|
|||||||
| پزشكي, بيولوژي , روانشناسی بحث و گفتگو در زمینه های پزشکی و مطرح کردن سوالات خود در این زمینه ها |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#19 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: شهر آفتاب
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 313
از ایشان 171 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ایمیل قبلیم که با اون عضو شده بودم هک شد ! یادم نیست با چه useri هم عضو شدم فکر کنم باید دوباره عضو شم ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي khamoosh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#21 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: SEASIDE
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,916
از ایشان 5,831 بار سپاسگزاري شده است
|
دوستانی که عضو شدن ایا خانوادشون در جریان هستند ؟
چون بدون اجازه والدین که کاری نمیشه کرد . اگر خانواده در جریان هستند لطفا در مورد واکنش خانواده نسبت به عضویت شما برای اهدای عضو صحبت کنید .
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 233
از ایشان 224 بار سپاسگزاري شده است
|
نه بدون اجازه ی خانواده ام اینکار و کردم. چون وقتی به مامانم گفتم هرچی دوست داشت به من گفت .این صحبتو چند سال پیش با مامانم کردم بعد بامن دعوا کرد . ولی داداشم میدونه اونم گیر داده منم ثبت نام کن اگه اینکارو بکنم مامانم دارم میزنه ولی اگه یه روزی قراره بمیرم مطمئنم مامانم با این مسئله کنار میاد راستی توی پرانتز هم بگم که مامانم من یه فرشته فوق العاده رمانتیکه که ملت عاشقشن اینقدر این زن مهربونه میدونم اگه بهش بگم کارش گریه است پس چرا الکی ناراحتش کنم چون همون چند سال پیش که بهش گفتم اشک تو چشماش جمع شد
![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Atishpareh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#23 (permalink) | |
|
جل الخالق
تاريخ عضويت: Oct 2005
محل سكونت: مدار صفر درجه . ~ > ... ~ (محلّه گفتگو)`~`~v ~
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 141
از ایشان 1,737 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]()
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
زنده به گور
![]() تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: نزدیک دژ خداوند
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 71
از ایشان 972 بار سپاسگزاري شده است
|
خوب بودن كار من نيست هرگونه خواستم باشم نشد و.و. گناهم چيست كه خدايان از من خوبي نميخواهند ؟
|