان 59 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله koobagher نمايش نوشته ها
حجاب نص صریح قرآن است.
اگر بدحجابی شما موجب اشاعه منکر و فحشاء در جامعه شود؛ شما هم در گناه دیگران شریک خواهید بود. حتی پس از مرگ.
چرا کلمه زن شما مسلمونا رو یاد فساد میندازه؟!!! بدحجابی من چطور میتونه یه مرد رو گناهکار کنه؟ ایا غیر از اینه که این مرد ذهن آلوده ای داره و با دیدن یه زن هزار و یک فکر پلید به سراغش میاد؟ فحشا رو مردان به وجود میارن نه زنان. اشتباه میکنید من در گناه کسی شریک نمیشم.. و قبلا هم گفتم حاضر نیستم آزادی خودم رو فدای کسی کنم. بجای اینکه زن رو محکوم و زندانی کنید! به انسانیت و اراده خود مسلط باشید!! شاید دیده باشید در شالیزارها زنان با پای نیمه برهنه کار میکنن و هیچ مردی هم نگاه آنچنانی به انها نمیکنه و دچار گناه هم نمیشه. میدونی چرا؟ چون اون مرد فکرش سالمه و نگاهش آلوده نیست...
مهرماه آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي مهرماه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-22-2009   #7 (permalink)
کاربر

koobagher's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
چرا کلمه زن شما مسلمونا رو یاد فساد میندازه؟!!! بدحجابی من چطور میتونه یه مرد رو گناهکار کنه؟ ایا غیر از اینه که این مرد ذهن آلوده ای داره و با دیدن یه زن هزار و یک فکر پلید به سراغش میاد؟ فحشا رو مردان به وجود میارن نه زنان. اشتباه میکنید من در گناه کسی شریک نمیشم.. و قبلا هم گفتم حاضر نیستم آزادی خودم رو فدای کسی کنم. بجای اینکه زن رو محکوم و زندانی کنید! به انسانیت و اراده خود مسلط باشید!! شاید دیده باشید در شالیزارها زنان با پای نیمه برهنه کار میکنن و هیچ مردی هم نگاه آنچنانی به انها نمیکنه و دچار گناه هم نمیشه. میدونی چرا؟ چون اون مرد فکرش سالمه و نگاهش آلوده نیست...
شما مسلمان هستید یا نه؟
طبیعت و ماهیت وجودی زن اینچنین است که مورد توجه جنسی مرد قرار می گیرد و این بنا بر فطرت و غریزه خدادادی است و مورد سرزنش نیست.
لذا برای حفظ تعادل و همچنین صیانت از امنیت زن و سلامت روانی جامعه؛ حجاب واجب شده است.
به نظر شما می توان گفت که مردم کلا لخت و عور به خیابان بیایند و کسی به دیگری نگاه نکند؟
ضمنا بیماری های روانی و ذهنی در مردم؛ چه زن و چه مرد؛ وجود دارد و قابل انکار نیست. به نظر شما چون این بیماری ها نباید وجود داشته باشند؛ نباید احتیاط را رعایت کرد؟
مثلا حق شماست که هنگام عبور از خط عابر پیاده اتومبیلها توقف کنند. آیا شما هنگام عبور از خط عابر پیاده به اطراف خیابان نگاه نمی کنید و بی احتیاط از عرض خیابان عبور می کنید؟
رعایت حجاب در حد تعادل واجب است و نمایش دادن زیبایی های جسمی و جنسی در جامعه موجب اشاعه فحشاء می شود.
شما هم قطعا اگر بدحجاب و بی اعتناء باشید علاوه بر ارتکاب گناه اشاعه منکر؛ در گناهان دیگران هم شریک خواهید بود. حتی پس از مرگ(اعمال ما تأخر).
ضمنا آزادی؛ آنطور که می گویید؛ وجود ندارد!
راستی؛ یک سؤال دارم! چرا در دنیا همیشه زنان مورد تجارت برای فحشاء قرار می گیرند؟

ويرايش توسط koobagher : 08-22-2009 در ساعت 04:08 PM.
کاربران زير از دوست گرامي koobagher به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-22-2009   #8 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,980
از ایشان 5,814 بار سپاسگزاري شده است

به نظرم بد نیست که کسانی که تا حدودی مذهبی یا نیمه مذهبی هستند چنین ظواهری هم داشته باشند.

یعنی در بین آدمهایی که به اصطلاح به زیاد در مورد پوشش و ... سخت نمیگیرن انسانهای معتقد و نیمه معتقد هم داشته باشیم بد نیست. تا دین محصور در یک عده خاص نشون داده نشه. در دنیای امروز لازمه تا حدوی آزادی نسبی (نه بیش از حد) در اینطور مسائل داده بشه.

البته نه در اون حد فجیع که دیگه هرچی اعتقادات و باورها رو به سخره بگیرن و در حرف هم شریعتی بخونن! ولی در حدی که خودت توصیف کردی به نظر من مشکلی نداره.

در جامعه امروزی که در تلوزیونش هر روز فیلم و سریالهای خارجی رو میده که تمام زنهاش آزادانه(بدون حجاب) زندگی میکنن، کار میکنن، به موفقیت میرسن و ... در چنین جامعه ای حجاب کامل رو زور وادار کردن فایده ای نداره و بیشتر باعث فراری دادن جوونها میشه. به نظرم بهتره چین کسانی رو هم که انسانهای معتقدی هستند اما ظاهر لزوما کاملی ندارند در جرگه اهل دین و اهل باورها قبول کرد تا دین رو فقط در چادر و چاقچور داشتن معنا نکنیم.

----
ببخشید من کمی هم ساختار شکنی میکنم، این همه میگیم حجاب باعث مصونیت زن است و با حجاب مردان و زنها حواسشون به همدیگه نمیره و به کارشون راحتتر میرسن و زن در جامعه راحتتره و ....

ولی آیا واقعا میشه گفت حجاب تاثیر بسیار مثبتی در اخلاقیات زن و بخصوص مردان جامعه ما گذاشته؟ آیا میشه گفت مثلا مردان ما از نظر اخلاقی حتما بهتر از مردان کشورهایی هستند که زنانشون بدون حجابن؟ به نظر من اگر نگیم بدتر هستند حداقلش اینه که هیچ فرقی با هم نکردن!

آیا واقعا اجباری نبودن حجاب مثلا در کشور مسلمان ترکیه باعث شده همه گناهکار بشن؟! ترک ها واقعا ملت با اخلاق و مهماندوستی هستند! شاید بهتر از ایرانیها!

پس تکیه مون به این نباشه که طرف چادر رو تا زیر چونه و روی چشمها بیاره تا بگیم اون شخص دیندار هست و اگر غیر از این باشه یعنی دین دار نیست و میره جهندم! چه بسا بعضی از این با حجابها از خیلی از ظاهرا بی حجابها وضعشون از نظر دینی اسفناکتره!

---

و دست آخر خود ما آقایون خوبه قبل از نگرانی برای سطح دین خانومهای کم حجاب مواظب دین خودمون هم باشیم مثلا چند درصد آقایون (از جمله من و خود mph و ...) اصلا به نامحرم نگاه نمیکنیم! چه معتقد به دین و چه غیرمعتقد!! چند درصدمون همه ملزومات دینی رو رعایت میکنیم که حالا به حجاب کامل و کافی داشتن در خانومها گیر بدیم!
Rayan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Rayan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-22-2009   #9 (permalink)
Aficionado

daneshjoo's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: بچه محله امام رضایم
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 249
از ایشان 717 بار سپاسگزاري شده است

اگه بخوايم منطقي تر نگاه كنيم و در واقع به سيره مسلمانها تا قبل از تقريبا دوره قاجار ميبينيم كه حجاب مردان چيزي هم سطح با پوشش زنان بوده ...يعني اكثرا كلاهي بر سر داشتند(حتي در تابستان )يا عمامه اي بر سر مي بستند و همينطور اكثرا قبا مي پوشيدند...
شايد مصداق امروزين اين صحبت من روحانيون جامعه هستند كه اگر نگاه كنيم مي بينيم پوششي تقريبا شبيه پوشش بانوان دارند...
بنابراين اگر معتقد باشيم كه سيره مسلمين هم جزئي از منايع فقهي ماست بايد بگوييم كه مردان عصر ما بد حجاب هستند...
---
شرمنده اين پست فكر كنم خيلي به موضوع مربوط نبود
قديمي 08-22-2009   #10 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,980
از ایشان 5,814 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله koobagher نمايش نوشته ها
شما مسلمان هستید یا نه؟
طبیعت و ماهیت وجودی زن اینچنین است که مورد توجه جنسی مرد قرار می گیرد و این بنا بر فطرت و غریزه خدادادی است و مورد سرزنش نیست.
لذا برای حفظ تعادل و همچنین صیانت از امنیت زن و سلامت روانی جامعه؛ حجاب واجب شده است.
به نظر شما می توان گفت که مردم کلا لخت و عور به خیابان بیایند و کسی به دیگری نگاه نکند؟
ضمنا بیماری های روانی و ذهنی در مردم؛ چه زن و چه مرد؛ وجود دارد و قابل انکار نیست. به نظر شما چون این بیماری ها نباید وجود داشته باشند؛ نباید احتیاط را رعایت کرد؟
مثلا حق شماست که هنگام عبور از خط عابر پیاده اتومبیلها توقف کنند. آیا شما هنگام عبور از خط عابر پیاده به اطراف خیابان نگاه نمی کنید و بی احتیاط از عرض خیابان عبور می کنید؟
رعایت حجاب در حد تعادل واجب است و نمایش دادن زیبایی های جسمی و جنسی در جامعه موجب اشاعه فحشاء می شود.
شما هم قطعا اگر بدحجاب و بی اعتناء باشید علاوه بر ارتکاب گناه اشاعه منکر؛ در گناهان دیگران هم شریک خواهید بود. حتی پس از مرگ(اعمال ما تأخر).
ضمنا آزادی؛ آنطور که می گویید؛ وجود ندارد!
راستی؛ یک سؤال دارم! چرا در دنیا همیشه زنان مورد تجارت برای فحشاء قرار می گیرند؟
آیا میشه گفت جامعه ایران بعلت رعایت حجاب از تمام جوامع دیگر سلامت روانی بهتری داره؟ (با توجه به مطالبی که گفتید جامعه ما بعلت رعایت حجاب الان باید بهترین ملت دنیا از نظر سلامت روانی و اخلاقی باشه. آیا اینطوره واقعا؟)
Rayan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Rayan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-22-2009   #11 (permalink)
کاربر

koobagher's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rayan نمايش نوشته ها
به نظرم بد نیست که کسانی که تا حدودی مذهبی یا نیمه مذهبی هستند چنین ظواهری هم داشته باشند.

یعنی در بین آدمهایی که به اصطلاح به زیاد در مورد پوشش و ... سخت نمیگیرن انسانهای معتقد و نیمه معتقد هم داشته باشیم بد نیست. تا دین محصور در یک عده خاص نشون داده نشه. در دنیای امروز لازمه تا حدوی آزادی نسبی (نه بیش از حد) در اینطور مسائل داده بشه.

البته نه در اون حد فجیع که دیگه هرچی اعتقادات و باورها رو به سخره بگیرن و در حرف هم شریعتی بخونن! ولی در حدی که خودت توصیف کردی به نظر من مشکلی نداره.

در جامعه امروزی که در تلوزیونش هر روز فیلم و سریالهای خارجی رو میده که تمام زنهاش آزادانه(بدون حجاب) زندگی میکنن، کار میکنن، به موفقیت میرسن و ... در چنین جامعه ای حجاب کامل رو زور وادار کردن فایده ای نداره و بیشتر باعث فراری دادن جوونها میشه. به نظرم بهتره چین کسانی رو هم که انسانهای معتقدی هستند اما ظاهر لزوما کاملی ندارند در جرگه اهل دین و اهل باورها قبول کرد تا دین رو فقط در چادر و چاقچور داشتن معنا نکنیم.

----
ببخشید من کمی هم ساختار شکنی میکنم، این همه میگیم حجاب باعث مصونیت زن است و با حجاب مردان و زنها حواسشون به همدیگه نمیره و به کارشون راحتتر میرسن و زن در جامعه راحتتره و ....

ولی آیا واقعا میشه گفت حجاب تاثیر بسیار مثبتی در اخلاقیات زن و بخصوص مردان جامعه ما گذاشته؟ آیا میشه گفت مثلا مردان ما از نظر اخلاقی حتما بهتر از مردان کشورهایی هستند که زنانشون بدون حجابن؟ به نظر من اگر نگیم بدتر هستند حداقلش اینه که هیچ فرقی با هم نکردن!

آیا واقعا اجباری نبودن حجاب مثلا در کشور مسلمان ترکیه باعث شده همه گناهکار بشن؟! ترک ها واقعا ملت با اخلاق و مهماندوستی هستند! شاید بهتر از ایرانیها!
پس تکیه مون به این نباشه که طرف چادر رو تا زیر چونه و روی چشمها بیاره تا بگیم اون شخص دیندار هست و اگر غیر از این باشه یعنی دین دار نیست و میره جهندم! چه بسا بعضی از این با حجابها از خیلی از ظاهرا بی حجابها وضعشون از نظر دینی اسفناکتره!
---
و دست آخر خود ما آقایون خوبه قبل از نگرانی برای سطح دین خانومهای کم حجاب مواظب دین خودمون هم باشیم مثلا چند درصد آقایون (از جمله من و خود mph و ...) اصلا به نامحرم نگاه نمیکنیم! چه معتقد به دین و چه غیرمعتقد!! چند درصدمون همه ملزومات دینی رو رعایت میکنیم که حالا به حجاب کامل و کافی داشتن در خانومها گیر بدیم!
مسأله اصلی این است که حجاب دستور اکید دین اسلام است. چه در قرآن و چه در سنت تمامی پیامبران و ائمه علیهم السلام.
تأثیرات حجاب و کم یا زیاد بودن این تاثیرات ربط چندانی به اصل قصیه ندارد.
در جوامع دیگر؛ آمار فحشاء بسیار زیاد است. مثلا آمار خیانت همسران به یکدیگر و تولد نوزادان نامشروع. آیا شما می توانید این را انکار کنید؟ در همان ترکیه هم به دلیل آمار بالای فحشاء؛ خود مردم شاکی شده اند و به بنیانهای دینی روی آورده اند.
حجاب واجب عینی و بسیار مهم است و برای مسلمان ها عدم رعایت آن نشان دهنده ولنگاری و عدم تقید و عدم رعایت تقواست. یعنی نشان دهنده همان چیزی است که ارزش انسان ها را مشخص می کند. عدم رعایت کامل حجاب؛ همانطور که گفته شد؛ موجب اشاعه منکر و فحشاء در جامعه شده و به علاوه موجب شریک شدن در گناهان دیگرانی خواهد شد که به دلیل بدحجابی فرد؛ به انحرافات اخلاقی و سقوط در تباهی افتاده اند.
بدحجابی باعث محروم شدن انسان از بسیاری از توفیقات روحانی و متعالی خواهد شد و عمل انسان را نابود خواهد کرد.
با تشکر.
قديمي 08-22-2009   #12 (permalink)
Aficionado

daneshjoo's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: بچه محله امام رضایم
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 249
از ایشان 717 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Rayan نمايش نوشته ها
آیا میشه گفت جامعه ایران بعلت رعایت حجاب از تمام جوامع دیگر سلامت روانی بهتری داره؟ (با توجه به مطالبی که گفتید جامعه ما بعلت رعایت حجاب الان باید بهترین ملت دنیا از نظر سلامت روانی و اخلاقی باشه. آیا اینطوره واقعا؟)
فكر ميكنم علتش اينه كه ساير دستورات اسلام رعايت نميشه...
اما آيا اين مي تونه به معني تعطيلي حجاب باشه و ما بگيم چون ساير دستورات رعايت نميشه پس اين يكي هم كنار گذاشته بشه...
اگر سلامت روان نيست علت هاي مختلفي داره ؛ اينكه اسلام گفته هر فيلم و هر صحنه اي رو نبين . اسلام گفته بايد در رابطه دو جنس تعادل برقرار باشه و خيلي از موارد ديگه كه اگه همه اونها رعايت بشه اون جامعه آرماني هم شكل ميگيره...
اما اين وسط بايد به فكر بازگردوندن و احيا كردن او دستورات باشيم نه اينكه يك دستور ديگه رو به چالش بكشيم
(اميدوارم نقد تندي نبوده باشه)
daneshjoo آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي daneshjoo به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-22-2009   #13 (permalink)
کاربر

koobagher's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rayan نمايش نوشته ها
سلامت روانی یک جامعه به پارامترهای متعددی بستگی دارد.
این پارامترها از خصوصیات ژنتیکی شروع شده و حتی به وضعیت آب و هوایی و طبیعی یک کشور بستگی دارد. بقیه پارامترها شامل اقتصاد و بهداشت عمومی و تغذیه و سلامت هوا و آب مورد مصرف مردم و در نهایت به فرهنگ و حتی به جمعیت باز می گردد.
در مورد حجاب می توانم قسم بخورم که برای مردم کشور ما یک پارامتر مهم در سلامت روانی و استحکام خانواده است. هر چند همه ملزومات نیست.
اگر در کشور ما اکنون حجاب را کنار بگذارند؛ مشخص خواهد شد که چه گوهر گرانبهایی را از دست داده ایم.
ضمنا حجاب از بی غیرتی مردان هم جلوگیری می کند.
قديمي 08-22-2009   #14 (permalink)
کاربر

koobagher's Avatar

جنسيت:

اکنون به آیات مهمی از قرآن استناد می کنم:
سوره نور

قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَلِكَ أَزْكَى لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ ﴿۳۰﴾
به مردان با ايمان بگو ديده فرو نهند و پاكدامنى ورزند كه اين براى آنان پاكيزه‏تر است زيرا خدا به آنچه مى‏كنند آگاه است (۳۰)

وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُيُوبِهِنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِينَ غَيْرِ أُوْلِي الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِينَ لَمْ يَظْهَرُوا عَلَى عَوْرَاتِ النِّسَاء وَلَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ وَتُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِيعًا أَيُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿۳۱﴾
و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند مگر آنچه كه طبعا از آن پيداست و بايد روسرى خود را بر سينه خويش [فرو] اندازند و زيورهايشان را جز براى شوهرانشان يا پدرانشان يا پدران شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران شوهرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان يا پسران خواهرانشان يا زنان [همكيش] خود يا كنيزانشان يا خدمتكاران مرد كه [از زن] بى‏نيازند يا كودكانى كه بر عورتهاى زنان وقوف حاصل نكرده‏اند آشكار نكنند و پاهاى خود را [به گونه‏اى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته مى‏دارند معلوم گردد اى مؤمنان همگى [از مرد و زن] به درگاه خدا توبه كنيد اميد كه رستگار شويد (۳۱)

غیر از متن آیات و تفاسیر زیادی که دارند؛ یک خواننده منصف متوجه خواهد شد که طول آیه ای که برای زنان مومن آمده است حدودا 8 برابر طول آیه ای است که برای مردان مومن آمده است. این نشان دهنده شدت اهمیت حجاب برای زنان است تا مردان.
کاربران زير از دوست گرامي koobagher به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-22-2009   #15 (permalink)
Addict

mph1's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:

خوب اين واسه خودتونه بخشيد ولي مجرما مي گن ما كسايي كه مانتوهاي تنگ وو .. مي پوشيد حمله مي كرديم!
خوب اگه دلتون مي خواد يه كاريتون بكنن راحت باشين!
منم نمي گم كار خوبي مي كنن ولي مي كنن!كسي هم نمي تونه بگه نكنين چون قمه دارن!
تو اروپا واسه همين كه ملت آزاد هر چي مي خوان بپوشن جرمرده اول تجاوز به عنف هست!
ولي تو ايران رتبه ي 6م اينا رو داره!
mph1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال